Aktiivisuusranneketta ostamassa

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Team_Slow, 01.07.2017.

 1. Silveri87

  Silveri87

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En ole vajaan vuorokauden käytön jälkeen ihan varma miten toi sportmodi toimii. Olen säätänyt sovelluksesta automaattisen sykemittauksen 30min/välein. Mi Fit -softasta kuvaajassa kyllä löytyy 5min välein syketulos vaikkei ole ollut yhteydessä puhelimeen.
  Mi Fit-sovelluksessa on tuo aktiviteetti -välilehti, joka kyllä käyttää varmasti puhelimen GPS:ää. Toki tuossa näkyy vain Juoksu, juoksumatto, pyöräily ja kävely.
  eli vaatii jatkuvan yhteyden puhelimeen toimiakseen. Koiraa tuossa päivällä ulkoilutin ja ranneke oli puhelimeen yhdistettynä, niin näytti vain kellon. Eli luultavasti pitää valita vielä tuosta aktiviteetti-valikosta liikuntamuoto päälle, että mittaisi jatkuvasti sykettä.

  Muoks. Veikkaan, että kun tämän rannekkeen pitäisi rantautua Eurooppaan vasta syyskuussa? niin suomen play storen app-versio ei sisällä vielä kaikkia mi band 3:n ominaisuuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2018
 2. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 496
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toimiikos @Silveri87 :llä tuossa Mi Band 3 -rannekkeessa puheluihin vastaaminen? Itse saan kyllä ilmoituksen ja värinähälytyksen, mutta kun painaa pitkään rannekkeen painiketta niin se ilmoitus vain häviää ja puhelin edelleen hälyttää. Turhalta tuo ominaisuus muuten vaikuttaa, mutta näin testimielessä haluaisi selvittää.

  Toisekseen tuo aktiivisuusrannekkeen kieli itselläkin on edelleen kiina, saa vaihdettua englanniksi jos vaihtaa puhelimen järjestelmäkielen englanniksi myös. Netistä löytyy myös firmwareja joissa olisi tuo englanti vakiona, mutta mietin että särkeekö se sitten automaattiset päivitykset jos sen asentaa tai tuleeko kenties syyskuun aikana asian korjaava päivitys kun international-versio on tullut nyt jo myyntiin.
   
 3. Silveri87

  Silveri87

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En ole kyseistä ominaisuutta kokeillut, joten en tiedä. Turhahan toi on kun puhelin pitää kuitenkin esille ottaa.

  Sain itse oman rannekkeen joku päivää sitten englanniksi kun asensin erillisen softan (Mi bandage) Mi Fit:n rinnalle. En alkanut puhelimen järjestelmäkielen kanssa kikkailemaan. Reilu 2kk kuitenkin pärjäsin hyvin tuolla kiinalla, onhan noi symbolit kuitenkin sen verran selvät.
   
 4. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Vaatii international version jos haluat sen enkuksi pysyvästi. Toki firmiksen voi itse vaihtaa, mutta versiopäivittyksessä menee takaisin kiinaksi (tuskin xiaomi tulee tätä muuttamaan). Amazfit Bipille ja Corille on mahdollista fläshätä firmis, joka muutta kiina laitteen pysyväti CE versioksi, mutta Mi Bandille ei ainakaan vielä ole sellaista näkynyt.

  Tuo puhelujuttu saattaa vaatia Xiaomi service frameworking (MIUI) toimiakseen, kuten esimerkiksi normaalien hälytysten kanssa on.
   
 5. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 496
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin eikö tuolle periaatteessa voisi flashatä sen international version firmwaren vai muuttuuko sekin päivityksessä takaisin kiinaversioksi? Toisekseen mitä tarkoitat normaalihälytyksillä? Oma puhelin on Samsung Galaxy S7 ja kaikki sovellushälytykset (tekstiviestit, whatsapp, hangouts ym.) toimii tuolla kiinaversiolla myös eikä tuota xiaomin serviceä ole puhelimessa.
   
 6. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Muuttuu takaisin. Herätyksiä tarkoitin, eli ihan luurin oletus herätyskellon soidessa myös ranneke värisee. Tuolle ilmestyy oma valikko Mifitiin jos luurissa on MIUI.
   
 7. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  1 452
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Joko sitä NFC-versiota saa Mi Band 3:sta?
   
 8. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Ton nfc:n takia itekin kiinnostuin mi band 3:sta, mutta taitaa ilo jäädä vain kiinalaisille, kun tuo tukee ilmestyessään (syyskuu) vain jtn(edit: Mi Pay) kiinalaista maksujärjestelmää.
   
 9. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 496
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aa okei. Mä olen ollut ihan tyytyväinen pelkkään rannekkeen värisemiseen herätyksenä, eli oon herännyt pelkästään siihen joka kerta. Paljon mukavampi herätä kuin johonkin puhelimen tai herätyskellon ärsyttävään ääneen. Vaikka hyvä sitä on silti pitää varalla muutakin herätystä tuon rannekkeen lisäksi.
   
 10. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  2 123
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Polarin piakkoin julkaistavista uusista malleista vuotanut jo ennakkoon kuvia:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Valkoinen Vantage M varmaan otettava M400 korvaajaksi. :think:
   
 11. Resetor

  Resetor

  Viestejä:
  899
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Huawei band 2 pro saapui puolivahingossa. Tässä nyt sitten on tämmönen VO2 max arviointi.

  Mitään selitystä tuo ei anna miten tuota olisi tarkoitus käyttää. Rannekkeesta kun valitsee tuon VO2 max arvion, niin ranneke ilmoittaa vain että relax ja sen jälkeen ohjaa sisään ulos hengittämään.

  Onko tuo tarkoitus jonkun rasituksen aikana, vai sen jälkeen vai miten käyttää. Ranneke on viikon verran ollut kädessä, eikä tuonne Huawein ohjelmaan maksimaalinen hapenottokyky kohtaan ole ilmestynyt mitään tuloksia.
   
 12. Resetor

  Resetor

  Viestejä:
  899
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Onnistuin nyt eilisellä lenkillä saamaan yhden VO2 max tuloksen tuonne... Arvelisin, että tuo vaatii riittävän korkeaa pulssia riittävän pitkän aikaa. Eli ihan automaattisesti tuonne joku tulos ilmestyi.
   
 13. pieniapina

  pieniapina

  Viestejä:
  470
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  entiä noist, mutta mun vanhalla polar m400 vo2 max mittaus tehtiin niin, että sykevyö päälle ja sängylle makamaan.. rauhotutaan parimin, että syke laskeee täysi leposykkeeks.. sen jälkeen testi päälle ja hengitetään normaalisti ja rauhallliesesti, testi kestää jonku muutaman min.. ja suositus oli, että samana/edellis päivänä ei olis tehny mitään liikunta suoritetta ennen testiä..

  edit: piti vielä kaivaa polarin sivuilta..

  To make sure the test results are reliable, the following basic requirements apply:

  • You can perform the test anywhere - at home, at the office, at a health club - provided the testing environment is peaceful. There should be no disturbing noises (e.g. television, radio, or telephone) and no other people talking to you.
  • Always take the test in the same environment and at the same hour.
  • Avoid eating a heavy meal or smoking 2-3 hours prior to testing.
  • Avoid heavy physical exertion, alcohol, and pharmaceutical stimulants on the test day and the previous day.
  • You should be relaxed and calm. Lie down and relax for 1-3 minutes before starting the test.
   
 14. omena

  omena

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
  Jokos jollain on Mi band 3 hankittuna? International versiota näyttäisi olevan tarjolla jo.
   
 15. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 496
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo se tuli kuukausi sitten jo. Itsellä on kiinaversio ollut 3kk käytössä.
   
 16. Kullervo

  Kullervo

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Helsinki-Vantaalla näyttää olevan paketinseurannan mukaan. Jos on pätevä, niin pitää tilailla porukoille myös samanlaiset ja lisää rannekkeita.
   
 17. apoiuyt

  apoiuyt

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Kiinaversio on mulla (kai, ainakin säätiedossa on kiinalaisia merkkejä). Odotukset rannekkeelle oli maltilliset, tarkoituksena on ollu vaan seurata unta ja sykettä. Sykkeen mittauksen tarkkuudesta en osaa sanoa mutta sen vaihtelusta tilanteittain saa ihan ok kuvan. Unen seuranta lähtee automaattisesti päälle, mikä on plussa verrattuna Sleep as Android sovellukseen. Tosin jos sitä haluaa käyttää niin tämän saa siihen liitettyä, pari viikkoa mulla oli Sleep as Androidin testiversio ja kai se ihan ok toimi.

  Ilmoituksia ja askeleiden seurantaa varten on muut vehkeet, toisessa ranteessa on vanha sotaratsu Pebble Steel. Askeleet otan kännykällä.
   
 18. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Aika floppihan tuo itelle oli kun ei nfc:tä voikaan käyttää kuin Kiinassa.
   
 19. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  830
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Hintaansa nähden toki hyvä kampe. Valitettavasti unen seuranta näyttää olevan paljon epätarkempi kuin Mi Band 2:ssa. Tässä on jäänyt pari yötä kokonaan pois laskuista ja yhden kerran näyttä alle puolta oikeasta nukkumisajasta. Kakkosessa ei tainnut olla kertaakaan vastaavia ongelmia reilun vuoden käytön aikana. Kertaalleen rannekkeen bluetooth on lopettanut toimintansa. Piti odottaa yli 2 viikkoa ennen kuin akku loppui ja sai yhdistettyä uudestaan puhelimeen. Näyttö on parempi. Oletusnäyttöön saa kellonajan ja päivämäärän lisäksi askeleet näkyviin. Valitettavasti ainakaan Notify & Fitness for Mi Bandilla ei saa enää piilotettua tarpeeksi noita turhia tietoa. Oikeastaan kaikki muut joutaisi pois paitsi oletusnäyttö ja ilmoitukset. Ilmoitukset tulevat näkyviin välittömästi ja niitä voi säätää mielensä mukaan. FB- ja WA-viesteistä tulee näkyviin melko paljon tekstiä.

  Entiseen verrattuna tuli siis parannusta ominaisuuksissa, mutta niistä saa maksaa luotettavuuden saralla. Pitää vaihtaa takaisin kakkoseen jos ongelmat jatkuvat. Se on ihan yksi lysti onko käytössä kiinan versio vai international vähä niinku kakkosessakin. Esimerksi säätiedotus näkyy suomeksi tässä kiinalaisessakin, loput jutut englanniksi.
   
 20. MilkyWay

  MilkyWay

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  Mi band 3 ollut nyt vajaan viikon, sitä ennen Mi band 2 roikkui mukana pari vuotta. Kyllähän tuossa kehitystä on tapahtunut versioiden välillä. Onkohan tuohon kolmoseen jollain konstilla ääkköset taiottavissa viesteihin? Ja pvm näkyy nyt muodossa "10/9 Tue", en löytänyt että saisi vahdettua formaattia ainakaan Mi Fitistä.
   
 21. Walla

  Walla //TODO: Add Title

  Viestejä:
  1 107
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Onkos Apple Watch pois lukien mitään rannekkeita, jotka juttelisivat suoraan Apple Healthin kanssa, eli eivät edellyttäisi erillistä Appia, tiliä, ja tietojen lataamista valmistajan pilvipalveluun, eli tiedot säilytettäisiin ja analysoitaisiin vain lokaalina?
   
 22. neoadec

  neoadec

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2017
  Mulla kyllä näyttää päivän 9/10 Tue, mutta joutuu säätää hieman. Tuosta säätämisestä voi lukea GeekDoing

  How to Install Firmware via GadgetBridge | Xiaomi Mi Band 3 | GeekDoing
  Niin flashäys voi tehdä tuosta rannekkeesta romun jos jotain menee väärin
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2018
 23. Svaiski

  Svaiski

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tämä kiinnostaisi itseäkin ja törmäsin tällaiseen:
  https://www.t3.com/features/the-best-gadgets-that-work-with-google-fit-and-apple-health
  "It might not win any prizes for its looks, bit the Mi Band 2 is a perfectly capable fitness tracker that will sync up with Google Fit and Apple Health no problem at all, through Xiaomi's own app – you can then study your fitness data in whichever app you prefer."

  Mutta olen kyllä hivenen skeptinen että mahtaneekohan tuota saada toimimaan. Vaimolla on tuo mi band 2 ja en reilu vuosi sitten löytänyt kyllä optiota miten datan saisi apple healthiin. Itselläni käytössä amazfit pace ja olisi kyllä kiva saada tämä juttelemaan apple healthin kanssa vaikka amazfit appi onkin ihan toimiva ollut iosilla.
   
 24. nepax

  nepax

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei nyt ihan topicciin mene, mutta liipannee tarpeeksi läheltä.

  Onko kellään kokemusta Oura älysormuksesta (https://ouraring.com)? Tuosta prinssi Harry uutisoinnista osui silmään ja vaikuttaa mielenkiintoiselta laitteelta. MiBand 2 ollut jonkin aikaa ranteessa, mutta jotenkin ei vaan siihen tottunut, vaikka mielenkiintoista dataahan se antoi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2018
 25. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Tuohan taitaa olla suomalainen vekotin. Lance Armstrongkin sitä ohjelmassaan on kehunut, saattanut sijoittaakin siihen.
   
 26. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 571
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Mä kiinnostuin ourasta ekan version kohdalla, mutta ei tullut mieleenkään ostaa kun näytti kamalalta.
  No jäi unholaan ja tässä oma terveydentila on todella huono tapaturman seurauksena. Lääkärit koittaa tehdä kaikkensa mun yöunien eteen, kun kivut on kovat.

  Oon tässä jokusen viikon miettinyt minkä hankkisi, jotta pystyisi saamaan kunnon dataa monesta eri asiasta ja etenkin nukkumisesta.
  Vähän taas asia unohtui ja Harry uutisoinnin myötä muistin Ouran. Näin uuden mallin joka näyttää jo todella hyviltä normaalilta sormukselta. Joten juuri äsken tilasin sit itselleni ouran. 8viikkoa lupailtiin toimitusajaksi.

  Jos jollain on tämä, tai eka versio niin luen mieluusti kaikkia kokemuksia.
   
 27. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  2 056
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Jos unesta, sen laadusta jne haluaa kunnolla dataa niin ei siihen riitä mikään yksi sensorilaite ranteessa tai sormessa.
  Lähinnä vain pystyy päättelemään kiihtyvyys/gyroskooppi anturin kanssa suurinpiirtein sinnepäin sen että koska nukut ja sykettä silloin tällöin mittaamisen perusteella arpomaan onkohan se nyt syvää unta vai ei. Ouran lämpöanturi kiva lisä mutta ei läheskään tarpeeksi.
   
 28. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 571
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Tuo Oura nyt mittaa aikapaljon kaikkea muutakin ja nimenomaan unitila on Ouran vahvuus kaikkiin muihin älylaitteisiin nähden. Ja esim juuri unitilassa sykettä mitataan jatkuvasti, eikä vain sillointällöin. Ja lämpötila antaa myös tukea unen mittaukseen.
  Ainakin jenkeistä kun kokemuksia katselee, niin porukka heittänyt kaikki muut laitteet pois ja käyttää pelkkää ouraa.
  Tähän asti menty sleep syclellä/Apple watchilla ja onhan tuo nyt hiukan eri tason laite tuohon.

  -24/7 mittaaminen – Uni (Kevyt, Syvä, REM),
  -Lämpötila.
  -Kronotyypin tunnistus ja vuorokausirytmiin opastus
  -ECG-tason leposykkeen mittaus (RHR),
  -interbeat interval (IBI)
  -sykevälivaihtelu (HRV)
  -Hengitystiheys, hengityksen vaihtelu
  -Kehon lämpötilan ja – vaihteluvälin mittaus.
  -Fyysisen liikunnan intensiteetti, ajoitus ja pituus sekä liikkumattomuus


  Edit:
  In fact, the Stanford Research Institute (SRI) compared the accuracy of the Oura ring to a standard polysomnography (PSG) test on 41 healthy adults and found the Oura device to be 96% accurate in determining sleep duration and 61% accurate for REM sleep [3].

  Compared to most other devices, this level of accuracy is unseen. Few devices even undergo such scrutiny much less pass the test.
  Oura Ring Review: 3 Surprisingly Accurate Tools with 1 Major Complaint

  Tuollainen tarkkuus on paljon enemmän kuin kotikäytössä tarvitaan.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2018
 29. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  2 056
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016

  Siinä on lämpöanturi, kiihtyvyys/gyroskooppi ja sykemittari. Sormessa. Se ei riitä.
  Ja tuo "ECG-tason leposykkeen mittaus" myös yhtä kusetusta, oikea EKG otetaan 12 anturilla. Yhdellä ei päästä edes lähelle "samaa tasoa".
  Kertoisitko mistä löytyy se tieto että se syke mitataan jatkuvasti, siis yhtäjaksoisesti eikä minuutin parin kolmen välein? Käyrät ainakin niin karkeita.

  Ja luitko edes sen Stanfordin tutkimuksen? Tai edes tiivistelmän siitä?
  The Sleep of the Ring: Comparison of the ŌURA Sleep Tracker Against Polysomnography. - PubMed - NCBI
  Kyllä, ihan lupaavaa ja hienoa että mennään eteenpäin mutta aika kaukana ollaan siitä riittävyydestä että voisi jotain johtopäätöksiä tehdä terveyteen liittyen jne.
   
 30. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 571
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  No ei tässä mitään johtopäätöksiä ole kukaan mihinkään suuntaan tekemässäkään, ei tässä kukaan ole kotikäyttöön mitään 12anturin laitteita hakemassakaan.

  Vaan suuntaa antavia tuloksia tukemaan muita havaintoja ja Oura tekee sen jokaisen käyttäjäkokemuksen, että arvion mukaan selvästi paremmin ja tarkemmin kuin mikään muu kuluttajaälylaite ja tärkeintä siinä on se, että se on huomaamattomasti 24/7 mukana.
   
 31. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 571
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  (Tulikin uus postaus eikä muokkaus, eikä tapatalk antanu poistaa, joten pidetään tää nyt..)

  ja siis lisätään nyt vielä se, että esim mun unen seurantaa sleep syclellä on käytetty ennenkin esim lääkitysten seurannassa, samoin sykeseurantaa Apple watchista.
  Esim eräs lääke nosti sykkeen ihan pilviin ja niissä lääkäriseurannoissa katsottiin sykkeitä ja vertailtiin niitä lääkkeen ottamisaikoihin ja vaikutusaikoihin.
  Saatiin ihan täysin riittävä suuntaa-antava näyttö sykkeen yhteydestä lääkkeeseen.
  Ihan yhtälailla oura tekee nämä molemmat asiat, mutta selvästi tarkemmin.

  Ei tässä kukaan odota et jotain labratutkimuksia on kukaan saamassa näistä..

  Edit: ja esim nukkumisesta haetaan pitkällä aikavälillä niitä juttuja, eikä niinkään sitä et miten tarkka yksittäinen yö on. Kyllä siinä isossa mittakaavassa tarkkuus on enemmän kuin riittävä.
   
 32. Corsten

  Corsten

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Onko olemassa aktiivisuusranneketta, jota ei tarvitse painamalla laittaa päälle. Eli näyttäisi ajan, kun sitä katsoo (ranteen liike) tai on koko ajan päällä. Pitäisi löytyä tärkeimpänä värinähälytys ja kännykän notifikaatiot. Olin jo tilaamassa Honor Band 4:sta ulkomailta HUAWEI Honor Band 4 Smart Bracelet 0.95 Inch AMOLED Touch Large Color Screen 5ATM Heart Rate Monitor Swimming Posture Recognition - Black mutta siinä on tuollainen kotinappula, jota pitää painaa että näyttö menee päälle. Muutenhan toi vaikuttaa ihan soivalta peliltä:
   
 33. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 496
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Corsten Kyllä ainakin omassa Mi Band 3:ssa saa tuon näytön päälle ranteen heilautuksella ja toimii nuo värinähälytykset/notifikaatiot.
   
  Corsten tykkää tästä.
 34. Svaiski

  Svaiski

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Samaten saman puljun amazfit pacessa saa asetuksista ranneliikkeellä taustavalon aktivoinnin käyttöön, kellotaulu jne näkyvät aina tässä mallissa.
   
 35. Corsten

  Corsten

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
 36. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 496
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Corsten tykkää tästä.
 37. Corsten

  Corsten

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Kiitti vinkistä. Taidan odottaa vielä noita Black Friday aleja, jos tuo hinta tuosta vielä vähän tippuu jonkun kampanja koodin avulla. Muuten otan kyllä tuon, just passeli omiin tarpeisiin.
   
 38. Kullervo

  Kullervo

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ite oon kyseisiä international versioita ostanut tuolta kaksi kappaletta, kumpikin oli hinnaltaan 22e ja muutamat sentit päälle. Eiköhän se hinta asetu taas noille tienoille muutaman päivän päästä. Tuohon hintaan voin vain suositella.
   
 39. Resetor

  Resetor

  Viestejä:
  899
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Itsellä tuo Honor ja näyttö kyllä lähtee päälle kun rannetta kääntää sopivasti, ei sitä kotinappia tarvi painella.
  Edelleen itsellä tuo on vain kiinaksi kun ei suostu kieltä vaihtamaan.
   
 40. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  212
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Onnistuuko tuolla honor band 4:lla nfc-maksaminen?
   
 41. Resetor

  Resetor

  Viestejä:
  899
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Alipay:tä tuo ilmeisesti vain tukee. En ole kokeillut.
   
 42. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 098
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Datsyuk13 tykkää tästä.
 43. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Toimiiko kiinaversio enkuksi suomenkielellä vai kiinaksi. Amazfit bip on ainakin kiinaksi ellei ole global malli
   
 44. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 098
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Englanniksi tuo mun ainakin toimii eikä kielen kanssa ole mitään ongelmia ollut ja myyntipaketissa ei ole kuin kiinaksi kaikki tekstit eli tuskin on se global malli.
   
 45. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 366
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 46. Allahu Snackbar

  Allahu Snackbar

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Vuorokauden ollut nyt käytössä Huawei Band 3 Pro ja ihan kelpo laitteelle vaikuttaa. Tämä on ensimmäinen aktiivisuusranneke itselle, aikaisemmat kokemukset rajoittuvat pelkästään Huawei Watchiin, joka kuitenkin jäi kaappiin pölyyntymään jo n. 10 käyttökerran jälkeen, vaikka rannekelloa käytänkin päivittäin. Tämä Band 3 on niin huomaamaton, että hyvin pystyi yönkin nukkumaan tämä ranteessa, ja ihan mielenkiintoista oli katsoa aamulla rannekkeen mittaamaa unen laatua. Näyttö herää tässäkin rannetta heilauttamalla, ja ilmoitukset tulevat luonnollisesti värinän kanssa rannekkeeseen. Vesitiiveydestä ja jatkuvasta sykkeen mittauksesta plussaa, kiva otttaa uimahalliin mukaan jatkossa.
   
 47. TSN

  TSN

  Viestejä:
  306
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko mitään halpaa, sellaista ~50e hintaista, ranneketta pyöreällä kellotaululla missä olisi perus aktiivisuusseurannat ja lisäksi ilmoittaisi sovellusilmoitukset ja saapuvat puhelut? Ja plussana saisi vielä kuitattua pois puhelut ja ilmoitukset. Ulkomailta tilaus onnistuu.

  Xiaomi Mi Band 3 voisi olla ihan ok, mutta jotenkin sellainen perus kellon näköinen pyöreä kiinnostaisi enemmän.
   
 48. Corsten

  Corsten

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Tänään hain mi band 3 postista, saiko ääkköset toimimaan? Ei oikein saa viesteistä selvää.
   
 49. Filpos

  Filpos

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Pitää asentaa custom firmware (tai fontti). Lisäinfoa löytyy täältä: https://geekdoing.com/forums
   
 50. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Tai softa joka muuttaa äät aaksi