Aktiivisuusranneketta ostamassa

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Team_Slow, 01.07.2017.

 1. Corsten

  Corsten

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  On aika heikosti menee näyttö päälle ranteen heilautuksella. Ehkä joka kolmas onnistuu. Notifikaatiot tulee hienosti perille.

  Enpä yhtään kyllä tiedä, mistä tuolta pitäisi etsiä ja millä hakusanoilla. Jos joku on sen tehnyt, niin kertokoon täällä.


  Finnish Firmware | Xiaomi Mi Band 3 | GeekDoing Tuolta pääsee äänestämään suomi firmwarea. Jokainen sana pitää käydä erikseen painamassa tähdellä. Ja itse äänestys täällä: Finnish Translation - GeekDoing Translation Center - GeekDoing Translation Center
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018
 2. Filpos

  Filpos

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Itse asensin tämän:
  Firmware 2.2.0.14 | English Bold Font | Xiaomi Mi Band 3 | GeekDoing
  Ensin ansensin resourcet ja sitten fw:n. Notifyta käytin asennukseen.
  Nyt toimii ääkköset. Ja näin mututuntumalta sanoisin, että ranteenkääntö toimii nyt paremmin (voi toki olla placeboa).

  Vielä kun Emojit saisi näkymään jotenkin muuten kuin [?]-merkillä.

  Ja nyt kun asioista keskustellaan niin tuo unen tunnistus toimii vähän miten sattuu. Yleensä ranneke luulee, että nukun jo kun vasta katson tv:tä soffalta :(
   
  Monologi tykkää tästä.
 3. Corsten

  Corsten

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Mi band 3 on kyllä ollut hyvä ostos. Riittävä värinä, ehkä odotan seuraavia virallisia päivityksiä, jos tuo kello näkyisi ranneliikkeellä paremmin. Jos vaikka se finnnish firmware tulisi samalla jakoon.
   
 4. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Ei tuolle ole ollut mitään virallista käännöstä ainakaan tuolla Xiaomin käännöspalvelussa
   
 5. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tein samat. suomikäännös firmwarea ei vielä näkynyt, vaikka käännös oli tehty sekä äänestykselläkin näytti olleen vihreää valoa. Notify and Fitness näytti olleen ainoa, jolla saa rannekkeen kieleksi englannin pysyväksi, vaikka käyttää luurissa suomea niin ei tule sitä kiinalaista harakan varvasta.
  Aivan varma en ole mutta uusin Mi fit taitaapi kääntää rannekkeen kielen englanniksi siitä typerästä kiinasta, jos laittaa luurin kieleksi englannin.

  Näkyykö rannekkeessa sää kohdassa alhaalla pari laatikkoa joiden sisällä kysymysmerkit? Ei taida olla mitään kovin tärkeää informaatiota?
  edit: niin ne olisi jotain emojeita

  Epäilen vahvasti, että tuskin tulee kovin pian, kun ei edes englanti käännös mene suorilta rannekkeeseen. Kokeilin Mi fitistä muunneltua versiota ja ihan ajan hukkaa.
  Sellainen kutina kuitenkin, että Notify and Fitnessille tulee geekdoing palstalta finnish firmware jakoon piankin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2018
 6. Jarski1

  Jarski1

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  ...
   
 7. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En ymmärrä miten Mi band 3:ssa saa näkyviin sään?
  Se näkyikin aikaisemmin ja rannekkeessa pilvikohdassa ilmoitusta, että päivittele appilla niin mi fitillä kyllä, mutta ei mitään. Tuntui kadonneen samalla, kun säätelin suorilta rannekkeesta näyttöasetuksia informaatio pitoisemmiksi.

  Aivan kuin rannekkeen näytön himmennyskään(yötila) ei toimisi, kun kokeilin mi fitillä säätää.
   
 8. Filpos

  Filpos

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Käy kurkkaa sieltä Mi Fit:n puolelta mitkä asiat on valittuna näytettäväksi rannekkeessa ja kurkkaa samalla, että sääpalvelulle on valittuna joku kaupunki jne.
   
 9. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  On valittu kaikki. Se tulikin näkyviin joksikin aikaa säätietoineen ja taas hukassa. En käsitä miksei se ole pysyvästi.
   
 10. neoadec

  neoadec

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2017
  Johtuu firmwaresta jokin versio ei toimi oikein. Joutui flashään uudestaan mahdollisimman uusin versio firmwaresta. Uusin 2.2.0.14 versio toimii hyvin. Itselläkin on ollut noita sään ja himmennysten kanssa ongelmia. Geekdoing:sta löytyy ohjeet siihen.
   
 11. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juuri tuo uusin firmware löytyy. Laitoin tarkan ajan himmennykselle niin toimii. Sää jatkaa tuota ihme on/off sekoilua.

  edit: Sää tiedot toiminut nyt mallikkaasti ja nähtävästi näkyy 3 päivänkin sää. Mistä sitten johtui. Ehkä niillä oli jumissa sääpalvelin tai jotain.
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2018
 12. otaar

  otaar

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Onkos kukaan bongannu miband3 pidempää ranneketta, orggis on viimeisessä reiässä ja kireys on ok mutta miband2 ei ainakaan kestänyt ku viikkoja kunnes reikä löystyy ja rupeaa irtoilemaan, ja lopulta katkaisee tuon toisen pään lenkin
   
 13. MilkyWay

  MilkyWay

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  Tuollaisia ainakin on Ebayssa jotka on ilmeisesti tarkoitettu pyöritettäväksi pariin kertaan ranteen ympärille, miten lie sattuisi reiät kohdalleen...tai jos tuota vähän itse tuunaa? Tuossahan on tuollainen perinteinen kellonrannekkeen tyylinen lukitus.

  For Xiaomi Mi Band 3 Sport Watch Strap Long Silicone Wristband Bracelet Belt | eBay
   
 14. otaar

  otaar

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Näköjää, ei vaan kiinnosta lisätä yhtään bulkkia mitä noi metallikehykset tuo, ku tuntuu 2 jälkeen melko paljo muhkummalta muutenki. Jään odottamaan orggistyylistä ratkaisua
   
 15. Lyyriä

  Lyyriä

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  18.08.2017
  Hei, osaisiko joku suositella uutta ranneketta. Pitäisi olla hyvä unen seuranta, hyvä akun kesto ja whatsapp viestit voisi lukea näytöltä. Tietenkin hyvät sykkeen seuranta yms.

  Lähetetty minun CLT-L29 laitteesta Tapatalkilla
   
 16. drealz

  drealz

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Fitbit versa, tää on kyllä älykello, eikä vain aktiivisuusranneke. Itse olen ollut tähän todella tyytyväinen.
   
 17. Porkkanakuppi

  Porkkanakuppi

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  09.02.2018
  Onko kellään kokemuksia MyKronoz-nimisen puljun aktiivisuusrannekkeista? Olen näitä alle satasen laitteita tutkiskellut ja ilmeisesti ei ole ainoatakaan joka ei vaatisi kerätyn tiedon tallentamista valmistajan pilvipalveluun. MyKronoz on sveitsiläinen firma ja jos jonkin lafkan käyttöön pitää tiedot luovuttaa niin tuen mieluummin pienempää eurooppalaista pahisfirmaa kuin suurempia kiinalaisia tai ameriikkalaisia pahiskorporaatioita. Luulisi myös eurooppalaisena yrityksenä olevan lähempänä lain kouraa GDPR:n ym. johdosta ja privacy policy on myös harvinaisen selkä.

  MyKronoz ZeFit 4 HR on harkinnassa. 15e halvemmassa perus nelosmallissa ei ole sykemittaria joten olisi kiva tietää miten hyvin kyseinen ominaisuus toimii. Yhdestä lukemastani Mi Band 3:n arvostelusta luin että sykkeenmittausominaisuus on epäluotettava ja tämmöinen puute pudottaa kyseisen laitteen suoralta kädeltä pois kilpailutuksesta; voiko joku täällä vahvistaa kyseisen ominaisuuden oikkuilun? Mielestäni sykkeen mittaus on kuitenkin varsin olennainen osa aktiivisuuden mittaamisessa ja jos ominaisuus ei toimi kunnolla niin saman tien koko laitteella voi heittää vesilintua. Firmispäivitysten kanssa pelaaminen kuulostaa myös vittumaiselta joten tältäkin osin taidan jättää Xiamon väliin. Muita satasen kipurajan alla olevia kontendereitä ovat Huawein Color Band A2 ja Garminin Vivofit 3.

  Jossei MyKronozista ole kellään kokemusta niin olen toisaalta valmis ottamaan takkiin ja tietysti valittamaan täällä jos käy ilmi että laite on arsesta.
   
 18. otaar

  otaar

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eipä tuo rannemittaus ikinä huipputarkkaa ole, mutta tuottaa riittävän vertailukelpoista dataa kehityksestä
   
 19. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko Mi band 3:ssa normaalia, että kun kännykän kautta laittaa kävely-/juoksusuoritteen menemään niin ilmoittaako ranneke joka kilometrin välein värinällä?
  Mi Band 2:ssa ei tälläistä ollut. Jotenkin ärsyttävä ominaisuus ja toivottavasti sen saa jostain pois.

  Mi Band 3:sta jos laittaa suoraan suoritteen menemään niin mittaa pelkkää sykettä. Tartteeko edes kännykän läsnäoloa?


  Eikös joku ihmeen sport tracker ollut pahempi yksityisyydensuojan osalta, että ilmoittaa lähellä olevien suoritetilastoja. Naamat, reitit ja nimetkin näkyy. Jos se kinukki siellä pilvipalvelussa katselee, että hurjaa se on vetänyt satoja kertoja tuota samaa reittiä plus kaikkien muidenkin reitit.
   
 20. otaar

  otaar

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  nykyisessä yksityisyyden suojassa pointti ei ole että näitä tietoja varsinaisesti kukaan suoraan tirkistelisi vaan mihin muihin tietoihin yhdistetään ja kenelle lopulta koko paketti myydään
   
 21. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 572
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Nyt on Oura ollut ekan vuorokauden sormessa.
  Pidin pari kuukautta sormessa sitä sovitesormusta, jotta tottuisi valmiiksi tähän. Oli jopa pienimuotoinen shokki, kun oikea sormus oli selvästi kevyempi, että huomaamattomampi kädessä kuin se muovisormus, mikä ei edes sisältänyt elektroniikkaa.
  Sormus kyllä myös näyttää sormessa todella hyvältä.

  Toki datan keräämisessä menee aikansa, jotta sormus oppii minun perustason, mutta jo yhden yön unenseuranta oli selvästi tarkempaa kuin Sleep cyclellä, vaikka toki saman suuntaista isossa kuvassa onkin. Data on juuri sellaista kuin oletinkin.
  Ja tästä sormuksesta jo itseasiassa tänään juttelin lääkärin kanssa ja hän oli ainakin hyvin tyytyväinen, että vuosien unettomuuden kanssa kipujen vuoksi eläneenä, on edes näyttää jotain dataa yöstä ja päivästä sisältäen sykkeet jne.

  Ja ei, tällä ei kukaan ole korvaamassa mitään lääketieteellisiä laitteita millään tasolla, eikä näiden ole tarkoitus olla yhtään mitenkään 100% tarkkoja, vaan isossa kuvassa osviittaa antavaa.
  Ja tässä viimeyön dataa tukemaan on aika hyvin myös toisen valveilla olleen ihmisen mietteet ja omat fiilikset heräilyjen suhteen jne. Täsmää todella hyvin, etenkin verrattuna Apple watch / sleep Cycle komboon.

  Jo näin yhden päivän perusteella olen äärimmäisen tyytyväinen ostokseen ja data oli tarkempaa, monipuolisempaa ja hyödyllisempää kuin odotin.
  Kunhan muistaa ettei nämä mitään sairaalan laitteita korvaa ja antaa tosiaan vain suunnan.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  pingo tykkää tästä.
 22. Neely

  Neely

  Viestejä:
  89
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2016
  Ostin vaimolle Mi Band 3:n. Muuten tuntuu toimivan ihan asiallisesti, mutta syystä tai toisesta en saa näkyviin saapuvien puheluiden kontaktitietoja. Ranneke kyllä värisee ja kertoo, että puhelu on tulossa. Mi fit -apissa ei ole incoming calls -valikon alla kohtaa show contact information. Puhelimena Honor 7.

  Ja saako ääkköset jotenkin toimimaan?
   
 23. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Katso tämän triidin viesti 253
   
  |le ja Neely tykkäävät tästä.
 24. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 714
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Onko kellään kokemusta samsung fit gear 2 pro:n sykkeen mittauksesta vs. normi sykevyö?

  Ostin mimmikaverille joululahjaksi ja aika moista heittoa vetelee kävelylenkeillä. Oliko juostessa tarkempia nuo ranteesta mittaavat?

  Unen laadusta osaa sanoa onko luotettavaa, ainakin sinne päin tuntien mukaan.
   
 25. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Mi Band 4 taitaa tulla pian
   
 26. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 367
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  2-3 välissä meni 2 vuotta että jos näin jatkuu niin se pian on vasta vuoden päästä.
   
 27. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Ohjeet on tullut käännettäväksi crowdiniin
   
 28. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  2 056
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Aiempien mallien julkaisuvälin perusteella sanoisin itsekin ettei Mi Band 4 ole tulossa vielä hetkeen mutta nyt kun Apple toi sen EKG:n kelloonsa niin muutkin valmistajat on ruvennut äkkiä duunaamaan omia EKG mallejaan pikapikaa enkä epäile yhtään etteikö Xiaomikin olisi valmistelemassa tähän junaan nousemista.
  Tosin en kyllä usko että saadaan ihan vielä tuohon hintaluokkaan sitä, ehkä seuraavaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2019
 29. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei piru. Mi Fit väkisin päivitti takaisin kiinalaisiksi harakavarpaiksi Mi Band 3:sen. Nähtävästi kannattaisi käyttää ehkä noita epävirallisia Mi Fittejä, jos niissä estetty tuollainen.

  edit: Taas toiminnassa. Nyt oli nähtävästi päivityksissä tullut toimintaan sää kohdassa epämääräisten laatikkojen kohdalla vierivää tekstiä ja yllättäen suomeksi, vaikka muuten englanniksi.
  Aivan kuin olisin nähnyt, että kehittäjä olisi laittanut ohjeistuksia kuinka voi kääntää kielelleen firmwaren, mutta siinä on vaarana, että laite muuttuu tiileksi, jos ei ole tarkka. Olisko kellään rohkeutta? :tup:
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2019
 30. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Villelj tykkää tästä.
 31. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kylläpä yllätti miten surkea tarkkuus Mi Band 3:ssa on sen ilmoittamien kilometrien mukaan. 100 metrin matka(mittasin laseretäisyysmittarilla) on noin 60 metriä tämän aktiivisuusmittarin mukaan. Askelpituutta ei nähtävästi pysty määrittelemään Mi Fitin mukaan.
   
 32. Villelj

  Villelj

  Viestejä:
  202
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2019
  Itseäni tämä ei taas yllättänyt yhtään,kaikki aktiivisuusrannekkeet joista ei GPS löydy tuskin kovin tarkkaanpysty mittaamaan juurikin askelen pituudesta johtuen esimerkiksi (mutu)
   
 33. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli päivitettyä 2.3.0.6 versioon ja nyt hyvä siinä mielessä, että se on nimetty versio numeroksi 9.9.9.9, koska Mi Fit yliajaa liian pieninumeroiset firmwaret sillä kiinalaisella firmwarella siitä huolimatta, vaikka on modifoitu Magical Unicorn Mi Fit käytössä.

  Äät ja ööt ei enää toimi sää kohdassa eikä myöskään viesteissä. Todella ärsyttävää . :rage:

  Kuitenkin uuden Mi Fitin ja firmwaren mukana tuli kadenssi ja askelpituus juttuja harjoitus juttuihin. Jos vaikka matkatarkkuus olisi parantunut itse rannekkeella, mutta en ole vielä kokeillut. Suuresti epäilen ettei ole parantunut.


  Laitoin toiseen Mi Band 3:seen(myöskin kinukkiversio) 2.3.0.2 firmwaren(English Bold Font) ja Mi Fit Magical Unicorn 3.5.8, kun tuo uudempi 3.5.9 jyrää heti tuon firmwaren uusimmalla kiinalaisella firmwarella, kun tuossa 2.3.0.2 ei ole tuota versionumero kikkailua(9.9.9.9).
  Tässä toimii äät ja ööt oikein. Kait tuo uudempi 2.3.0.6 ei vaan sisällä äätä ja öötä, kun ei ole English Bold Font sarjaa.


  Sen verran puusilmä tuli oltua, että siellä on myöskin Firmware 2.3.0.6 | Bold Font (EN, CZ, SK, PL, HU, TR). Voisivat kyllä paremmin järjestellä nuo kaiken maailman firmwaret tuolla. Näköjään tällä toimii äät ja ööt Mili_wuhan_2.3.0.6_mod-v03_DdotM_bold_EN_UTF8.fw. Sen kansion sisällä on myöskin resurssitiedosto, jolla ainakin korjautuu kuukausi lyhenne.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2019
 34. neoadec

  neoadec

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2017
  No ainakin ääkköset toimii mun Mi band 3 uusimmalla 2.3.0.6 päivityksellä. Tarvii asentaa Mi fit 3.5.9 apk sieltä Geekdoing sivustolta.
   
 35. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siellä on useita 2.3.0.6. firmwareja eli mikäs?. Onko globaaliversio Mi Band 3:sta?

  Siis englanti pitäisi toimia toki kiinalaisessakin versiossa, jos kännykän järjestelmäkieli on valittu englanniksi. Minun tapauksessa suomi niin heittää kiinaksi aktiivisuusrannekkeen tekstit.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2019
 36. neoadec

  neoadec

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2017
  Ihan Kiina versio. Asensin Mili_wuhan_2.3.0.6_mod-v03_DdotM_bold_EN.fw version ja Mi fit 3.5.9 all sieltä Geekdoing version, jolloin puhelin voi olla suomenkielinen. Sään tekstit tulee suomeksi ja muut englanniksi.
   
 37. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aika mielenkiintoista, kun firmwaren postaaja oli laittanut sinne viestiketjuun tämän -->
  "The difference is in text encoding.
  For example, if an application sends a text notification to MB3 in the form "általunk összegyűjtött".
  On version "Original text encoding" string will be displayed "általunk ?sszegy?jt?tt".
  On version "UTF-8 text encoding" string will be displayed "általunk összegyűjtött"."

  UTF-8:ssa on ainakin ööt. Ei näistä saa tolkkua, ei nähtävästi edes tekijäkään. :D
   
 38. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä nähtävästi korjaantui firmware päivityksen jälkeen, kun kokeilin uudestaan. Ekalla kerralla se 100 metriä ja toisella 120 metriä. Kuitenkin kun ottaa huomioon, että ranneke ilmoittaa 0.00km tarkkuudella niin 0.01km on jo 10 metriä.:tup:
   
 39. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 159
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Et kai tosissasi ole mittaamassa tarkuttaa jollain 100 metrin matkalla? Aloita nyt vaikka edes kilometristä
   
 40. neoadec

  neoadec

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2017
  Kyllä tuo firmware vaikuttaa miten Mi band 3 näyttää tiedot[​IMG]
   
 41. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joku muu voi kokeilla sitä ja sen takia tästä postasinkin tänne, että voiko tosiaan vanhempi firmware olla epätarkempi. En vaan tiedä mitään taatusti kilometrin mittaista matkaa.
   
 42. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aika jännä tuossa kohtaa luki mulla hetken aikaa "Current" eli isolla luki sen hetkinen lämpötila isolla ja sen alla nuo vaihtelulämpötilat. Nyt taas tuollalailla normaalisti.
   
 43. Exodus

  Exodus

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Mi band 3:n kalorien näyttäminen vähän ihmetyttää. Eilen puhelimen Mi Fit-apilla käynnistin harjoitukset (sali ja myöhemmin reipas kävelylenkki). Puhelin ilmoitti näiden kalorinkulutukseksi noin 600 yhteensä. Rannekkeessa jos selasin askelten kohdalle ja siitä oikeaan oli kalorimäärä noin 280. Onko tuon tarkoitus kuvastaa harjoitusten ulkopuolisten askelten kalorikulutusta? Askelmäärässä on kuitenkin myös harjoitukset mukana.
   
 44. mölyä

  mölyä

  Viestejä:
  610
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Se näyttää ne kalorit kyllä todella oudosti, en keksi muuta johdonmukaisuutta siihen kuin sen että ne olisi perusaineenvaihdunnan päälle kulutetut kalorit?
   
 45. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Viime kävelyhölkän(juoksuharjoitus) oli lisännyt jatkeeksi niihin muihin päivän suoritteisiin kilometreissä. Aina ei ole ollut näin vaan harjoitukset erikseen ja eivät näy päivän suoritteissa ollenkaan kilometreissä. Suorite yleensä kävelyä tietty. Selvästikin tuo sitten muuttunut.
  Itse en katso kaloreita, mutta kilometrejä kuitenkin.

  Olihan tuo nyt ennen pyllystä, kun päivässä olisi ollut vaan 3 kilsaa kuljettu, vaikka olisi juossut 6 kilsaa sinä päivänä. Se vain näkyy siellä harjoitustaulukossa.
   
 46. Svegu

  Svegu

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tulipa Sittarin tarjouksesta ostettua itselle ja paremmalle puoliskolle Huawei Color Band 2 rannekkeet. Aiempaa kokemusta omalta osaltani ainoastaan Mi Band 2:sta joka kyllä mielestäni toimi oikein oivasti.

  Ongelmana vain nyt molemmilla, että kun poistuu puhelimen läheltä, niin bluetoothin uudelleenyhdistys ei onnistu palatessa. Ei auta Huawei Health sovelluksesta uudelleenyhdistäminen, eikä myöskään vanhempaa Gear sovellusta käyttämällä. Aina on pakko poistaa ja kytkeä puhelimen BT kokonaan pois päältä ja takaisin päälle. Sen jälkeen yhdistäminen sovelluksesta vasta onnistuu.

  Kohtuullisen raivostuttava vika, koska koko rannekkeen oston idea oli ilmoitusten läpitulo puhelimesta rannekkeeseen.

  Oma kännyni on Xiaomi mi Max 2 ja vaimon Oneplus 5 ja molemmissa siis sama ongelma. Vinkkejä kenelläkään vai palautanko Huihait?
   
 47. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 015
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Todella usein tulee oltua pois kännykän etäisyydeltä Mi Band 3:lla ja siitä tulee merkki rannekkeeseen, mutta aina kännykkä sen löytää itsekseen. Paitsi oli eilen ongelmia ensimmäistä kertaa, mutta puhelimen buuttaus auttoi.

  Garmin Vivofit 2 alkoi sekoilemaan niin pahasti ettei mitään asiaa enää uusimmalla kännykällä tuohon rannekkeeseen bluetoothina. Poistin käytöstä kokonaan.

  Huihat pois ja samassa hintaluokassa Mi Band 3:set tilalle. Akku kestää kuukauden ja ilmoituksen näkyy teksteinä. Harjoituksissa esim. juostessa värisee kilometrin välein ja muuta nippelitietoakin löytyy rannekkeesta. Tuo Huihai muistuttaa ominaisuuksiltaan Mi Band 2:sta.
   
 48. Peukkis

  Peukkis

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Pystyykö Mi Band 3:en yhdistämään Sports Tracker -appiin? Sitä tulee käyteltyä lenkillä aina, ja olisi kiva lisä saada sykkeet näkymään juoksupäiväkirjassa.
   
 49. ddude

  ddude

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Onko noissa mi bandeissa jo parempi toi nauha kuin 1:ssä?
  Mulla se 1:n nauha löystyi ja se putosi aina se itse laite milloin mihinkin.