NVIDIA GeForce GTX 1070 / 1080 -thread (Pascal GP104)

Liittynyt
10.11.2016
Viestejä
64
Tietenkin kaikenmoiset melut ja metelit vähenisivät, kun vaihtaisin kotelon ikkunattomaan malliin, mutta kotelon sisältä löytyvien värkkien tiirailu muun tietokoneella tapahtuvan puuhastelun ohella aiheuttaa niin suurta mielihyvää, että en siitä valitettavasti pysty luopumaan. Olipa muuten perverssin oloinen lause.
Ikinä en ole alaikäistä näytönohjainta kosketellut sopimattomasti!
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 747
Huh kun kone meni heti täysin tilttiin kun MSI Afterburnerin käynnistin. :eek: bluescreeniä ei tullut vaan kone vaan pysähtyi. Ei edes reset auttanut.

Johtuuko Radeon 390:stä vai tosta ohjelmasta. Välillä kyllä tulee bluescreeniä jossa mainitaan "ATI" kun esim 4K videota yrittää muuntaa 1080p:ksi.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 405
Oliko Powerista näyttiksen viime viikolla ostaneet jo saaneet pelikoodin, itse en ole vielä ja kortin saamisesta nyt viikko, ostosta muutamia päiviä enemmän.
 

Lassivv

Premium-jäsen
Team AMD
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 804
Antaakos kukaan muu valmistaja takuun puitteissa vaihtaa vesiblokkia näyttikseen kun Evga? KFA tai founders edition puoltaisi vesihommiiin hankkimista hintansa takia ja jäähyllä kun ei ole mitään merkitystä. Tuo takuu asia olisi vaan mukava säilyttää, mutta onko se ainoastaan Evgan hienouksia?
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
945
@Jahonnes Vähän kaksiteräinen miekka ollut itsellä nuo hybridit äänen suhteen. Pelikäytössä selvästi hiljaisemmat (tietty radiin valittu tuuletin vaikuttaa, mulla fractalin venturi hp-12) ja viileämmät, mutta idlessä taas äänekkäämpi pumpun surinan takia. Etenkin kun mulla on noita hybridejä 2 koneessa, niin ne pumput surisee melko kuultavasti kotelon ulkopuolelle. Lisäksi tuottavat välillä epämääräistä humisevaa resonointia koteloon.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
425
Itsellä on MSI:n 1080 Seahawk ja on kaikissa tilanteissa todella hiljainen. Vaihdoin paremman tuulettimen alkuperäisen tilalle ja kotelotuuletustakin sai hiljaisemmalle, kun radi puhaltaa kuuman ilman suoraan ulos. Itse siis suosittelen.
 
Liittynyt
20.11.2016
Viestejä
723
Onko kenelläkään antaa omia käyttökokemuksia Evgan hybrid jäähyistä gtx 1080 korteille?
Itselläni on EVGA 980 Ti Hybrid + ilmajäähdytyksellä oleva 980 Ti kortti SLI:ssä, käytännössä tuo AIO taitaa olla hyvin samanlainen (ellei peräti ihan sama) kuin 1080 kortissa. Aikaisempi kokoonpano oli 2 * ilmajäähdytys ja se oli idlenä täysin äänetön, mutta sitten kun alkoi pelaamaan jotain raskaampaa peliä, niin meteli oli kyllä selvästi häiritsevä. Sen jälkeen kun vaihdoin toisen kortin AIO-jäähdytykseen, niin nyt idlenä kuuluu pieni tasainen suhina / kohina, mutta pelatessa näihin ei kiinnitä enää mitään huomiota.

Ei minulla kyllä silti ole mitään pahaa sanottavaa tuosta EVGAn Hybridistä, mutta jos koneessa on ainoastaan yksi kortti ja haluaa siitä hiljaisen myös idlenä, niin varmasti ilmajäähdytys ajaa siinä kohtaa paremmin asiansa. Itselläni pyötäkone on pelkästään pelikäytössä, niin myös seuraava 1080 kortti tulee hyvin todennäiköisesti olemaan joko EVGAn tai MSI:n AIO kortti.
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Itselläni olis nyt se keissi tossa msi gtx 1070 armor oc:sssa coil whinestä että verkkokauppa.com sanoi nyt että voisi vaihtaa uuteen/sopia tilanteen kun on kuitenkin sen palautusoikeuden puitteissa mutta mietinkin nyt että onko tuo pieni voil whine nyt niin haitallista että kannattaisi lähteä vaihtamaan kun 70% todenäköisyydellä voisi se seuraavakin kortti siristä? Eli mitä tässä kannataisi nyt tehdä? Tosiaan kun muuten kortin lämmöt ei ole koskaan ylitääneet 70C:tä ja muuten pelaa kuten pitää ja on hiljainen muuten. Toki tuo whinekin peittyy aikalailla kotelo tuulettimien suhinaan että kannattaako olla vai mennä viemään takaisin? Kyselen nyt arvon techiläisiltä mielipidettä.

Ps typot tarjoaa tapatalk.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 620
No jos on korvaava kortti tilalle ja jaksaa vaihdattaa, nii miksipä siihe huonoon tyytyis. Vaikiampi saada kaupaks myöhemminki jos pitää myydä sirisevänä ja yrittää vakuutella, että ei se paljoa ääntä pidä. Mistä tuo tod. näk. 70% tulee?

Ainaki ihteä ketuttaa kaikenmaailman sirinät ja värinät siinä vaiheessa ku ei oo kuulokkeita.
 
Liittynyt
18.02.2017
Viestejä
771
@JoonaxPeke Suosittelen palauttamaan. Ei ainakaan oma 1070 pidä mitään ulinoita. Luulen kuitenkin että suurin osa noista korteista ei vingu eli eikun lottoamaan. Edit: Ja Peralta tossa ylhäällä erittäin hyviä pointteja.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 493
En kyllä itsekään pitäisi 1070/1080 hintaluokan korttia jos se sirisisi yhtään itseäni ärsyttävästi. Kyllä oma gtx 1080 myös ääntää korkeila fps-luvuilla esim heaven benchmarkin quit screenissä, mutta normaalisti pelatessa ei pidä yhtään häiritsevää ääntä.
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Okei eli huomenna suuntana vain verkkokauppa.com saas nähdä miten onnistuu takuut kun tämä oli eukolta vuosipäivä lahja ja maksettu klarnan laskulla että tuleekoha vääntöä..
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
No tulipas käytyy vaihdettua nyt tuo gtx 1070 tuolla verkkiksessä... Kyllä oli taas v*ttumaista kohtelua ja sellaista että minä asiakkaana en muka tiedä tietokoneista ja näyttiksistä mitään... :facepalm: Coil whine on kuullemma todella vaikea todeta ja johtuu yleensä powerista.. ja kuullemma evga g3 550w gold ei ole tuolle kortille riiittävä ja on huono laatuinen :facepalm::facepalm: vaihdossa meni 2tuntia ja sitten kun eukko osti tuon lahjaksi niin piti säätää niin että eukko laittoi emaililla valtakirjan kun muuten ei onnistunut homma kuullemma ku asia hoidettu klarnalla.. Kiva ku soitin verkkiksen aspaan ennen kun lähdin ja annoin kuitin numeron selostin tilanteen ja aspa sanoi että voi tulla vaihtamaan suoraan uuteen mut tää aspan nuori hemmo ollu sitten jaksanu kirjata asiasta mitään.. milloinhan tuo stnan lafka oppii oikeesti palkkaamaan sellaista jengiä ketä jaksaa tehdä töitä eikä ole asenteella "asiakas on idiootti ja v****pää... kun puhelimessakin ollaan et jaa nojaa joo juu ja ei tehdä mitään ja kaiken lisäksi tuo soittaminen maksaa tuonne ja sitten vielä matkat kun meni tuonne.. ja sitten kuullemma coil whine ei ole oikeen helposti testattavissa no on se kumma kun jimssilläkin iskevät coil whine kortin furmarkkiin ja jos vinkuu niin uus heti tilalle.. Jatkossa en osta saatana mitään tuosta puljusta kyllä ja odotan nyt innolla vinkuuko tämäkin kortti mut enää en lähde perkele vaihtamaan.. räjäytän vaikka atomeiksi.. jatkossa oon sen 3-4 päivää ilman näyttistä ja ostan jimssiltä kun sieltä saa palvelua ja takuut toimii paljon paremmin..
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
ja taitaapi muuten kohta olla trokareilla joulu kun siellä muutamat tutut kasvot kanteli ostokärrylisen täydeltä emoja ja näyttiksiä ja 5 kpl eri merkin gtx 1070:siä oli kärryssä ja outlet laput paistoi kilometrien päähän :D
 
Liittynyt
08.03.2017
Viestejä
30
Tarviskohan sitä itekkin palauttaa jimssille tuo oma strix 1070 kun tuulettimet pitää ihme jollotusta ja lämmöt hyppii nopeasti yli 70 asteen.... coil whineä havaittu myös kun pikkasenkin nosti kelloja. Kauanko noissa on yleensä mennyt että on tullut uutta rautaa tilalle? Ei huvittais montaa viikkoa tolla i7 integroidulla "pelailla" :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
475
Itse vaihdoin oman dualin uuteen, kun toisen tuulettimen laakeri piti ääntä. Kävin Jimmsillä paikanpäällä ja vaihdossa kesti 5 min. Eli sanoisin, että postilla menee postin ajat + max päivä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
300
Aika iso osa näistä vinkunoista, sirinöistä, puhinoista ja muista noista riippuu todella paljon kuulijastakin. Coil whine kun on aika korkea ääni, ei se välttämättä kantaudu yhtä voimakkaana, jos ollenkaan jokaisen korvaan. Heinäsirkatkaan eivät kaikkia häiritse. Paljon riippuu myös siitä, millaista pöhinää koneen muut tuulettimet pitävät ja kuinka hyvin äänet on kotelosta eristetty. Itse sain nyt pahimman terän leikattua näytönohjaimen äänestä säätämällä yksinkertaisesti kotelotuulettimet pöhisemään kovempaa näytönohjaimen lämmetessä. Nyt aiempi, lähinnä näytönohjaimesta kantautunut vittumaisempi ulina on vaihtunut miellyttävämpään tasaiseen matalampaan useamman tuulettimen huminaan. Uskon itse asiassa, että useat näistä henkilöistä jotka eivät ole ikinä coilwhineen törmänneet, eivät välttämättä kuule kovinkaan hyvin korkeampia ääniä. Tämä teoriani voi myös olla väärä.
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Voipi olla. No nyt on testailtu tuo uusi näyttis ja ei ainakaan vinkunut kun csgo:sta otti fps rajoituksen pois eli taitaa kerrankin käydä tuuri. mut nyt en lähdekkään kyll viemään enään mihinkään jos tulee jotain käytän kortin loppuun eli niin kauan kun riittää mulle :) ja tuli modailtua koppaa niin ei ylimääräset äänet kuulu :)
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Tarviskohan sitä itekkin palauttaa jimssille tuo oma strix 1070 kun tuulettimet pitää ihme jollotusta ja lämmöt hyppii nopeasti yli 70 asteen.... coil whineä havaittu myös kun pikkasenkin nosti kelloja. Kauanko noissa on yleensä mennyt että on tullut uutta rautaa tilalle? Ei huvittais montaa viikkoa tolla i7 integroidulla "pelailla" :D
Strixeissä ollu kuullemma palautus prosentti aika korkea lu reddittiä seurannu. Tahna ongelmia ja tuulettimet hajonnu ja coil whineä ollu ainaki foorumim perusteilla lähes joka toisella. Rx480 sarjassa myös.. en tiedä mitä paskaa noihin laitetaan nykyään. Toki kaikilla ei ongelmia ole. Seuraavaksi kokeilen itse zotacin korttia kyllä.
 

mäggäri

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 374
Zotacit pitkine takuineen on kyllä erittäin hyviä harvoin päivittäville.

Sillä kun ostat 1080 kortin nyt, korvaus tulee usein myös samassa skaalassa, ts. sitä silloista high-end korttia 5v päästä jos hajoaa. Ainakin tähän mennessä mitä nähnyt useamman tapauksen, joissa korvataan näytönohjain, on tuote tullut ns. samasta segmentistä sillä hetkellä.

Lyhyesti: Ostamalla highendiä saa takuusta highendiä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 405
Ehkä olen kuuro mutta ostamassani 1070 Dual OC:ssä ei vaikuta mitään vinkunaa olla, toki R4-kotelon 3x140mm propelliakin jotain ääntä pitävät nekin.
 

Rantakemisti

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 270
Zotacit pitkine takuineen on kyllä erittäin hyviä harvoin päivittäville.

Sillä kun ostat 1080 kortin nyt, korvaus tulee usein myös samassa skaalassa, ts. sitä silloista high-end korttia 5v päästä jos hajoaa. Ainakin tähän mennessä mitä nähnyt useamman tapauksen, joissa korvataan näytönohjain, on tuote tullut ns. samasta segmentistä sillä hetkellä.

Lyhyesti: Ostamalla highendiä saa takuusta highendiä.
Meneekö se oikeasti noin? Muistaakseni EVGA ei tarjoa suoraan samaa "high end"-korttia vaan vastaavan tehoisen. Esimerkiksi, hajonneen GTX 980 Ti tilalle GTX 1070. Zotacin takuusta ei ole (vielä) kokemuksia niin sillä pohdin.
 

mäggäri

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 374
Meneekö se oikeasti noin? Muistaakseni EVGA ei tarjoa suoraan samaa "high end"-korttia vaan vastaavan tehoisen. Esimerkiksi, hajonneen GTX 980 Ti tilalle GTX 1070. Zotacin takuusta ei ole (vielä) kokemuksia niin sillä pohdin.
Mitä nyt lonkalta muistelen, niin kauppiaat noin vaihtaneet hajonneita. Tosin 980Ti->1070 ei ole mielestäni ollenkaan kehno diili. Sillä molemmat kuranttia kamaa ja "on the par".

Mutta oishan se mielestäni hassua jos ostamalla high-end tuotteen, saa takuusta low-mid endiä. :D


Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kourallinen jotain luettuja tapauksia.


Mutta _mielestäni_ jos sijoittaa ns. ultrahighendiin, niin satsauksesta johtuen tulisi myös saada sen hetken vastaavan "tason" tuote - vaikkakin se olisi paljonkin nopeampi. Takuuhan ei ala alusta suinkaan, vaan originaalin mukaan mennään.
 
Viimeksi muokattu:

Rantakemisti

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 270
Mitä nyt lonkalta muistelen, niin kauppiaat noin vaihtaneet hajonneita. Tosin 980Ti->1070 ei ole mielestäni ollenkaan kehno diili. Sillä molemmat kuranttia kamaa ja "on the par".

Mutta oishan se mielestäni hassua jos ostamalla high-end tuotteen, saa takuusta low-mid endiä. :D


Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kourallinen jotain luettuja tapauksia.
Eihän sillä sinäänsä ole väliä kunhan takuu toimii vielä neljänkin vuoden kuluttua. Mutta onhan siinä aika iso ero, että saako hajonneen GTX 1080:n tilalle GTX 3060 vai GTX 3080. Eli tuleeko takuusta sama malli mutta uudempaa sukupolvea vai saman tehoinen kortti mutta uudempaa sukupolvea.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 620
Eihän sillä sinäänsä ole väliä kunhan takuu toimii vielä neljänkin vuoden kuluttua. Mutta onhan siinä aika iso ero, että saako hajonneen GTX 1080:n tilalle GTX 3060 vai GTX 3080. Eli tuleeko takuusta sama malli mutta uudempaa sukupolvea vai saman tehoinen kortti mutta uudempaa sukupolvea.
Jälleenmyyjät kyl tarjoaa vastaavaa tilalle, mikä voi joskus tuottaa vähä vaikeuksia, esim. nyt 980 kortti menee särki, nii mitä saat tilalle jos hyllystä ei löydy vanhaa mallistoa. Sit taas astetta alemmaks 780 kortille näkynyt semmostaki tarjottavan ku 1050 TI, koska hinta yms. yms. Eri asia sit zotacilla kun menee valmistajan kautta nuo viimiset vuodet, että mitä sit tarjoavat tilalle.
 

mäggäri

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 374
Ainakin omassa päässä reiluinta olisi se, että jos maksaa kermankuorinnan pricepremiumit, niin takuuajan kortin tulee olla sitä toptieriä. Pahoittelen englannista napattujen termien käyttöä, mutta suomalaiset termit hukassa.

Esimerkiksi heitetään että 1080 heikkisiä Kolmannesta Valtakunnasta 500eur, 1080Ti 900e, suorituskykyeroa 30%.

Jotta vaihto vastaavan teholuokan korttiin olisi järkeenkäypää, tulisi 1080Ti vastaavasti maksaa 30% enemmän, eli hintalappuna 650e.


Mutta koko takuusekoilu on kyllä niin nopanheittoa, yks saa silloisen tason kortin ja toinen vastaavasti takuuvaihtoon lähetetyn nopeusluokan mukaan. :rofl:
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 620
Ainakin omassa päässä reiluinta olisi se, että jos maksaa kermankuorinnan pricepremiumit, niin takuuajan kortin tulee olla sitä toptieriä. Pahoittelen englannista napattujen termien käyttöä, mutta suomalaiset termit hukassa.
No eihän se sitä top tieriä tule olemaan enää etes 1,5v julkasusta, saati 4v päästä. Nii eikö se oo paljon oleellisempaa, että ne antaa vastaavalta tieriltä uuden tuotteen, ku että upgreidaavat sen. Toki zotacci nyt voi harrastaa ite minkälaista takuupolitiikkaa tahtoo, mutta olettaisin että tuota käytettäisiin sit aika sumeilematta hyödyksikkin, nyt 780TI paskaksi ja 1080TI tilalle, jee jee.
 

mäggäri

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 374
No eihän se sitä top tieriä tule olemaan enää etes 1,5v julkasusta, saati 4v päästä. Nii eikö se oo paljon oleellisempaa, että ne antaa vastaavalta tieriltä uuden tuotteen, ku että upgreidaavat sen. Toki zotacci nyt voi harrastaa ite minkälaista takuupolitiikkaa tahtoo, mutta olettaisin että tuota käytettäisiin sit aika sumeilematta hyödyksikkin, nyt 780TI paskaksi ja 1080TI tilalle, jee jee.
Muron puolelta muistelen tapausta kun 780Ti tilalle annettiin 980Ti.
 

waotus

Raudanhamstraaja
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
408
Kaverilla mindfactoryllä antoivat Asuksen 780:n takuuseen (2v10kk vanha) credittejä kauppaansa, silloisen kauppasumman verran. Hyvä diili minusta. Sillä olisi sitten kyllä ostanut 1080, mutta oli jo kerennyt hankkimaan muualta niin pisteli tulemaan kovoja sillä hinnalla :D

Edit. lisätty kortin merkki..
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
435
Itsellä hajosi muutama viikko sitten gtx980. No sen laitoin verkkokauppa.comiin takuuseen ja tilalle tuli gtx980ti. Eipä siinä. Mielissäni koneeseen nakkasin ja totesin saman tein rikkinäiseksi. Hirveät grafiikkavirheet antoi. Ja eikun uudestaan takuuseen. Tänään sitten tuli tieto että kortti rikki ja saat tilalle gtx1080. Että eipä ollut kovin paska diili ostaa gtx980 käytettynä reilulla 200€ :kippis:
 

Waldo

Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 344
Itsellä hajosi muutama viikko sitten gtx980. No sen laitoin verkkokauppa.comiin takuuseen ja tilalle tuli gtx980ti. Eipä siinä. Mielissäni koneeseen nakkasin ja totesin saman tein rikkinäiseksi. Hirveät grafiikkavirheet antoi. Ja eikun uudestaan takuuseen. Tänään sitten tuli tieto että kortti rikki ja saat tilalle gtx1080. Että eipä ollut kovin paska diili ostaa gtx980 käytettynä reilulla 200€ :kippis:
Kerrankin näin päin!! :rofl::rofl::rofl:
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
435
Käytettynä ostin gtx780ti:n vuosi sitten 170€ niin laitoin cdoniin takuuseen sen ja sieltä palauttivat minun tilille sen summan mitä maksanut uutena kuitin mukaan eli yli 700€. Se oli kyllä melkoinen yllätys. En uskonut ennen kuin rahat oli tilillä. :D eli itsellä takuut toimineet todella hyvin.
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 701
Ens viikolla ois tarkotus päivittää MSI Gaming GTX 970 näytönohjainta GTX 1080 korttiin ei ti-versioon niin kertokaas onko tuo 593€ KFA2 järkevä valinta vai kannattaako harkita myös noita yli 100 euroa kalliimpia kortteja? Lähinnä olen näillä hinnoilla harkinnut lisäksi tuota MSI Gaming X korttia kun nykyinenkin on MSI on kuitenkin hyvin toiminut tähän asti.
1080.JPG
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 342
Saksasta lähtisi tuo KFA2 500€ + postit. Kaiketi se ihan menevä kortti on, tosin äänekkäämpi ja kuumempi kuin kalliimmat. Itse tilasin Gainward GTX 1080 GS hintaan 540€ + postit.

Noista ottasin tuon MSI:n. Siinä kohtaa 50€ sijoitus on fiksu.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 342
Edelleen ehkä tuo MSI, koska hintaero on niin pieni.

EDIT: Ei kun perhanan, onhan siinä satkun ero. :) Jos Suomesta, niin MSI...
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 701
Jees kiitoksia mutta vielä ensi viikko aikaa katsoa miten hinnat kehittyy. Ehkä tuo MSI on tosiaan hyvä ja varma valinta. Suomesta meinasin tosiaan ostaa.
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
cdon.comin takuut on yhtä perseetä ja v*tuilua... itse lähetin tuone näytön takuuseen ja sain 100€ halvemman ripulin tilalle jota en kyllä lunastanut vasta kuluttajamiehen pyynnöstä sain oikean näytön mutta ei ollut sekään oikea joten palauttivat rahat.. tästä aikaa.. joten sieltä en osta enää mitään kuten en verkkokauppa.comistakaan kun eivät vain osaa.. useamman vuoden jälkeen..
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Jaahas nyt alkoi vinkumaan tämä uusikin yksilö.. Onkohan nyt vika powerissa vai missä vai onko iha ripulia nämä jotkut kortit.. 144hz näyttö tosiaan tekee tämän vinkumisen 60hz ei.. pitäisikö iahtaa näyttö
 
Liittynyt
23.11.2016
Viestejä
171
Testailin juuri tuota MSI:n GTX1080 korttia, ei ainakaan vingu 60hz näytöllä testeissä. Max lämmöt sain 76 asteeseen ja tuulettimet huusi 1500 rpm.
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Testailin juuri tuota MSI:n GTX1080 korttia, ei ainakaan vingu 60hz näytöllä testeissä. Max lämmöt sain 76 asteeseen ja tuulettimet huusi 1500 rpm.
jep eli 144hz pistää jostain syystä vinkumaan nämä.. taidan vaihtaa näyttöä.. kun osaa sitä csgo ilman 144hz pelata myös..
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 620
Jaahas nyt alkoi vinkumaan tämä uusikin yksilö.. Onkohan nyt vika powerissa vai missä vai onko iha ripulia nämä jotkut kortit.. 144hz näyttö tosiaan tekee tämän vinkumisen 60hz ei.. pitäisikö iahtaa näyttö
Eihän oo näyttö joka vinkuu.

Korkeat ruudunpäivitykset tosiaan saattaa joskus pistää vinkumaan, mut kyl usein sen pitää olla jotain monta sataa/tuhatta jossain latausruudussa että kelat vinkuu, jos ei sit oo huono yksilö.

Kokeile rajottaa ruutuja tiettyyn lukuihin, tuo 1080 on aika jytky CS:n pelaamisee ja eiköhän se 200fps riitä siihe hommaa.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
4 076
jep eli 144hz pistää jsotain syystä vinkumaan nämä.. taidan vaihtaa näyttöä.. kun osaa sitä csgo ilman 144hz pelata myös..
Vähän selvyyttä teksteihin, muidenki helpompi ymmärtää.

Ongelman tarkempi kuvailu ja kokoonpanon kertominen helpottaa.
 
Liittynyt
19.02.2017
Viestejä
1 595
Vähän selvyyttä teksteihin, muidenki helpompi ymmärtää.

Ongelman tarkempi kuvailu ja kokoonpanon kertominen helpottaa.
Pahoittelen. Tapatalkilla kirjoittelen. Eli 6600K/16GB ddr4 3000mhz/msi z270 sli+/msi gtx 1070 oc/m.2 256gb ssd/240gb ssd/evga g3 550w. Tosiaan nyt testannut usealla eri näyttiksellä ja lähes joka toinen on vinkunut eli coil whineä tullut. Välillä ollut kova äänisiä whinejä korteissa välillä vain pientä. Nyt siis sellainen keissi että tämä gtx 1070 msi vinkuu ja on jo kertaalleen vaihdettu uuteen. Näyttö tosiaan 144hz acer joka on aivan toimiva ja näyttö ei vinku tai käyttäydy oudosti ja kaverin gtx 1080:llä testattu ja ei ollut hänellä vinkumista. Fps:sän olen jo rajoittanut csgo:ssa 180:neen ja vähän hiljeni whinet. Tosiaan testasin vanhalla 1080p 60hz näytöllä ja whinet loppu kuin seinään ja ainoaa surinaa piti normaali kiintolevy. Olen myöskin tun normaalin kovon ja tuulettimet ottanut pois ja todennut että näyttis on se joka vinkuu. Tällä hetkellä vinkuminen ei tosiaan korvaan kuulu lähes millään kun tuulettimet peittävät äänen kokonaan.. ehkä liian tarkka kuulo itsellä. Olen jo alkanut miettiä että voiko tosiaan olla powerista johtuva tuo vinkuminen? Kun redditissä moni ottanut ns overkill 1000w powereita ja vinkumiset loppuneet seinään. Tosiaan enää en jaksaisi verkkokauppaan vied takaisin näyttistä koska joutuvat testaamaan ja tässä menisi viikko ja muutenkin koppavaa palvelua kerta kaikkiaan. Onhan tässä käynyt mielessä myös että palauttaisi kortin ja kokeilisi toista valmistajaa. Mutta tässä on jo vinkuneet asuksen kortit myös msi ja yksi gigabyte joten jossain oltava vikaa. Tai sitten tuo 144hz aiheuttaa jotain.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 383
Viestejä
4 196 817
Jäsenet
70 900
Uusin jäsen
daemon

Hinta.fi

Ylös Bottom