• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

YT:tä pukkaa ja Suomi nousuun

Poppamies

Que pasa, ese?
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 452
On se joskus haastavaa vaativissa tehtävissä nähdä 6kk aikana kuka pystyy hoitamaan duunin hyvin.

Mutta tämä on ehkä ohi ketjun aiheesta ja koko keskustelu on huonostei alustettu. Aloittajalla 16 viestiä kaikkiaan ja otsikon muotoilu on tuollainen itkumuurin alustus.
Tai ehkä AP on ajatellut että kun saadaan tehokkaasti huono työvoima potkittua pihalle YT myötä, niin Suomi lähtee nousuun.
 
  • Tykkää
Reactions: hmb
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
1 272
otsikon muotoilu on tuollainen itkumuurin alustus.
Samaa mieltä. YT:t ja irtisanomiset ovat useissa tapauksessa pakollisia firman tulevaisuuden kannalta. Jos ei ole esimerkiksi tilauksia näköpiirissä moneen kuukauteen niin ensin kenties lomautetaan porukkaa ja jos tilanne näyttää todella huonolta niin lopulta irtisanotaan. Eihän mikään järkevä yritys irtisano/lomauta työntekijöitään turhaan jos töitä riittää ja niistä tienataan tarpeeksi rahaa. Se on päivänselvä asia, ettei yksikään järkevä yritys ole mikään sosiaalitoimisto, joka maksaa palkkaa työntekijöille, vaikka töitä ei ole.

Vaikea sanoa mikä olisi parempi otsikko, mutta nykyisessä on turhaa itkuvirttä. Ei Suomi nouse ainakaan sillä, että ei pidetä YT- neuvotteluita ollenkaan. Pelkkä "YT:tä pukkaa" sopisi paljon paremmin otsikoksi.
 
  • Tykkää
Reactions: hmb
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
193 504
Viestejä
3 498 043
Jäsenet
62 353
Uusin jäsen
Bittom

Hinta.fi

Ylös Bottom