Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eli W10 22H2 jengillä kivuton?
Onko se vielä asennettuna? Ettei vaan vielä ole taustalla päällä, kun tuo on ajureiden debuggaukseen, joka on aika raskas prosessi.
Enable and Disable Driver Verifier in Windows 10 | Tutorials (tenforums.com)
Komentokehotteessa kirjoita:
verifier /reset
Tuon pitäisi sammuttaa testauksen. Jos ei tuolla muutu, niin sitten sieltä MS tuesta kyselyä.
Jeps, näyttää olevan enemmänkin jonkin asteen maintenance release joka sisältää lähinnä pieniä fiksejä:
Tuolta nappasin, ei tietoa luotettavuudesta:
Windows 10 22H2 new features and changes - Pureinfotech
Windows 10 22H2 will arrive this fall as a minor update with a small scope of new features and changes. Here's all you need to know.pureinfotech.com
Kappas vain mikä ilmestynyt Updateen.
Mutta Microsoft EI OLE edelleenkään korjannut sitä mokaa, joka on vaivannut ihan ensimmäisestä Windows 10 versiosta (1507 ) lähtien kun ensmmäinen julkaistiin 2015.
Eli tietsikkaan kun laittaa kiinni USB-tikun/ulkoisen kiintolevyn/muistikortin ja kopioitavat / siirrettävät tiedosto(t) sijaitsevat juurikansiossa.
Ja C-aseman tai D-aseman tai E-aseman ja niin edelleen...kohdekansiossa sijaitsee TÄSMÄLLEEN saman niminen tiedosto (esimerkiksi teksti.exe, teksti.rtf, jne).
Jolloin Windows tietenkin "heittää" Korvaa tai ohita tiedostot pop-up ikkunan. Ja kun valitsee kohdan Vertaa tiedostojen tietoja.
Niin seuraavassa ikkunassa (Tiedostoristiriita): Vasemmanpuoleissa kohdassa tiedosto(i)lle ilmoitetaankin:
Tuntematon päivämäärä 0 tavua.
Aikaisempia Windowseja (95, 98, 98SE, 2000, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1) EI OLE vaivannut tuollainen bugi.
Joten onkohan Windows 11 versiossa edelleen sama bugi?!?
Onko kukaan testannut...mielenkiinnosta?
Näyttää edelleen olevan.
Tuosta oli täällä reilu vuosi sitten juttua ja oletettavasti johtuu Region/Date & Time Format jne... asetuksista, jos niiden kanssa alkoi kikkailemaan niin sitten tuli näkyviin, mutta systeemi menee melkosen sekasin siinä muissa merkeissä...
Spotify oli kadonnut koneelta. Uudelleen asennus käy helposti, mutta ei suostu enää löytämään paikallisia tiedostoja, vaikka kertoisi että tässä ne nyt perhana on. Tietenkin Spotifyn ongelma, mutta W10 päivitys sen kai jotenkin pyyhki pois, koska toiminut tähän asti ok. Tuntemattomia ovat MS:n tiet.
joko media creation tool tekee automaattisesti 22H2 version iso tiedoston?
Mä luulen että tuo oli vaan joku yksittäinen tapaus. Oli vaan mun asennuksessa joku bitti MS:n mielestä väärin tms. En ole etsinyt, mutta ei ole vastaan ainakaan tullut vastaavia ilmoituksia.Toivottavasti ei sentään sitten häviä jo aikoja sitten asennettu (desktop app/spotin sivuilta)Spotify mihinkään. Winun kautta tullutta en edes ole tietenkään avannut.
Eivät kai ole jaksaneet lisätä tuota samaista mahdollisuutta sivuille, vaan vaativat työkalun käyttämistä, tieten liikaa vaivaa näin jälkikäteen, kerta "poistuva" käyttis...Mikähän tuossakin on että 10 kanssa pitää itte tehdä se iso kun taas 11 kanssa saa suoraan ladattua ison.
Sen ison lataus onnistuu kun muuttaa selaimen userAgentin esiintymään vaikkapa Linuxina ja sen jälkeen suuntaa sinne lataus sivulle.
Eivät kai ole jaksaneet lisätä tuota samaista mahdollisuutta sivuille, vaan vaativat työkalun käyttämistä, tieten liikaa vaivaa näin jälkikäteen, kerta "poistuva" käyttis...
Muistanko oikein, että seiskan mediaa ei saanut mitenkään helposti virallisesti MS servereiltä ladattua aikoinaan.
Hiljalleen edistystä tapahtunut
Onko mulla sitten MUKA käytössä kaksi ERI ilmaista OneDrivea saman Microsoft tilin alla?
Tuon ei pitäis olla mahdollista... onko koneen OneDrive-sovelluksen asetuksissa näkyvä sähköpostiosoite / käyttäjätunnus ihan varmasti sama kuin tili, mille kirjauduit selaimella? Ja näyttääkö siinä ennen käyttäjätunnusta nimenomaan, että "Onedrive - Personal" vai lukeeko siinä jotan muuta?
On se siellä edelleen kun klikkaat oikean alanurkan systrayn kajarin kuvaa oikealla napilla ja context menusta avaat volume mixerin (en osaa sanoa mikä mahtaa olla suomeksi).Eikö tässä kympissä ole enää sitä volumen säätönapikkaa josta pystyi säätämään kunkin käynnissä olevan äänet erikseen. Piti saada tuossa Teams hiljaiseksi niin enpä löytänyt, enkä löytänyt myöskään Teamsista itsestään mykistystä.
Katselin tuossa yhden infopläjäyksen ja piti asennella Teams. En kirjautunut tuohon vaan linkistä vain menin kokoukuseen mukaan. Nyt tuo ohjelma vain aukeaa aina kun koneelle kirjautuu. Miten tuon saa pois, itse Teamsissä ei ole mitään asetuksia koska ilmeisesti vaatii sen kirjautumisen sinne.
Mutta saako tuota jotenkin windowsin asetuksista mulkattua, win 10 Pro käytössä.
Task managerista onnistuu käynnistyvien ohjelmien disablointiKatselin tuossa yhden infopläjäyksen ja piti asennella Teams. En kirjautunut tuohon vaan linkistä vain menin kokoukuseen mukaan. Nyt tuo ohjelma vain aukeaa aina kun koneelle kirjautuu. Miten tuon saa pois, itse Teamsissä ei ole mitään asetuksia koska ilmeisesti vaatii sen kirjautumisen sinne.
Mutta saako tuota jotenkin windowsin asetuksista mulkattua, win 10 Pro käytössä.
netplwiz?Mistä pääsee muokkaamaan niitä win Pro asetuksia joissa oli jotain kirjautumisiin liittyviä juttuja esim. ei ollut gpedit.msc vaan mikä?
netplwiz?
gpedit.msc:Mikähän hitto se nyt olikaan, tuo ei näytä tutulta. joku .msc se oli ja siinä tosiaan pystyi säätämään yhtä jos toistakin juttua, ja joka oli vain Pron ominaisuus, ei Home-version.
Edit. XP-ajoilta pystyi muuttamaan mm. sen että ei ollut tervetuloa ikkunaa ja siinä käyttäjänimi valmiiksi vaan firmamainen kirjautuminen että sekä käyttäjänimi että salasana laatikossa.
Kunhan alle 8 petabittiä (NTFS maksimit) Suomeksi; ei huono, ei ylärajaa.Kun tekee varalle sen bootti/korjaus-tikun niin oliko joku yläraja minkäkokoinen se tikku saa olla? Vähintään 4-8Gt kai mutta onko huono jos tikku vaikka 32Gt?
Tee Windows 10 22H2 asennustikku ja sillä puhdas asennus.Tuli ongelma uuden Windows 10 kannettavan käyttöönotossa
Perussyy on varmaaan oma kun käyttöönottaessa ruutu oli pitkään täysin mustana ja merkkivaloja ei näkynyt (ne onkin vasemmalla sivulla) niin tuli paineltua virtakytkintä.
Nyt kone valittaa että tärkeitä asetuksia/ajureita tms puuttuu eikä löydä niitä päivitys haku yrityksillä, eikä päivityshistoriassa näy puutteita.
Voisin korjata tämän ongelma (jos saan apua ohjeiden muodossa).
Mutta onko mahdollisuus B parempi eli Windows 11 22H2 version asentaminen tähän koneeseen kun sitä näimmän tarjotaan tähän koneeseen.
Eli kysymys kuuluu
Onnistuuko Windows 11 asennus ilman ongelmia vaikka tässä koneessa on noita asennus puutteita.
Kyseessä takuunalainen uusi läppäri niin tekisin mieluummin tuolla hyväksytyllä päivitys tavalla onko tämä ongelma ?Tee Windows 10 22H2 asennustikku ja sillä puhdas asennus.
Ei ole mikään ongelma. Takuu ei raukea käyttisasennuksella.Kyseessä takuunalainen uusi läppäri niin tekisin mieluummin tuolla hyväksytyllä päivitys tavalla onko tämä ongelma ?
Tee Windows 10 22H2 asennustikku ja sillä puhdas asennus.
Tahi se, toki. Riippuu ihan kumpaa haluaa käyttää.Kannattaa varmaan suoraan sitten tehdä se Win 11 asennus jos siihen on jokatapauksessa siirtymässä.
Usein valmis koneiden asemalla on piilotettu palautusosio ja tekemällä Windowsin tehdasasetusten palautuksen huoltovalikon kautta, palautuu kone ensikäynnistystä vastaavaan tilaan.Tuli ongelma uuden Windows 10 kannettavan käyttöönotossa
Perussyy on varmaaan oma kun käyttöönottaessa ruutu oli pitkään täysin mustana ja merkkivaloja ei näkynyt (ne onkin vasemmalla sivulla) niin tuli paineltua virtakytkintä.
Nyt kone valittaa että tärkeitä asetuksia/ajureita tms puuttuu eikä löydä niitä päivitys haku yrityksillä, eikä päivityshistoriassa näy puutteita.
Voisin korjata tämän ongelma (jos saan apua ohjeiden muodossa).
Mutta onko mahdollisuus B parempi eli Windows 11 22H2 version asentaminen tähän koneeseen kun sitä näimmän tarjotaan tähän koneeseen.
Eli kysymys kuuluu
Onnistuuko Windows 11 asennus ilman ongelmia vaikka tässä koneessa on noita asennus puutteita.
Usein valmis koneiden asemalla on piilotettu palautusosio ja tekemällä Windowsin tehdasasetusten palautuksen huoltovalikon kautta, palautuu kone ensikäynnistystä vastaavaan tilaan.
Tuo onnistuu valitsemalla käynnistä valikosta käynnistä uudelleen, samalla pitäen swift näppäimen painettuna alas.
Tuon pitäisi tehdä koneesta täysin vastaava kuin se oli paketista otettaessa.