War Thunder (Windows/Linux/MacOs/PS/XBOX) *se realistisempi MMO tankkipeli*

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
991
Pistetään nyt pystyyn tällainen threadi, kun WoT ketjusta pois ajoivat häiritsemästä.


Trailer viimeisimmästä päivityksestä:


Pieni recap:

Gaijinin alunperin vuonna 2013 julkaisema ilmainen MMO-peli jonka alkuperäinen sisältö oli lähinnä toisen maailmansodan lentokoneet. Myöhemmin mukaan tulivat tankit, helikopterit ja sotalaivat. Yhtäläisyyksiä löytyy paljon World of ... -pelisarjoista.

Itse pelaan suuremmaksi osaksi tankkipuolta, johon siirryin World of Tanksin puolelta. WoT:iin vertailulta ei voi välttyä kun on niin samanlaisista peleistä kyse, ja tässä videossa onkin käyty läpi muutamia eroja:



Video toki on pari vuotta vanha ja jotkut asiat eivät välttämättä paikkaansa pidä, mutta tuorein vertailu joka tuli vastaan.

Muutamat omat mietteet, jotka kuitenkin voivat WoT:n osalta kaivata päivitystä:
- Ammusfysiikka toisesta maailmasta vs WoT
- Ei HP järjestelmää kuten WoTissa - kuolema tulee miehistön loppuessa tai tankin rungon rikkoutuessa. Kuten WoTissa, pitää myöhemmillä tiereillä miettiä tarkkaan mihin kohtaan tankkia oman ammuksensa sijoittaa
- Lentokamppeet ja AA tuovat oman mausteensa taisteluihin
- Tykistöä ei ole mukana samassa merkityksessä kuin WoTissa, tykistökeskityksen voi kuitenkin kutsua haluamaansa paikkaan

Kuten WoT, myös War Thunder on ilmainen, ja rahalla saa sitten ostaa joko tankkeja, tai helpottaa grindaamista. Itse pelasin pitkään ilmaisversiolla, mutta toki tuo premium sitä peliä nopeammin edistää. Mielestäni premiumilla ei kuitenkaan (War Thunder vs WoT:n kulta-ammukset) saavuta epäreilua etua jos vastassa on samanlaiset tankit. Molemmissa peleissä lienee omat ärsyttävyytensä, ja aina löytyy näitä Russia-bias huuteluita molemmista peleistä.

Jotta saadaan aktiivinen keskustelu aikaiseksi, niin voin tässä todeta että näistä kahdesta War Thunder on kuitenkin selvästi parempi peli ;)

PhlyDailyn kanava kannattaa ottaa seurantaan - ovat hauskoja videoita vaikka ei pelistä välittäisikään.


Hyviä taisteluita toivottaen, cpt_Bertorelli
1619508043942.png
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
448
Johan on kumma ettei täällä ollut tälle omaa lankaa. Minäkin pelannut jostain suljetusta testistä lähtien ja foorumeilla roikkunut, mutta näemmä en täällä :)

Itse oikeastaan vaan lentokoneilla vääntänyt ja viime vuosina harvemmin. RB ja simulator battleja enimmäkseen silloin kun pelasin. Arcade ei iske kuin jos vaan haluaa räiskiä. RB:ssä oli tähtäimessä aina levuttaa koneet (huonotkin) ässäksi. Jonkun verran tuli ostettua premium koneita ja yksi miehistö per maa ostettua skillit.

Jos nyt jaksaisi joskus simu battleihin lähteä VRää kokeilemaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
991
Tosiaan oma setti kirjoitettu lähinnä tankkien näkökulmasta, niitä kun lähinnä tullut pelattua. Joku ässä voisi avata tuota lentopuolta enemmän.
 
Liittynyt
30.01.2017
Viestejä
698
Kyllä War Thunder on itsellä syrjäyttänyt wotiin täysin, on vaan niin paljon parempi.
Eikä tarvitse kärsiä niistä wotin oman joukkueen sulamisesta heti alku metreillä.
Siirryin Simulaatio Battleihin ja maistuu kyllä.
Arcade ei jaksa yhtään.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
09.12.2020
Viestejä
8
Itse pelaillut tätä pääasiassa ja pelikellossa nyt yli 2400 h upotettuna, niin ei se nyt ihan huono peli ole ;). Olen pelaillut myös Gaijinin omalla tilillä, niin eivät näy edes kaikki tunnit tuossa Steamissa. Itse olen mieltynyt myös tankkeihin. Jonkin verran tullut myös lentokoneilla ja laivoilla pelattua, mutta edelleen tankit on sen numero 1. Kannattaa myös katsoa noita PhlyDailyn youtube striimauksia, kuten Dakyy tuossa aloituksessa jo mainitisi. Ovat hauskoja ja taidokkaasti pelattuja otteita. Itse olen mieltynyt tankeissa nyt tuohon venäläisten KV-1E tankkiin, minkä battle rating III ja 4.0 sarjassa on yllättävän kova pähkinä saksalaisten kalustoa vastaan. Tykkihän tuossa ei ole kummoinen ja täytyy tietää mihin kohtaan vastustajaa ampuu, että kranaatti lävistää panssarin, mutta yllätyksenä panssarointi / tankin kääntyminen hyvinkin nopeaa. Parhaimmillaan +10 tankkia saanut tuolla yhdessä pelissä ammuttua. Saksalaisilla sama tankki on KV-1B mallina, missä on sitten suomalaisten väritys :thumbsup:. Kokonaisuutena suosittelen peliä, itse tullut realistisella tasolla pelattua, tuo arkade ei oikein iske itseen ja välillä simulaatio tasolla myös. Grafiikka on varsin upeaa pelissä ja panssarivaunut ovat hienon näköisiä, parempaa kuin WoT:ssa kaikki.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.01.2017
Viestejä
698
Käytättekö tässä jotain omia tähtäimiä vai ihan pelin omilla menette?
 
Liittynyt
09.12.2020
Viestejä
8
Pelin omilla menty, etäisyyden voi määrittää pelissä kohteeseen ja sitten korkoa voi tykin ammuksen mukaan nostaa niin osuu kohteeseen. Toinen tekniikka on säätää tähtäimet sitten samalle etäisyydelle kohteen etäisyyden mukaan. Itse arvioin etäisyyden ja nostan vain tähtäintä ylöspäin kohteesta ja lasautan kranaatin menemään. Sitten näkee osuuko vai pitääkö tehdä muutoksia. Eri vaunuissa on sitten erilaisella lähtönopeudella lähteviä tykin ammuksia, eli se täytyy myös muistaa pelatessa. Aika nopeasti nuo oppii.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
991
Hienoa että muitakin pelaajia ilmaantui paikalle, hetken jo huolestutti :)

Arcadea omalla kohdalla on tullut pelattua lähinnä vahingossa, lentokoneilla sitä on tullut joskus enemmänkin testailtua. Muutoin menty RB:n parissa. Itse en pelitunteja näe, mutta taistelukentillä on statsien mukaan noin kuukauden verran hengailtu. Rekisteröidyin näemmä jo betan aikaan 2012 puolella, mutta pelailussa oli useamman vuoden tauko ennen kuin tuossa vuosi sitten innostuin uudestaan.

Pelissä viehättää ettei pelkällä silmittömällä räiskimisellä pääse kovinkaan pitkälle, vaan mitä enemmän tietoa vihollistankista on itsellä, pystyy omaa strategiaa muuttamaan tarvittavaan suuntaan. Toki joskus on hauskaa laittaa meemitankki alle (R3) ja kiusata isompiaan.
 
Liittynyt
11.12.2016
Viestejä
741
Onhan tätä tullut pelailtua Steamin mukaan yli 3800 tuntia. Aloittelin AB lentokoneilla kauan ennen tankkien tuloa peliin ja myös ennen pelin lisäystä Steamiin. Jatkoin vielä muutaman sataa tuntia ennen kuin aloin käynnistää pelin Steamin kautta, joten tunteja on reippaasti yli 4000.

Olen tykännyt pelata vain Arcadea, joka on nopeatempoisempaa. Minulla kesti jonkun aikaa lämmetä tankeilla pelaamiseen, mutta siirryin lopulta käytännössä kokonaan pelaamaan niillä. Taivaalla kaartelu kun kävi pitemmän päälle turhan yksitoikkoiseksi.

Pelin modernimman pään tankeilla pelaamisesta en kyllä oikein tykkää, kun meno on liiankin vauhdikasta, eikä panssaroinnilla suurimmaksi osaksi ole merkitystä. Kun kaikki kiinnostavat ajoneuvot on avattu ja käytössä tutuksi tulleet, mielekkäät saavutukset saavutettu (esim. 100000 pelaajatappoa, joiden laskeminen alkoi vasta kun haaste peliin lisättiin) ja pelivaluuttaa enemmän kuin voi käyttää, on jäljellä vain pelaaminen pelaamisen ilosta.

Niinpä viime aikoina War Thunderin pelaaminen on jäänyt minulta vähemmälle, kun mm. Insurgency: Sandstorm on maistunut moninpelinä paremmin ja SnowRunner on tyydyttänyt tarpeen ajella isoilla ajoneuvoilla.

War Thunder on kyllä siitä hieno peli, että se yhdistää ajoneuvot ampumiseen ja matalan kynnyksen pelaamiseen jonkin tasoiseen realismiin. Pelistä löytyy aivan jäätävä määrä lentokoneita, tankkeja ja laivoja, eikä kenttäkiertokaan ole liian ahdas. Kyllä tätä tulee vielä jatkossakin pelattua.

Ilmaispelaajille progressio on turhan hidasta, mutta nykyään voi eventeistä saada markkinapaikalla myytävää, millä saa Premium-tilauksen (puoleen hintaan pari kertaa vuodessa) maksettua ilman oikeaa rahaa. Pelin alkuaikoina tuli kyllä upotettua peliin rahaa useamman pelin edestä, mille ei onneksi minulla ole enää mitään tarvetta.
 
Liittynyt
31.01.2017
Viestejä
283
WoTtia tuli aikanaan pelattua betasta lähtien. WT:tä kokeilin myös alussa kun oli vain lentsikat, mutta en lämmennyt siihen sen kummemmin. Noh, jotain 3 vuotta sitten serkku suositteli kokeilemaan uudestaan. Tankit olivat saapuneet kuvioihin, ja oli kuulemma paljon parempi kuin WoT (mikä oli ollut tauolla jo pitkään). No hiukan skeptisenä lähdin kokeilemaan...

Reilut 1300 pelituntia myöhemmin, voisin sanoa hänen olleen oikeassa. Voittaa WoTin kyllä joka asiassa. Vaurionmallinnus, miehistön taidot ja sopiva suhde realismia ja pelattavuutta (jopa arcadessa). Eli enempi on arcade-tankkimatseja on tullut pelattua. Laivoja ja lentsikoitakin on hiukan kokeiltu. Nyt viime aikoina on heränyt mielenkiinto tuonne realistic -mittelöihin (tankeilla).
 
Liittynyt
08.10.2018
Viestejä
9
Ei tahdo riittää refleksit enää nuoremmille, siksi pelaan enimmäkseen WT arkadea, lennossa pommareilla ja mieluiten kaikssa 1-4 tasoa korkeintaan. Nuo päivän tehtävät antaa motivaatiota, joskus saa hyviäkin potteja. Sääli että kopterit pilattiin ryssien luokattomalla Ka-50llä, ampuvat taivaanrannan takaa ilma-ilma ohjuksella heti kun maasta nousee. Aseveljissä (aseet) pelaan vaikka meitä pelissä ei juuri montaa näy, naapuriporukka vaati joukkuepeleihin eikä sellaisissa ole kuin jaloissa ja murhattavana. Kommentoin aika rajusti kun tulee arkadessa "domination" kenttiä, ei pommareilla ole niissä elonpäiviä tai pistesaalistajiksi.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
Osasiko joku neuvoa asetuksen millä saa aivan järkyttävän vasemman tatin valikon avautumisen veks.
Järki menee ton kans joka toinen taistelu pilataan järjettömällä valikon avautumisella. Kiitos jo etukäteen
Pelaan ps5 sillä ei varmaa väliä mistä valikosta asetus löytyy

Tovi meni kollata asetuksia läpi lopulta multi nappula löyty nimeltä l
L3 nyt ei oo enää tuota harmia
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
Mitä nyt 1h pelanut tätä. Vähän kaksi jakoiset fiilikset. Alun susipaskoilla tankeilla pelaamista vaikuttaa lupaavalta. Päätin ottaa premium vaunun t29 jotta pääsee vähän testaa raskaampaa menoa. no mites nyt. Tää peli on tehty nii että kaikki vaunut taisteluun reservii eli mun tapauksessa en tee paskaakan noilla lv1 vaunoilla jos t29 haluaa pelaa ei terve mikä ilo oli laittaa rahaa tiskii :/ wot veteraanina ei voi kun tyytyä kohtaloon
En suosittele käyttämään rahaa ekaan kuukauteen. Itte testasin heti
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
991
Sillä premium vaunulla taitaa kuitenkin saada expalla melko nopeasti noi alemman tierin tankit auki? En kyllä itsekään suosittele heti kärkeen jotain maksullista tankkia hommaamaan.
 
Liittynyt
29.01.2017
Viestejä
220
Mitä nyt 1h pelanut tätä. Vähän kaksi jakoiset fiilikset. Alun susipaskoilla tankeilla pelaamista vaikuttaa lupaavalta. Päätin ottaa premium vaunun t29 jotta pääsee vähän testaa raskaampaa menoa. no mites nyt. Tää peli on tehty nii että kaikki vaunut taisteluun reservii eli mun tapauksessa en tee paskaakan noilla lv1 vaunoilla jos t29 haluaa pelaa ei terve mikä ilo oli laittaa rahaa tiskii :/ wot veteraanina ei voi kun tyytyä kohtaloon
En suosittele käyttämään rahaa ekaan kuukauteen. Itte testasin heti
Tämähän on vähän se ongelma koska ei noita korkean br premikka vaunuja ole oikeastaan tarkotettu uusille pelaajille. Eivät tietenkään estä tai tee asialle mitään koska rahaahan he siitä saavat.

Arcade moodissa on aina 3 respaa ja se ottaa sen koko linjan mitä sulla on siellä hangaarissa vaihtoehdoiksi. Yleisesti kannattaa olle se 3 suht saman BR vaunua niin ei ole niin hyödytön tiimille.
Jaksanu noita muita muotoja edes kokeilla itse kun liian kasuaalisesti tulee pelattua.
Suosiolla vaan grindaa ne isommat vaunut ei siinä loppujen lopuksi kauaa mene premikka ajan kanssa.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
kiitti kommenteista. joo ihan hyvin on tullut edettyä. Eka pelipäivä tässä ja 3 tasoa parhaimmat nyt. joten t29 taisi olla 7 jos oikein muistan.
peli ei oo kovin opettavainen ja huono intuutio tunne mitä mistäkin tapahtuu. piti ihan miettiä miten saan edes ostamani tankin ajoon! ei tullut suoraan hangaarii. olin jo että mitä helv..
sama intuutio nolla kokemus. tankin varikolle laittaminen oli pieni suuri ihme. miten sain t29 pois käytöstä ja sekin oli kahden napin takana lähettää "holiday". voi terve. ;D
ja eikä siinä mun piti ostaa 200 kolikolla tilaa hangaariin, että saan juuri maksamani tankin edes ajoon se oli vähän ikävä kokemus. maksat mutta et saa sitä jos et maksa lisää kokemus =F
en siis vielä tajunut että voin siirtää tankkeja "holiday" koska ei ollut tarvetta tietenkään.
Ikävä tunne jäi maksusta ekat puoli tuntia. katuma päällä. ei hyvä.
en sijoita tähän jatkossa latin latia. 39e maksoin nyt tästä pelistä joka alkaa vaikuttamaan lupaavalta!
tykkään tästä kun tämä on simulaattorimainen tavallaan, one shot meinki ero wottii on aika meh. eka matsi t29 oli just boom head shot ja se oli siinä.

lentokoneita, helikoptereita? laivoja en ole kokeillut ollenkaan vielä.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
tuli testattua pelata peliä myös PC:llä hyvä asia oli että pystyy pelaa samalla tilillä ps5 kun pc.

T29 7.0 rinnalla m4 3.7 ja m4a3 3.0. Pärjää jo ihan sidettävästi. Aika mukava rahakone tää t29. Hyvä matsi tuo 47k leijonaa premiun on vielä päällä
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
328
Premium-aika on se mistä kannattaa maksaa, itse en ole vielä noita maksullisiin tankkeihin koskenut. Premiuminkin kanssa nousee seinä suht. helposti pystyyn siellä 6.x rankin kohdalla jos ei peli kulje sillä matseista jää herkästi miinukselle jos ei kuula kulje.

Onko muuten mitään keinoa korostaa vihollisen ääriviivoja silloin kun osumapiste on kohdalla? Nimittäin nuo yhden pikselin paksuiset viivat alkaa olla melko hentoisia 1440p-resolla ja välillä tuntuu että pitää pelata silmämuna monitorissa kiinni jos yrittää kauempana olevaa kohdetta hakea piikille.
 

JST

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
356
Aika mukava rahakone tää t29. Hyvä matsi tuo 47k leijonaa premiun on vielä päällä
Toista se oli muinoin, kun APCR maksoi luokkaa 1200 leijonaa, ja ABCBC vähän alle tonnin per laukaus.

Harmi, että maavoimat pilattiin helikoptereilla isommilla rankeilla. Onneksi RB:ssä jaksaa vielä lennellä päivittäin Battle Passia jauhaen.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
Onko vinkata proo controller asetuksia. Ei vaan meinaa enää pärjää.
Viime kokemukset pelistä on kääntynyt ärräpäihin onhan tää aika hirveetä kun yleisin taistelu on oneshot kohtaus. Itte tykkään pelata konsolilla ja peleissä valtaosa on pc pelaajia nin onhan se iso haaste kun toiset pelaa naama kii ruudussa kun ite löhösohvalta 55 tuumaselta telkkarilta koittaa pärjätä. Crossplayn ottaminen pois taas pitkittää pelien löytämistä ja luulen että ei oo silti controllerit oikeesti käytössä kaikilla, kun voi pelaa ps5 tilillä pcllä anyway. Seuraava tankki tulee olemaan sherman jumbo ja saksalaisissa vähän jäljessä 3.7 tasossa.
Ussr T34 tahtoisin saada kun tuntuu olevan yleinen ja aika tappava one shottaaja jolle häviin lähes aina.
Ammuksista en tiedä juuri mitä missäkin pitäs käyttää ja onko isoa merkitystä. Katon vaan suurimman penen ja sillä mennään
 

JST

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
356
Tässä pelissä tankit on suurimman osan ajasta sitä, että kumpi ampuu ensin, voittaa. Ohjaimella tähtääminen vie enemmän aikaa, eikä siitä pääse mihinkään.

Protection Analysis on kyllä paras työkalu; ajoneuvon "Preview" tai "Customization", vasemman puolen valikosta "Armor" ja löytyy tämän alta.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
328
Ammuksista en tiedä juuri mitä missäkin pitäs käyttää ja onko isoa merkitystä. Katon vaan suurimman penen ja sillä mennään
Usein noissa matalan rankin vehkeissä (<6.x) korkean penetraation kuulat on APRC-kuteja ja noissa on se huono puoli että niiden pitää käytännössä osua kohtisuoraan panssariin jotta ne eivät kimpoa ja lisäksi ne tekevät hyvin vähän sirpalevahinkoa (spalling) osuessaan. Lähes poikkeuksetta joku muu kuula on parempi vaihtoehto, poislukien puhtaat räjähtävät ammukset. Noille on aikansa ja paikkansa, mutta oletuskuulana en itse noita käytä vaikka muutama onkin aina kannossa.
 
Liittynyt
29.01.2017
Viestejä
220
Ammuksista en tiedä juuri mitä missäkin pitäs käyttää ja onko isoa merkitystä. Katon vaan suurimman penen ja sillä mennään
Lyhyesti sanottuna perus AP/APHE on mitä yleisesti haluat käyttää.
HE voit unohtaa täysin on lähes turhake.
Alikalipeeri panoksista APDS ja APFSDS on ainoat oikeasti hyödylliset. APCR hävittää penensä nopeasti ja omaa huonot penekulmat mutta ei siitä haittaa ole pitää paria mukana jos vastaan tulee heavy vaunuja mitä ei pysty penemään normi paukuilla.
HEAT paukut lyhyesti käyttäytyy lähes samoin kuin alikalipeerit eli pitää tietää mihin tähtää koska after pene on aika pieni. Nämä myös tuppaavat jysähtämään puskiin joten niitten läpi ei kannata ampua näitä.
HESH on sitten vähän taitavimmille pelaajille ketkä tietää mihin se kannattaa kosauttaa. Nämä ei räjähdä puskiin niin herkästi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
467
Tuli haksahdettua tähän peliin. Kokeilin joskus kauan sitten ku ensimmäiset vaunut tuli peliin, mut se jäi sitten kun ei jaksanut grindiä.

Hyvin mielenkiintoinen on kyllä. Tulihan noit premikoita osteltua, kivoja vaunuja. Toki noi nopeat on vielä hankalia, ja siirtyivät lomalle, koska vatasen jalat, mutta omat kädet. Nyt tieri jossa pärjää joten kuten asettuu tonne 5-8,3 tasolle. Opeteltavaa riittää, mutta sehän on kiva.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
467
Onko muuten olemassa mitään hyvää paikkaa mistä voi katsoa kätevästi, kuis paljon ammuksia kannattaa kantaa?
 

JST

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
356
X-ray ja First Stage tankeille joilla on. Sitten tarpeen mukaan kuteja.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 321
Lyhyesti sanottuna perus AP/APHE on mitä yleisesti haluat käyttää.
HE voit unohtaa täysin on lähes turhake.
Pidän yleensä paria HE:tä messissä siltä varalta että pitää naapistaa joku soft AA tms, alatiereillä mikään ei hajota niin paljoa kun ylipenettää AA ja ottaa sen jälkeen sata pienikaliiperista kylkeen. Tosin se nyt on ihan tuurissaan ehtiikö sitä oikeasti vaihtaa putkeen kun tilanne tulee...

Muuten just noin että AP/APHE defaulttina ja ne max-pene-rodit sitten jos noi ei auta. Liian monesti tuollainen pikkukuula sujahtaa sukkana läpi niin ettei kohde olekaan ulkona pelistä ekalla, ja monesti sitä toista mahdollisuutta ei tule.
 
Liittynyt
29.01.2017
Viestejä
220
Pidän yleensä paria HE:tä messissä siltä varalta että pitää naapistaa joku soft AA tms, alatiereillä mikään ei hajota niin paljoa kun ylipenettää AA ja ottaa sen jälkeen sata pienikaliiperista kylkeen. Tosin se nyt on ihan tuurissaan ehtiikö sitä oikeasti vaihtaa putkeen kun tilanne tulee...

Muuten just noin että AP/APHE defaulttina ja ne max-pene-rodit sitten jos noi ei auta. Liian monesti tuollainen pikkukuula sujahtaa sukkana läpi niin ettei kohde olekaan ulkona pelistä ekalla, ja monesti sitä toista mahdollisuutta ei tule.
Itsekkin alkuun pidin HE mukana mutta nopeasti jätin pois kun oppi mihin kohtaan kosauttaa niitä niin se ylipene merkitse enään paljoakaan. HESH:iä kyllä pidän isommalla tierillä aina mukana pari koska ikinä tiedä milloin tulee tarve kosauttaa tankkia kattoon kun ei alikalipeerit tapa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
132
Jaaha, tuo A-10A:han onkin parempi kone air RB:hen kuin osasin kuvitella. AIM-9L toimii kyllä tosi mukavasti kun tottunut F-4C:n AIM-9E:hen. Sitten kun siinä on se nelisensataa flarea vielä niin saa ihan huolella rämpyttää. Jos joku haluaa vältämättä tulla head-oniin niin tykillähän sen saa sitten alas :D

Vielä kun saisi tankit joskus samalle BR:lle niin pääsisi testaamaan sitä CAS-hommissa.
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 212
Eikö chattia saa mitenkään pysymään koko ajan päällä? tai edes pidemmäksi aikaa näkymään
 
Liittynyt
11.12.2016
Viestejä
741
Eikö chattia saa mitenkään pysymään koko ajan päällä? tai edes pidemmäksi aikaa näkymään
Jos ei muuta, niin ainakin voi bindata nappulan, jota pohjassa pitämällä saa hiiren kursorin näkyviin ja sillä saa chattiakin katsottua ja selattua taaksepäin.
 

aop

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 359
War Thunderin suurin ongelma on se, ettei peli ole millään tapaa balansissa ja grindi on niin rankka, että suuresta pelaajamäärästä huolimatta top tiereissä on aikamoinen pelaajapula ja esim. Ground RB puolella on jouduttu luopumaan nation vs nation matchmakingista ja käytännössä kaikki pelit on mixed-tiimeillä.
Lisäksi pelissä on erittäin vahva ryssä-bias, joka toki lienee nykyään lakisääteistä tuolla itänaapurin puolella. Vanjan top tier kalustolla on WR luokkaa 80%...
 
Liittynyt
11.12.2016
Viestejä
741
War Thunderin suurin ongelma on se, ettei peli ole millään tapaa balansissa ja grindi on niin rankka, että suuresta pelaajamäärästä huolimatta top tiereissä on aikamoinen pelaajapula ja esim. Ground RB puolella on jouduttu luopumaan nation vs nation matchmakingista ja käytännössä kaikki pelit on mixed-tiimeillä.
Lisäksi pelissä on erittäin vahva ryssä-bias, joka toki lienee nykyään lakisääteistä tuolla itänaapurin puolella. Vanjan top tier kalustolla on WR luokkaa 80%...
Mielestäni yleistät varsin rankasti. Pelissä on kuitenkin erittäin laaja kirjo eritasoisia ajoneuvoja, lentokoneita ja laivoja sekä useampi pelimuoto. Esim. AB tankeilla BR 5.7 tuntumassa on ihan kohtuullinen balanssi. Osa ajoneuvoista on parempia vaihtoehtoja, mutta silti porukka pelaa muillakin ja eri ajoneuvot sopivat paremmin eri pelityyleihin.

Top-tierin pelaajamäärään on myös muita syitä. Itse yli 4000 tuntia pelanneena en yksinkertaisesti tykkää esim. modernien tankkien nopeudesta ja vakaimista aiheutuvasta hektisyydestä ja APHE-ammusten puutteesta. Tai mäen takaa ammutuista ohjuksista. On paljon hauskempaa käyttää tankin toimivaa panssarointa hyödykseen ja helposti tuhota vastustaja yhdellä osumalla tai ainakin pystyä käyttämään hieman aikaa heikkoihin kohtiin tähtäämiseen.
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 212
Jos ei muuta, niin ainakin voi bindata nappulan, jota pohjassa pitämällä saa hiiren kursorin näkyviin ja sillä saa chattiakin katsottua ja selattua taaksepäin.
Tajusin vasta joku päivä sitten, että sehän on defaulttina ALT, eli sama jolla merkataan karttaan. Tuohan ajaa kohtuudella asiansa chatin vilkuiluun. Mutta on kyllä todella typerä tuo chatin "spämmi"esto, aivan älyttömän pitkä aika mitä viestien välillä pitää olla.

Mutta toinen kysymys. Mielestäni se free look, eli ympärille katsominen ilman että tykki kääntyy mukana, toimi silleen että jos vaihtoi kiikareille niin kiikarit näytti aina siihen suuntaan mihin katsoi jo valmiiksi. Varsin loogista.

Jostain syystä se toimii mulla nyt niin, että kun laittaa kiikareille niin ne katsoo aina tykin suuntaan, vaikka free lookilla katsoisin sivulle. Mikähän tämän on nyt paskonu, joku päivitys vai ite räpeltäny asetukset?
 
Liittynyt
11.12.2016
Viestejä
741
Jostain syystä se toimii mulla nyt niin, että kun laittaa kiikareille niin ne katsoo aina tykin suuntaan, vaikka free lookilla katsoisin sivulle. Mikähän tämän on nyt paskonu, joku päivitys vai ite räpeltäny asetukset?
Viimeisin iso päivitys paskoi tämän. Kerran aiemminkin ovat tehneet samalla tavalla ja vaihtoivat takaisin. Toivottavasti vaihtavat takaisin tälläkin kertaa ja pian.

EDIT: Korjattu!
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
467
Nyt tuli Suomi vaunuja vähän enemmän. Ihan kiva. Pientä trollausvaunun potentiaalia tolla BT-42:lla. :)
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
459
Mietin josko tätä alkaisi taas vähän pelailemaan. Löytääkö pelin sisäisellä squadron haulla jotain sellaisia rentoja "hangaround" squadroneja, jossa ei aktiivisuudella olisi niin hirveää merkitystä niin voisi samalla myös jatkaa noiden squadron laitteiden grindaamista? Viime kerralla pelitauolle siirtyessä erosin myös squadronista ja jos nyt tulee jatkettua niin voisi jonkun toisen squadronin etsiä.
 
Liittynyt
15.04.2017
Viestejä
126
Mietin josko tätä alkaisi taas vähän pelailemaan. Löytääkö pelin sisäisellä squadron haulla jotain sellaisia rentoja "hangaround" squadroneja, jossa ei aktiivisuudella olisi niin hirveää merkitystä niin voisi samalla myös jatkaa noiden squadron laitteiden grindaamista? Viime kerralla pelitauolle siirtyessä erosin myös squadronista ja jos nyt tulee jatkettua niin voisi jonkun toisen squadronin etsiä.
Tätä tulee itekin sillon tällön pelailtua, niin voihan sitä laittaa oman "grindaus" squadronin pystyyn?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
339
Tätä en olekaan porukalla pelannut,Wotia kyllä joskus.Olisi hyvä joskus koittaa
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
132
Tätä en olekaan porukalla pelannut,Wotia kyllä joskus.Olisi hyvä joskus koittaa
Kannattaa muistaa bindata sitten "Set target to squad" johonkin kätevään nappiin. Se pistää hetkeksi pelimaailmaan markkerin niin on helpompi kaverille kertoa missä vihollinen on. Näyttää suurinpiirtein tältä
1666950119864.png
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
467
Ihan kohtalaisen helpohko 10 vuotis spesiaali, jos vertaa wottiin. Toki ensimmäinen rare vehje oli vene, joihin kiinnostus nolla. Josko noita yhden jaksas vielä ajella.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
467
Jep, 100k expaa jaksoi kerätä tohon rarejen metsästykseen. Pari ekaa oli vähän pettymys, vene ja ranskalainen 1.0 tierin lentokone. Kaksi viimeisintä oli ihan hyvät, I-29 ja Skyrocket. Tuo M8 ois kyllä kelvannut, mut ei nyt napannut.

E: Jaahas, tuohan spessu loppuu vasta 14 päivä. Kyllähän tohon saa ton yhden vielä grindattua pienellä vaivalla.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
467
Eventti Tornadon grindaaminen menossa. Yhhyh...
Ei ole itsellä oikein ollut aikaa grindailla. Tuon Battlepassin ajelin, koska pystyy grindailemaan pienillä pelimäärillä.

Joulu boxseja ostelin silverillä ja ihmeekseen tuli vaunu sieltä EBR 1954. Ihan hauska peli, mutta BR 6,7, on kyllä aika korkea tuolle... Mistä tuokin on lähtenyt 4.3:sta? Mut ihan kiva yllätys, et noista voi voittaakkin jotain kivaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 718
DM105 sain auki ja olipa peli. Täysin stockkina pääsin livahtamaan kylkeen/selustaan, eikä kukaan voinut mitään kun 105mm HEAT-kuulat laittoivat vastustajat romuksi. Turretit vain pyörivät, kun yrittivät spotata, että mistä sitä kuulaa tulee. Lasikanuunalta tosin vaikuttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
328
Itse olen grindannut tuota arcade-moodia nyt pitemmän aikaa vuosien mittaan mutta vasta viime viikolla olen kokeillut tuota realistisempaa puolta ja se onkin yllättävän mukavaa vaihtelua. Tulostakin tuntuu välillä tulevan paremmin kuin arcaden puolella kunhan malttaa pelata vähän varovaisemmin eikä paina peräsuoli pitkällä vihollisten kylkeen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 470
Viestejä
4 163 201
Jäsenet
70 412
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom