Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 933
Putin ei voi menettää yhtään kylää omalta alueelta, koska se muuten tarkoittaisi, että ryssälän tasavallat näkisivät mahdollisuuden irtautua koko paskasta, eli ryssä alkaisi hajoamaan sisältäpäin.
Onko toisaalta mitään muuta todennäköistä ennustetta kuin tämä? Eiköhän homma pääty siihen että örkkilä kaatuu, nyrjähtää paskaksi ja hajoaa. Joku raja on mielisairaudellakin, jopa neukkulassa.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
796
Kunhan teorisoin.. Ehkäpä nyt kaaoksen keskellä soluttautuu venäjällä sisemmälle ukrainalaisia sissejä / partisaaneja, kunnon jytkyjen kanssa. Muutama silta Siperian radalla voisivat olla makoisa kohteita. Tai lämpövoimalat / suuret sähkökeskukset / lentokentät / itäiset jalostamot yms.

Vladivostokista satama / rautatieyhteydet poikki, niin hidastuu p-korealaisten lelujen saanti.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
313
Wagnerin työnnön aikaan oli spekulaatioita jos Putlerin henkivartiokaarti ja 'sisäisen turvallisuuden' Rosgvardiya - paraatijoukot lähetettäisiin karaistuneita taistelijoita vastaan. Tätä porukkaa huhun mukaan on se 120k vaan lienevät mitä ilmeisemmin tosiaan paraatiporukkaa ja teurastatettaisiin rintamalla. Helppo hakata aseettomia siviilejä Moskovan kaduilla.
 
Liittynyt
30.04.2024
Viestejä
305
Tuollainen ISW:n kartta löytyi, josta näkyy tilanne. Olisi hyvä paikka laittaa ilmatorjuntapatteria jonnekkin piiloon Ukrainan puolelle odottamaan ryssien hävittäjiä, voisivat lentää hätäpäissään liian lähelle.

Ukraine.jpg
 
Viimeksi muokattu:

JLM

Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 870
Hyökkäys näyttää olevan aika hyvin valmisteltu. Luultavasti sen tiedon perusteella mitä on saatu kun Vapaan Venäjän legioona on käynyt härkkimässä Belgorodin ja Kurskin alueilla. Tällä kertaa hyökkäyssuunnitelma onnistuttiin myös salaamaan, toisin kuin edellinen vastahyökkäys mitä oli toitotettu viikkotolkulla ennen sen käynnistymistä... IT pitää vihollisen ilma-aseen ruodussa, EW on rysylähteiden perusteella onnistuttu kohdistamaan juuri oikein ja menty riittävällä voimalla että on saatu aikaan jonkinlainen läpimurto. Huhutaan myös että alueelle on siirretty linnoituskalustoa ja -joukkoja, joten tuo ei todennäköisesti ole mikään tilapäinen härkkiminen. Jos karttaa katsoo, niin tuossa voi olla takana myös ajatus oikaista rajalinjaa, jolloin sitä on helpompi puolustaa ja resursseja vapautuu muuhun (ja bonuksena vihollisia jäisi mottiin jonkinlainen määrä). Lisäksi Kurskin alueella on ilmeisesti melkolailla iso asevarasto, minkä sisältö voisi hyvin kelvata Ukrainalle.
 

kibe

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 073
Minkälaista vastustusta tuolla on ollut? Jos yhtään venäläisiä tuntee, porukka ei ole mitenkään hirveän skarppina ellei joku ole vahtimassa ja jossain taka-alalla vahtijatkin luultavasti hommaa muuta, vetää vodkaa siinä missä sotilaatkin. Tai osa sotilaista on siirretty muualle/duuniin sikariportaan tehtaille tms.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 248
Viestejä
4 351 495
Jäsenet
72 367
Uusin jäsen
sakariteuvo

Hinta.fi

Ylös Bottom