Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
11 408
Toivotaan et Suomi panostaa älyaseisiin - sellaisiin, joita ohjaa ihminen tai jopa tekoäly tulevaisuudessa ja on kehitetty EMP yms vastaan (tähän yhteyteen dronet, jotka kuvaavat infrapunaa yms, saadaan tarkka tieto vihollisen asemista) - jos yhteys katkeaa, vihollinen löytyy silti. Ns tyhmillä ammuksilla on toki oma roolinsa jatkossakin - mutta jos me mietitään meidän puolustusta, niiden rooli olisi vasta se viimeinen aalto
Tämän keskustelun aihe on Venäjän Hyökkäys ukrainaan.

Omat nojatuolikenraalivisiot asetekniikan kehityksestä ja Suomen puolustuspolitiikasta ei kuulu tänne, niille on muita säikeitä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 437
Ukraina iski 1800km päähän Siperiaan.
Ryssät on laittaneet all in Ukrainaan koska käytännössä varmaan 80% aseista on laitettu sotaan ja josta iso osa on myös tuhottu ja käytännössä venäjälle voi iskeä mihin tahansa pl Putlerin datsha.

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 662
Ukraina iski 1800km päähän Siperiaan.
Kuulemma viimeyönä lensi Ukrainan droneja myös Ryazaniin sotilaslentokentälle ja öljyjalostamoiskustakin huhuiltiin myös. Aika vähän mitään virallista tietoa tai vahvistuksia näistä tullut, poislukien tuo mainitsemasi isku Olenjan lentokentälle, jonka Stubb ikäänkuin vahvisti hetki sitten YLE:n haastattelussa.

"Pariisissa asiaa suomalaismedialle kommentoinut Stubb kertoi olleensa asian tiimoilta yhteydessä Ruotsin pääministeri Ulf Kristerssoniin sekä Suomen pääministeri Petteri Orpoon.
Stubbin mukaan Suomessa on nyt syytä pysyä rauhallisena ja valppaana. Lisäksi suomalaisten on presidentin mukaan totuttava siihen, että sota tulee lähelle myös Suomen rajoja."


Ryssät on laittaneet all in Ukrainaan koska käytännössä varmaan 80% aseista on laitettu sotaan ja josta iso osa on myös tuhottu ja käytännössä venäjälle voi iskeä mihin tahansa pl Putlerin datsha.
Uskomaton tilanne jota en olisi kyllä itse odottanut näkeväni, mutta tähän ollaan näköjään vihdoin pääsemässä. :thumbsup:

Loistava kohta tuo: "The best gear available today". Varsinkin kun muistaa, että venäläisten yleinen valituksen aihe on varustuksen puutteet. Tai oikeamman asevoimat ei oikeastaan tarjoa minkäänlaista varustusta ja sotilaat joutuvat ostamaan omalla rahalla varusteensa.
Tälle naurahdin itsekkin. Loppuviimein kun varusteeksi tarjotaan teroitettua keppiä nin sekin täyttää 'parhaan saatavilla olevan varusteen' kriteerit,
 
Liittynyt
29.08.2018
Viestejä
1 322
Putin on tuhlannut jo valtaosan "kansallisen hyvinvoinnin rahastosta" aika ironisesti johonkin missä tapetaan ja kurjistetaan omia kansalaisia. Korot Venäjällä nousi 18 prosenttiin eli nyt viimeistään kriisistasolle, ja toisin kuin jossain Turkissa jossa voi saada sentään ulkomaista rahoitusta fiksuihin juttuihin, venäjällä pitää oikeasti maksaa vähintään se 18%. Ja kuka investoisi Venäjälle maksaen tuollaista korkoa? Ei kukaan.

Putin on tuhoamassa Venäjän talouden kokonaan varsin ripeään tahtiin ja osaajat jatkavat tämän tajutessaan uppoavasta laivasta pakenemista.

Putinia ei ole näkynytkään enää juuri missään hetkeen, saattaa olla resurssit johtajana toimimiseen aika samalla tasolla kuin Bidenillä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 207
Viestejä
4 330 475
Jäsenet
72 151
Uusin jäsen
Osimandius

Hinta.fi

Ylös Bottom