Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
847
samannäköistä tekemistä. Jalkaväki tiedustelu toimintaa. Keskellä päivää ilman suojaa. Ei herkille. taitaa toinen poski ja silmän alue mätääntyä tuolla helteessä ilman laadukasta terveyden ylläpito palvelua.
video x:ssä

puolustava jalkaväki + drone vs jalkaväki on aika paha.
 

kibe

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 046
Aika pientä jimmsin dronet kun katsoo noita mittasuhteita miten länsipakotteet vuotaa. Niin kauan kun rahtilaivoja ei upoteta ja muutenkin osa maista vuotaa kun seula, aika näpertelyä.


NYT kävi läpi lähes 800 000 tuontirajoitusten piiriin kuuluvien elektroniikkatuotteiden kuljetusta vuoden 2021 puolivälistä tähän päivään. Selvityksen mukaan yli 6 000 yhtiötä on vienyt siruja Venäjälle.
 
Viimeksi muokattu:

BGZ

Liittynyt
02.05.2024
Viestejä
8
"Sen jälkeen kun yhdysvaltalaiset siruvalmistajat ovat myyneet sirunsa ulkomaisille yrityksille, ei niillä ole enää seurantavelvoitetta. Venäjä on NYT:n mukaan hankkinut siruja Hongkongin, Kiinan, Turkin, Intian, Serbian ja Singaporen kautta."
Onko Ukrainalla + Ukrainan tukijoilla varaa diplomaattisesti heristellä sormea noille kaikille? Varsinkin Kiina+HK ovat iso tekijä ja he ovat tunnetusti keskittyneet pelkästään pragmaattiseen bisneksen tekemiseen vailla moraalisen kilven kiillottelemista.
 
Liittynyt
22.02.2018
Viestejä
3 582
Ja jälleen kerran venäläisiä droneja Romanian puolella ja vastauksen taso on lähinnä, että ikävää että tämä on tullut julkisuuteen:


Mutta olen ihan varma, että kyllä NATO puuttuu peliin Ukrainassa jossain vaiheessa ja lähettää joukkoja /s
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 659
Ukrainan partisaaniryhmä Ateshin mukaan venäjä jatkaa kaluston siirtoja Krimillä itään kohti Kerchin salmea. Atesh arvioi että venäjä kykenee suojaamaan enää yhtä/pientä aluetta Krimin niemimaalla ilmatorjuntakaluston pulan takia. Tästä liikkeestä ovat aiemminkin kesän aikana jo raportoineet. Suunta oikea, vauhti toistaiseksi liian hidas, sanoisin.

" Russian forces are massively moving equipment closer to the Kerch Bridge, according to Ukrainian partisan movement "Atesh." They are relocating surviving air defense systems, aviation, radars, and military facilities from the western part of Crimea towards the strategic crossing. Partisans report that the occupiers can only cover one area of the peninsula due to a critical shortage of air defense systems."

 
Liittynyt
06.02.2017
Viestejä
1 436
Sinne vaan, pieneen kasaan mieluusti. Katotaan saavatko ammuttua niitä kohti tulevia ohjuksia/drooneja tällä kertaa alas.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 659
Krimillä tapahtuvaan venäjän kaluston siirtymiseen liittyen, Ukrainan puolustusministeriön tiedustelun mukaan venäläisten sotilaiden sekä siviiliviranomaisten perheiden poismuuttamisessa Krimiltä käynnistynyt myös uusi aalto. :coffee:

"“Recently, after a number of effective actions by the Ukrainian security and defense forces, attacks, in particular, on military logistics, we can say that there is a new wave (of deportation of families of Russian officials),” Yusov said.
He added that both the Russian military and civilian officials are taking their families out of Crimea, and this process has been going on for quite a long time."

crimean_wind_25_07_2024.JPG
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 602
Laitetaas vähän taisteluista videota: ryssät meat wawe- taktiikalla liikenteessä ja lopputulos ei ole mairitteleva. Valoisan aikaan erittäin olemattomassa suojassa yrittävät hyökätä. Ukrainalaisten onni, että ryssät ovat niin tyhmiä... reddit.com: over 18?
Samalla teemalla jatketaan. Yhtälö: 2x ryssä + ajoneuvo + telamiinoja = Blyat x Darwin award.

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 053
Viestejä
4 326 369
Jäsenet
72 143
Uusin jäsen
Johnny1985

Hinta.fi

Ylös Bottom