Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022

Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 321
Hornettimekkalaa huomattavasti suurempana keskustelunaiheena pitäisin tuota Venäjän ydinaseiden luovuttamista Valko-Venäjälle. Siis herranjestas mitä paskaa ja huomattavasti suurempi keskustelunaihe, kuin yksikään Kremlin trans/homoseksuaali/USA=paska -bulletpointti.
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
16 125
No 2026-2028 akselilla on ne kaksi vaihtoehtoa.
1) Putin on voittanut, Kiova on kaatunut ja Ukrainassa on vallassa joku Venäjän nukkehallitus.
tai
2) Ukraina tarvitsee länsimaisia hävittäjiä.

Toki vaihtoehto 2):ssa on sitten se, että onko kyse erittäin akuutista “mitä ikinä saadaan” tarpeesta, vai voiko Ukraina jo miettiä vähän pisemmällä aikavälillä asioita. Joka vaikuttaa siihen, että mitä länsimaalaisia hävittäjämalleja sinne kannattaa lähettää.
En yllätty jos 23- 24 on länsihävittäjiä, 26-28 jos vielä miekkailevat, niin katsellaan sitten mitä ehdotuksia ilmassa. Ehkä paluuta vanhaan ei huudella ennen aikojaan.
Se millä Ukrainalaiset, arvaus joku jenkki, joku eurooppalainen, liipaasee meitä jos liitty Patriaan,
jos putin sekoileen edelleen, niin Suomella ja Ruotisalla rooli uskottavaan puolustukseen itärajalla puolaan asti. Ruotsi hoitaa singnaali tiedustelun, Suomi hävittäjät, jos niissä Horneiteissa on ylimääräistä, niin ne ajetaan loppuun.

Nyt meitä kiinnostaa onko Ukrainalaisia Ranskassa, USAssa koulutuksessa, puheet muttuneet siihen suuntaan että jos kesästä saakka valmisteltu niin tiukkaan aikatauluun alkaa sopisi.
Hornettimekkalaa huomattavasti suurempana keskustelunaiheena pitäisin tuota Venäjän ydinaseiden luovuttamista Valko-Venäjälle. Siis herranjestas mitä paskaa ja huomattavasti suurempi keskustelunaihe, kuin yksikään Kremlin trans/homoseksuaali/USA=paska -bulletpointti.
Valkovenäjä ketju tai putin ketju
Niiden idea ilmeisesti enemmän se VV säilyttäminen.

Ukraina kytkös sitä kautta että vodaan vapauttaa joukkoja Ukrainan rintamalle.
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Hornettimekkalaa huomattavasti suurempana keskustelunaiheena pitäisin tuota Venäjän ydinaseiden luovuttamista Valko-Venäjälle. Siis herranjestas mitä paskaa ja huomattavasti suurempi keskustelunaihe, kuin yksikään Kremlin trans/homoseksuaali/USA=paska -bulletpointti.
Putlerihan toi asian ilmi "osittaisen mobilisaation" jälkeen kun vv joukot liitettiin yhteen. Vei kalustoa likasangolta ja ilmoitti Iskander ohjusten levittämisestä vv:lle ja Krimille. Silloinhan painotettiin lännelle että ovat ydinkärkikelpoisia. Kun Puolan rajalle alkoi kertyä NATO kalustoa ja joukkoja likasanko pullisteli että miehistö osaa nyt käyttää ohjuskalustoa. Nyt nostetaan taas lännen hätää ja putleri kertoo ydinkärkien toimittamisesta ja samaan hengenvetoon kertoo hallinnan olevan kremlin käsissä. Taitaa olla sama "korvausjuttu" kuin edellinenkin , eilen kuvattu juna täynnä vv kalustoa matkalla rintamalle . Noiden kantamahan ei ole kummoinen ainakaan kun vertaa Kalingradiin sijoitettuihin. Taitaa koko juttu kuulua perivenäläiseen maskirovkaan koska varmasti Kalingradissa noita on eikä oleellisesti tuo mitään "puolustuksellista" lisäarvoa vv:lle.

Näyttökuva 2023-03-26 022839.jpg
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Ja mitenkäs maailmalla, venäjästä tulossa ensikuun alusta YK:n turvallisuusneuvoston puheenjohtaja ( ehkä ? ) : The Danger of Russia Becoming President of the U.N. Security Council . Zelensky ilmoittaa ettei aseita ole riittävästi vastahyökkäykseen : Zelenskyy: Ukraine cannot start counteroffensive because it lacks weapons , pulaa mm. ammuksista ja ainakin Puola vastaa kutsuun : Poland’s PM Mateusz Morawiecki announced today that Poland will increase its ammunition production by several hundred percent. Tankkeja lupailtu mutta valuvat hitaasti Ukrainaan : Analysis: Which country and types of the 282 tanks that will be supplied to Ukraine . Oman haluaa auttaa viljanviennissä Ukrainaa : Oman offers Ukraine to create grain hub on Indian Ocean coast . Verhovna Rada järjestö luulee venäläisten säikähtäneen ICC:n pidätysmääräystä : There Are Signals That After Decision Of ICC, Russia Will Begin To Return Ukrainian Children On Systematic Basis - Ombudsman Lubinets , luja usko patologisiin valehtelijoihin...

Saksalaiset päässeet jyvälle kuka siellä kaasuputken päällä touhusi : Nord Stream -hyökkäys Putinin salainen saattue , örkeiltä aika laimea vastine : Saksalainen T-online-sivusto ilmoitti Venäjän federaation väitetystä osallisuudesta Nord Streamin räjähdyksiin , putleri ilmoitti etteivät halua tutkia esinettä joka putkien läheltä löytyi ja NAFO tietenkin sekaantui tähän : The Danish Department of Energy has released an image of the object found near the intact Nord Stream 2 pipe. It is approximately 40cm tall and 10cm in diameter.

Venäjän median mukaan : Sotilaalliset kirjeenvaihtajat: PMC "Wagner" aloitti hyökkäyksen Artemovskin keskustaan , hivenen epäilyttää kun wagnerin joukot pienenee vauhdilla : Prigozhin sanoi, että 5 tuhatta ihmistä armahdettiin Wagner PMC:n kanssa tehdyn sopimuksen päätyttyä ja loput vangit lähtee ensikuussa eikä rekrytointi tuota tulosta. Lännen mukaan hyökkäys taitaa tökkiä : Russia's Bakhmut Offensive Hit With More Problems: U.K. Näyttäisi jopa että "suuri talvihyökkäys" alkaa kuihtua kasaan : Russia gives up on further offensive and focuses on deterring defence forces . Mordor tuntuu pelkäävän tulevaa Ukrainan keväthyökkäystä ja valaa uskoa kansaan : Kenraali Sobolev: Venäjän armeijan pitäisi olla 1,5 miljoonaa ihmistä vuoden loppuun mennessä . Taitaa olla niillä jotka riviin höynäytetään vielä kiinalaisten pukujen sovitus kesken kun Ukraina tulee.

Hivenen ihmetyttää nuo prigozinin touhut, alkuperäisiä wagnereita taitaa olla enää noin 5000 jäljellä ja tainnut jo tajuta MoD:in haluavan niidenkin tulevan jauhetuksi. Ihmeellisiä ulostuloja, välillä lähdössä takaisin Afrikkaan mutta viestittelee todistellen isänmaallisuuttaan ettei pakene. Esittelee skenaarioita joissa vakiosotilaat jyrätään ilman heitä. Bloggareiden mukaan haluaisi vetäytyä ja katsoa kun venäjä hajoaa ja silloinhan käsillä oleva tehokkaaksi todettu yksityisarmeija olisi "isänmaallisuuskuvan" myötä aikamoinen vaalivaltti. Kuten sanottu, oikea pallokala.

Pientä vertailua, Putin: Venäjän puolustusteollisuus kehittyy erittäin nopeasti , " Samaan aikaan Venäjällä tänä aikana valtionpäämiehen mukaan tuotetaan ja modernisoidaan yli 1 600 panssarivaunua". vs. reality : The 3 biggest Russian tank factories are idling due to electronics.. Käytännössä koko liikkuvan kaluston tuotanto seisoo länsimaisen elektroniikan puutteen takia, siksi niitä ikivanhoja romuja roudataan rintamalle. Putleri houkuttelee turisteja Krimille, jopa hintoja on laskettu : Putin teki selväksi, että Krim on luotettavasti suojattu Naton ja puolustusvoimien hyökkäyksiltä. ja sitten se todellisuus : No May barbecues in Crimea this year, demoralisation begun – Crimean Tatar leader, venäläiset myyvät kaiken alennuksella että pääsevät pakoon, vain pöljä matkustaa tulevalle rintamalle..Tiedä sitten jos joku saisi huvilan myytyä Solovyoville, siltä kun ryöstettiin entinen :p

On kuitenkin bongattu jopa venäjän palkittuja sankareita jotka silminnähden riehaantuneet mahdollisuudesta matkustaa Krimille lomailemaan.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 799
nyt kaatuu muutakin kun vanerilaatikoita. ei auta kun odotella. Ja toivoa parasta. Tiedä miten hyvin aikaisemmin pitänyt lähteet.
Ehkä näitä eri lähteistä tulevia ristiriitaisia kommentteja voi pitää signaalina jostain tulevasta. Zelenskyi puhui juuri että vastahyökkäystä ei voida tehdä, ennen kuin saavat länneltä tarpeeksi aseita ja ammuksia. Selvää on vain se, että mitään oikeaa tietoa strategiasta ei julkisuuteen kerrota.

Yleisesti on tietysti odotettu, että nyt keväällä/kesällä Ukraina ottaa aloitetteen ja tekee vastahyökkäyksiä. Ei tässä auta kuin toivoa, että Ukrainalla alkaa olemaan palikat kohdallaan menestyksekkääseen hyökkäykseen.
 

B12

Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
3 531
Pientä vertailua, Putin: Venäjän puolustusteollisuus kehittyy erittäin nopeasti , " Samaan aikaan Venäjällä tänä aikana valtionpäämiehen mukaan tuotetaan ja modernisoidaan yli 1 600 panssarivaunua". vs. reality : The 3 biggest Russian tank factories are idling due to electronics.. Käytännössä koko liikkuvan kaluston tuotanto seisoo länsimaisen elektroniikan puutteen takia, siksi niitä ikivanhoja romuja roudataan rintamalle.
Tuohan se on ryssälän juttu ollut aikojen alusta. Perusmekaniikka on ihan ok, mutta kehittyneempi elektroniikka on länsimaiden varassa. Uusia mullistavia hienoja aseita kehitetään, protoja esitellään messuilla, mutta rahaa lastentautien hiomiseen saatikka massatuotantoon ei ole. Eli todellisuus hyvin pitkälle kulissia, kuten putinin jututkin. Venäjän doktriinihan on ollut pitää yllä uskottavaa pelotetta sotilaallisesta kyvystä ja sillä estää ulkovaltojen hyökkäys.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
15.07.2022
Viestejä
379
Hesari muistelee Jussi Niinistön ansioita puolustusministerinä. Niinistön arvio venäjän sotataidoista: "Sitä paitsi, en minäkään ymmärtänyt, miten Venäjä käy sotaa. Olin ajatellut, että Venäjä on yhä toisen maailmansodan ajassa. En tajunnut, että se toimii edelleen kuin ensimmäisessä maailmansodassa.”

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 051
Ei ole tainnut tätä Lazerpigin videota venäläisestä tankkituotannosta olla täällä vielä. Lähinnä juttua siis siitä, kuinka koko Armata -tankki on ripulia, kuinka niitä ei kyetä tuottamaan ja kuinka Venäjän politiikka yksinkertaisesti estää järkevää kehityksen.
 
Liittynyt
27.04.2017
Viestejä
258
Kyllä Suomi voi ihan hyvin vaikka nyt heti luovuttaa 16 Hornettia vaikka lainaan Ukrainalle, jos vain osaavat lentäjät löytyisi. Venäjä ei tänne kuitenkaan iskisi, kun sillä olisi isompia ongelmia etelässä.

Tai jos iskisi, niin Venäjällehän se tarkoittaa vain omiin housuihinsa päästämistä. Tänne niillä Venäläisillä sotilailla on vielä vähemmän motivaatiota hyökkäämään kuin Ukrainaan. Siitä touhusta ei tulisi yhtään mitään ja Suomi saisi tällä kertaa kunnollista apua. Stalinin aikaan tilanne oli toinen.
Itse olen eri mieltä, nyt se Venäjä on vaarallisin. Humanitäärinen apu ja vanhan kaluston lähettäminen Ukrainaan on ok ja toivoisin jatkuvan, mutta ei mitään suomen puolustuksen kannalta oleellista materiaalia.

Isot maat - ja joilla ei ole suoraa rajaa lähettäköön sinne tulivoimaa, me olemme silti, pois lukien tykistö niin Euroopan pikku maita muissa materiaaleissa.
 
Liittynyt
07.03.2017
Viestejä
1 843
Itse olen eri mieltä, nyt se Venäjä on vaarallisin. Humanitäärinen apu ja vanhan kaluston lähettäminen Ukrainaan on ok ja toivoisin jatkuvan, mutta ei mitään suomen puolustuksen kannalta oleellista materiaalia.

Isot maat - ja joilla ei ole suoraa rajaa lähettäköön sinne tulivoimaa, me olemme silti, pois lukien tykistö niin Euroopan pikku maita muissa materiaaleissa.
Jos Suomella olisi 16 konetta vähemmän se on kuitenkin tarpeeksi Itänaapurin nykyiseen hyökkäysvoimaan nähden. Siis se on tarpeeksi viivyttämään hyökkääjää, jotta korvaava kalusto saadaan paikalle, jolloin tilanne olisi taas se että 60 lentokonetta olisi puolustuksen käytössä. Ja sitten Venäjä olisi sodassa kahta eurooppalaista valtiota vastaan samaan aikaan ja meillä olisi se modernimpi kalusto ja koulutetumpi armeija.

Ja tarkennetaan, että Venäjä ei ole nyt vaarallisimmillaan vaan aggressiivillaan. Kreml herkjästi lähtee rähisemään, mutta kyllä nyt tulisi haukattua kerralla liikaa, jos vielä lähtisivät jonkun muun maan suvereeniteettiä aseellisesti uhkaamaan.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Vastahan tässä uutisoitiin, että Pohjoismaiden ilmavoimat toimii jatkossa tiiviissä yhteistyössä.

Ei tämä homma nyt muutamasta Hornetista ole kiinni.

Suomi on pian Natossakin.

Sitä paitsi Venäjä on nyt suhteessa heikoin mitä se on ikinä ollut.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
jaksaisi yhtään näitä hornet keskusteluista enempää. tuodaan nyt kuitenkin jotain itse asiaa.

kts video alla. leuka löi lattiaa kun huomasi kuinka jalkaväki armeijaksi alentunut örkki armeija sai lopulta maistaa panssariasettakin. tuo panssari ajaa takaa örkkejä olen nähnyt aikaisemmin, joten video on siis päiviä/viikkoja vanha vähintäänkin. Huippua nähdä pidempiä otoksia sillä lyhyet videot kun ei kerro tilanteesta. nythän sekin selvisi miten takaa-ajo muodostui. Aika kova mähinä kun pääsivät käytännössä juoksuhaudan edustalle mutta ei paukut riittänyt valtaukseen.

 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
16 125
Natolle oma ketju.
Vastahan tässä uutisoitiin, että Pohjoismaiden ilmavoimat toimii jatkossa tiiviissä yhteistyössä.

Ei tämä homma nyt muutamasta Hornetista ole kiinni.

Suomi on pian Natossakin.

Sitä paitsi Venäjä on nyt suhteessa heikoin mitä se on ikinä ollut.
Ukraina ketjusta.

Jos kohta kaikki pohjoismaat ollaa Natossa niin kai sopii tähän ketjuun.

Kiristyneen tilanteen takia itärajalla tarvitaan hyvää valmiutta, Nato jäsenyys tiivistää yhteistyötä, koska nyt tuolla etelämmässä, Ukrainassa on tilanne mikä on, niin liittolaisillamme on siellä kiirettä. Meillä on pitkä itäraja ja meille sopiva rooli on tuossa etelämpänä, Puolaan kohti, Puola taasen omalla tontilla panostaa paljon.

Jos mietitään roolituksiä, meillä ei ole yhtä vahvaa miehittämätöntä kalustoa kuin kumppaneilla, sinänsä meille sopii se miehitetty lentely, niillä resurssella mitä meillä on, kumppanimme osallistuvat toisenlaisella kalustolla. Yhdessä saamme vahvemman puolustuksen.
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Näyttää uutisointi keskittyneen putlerin peliliikkeeseen ydinaseiden sijoittamisesta likasangon tontille. Ja hyvin näyttää toimivan, länsimediat hyppii seinille ja poliitikot sössöttavät ydinsodasta vaahto suupielissä. Jotenkin tuntuu että asiat eivät ole oikein mittasuhteissa ja pitäisi kysyä muutamaa asiaa. Ensinnäkin onko maailmassa enemmän vai vähemmän ydinkärkiä siirron jälkeen ? Toisena voisi kysäistä onko venäjällä nyt kykyä käyttää ydinasetta johonkin mihin ennen ei olisi "ylletty" ? Ja kolmantena kysyä onko tämä ensikerta kun valkovenäjällä on ollut venäjän ydinaseita ? Jos saa kolmen "ei" suoran niin pitäisi miettiä mikä on oikeasti muuttunut ? Täytyy nostaa hattua putlerille pelimiehenä, pikkuliikulla huomio pois sodasta ja oma maine kansan keskuudessa kasvaa "kovana jätkänä" ja taas länsi imee peukaloa aseavun suhteen ja katselee onko maassa "kastanjanruskeita" viivoja, win/win...

Jotain muutakin sentään uutisoidaan : Ukrainian Armed Forces have destroyed a large Russian ship: thousands of tons of fuel and ammunition are burning , kumma tapahtuma kun venäläismediatkaan ei kommentoi mitenkään , ei edes "vaaraton ruohikkopalo". Toivottavasti paloi jotakin tärkeää :p Aika lohduton lukema venäjän armeijan osalta Half of Putin’s Army Is Dead or Out of Action ja menetyksien paikkaaminenkaan ei näytä sujuvan New Russian campaign tries to entice men to fight in Ukraine . Saksalaisten mukaan putleri haluaisi tehdä natsismin "värisuoran" ja tämähän puuttuu : Haluaako Putin rakentaa keskitysleirejä ukrainalaisille? Helppo homma muuttaa ne olemassa olevat "suodatusleirit".

Tuttuun tapaan hupia tarjoaa venäläinen media : Romahdus on väistämätön: Euroopan unionille luvattiin välitön romahdus , viime hetket aikaa hakeutua Aasian kauppaliittoihin :rolleyes:
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Näyttää uutisointi keskittyneen putlerin peliliikkeeseen ydinaseiden sijoittamisesta likasangon tontille. Ja hyvin näyttää toimivan, länsimediat hyppii seinille ja poliitikot sössöttavät ydinsodasta vaahto suupielissä. Jotenkin tuntuu että asiat eivät ole oikein mittasuhteissa ja pitäisi kysyä muutamaa asiaa. Ensinnäkin onko maailmassa enemmän vai vähemmän ydinkärkiä siirron jälkeen ? Toisena voisi kysäistä onko venäjällä nyt kykyä käyttää ydinasetta johonkin mihin ennen ei olisi "ylletty" ? Ja kolmantena kysyä onko tämä ensikerta kun valkovenäjällä on ollut venäjän ydinaseita ? Jos saa kolmen "ei" suoran niin pitäisi miettiä mikä on oikeasti muuttunut ? Täytyy nostaa hattua putlerille pelimiehenä, pikkuliikulla huomio pois sodasta ja oma maine kansan keskuudessa kasvaa "kovana jätkänä" ja taas länsi imee peukaloa aseavun suhteen ja katselee onko maassa "kastanjanruskeita" viivoja, win/win...
Ei kyse ole pelkästään "länsimedian hysteriasta", vaan Ukraina itse kutsui YK:n turvallisuusneuvoston koolle asiaan liittyen.

Mutta ei kai siitä haittaakaan ole, että asiaan kiinnitetään huomiota, kunhan ei anneta pelolle valtaa.
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Ei kyse ole pelkästään "länsimedian hysteriasta", vaan Ukraina itse kutsui YK:n turvallisuusneuvoston koolle asiaan liittyen.
Mutta ei kai siitä haittaakaan ole, että asiaan kiinnitetään huomiota, kunhan ei anneta pelolle valtaa.
Molemmat osapuolet näkyy käyttävän YK:ta mediapelinappulana, vasta oli venäjän "russofobia" yleiskokous, nyt turvallisuusneuvosto venäjä puheenjohtajana alkaa vatvoa tuota ja saadaan jotain päätöksiä joilla ei ole oikeasti mitään merkitystä. Kuuluu peliin. Pahinta putlerille olisi jollei asia saisi mitään huomiota, kaikki muu sataa putlerin laariin.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Molemmat osapuolet näkyy käyttävän YK:ta mediapelinappulana, vasta oli venäjän "russofobia" yleiskokous, nyt turvallisuusneuvosto venäjä puheenjohtajana alkaa vatvoa tuota ja saadaan jotain päätöksiä joilla ei ole oikeasti mitään merkitystä. Kuuluu peliin. Pahinta putlerille olisi jollei asia saisi mitään huomiota, kaikki muu sataa putlerin laariin.
Toisaalta kaikki otsikot, jotka pitää Ukrainan sotaa esillä, on Ukrainan kannalta tavallaan hyviä otsikoita.
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Toisaalta kaikki otsikot, jotka pitää Ukrainan sotaa esillä, on Ukrainan kannalta tavallaan hyviä otsikoita.
Periaatteessa kyllä, mutta jos uutiset laittavat lännen epäröimään avun kanssa niin ei ole. Iskee taas se "eskalaatiopeikko" ja kun putleri siirtää roskakorin huoneessaan toiseen nurkkaan niin taas hypitään seinille :p
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 946
Periaatteessa kyllä, mutta jos uutiset laittavat lännen epäröimään avun kanssa niin ei ole. Iskee taas se "eskalaatiopeikko" ja kun putleri siirtää roskakorin huoneessaan toiseen nurkkaan niin taas hypitään seinille :p
Tuskinpa länsi nyt enää niin helppoon menee.

Toisissa uutisissa:

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Perunilta näköjään tullut uusi analyysi joukkojen menetyksistä, joukkojen varusteista ja uudelleen kasauksista talven jäljiltä:

 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Tuo uutinen on vuoden vanha.
Hitto niinpäs onkin, bongasin lehden sivuilta ja katsoin että muutaman päivän ikäinen ja ihmettelinkin miksei venäläiset kommentoineet. Shit happens :D
edit. Ihme homma, sama juttu kummittelee vielä tänäänkin Pravdan etusivulla :oops: toimittaja kai ottanut liikaa red bullia...tai jotain, heh.

Näyttökuva 2023-03-28 025527.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Näyttäisi putlerin propellihattu kaveri nostaneen uhkatasoa astetta kovemmaksi : Russia threatens US with "unique weapon" capable of destroying it, nyt sitten porukalla ihmetellään örkkien uutta "ihmeasetta" : Putin Ally Threatens U.S. With 'Unique' Weapons , toisaalta alkaa kaikilla olla oikea käsitys noista venäläisten liukuhihnauhkauksista : Putin has made so many nuclear threats since he invaded Ukraine that people are increasingly shrugging them off, päätelmänä : " Putin's repeated "nuclear saber-rattling" was a concerning, but should not deter the US from continuing to arm Ukraine with vital weapons. " Millähän avaruusaseella uhkailu jatkuu kun selviää örkeille että Nato joukkoja kerääntyy Moldovaan : Military exercises with US, UK and Romania start in Moldova ? Ultrasuperhyperneutronitsunami pommilla ?? Prigozin näkyy hakevan töitä Blinkeniltä Afrikassa.

Omavaraiset venäläiset polkaisseet mossen tuotannon käyntiin, tai ainakin sennäköisen : Iranilaisia autoja myydään Venäjällä kesäkuusta alkaen: merkit ja hinnat nimetty , varmasti loistovarustelulla, koraani kaupanpäälle. Krimille odotetaan 3:a miljoonaa turistia ja varmaan järjestyksenpidon takia perustellaan omia palkka-armeijoita : Mercenary Unit Formed by Kremlin’s “Head of Crimea”. Toivottavasti sama suojeluraha käytössä kuin venäjän vakioarmeijassa : Wer kein Schutzgeld zahlt, wird zu Kanonenfutter, köyhimmät ensin "lihamyllyyn" ja komentaja saa uuden iranilaisen menopelin ;)

Ukrainaan näkyy saapuneen uutta kalustoa : First Challenger tanks already in Ukraine: Ukraine's Defence Minister and air assault troops try out combat gifts , Ukraine Receives 18 Leopard 2 Main Battle Tanks From Germany Besides 40 Marder IFV , ja näkyy omaakin tuotantoa saatu käyntiin : Marine Drones ‘Next Big Revolution’ After Kamikaze UAVs; Ideal For Ukraine To Deflate Russian Military . Norjalaisilla vaikeuksiia lisätä ammustuotantoa Ukrainalle, kissavideot kiusana : Ukraine Ammunition Supply Threatened by 'TikTok Cat Videos' . Ukrainalaisia näkyy ärsyttävän ettei tuota venäjän "harmaatuontia" saada kuriin vaikka 11:sta pakotepaketin piti tehdä siitä loppu : Kuinka Eurooppa on luonut "harmaan tuonnin" Venäjälle naapureidensa kautta. Homma vuotaa kuin seula.

Mahtavaa seurata venäläisiä medioita, Trumppia juhlitaan jo lähes varmana presidenttivaalin voittajana, on kuulemma jo julistanut kansalle "Tulette kauhistumaan kun putleri paljastaa ydinase arsenaalinsa laajuuden". ja nyt Le Peniä asetellaan Ranskan johtoon : Markov: Ranska on siirtymässä demokratiasta diktatuuriin . Ja todellinen venäläisen laskuopin helmi : Valtiovarainministeriö on määritellyt säännöt venäläisistä varoista luopumiselle , " Yritykset, jotka ovat "rekisteröityneet" epäystävällisiin maihin, joutuvat Venäjän omaisuudesta poistuessaan maksamaan Venäjän budjettiin vähintään 10 % puolet markkina-arvostaan. Tämä todetaan alikomitean kokouksen pöytäkirjassa, joka on julkaistu Venäjän federaation valtiovarainministeriön verkkosivuilla.Lisäksi asiakirjassa todetaan, että yritysten on vapaaehtoisesti lähetettävä budjettiin vähintään 10 % kyseisten omaisuuserien markkina-arvosta, jos omaisuuden myynti tapahtuu yli 90 %:n alennuksella markkina-arvosta." Eli enää ei saa lähtijät tehtaistaan edes sitä paria ruplaa :p Ei haise yhtään että venäläisillä on jo lompsa remonttikunnossa.
 
Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
4 865
Ja todellinen venäläisen laskuopin helmi : Valtiovarainministeriö on määritellyt säännöt venäläisistä varoista luopumiselle , " Yritykset, jotka ovat "rekisteröityneet" epäystävällisiin maihin, joutuvat Venäjän omaisuudesta poistuessaan maksamaan Venäjän budjettiin vähintään 10 % puolet markkina-arvostaan. Tämä todetaan alikomitean kokouksen pöytäkirjassa, joka on julkaistu Venäjän federaation valtiovarainministeriön verkkosivuilla.Lisäksi asiakirjassa todetaan, että yritysten on vapaaehtoisesti lähetettävä budjettiin vähintään 10 % kyseisten omaisuuserien markkina-arvosta, jos omaisuuden myynti tapahtuu yli 90 %:n alennuksella markkina-arvosta." Eli enää ei saa lähtijät tehtaistaan edes sitä paria ruplaa :p Ei haise yhtään että venäläisillä on jo lompsa remonttikunnossa.
Nyt alkaa sinne jääneet firmat tuntemaan mitä se oikeasti tulee olemaan tulevaisuudessa, ja tuo vielä kiristyy, niin olisikin jo ihan kohillaan pistää peli kokonaan poikki. Kaikki exportit lännestä venäjälle banniin vaan, myös verkot ja liikenne poikki. Mitään tuolta ei enää oikein tule, ja mitään sinne ei kannata viedä. Kaiken ne kuitenkin koittaa varastaa. Tuota olisi hyvä jatkaa sinne 70-luvulle asti ja sitten ehkä voisi kysellä, miten siellä menee :)
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
16 125
Nyt alkaa sinne jääneet firmat tuntemaan mitä se oikeasti tulee olemaan tulevaisuudessa, ja tuo vielä kiristyy, niin olisikin jo ihan kohillaan pistää peli kokonaan poikki. Kaikki exportit lännestä venäjälle banniin vaan, myös verkot ja liikenne poikki. Mitään tuolta ei enää oikein tule, ja mitään sinne ei kannata viedä. Kaiken ne kuitenkin koittaa varastaa. Tuota olisi hyvä jatkaa sinne 70-luvulle asti ja sitten ehkä voisi kysellä, miten siellä menee :)
Joko ihan ristiriitainen sekoilu, tai suomenntaminen ymmärettäväksi vaikeaa.

Läsifirmoilla on ollut se ongelma että markkina-arvot romahtaneet, koska ei ole länkkäri kysyntää on van rus kysyntää ja ne tietää että nyt on ostajan markkinat.

Eli ymmärtääkseni Suomi firma jotka tuolla kaupanneet yhtiöitään ovat myynneet niin hyvään hintaa kuin nyt vain voi.

Tuo toki verottaa niitä kauppoja jos joku länsifirma "lahoittaa" jollekkin syystä tai toisesta.

Veikkaan että kyse jonkinlaisesta arvioverosta, koska putin tykkään että kaikkeen on hyvät pykälät niin väännetty moinen himmeli. Eli verottajalle mahdollisuus arvioverottaa , koska se nyt on oikeusvaltio periaatteiden vastaista, niin verotta voi sitten keksi ihka oman arvon, josta lähtiä maksettava 5% veroa (puolesta maksettava 10% = 5%), Eli maastamuutto vero pienellä lisämausteella , Maastamuuttoveroa suomeenkin haikailee eräät puolueet/poliitikot.

tai sitten vapaaehtoiste 10% markkina-arvosta, jos "lahjoittaa" 90 % alle verottajan määrittelemän summan.,

Jos verottaja määritteleen "markkinahinnan", niin verottaja voi sitten verottaa kauppa hinnan kokonaan, tai yli. Tulee tietenkin mieleen että saisiko alennusta, tai jopa verovapauden jos antaa valtiolle, epäilen.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 760
Lopeta jo, ei Suomella ole antaa hävittäjiä vaikka Mariini niin on luvannut ja näin ovat kaikki päättåäjät sanoneet. Älä turhaan murehdi aikatauluista. :rolleyes:
Kohta Natossa, joten miten ei olisi 5-10?, jos Norja ja UK paikkaa F-35:llä ja US aikaistaa meille toimituksia.

Toinen asia on sitten onko siinä siltikään järkeä koska käyttöönotto Ukrainassa kestää kuitenkin vuosia.
 
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
361
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 044
Kiinaa kiinnostaa valta ja ennen kaikkea raha. Sodasta saa paljon rahaa, samoin tavaran syytämisestä Venäjälle, kumpaakin on tehty ihan helvetisti enemmän kuin joidenkin kiväärien ja luotiliivien verran.
Jaa... En kyllä tekisi venäjän kanssa mitään kauppoja, jos rahat ei olisi tilillä etukäteen.. Talous kun on siellä hieman... enemmänkin ongelmissa, voi jäädä rahat helposti saamatta..
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 880
Jaa... En kyllä tekisi venäjän kanssa mitään kauppoja, jos rahat ei olisi tilillä etukäteen.. Talous kun on siellä hieman... enemmänkin ongelmissa, voi jäädä rahat helposti saamatta..
Kiinaa ei varmasti haittaa, jos saatavat pääsevät menemään "perintään". Johan ne ovat harjoitelleet tuota Afrikassa ja homma ilmeisesti ollut ihan kannattavaa :psmoke:
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Jaa... En kyllä tekisi venäjän kanssa mitään kauppoja, jos rahat ei olisi tilillä etukäteen.. Talous kun on siellä hieman... enemmänkin ongelmissa, voi jäädä rahat helposti saamatta..
Ongelma on enemmänkin putlerin päässä, kaikki kauppa Kiinan kanssa käydään yuaneissa, rupla ei kelpaa edes vessapaperiksi ja sehän rappaa putlerin haavetta tehdä ruplasta "uusi dollari" varsinkin Aasian markkinoille Näyttäisi vielä yuaneja löytyvän n. 41,4 miljardin € edestä.

Näyttökuva 2023-03-28 180705.jpg
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
tulipas taas ensin nähtyä lyhyt video
asiat näyttäytyy menevän ihan hyvin. kun näkee kokonaisuuden samasta tilanteesta miten vastapuoli näkee asian. voi asia näyttää tältä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 760
tulipas taas ensin nähtyä lyhyt video
asiat näyttäytyy menevän ihan hyvin. kun näkee kokonaisuuden samasta tilanteesta miten vastapuoli näkee asian. voi asia näyttää tältä.
Molemmat aika sekavia leikkauksia..
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Molemmat aika sekavia leikkauksia..
En ymmärtänyt kummastakaan videosta mitä siellä tapahtuu, tai edes että kumpi osapuoli on kumpi. Ja sitten vielä kaupan päälle nuo ärsyttävät musiikin tahtiin tehdyt tiktok-leikkaukset, niin ei jatkoon.
 
Liittynyt
28.06.2020
Viestejä
228
Välillä miettiny et noita ei varmaan tarkotuksella vuodeta ns. "raakana" julkisuuteen koska siitähän olis haittaa. Saadaan sit tuollasia sekavia pätkiä ja parhaita paloja sieltä täältä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 230
Välillä miettiny et noita ei varmaan tarkotuksella vuodeta ns. "raakana" julkisuuteen koska siitähän olis haittaa. Saadaan sit tuollasia sekavia pätkiä ja parhaita paloja sieltä täältä.
Joo, sitä sanotaan (sota)propagandaksi!
Eri osapuolet julkaisee mitä parhaaksi itselleen kokevat.

Ongelma nykyään on toki se, että on niitä ainoita oikeita lähteitä aika lailla erilaisia riippuen keneltä kysyy.
Toki se perinteinen "mieti ite" on aina vaihtoehto, mutta sekin on vähän väsynyt nykyisessä informaatiotulvassa.

Perus surffaajalle parasta taitaa olla ottaa kaikki pienen suolan kanssa vastaan ja ajan kanssa koittaa suodattaa vähiten väärä todellisuus eikä hetinyt.
 
Liittynyt
08.04.2017
Viestejä
1 298
Luulis että ne pysähtyneet venäläiset kevyemmät ajoneuvot voisi tuhota hieman modatuilla isomman luokan markettidroneilla. Rakentaisi mekanismin jonka avulla niistä voisi tiputella pommeja autojen katoille. Parikymmentä tuollaista ajaisi yhtä mittaa kuljettaen räjähteitä sinne.
Onkohan ukrainalaiset lukenu tätä foorumia? Toi viesti oli viime vuoden maaliskuun alkupuolelta. Onneksi eivät uskoneet niitä kommentteja, joissa tyrmättiin heti tuo ajatus.

Kun taistelu on pysähtyt asemasodaksi, niin voisiko juoksuhaudoissa olla apua jonkinlaisesta koottavasta telineestä tai puuhun kiinnitetystä mekanismista, jolla saisi nostettua etäohjatun kiikarikiväärin 3-5 metrin korkeuteen? Sillä olisi turvallista räiskiä lähestyviä örkkejä. Voisi vaikka itse siirtyä vara-asemiin, josta voisi jatkaa ammuskelua.
 

Kamis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
588
Ei tässä sodassa ole minkäänlaisia viitteitä rauhasta, joten kukaan ei voi tietää vaikkapa 1v päähän. Siksi on saatanan typerää alkaa nyt vetämään edes hornetteja pois puheista. Kukaan ei voi tietää missä vaikkapa 1v päästä ollaan, ja silti 90 prossaa Petteri Orpon johdolla on jo nyt dissannut hävittäjät. Keskustelun käyminen on hyvin tärkeää ja siitä hyötyy Ukraina. Jos joku väittää muuta niin hän on aivan pihalla asioista.
 
Viimeksi muokattu:

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Ei tässä sodassa ole minkäänlaisia viitteitä rauhasta, joten kukaan ei voi tietää vaikkapa 1v päähän. Siksi on saatanan typerää alkaa nyt vetämään edes hornetteja pois puheista. Kukaan ei voi tietää missä vaikkapa 1v päästä ollaan, ja silti 90 prossaa Petteri Orpon johdolla on jo nyt dissannut hävittäjät. Keskustelun käyminen on hyvin tärkeää ja siitä hyötyy Ukraina. Jos joku väittää muuta niin hän on aivan pihalla asioista.
Vedä hetki happea ja lukaise vaikka mitä ne todelliset asiantuntijat sanovat näistä Hornet-höpinöistä ja niiden hyödyllisyydestä milläkin aikajänteellä. Voit aloittaa vaikka Pekka Toverin kommenteista -->

 

Kamis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
588
Vedä hetki happea ja lukaise vaikka mitä ne todelliset asiantuntijat sanovat näistä Hornet-höpinöistä ja niiden hyödyllisyydestä milläkin aikajänteellä. Voit aloittaa vaikka Pekka Toverin kommenteista -->

Pekka toveri
kokoomuksen poliitikko nykyään.

Tämä kaveri on oikeasti puolueeton
 
Liittynyt
29.07.2017
Viestejä
531
Onkohan ukrainalaiset lukenu tätä foorumia? Toi viesti oli viime vuoden maaliskuun alkupuolelta. Onneksi eivät uskoneet niitä kommentteja, joissa tyrmättiin heti tuo ajatus.

Kun taistelu on pysähtyt asemasodaksi, niin voisiko juoksuhaudoissa olla apua jonkinlaisesta koottavasta telineestä tai puuhun kiinnitetystä mekanismista, jolla saisi nostettua etäohjatun kiikarikiväärin 3-5 metrin korkeuteen? Sillä olisi turvallista räiskiä lähestyviä örkkejä. Voisi vaikka itse siirtyä vara-asemiin, josta voisi jatkaa ammuskelua.
Näitä puihin kiinnitettäviä maasta ohjattavia on jo. Suomessa erikoisrajajääkäreillä kuulemma löytyy valikoimasta.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
440
En ymmärtänyt kummastakaan videosta mitä siellä tapahtuu, tai edes että kumpi osapuoli on kumpi. Ja sitten vielä kaupan päälle nuo ärsyttävät musiikin tahtiin tehdyt tiktok-leikkaukset, niin ei jatkoon.
Nuo klipit on saaneet eräällä kanavalla useammankin ihmisen aivot nyrjähtämään ja joku otti ja yritti selventää tapausta:

"Both combatants edited the video to suit needs
2 IFV - one previously destroyed weeks ago during the Russian advance - it is Ukrainian
The second IFV, also Ukrainian, destroyed during the tank video Ukraine published, leaving out the wrecked IFV
The tank is from the same video
Lots of dead Russians WarGonzo doing the "look at how good we are at war" thing leaving out:
1) They lost and lost the position
2) Lots of dead Russians
3) The 1 IFV is previously destroyed
4) A tank wrecked the Russians
5) The Russians did destroy one IFV during tank attack
6) It was Ukrainian
7) At least some of the IFV crew escaped, also left out

This is an example of good disinformation because it's rooted in fact and hard to disprove"
 

Kamis

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
588
Nytkö se tulee yllätyksenä että putin taipuu ainoastaan voiman edessä, ei tämän pitäis olla kenellekään mitään uutta. Putin pitää pakottaa antautumaan, ei ole muuta tietä ulos.
 
Liittynyt
09.11.2016
Viestejä
964
kts video alla. leuka löi lattiaa kun huomasi kuinka jalkaväki armeijaksi alentunut örkki armeija sai lopulta maistaa panssariasettakin. tuo panssari ajaa takaa örkkejä olen nähnyt aikaisemmin, joten video on siis päiviä/viikkoja vanha vähintäänkin. Huippua nähdä pidempiä otoksia sillä lyhyet videot kun ei kerro tilanteesta. nythän sekin selvisi miten takaa-ajo muodostui. Aika kova mähinä kun pääsivät käytännössä juoksuhaudan edustalle mutta ei paukut riittänyt valtaukseen.

Tuosta jäi vaikutelma että puolustajia oli yksi (1) ennenkuin tankit tuli paikalle. Valitettavaa jos kuoli tuohon kranaattiin. Varmaan aika epätoivoinen tunnelma yksin jos ei ole oman elämänsä Rambo.

Hyvä ettei venäläiset saa mitään aikaan, mutta luulisi että olisi ollut järkevämpää jäädä noihin ukrainalaisten asemiin ja yrittää siinä selvitä tankkeja vastaan. Kai niillä nyt jotain panssarintorjuntakalustua on mukana ja varmaan lisää olisi löytynyt vallihaudasta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 489
Tuosta jäi vaikutelma että puolustajia oli yksi (1) ennenkuin tankit tuli paikalle. Valitettavaa jos kuoli tuohon kranaattiin. Varmaan aika epätoivoinen tunnelma yksin jos ei ole oman elämänsä Rambo.

Hyvä ettei venäläiset saa mitään aikaan, mutta luulisi että olisi ollut järkevämpää jäädä noihin ukrainalaisten asemiin ja yrittää siinä selvitä tankkeja vastaan. Kai niillä nyt jotain panssarintorjuntakalustua on mukana ja varmaan lisää olisi löytynyt vallihaudasta.
Oli niitä useampi. Ensimmäisessä osassa näkyi ainakin kolme ukkoa. Liekkö sitten jo toisessa osassa ottaneet osumaa. Minusta ne vetivät singolla juoksuhaudan reunaan aika hotspottiin. Toki itse en ahtautuisi samaan paikkaan juoksuhaudassa, kun viholliset yrittävät vyöryttää sivustasta.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
9 054
Hyvä ettei venäläiset saa mitään aikaan, mutta luulisi että olisi ollut järkevämpää jäädä noihin ukrainalaisten asemiin ja yrittää siinä selvitä tankkeja vastaan. Kai niillä nyt jotain panssarintorjuntakalustua on mukana ja varmaan lisää olisi löytynyt vallihaudasta.
Ei örkit ainakaa hirveen koulutettuja olleet, ku melkeinpä kävelivät, korkeintaan hölkyttelivät, yhdessä läjässä kun samaan aikaan panssarivaunu on alle 200 m päässä. Ihan kuin eivät ihan ymmärtäneet tilanteen vakavuutta. Antautunut olisin itse, ei tossa ollu mitään mihin paeta. Pelkkää peltoa kilometritolkulla.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
ekan videon ja telegramista tiedot sanoivat että 8 ukrainalaista vs n 30 wagneria. Kyseistä kohtaamisesta havainnot. tykistötukea saatiin tosin ei ole niin tarkkaa toki. Ihan tuurista kiinni että ei osu omiin.
tankit tulevat viiveellä mutta tulivat!. Tuosta siis voi tehdä omat johtopäätökset hyökkäävä ei käyttänyt mitään muuta kalustoa kun jalkaväkeä. Yksittäinen tilanne ei vedetä suurempia johtopäätöksiä mutta kyllähän tuollainen hyökkäys antaa ymmärtää että jalkaväkiarmeija kyseessä jos puolustajalla on heittää raskasta tukea.
 
Liittynyt
28.02.2021
Viestejä
674
Noniin, putleri alkaa valmistaa kansaa "ikuiseen sotaan" : Putin prepares Russia for ‘forever war’ with west as Ukraine invasion stalls. Ja kuku se ilmoittaa halukkuutta "kalifiksi kalifin paikalle" : Prigozhin May Be Eyeing Challenge to Putin in 2024 , aika vaihtaa muihin hommiin kun wankkerit ottaneet pahasti takkiin ? Ukraine updates: Bakhmut battle 'badly damaged' Wagner group . Muutenhan menee venäjällä mainiosti, MoD: pelle hermanni ei näköjään halua tehdä enää itseään naurunalaiseksi ja nyt mediat ilmoittelee uudet "saavutukset" joita jenkit kommentoi : GLSDB: US Says Cannot Confirm Russia’s Interception Of Small Diameter Bomb As Moscow ‘Hails’ Its First Downing , yrittävät fiksusti sanoa ettei niitä vielä Ukrainalle ole ehditty toimittaa, ilmoitettiin vasta 3 maaliskuuta toimitettavasti. Mutta sopii mordorin laskelmiin, niiden mukaanhan Ukrainan lentokoneet ja tankit on tuhottu jo kahteen kertaan, himarssit 8:aan kertaan ja koko armeija aikaa sitten mutta siellä ne vielä panee hanttiin. :p Kertoo jotain että omia menetyksiä pimitellään vuosi : Sevastopolissa vahvistettiin maihinnousualuksen "Saratov" menetys vuonna 2022 . Putlerin mukaan sanktioilla saattaa ehkä olla pikkuisen negatiivinen vaikutus valtion talouteen mutta uusi tienesti on jo jalalla : Ukrainasta varastettua mustaa maata alettiin myydä venäläisissä myymälöissä , takaiskujakin on : Maailman suurin viljantoimittaja lopettaa viennin Venäjältä . Onneksi 1200 länsiyritystä jatkaa venäjällä. Lisätäänköhän pian Saudi Arabia "ystävällisten maiden" listaan ? Why Saudi Arabia Is Following Iran to Join China and Russia's Security Bloc . Kun niitä keskitysleirejä pian aletaan rakennella on aloitekykyiset sotilaat jo ottaneet orjatyövoiman käyttöön "Ich wollte auf eine Mine treten, damit alles vorbei ist" . Nyt olisi basaarikauppiaalla paikka lopettaa sota, vaivihkaa allekirjoittaa ICC sopimus : Putin may visit Türkiye for nuclear power plant inauguration.

Näyttää olevan kähinää venäläisten osallistumisesta olympialaisiin : Kansainvälinen olympiakomitea suosittaa venäläisten päästämistä kisoihin, länsimedioissa puhutaan sotilaista : Russian soldiers should be allowed to compete at Olympics, says UN expert , ja niitähän 90% venäläisistä "urheilijoista" onkin ja maailmanennätysmiehiä lajeissa joita olympialaisissa ei vielä ole. Tainnut urheilupiirit tottua jo liikaa ruplan makuun...

Nyt on länsimediatkin hoksineet pellen "möläytyksen" : Trump Tells Americans to 'Pray' After Putin Reveals Nuclear Weapons Plan . Toisen möläytyksen päästänyt Unkarin presidentti : Venäjän pitäisi vetää joukkonsa Ukrainasta rauhan saavuttamiseksi - Unkarin presidentti , nyt tulee Orbanilta sapiskaa..

Ukraina pitänyt touhua yllä, ensin isku rautatieasemalle : Explosion Near Melitopol. Mayor Tells About Consequences Of Electrical Substation Blowing Up , sitten Krimille : Räjähdys kuului Krimin kylässä, jossa on lentotukikohta, savua on näkyvissä , ja sitten kunnolla samaan tärkeään venäjän huollon rautatieasemaan : Ukraine Again Hits Melitopol Deep Behind Russian Lines - Rail Depot Set A fire . Ei yhtään haise vastahyökkäyksen valmistelulta ;)

Ukrainan korruption kitkeminen etenee : Grain Deal Bribes Uncovered in Odesa . Zelensky kertoo haastattelussa miksi Bakhmutia ja Arvikaa ei anneta örkeille : Volodymyr Zelenskyy warns Russian victory in Bakhmut would embolden Putin and hurt Ukrainian morale. " If Bakhmut fell to Russian forces, President Vladimir Putin would "sell this victory to the West, to his society, to China, to Iran" . Lisäksi Ukrainalla ongelmia Patriot järjestelmien kanssa : Ukraine Frustrated With ‘Defective’ Air Defense System From A NATO Nation That Had To Be Changed ‘Again & Again’ , Ukraine returns non-working air defence system to ally . Saksa näkyy pistävän lisää euroja Ukrainan sotilastukeen : Saksa myöntää 12 miljardia euroa lisää sotilaalliseen apuun Ukrainalle . Lentokoneista mielenkiintoinen pohdinta Ukrainan kannalta : US to Retire 310 Aircraft – Does Ukraine Need Them?

Ja tietenkin venäläinen media, en löytänyt artikkelia jossa kuuluisa venäläinen näyttelijätär paljastaa Himarssien tarkkuuden salaisuuden, kuulemma sputnik-rokotteeseen lisätty mikrosiruja joihin länsitekniikka hakeutuu, toisaalta taisi olla örkkien oma rokote :rolleyes:. Vähemmän repäisevä on uutisointi Ruotsista : Jos huomenna on sota, Ruotsista tulee Naton hautausmaa , oma vika kun ette päässeet natoon ja vielä poltitte koraanin ja keljuilitte Orbanille, nyt ei joditabletit riitä. Ei kannata ruotsalaisten kohtaloa surkutella, pian kaikilta lähtee henkiriepu : Korkein vaarataso: USA:ssa leviää sieni, joka voi tuhota ihmiskunnan ...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 353
Viestejä
4 158 155
Jäsenet
70 411
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom