Tyhmät ihmiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Welmari, 04.04.2017.

 1. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  3 715
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Musiikissa ei ole mitään vikaa, mutta eihän elektroninen musiikki mitään uutta ole. Itse olen ollut reiveissä ennen kuin jotkut tämän palstan käyttäjistä tai festarikävijöistä oli syntynytkään.

  Pointti oli, että usein on järkevämpää säästää rahat ja panostaa ulkomaanmatkailuun, jos haluaa saada kokemuksia elämäänsä, koska Suomen meiningillä on vain yksi suunta eli alaspäin. Ja itse asiassa juuri näinhän moni tekeekin. Ei mun nuoruudessa kovin paljon ulkomailla reissattu, mutta nyt reissataan.
   
 2. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 101
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Se mitä ei väännöissä otettu huomioon, on se, että mennäänkö festareille vai keikalle.
  Eräs kommentoija pisti videoo hienosta keikasta, mutta oma tietämykseni ei erottanut, oliko festari vai keikka kyseessä.

  Pointti siis on se, että ei kannata mennä festareilla, jos ei dikkaa liiasta (väärän musan diggaajista) ihmismassasta, vaan menee rehellisesti oman bändin keikalle.
  Ei tartte ees etäisesti pahoittaa mieltään.

  Ja mitä tulee siihen vippi-hommaan, niin ihan liian paljon on jengi jauhanut kakkaa aiheesta, että sitä enää kannattaisi jatkaa.
   
 3. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Usein on järkevämpää ostaa valkoinen auto, menisitkö kauppaan ostamaan semmoisen, kiitos? Myös te kaikki muut. ;)
   
 4. jermu1982

  jermu1982

  Viestejä:
  895
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Sä varmaan kituutat kotosuomessa vuoden että pääset viikoksi Kanariansaarille :facepalm: itse pidän hauskaa myös Suomessa sekä ulkomailla käyn tasasin väliajoin, vieläpä yritän eri maissa käydä
   
  Namemma ja MedHot tykkäävät tästä.
 5. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  631
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  On tainnut jäädä vip-lippu saamatta @Oravamedian käpy kun on noin kovat antipatiat :kahvi:
   
  Tarnado, Joenssen, Randomizer ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 6. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 557
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mä kanssa ihmettelen, että miten joku tapahtuma voi saada noin raivostumaan. Ellei sitten ole ollut itse siellä ja on vähän pettynyt järjestelyihin.
  Itse ainakin jättäisin vain asiakkaana menemättä, jos joku tapahtuma on perseestä.
   
  Nutjob tykkää tästä.
 7. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Minusta vaikuttaa lähinnä siltä että tykkää katsoa nenänvartta pitkin muita ihmisiä. Harrastus sekin.
   
 8. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  975
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Ja oikein hyvä harrastus onkin. Ammattiloukkaantujat taas liikkeellä, kun joku kehtaa kategorisoida tietyntyylisiä ja henkisuä janar.. siis ihmisryhmää "tyhmät ihmiset"-ketjussa, lol.

  Myönnettäköön, että Weekend-Festival saattoi olla huonosti valittu esimerkki, kun suurin osa ei tunne festarin vähintään kyseenalaista mainetta. En ole kyseisissä kinkereissä vierillut, mutta Hietalahden tapahtumaan liittyviä lieveilmiöitä tuli todistettua näköalapaikalta.
   
 9. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Ei ole vieraillut mutta vankka kokemuspohja ja tieto löytyy... sopii tähän ketjuun kun nenä päähän :D
   
  HerraHumppa tykkää tästä.
 10. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  En nyt tällä foorumilla ole ammattiloukkaantujia nähnyt, mutta ne facen eri ryhmät on niitä täynnä. Milloin loukkaannutaan työttömän "fitnessmallin" puolesta, toisinaan sitten taas jonkun toisen takia, kun imettää julkisella paikalla tai vaikka kerää marjoja/sieniä/suopursua läleltä naapurin tonttia.
   
  Ukko Ylijumala ja mmst1 tykkäävät tästä.
 11. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  975
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Asiaton käytös
  Puristaako puuhelmet liian tiukasti kaulasta, vai mistä näitä olkiukkoja nousee? Keskustelu ei näytä etenevän millään tasolla rakentavaan suuntaan, joten omalta osaltani aihe jääköön tähän.
   
 12. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Mikäs olkiukko tämä nyt oli? Anteeksi, mutta en nyt oikein usko sulla olevan hivenen vertaa kompetenssia puhua tästä festarista, siitä porukasta mitä siellä käy tai oikeastaan yhtään mistään siihen liittyvästä, jos kokemuksesi on luokkaa "yks kerta kattelin parvekkeelta jotain porukkaa alueen vieressä". Mielestäni tuo on tyhmyyttä puhtaimmillaan, tuomita iso määrä ihmisiä ja esimerkiksi kokonainen tapahtuma vain tuollaisen pienen otannan takia.
   
  sl4yer94, Lerva ja stumpu tykkäävät tästä.
 13. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  975
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Perustelut on esitetty tässä ketjussa aikaisemmin, eivätkä ne perustaneet juuri lainkaan henkilökohtaisiin kokemuksiini vaikka näin haluatkin olettaa. Piittaamaton rahankäyttö, asioihin ennalta perehtymättömyys ja käytöstapojen puute viittaavat suoranaisesti tyhmään ihmisistä. Tietty musiikkigenre, ulkonäkö ja pukeutumistyyli sekä sosiaalinen asema lähinnä tukevat mielikuvaa. Iltapaskaan (ja someen) uliseminen omalla nimellään tulee vielä kirsikkana kakun päälle. :drool:
   
 14. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus - Henkilökohtaisuudet. Keskustellaan ketjun aiheesta, ei kanssakeskustelijoista.
  En minä halunnut niin olettaa, itsehän sinä siitä kerroit. :)

  En tiedä huomaatko sitä itse, mutta olet aika ennakkoluuloinen ja suvaitsematon muita ihmisiä kohtaan jotka ei tee asioita niinkuin sinä haluat. Miksi, onko se sinulta pois? Saatko jotain tyydytystä siitä, että voit haukkua muita ihmisiä itse keksimiesi speksien mukaan - tässä tapauksessa vaikka musiikkifestarille osallistujia - esimerkiksi janareiksi, heikommaksi ainekseksi tai ties miksi?
   
  teppo mörkö ja stumpu tykkäävät tästä.
 15. Kallion Juoppo

  Kallion Juoppo

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos sinne vantaalle asti ei ole vielä tieto kulkenut niin puuhelmet on ollut aika out noin 10 vuotta... Jopa hipstereiden mielestä.
   
 16. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  874
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Mitenkähän noitten rikkaiden on niin vaikeaa käsittää päiväsakon käsite. Aina silloin tällöin saa lukea miten Suomessa on kateussakot rikkaille. Ai sekös sitten olisikin kohtuullista että köyhälle 30 päiväsakkoa olis kuukauden tienestit mutta rikkaalle ei saisi olla.
   
  emviiex, VuohiKauhu ja mmst1 tykkäävät tästä.
 17. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 865
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tässä tehdään se virhe, että tulot rinn... eiku siis yhtäläistetään varallisuuteen. Melko perseaukista jengiä tästä natisevat hyvätuloiset prolet keskimäärin ovat, ainakin osan natinakauttaan. Itsehän olen melkoisen varakas mutta en tienaa paskaakaan ellen erityisesti halua. Siispä minua ei haittaa. :cigar2: En toki tee rikoksiakaan ja liikennekäytöksestäni en ole koskaan saanut edes rikesakkoa. Amatöörit. Köyhillä on kiire.

  Täytyy toki huomauttaa, että 30 päiväsakkoa ei ole kuukauden tienesti, ellei sitten 180 euroa ole normaali pienituloisten kuukausinetto yleisesti Suomessa. Tuskin tänä päivänä edes Liettuassa. Ehkä Gambiassa.

  Se, että jostain vitun ylinopeudesta annetaan ylipäänsä yli 200 euron sakko kenellekään on jollakin tasolla aika sairasta. Jos teko on oikeasti paha ja vakava, niin ajokieltoa, ehdollista ja ehdotonta moisesta pitäisi tarjoilla. Ei jostain paperilla tapahtuneesta tilastollisesta rikkeestä perusduunarin 10 vuoden bruttoansion kokoista sakkoa. Ei, ei kenellekään. Ei edes niille tosi-isorikkaille, joille minäkin voin valehdella tai myöntää olevani katkera, jos demarille tulee siitä hyvä mieli.
   
 18. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Tää on tätä sossupelleilyä.

  Pitäiskö rikkaille olla eri hinnat kaupoissakin? Maito rikkaille 10€?

  Ja juu, en ole rikas, ihmettelen vaan kuinka henkirikoksen uhrin omaiset saavat vähemmän korvauksia kuin valtio saa kun miljonääri ajaa ylinopeutta. Kummasti aina toitotetaan että ei ne kovat rangaistukset mitään auta, mutta sitten ylinopeudesta pitäisi antaa kunnon sakot rikkaille että oikein tuntuisi pahalta. Öööh, joko ne kovat rangaistukset toimii tai sitten ei. Rusinat pullasta jne.

  Kyllä ylinopeudesta pitäisi joku 1000€ olla se maksimi. Ai niin mähän unohdin. Suurin rikos Suomessa on ylinopeus ja varakkuus. Eihän ne miljonäärit olekaan maksaneet kymmenien sossupummien puolesta veroja. :D
   
 19. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  874
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Aivan, ei olekaan. Teoriassa ja ajatuksena alunperin se on, nykyisin toki pienenmpi.
   
 20. VuohiKauhu

  VuohiKauhu

  Viestejä:
  1 023
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Päiväsakkoihin voitaisiin lisätä sellainen mahdollisuus, että ne voisi halutessaan käydä istumassa. Silloin hyvätuloisillakin olisi mahdollisuus yhtä lieviin rangaistuksiin muiden kanssa
   
  PCB ja Cereal killah tykkäävät tästä.
 21. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Tää on niin hilpeä ja samalla kysymyksiä herättävä artikkeli.
  Perheen isukki raahaa jälkikasvunsa nudisti rannalle. Havaitsee polun päässä joukon alastomia, epäilyttävästi liikehtiviä mieshenkilöitä ja päättää lähteä tutkimaan asiaa. Järkyttyy, mutta jää silti seuraamaan tilannetta niinkin pitkäksi aikaa että osaa raportoida junien ja vaunujen määrän ja sen että vaunut välillä vaihtuivat.
  Olenko ainoa jolle tuli tuosta jutusta fiilis että iskä oli vain kärmeissään kun jäi niin sanotusti asemalle?
  Ja missähän tämän lapsoset olivat sillä aikaa kun isi oli "pahoittamassa mieltään" ?

  Ja en nyt sano että julkisilla paikoilla bylsiminen olisi kosheria, mutta jos minä näkisin jossain dyynin takana lauman rytmikkäästi heiluvia karvaisia takamuksia niin en lähtisi tutkimaan asiaa. Ellei se sitten olisi jotain, josta olisin itsekin kiinnostunut.

  Perheenisä järkyttyi ja soitti 112: Ryhmäseksiä Yyterin dyyneillä – oli kaksi junaa, ja ”takamies” saattoi vaihtua lennosta
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2019
  GadnenMulkoSilmä, Tarnado, sl4yer94 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 22. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  874
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Mutta jotta vältettäisiin tää "kateus" niin ehkä pitäs noissa istumisissakin olla sama juttu kuin päiväsakoissa eli jos sulla on tarpeeks isot tienestit niin muuttuis päivä linnassa tunniksi koska eihän rangaistus saa tuntua rangaistukselta jos on pätäkkää pankissa ;)
   
 23. Touhutippa

  Touhutippa BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Et. Kyllä itellekin tuli ekana mieleen, että taisi vaan äijää vituttaa kun oli kersat ja vaimo mukana. Varmaan ite käynyt hanskalla jossakin ton jälkeen, niin jäänyt poliisin soittokin huomaamatta, ellei nyt alkujaankin ollut hanskaamassa touhuja katsellessa ja kersat pääsi yllättämään. Piti sitten hätäpäissään kysellä että näittekö mitään ja soittaa häkeen.
   
  Nutjob tykkää tästä.
 24. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 836
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  "TE LAPSET OOTTE NYT VARMAAN TOSI JÄRKYTTYNEITÄ, KUULIKKO"
   
 25. Kvarkki

  Kvarkki

  Viestejä:
  1 229
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tyhmä äijä, kun ei kuvannut tapahtumasta ”lukijan videota”.
   
 26. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 437
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei kannata vääristellä asiaa. Jutussahan sanottiin, että "en jäänyt tarkemmin analysoimaan. Käännyin niillä kantapäillä ympäri".

  Kyllä nuo kerrotut tapahtumat varmasti selviävät ihan sillä, että hetken aikaa katsoo mitä siellä oikein tapahtuu, siis ilman että seisoo siinä sen kummemmin kyttäämässä/tumputtamassa. Olisin itse saattanut ottaa tuosta sinäänsä huvittavasta tilanteesta valokuvankin, vaikka itse akti miesten kesken ei kiinnostakaan.

  Tyhmä tässä kokonaisuudessa on korkeintaan se homosteluporukka, joka on päättänyt alkaa vetämään pipoa silmille julkisella paikalla. Tai mistäs minä tiedän kuinka syrjässä nämä todellisuudessa olivat, mutta ilmeisesti eivät kovin syrjässä, kun tämäkin perhe sinne onnistui vahingossa eksymään ja lisäksi jutussa oli mainittu että "se näkyi dyynien päältä kauas. Ihmiset ihmettelivät, mitä ihmettä siellä tapahtuu". Tai no, olihan sekin aika tyhmää, että piti alkaa hätäkeskukseen moisesta soittamaan. Jos tuosta rietastelusta jotain todellista haittaa oli olevinaan, niin itse olisin huutanut, että menkää nyt isot miehet edes vähän syrjempään bylsimään ja jos se ei tehoa, niin sitten viranomaista paikalle.
   
 27. Jetula

  Jetula

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2018
  Älä kaitum sorru tahallisesti vääristelemään asioita. Todellisuudessa tapahtuma meni kuitenkin niin, että kyseessä oli kaksi heteropariskuntaa jotka olivat keränneet vierelleen miespuolista yleisöä. Tapahtumapaikkakin oli nakurannan takainen metsikkö jonne jostain dyynien päältä tarkasti tirkistelemällä voi tarkalla katseellakin ainoaataan arvailla asioita tapahtuvan. Jutun mieshän oli käsittääkseni itse lähtenyt tutustumaan mitä siellä tapahtuu, kun oli ensin pahoittanut mielensä nakurannasta ylipäätään.

  Ja uimarannalta ei nyt muutenkaan voi eksyä nakurannalle lasten kanssa.
   
 28. Touhutippa

  Touhutippa BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No on tuo ainakin omasta mielestä niin ristiriitainen tarina kun olla ja voi. Vaelleltu naturistirannalla ja ties mitä polkuja pitkin, jollaisen päässä tuo porukkakin ilmeisesti oli ollut ja silti annetaan ymmärtää, niinkun olisivat panneet keskellä rantaa kaikkien silmien alla. Hyväksyttävää tai ei, mutta kyllä tuo mun mielestä vaikuttaa siltä, että tuo porukka on syrjään hakeutunut bylsimään ja perheenisä "vahingossa" eksynyt mestoille. Pitää nyt vaan suureen ääneen mekastaa, ettei häntä vaan luulla homoksi, kun melkein jäi kiinni. Eiköhän siellä muutkin ihmiset olisi asiaan puuttuneet, jos noi nyt jossain näkösällä toisiaan olisivat kairanneet, eli paskapuhetta tuo "ihmiset ihmettelivät mitä siellä oikein tapahtuu"- kohtakin. Ja edelleen väitän, että perheenisälle on iskenyt äkillinen "paskahätä", mistä syystä poliisin soitto jäänyt huomaamatta. No, nyt saa isukki taas jatkaa gay-chatteihin postailua ym. mukavaa, 100% luottamuksella tietenkin. :tup:
   
 29. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 437
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Onko sinulla siis tietoa miten tilanne meni todellisuudessa? Ei muuten, mutta jos ei ole, niin ei kannata mutupohjalta syytellä muita vääristelystä. Minä pohjasin kommenttini tuohon aiemmin linkitetyyn uutisartikkeliin, kun se on ainoa taustatieto mikä tästä tapauksesta on julkisuuteen kerrottu.
   
 30. dot1q

  dot1q

  Viestejä:
  683
  Rekisteröitynyt:
  03.05.2018
  Vanha pappa rupes huitoon kävelykepillä sähköpotkulautailevia lapsia, että pitäs autotiellä mennä noilla 20km/h vehkeillä. No ei nyt vitussa. Varsinkin kun eivät ajaneet kaasupohjassa menemään vaan jotain 10-15km/h. Huh huh.
   
  Taika-Jim tykkää tästä.
 31. Jetula

  Jetula

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2018
  Joo, on. Siksi kirjoitin sulle.
   
 32. Jetula

  Jetula

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2018
  Jalkakäytävällä saa pyöräillä vain alle 12-vuotias lapsi, muutoin pyörän ajaminen jalkakäytävällä on aina kielletty (Tieliikennelaki 8 §). Ei nyt tarvitsisi kepillä huitoa, tosin jos pennut tunkee niin lähelle että kepistä on vaaraa niin silloin on syytäkin hujoa kauemmaksi.
   
  Vaakajenga tykkää tästä.
 33. Loisteho

  Loisteho

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2017
  Sähköpotkulaudat ei ole pyöriä, vaan jalankulkua avustavia laitteita tai kevyitä sähköajoneuvoja. 15km/h rajoitettuna (rajoitusta voi usein säätää puhelimen kautta) niillä saa ajaa jalkakäytävilläkin.
   
 34. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Miten Jetula ja Loisteho selviää lähitulevaisuudessa, kun nuoriso hoverboardailee jopa huimat 25 km/h? Nopeutta voi aivolinkin kauttaa säätää jopa 35 asti. Veden päällä ne ei tietysti toimi.
   
 35. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Täyttääkö toi itse säädettävä nopeusrajoitus rakenteellisen maksiminopeuden määritelmän? Ihan siis mielenkiinnosta, kun ajattelin itse niin että se ei riittäisi.
   
  hkultala tykkää tästä.
 36. Loisteho

  Loisteho

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2017
  Tuo on lain suhteen vähän villi länsi tarkempien säädöksien puuttuessa, itse säädettävät rajoittimet ovat laillisia kunhan niitä ei voi rukata lennosta. Esim. mopo ei ole viritetty jos rajoittimen poistaminen vaatii jakaria ja joitain tapauksia on ollut näistä "nopeammista" sähköpyöristä, joista voi näytön kautta vaihtaa lainmukaisen vain avustavan moodin ja kaasukahvalla toimivan moodin välillä, ja lopputulemana on ollut, että laitteet ovat lähtökohtaisesti laillisia kunhan vain käyttää oikeata moodia oikeassa paikassa. Yhtä helppoa on rukata puhelimesta tuota rajoitinta, joten eiköhän sekin ole hyväksytty rajoitustapa.

  Ratkaisuna tuohon säädösten puutteeseen (sekä valvonnan mahdottomuuteen) on ihan vain se, että muille ei saa aiheuttaa haittaa (jalkakäytävällä mennään jalankulkijoiden nopeutta jne.) ja itse on vastuussa toheloinnistaan sekä väärien asetusten käytöstä, mikä on raitistavan tervejärkinen lähestymistapa ainaisiin pilkkua viilaaviin lakeihin verrattuna. Laki (ja käytäntö) tosin elää aika nopeasti näiden suhteen, joku viisaampi saa kertoa jos niihin on tullut joitain muutoksia.
   
 37. poskiholisti

  poskiholisti Team R&T

  Viestejä:
  99
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Perheenisä ei jäänyt enempiä analysoimaan, vaan kääntyi välittömästi pois. Mitä nyt ehti tässä nanosekunnissa näkemään, kun ulkovuoroa pelaavat vaihtavat kenttää kesken kaiken ja osallistujienkin sukupuolet olivat jo tiedossa.

  En yhtään ihmettelisi vaikka herra olisi raapinut mättään takana mulkkuaan kuin ruosteista tönäriä :confused::confused:
   
  Joenssen ja Nutjob tykkäävät tästä.
 38. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 437
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jännästi täällä tuntuu porukka haluavan uskotella ja toivoa, että lasten kanssa liikkuva perheenisä olisi jäänyt jonkun homppeli-irstailun nähdessään pusikkoon runkkaamaan ja sitten vielä ilmoittanut siitä erikseen hätäkeskukseen ja iltapäivälehdistölle. Ettei vaan olisi tällä porukalla itsellään jotain piilohimoja? :D

  Ei vaan, mutta jotain rajaa noihin juttuihin, vaikka tällaisessa ketjussa ollaankin.
   
  stumpu tykkää tästä.
 39. Touhutippa

  Touhutippa BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No eihän meillä tuostakaan tapauksesta ole kun tuo perheenisän kertomus. Edelleenkään en yhtään ihmettelisi, vaikka olisi ollut lähellä jäädä kiinni runkkailusta ja katselusta, niin pitänyt sitten hätäpäissään soitella joka paikkaan, ettei kulissit kaadu. Miesten välistä seksiä harrastavia, siitä haaveilevia ja homopornoa katselevia perheenisejä on kuule tässäkin maassa aika helvetin paljon, joten mikään kaukaa haettu skenaario tässä ei kyseessä ole. Ja kyllä mä ainakin ihan bi-seksuaali olen, ettei piilossa tarvi "himoita".
   
  Nutjob tykkää tästä.
 40. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  No itselle tuollainen mielikuva heräsi ihan herran itsensä antamasta haastiksesta.
  En ymmärrä miksi mennä "tarkastamaan tilannetta" jos näkee lauman alastomia miehiä ja "outoa liikettä"? Ja ihmeen tarkasti on tilannetta havannoinut vaikka vain vahingossa käväisi paikan päällä..
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2019
 41. jermu1982

  jermu1982

  Viestejä:
  895
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Ei se tarkoita että jos sua kiinnostaa miesten persereiät että niitä ois ihan helvetin paljon. Ja bi? Eli homo oot
   
 42. Touhutippa

  Touhutippa BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Toki meneehän se ajantaju joskus, kun johonkin kiinnostavaan oikein keskittyy. :vihellys:
   
  Nutjob tykkää tästä.
 43. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Tarkasta termisi tynnyri-ihminen. Olen minäkin nuolettanut tussuani useammalla naispuolisella vaikka rakastan kullia.
   
  Pykkonen, puolinudisti ja Touhutippa tykkäävät tästä.
 44. Lerva

  Lerva

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2018
  Eli ihmiset jotka kuuntelevat sinun mielestäsi vääränlaista musiikkia, pukeutuvat ja näyttävät sinun mielestäsi väärältä ovat tyhmiä ihmisiä?
  Onneksi olkoon elämäsi kanssa.Tuollaisella asenteella päästään pitkälle!
   
  testeri tykkää tästä.
 45. Touhutippa

  Touhutippa BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No jos olen sun mielestä ihan homo, niin kummalla arvelet olevan enemmän tietoa ja kokemusta aiheesta 'miesten kanssa peuhaavat perheenisukit', mulla vai sulla?
   
  Pykkonen ja Nutjob tykkäävät tästä.
 46. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 437
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No ei olekaan ja minun mielestäni se on nykypäivänä aika sama mistä kukakin seksuaaliset kiksinsä saa, kunhan edes jostakin sitä vastinetta löytyy.

  Kaikki eivät toki ole tästä samaa mieltä, mutta en siltikään jaksa uskoa, että kukaan lähtisi lastensa kanssa uimareissun yhteydessä leikkimään mitään tirkistelevää piilohomoa ja siksi tuntuu omituiselta, että sellaista täällä edes ehdotellaan. Heppu pahoitti mielensä kun porukka homosteli julkisella paikalla ja sillä siisti. Ei se ihmisestä suoranaisesti aiankaan minun silmissäni tyhmää tee, vaan pikemminkin hieman varautuneen ja suvaitsemattoman, mutta se nyt on tässä yhteiskunnassa kutakuinkin normi edelleen, joten se siitä.
   
 47. rewind

  rewind

  Viestejä:
  379
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Varautunut ja suvaitsematon, jos ei halua nähdä sekstailua julkisella paikalla, varsinkin kun on lapsia mukana?
   
  jermu1982 tykkää tästä.
 48. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Ei kukaan ole niin sanonut, mutta tuo tyyppi on edelleenkin nähnyt ne alastomat miehet ja epäilyttävää liikehdintää ja lähtenyt tuon takia tarkistamaan mitä siellä tapahtuu. Ja jäänyt seuraamaan tilannetta ainakin sen aikaa että osasi raportoida iltalehdelle kokoonpanot ja sen että "takamies" välillä vaihtui.
   
  Touhutippa tykkää tästä.
 49. Mr X

  Mr X

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Tässä vaiheessa ilmoitan, että Yyterissä ja kaikissa muissa maailman nakurannoilla näkemäni liikehdinnät ja mahdolliset perämiesten vaihdot ovat olleet ehdottomasti heteroiden ja ei-lapsellisten miesten liikunnallista elehtimistä.
   
 50. Jetula

  Jetula

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2018
  Kuinkahan tämä jutustelu nyt kääntyi parin homofoobikon homo sitä, homo tätä, piilohomot ja homosteluporukka homosteli -ruikutukseksi? Ottaen huomioon sen, että miehen raportoimassa tilanteessa tapahtui puhdasta heteroseksiä, on jutut melko lennokkaita vääristelyjä ja joidenkin foorumilaisten omaa halua uskotella miten asiat tapahtui.

  Kaverin kaveri muuten näki livenä mitä metsikössä tapahtui.