Tyhmät ihmiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Welmari, 04.04.2017.

 1. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei mahda olla niin iso ongelma banaanien kanssa . Mutta ilmeisesti näitä "säästäjiä" on sen verran paljon että ananaksen kohdalla tuosta on pitänyt laittaa lappu.
  Kyllä tuo minusta oli ihan sen vuoksi, että hinnoittelussa on otettu huomioon tuo hatun paino, kun se on ananaksessa kuitenkin aika iso.
   
  Tonnin Seteli tykkää tästä.
 2. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Lidlissä tulee usein nähtyä asiakkaita veitsen kanssa, jotka leikkelee kukkakaalesta ylimääräiset lehdet pois. Ei kai niitäkään saisi poistaa, mutta eipä tuo ilmeisesti Lidliä ole haitannut, kun niitä leikattuja lehtiä on usein aika niput siinä.
   
 3. VuohiKauhu

  VuohiKauhu

  Viestejä:
  1 057
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  No tämä nyt on näitä ikuisuuskysymyksiä. Ei kyllä omilla työpaikoilla ole koskaan siirretty säästöjä hintoihin, jos kuluista onkin saatu jotain pientä säästettyä.
   
 4. Kvarkki

  Kvarkki

  Viestejä:
  1 324
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mä laitan kaikkiin oman tarran, kun niissä on ostopäivä. Saa käytettyä ikäjärjestyksessä pois, yleensä kaapissa kuitenkin 4-5 kurkkua. Lidlistä ostetut sitten vituttaa, kun ei tule päiväystarraa. Pääsääntöisesti teoreettinen ongelma, joskus harvoin käy niin, että joku kurkku "unohtuu" käyttövuorostaan ja ehtii mennä pilalle ennen käyttöä.
   
  Tonnin Seteli ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 5. voffer

  voffer

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Kyllä se myyjäkin oppii varmasti arvioimaan onko yks omena kilon vai 150 grammaa ja päättelemään siitä onko ne viis omenaa samassa lapussa. Toki vitutti kyllä niitä yksittäisiä omenoita keräillä sieltä hihnalta ja sitten miettiä mihin ne laittais etteivät vieri ja törmäile ympäriinsä, ja ole ihan paskana kun asiakas niitä lopulta kassiinsa keräilee.
  Mut sehän on toki asiakkaan oma valinta myös.
  T. Entinen kassamyyjä.
   
 6. tuoppi´

  tuoppi´ Köyhä

  Viestejä:
  1 487
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  On tuossa aika selvä ero, että se kassa luultavasti ei mene sekaisin onko hän punninnut kaikki kerralla vai yksittellen kun hän itse siinä kassalla punnitsee ne. Sen sijaan kun asiakas punnitsee niin voi tulla epäselvyyttä onko hintalappu vain yhdessä sen takia että ne on punnittu kerralla vai sen takia että toisesta on lappu irronnut/unohtunut punnita/huijausyritys.

  Itse olen epäsosiaalinen, joten punnitsen eri kappaleet erikseen tai laitan pussiin. Tällä eliminoidaan kaikki epäselvyydet ja ei tule sitä riskiä, että kassan kanssa pitäisi jutella.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
 7. edup

  edup

  Viestejä:
  2 227
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se että jotain kulua ei eksplisiittisesti siirretä hintoihin, ei tarkoita etteikö se siellä jollain painoarvolla olisi. Kaupan tapauksessa se "korjaus" voi päätyä jonkin ihan muunkin tuotteen katteisiin. Mutta juu, tuskin tuollainen hävikin pienennys siellä suoraan näkyy.
   
 8. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näinhän se toimii. Syynä näkymättömyyteen ei ole, etteikö kaikki lopulta vaikuttaisi kaikkeen, vaan se, että asia on niin vähäinen. Suuren hävinkinkään ei tarvitse näkyä juuri tietyn mysöttävän tai usein varastetun tuotteen hinnassa, vaan riittää että se huomioidaan hinnoittelussa ja liikkeenhoidossa ylipäänsä.
   
 9. Yleinen Faktoidi

  Yleinen Faktoidi

  Viestejä:
  96
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Todellinen arjen kulttuuriteko.
   
  Tonnin Seteli tykkää tästä.
 10. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onhan se pöhköä alkaa perkaamaan niitä hevituotteita kaupassa. Minusta on nimenomaan kiva, että tomaatit ovat kiinni oksassa eli pysyvät ehjinä. Paremmin myös kulkevat pussissa ehjinä, kun eivät ole vain kasa myttääntyvää paskaa. Ihan niin saksanjuutalainen en ole, että haluaisin säästää oksan painon kassalla.

  En näkisi minkäänlaisena ilkivaltana siististi katkaista* sitä tomaattitertun oksaa sopivasta kohdasta. Niinhän banaanejakin katkotaan sopiva määrä. Kyseenalaista touhu on, jos perataan hyllyyn epämääräisiä jämiä, joita kukaan ei osta. Samoin jossain natsiliiterissä, jossa on ainakin joskus ollut kotimaisia irtotomaatteja ja hollantilaisia terttutomaatteja, en yksinkertaisesti kehtaisi. Mää kassalla kertomassa, että joo joo, nää on niitä halvempia, tein niistä vaan kalliimman näköisiä että kysyisit.

  *Ihan niin poliisivaltiossa emme elä, etteikö selväpäinen aikuinen voisi tätä varten ottaa taskusta veistä. Mielensäpahoittajien tai 19-vuotiaan stevarin varalta suosittelen kuitenkin jotain vähemmän rambopuukon näköistä mummunhammasta.
   
 11. Kan Dee Dokata

  Kan Dee Dokata

  Viestejä:
  296
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2017
  Kaksi päivää riitelyä jostain vitun kurkun punnitsemisesta. On kyllä aihe löytänyt ironisesti oikean osoitteen monessa mielessä. :rofl:
   
  The Oath, Juhamies, emviiex ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 12. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Niin, kyllä ollaan oikealla alueella, kun noinkin yksinkertainen homma on liian vaikeata tehdä oikein.
   
 13. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 910
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kerrotko mikä on "oikein" niin voidaan aloittaa keskustelu uudestaan, vai oletko tyhmä ja et ymmärrä että asiat voi tehdä monella tavalla "oikein" ?
   
 14. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Asia ei ole oikein, jos kassalle tulee ylimääräistä työtä tai hän voi tehdä virheen, kun ei arvaa asiakkaan kikka kolmosta.

  Mutta kukin tyylillään, jos haluaa tehdä asiat muille vaikeammaksi, kun minä olen oikeassa ja teen nyt näin, vaikka muut sanoisivat mitä, niin siitä vaan.
   
  rane58, jarppi83 ja Zacksa tykkäävät tästä.
 15. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Ihmiset, jotka perustelevat eläinten halppisruuan olevan laadukasta ja ravitsevaa sillä perusteella, että kyllä heidän eläimensä syö sitä mielellään... On se vain jännä, että esimerkiksi koirien halppisruuat koostuvat suurimmaksi osaksi viljasta, joka ei kuulu koiran ruokavalioon ja iso osa on vieläpä allergisia sille...:facepalm:
   
  t11ker1 tykkää tästä.
 16. pelitys

  pelitys

  Viestejä:
  733
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mitä ihmettä, meillä ainakin revitään ananaksen hatut ja kukkakaalien ylimääräiset lehdet pois jne. enkä näe siinä mitään väärää. Eikä ole kauppiaskaan heippalappuja asettanut. Banaaneja en sentään kuori tai irroittele tomaatteja tertusta :tup: Tästä voisi iltalehti tehdä gallupin :D
   
 17. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Niiden paino on ostaessa mukana, niin kyllä ne on tarkoitettu asiakkaankin maksettavaksi.
   
 18. pelitys

  pelitys

  Viestejä:
  733
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Laittaisivat sitten muoveihin yksittäispakattuna, muussa tapauksessa asiakkaalla on ihan täysi oikeus tehdä tuotteelle mitä lystää. Avattu pakkaus on ostopäätös jne...
   
 19. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Se oikeus syntyy siinä vaiheessa, kun olet tuotteen maksanut.
   
  Vaakajenga tykkää tästä.
 20. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Niin jos maksat ne hatut ja lehdetkin, muutenhan ne eivät ole sinun tuotteitasi vaan kauppiaan, jolloin sinulla ei totellakaan ole oikeutta tehdä niille kuten haluat.
   
 21. Gameri

  Gameri

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Tottakai kuorin hedelmät kaupassa, revin tertut ja hatut vi*uun ja jätän siihen lavalle roskaksi myyjien siivottavaksi ja toisten asiakkaiden iloksi. Eihän niitä siihen tuotteen kilohintaan ole laskettu. Ihan sama homma irtokarkeissa, tyhjennän pussin vaa'alle, punnitsen ja kaavin takaisin pussiin. Lisäksi näin luontoa rakastavana ja muovipusseja paheksuvana punnitsen kaikki kuoritut mandariinit yksitellen, mutta laitan lapun vain yhteen, siinähän kesähessu sitten pyörittelee hedelmiä käsissään ja etsii lappua. Siinä voin sitten aikani kuluksi kysyä, löytyykös sitä lappusta vai olinko piilottanut hyvinkin. Samalla saa odottaa into pinkeänä seuraavaa kysymystä, olikos nämä punnittu yhdessä. Olihan ne, pitäisihän sinun kesähessuseni se tietää, vai oletkos vähän tyhmä.

  Ei mutta kyllähän kauppias katteensa ottaa ja hymyilee matkalla pankkiin, jokainen voi urpoilla sen minkä kehtaa. Se on muuten jännä ettei tänäpäivänä edes kehdata hävetä mitään, se on vain uusi normaali. Välitetään vain ja ainoastaan siitä omasta edusta vaikka se olisikin vain kahden sentin säästö. Kunhan v*tu säästää ja on itsekäs, siitäkin joku saa kiksinsä. En tiedä onko se vain enää tyhmyyttä, enemmänkin sairautta.
   
  Nutjob, The Oath, Ihime ja 28 muuta tykkäävät tästä.
 22. Honzo

  Honzo

  Viestejä:
  630
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Juu ja kannattaa muuten tiskissä kilotavarana myytävistä lihatuotteista pyytää irroittamaan luut ja kalat fileoimaan ennen punnitusta. Kun turha niistä on maksaa, kun ei niitä syödä kuitenkaan...

  Mikä ihmisiä vaivaa, jos ei käsitä, että ne lehdet sun muut kuuluu punnita mukana...
   
 23. pelitys

  pelitys

  Viestejä:
  733
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Seuraavaksi varmaan keksitte että tuoreempien päiväyksien kaivaminen hyllystä on petos koska kauppiaalle tulee siitäkin hävikkiä.
   
  Kermus, Johan_V ja rth tykkäävät tästä.
 24. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hauska juttu on se että koira erottui evoluutiossa sudesta juuri sen vuoksi että sille on kehittynyt kyky käyttää tärkkelystä ravintonaan, aivan kuten ihmiselläkin.
   
 25. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Siitä ei tule hävikkiä verrattuna siihen, että en ostaisi mitään, eli siitä ei tule hävikkiä. Tuotteiden mysömisestä sen sijaan tulee. Enimmäkseen nämä sattumien kalastelut eivät toki aiheuta suoraan tosiasiallista tappiota ja vaivaa vrt. näpistys, vaan muodostavat osaltaan tuotteen myyntihinnan.

  Minulla ei ole varaa ostaa päiväyspakattua ruokaa roskiin heitettäväksi yhtään enempää kuin jo nyt mokailen varastonhallinnan kanssa. Osa tuulipuvuista ostaa katsomatta päiväyksiä, osa on peräti näitä samoja ananaksenkuorijoita. Ostakoon he 2 päivän einarit täyteen hintaan.

  Käännän asian toisinpäin: olisi oman henkilökohtaisen tuhlaamiseni lisäksi ympäristörikos, jos ostaisin aina hyllyn ensimmäiset einekset.
   
 26. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämähän ei ole argumentti sen puolesta, että koiralle kannattaisi syöttää viljaa. Ensinnäkin kyky käyttää jotain ravintona ei tarkoita, etteikö se olisi terveydelle haitallista. Toiseksi koiran domestikoitumisen aikoihin ei syöty viljaa. Ongelmana viljapitoisessa koiranruoassa ei ole tärkkelys.
   
  Ragnarök- tykkää tästä.
 27. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Koiralle ei ole viljasta haittaa, kunhan se vain saa kaikki tarvittavat ravintoaineet ja muuten tarpeeksi monipuolista ruokaa. Mutta onhan se tietysti muodikasta haukkua viljaa.
   
 28. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Suosittelen tutustumaan ruokinta-asioihin. Viljaa käytetään ”täytteenä”, koska se on halpaaaaa... Esim. Tällainen Friskiesin Adult moska sisältää täysjyvää 64% ja lihaa ja eläinperäisiä tuotteita vain 8% + sisältää väriaineita, jotta se näyttää IHMISEN silmään houkuttevammalta. Verrataan tätä vaikka Orijeniin, jota minun koirat syövät. Siinä lihapitoisuus on 85% ja viljaa ei ollenkaan. Noi halvimmat ruuat on oikeesti aivan järkyttävää paskaa ja jokainen pystyy sen itse toteamaan, jos vain ottaa asioista selvää.

  Koiran terveellinen ruokinta - Evidensia Eläinlääkäriasemat Tuosta voi käydä hieman lueskelemassa noin alkuun.

  Vielä loppuun, että jos ei ole vara ruokkia lemmikkiään terveellisesti, niin kannattaako sitä eläintä sitten edes hankkia? Tyhmiä ihmisiä siis hekin, jotka vasta eläimen otettuaan huomaavat, että ruokinta maksaa...
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2019
  Nipa, Gekko Kamen, demo69 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 29. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Edelleenkään ei ole olemassa mitään näyttöä siitä että vilja olisi haitallista koiralle. Sen sijaan nämä viljattomat tuotteet (kuten Acana ja siis myös Orijen) käyttävät usein "eksoottisia" ruoka-aineita kuten hedelmiä ja kasviksia joiden turvallisuudesta ei ole tutkimustietoa. Itse asiassa epäillään että ne saattavat joillakin koirilla aiheuttaa sydänlihaksen laajentumaa.
  Korostetaan nyt vielä idiootteja varten että totta kai koira tarvitsee monipuolista ruokaa, mutta vilja itsessään ei tee sitä ruokaa yhtään huonommaksi, kunhan koira vain saa tarvittavat ravintoaineet jostain.
   
 30. Siancarlo

  Siancarlo

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  21.05.2017
  Meikäläisen isäukon koira taisi syödä tuota Friskiesin Adult koiranruokaa melkoisen pitkään. Ilmeisesti vaan sen takia kun ukko ei pahemmin tainnut käydä kun lähikaupassa ja tokmannilla. Eikä koiranruuan takia takuulla muualle lähtenyt. En tiedä miten paskaa tuo sitten oli kun koira eli yli 15 vuotiaaksi ja muistaakseni ei ollut koskaan sairas.. Toki se jotain muutakin sai . Mut tuo oli sellaista
  mitä sen kupissa varmaan eniten oli.
   
 31. Siancarlo

  Siancarlo

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  21.05.2017
  Jaa ketju oli tyhmistä ihmisistä.. En nyt isäukkoa tyhmänä pidä. Ennemmin semmosena vanhana jääränä
  joka ei hevin uutuuksien perässä juokse..

  Itse olen joutunut monen koiran kohdalla hakemaan oikeaa ruokaa. Tuntuu että milloin on anaalit tukossa tai korvat
  pukkaa soijaa. Ruuat on olleet valiota, royal can, hau hauta, jahti vahtia ym.. Raakaruokaa olen nykyään lisännyt
  ruokavalioon yhä enemmissä määrin.
   
 32. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Ei pahalla, mutta kommenttisi osuu juuri alkuperäiseen kommenttiini tähän ketjuun... Jos sinä söisit koko ikäsi pelkkää paahtoleipää kinkkusiivulla ja eläisit vaikka 200-vuotiaaksi, niin se ei silti tekisi siitä paahtoleivästä maagisesti terveellistä ja hyvää ravintoa...
   
  Siancarlo tykkää tästä.
 33. Ragnarök-

  Ragnarök-

  Viestejä:
  650
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  ^Vähän on outona pidetty vanhempien ihmisten toimesta kun syötän koiralleni lihaa, AB-piimää välillä, jugurttia ja mitähän muuta, perinteisen kuivamuonan lisäksi
   
 34. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 183
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tosi vanha juttu, mutta ei tainnut kukaan tajuta että eihän tuossa ole mitään järkeä, että se kassahessu on piipannut saman kurkun kolmeen kertaan. Kun ei ne kurkut ole samanpainoisia, eivätkä täten saman hintaisiakaan. Kyllä toi kesähessu oli ihan unessa kun noin teki.
   
 35. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 390
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Tiettävästi ainakin jossain päin maailmaa kurkuilla on sama hinta painosta riippumatta, joten ei se mitenkään ennenkuulumatonta sinänsä ole.

  Ja muutenkin ei voida olettaa, että aloitteleva kesätyöntekijä on aina joka asiassa ihan hereillä.
   
 36. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 646
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jaa että pienet ja isot kurkut jossakin saman hintaisia? En kyllä usko että näin on ainakaan missään Suomalaisessa kaupassa, eikä jotain Chileläisen torin käytäntöjä kannata täällä liiemmin soveltaa.

  Kyllä se myyjä oli ihan puhtaasti ketjun kohderyhmää, vaikka kuinka saattoi aloittelija ollakin.
   
  Shikanjyo tykkää tästä.
 37. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 390
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mielestäni yksi kanadansuomalainen tubettaja sanoi, että siellä on ainakin jossain ketjukaupassa kurkut samanhintaisia. Varmaan on sitten aika tasalaatuisiakin.
   
 38. Jetula

  Jetula

  Viestejä:
  181
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2018
  Kurkut kappalehintaan on ihan yleinen tapa Suomen ulkopuolella, esim useassa maassa Keski-Euroopassa. Muistelen nähneeni myös Suomalaisesaa lähikaupassa. Suomessa esimerkiksi Ananakset ovat toisinaan kappalehintaan ja joskus kilohintaan. Sitruunat ovat monesti 3 kpl pussi 1.5 euroa. Luomuhedelmissä kappalehinnoittelu on hyvinkin yleistä. Toki niissä on aina myös viitteellinen paino ilmoitettu, mutta älkää olko tyhmiä ihmisiä ja elä sellaisissa uskomuksissa että luomusitruuna painaa aina saman verran.
   
 39. Rullakebab

  Rullakebab

  Viestejä:
  530
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  rane58 tykkää tästä.
 40. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 124
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  rane58 tykkää tästä.
 41. Siancarlo

  Siancarlo

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  21.05.2017

  No en ole missään tapauksessa terveelliseksi kehunut tuota koiranruokaa. Yhden säkin omille koirille ostin
  ja pashaa tuli mielettömän paljon.. Säkin annoin lopulta ukon koiralle. Ainoa positiivinen asia ruuassa oli
  että ihmeen hyvin se kelpasi kaikkein nirsoimmallekin koiralleni.. Mistä johtunee. Itsekin seuraan noita liha
  prosentteja. Nyt käytössä olevassa ruuassa se on 67% mutta miten se liha määritellään? Onko se sitä
  että teuraskana lyödään myllyyn siipineen sulkineen ja tästä tulee kanajauhoa. Se on sitten lihaa kokonaan
  , en tiedä..

  sori ot
   
 42. rusina666

  rusina666

  Viestejä:
  311
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Kaupan parkkipaikka: Siellä on jokaisen ruudun takana liikennemerkki mistä löytyy parkkikiekon kuva ja merkintä 2h pysäköintiajasta. Melkein joka viikko kauppaan tulee vihainen henkilö valittamaan saamastaan sakosta. Jankkaavat sitä kuinka heidän autonsa oli ruudussa vain 10-15 minuuttia ja kuinka tuossa saisi olla kaksi tuntia. Jok'ikisessä tapauksessa selviää, että nämä henkilöt eivät käyttäneet kiekkoa. Sitten kun huomauttaa siitä, että noihin paikkoihin ei saa pysäköidä lainkaan ilman kiekkoa..niin he toistavat sen, että siihen saa pysäköidä 2h ajaksi ja olivat vain 10-15 minuuttia ennen sakkojen tuloa.

  Vaativat toki, että me myyjät hoidettaisiin sakkojen peruminen ja suuttuvat kun kieltäydymme (meillä on tuohon samat mahdollisuudet kuin asiakkaallakin ja näissä tapauksissa ei ole perusteita perumiseen). Viikko sitten eräs sankari lätkäisi avautumisen lopuksi sakkolapun käteeni ja lähti pois. Saas nähdä miten suhtautuu kun postiluukusta tulee muistutuslappu viivästysmaksuineen..
   
  Nutjob, The Oath, Vaakajenga ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 43. Honzo

  Honzo

  Viestejä:
  630
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Ja sakkojahan noi harvemmin lienee. Kyllä noi liki 100% on yksityisoikeudellisia pysäköintivirhemaksuja, joilla voi pyyhkiä hanurinsa...
   
  Shikanjyo tykkää tästä.
 44. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 207
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mitä haittaa tuon halvan moskan syömisestä on, jos koira saa lisäksi liharuokaa?
   
 45. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  773
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Eikai mitään jos koira todellakin saa kaikki tarvittavat vitamiinit yms. Esimerkiksi raakaruokintahan on erittäin tarkkaa puuhaa ja siksi on paljon helpompi syöttää laadukasta nappulaa, josta koiraa saa kaiken tarvitsemansa.

  EDIT* Halparuoka tosin sisältää turhia väriaineita, kyseenalaisia raaka-aineita ja lisää paskanmäärää.

  Mutta jos syöttää sitä halppista ja heittää siihen jotain koiranmakkaraa hieman sekaan, niin tuskin on mikään optimitilanne.
   
 46. poskiholisti

  poskiholisti Team R&T

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tyhmyyden lisäksi tässä tiivistyy itsekkyys, vittumaisuus ja täydellinen kykenemättömyys myöntää omat virheensä.
   
  Epic_Fail, The Oath, Vaakajenga ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 47. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Voiko? Eikö tässä nyt kuitenkin noi parkkifirmat ole joitakin oikeudenkäyntejä voittaneet?

  En ole kyllä viimeisimpiä käänteitä seurannut.
  Tässä tosin vuoden vanha keissi, kannatti mennä oikeuteen ja ottaa kunnon lottovoitto.
  Mikko kieltäytyi maksamasta yksityisen parkkifirman maksuja ja hävisi jutun oikeudessa, maksettavaa nyt lähes 13 000 euroa – ”Aivan helvetillistä”
   
 48. Honzo

  Honzo

  Viestejä:
  630
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Todellakaan noita ei tartte maksaa. Mulle on tullut kahdesti tollainen kotiin. Molemmilla kerroilla vaimo ajanut mun nimissä ollutta autoa. Kiistin tietty molemmat, kun menivät perintään ja sen jälkeen ei ole mitään kuulunut.

  Kyllä se todistutaakka en edelleen sillä parkkifirmalla.

  En ole koskaan tahallaan väärin pysäköinyt, mutta jos tota haluaa harrastaa ja taloudessa on kaksi autoa, niin laittakaa haltijat ristiin pääasiallisten kuskien kanssa, niin eipä tartte vahingon sattuessa noita maksella.

  Toi linkin case nyt on aika äärimmäinen ja osoittaa lähinnä typeryyttä. Kallistuisin jopa parkkifirman bulvaanin puolelle. Parkkifirmat tarttee tällaista julkisuutta, jotta ihmisille jäisi se käsitys, että noi on maksettava.
   
 49. joo22

  joo22

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tyhmiin ihmisiin törmää jatkuvasti kun vähän katsoo ympärilleen. Olen huomannut monessakin taloudessa valtavia arkkupakastimia, usein niitä neuvostoliiton aikaisia sähkösyöppöjä. Kysyin eräältä perheeltä miksi tällainen. Vastaus oli tarjousjauhelihaa saa kätevästi pakastettua isoja määriä. Laskin heidän pakastimen käyttökuluiksi reilu 150 euroa vuodessa mitä nyt googlella selvisi vanhan louskun lukemia.

  Paljon saa kuluttaa jauhelihaa 3 hengen perhe jos tuo on millään mittarilla kannattavaa. Lisäksi vielä pitäisi sen pakastimen hankintahinta kuolettaa plus uusia vähän väliä jos uudempi vehje :facepalm:

  No toinen perhe kertoi pakastavansa marjoja. Myönsivät kuitenkin ettei marjametsällä ole käyty "vähään aikaan" eikä mitään tietoa miltä vuodelta ne pari minigrippiä siellä pohjalla ovat. Eivät myöskään osanneet oiken kertoa mihin marjoja käytetään ja kuulostikin koko tekosyy hätävalheelta.

  En tunne yhtään perhettä jossa käytäisiin marjametsällä ja vielä leivottaisiin jotain marjapiirakoita säännöllisesti. Nykyihminen hakee sen piirakan marketista. Kovimmat kotiäidit ostavat marjat kaupasta ja leipovat sen yhden piirakan josta ihqu bloggari antoi täydellisen arvion. Siihen se sitten jääkin, yhteen kertaan.

  Vai elänkö jossain kuplassa kun en tunne ko. tyyppejä? Omat vanhemmat tuota joskus 30-40 vuotta sitten harrastivat mutta tuskin enää laittaisivat tikkua ristiin...
   
 50. Jorsetti

  Jorsetti

  Viestejä:
  342
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Samaa hulluutta on taloyhtiöiden sähköistetyt kylmäkellarit, tulee aika kalliiksi muutamien perunasäkit ja marjamehupullot. Marjoja keräilee muutamat omasta lähipiiristä, mutta varsinkin mustikoiden kerääminen kesähelteillä on kovaa työtä ja määrät ovat pieniä. Toisaalta kun esimerkiksi niitä kylmäkellareita ja maakellareita on vähemmän, niin eipä niitä säilytyspaikkojakaan ole. Sienestäminen tuntuu vähentyneen vielä enemmän, koska harva enää tunnistaa sieniä ja/tai uskaltaa niitä syödä.
   
  joo22 tykkää tästä.