Tyhmät ihmiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Welmari, 04.04.2017.

 1. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 326
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muumimukien ostajat. :facepalm:

  Olisi aivan loistavaa jos joku tuollaisen kalliin kipon ostaja paiskaisi sen paskaksi kaikkien tuulipukujen edessä. :D
   
 2. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  774
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Siis mikäs noiden mukien ostossa on tyhmää? Jotkut kerää niitä ja harvinaisten mukien arvo nousee luonnollisesti? En sanoisi tyhmäksi ihmiseksi, jos on joskus älynnyt nappaamaan mukin jollain reilulla kympillä(?) ja nyt sama mukinen voi olla jopa +1000€ arvoinen.
   
 3. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 326
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässä tapauksessa vajakki on se kuka maksaa 1keur yhdestä helvetin kahvikupista. Eli siis kuten aina, ei se ole tyhmä kuka pyytää..

  Saattaa toki tulla tästä myös ilmi että olen aina vihannut muumeja. :lol:
   
 4. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  774
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Mutta se 1000€:n muki saattaa hyvinkin vain jatkaa arvonnousua. Esim. tuollainen ”Fazer-muumimuki” jota valmistettiin 400kpl vuonna 2004. Niin vuonna 2005 kyseisestä mukista maksettiin jopa 5000€ ja tänä vuonna kyseinen muki on myyty yli 9000€:lla huutokaupassa.

  Fazer Muumimuki on kaikkein kallein – katso tämänhetkinen arvo
   
 5. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 326
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mä ymmärrän että keramiikasta maksetaan jos kyseessä on joku Ming-vaasi tai vastaava antiikkiesine, mutta jos joku maksaa jostain helvetin muumimukista satoja, tässä tapauksia tuhansia euroja, niin hohhoijaa..
   
 6. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 096
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Se on kaiketi sellaista kollektiivista tyhmyyttä eikä kenenkään yksittäisen ostajan tyhmyyttä.

  Itsehän olen alkanut jopa tykätä muumiuniversumista, mutta jonkin suomalaisvihaajien firman sarjatuotantomukin arvostaminen on järkyttävää typeryyttä. On minullakin muutamia muumimukeja, mutta en ikinä maksaisi yhdestä enempää kuin muutaman euron.
   
 7. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  774
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  No mutta kun se hinta tulee harvinaisuudesta, joka taas tekee noista harvinaisimmista mukeista keräilyharvinaisuuksia. Sama asia ilmenee vanhoissa autoissa, design laukuissa, v*ttu vaikka pokemon korteissa jne. Yleensähän noita kalliita mukeja ostavat vain keräilijät. Sama homma pätee vanhoihin autoihin, joista maksetaan enemmän kuin uudemmista ja paremmista jne. Jos tätä teidän logiikkaa noudatetaan, niin kaikki keräilijät ovat tyhmiä, mutta silti heillä tuntuu rahaa riittävän yllin kyllin? Kaikki ei nyt täsmää...
   
 8. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sanoisin että tässä lopputulos ratkaisee. Mikäli ostat tuhansilla euroilla "keräilyesineitä" joiden arvoksi tulee pyöreä nolla, niin olet tyhmä.
  Mikäli ne esineet pystytään myymään kunnon voitolla eteenpäin, niin olet fiksu sijoittaja, joka haistoi arvokehityksen oikein.
   
 9. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 646
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Keräily on keräilyä. Veikkaan, että massojen näkemys ylipäätään on, että on helvetin paljon fiksumpaa sijoittaa rahansa johonkin, joka säilyttää arvonsa ja mahdollisesti jopa nostaa arvoaan, kuin ostaa vaikka jotain tuhansien eurojen komponentteja tietokoneeseensa muutaman vuoden välein ja heittää edelliset arvottomana romukoppaan.

  Ihmiset nyt ylipäätään tykkäävät taiteesta eri muodoissaan, eikä noiden lasiesineiden ihastelu ja keräily ole yhtään sen kummempaa kuin mikään muukaan.
   
  Shikanjyo, drealz, Wirtane ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 10. pähk1nä

  pähk1nä

  Viestejä:
  524
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Jep. Sama se on keräillä jotain harvinaisia sarjakuvia, lätkäkortteja tms. Onko tyhmää maksaa jostain esineestä käyttöarvoaan enemmän? Joidenkin mielestä on, mutta kyllähän nuo hyvin pidettynä pitävät arvonsa, tai jopa kasvattavat sitä. En itse näe sitä tyhmänä, vaikka en noita summia olisi niistä valmis maksamaankaan. Tulee sitä uusistakin tuotteista maksettua brändilisää, joten on vaikea arvostella muita periaatteessa samasta asiasta.
   
 11. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Kävin s-marketissa ostoksilla ja sinne oli jo kesähessu rantautunut kassalle. Minulla oli kolme irtokurkkua, jotka oli punnittu yhdessä ja yhteen lätkäisty hintalappu. No tämä ottaa sen yhden kurkun ja vetäisee sen viivakoodin kolme kertaa kassaan. Onneksi asian huomasin ja sai asian korjattua, kun vanhempi työntekijä tuli asian sille kertomaan.

  Ei vissiin ollut poikanen ikinä kaupassa itse käynyt, tai ikinä mitään kilotuotteita heviosastolta ostanut. Monellekohan asiakkaalle oli saman tempun jo tehnyt ja mahtoiko tajuta asiaa siltikään?
   
  Kermus tykkää tästä.
 12. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 299
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  En ole kyllä koskaan laittanut vain yhtä tarraa useampaan irtopunnittavaan ilman pussia. Kuulostaa erikoiselta toiminnalta myös sinun osaltasi.
   
  drealz tykkää tästä.
 13. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  308
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Kurkut ovat oikeastaan ainoa tuote minkä kanssa toimin juuri näin. Kurkut eivät mene pussiin, niin miksei sitten punnitse yhdessä ja laita vain yhteen hintaa?
   
  demo69 tykkää tästä.
 14. Copper

  Copper

  Viestejä:
  171
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2018
  Saman pariin kertaan nähneenä/kokeneena, otan nykyään aina sen muovipussin ja laitan sinne.

  Edit: Parikin vastausta tuli väliin. Pussiin, jos ei muuten niin sidon pussin kurkkujen ympärille. Yleensä ymmärtää se penaalin tylsinkin.
   
 15. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 646
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Punnitsetko banaanitkin yksitellen, jos ne eivät ole samassa tertussa?

  Oikeasti on ihan normaali käytäntö käytäntö punnita useampi kurkku, valkosipuli, sitruuna tms kerrallaan ja laittaa tarralappu niistä vain yhteen.

  Erikoiselta tuntuu, että tämä voisi tulla yllätyksenä kenellekään kaupassa työskentelevälle, edes kesähessulle.
   
 16. jarppi83

  jarppi83

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noihan on hyviä kahvimukeja. Toiseksi rouvalla oli noita suht. arvokkaitakin useampi kappale ja niistä saatiin myytäessä muutama sata eeroa villityksen ollessa kuumimmillaan (ei paha jos hankittaessa ne maksoivat jtn. 8-15€ ja olivat normaalissa käytössä). Senkus ihmiset keräävät ja minä myyn :cool:
   
 17. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 299
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Otan aina tertun banaaneja. En yksittäisiä. Jos olisi vain yksittäisiä, ottaisin pussin.

  Eikö sitruunat, valkosipulit yms menisi mukavammin pussissa?

  Kurkut vielä ehkä jotenkin voi ymmärtää, kun eivät mahdu kokonaan pussiin. En muista kyllä koskaan ostaneeni yli kahta kurkkua kerrallaan, normaalisti vain yhden.
   
 18. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 391
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Harva varmaan ostaa useita kurkkuja kerrallaan saati laittaa lapun vain yhteen, joten onhan toi ehkä harvinainen erikoistilanne, eikä uusi kassapoika välttämättä heti hoksaa jossei ole ihan hereillä.
   
  renpeli tykkää tästä.
 19. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 646
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Vaikka en mikään ekofanaatikko olekaan, niin tuntuu silti typerältä käyttää muovipusseja mihinkään sellaiseen, missä niitä ei oikeasti tarvitse, kuten mm. kuorellisten tai muovitettujen hedelmien/vihannesten pussittamiseen (olettaen että niitä on vain 1-2kpl, eli toki suurempi määrä on syytä pussittaa ihan käytännön syistä).

  Kurkkuja meillä tulee ostettua yleensä 2-3kpl kerrallaan, eikä ole käynyt mielessäkään alkaa pussittaamaan niitä erikseen, kun nehän ovat jo valmiiksi muovitettuja. Koskaan ei myöskään ole ollut kassalla mitään epäselvyyttä, jos ja kun ne on punnittu yhdessä ja punnitus/hintalappu on vain yhdessä.

  Nykyään käytän tosin vain itsepalvelukassoja, joten myyjien urpoiluita ei tarvitse ajatella senkään vertaa.

  Mutta oli miten oli, tuo punnitustapa on tosiaan ikivanha toimintamalli muidenkin tuotteiden kuin kurkkujen kohdalla. Kummaksuttaa, että se olisi kenellekään uutta, saati että joku myyjä vetäisi samalla hinnalla/painolla useamman tuotteen.
   
  CryptoKid ja Namemma tykkäävät tästä.
 20. Copper

  Copper

  Viestejä:
  171
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2018
  Tämähän on "Tyhmät ihmiset"-ketju.

  Lähikaupassa menee aina kaikki yhdellä hintalapulla, ovat tottuneet siihen. Mutta Prismassa, jossa varsinkin ennen pyhiä on paljon harjoittelijoita ja/tai työkkäriainesta. Menee sormi suuhun/perseeseen. Tai että nostat yhden(1) olutlaatikon hihnalle, ja jätät kärryt niin näkyville + sanot montako on, niin ei vain mene aina perille montako siellä sitten on.
   
 21. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 646
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Juuri näin. Ihmettelin vaan, kun täältäkin löytyi yllättävän paljon ymmärrystä tuon kesähessun sekoilulle.
   
  Copper tykkää tästä.
 22. jarppi83

  jarppi83

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nojaa eipä tuo nyt ihan normaalia toimintaa ole yksikkötavaraan laittaa etikettiä vain yhteen artikkeliin. Eihän kassan tehtävä ole arvioida painaako tuo tavara 400 tai 600 grammaa, vai yritätkö ujuttaa ylimääräistä tavaraa. Hihnalla voi olla sen 50 muutakin artikkelia ja hopussa alkaa pohtimaan, että mitä se asiakas mahtaa tarkoittaa. Nappaa jokaiseen kurkkuun oman tarran ja kaikki pääsee helpommalla. Jokatapauksessa nopeammin pääsee, kun jättää kikkailut vähemmälle. Voihan se olla, että kassööri hämmentyi huikean komeasta ES-Jonnesta, että meni ihan pasmat sekaisin, tai sitten ollut vessahädässä viimeiset kolme varttia :rolleyes:
   
  Genitaalijumppa, Wirtane ja rane58 tykkäävät tästä.
 23. Arrows

  Arrows

  Viestejä:
  422
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2017
  Jos oli vaikka ekaa päivää kassalla hommissa, jännitti yms.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
 24. Toiota

  Toiota

  Viestejä:
  352
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Koko ikäni olen aina ostanut kurkut yhdessä punnittuna eikä mitään ongelmia. Alle 0.1% tapauksista myyjä kysyy että onko punnittu yhdessä, yleensä hänen ei tarvitse edes kysyä tuota, koska ilmiselvää.
   
 25. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 910
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oletteko koskaan käynnyt lidlissä? Kyllä siellä kassalla punnitaan kaksi kurkkua samalla kertaa jos ne siinä vierekkäin on tai yksitellen jos tyhmä ihminen ei osaa lajitella punnittavia tuotteita samaan kohtaan hihnalla. Toki yllätys että täällä ihmiset saa tästäkin ongelman:facepalm:
   
  Kermus tykkää tästä.
 26. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 299
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Lidl ei liity tähän mitenkään. Siellä kassa punnaa eikä asiakas.
   
 27. Ragnarök-

  Ragnarök-

  Viestejä:
  650
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eipä ole tullut mieleenkään että punnita ne artikkelit yhdessä ja yhteen sitten se tarra. Harvoin toki ostan enempää kuin yhden (tuorekurkku), mutta jos ostan niin molemmat olen erikseen siinä punninnut ja lätkäissyt tarrat. Vähän kyllä tuntee itsensä nyt tyhmäksi tai hitaaksi :D
   
  Luukkonen tykkää tästä.
 28. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Minusta kassan ei kuulu arvata mitä asiakas nyt oikein on tehnyt. Jos itse teen joskus noin, että punnitsen useamman kurkun ja laitan sen tarran yhteen, niin toki kerron sen kassalla. Ei liene liian vaikeata.

  Lidl kun mainittiin, niin on sielläkin jotain tyhmyyttä. Tässä kun otin tomaatteja pahemmin miettimättä, niin kassa kysyi, että ovatko kotimaisia. En minä muista ja miten kassa edes aikoisi irtotomaatit ulkonäön perusteella jaotella kotimaisiin ja ulkonaisiin?
  Seuraavalla kerralla katsoin vähän tarkemmin, että mitä olin ostamassa eikä siellä edes ollut myynnissä irtotomaatteja kuin kotimaisena. Eli kassa kyseli tyhmiä.
   
 29. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 967
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Paitsi että monet (niinkuin minä) irroittaa terttutomaateista (ulkomaisia) vihreän osan ja ottaa pelkät tomaatit. Siinähän kassa sitten arpoo onko kotimaisia vai ulkomaisia ku pussissa on pelkkiä tomaatteja.
   
 30. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 910
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No jos se kassa voi punnita kaksi tuotetta samalla niin miksi ostaja itse ei voisi?:facepalm:

  On tosiaan kyllä osuva ketjun nimi!:lol:

  Mä punnitsen aina kaksi kurkkua tms. yhdessä ja laitan vain yhteen sen tarran, kerran vuodessa kassa kysyy että "oliko nämä yhdessä punnittu", johon vastaan että "kyllä".

  Sen enempää ei siitä ole vaivaa kenellekkään
   
  Härkönen tykkää tästä.
 31. KoessiKenguru

  KoessiKenguru

  Viestejä:
  644
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämähän toki on vaan positiivista, jos viidestä keissistä vain yksi tulee piipattua myyjän virheen vuoksi? :kippis: No ei vaan.
   
 32. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jopas, ihmisten käyttäytyminen jaksaa yllättää. Minkä ihmeen takia tuollaista tehdään?

  Kas kun eivät aukaise niitä valmiiksi pussitettuja tuotteita ja laita ne irrallaan.

  Tai ostaa useamman karkkipussin, avaa ne ja laittaa kaikki yhteen muovipussiin irtonaisina. Sanoo vaan kassalla, että mä yhdistin nämä jo valmiiksi, kai sä tiedät mitä mikin maksaa.
   
  renpeli, Tonnin Seteli, pähk1nä ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 33. edup

  edup

  Viestejä:
  2 227
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo, aikalailla sarjaa kuoritaan banaanit valmiiksi ennen punnitusta, kun eihän kukaan siitä kuoresta halua maksaa. Kyllä niissä on kilohinnoissa ne kuoret, karat ym. jo mukana eikä niitä kuulu irrotella.

  Plus ne terttutomaatit säilyy paremmin kun ovat siinä karassa kiinni.
   
 34. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 967
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No varmaan siks että voi ottaa niitä hyviä, oikean kokoisia tomaatteja sen verran kun tarvii eikä väkisin ottaa koko terttua mukaan.
   
 35. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  678
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  en ole ikinä tällaisesta ”normaalikäytännöstä” kuullutkaan.

  on varmasti myös hankala kassatyöntekijälle, jos sattuu menemään hihnalle niin ettei ne irtotuotteet ole samassa kasassa.

  sen vuoksi pussiin, ja tarra pussiin. se lienee se normaalikäytäntö, ja tämä on poikkeus.
   
  rane58 tykkää tästä.
 36. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Oikeastaan kumma ettei kauppa puutu tuohon, jos tuo on yleinen ongelma.
  Tai ehkä on helpompaa pitää tilastoa siitä, että kuinka moni irrottaa tomaatit ja laittaa sitten sen verran lisää hintaa, että se kattaa tappiot.
   
 37. edup

  edup

  Viestejä:
  2 227
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä sen kaiken hävikin maksaa asiakas, ei huolta. Jos kauppa ostaa vuodessa 3000 kiloa tomaattia ja kassan kautta sitä tomaattia poistuu 2000 kiloa, niin kyllä se ylimääräinenkin tonni siellä hinnoissa on.
   
  Ragnarök- tykkää tästä.
 38. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Älä osta sitten niitä teettutomaatteja, vaan irtonaisia
  Lidlissä on vaikkapa jotain luomutuotteita valmiiksi pussitettu ja sillä pussilla on yksi kokonaishinta.
  Ei niitä pusseja avata ja aleta valkkaamaan parhaita yksilöitä erikseen. Jos jossain pussissa on vaikka pilaantunut tuote, niin jätetään koko pussi ostamatta.

  Sympatiani on kyllä kaikkien kauppiaiden ja myyjien puolella, on varmasti hirvittävää joutua joka päivä kohtaamaan äärimmäsitä tyhmyyttä ja silti pystyä käyttäytymään asiallisesti.
   
 39. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Minä asiakkaana toivon mahdollisimman alhaista hävikkiä enkä todellakaan katso hyväksyvästi pellejä, jotka aiheuttavat kustannuksia, jotka tulevat minunkin maksettavakseni.
   
  Kakkaramauppias tykkää tästä.
 40. edup

  edup

  Viestejä:
  2 227
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No sehän se tässä oma pointti oli, että irrottamalla ne tomaatit tertusta aiheutat hävikkiä, ja se on epätoivottavaa. Ja yhtä järkevää kuin banaanien kuorinta ennen punnitusta. Mutta kaikenlaisia idiootteja tuolla on liikenteessä ja sympatiat todellakin myyjille jotka tuota perseilyä joutuvat päivittäin katsomaan.
   
 41. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 967
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tottakai mä ostan irtoja jos sellaisia on, mutta esmes Lidlissä on vain kotimaisia irtoja tai ulkomaisia terttuja.
   
 42. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 967
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eli jos mä haluan kolme tomaattia niin mun on valittava viiden tomaatin terttu jos ei ole kolmen tomaatin terttua lavalla? Sitten heitän himassa pari tomaattia roskiin kun ei tule käytettyä?
   
 43. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 646
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Luonnollisesti asiakkaan vastuulle jää laittaa ne tuotteet hihnalle samassa kasassa ja/tai avata suunsa ja sanoa että ne on punnittu yhdessä.

  Se että sinä tai joku muu ei ole havainnoinut miten muu maailma ympärillä toimii, ei tarkoita että näin ei tapahtuisi. Statistiikkaa toimintamalleista tai niiden yleisyydestä minulla ei ikävä kyllä kuitenkaan ei ole tarjota.

  Muoveissa olevat kurkut pussiin (johon ne eivät yleensä edes mahdu), maailmassa jossa liiallinen muoviroska täyttää maat ja meret muutenkin. Kaikkea sitä kuuleekin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
 44. selectamatic

  selectamatic

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Kylläpä on tarkkaan talouden syömiset laskettu. Kyllä minä ostan koko tertun oli sitten banaaneja tai tomaatteja ja ennätän kyllä ne syömään. Tomaatit säilyy jääkaapissa viikoja, ja täytyy kyllä ihmetellä, jos ei tuossa ajassa keksi parille ylimääräiselle tomaatille käyttöä.
   
 45. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 967
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jaa. No sehän on hyvä sitten sulle. Ittellä ei välttämättä tule käytettyä.
   
  CryptoKid tykkää tästä.
 46. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sellon Cittarissa on muuten mainittu, että eivät myy ananaksia jos se hattu on poistettu siitä.
   
 47. rikyy6

  rikyy6

  Viestejä:
  774
  Rekisteröitynyt:
  22.05.2017
  Varmaan koska joku palikka tulee ja repii sen hatun pois, jättää roskat hyllyyn ja vie vielä myöhemmin tämän saman ananaksen takaisin hyllyyn, koska ei haluakaan ostaa sitä... Voi vain arvata, että kukaan muukaan ei sitä tämän jälkeen osta, vaan menee hävikkiin.
   
 48. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5 752
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onkohan siellä myös maininta, että banaanit punnitaan kuorineen?
   
  Tonnin Seteli tykkää tästä.
 49. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 299
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Kukaan ei ole väittänyt ettei se olisi fyysisesti mahdollista.
  Jollet näe eroa sille että kauppias tarkistaa yhteispainon vs asiakas, niin en voi sinua auttaa.
   
  Asiantuntija tykkää tästä.
 50. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 910
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eihän Lidlissä kauppias mitään tarkista, se punnistee yhteispainon, miksi ei siis asiakas voi punnita yhteispainoa ja merkitä vain toista tuotetta?