The Elder Scrolls VI

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Kirottu, 11.06.2018.

 1. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016


  Tulihan sieltä ainakin vahvistus, että tekeillä on. Mihin sijoittuu, mikä on lisänimi, jne. ovat vielä auki.
   
  zZzz tykkää tästä.
 2. Duke Nukem

  Duke Nukem

  Viestejä:
  111
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Jaahas, peli peliltä Morrowindin theme musiikin taso senkuin laskee.

  Ei järin korkeat odotukset ole. Morrowindi viimeinen pelaamisen arvoinen Elder scrolls. Sen jälkeen ollut silkkaa paskaa ja eiköhän tämäkin peli ole samalla vanhentuneella pelimoottorilla(jota vähän paranneltu) ja entistäkin yksinkertaisemmalla rpg kuorrutuksella.:grumpy:
   
 3. Sepander

  Sepander Team Ryzen

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu, toivottavasti ovat kehittäneet uuden pelimoottorin tälle. Suuri pettymys, jos jatkavat sillä vanhalla rainalla.
   
 4. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Ehdoton tämä. Olisi aika farssia jatkaa samalla vanhalla. Julkaisu lienee joskus vuonna 2020-2021?
   
 5. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 145
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Pelimoottorin lisäks tämän päivän maailmassa pelimaailma ei voi olla suuri ja autio samaan aikaan. Se ei vaan enää kiinnosta kun on tullut Witcher 3:n jälkeen huomattua miten "eloton" Skyrim on ja miten köyhää ääninäyttely siinä on. Paljon on Bethesdalla tehtävää että tekee seuraavan Elder Scrollsin kiinnostavaksi. Omat odotukset ei ainakaan kovin korkealla ole.
   
 6. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ööh, nyt olet täysin väärässä. Skyrim on paljon monipuolisempi mitä tulee Witcher 3:seen. Spawnrate on paljon kovempi Skyrimissä ja viholliset tappelee paljon enempi toistensa kanssa kuin Witcherissä.
   
 7. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  580
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eiköhän tuo Fallout76 näytä missä mennään bethesdan engine techin saralla. Aika varmaa on että ES6 tulee käyttämään tuon Falloutin enginen evoluutiota.

  Todd Howardihan sanoi että Starfield on next-generation game ja ES6 julkaisu tapahtuu Starfieldin jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2018
 8. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 145
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  En mä halua mitään X ajassa spawnaavia susilaumoja tai Y ajassa uudelleen miehittyviä kaivoksia joita pitää sitten "dynaamisten" tehtävien johdosta tyhjentää. Skyrimin tehtävät ovat toistoa toistoa ja vielä lisää toistoa. Ainoastaan pääjuonessa on jotain järkevää ja se on niin lyhyt ettei se edes kanna kovin pitkälle. Witcher 3:n maailmassa tulee vastaan pikkukyliltä sivutehtäviä joiden johdosta maailmaa pitää tutkia ja ne vievät eri paikkoihin erilaisista syistä. Niissä on jotain tarinaa ja mielenkiintoa. Skyrimin tehtävissä ei ole sitä yhtään.

  :srofl::srofl::srofl:

  Kiitos nauruista.
   
 9. ripulisanteri

  ripulisanteri

  Viestejä:
  132
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vähän vaikutti tämä traileri hädässä kyhätyltä uuden falloutin paskamyrskyn laannuttajaksi, kun oikein mitään ei tuohon traileriin oltu saatu laitettua (edes lisänimeä??) verrattuna vaikka skyrimin julkaisutraileriin. Taitaa hyvin hyvin vaiheessa tämä projekti vielä olla.
   
 10. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo onkin vain teaseri, ei varsinainen traileri. Hyvinkin todennäköisesti on kehitys vielä aikaisessa vaiheessa, mutta kun edellisestä TES:stä on kohta 7 vuotta ( :eek: ), on Bethesdan melkeinpä pakko antaa jotain pientä maistiaista seuraavasta osasta, oli se kuinka vähän tahansa.
   
 11. Amon Düül IV

  Amon Düül IV

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  04.09.2017
  Tää peli ei tule kyllä aika moneen vuoteen ulos kun tekevät sen Starfieldinkin siinä välissä ensin ja sekin tuskin on vielä ihan ensi vuoden peli. Ajattelivat kai että Fallout-moninpelistä tulee muuten niin iso paskamyrsky että on pakko julkistaa, että ei hätää, teidän suosikkiyksinpeliroolipelitkin on tulossa joskus vielä.
   
 12. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Skyrim 400h ja Witcher 3 66h. Siinähän naureskelet. Aika tyhjää on Witcherin maailma noilla pelitunneilla ja suurin osa ajasta mennyt dialogin seuraamiseen. Skyrimissä suurin osa ajasta mennyt maailman tutkimiseen ja random taisteluihin.
   
 13. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 145
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Skyrim ~350 ja Witcher 3 ~850h. Kyllä se Skyrim vaan tuntuu ontolta Geraltin jälkeen eikä sen maailmaa kiinnosta tutkia ensimmäisen parinkymmenen tunnin jälkeen kun tietää kaikki questipaikat. Loput onkin sitten toiston toistoa.

  Ja ettei nyt väärä käsitys tule niin toivoisin vaan tulevalta ES:ltä parempaa kuin kumpikaan. Enemmän MERKITYKSELLISIÄ tehtäviä joissa on sisältöä perus fetch/kill tehtävien sijaan. Isoa maailmaa missä on elämää ja tapahtuu jotain pelin edetessä. En odota Bethesdalta kumpaakaan mutta toivoisin silti.
   
  Hugh Jazz, Divvy, Refloni ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 14. Rutku_

  Rutku_

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2017
  Itse odotan tätä innolla, vaikka tosiaan tovi voi mennä valmistuessa :D Skyrim tempaisi aikoinaan mukaansa hyvin ja pelitunteja kertyi lähemmäs 200 h modien myötä. Immersio ja vapaus teki skyrimistä loistavan. Toki pelissä oli huonojakin puolia, mutta oma kokemus jäi hyvinkin plussan puolelle. Uusi pelimoottori tähän uudempaan olisi kyllä aika ehdoton.
   
 15. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu, kyllähän nuo tehtävät tuntuvat olevan aika mielikuvituksettomia. Kertoo aika paljon, että modaajat pääsääntöisesti osaavat tehdä paljon monipuolisempia tehtäviä. Hyvänä esimerkkinä Forgotten City -modi Skyrimiin, siinä joutuu jopa käyttämään päätään.
   
  akselic tykkää tästä.
 16. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 961
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuossahan vanhassa enginessähän vain se modi hyöty :btooth:

  Oliskohan tää että pojat saaneet rauhassa kirjoittaa tarinoita ja betshan koodari armeja sitten vääntänyt uutta koneistoa jossa yhtä monipuollinen mod support kun vanhssa niin kehitys sen takia kestänyt.

  Vähän hätseen kyllä Betsha tämän ilmoituksen kun juuri Fallout 4 julkistuksessa Todd muistaakseni kertoi että halusivat julkistuksen tehdä myöhäisemmässä vaiheessa että tekijöille rauha.

  Alkuperäinen skyrminkin ilmoitettiin 2010 marras/joulukuussa ja ilmestymis päivä oli 11.11.11 josta tulikin mieleeni että seuraava Tess sopivi 22.2.22
   
 17. apek

  apek

  Viestejä:
  603
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Tehkööt vain rauhassa peliä, ettei ole sitten liikaa bugeja jotka haittaavat pelinautintoa.

  Ostoonhan tämä menee ehdottomasti. Skyrimin pelasin 3 kertaa läpi, eli lienee jokin tuhat tuntia. Skyrin on kyllä yksi parhaista peleistä ollut minun mielestä, Witcher 3:n ohella.
   
 18. sinihiekka

  sinihiekka

  Viestejä:
  526
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Ehdottomasti Skyrimissa oli huomattavasti Witcheriä tai vaikka Kingdom Come: Deliverancea reaktiivisempi pelimaailma. Näissä kahdessa muussa sai aika kauan teillä vaeltaa, että tuli ylipäätään ketään vastaan ja silloinkaan taustalla ei ollut sattuma. Vihollisen alhainen maksimileveli Witcherissä ei kovin suurenmoiseen löytöretkeilyyn kannustanut, kun minkäänlaista palkkiota et saanut tutkimusmatkailusta. Skyrimin ja Fallout 3:n ehdottomasti parasta antia olivatkin erilaiset retkueet, kuten Brotherhood of Steelin erillisjaosto, imperiaalit ja mitä eri factioneita näitä nyt olikaan. Witcherissä oli jo toki huomattavasti monipuolisempi eliölajisto, mutta taistelun osalta oli enimmäkseen aika yksi ja sama, mitä oli vastassa. Sen verran kaavaa toistettiin, kun Skyrimissa taas oli jousta, taikaa ja miekkaa vaikkakin liian alkeellinen RPG-jaottelu. Kumpikaan studio ei pelimekaniikkaa taivaisiin hionut, joten ylistyksiin ei liene tarvetta.

  Skyrimin talvinen ja syksyinen maisema ei sinänsä iskenyt näin Suomessa asuvana. Hammerfell-spekulaatiot kiehtovat enemmän.
   
 19. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Kaupungit sais olla vähän isompia, Skyrimissä oli hirveen pieniä noi ja aika autioita ja NPC:t oli ihan aivokuolleita. Witcherissä oli paljon enemmän fiilistä käppäillä siellä kylissä ja kaupungeissa vaikka tekemistä ei yhtään sen enempää ollukkaan. Muutenkin mun mielestä näitä Elder Scrollseja on vähän vaivannu semmonen, ettei millään oo oikeestaan mitään väliä. Ois kiva jos toi pelimaailma reagoisin jotenkin pelaajan tekemisten mukana. Esim noi NPC:t jauhaa hamaan tappiin saakka niitä samoja väsyneitä juttuja, ei vaan tunnu että pelissä ois minkään sortin eloa. Ja alko sekin vituttamaan, ettei siellä metässäkään saanu rauhassa kulkea kun peli tiputteli 50 metrin välein eteen susia sun muita. Onneks modeilla pääsi tostakin vaivasta eroon. Avoimen maailman peleiksi nää on aika putkijuoksuja, eipä Skyrimissäkään oo juuri mitään tekemistä questien ulkopuolella ellei ite sitä tekemistä keksi ja sekin alko maistumaan puulta juuri sen takia kun pelimaailma tuntu aika kuolleelta (modeilla tosin sai muutakin tekemistä). Hyvä pelihän se oli, mutta ois voinu parempikin olla.
   
  Skøgø, Xiyng ja akselic tykkäävät tästä.
 20. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 961
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mutta pitäähän muistaa että skyrim tuli ps3/x360 aikakaudella kun taas wihtori tuli seuraavalle genille jolloin rautakin oli toista luokkaa.
   
 21. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  1 869
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jossain sanoivat, että alkuperäinen Whiterun oli n. 4x sen kokoinen, mitä lopulta peliin päätyi. Liian paska moottori ja konsoleiden tehot eivät riittäneet.
   
 22. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kaupunkeja rajoitti aikakauden rauta sekä ihan se, että jokaista NPC:tä ohjasi kiljoona kertaa enemmän skriptiä kuin esim. Witcher 3:n geneerisiä NPC:tä. Nuo tekee ison eron.
   
 23. RaivokasMagma

  RaivokasMagma

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Kattoa mitä tullee jos on tullakseen. Ei kyllä Skyrimin jäljiltä ole puljun pelejä huvittanu pelata. Itselleni sarjan kohokohta oli Shivering Isles-lisäosa Oblivioniin.
   
  Zauberkraut ja spede tykkäävät tästä.
 24. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 322
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Siis mitä ihmettä @akselic, miksi täällä lesoat The Witcheristä, kun kyse on todella erilaisesta pelistä. The Witcher on tarinapainotteinen toimintaseikkailu ja Skyrim oli taas vapaan maailman roolipeli. Ei näitä kahta kannata edes vertailla, vaikka CD Projekt väittäisikin että The Witcher 3 on roolipeli.

  Skyrimissä on heti täysin tutkittava maailma missä voit tehdä mitä vaan, missä järjestyksessä tahansa. Luot hahmon itse, teet sille sellaiset taidot mitkä haluat ja hyödynnät niitä tilaisuuksien mukaan. Karttaan ei ole merkitty mitä maailma sisältää vaan ainoastaan kaupunkien sijainnit. Maailmassa on huomattavasti dynamiikkaa ja toistuvia vaaroja.

  The Witcher 3 taas on peli missä on paljon tarinaa ja paljon näyttelyä. Näet kartasta paikat missä on mielenkiinnon kohteita ja menet niihin nähdäksesi uusia paikkoja ja kuullaksesi tarinoita. Hahmojen persoonallisuus ja taustat on tarkoin kirjoitettu. Pelissä eteneminen on Geraltin varustuksella taistelua, puhumista ja kokemustason mukaisesti paikasta toiseen etenemistä.

  On tehtävä nyt päivän selväksi että nämä kaksi peliä eivät ole helposti vertailtavissa toisiinsa ja ne palvelevat kumpikin aivan erilaista yleisöä. Jotkin The Witcher 3:sta pitäneet tuntuvat haukkuvan kaikki roolipelit, vaikkeivät itse varsinaisesti kaipaa roolipelaamisen tai vapaan maailman elementtejä, joten nyt tarkkana siitä mitä puuta haukutaan. Minä kiitän.  Skyrim oli minusta ihan hyvä peli, vaikka pidin enemmän silti Oblivionista lähinnä erilaisen hahmonkehityksen takia. Uskon että seuraava Elders Scrolls tulee olemaan hyvä peli, mutta toivon todella että taitopisteitä ei enää jaella mihin tahansa taitoon jokaisen kokemustason jälkeen, vaan se taito kehittyy mitä käytät ja edistys tapahtuu vain siinä taidossa. Mielestäni hahmon kannattaa pysyä koko läpipeluun ajan mahdollisimman yksilöllisenä, eikä antaa sen rönsyillä moneen suuntaan hyvinkin pienellä vaivalla. Pelin voi aloittaa alusta jos tahtoo pelata vaihteeksi erilaisella hahmolla.

  Samaa mieltä että moottorin pitäisi olla kipeästi uudempi. RAGE 2:sta näkee että iD Tech 6:lla pystyy luomaan avoimen maailman, joten peukut että se hurjan hyvin rullaavana uutuutena tulisi tähänkin peliin. Minua ei häiritse hieman tönköt animaatiot tai pienet säröt, mutta sulava ruudunpäivitys ja vakaa toimivuus olisi vaihteeksi paikallaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2018
  mRkukov, Rutku_, japiko ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 25. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oliko Oblivionin hahmonkehityksessä muka jotain parempaa? Koko systeemi oli kankea. "Hahmoluokka" esimerkiksi vaikutti vain ja ainoastaan siihen, mitkä taidot nosti kokemustasoa, mitään muuta merkitystä ei ollut. Taitojen kehitys on käytännöllisintä spammaamalla perusaktiviteettia (heikoin lyönti, heikoin loitsu, jne.), koska taitokokemusta sai tasan verran kuin kaikkein vaativammasta aktiviteetista. Käytännössä hahmosta kuin hahmosta tuli ennen pitkää täsmälleen samanlainen.

  Atribuutit nyt oli marginaalisesti monipuolistava asia, mutta niiden ideaalinen kehitys vaati hitonmoista minmaksausta. :tdown:

  Skyrimissa sentään ei voi tulla joka alueen experttiä (ainakaan kovin helposti) kuten Oblivionissa, koska perkkipisteitä on rajallisesti.
   
 26. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 145
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Skyrim on roolipeli siinä mielessä että siinä luodaan halutunlainen hahmo ja sitten tehdään täsmälleen samat asiat kuin toisenlaisella luodulla hahmolla tehtäisiin. Hahmoilla tai niiden teoilla ja keskusteluilla ei ole mitään vaikutusta pelimaailmaan - kaiki etenee samaa rataa ja kaikki factionien ja muiden tehtävät ovat samanlaisia siihen asti että tullaan pisteeseen missä annetaan enää toistotehtäviä.

  Witcher 3 on roolipeli missä pelataan etukäteen määrättyä hahmoa jonka teoilla ja sanoilla on vaikutus pelin tehtäviin ja pelissä esiintyviin henkilöihin.

  Tuossa on karkeasti noiden kahden ero. Kyllä - ne ovat erilaisia mutta toisaalta taas minä en "epäpuristina" jaksa kitistä siitä kumpi on roolipeli. Minulle ei roolipelin kriteeriksi riitä kyky luoda hahmo jolla luodaan samaa lantaa kuin toisellakin.

  Syy miksi otin Witcher 3:n esiin on se että siinä tehtiin maailmassa esiintyvät sivutehtävät paremmin kuin missään tähän asti esiintyvässä roolipelissä. Haluaisin samanlaisia elementtejä seuraavaan Elder Scrollsiin koska Bethesdan kyky tehdä mitään kiinnostavaa on tippunut kuin lehmän häntä Fallout 3:sta asti. Se ei ole kyennyt uudistamaan mitään eikä sen pelimaailmoissa ole mitään muuta erilaista aiempiin nähden kuin maisemat eli grafiikat. Bethesda VOI halutessaan tehdä asiat paremmin. Pelitalolla ei pitäisi olla ongelmaa rahan tai koodarien kykyjen puolesta.
   
  Jahve3 ja Refloni tykkäävät tästä.
 27. sinihiekka

  sinihiekka

  Viestejä:
  526
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Witcherissä oli hyvin pieniä muutoksia itse tehtävärakenteen sisällä Fallout 3:n lopputekstien henkeen, lähinnä pariin tehtävään keskittyen. Otetaan tämä yksi noita vaikka, jonka tehtävärunko päättyy tekemääsi valintaan, jonka jälkeen naisella on kaksi riviä tekstiä eri kohdalla karttaa, eikä mikään muu kuin lopputekstien lyhyt maininta muutu loppupuoliskoltaan tylsässä pääjuonessa.

  Skyrimissa oli se ilo, että kartalta oli ylipäätään löydettävissä vuorovaikutteisia pelihahmoja ja eri factioneita, eikä pelkkiä puhuvia päitä, jotka eivät edes metsässä tai luolassa ole kosketuksissa yhtään kehenkään koko pelissä tehtävärakenteen ulkopuolella.
   
 28. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 961
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  E3: Bethesda selventää, missä vaiheessa The Elder Scrolls VI:n ja Starfieldin kehitys on menossa | Muropaketti.com

   
 29. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toisin sanoen TES VI on yhä ihan esiesituotannossa. Konkreettista tietoa on turha odotella moneen vuoteen.
   
 30. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 322
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Vielä jatkan asian vierestä tämän viestin verran: Yksi iso ero näiden kahden pelin välillä on se että The Witcher 3:ssa kokemustaso merkitsee bonuksia sinulla jo hallussa oleviin kykyihin aivan pelin alusta asti. Skyrimissä taas et voi avata vaikkapa lukkoa, jos sinä et hanki siihen tarvittavaa kykyä. Voit mahdollisesti avata sen myös taialla. Skyrimin dialogissa puhetaitosi voi määrittää miten tehtävästä suoriudut, kun taas The Witcher 3:ssa tehtävän kulku on aina sama, vaikka käsikirjoitus, eli juonellinen lopputulos voi olla täysin eri. Skyrim tähtää siis siihen että peli on eri kerroilla erilainen pelata, kun taas The Witcher 3 siihen että pelin juonenkäänteet ovat erilaisia eri kerralla. Tuossa on todella fundamentaalinen ero.

  Mitä itse pelasin Skyrimiä niin ensimmäisellä kerralla olin varasteleva hiippari ja menin osan luolista vaan kuperkeikkoja heittämällä viholliselta piilossa, kun taas toinen hahmo oli taikuri ja hankin pitkin kyliä kaikenlaisia taikoja repertuaariini. Seuraavassa The Elders Scrolls -osassa aloitan ehkäpä maailmanvallan karismaattisena taistelijana, eli ikään kuin ritarina. Saa nähdä muuten tuleeko peliin lisää erilaisia pelityylejä, mitkä ovat aina tervetulleita.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2018
  Cuthalu tykkää tästä.
 31. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 145
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Toki voi leikkiä näinkin. Itsellä vaan kävi Skyrimissä niin että ukko minkä aloitin 2h aseella hakkaavana meleeukkona osasi lopuksi kaikki tiirikoinnit, taiat, jousiammunnat ja craftingit. Koska mikään ei rajoita sitä miten paljon jotain tekee niin se oli aivan ylivoimaista ja lopulta varsin kyllästyttävää. Siinä on ero rajoitetaanko kykyjä rajojen takia vai jostain syystä. Jos yhdellä ukolla voi tehdä kaiken niin miksi edes pelata toista kertaa? Tuon ekan ukon jälkeen ainoa asia minkä avulla jaksoin Skyrimiä jatkaa oli modit jotka olivat monin paikoin selvästi parempia kuin itse emopeli.
   
 32. sinihiekka

  sinihiekka

  Viestejä:
  526
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Kai sitä voi tehdä omat sääntönsäkin, jonka mukaan pelaa tietyin tavoin, jos haluaa jälleenpeluuarvoa. Mieluummin näin kuin, että peli määrittelee ettet voi edes yrittää kokeilla tietyn alueen sisältöä, koska olet alilevelinen, kuten Witcher 3:ssa, jossa tietyt ilmansuunnat tekivät pelialueesta mahdottoman muuhun kuin läpijuoksuun, kun kaikki muuttuivat automaattisesti
  levelin 99 vastustajiksi.

  Witcherissä kaupungin vartijoiden tai sotilaiden kukistamisen ainoa palkkio oli miekkasi hajoaminen. Skyrimissa taas saattoi paeta taistellen Markathista erään tehtävän seurauksena tai ihan muuten vaan. Ennen kaikkea oli lupa haastaa pelikentän hahmoja ja saada vartijoiden kamatkin matkaansa, mikä pelin alussa vielä olisi ollut haastavakin taistelu voitettavaksi.
   
  yyri tykkää tästä.
 33. Datamooses

  Datamooses

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
  Harmittavan kauan varmasti vielä menee, mutta onneksi nyt tuli sentään varmistus että peliä aletaan tekemään. Skyrimissä oli omat vikansa, mutta kyllä siihen sai aikaa tuhlattua luvattoman paljon, varsinkin kun pääsi modailun makuun. Eiköhän kutonenkin tule ennakkotilattua sitten aikanaan.
   
 34. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  944
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tätä on odotettu, ja odotetaan kuin kuuta nousevaa. Viimeistään tuon julkaisussa pitää olla jo uutta rautaa koneessa.
  Ei tavallaan haittaa että kestää vielä 3-4v kun julkaisu olisi, mutta sormet syyhyää jo.

  Fallout 76 jää itseltäni välistä, jos on jollain tasolla pakotettu moninpeli, minä pelaan vain itse itsenäisesti omaa tarinaa.
   
 35. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep. Palaillaan ketjun pariin kun Bethesdalla on jotain konkreettista näytettävää/kerrottavaa. :nb:
   
 36. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  552
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Voi muuten olla, että Bethesda pääsee taas kilpailemaan CDPR:n kanssa roolipelifanien lompakoista. Vuonna 2015 Witcher 3 vs. Fallout 4, vuonna 2021 Cyberpunk 2077 vs. Elder Scrolls VI? Tällä kertaa firmat ovat vaihtaneet genrejä päikseen, scifistä fantasiaan ja päinvastoin.
   
 37. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 961
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei taida CDPR:llä olla paljoa mahdollisuuksia kun fallout 4 myi kuukaudessa saman verran mitä wihtorilla kesti pari vuotta.

  Toisin fallout 4 myynyt enemmän kuin skyrmin jopa vaikka skyrim julkastiin edellisellä polvelle, nykyiselle, switchille :dead:

  En olisi koskaan uskonut että Fallout 4 noin iso ilmiö ollut että skyrimkin jää toiseksi.
   
 38. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ottaen huomioon kuinka aikaisessa vaiheessa TES VI kehitys on, en oikein usko sen ehtivän kilpailemaan Cyberpunkin kanssa.
   
 39. Hugh Jazz

  Hugh Jazz

  Viestejä:
  1 568
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Yhdyn edellisiin kommentteihin. Jos ei tule uutta engineä ja kokonaan uudistettua pelisuunnittelua niin pitäkööt tunkkinsa. Pelimarkkinat on nykyisin pullollaan kaiken maailman RPG:tä, että ei jaksa innostaa enään intohimottomat ja tasapaksut Bethesdan tekeleet..
   
  Sgt.barnes tykkää tästä.
 40. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  569
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Tykkään Skyrimistä älyttömästi, mutta jospa sieltä uudistuksia tulee ja uskon uuteen engineen myös.
   
 41. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  4 847
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No se on ainakin varmaa että siihen ei sitten pysty tekemään ilmaisia Modeja vaan kaikki Modit pitää julkaista maksullisina jonkun Steamin kautta ja Bethesda ja Steam vien suurimmanosan (kaikki) sen Modin myyntituloista ja sen Modin tekijä saa jonkun nimellisen korvauksen (kuten sen että ei joudu maksamaan Bethesdan Modinteko työkalujen käytöstä).

  Bethesidan oli tietenkin suunnitellut julkaisevansa vain "Lootbox" nettimoninpelejä tulevaisuudessa mutta nyt kun on paskamyrsky käynnissä näistä vain nettimoninpeleistä on Bethesidalla tullut kiire suunnitella lupailla jotain yksinpelin vaatijoillekkin tulevaisuudessa niin että näyttäisi siltä ettei Bethesida ole täysin menneentalvenlumia pelitalona.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2018
 42. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  580
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Starfield voisi kuvitella olevan samassa kehitysvaiheessa cyberpunkin kanssa.

  Oli miten oli niin tämä on day one ostos. Bethesda ei ole vielä kertaakaan pettänyt ja en usko että pettää tälläkään kertaa. :)
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 43. laamanaator

  laamanaator

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Piti tämän uuden julkistuksen kunniaksi laittaa tulille TES IV, joka on mielestäni jopa parempi kuin Skyrim :kippis:
  :smoke:
   
  Xirka ja BOT tykkäävät tästä.
 44. Manager2k

  Manager2k Tukijäsen

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Jos tuo videolla nähty maailma on sitä pelialuetta niin on kyllä lupaavan näköistä. Hieman jo pelottaa se tunti määrä joka tätäkin tulee pelattua. :D
   
 45. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  4 847
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvin suurella todennäköisyydellä ei ole pelin materiaalia vaan vain tuota teaseria varten tehty CGI videopätkä,
  Kun ne sanoi että tuo tulee joskus Starfieldin jälkeen ja Starfieldinkin kehitys on vasta aloitettu niin ei ole oikein mahdollista että tästä pelistä olisi olamassa yhtään minään niin valmista että siitä pystyisi koostamaan tuon tyylisen videon.
   
 46. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Shikanjyo, Manager2k, Isebel ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 47. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  944
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Nyt joku näppärä voisi tutkia että milloin "Skyrim" nimi varattiin tavaramerkiksi, ja kauanko siitä kesti että peli julkaistiin?
   
 48. Randomizer

  Randomizer

  Viestejä:
  468
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Eiköhän Bethesdalla ole oletuksena luomaansa universumiin trademarkit olemassa?
   
 49. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  944
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Niin, sitä en tiedä. Miksi olisi?
   
 50. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aikoinaan kun ensimmäiset huhut Skyrimista nousi esiin, kyse todennäköisesti oli tavaramerkin rekisteröinnistä. Tarkkaa aikaa en muista, mutta kyse oli ainakin parista vuodesta ennen kuin Skyrim virallisesti julkistettiin.
   
  Shikanjyo tykkää tästä.