Syntisten keskusteluketju

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja #dirtymind, 08.08.2019.

 1. Puoskari

  Puoskari

  Viestejä:
  106
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Sain pari vuotta sitten vajaan satasen antistaattiset kengät ilmaiseksi. Olin pojan kanssa ostoksilla ja mukana ostoksissa oli myös olutta. Kassa kysyi bisseistä, että kelle nämä tulee. Vastasin, että vittuako se sulle kuuluu. Se meni jotenkin lukkoon ja veti ne kaljojen perässä olleet kengät viivakoodilukijan ohi.
   
  Tuuhea kasetti, The Oath, King_Diamond ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 2. McMaster

  McMaster

  Viestejä:
  36
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En tiedä oisko ollu tällanen samanlainen.
  [​IMG]
   
 3. Centteri

  Centteri

  Viestejä:
  907
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli mieleen vielä yksi synti lisää. Tilasin 4-5 v sitten netistä silloiseen autooni uudet renkaat. Laskua ei koskaan tullut enkä kysellyt sen perään ja sain 450eur setin asennushinnalla.
   
  Kmoemmoe ja Medi tykkäävät tästä.
 4. Medi

  Medi

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  03.05.2017
  Onkohan ketjun aloittaja Fobba ja joudutaan kaikki tunnustajat telkien taa? Toivottavasti päästään vankilan samaan siipeen. Olisi mukavaa kun olisi naapureina tuttuja foorumilaisia.
  Kauan sitten(rikos vanhentunut) eräässä maassa ajoin 100:sen alueella mittarin mukaan 194km/h yli rajoituksen.
   
  Vihuri, Kaitzschu ja Kmoemmoe tykkäävät tästä.
 5. Ylimaisteri

  Ylimaisteri

  Viestejä:
  168
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2018
  Tuohan on ihan normaalia, kenenkään ei pitäisi joutua kuuntelemaan kuorsaavaa puolisoa. Vuodesohvalla nukkuminen eri huoneessa on myös vaihtoehto, enkä näe siinä mitään outoa.
  Oma tyttöystävä tekee samaa minulle ja ymmärrän täysin. Tuo on tosin aika harvinaista meillä, koska minä kuulemma kuorsaan vain silloin kun olen nauttinut vähän liikaa virvokkeita.
   
  VeGe- tykkää tästä.
 6. Karjala

  Karjala

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Penskana pöllin vahingossa sellaisen lätkäjoukkueen nimmaroiman lätkämailan. En tiennyt että se maksaa ja kannoin vaan liikkeestä pihalle. Hitolliset kuumotukset kun sain tietää että se maila maksoi jotain. :btooth:
   
 7. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  242
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Pöllin, tai no oikeestaan sain, intissä vittumaisen alikessun makuupussin suojapussin.

  Oltiin samassa teltassa nukkumassa vierekkäin ja silloin kun piti leiri purkaa, niin omien tavaroiden pakkauksen yhteydessä alikessu löi mulle kouraan kyseisen suojapussin saatellen sanoilla: "TOI ON SUN!". Pari sekuntia olin monttu auki ihmetyksestä kun tiesin, että oma suojapussi on oman makuupussin sisällä jalkopäässä. Sen parin sekunnin ihmetyksen jälkeen vaan pakkasin naama pokkana oman makuupussin siihen hänen lahjoittamaan suojapussiin ja katselin suupielet virneessä kun alikessu tonkii raivoissaan "omaa aluettaan" etsien sitä suojapussia.

  Kyseisen tapahtuman jälkeisessä varustetarkastuksessa oli muuten kans pikkasen pokassa pitelemistä kun tarkastus vuoroon tuli makuupussi :D.

  Ei muuten kaduta pätkääkään! Toin sen pussin jopa kotiin asti mitallina itselle :cool:. Muita mitalleja kun en saanut :shifty:...
   
  The Oath, BigNasty, Kaitzschu ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 8. Bertta

  Bertta

  Viestejä:
  168
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2019
  Kannattaa ryhtyä nukkumaan eri huoneissa. Pitkällä juoksulla vähäisestä unesta tulee hankalia ongelmia.

  Ketjun aiheeseen liittyen löin kerran kaveriltani hampaan irti kun hän ei suostunut leikkimään.
   
 9. Taivaankulkija

  Taivaankulkija

  Viestejä:
  180
  Rekisteröitynyt:
  11.02.2017
  Täytin karkkipussia ja mittasin sen painon. Sitten lisäsin sinne vielä karkkia enkä enää mitannut uudestaan.
   
  The Oath, -Dist, Tinke-80 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  833
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Himoan lähes kaikkia kauniita naisia ja tuijotan perseitä. Tämähän on täysin epäeettistä ja mooraalitonta nyky aikana.

  Juu, on myös nuorempana varasteltu tavaraakin, vähän kuin lievä kleptomaani.

  Valehteluakin tulee joskus harrastettua varsinkin jos siitä on hyötyä.
   
  BigNasty tykkää tästä.
 11. Rensu

  Rensu

  Viestejä:
  361
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Paikallisesta Prismasta tein jouluostokset ja ostin samalla Kicksparkin itselle ja kaverille. No ku kaveri kysy paljo se makso, katoin kuittia ja huomasin että tuuhio myyjä oli veloittanut vain yhden Kicksparkin. Kierin viikon tuskanhiessä ja lopulta pääsin yli asiasta ja saatiin kaverin kanssa Kicksparkit puoleen hintaan.
   
  hmb tykkää tästä.
 12. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 071
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Olen joskus sununtaina töissä, kuten nytkin.
   
  H. Hamilton-Jones ja hmb tykkäävät tästä.
 13. munse

  munse

  Viestejä:
  374
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Tilattiin kulho nettikaupasta. Saatiin neljä tai viisi kulhoa sisäkkäin.

  Nyt on kulhoja.
   
  hmb tykkää tästä.
 14. valexi

  valexi

  Viestejä:
  759
  Rekisteröitynyt:
  10.07.2017
  @Rensu Tuossa tilanteessa tapana on sanoa se yhden tuotteen hinta kaverille, joka antaa sinulle rahat. Olisit saanut omasi ilmaiseksi.
   
 15. Matolaatikko

  Matolaatikko

  Viestejä:
  772
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2018
  Olen pöllinyt kännireissulla pyöräsafarin pyörän. Sellaisen pienen taittomallisen. Ei jaksanut kävellä rantabaariin, ja sopivasti oli pyörä ilman lukkoa siinä aitaan nojaamassa. Tapahtuneesta on jo sen 15 vuotta :D. Ja edelleen pyörä on tallessa.
   
 16. Lexy

  Lexy Team R&T

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen seurannut läheltä kuinka diplomaattistatusta käytetään räikeästi väärin ja salakuljetetaan huumeita (ei tapahtunut Suomessa ja tapahtumasta lähes 20 vuotta; diplomaatit myös ulkomaalaisia).
  Isoin määrä taisi olla parin kilon paikkeilla ja kun näin tuon pöydällä niin totesin vaan että mitä vittua ja painelin helvettiin. Päätekijänä diplomaatin poika, ikää 16v. Maassa missä tapahtui on käytössä hirttotuomiot :D

  Tässä maassa oli myös yhdessä vaiheessa värilasertulostimien tuontikielto - syy oli se, että paikallista valuuttaa oli niin helppo väärentää. Diplomaatit tosin sai noita tuotua varsin helposti; kukaan ei myöskään sortunut tulostamaan rahaa :smoke: Itse olen puhtoinen enkä ole koskaan tehnyt mitään; toimin vain agitaattorina :comp:

  Koulukaveri oli runkannut tölkin täyteen eritteitään. Kerroin että muutamalle mulkulle pitäisi kostaa joten hän levitti ne koululla isompien poikien valtaamalla penkille. Seuraavana päivänä naurettiin kun jengi istui siinä ja ihmetteli hajua.

  Salakuljetin elektroniikkaa tuohon maahan ja jäin tullissa kiinni. Summat oli mitättömiä mutta periaatteesta en maksanu. Sai valita maksanko tullit heit vaiko poistuessa maasta. Valitsin jälkimmäisen ja passiin vedettiin isoleima ja summa mikä pitää maksaa. Marssin koulun taideopettajalle ja kerroin että pitäisi saada mustetta pois paperista. Opettaja kysyi heti "pitäisikö maksaa tullimaksuja vai ja passissa leima". Eli oli neuvonut tässä aikaisemminkin ja muutamalla kikalla passista saatiin pois merkinnät. En maksanut.

  Maksoin ajokortistani 8€ :comp:
   
  The Oath, Maso, eba ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. taski

  taski

  Viestejä:
  479
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Irrotin intissä suihkuista suihkupään alikkien kopista ja kusin letkun täyteen. Tämän jälkeen nauramaan koppien ulkopuolelle kun alikit meni suihkuun. Tätä toistin sen 10-15x siinä 9kk aikana.
   
  novoiperkele, khyllä, BigNasty ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. Henkilöasiakas

  Henkilöasiakas

  Viestejä:
  281
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olis kai näitä... No, Hallia rempatessa tuossa vuosia sitten piti paikallisesta rautakaupasta betonia hakea lattiavaluihin ja vähän muuhunkin useaan otteeseen. Edellisellä viikolla oli haettu pari 500kg säkkiä ja sitten piti hakea jotain tasoitelaastia tms 20kg säkki yksittäin seuraavana lauantaina. Myöhemmin iltapäivällä taas lava-autolla rauta kauppaan ja neljä 500kg säkkiä kyytiin. Kassalla kesähessu ei löytänyt oikeaa koodia niin käskin katsomaan mitä edellisillä kerroilla on ostettu. Huomasin vasta hallilla että tuli säästettyä joitain satoja euroja. En käynyt korjaamassa tilannetta.
   
 19. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 594
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En ole koskaan laittanut penniäkään mihinkään keräykseen. Ja tuskin tulen laittamaan.
   
  Vaakajenga ja BigNasty tykkäävät tästä.
 20. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  3 697
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Itse harrastan tuota usein kotona, yksinkertaisesti siksi, että se on nopeampaa ja kätevämpää, eikä tarvitse edes käsin koskea mihinkään eikä näin ollen käsiä tarvitse pestäkään. Lerssin lärväyttää siihen lavuaarin reunalle, niin siinähän se pysyy nätisti omin avuin, hands free. Eikä kulu vettä tippaakaan, "ekologista".

  Tämänhän luulisi olevan nykyaikana suorastaan trendikäs tapa kusta pissaa, mutta ymmärrän kyllä, että samassa taloudessa asuvilla naishenkilöillä saattaa olla toisenlaisia ajatuksia.. :D
   
 21. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 071
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Ongelmiin on myös ratkaisuja :) Lavuaarin eteen koroke, minkä päälle naishenkilö voi mennä seisomaan ollakseen tarpeeksi korkealla suhteessa lavuaariin ja sopiva kouru :smoke: Ei jää hameväki ilosta paitsi, vaikka apuvälineet täytyykin huuhtoa.
   
 22. ?..

  ?..

  Viestejä:
  705
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Suihkuviemäri on kanssa yksi vaihtoehto.
   
 23. Kmoemmoe

  Kmoemmoe

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2018
  Minä annan eläimille kuivahtaneen ruokapalan ja kerään rahat pois.
   
 24. Kmoemmoe

  Kmoemmoe

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2018
  Lapsena olen pöllinyt avaimenperän kaupasta jonka sitten heitin omantunnon tuskissani ojaan. Muutamat aurinkolasit on tullut kähvellettyä joskus kauan sitten ihan vaan huvin ja jännityksen vuoksi. Samaisesta marketista pöllin myös kännykän kuoret vaihtamalla omat nokian vakiokuoret myyntipakettiin tilalle kähvellettyjen tilalle. :sunglasses:
   
 25. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 532
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Katson niin sairasta pornoa, että itseänikin hävettää.
   
  ttjm, Joenssen, Lager7 ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 26. elmo

  elmo

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Suihkuun kusemisen ehkä jotenkin ymmärrän, mutta lavuaari on vielä astetta hasardimpi. Luulisi pisaroita roiskuvan vähän joka puolelle niin on se sitten kiva läästiä kusista hanaa hampaiden pesun yhteydessä.

  Aiheesta:

  Lähetin telkkarin huoltoon Tanskaan ja takaisin tule 2 telkkaria. Olin pari kuukautta hiljaa ja myin ylimääräisen pois.

  7 vuotiaana pöllittiin kaverin kanssa kortsuja kaupasta kun piti nähdä millasia ne on. Voi sitä ihmetyksen määrää kun sulttani paketti avattiin. Nettiä tuolloin ollut enkä ollut pornolehteä nähnyt videoista puhumattakaan. Ylipäätänsä en varmaan tiennyt lisääntymis hommista yhtään mitään. Fiksua toimintaa kun oli niin toinen kusi kortsuun ja toinen kusi housuihinsa kun tilanen aiheutti aivan totaalisen repeämisen. Tulee vieläkin vesi silmiin kun muistelee tilannetta.

  Aikuisiän matalasta moraalista taas viitsi sanoa mitään. Kuitenkin yhdistettävissä, jotta miksi ottaa riski :). e: Sen verran voi sanoa, että ei ainakaan linnaa tulisi, mutta sakkoja ja/tai korvauksia enempi kuin tarpeeksi.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2019 klo 16:24
  living_death tykkää tästä.
 27. ?..

  ?..

  Viestejä:
  705
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Kusihan sisältää erittäin vähän bakteereja, lähes olemattomasti. Eli ei haittaa jos kusta menee suuhun.
   
 28. Tinttara

  Tinttara

  Viestejä:
  242
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Herkkä mieli ja vähäinen usko ihmisiin (miehiin) järkkyy tästä ketjusta. Olis melkein räbä-kamaa ettei tällaiset viattomat ihmiset traumatisoituisi.

  Itse olen toki synnitön ja saan siksi kivittää muita.
   
 29. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 434
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Varastin noin 5-vuotiaana silloisesta Pitäjänmäen Elannon kaupasta voinapin ja söin siitä puolet, kunnes piilotin loput äidiltä salaa pusikkoon.

  Vieläkin harmittaa ja muistan asian vaikka siitä alkaa olemaan yli neljä vuosikymmentä aikaa :D
   
 30. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  114
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Jos saisin miehen kiinni lavuaariin kusemisesta niin se kusisi kyllä sen jälkeen verta.
   
  The Oath, rth, debuggeri ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 31. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  485
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Nappasin nuorena miehenä lievästi ylipainoiselta poliisilta virkahatun päästä ja pinkaisin karkuun. Se oli sellainen vuorellinen talvi-lippalakki. Mulla on se edelleen se tallella jossakin. Rikos on kyllä vanhentunut jo aikoja sitten.
   
  The Oath, BigNasty, |le ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 32. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  833
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Sen takiahan konehuoneisiin laitetaan altaat että huoltohenkilöt pääsee kuselle. Eli olen siis syyllistynyt tuohonkin syntiin mutta vain töissä.
  Töissä alkoi vituttamaan venäläiset eristäjät, kävin räkimässä niiden veitsien kahvojen/saksien/teippirullien päälle pienen flunssan jälkeen. Ilmeisesti olen myöskin rasisti.
   
 33. elmo

  elmo

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jeh. Seuraavaksi kun olet kaupungilla ja likaat kätesi niin ei muuta kuin vetskari auki ja rolottelet käsille, mitä sitä vesipistettä etsimään kun aina kulkee mukana.

  Mutta muuten tuo kusenpuhtaus on kyllä ihan hyvä pitää tiedossa jos tulee esimerkiksi tilanne, että pitää puhdistaa luonnossa joku paha haava eikä juoksevaa vettä ole lähellä.
   
 34. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  242
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Virtsa itsessään on "puhdasta" lainausmerkeissä sen vuoksi kun se sisältää kuitenkin kuona-aineita, jotka elimistö haluaa poistaa (joista ei ole vaaraa iholla tai muutenkaan). Ne bakteerit tulee sitten ihan muualta siihen virtsaan :) (hygienia huom huom). Kuten jo totesitkin viimeisksi ja sen vuoksi piti lisätä kun totesit sen viimeiseksi :geek:.


  Ja sitten kaikille muillekin, että käsiä ei pestä julkisissa (tai muissakaan) vessoissa sen takia, että olisit kussu käsille, tai pyyhkiny perseen kädellä. VAAN sen vuoksi, että kosketuspinnoissa (ja sinussa) olevat bakteerit eivät pääse leviämään!

  Kädet PITÄÄ AINA PESTÄ SAIPPUAN KANSSA, ja kuivata esim. kertakäyttöpaperiin, rullaavaan pyyhkeeseen (kuivaan kohtaan, ei koskaan märkään, mikäli kuivaa kohtaa enään saa niin vaikka vessapaperiin). Älkää helvetissä käyttäkö niitä puhaltimia, kun ne ei auta mitään vaikka olisit pessut kätesi saippualla!
   
 35. valexi

  valexi

  Viestejä:
  759
  Rekisteröitynyt:
  10.07.2017
  Auttaa ne sen verran, että ne puhaltaa kaikki virukset ja bakteerit siitä suulakkeesta suoraan käsiin (tuollainen haalea lehmän hönkäys on juuri otollinen lämpötila bakteerien pesimiseen).

  Näin sinun ei tarvitse rapsuttaa takapuolta, nuolla kaiteita tai tehdä jotain muuta kivaa saadaksesi nuo taudinaiheuttajat käsiisi.
   
  Leo_Greta ja |le tykkäävät tästä.
 36. jermu1982

  jermu1982

  Viestejä:
  894
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Koulussa aikoinaan tuli ruuvattua WC.n pöntön hana kiinni ja toistettuna tätä monesti, oli hauskaa ku WC.t tulvi kusta ja paskaa
   
 37. E_Mustakari

  E_Mustakari

  Viestejä:
  516
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Armeijassa tiskasin kapiaisten kahvihuoneen mukit vessaharjalla.
   
  Centteri tykkää tästä.
 38. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 440
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämähän hieno ketju:D Vanhetuneita rikoksia, , jotain liikennesattumuksia nuorena, nopeus liittyy... Exän pettäminen monin eri tavoin. Ja paljon muita, sekä ideoita mitä voi vielä toteuttaa kun näitä tuli luettua:tup:
  Joiden mielestä moraalisesti pahimmat jätän ehkä kertomatta, kun ei kaikki ihan legit tai joutuisi selittämään tekemisiään. E: pahimmat pois
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2019 klo 02:57
 39. Lager7

  Lager7

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2019
  Olen niin täynnä syntejä että tässä menisi monta päivää jos alkaisi luettelemaan.. Viimesin oli toissapäivänä kun muija olisi tullut toisesta kaupungista käymää kylässä, ei paljon napostellut nyt nähdä sen löhömahaa niin valehtelin ja kerroin että mulla menoja vaikka ei tietysti ollut mitään.
   
 40. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 071
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  En käräyttänyt paria liputta matkustajaa, kun tarkastajat oli känniläisen harhauttamina liian kiireisiä :oops:
   
 41. Lager7

  Lager7

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2019
  Kyseessähän ei ole synti vaan hyvä teko, vasikoimaan ei aleta ja jokainen huolehtikoon vaan omista lipuistaan ja tekemistään! MIten paljon paskaa onkaan ihmiset saanu siitä että ovat menneet puuttumaan toisten asioihin jotka ei niille kuulu..
   
  novoiperkele tykkää tästä.
 42. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 071
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Tyypeillä kävi tuuri, koska ne oli turhankin avoimia sen suhteen, ettei lippuja ollut :cigar:
   
 43. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 532
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Riippuu aika pitkälti tilanteesta. Jos mä näen vaikka jossain kaupassa kuinka joku vähemmän arvostettavan näköinen henkilö tunkee taskuihinsa tavaraa, niin voisin hyvin vinkata asiasta henkilökunnalle.

  Tuo vähemmän arvostettavan jokainen saa tulkita miten haluaa, mutta en välttämättä mitään pikkutyttöä käräyttäisi. Kyllä se tulee jäämään ihan itsestäänkin kiinni joskus enkä ole sitten vastuussa sen itkuista.
   
 44. munse

  munse

  Viestejä:
  374
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Kaikenlaista pientä trollailua tulee harrastettua netissä ja sen ulkopuolella:

  Käytän joskus nimimerkkejä, joissa on pieni typo tai epäjohdonmukaisuus. Esimerkkejä voisivat olla "Carpe dien" tai "Jupiter" Saturnusta esittävällä profiilikuvalla.

  Esitän kyseenalaisia mielipiteitä muka ominani vain nähdäkseni vastapuolen tulistuvan. Herkullisinta tämä on silloin, kun jonkin ilmiselvän asian pystyy kääntämään päälaelleen virheellisellä mutta vakuuttavalla logiikalla.

  Käytän murresanoja ja -ilmaisuja tahallaan väärin.
   
  Vaakajenga, JaySon, Tapio_75 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 45. JuhoN

  JuhoN

  Viestejä:
  589
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2017
  Pissaan istuen
   
  Kaitzschu ja Lager7 tykkäävät tästä.
 46. ratkakapu

  ratkakapu

  Viestejä:
  1 769
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Tuo ei ole synti, vaan erittäin järkevää
   
  hmb, Kaitzschu ja The Oath tykkäävät tästä.
 47. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 071
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Ei hän sanonut missä istuu pissaen ;)
   
  Kaitzschu ja King Im Jo tykkäävät tästä.
 48. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 836
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Silloin kun Ahtisaari valittiin, niin oltiin muutaman kaverin kanssa piirtelemässä tusseilla aadolf-viiksiä ja sarvia kaikkiin vaalimainoksiin kylillä.
  Tehtiin tätä vielä siinä määrin, että poliisi tuli ala-asteelle puhumaan juhlasaliin kuinka vakavasta rikoksesta oli kyse jne :D

  Nykyään tästä olis varmaan kaikki puolueet peppukipeinä twitterissä, mutta puolustuksena töhrittiin toki ihan kaikkien puolueiden julisteita tasavertaisesti. Kiinni ei tietenkään jääty :smoke:
   
 49. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 071
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Intissä yhdellä alikilla oli sotilaspassissaan hitlerviikset sutattuna valokuvaan :D
   
 50. taski

  taski

  Viestejä:
  479
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tähän liittyen toinenkin kuseen liittyvä tarina. Lukiossa kusin joskus käytävällä olleeseen lavuaariin ja pitkin hanaa yms. Tämä kuvattiin nokia 3650:lla ja sen jälkeen kun luokan tytöt haki juomavettä ja pesi kädet - näytettiin video heille kunnon naurunremakan säestämänä.

  Nykypäivänä siitä varmaan tulisi kauhee haloo.


  Kaveri taas joskus keräsi paskaa pussiin (omaansa) ja tiputti sen tämän jälkeen koulun aulan telkkarin päälle. Pari päivää se siellä kärysi kunnes se huomattiin.
   
  hmb tykkää tästä.