Suomi OC listaa kuten oli Murossa 15v. sitten...

Viestiketju alueella 'Palaute, tiedotukset ja arvonnat' , aloittaja Hiikeri, 29.01.2017.

 1. Hiikeri

  Hiikeri Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  1 063
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Meinasko arvon OPit laitella sivustolle jtn. kellotus listaa kuten oli murossa aikoinaan?

  Enkä tarkoita mitään keskustelun säiettä vaan kuten oli Murossa aikoinaan ihan tossa heti etusivulla klikattavana oma OC alisivu.

  Eli kuten on tossa nykyään: UUTISET - ARTIKKELIT - TECHBBS - HINTA.FI

  Niin sopisi hyvin tuohon Techbbs:n ja Hinta.Fi:n väliin tollainen epävirallinen (virallinen?) tuloksille oma ala sivu.

  Kun tuosta klikkaisi niin ylinpänä voisi olla joku single core testin tulos, esim...edelleenkin, Pifast 32M... Single testi, oli sitten coreja käytössä 1 tai 20, niin ko. testi sanoisi että kellä lähtee ja kellä ei.

  Aikoinaan taisi olla TOP20 listattuna murossa. Sen muistan että Pifastissa oli vain 10 Suomen kovinta aikaa joita päivitettiin about 1krt/vko.

  Heti seuraavana mielessäni olisi testi jossa kaikki säikeet käytössä, mutta on sanomattakin selvää ettei ko. testistä tule mitään koska ne vie kenellä on esim. 8+8 säikeet tai servu prossuilla enemmänkin, ei heidän tartte edes kellottaa kun vievät jossain Cinebench testissä vaikka kuinka kellotettua 4c/8t prossua.

  Kunhan tuumailen tässä...

  Kivahan olisi joku HC testi jossa on mukana GPU:kin... siis toki pitäisi olla 1 GPU tulokset ja sitten ehkä oma 2+ GPU tulokset...
   
 2. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 099
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muistan kanssa nuo listat ja kovia nimiä listoilta aikanaan. Mukavahan tuollainen kieltämättä olisi, vaikka itsellä ei tule koskaan olemaan noihin mitään asiaa. :kahvi:
   
 3. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 461
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei ainakaan toistaiseksi ole ollut suunnitelmissa. Tuollaisten listojen ylläpitäminen vaatii helposti yllättävän paljon vaivaa, joka on sitten varsinkin tässä vaiheessa (startup-yritys) pois perustekemisestä ja muusta vielä hyödyllisemmästä sisällöstä.
  @Sampsa