Star Wars: The Last Jedi

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja teude, 14.04.2017.

 1. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  371
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  En ainakaan itse ole aiemmin kuullut tommosesta, että elokuvan ohjaaja ei voi muokata omaa työtänsä vaan jonkun lelun takia.
   
 2. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 125
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos jollakin firmalle on lähetetty joku hyväksytty malli avaruusaluksesta ja ne ovat tehneet miljoona lelua varastoon, niin taitaapi tulla aika iso lasku leffan tuottajille, jos ne alkavat siinä vaiheessa jotain muuttamaan.

  Minusta tuollainen on ihan itsestäänselvää eikä yksikään lelufirma tekisi soppareita, jos niiden tekemät lelut muuttuisivat arvottomiksi millä hetkellä tahansa.
   
 3. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  1 230
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Juurikin näin. Ja kun tietää millaisia nuo Star Wars mieslapset ovat, jotka ostelee noita leluja varastoihin homehtumaan "jos vaikka tulee joskus arvoa", on ne niin anaalitarkkoja et kyseisen mallin pitää olla oikeasti tarkka et voi morjens.
   
 4. luuponen

  luuponen    ✜

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  StarWars mieslapsi. :lol:

  Toki jatkaen kaanonia uusin SW oli ihan jäätävän paska. :(

  btw, mulla oo muita leluja SW-osastolta ku StormTrooper Bobblehead ja pehmoVader. :joy:
   
 5. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  425
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016


  The Last Jedin suunnittelu. :D
   
  Starglazer, Pahviukko, PeeVee ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  972
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  En oo vieläkään tätä leffaa nähnyt, mutta tuon ylläolevan videon perusteella ei yhtään ihmetytä jos fanit on vähän vihaisia.
   
 7. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 079
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mietityttikin, että onko edes tuo ennätyksellisen huono RT-yleisöarvostelun prosentti koko totuus:  Kaveri toki on Lättämaahinen, mutta voihan tämän todentaakin, eikö?
   
  blastermaster ja greenlight tykkäävät tästä.
 8. PeeVee

  PeeVee

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Kattelin eilen, ja joo, eihän tämä nyt kovin hyvä ollut.
  Paskaa huumoria, turhia kohtauksia ja älyttömiä ratkaisuja. Pääperkeleestä päästiin eroon ihan liian helposti, ja kun Finn yrittää epäitsekkäästi pelastaa vastarinnan, niin aasialaiseukko kiilaa tämän sivuun riskeeraamalla niin itsensä kuin koko vastarintajoukon. Ei järjenhäivää.
  Mark Hamill oli hyvä, mutta olisi kyllä ansainnut huomattavasti isomman rooli.
   
  Darkblade tykkää tästä.
 9. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 125
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Se on mielenkiintoista kuinka viihdebisneksessä ei todellakaan tunneta käsitettä "reiluus" tai "ansaitsee tämän".
  Nuorena Mark Hamill ei mitenkään ansainnut sitä mitä sai. Nykyään kun on vähän kasvanut ja ansaitsisi enemmän, niin ei saa kuin nöyryyttävän roolin. Ja uudet tyypit saavat sen mitä eivät kyllä ansaitsisi, mutta saavat silti.
   
  SpeCi tykkää tästä.
 10. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sen siitä saa, kun allekirjoittaa sopimuksen, jota ei ole lukenut.
   
 11. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Millainen skenaario tässä on taustalla? Tarkempaa tietoa?
   
 12. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 079
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 13. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No tarkoitin vain sitä, että Hamill oli tehnyt sopimuksen uudessa trilogiassa näyttelemisestä ilmeisesti jo George Lucasin aikaan, jolloin mitään kässäriä tai konkreettista suunnitelmaa uudesta trilogiasta ei edes ollut.
   
 14. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 079
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Edelleen kiinnostaisi lähdettä tälle saada. Nimittäin eräässä haastattelussa Hamill sanoo, että Fisherin ja varsinkin Fordin mukaan lähteminen sai hänet suostumaan. Ei nyt sillä, etteikö Hamill olisi eittämättä muutenkin suostunut, koska tykkää selvästi näytellä Lukea (ja miksi ei tykkäisi), mutta asian ydin on, että vaikuttaisi, että sopparit on kirjoitettu vasta sen jälkeen kun kauppa tehtiin.
   
 15. Duke Nukem

  Duke Nukem

  Viestejä:
  144
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Onkohan tätä ollut täällä:
  'Star Wars: The Last Jedi': Rian Johnson Reportedly Scrapped J.J. Abrams' Episode 8 Script
  Eli käytännössä Rian Johnson heitti kässärin rosikseen jonka Abrams oli kirjoittanut kolmelle episodelle ja teki last jediin oman kässärin.:eek: Ei ihme, ettei elokuva vienyt juonta ja tarinaa eteenpäin. Ei taida Rian Johnsonilla olla käsitystä, että mitä trilogia tarkoittaa.:tdown::tdown: Ja Rian Johnson tekee ikioman trilogian Star Warsiin.:facepalm:
   
 16. HMCIndie

  HMCIndie

  Viestejä:
  77
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  JJ ei todennäköisesti kirjoittanut KÄSSÄRIÄ vaan yhden / kahden sivun treatmentin jos sitäkään.
   
 17. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  J.J. on Episode 7:n julkaisun jälkeen kehunut vuolaasti tuolloin vasta työn alla ollutta TLJ:tä, joten kaikki tuollaiset uutiset ovat clickbait-hevonpaskaa. Zeizei ei ikimaailmassa ylistäisi roskaa vain sen takia, että hän on Disneyn aisuri.

   
 18. innos

  innos

  Viestejä:
  874
  Rekisteröitynyt:
  29.03.2017
  Tuosta kohtauksesta olisi saatu viihdyttävä ainoastaan sillä, että propulsion perustana olisi ollut koko lentomatkan pärisevä galaktisen räjähtävä fartti. Toivottavasti joku on jo tehnyt sellaisen version.
   
 19. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  856
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Starglazer tykkää tästä.
 20. sinihiekka

  sinihiekka

  Viestejä:
  552
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  James Cameronin Scifi-haastatteluohjelman yhteydessä George Lucaskin on avannut sanaista arkkuaan:  Qui-Gonin mietteet:

  "Without the midi-chlorians, life could not exist, and we would have no knowledge of the Force. They continually speak to us, telling us the will of the Force."

  Mikrobioottinen maailma olisi sinällään ollut kiehtova konsepti ja hieman vaihtelevampi näkökulma galaktiseen sotaan kuin mihin seiska ja kasi ovat taipuneet alkuperäisten kohtauksia kierrettäessään. Phanton Menacen tulkitsemisen kannalta whillsit olisivat varmasti olleet avainasemassa.
   
 21. Jugo

  Jugo

  Viestejä:
  112
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2017
  Onko tietoa, mitkä ovat suunnitelmat seuraavan osan jälkeen? Uusi trilogia puhtaalta pöydältä, uusilla hahmoilla? Vai jatketaanko Reyn ja kumppaneiden tarinaa?

  Koska tällä hetkellä ainoa lohtu siitä, että ollaan pääsemässä uusimman trilogian viimeiseen osaan, on tieto siitä että trilogia saadaan päätökseen. Force Awakens oli jo ongelmallinen elokuva, mutta The Last Jedi on kirjaimellisesti yksi huonoimmista elokuvista mitä olen koskaan nähnyt. Ei siis pelkästään huonoin Star Wars -elokuva, vaan yksi huonoimmista elokuvista mitä olen koskaan nähnyt.

  Ja tuo Kennedyn, Abramsin ja erityisesti Johnsonin tapa ottaa kritiikkiä vastaan on saanut meikäläisessä jopa suoranaista vihaa aikaiseksi uutta trilogiaa kohtaan. Alkuun olo oli lähinnä välinpitämätön.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 22. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Rian Johnsonin on tarkoitus tehdä kokonaan uusi trilogia uusilla hahmoilla, mutta itse olen kyllä skeptinen sen suhteen, että hän saisi oikeasti pitää paikkansa. Jotain puhetta ollut myös toisesta "saagasta", jolla on eri vastuuhenkilöt, joten kyse voi olla vaikka ideoiden kilpailuttamisesta. Toivottavasti ei ainakaan mistään sellaisesta, että lineaarisesta jatkumosta luovuttaisiin ja kohta jedileffoja viskotaan oikealta ja vasemmalta samanaikaisesti.
   
 23. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 136
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No tulipas tämäkin nyt katsottua. Ei ollut mitään odotuksia tämän suhteen ja hyvä niin, tämähän oli aivan järkyttävän huono. Oli tässä se hyvä puoli että The Force Awakens tuntuu paljon paremmalta tämän jälkeen.
  Juoniaukkoja oli niin paljon ettei noita jaksa edes luetella.
  Siis aivan käsittämätön elokuva. Vetää ihan sanattomaksi.
   
  Awelonian, Bansheebot, Kan Dee Dokata ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  No niin! Viimein on Netflixin ilmaisjakson avulla katsottu tämä elokuva ja oma arvosanani on 1,5 tähteä!

  Mistä kiikastaa? No kaikestahan The Last Jedin tapauksessa kiikastaa. On aivan turha lähteä erittelemään miten juoneton, tunnoton ja turhia kohtauksia täynnä oleva elokuva on kuin pannukakku, mutta sen haluan sanoa että oikeasti pidin seitsemännestä osasta. Mielestäni seitsemäs osa hienosti rakenti arvoituksia ja hyvän pohjan jatkolle, missä voisi paljastaa ja tuoda vaikka mitä uutta peliin, mutta valitettavasti Rian Johnson halusi tuhota Star Warsin täysin, muuta selitystä en keksi tällaiselle tihutyölle.

  Snoke oli hienosti rakennettu seitsemännessä ja Reyn kuin Reinkin taustat olivat täysin vielä kartoitettavissa, aivan kuin Imperiumin Vastaiskussa, jossa paljolti keskityttiin asioiden selittämiseen, mutta nyt ei ole kauheasti enää selitettävää vaan ainoastaan tarkennettavaa. Seitsemäs osa jätti hienon pohjan sille miten voidaan selittää Reyn jopa hieman yliampuvat taistelutaidot, kuin myös Finnin kääntyminen hyvisten puolelle tai Renin ristiriitainen menneisyys hyvän ja pahan välillä. Valitettavasti nyt on jo selitetty että Reyn vanhemmat olivat pulsuja ja Ren taas oli kiltti poika kunnes Luke-pappa yöllä tuli sängyn viereen. Finnistä ei onneksi keretty puimaan mitään

  Tähteni annan hyvistä näyttelijäsuorituksista ja yleisesti ottaen melko tasokkaasta lavastuksesta ja tehosteista, vaikkakin Joda näytti omituiselta ja pari muutakin tietokonetehostetta, kun taas The Force Awakens oli kaikin puolin kohdallaan. Katsoin elokuvan puhelimeni ruudulta ja silläkin huomasin miten hyvin kontrasti ja kaikki mahdollinen oli hienosti hallussa. Huikeaa ruututyötä! Minua ei edes häirinnyt ne feminismijututkaan oikeastaan, kun näyttelijät eivät vetäneet mitään överiksi. Elokuva kuitenkin kärsii haluttomuudesta kertoa mitään jännittävää, päättämättömyydestä juonen kulun suhteen ja yliyrittämisestä jonkinlaisen moraalisen ongelman kehittämisessä, että niin hyvät kuin pahat ovat pahoja ja hyviä ja lässyn lässyn.

  Minä en ole kovin vaativa Star Warsien suhteen ja voin sanoa rehdisti pitäneeni kaikista pääelokuvista ennen tätä, mutta The Last Jedi löi tikun pökäleeseen ja laittoi reilusti niitit arkkuun. Disney on onneksi jo tajunnut että pieleen meni ja pahasti, mutta eniten harmittaa että J.J. Abrams joutuu nyt kikkailemaan Rian Johnsonin mielipuolisen pelleilyn takia. On todella vaikea uskoa että mitään voitaisiin enää pelastaa. Abrams lähti liikkeelle melko varmanpäälle linjalla, keksimättä pyörää uusiksi ja se riitti minulle hyvin, nyt en vaan tiedä mitä kerrottavaa enää on jäljellä. Toivon todella, siis täysin todella ja tämä on käsi Raamatulla todellinen toiveeni, että yhdeksäs osa alkaa siitä kun kahdeksas osa olikin pelkkää unta ja jatketaan täysin siitä mihin seitsemäs jäi, piittaamatta pätkääkään Johnsonin sekoiluista.

  Peukut pystyyn!

  PS. Oli elokuvassa yksi mieleenpainuvakin kohtaus!

   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2019
 25. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  The Last Jedin epäonnistumista kuvaa se, että se tienasi lipputuloissa vain noin 2/3 siitä, mitä edeltänyt The Force Awakens tienasi. Ilman vertailukohtia 1,3 miljardiakin kuulostaa toki kovalta, mutta se tiedetään myös, että aikoinaan Disneyn toimitusjohtaja asetti TFA:lle vähimmäistavoitteeksi 1,5 miljardia tai muuten hän pitäisi sitä floppina. TLJ jäi tämän maagisen luvun alle.

  Avengersin suoritus alleviivaa sitä, miten katastrofaalinen pommi The Last Jedi oli. Infinity War paransi Avengersien tulosta aiemmasta melkein puolella ja siitä huolimatta uusin Endgame tulee pyyhkimään lattiaa Infinity Warillakin. Ainakin 2,5 miljardia tulee menemään rikki ja kolmen miljardinkin raja voi tulla hyvin lähelle.

  Vaikka kaksi miljardia on kova suoritus, The Force Awakens oli vasta kolmas siihen yltänyt leffa, niin siitäkin voi silti parantaa, kun kyse on todella arvostetusta brändistä. Star Warsilla on kyllä nyt melkoinen halpuutus menossa.
   
 26. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 028
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Hyvä analyysi @greenlight:lta!

  TLJ oikeasti toi ihan kelpo summan kassaan, vaikka jäikin tavotteista, mutta mielestäni isompi tappio Disneylle ja saagalle oli se paskamyrsky mikä sitä seurasi.
  JJ tekee varmasti kaikkensa, ja saanut siihen ison tuen korvatalolta, että homma saataisiin jollain lailla pelastettua.

  Toivotaan, että Brian Johnsonilla ei ole enää asiaa Star Warsin pariin, niin voitaisiin tulevaisuudessakin nauttia hyvästä purkkasci-fistä.
   
 27. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  530
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Harmillisesti nykyään koitetaan tehdä näistä leffoista joitain über hienoja saagoja, tai tavoitellaan kuuta taivaalta. Itse näitä katselen ihan viihteeksi. Mutta jos supersankarileffa, tai perus star wars kestää kolme tuntia, missä ensimmäiset kaksi tuntia luodaan hahmoja ja taustoitetaan näiden taustoja, menee minulta yli.

  Uusin infinity wars jää kyllä katsomatta minulta leffateatterissa. Täytyy odottaa että tulee netflixiin tai blueraylle. Voi ottaa sitten tirsat siinä välissä. Tai sitten nukahdan puolessa välissä... :sori:
   
 28. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lisää vertailukohtia voi hakea Avengersiin siitä, että yhdeksäs episodi tulee ilmeisesti olemaan samanlaista fan serviceä kuin Endgamekin. Endgamen kohdalla se toimi mutta TLJ:n jälkeen esim. Luke Skywalkerin esiintyminen vaatisi aika rankkaa retconnia ja absurdeja juonikäänteitä. Vaikka Rian Johnson heitti hahmon roskikseen fanien mielissä, niin omassa pienessä mielessään hän kuvitteli antavansa Lukelle tyylikkäät läksiäiset ja että se olisi hahmon viimeinen esiintyminen. Nyt sitten JJ vetää hihasta jonkin force ghostin ja saattaa tehdä sen vielä pimeälle puolelle kadonneelle hahmollekin.

  Episode IX:kin tulee ihan varmasti vetämään miljardiyleisön teattereihin mutta toivon kovasti, ettei mene paljoa ylitse. Disney on jo hyllyttänyt kaikki spinoffit ja vahvistanut, että koko Star Wars lähtee elokuvien osalta nyt tauolle ensijouluisen saagan päätöksen jälkeen.

  Kahtleen Kennedyn potkukortti tuli jo käytettyä mutta toivon itse sitä, että tuon tauon olisi tarkoitus kuluttaa Kennedyn jäljellä oleva sopimuskausi loppuun ja sen jälkeen heivata hänet pihalle ja ottaa uusi tyyppi Star Warsia kehittämään...
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 29. lein

  lein

  Viestejä:
  183
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tänään on näköjään uutisoitu tuon tauon jäävän tasan kahteen vuoteen.

  "UUSI Star Wars -trilogia alkaa joulukuussa 2022 ja jatkuu vuoteen 2026 asti.
  Ennakkotietojen mukaan mielipiteitä jakaneen The Last Jedi -elokuvan ohjannut ja kirjoittanut Rian Johnson sekä Game of Thrones -fantasiasarjan showrunnerit David Benioff ja D. B. Weiss suunnittelevat uusia Star Wars -trilogioita. Vielä ei ole tiedossa, kuka tekee nyt julkistetun trilogian."

  Nyt.fi: Disney julkisti hurjia suunnitelmia – vuoteen 2027 mennessä ilmestyy kolme Star Warsia ja neljä Avatarin jatko-osaa

  Jospa tässä onnistaisi ja seuraava trilogia olisi tuon kolmikon käsialaa. :think:
   
 30. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Minä varmaan katson teatterissa yhdeksännen, toisin kuin kahdeksannen. Minusta Abrams on kelpo ohjaaja ja jos nähdään edes ihan vanhaa kaavaa seuraavalla juonella toimintapainotteista valomiekkailua, se riittää hyvin minulle. Musiikki ja tehosteet ovat niin hienoja Disneyn tuotannoissa että pakostikin nauttii edes vähän huonommastakin leffasta, kuten The Last Jedi.

  Seuraavasta kolmiosaisesta en ole enää niin varma, kun tuntuu ontuvan tuotanto sen verta pahasti. Ei oikein tiedetä mitä yleisö haluaa ja kenen pitäisi ohjata. Ylipäätään työn useammalle ohjaajalle jakaminen kuulostaa todella huteralta. Rian Johnsonia en missään tapauksessa halua ohjaamaan ja hänen elokuviaan en mene teatteriin katsomaan jatkossakaan. Ilmaiseksi katson jotenkin vaikka Netflixin kokeilujaksolla kun Star Warsista on kyse.

  Kannattaa siis muistaa ettei tälläkään palstalla kaikki jaa samaa mielipidettä seitsemmännestä osasta, vaan minä ainakin pidin siitä paljonkin, vähintään neljän tähden elokuva mielestäni. Ei kaikille ole tärkeää se että tahti on hidas ja heitetään yläviitosta tapaan Solon ja Chewbaccan välillä, sekä väliin aina lämmintä kevyttä huumoria, vaan uudempien elokuvien tunteellinen ja toiminnallinen tyyli on myös hyvä. En tiedä olenko minä nero vaiko tyylitajuinen, mutta pidän ihan kaikista Star Wars -elokuvista, paitsi tietysti kahdeksannesta.

  Kyse on pitkälti siitä että alkuperäistä kolmea suuressa arvossa pitäneen yleisön mielestä se lähestymistapa on ainoa oikea, muunlaista ei sovi soveltaa. Minusta taas alkuperäisissä oli välillä hieman hidasta etenemistä ja sitten sellaista lepsuilua mikä oli vähän turhaa, mutta parhainta niissä oli todella kekseliäs lavastus, valaistus, pienoismallien käyttö ja tietysti näyttelijöiden keskinäinen yhteensopivuus. Juoni oli myös käänteen tekevä ja kaiken kaikkiaan todella koukuttava. Toimintaa ei vaan kauheammin ollut - kukapa ei tykkäisi kunnon valomiekka mähinästä?

  Minulle on siis aivan sama millä tyylillä tuleva kolmiosainen jatkaa tarinaa (tosin toivon että hypättäisiin reilumminkin aikaan ennen Pimeää Uhkaa), sillä tiedostan ja hyväksyn sen, että eri ohjaaja ja koko tuotantopoppoo tarkoittaa joka kerta erilaista elokuvaa. Samaa pätee peleihin, eri porukalla tulee eri tuntuinen peli. Peukut siis vaan pystyyn nyt että Abrams pystyy edes jotenkin pelastamaan Rian Johnsonin Star Wars -lyttäyksen ja ettei Johnson pääse enää ikinä ohjaamaan yhtäkään Star Wars -elokuvaa! No ei nyt sentään, kai hänkin voi ohjata hyvän Star Warsin, mutta paljonko luottaisit tähän mieheen jos itse olisit Disney tai edes harras Star Wars -ihailija?

  PS. Windun näkeminen nuorena voisi olla mahdollista, jos mennään ajassa taakse päin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2019
 31. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siis tuossa on kyse kahdesta eri trilogiasta. Tiettävästi Johnson suunnittelee "päätarinaa" ja tuo toinen trilogia voisi olla spinoffeja, jotka kytkeytyvät siihen. Tai ainakaan en itse usko, että jo nyt suunnitteilla olisi kaksi perättäistä trilogiaa.
   
 32. TSN

  TSN

  Viestejä:
  296
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Huhujen mukaan Rian Johnson suunnittelee trilogiaa, joka jatkaisi nykyistä tarinaa ja David Benioff ja D. B. Weiss suunnittelevat KOTOR:n perustuvaa leffasarjaa, joka sijoittuisi tuhansia vuosia nykyisiä leffoja aiempaan aikaan.
   
 33. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siis nimenomaan nykyinen saaga eli Skywalkerit ja Marey Sue haudataan ja Johnsonin tarina sijoittuisi johonkin ihan toiseen galaksiin. Sitä voi olla vaikea kyllä enää pitää Star Warsina, mikäli stormtrooperit ja jedit poistetaan tarinasta ja ainoa yhdistävä tekijä on enää epämääräinen "Voima", joka sekin tuntuu saavan uusia muotoja aina sopivan juoniaukon täyttämiseen. Päättelin tuon toisenkin ns. trilogian sijoittuvan samaan saagaan Johnsonin leffojen kanssa, sillä luin jostain että nämä eri ryhmät olisivat pitäneet palaveria siitä, miten tarinat sovitetaan yhteen. Silloin ne tuskin käsittelevät täysin eri aikajanoja.
   
 34. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 125
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Miksei muka? Jokin esine säilyy jossain satoja vuosia tai vastaava yli aikojen kantava juttu.

  Tai sitten joku aikahypyn kaltainen käänne, missä hetkeksi piipahdetaan toisessa ajassa.
   
 35. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 472
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Nyt kyllä luulen olevan jotain vanhaa huhutietoa että Johnson jatkaisi. Ei varmasti tule olemaan enää Disneyn leivissä. Joko on vanhaa tietoa ennen myyntilukuja tai sitten kaveri oikeasti osaa ohjailla ihmisiä mielensä mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2019
 36. Duke Nukem

  Duke Nukem

  Viestejä:
  144
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Kyllä Rian jatkaa ja se tekee trilogian yhdessä GOTin tekijöinen kanssa, eli subvert your expectaisoniä luvassa oikein urakalla. Siitä oli artikkeli muutama kuukausi sitten.
  Last Jedin pudotus oli aikalailla odotusten mukainen. Jokaisen Star Wars trilogian toinen osa on tuottanut vähemmän rahaa, kuin kyseisen trilogian ensimmäinen osa.
  Empire strikes backin box office laski new hopesta -30,57%
  Clone wars tienasi -36,77% vähemmän kuin edeltänyt osa.
  Last Jedi tienasi -35,57% vähemmän, kuin edeltänyt osa.

  Eli ihan hyvin tuo pärjäsi, kun vertaa aiempiin leffoihin.

  Pitää muistaa, että box office kasvaa huomattavasti aasian markkinoilla ja huolimatta disneyn yrityksistä markkinoida star warsia sinne, eivät he ole ottaneet sitä omaksi. Jokainen star warsi tuppaa tekemään vähemmän ja vähemmän kiinassa. Siitä huolimatta, että markkinat kasvaa kohisten siellä. Supersankari leffat taas on iso juttu aasiassa, joten markkinoiden kasvaessa huimaa vauhtia, kasvaa myös marvel leffojen tuloksetkin.
   
 37. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  425
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Yhdessä? :eek: Siis varmistaa ettei Game Of Thrones porukkakaan pääse vahingossakaan mitään laadukasta tekemään.
   
 38. Stud

  Stud

  Viestejä:
  203
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuohon kun saisi vielä Mass Effect kolmosen käsikirjoittajat mukaan, niin tulisi sellainen täyslaidallinen expectation subvertyä, että lopputulos saattaisi paradoksaalisesti olla jopa hyvä. :think:
   
 39. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 548
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minä luulen, että hänen tapansa tehdä Star Warsia voi olla paljon sopivampi uusille hahmoille, kun hän saa sekoilla niiden kanssa haluamallaan tavalla. Valitettavasti se sama tapa ei toiminut Skywalker-saagan hahmojen kanssa, sillä katsojilla on jo selkeät odotukset siitä, mitä heidän pitäisi saada nähdä. Johnson ei ottanut haastetta vakavasti vaan halusi itsepäisesti kertoa oman tarinansa välittämättä kokonaisuudesta.

  Ei liity mitenkään TLJ:n surkeaan menestykseen kansainvälisellä tasolla saati USA:n sisäisillä markkinoilla.