Space, the final frontier... eli Star Trek -ketju

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kaotik, 03.11.2016.

 1. Spartacus

  Spartacus

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  :rolleyes:
   
 2. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 793
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  Enterpriseä ei voida laskea samaan aikajanaan millään ilveellä. Jatkuvasti uusia neverheard rotuja, paljon tuttuja rotuja uupuu jne. Lisäksi jo aluksen design paljastaa että se on Star Trek: First Contactin synnyttämä uusi aikajana
   
 3. Starglazer

  Starglazer

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No jaa, ihan yllättävän hyvin tuo minusta istahti prime universumiin. Olin varautunut huomattavasti huonompaan sarjaan ennen katsomista :D Tarkoitatko Xindejä neverheard roduilla? Eihän tuossa paljon muita outoja rotuja ollut. Aikahyppelyä olisi toki saanut olla vähemmän mutta se taitaa olla enemmän tai vähemmän Trekin juttu.
  Tuttujen rotujen puuttuminen taas selittynee jotenkuten aikaerolla. 100 vuotta on aika pitkä aika.
  Viimeistä jaksoa en ole vielä katsonut enkä varmaan katsokaan. Arvostelujen perusteella se on harvinaisen huono päätös sarjalle.
  Itse pidin tuossa tekniikan suunnilleen oikeasta tasosta. Kilvet, siirtimet, vetosäteet jne. Myös Klingonit ja Vulcanit oli otettu ihan hyvin huomioon aikakauden huomioiden.
  Disco taas menee ihan omia polkujaan eikä paljon historialle kumartele :tdown: Pitää tsekata tuo Season Finale vielä. Vaikka jakso 13 olisi sopinut lopetusjaksoksi vallan mainiosti.
  E: Unohtui mainita että Enterprisen intro on varmasti yksi kaikkien aikojen huonoimmista tunnareista! Aivan järkyttävä tekele :D
   
 4. Vandamme

  Vandamme

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2017
  Kyllä. Täydellinen pettymys oli kauden lopetus. Jotain tällaista olisi kyllä alkujaksojen jälkeen odottanutkin mutta kauden puolivälin jälkeinen sarjan tason selkeä nousu nosti myös odotukset korkeammalle. Mutta täyttä sontaahan sieltä tuli ja täysin paska maku jäi koko kaudesta. Kyllä nyt ainakin kauden lopetuksena olisi toivonut näkevänsä hiukan tasokkaampaa tavaraa. Tuntuu että sarja romahti kun paras hahmo (ja näyttelijä) eli Lorca tapettiin.
  Kakkoskaudella suunta ei voi olla kun ylöspäin.
   
 5. Vandamme

  Vandamme

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2017
  Älä nyt. Enterprisen introhan on todella hyvä ja etenkin season 3:n muokattu versio. Discoveryn intro taas on surkein kautta aikojen Tos nuoleskeluiden ja Alexander Courage fiilistelyineen.
   
 6. sbasil

  sbasil

  Viestejä:
  2 038
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Melko hyvä ennustus viikko sitten. :D
   
  weetu, Pahviukko ja Starglazer tykkäävät tästä.
 7. emerik

  emerik

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielestäni tämä oli kyllä typerä, lapsellinen ja kamala sarja. Toki tarina eteni kiitettävän nopeasti eteenpäin ja käänteiden suhteen oli paikoitellen sopivan yllätyksellinen. Teknisesti tämä oli aika keskinkertainen ja myöskään omaperäisyyttä ei visuaalisesti ollut. Avaruusaluksesta ei välittynyt mitään kovin isoa vaikutelmaa, joka on toki aika normaali ongelma. Kaikkiin tehtäviin valikoidaan muutaman henkilön sisältä osallistuvat henkilöt. Ja vielä valtava sota, oli jo 9 kuukauden sisällä päättymässä. Campbell kirjoissa tuollainen avaruussota oli kestänyt yli vuosisadan. Luulisi että tuon mittakaavan yhteenotto olisi siis hyvin pitkäkestoinen myös Star Trekissä. Luulisi että Star Trek tyyppisestä aiheesta saisi ihan kiinnostavan tv-sarjan. Ei sen tarvitsisi sortua kliseisiin, räiskintään tai helppoihin ratkaisuihin käsikirjoituksen suhteen. Kaiken kaikkiaan tästä uudesta sarjasta jäi halpa fiilis jolla ei ole mitään yhteistä koko Star Trek brändiin.

  1/5
   
  Atapio ja Starglazer tykkäävät tästä.
 8. sbasil

  sbasil

  Viestejä:
  2 038
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olihan tämä sarja ehkä vähän mitäänsanomaton, harmaa ja sieluton. Päähenkilöt olivat yhtä mieleenjääviä kuin Star Warsin kloonisotilaat--Cpt. Lorcaa lukuunottamatta--ja Klingonit kuulostivat Vesa-Matti Loirilta krapula-aamuna. Lisäksi homo-/feministi ja vähemmistöagendojen väkisin mukaan ymppääminen oli melkoinen alisuoritus ja mauton kannanotto. Ikävä tulee TNG:tä, Voyageria, DS9:ää ja Enterprisea. Jos pitäisi 0-5 kouluarvosana antaa, niin antaisin 2/5 TNG:n saadessa 7/5. :)
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2018
 9. Starglazer

  Starglazer

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No Discon introssa on sentään oikean tyylinen musiikki. Muutenhan tuo on aika tuubaa. Minuun ei uponnut tippaakaan tuo Enterprisen Riki Sorsa balladi. Makuasioita :)

  (spoilereita seuraavassa, jos nyt jotain haittaa)

  Mutta tuosta Discon finaalista. Onhan tuo jo tässä ketjussa aiemmin hyvin jo analysoitu. Aivan typerä idea koko Klingonisota kun siinä vaiheessa kun maapallukasta olisi jäänyt vain muisto jäljelle niin yhtäkkiä vain lopetetaan sota. Ja muutenkin oli aika tylsä jakso.
  En keksi yhtään syytä miksi Klingonit eivät olisi tehneet makkaraa LRellistä (ja maasta :)) ja tunkeneet pommin laukaisinta lähimmästä ilmalukosta pihalle.
  Eipä sitten ainakaan tässä eka kaudessa selitetty Gigerin Klingoneita mitenkään. Eikä Spore Driven mystistä katoamista. Tai no, oikeastaan yhtään mitään muutakaan.
  Eikä tuo lopun Enterprisen distress call oikein näyttänyt olevan kovin vakavaa, ainakaan päällepäin aluksessa ei ihmeemmin näkynyt vikaa olevan.
   
 10. Kaitzschu

  Kaitzschu

  Viestejä:
  350
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kapteeni Piken Enterprise oli pahassa hädässä, koska olivat ostaneet ferengeiltä dilithiumia. Seuraava kausi alkaa Enterprisen tankkaamisella ja loppuaika käsitellään ferengien tasa-arvoasioita.
   
  anonyymi ja Starglazer tykkäävät tästä.
 11. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Eniten itseäni ihmetyttää tämä Klingonien ulkomuodollinen evoluutio.

  [​IMG]

  Ottaen huomioon että tästä nykysarjan muodosta (vika kuva) niiden pitäisi näyttää melko erilaisilta 10v tms päästä. :)
   
  Starglazer tykkää tästä.
 12. Starglazer

  Starglazer

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  True that! Enterprisessä yritettiin kivasti näyttää miten TOSin sileäotsaiset Klingonit syntyivät.

  Ihmettelin samaa aiemmin tässä ketjussa:
   
 13. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Ehkä Klingonit kuolee kokonaan ja TOS Klingonit on kaikki Ash Tylerin perillisiä. :rofl:
   
  Kaitzschu ja Starglazer tykkäävät tästä.
 14. j-boy

  j-boy

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Uusimmissa trekkileffoissa tapahtunut aikajanan eriytyminen TOSsista tapahtui Kirk:in syntymän aikoihin eli ainakin 20 vuotta ennen Discoveryä. Ehkä se on vaikuttanut myös Klingoneihin.
   
 15. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 793
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  Tai paljon todennäköisemmin tekijät halusivat tehdä niistä "coolimpia", loresta viis kun ei sarja muutenkaan ole Star Trekiä kuin nimensä puolesta
   
  Starglazer tykkää tästä.
 16. j-boy

  j-boy

  Viestejä:
  64
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Todennäköisesti näin. Tekijöiden käsitys coolista poikkeaa ainakin minun käsityksestäni
   
 17. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  6 533
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mä nyt varmistan, että puhutaan oikeasta sarjasta eli The Next Genartion, missä Kapteeni Picard oli aluksen puikoissa. Minä kun en ole koskaan ollut niin oikea fani, että osaisin nuo lyhenteet.

  Mutta tuohan edusti ihan perinteistä humanismia, jonka nyt lähes jokainen voinee hyväksyä. Siellä oli kuitenkin äärisovinistinen klingon, joka taisteli tapojaan vastaan, jotta voisi olla aluksen miehistössä. Ja vaikka sen kulttuuri oli täysin erilainen, niin se hyväksyttiin ja muu laivan väki osoitti siinä sitä suvaitsevaisuutta oikeassa merkityksessä.

  Kapteeni Picardhan pitäisi olla humanistinen suvaitsevaisuus kohdalla sanakirjoissa. Eikä ollut silti nössö ja ennenkaikkea pystyi perustelamaan mielipiteensä niin, että minäkin ne allekirjoitan.
   
  Atapio ja Starglazer tykkäävät tästä.
 18. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  767
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 19. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Ottaisin koska vain Rick Bermanin tuolle paikalle. Oikeastaan mikään Kurtzmanin tuotos ei ole vakuuttanut ja hänen (& Abramsin) visio Star Trekistä on kaikkea muuta kuin haluaisin. Berman piti langat lähellä Roddenberryn unelmaa, mutta viimeistään nämä uusimmat elokuvat + STD on vienyt Star Trekin älykkään scifin Star Warsin tasolle.
   
  piru ja Diziet Sma tykkäävät tästä.
 20. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  767
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tai Brannon Bragan. Tai Ronald D. Mooren. Tai ylipäätään kenet tahansa, jolla olisi edes jonkinlainen ymmärrys Trekin perinnöstä, toisin kuin näillä nykyisillä tuhertajilla.
   
 21. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
 22. Euphemos

  Euphemos

  Viestejä:
  282
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sinänsä huojentavaa, että voi jättää tämän sarjan etenemisen huomiotta jatkossakin ja keskittyä nk. aitoon menoon.
   
 23. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Jotain positiivistakin tulee Star Trek -maailmasta välillä:
  Alex Kurtzman Inks $25M Overall Deal Extension With CBS TV Studios, Will Expand 'Star Trek' TV Franchise

  "The new deal comes as rumblings about another Star Trek series, featuring Patrick Stewart reprising his role asStar Trek: The Next Generation's Capt. Jean-Luc Picard, have been getting louder. Sources say Kurtzman and Akiva Goldsman, who left Discovery after season one, are attached to the Stewart-led reboot. CBS TV Studios declined to confirm the Stewart project as sources say a deal is far from completed and may not happen, despite the fact that the actor recently teased his potential return to the franchise."

  Picard on aina ollut paras kapteeni ja yksi lempihahmoista, toivottavasti palaa ja lyö jauhot suuhun näille nykyajan pelleille.
   
 24. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 277
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Admiral Picard?
   
  Atapio tykkää tästä.
 25. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Olisihan se aika eeppistä jos Patrick Stewart nähtäisiin vielä jossain roolissa enkä nyt tuota ikää näe mitenkään ongelmana. @lunkwill on varmasti oikeilla jäljillä tässä asiassa. :)
   
 26. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  3 143
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Taitaisi olla vähän liian tylsiä ne jaksot nykyiselle sukupolvelle?.Tng:ssähän oli aika paljonkin tylsiä jaksoja ja jos se tehtäisiin nyt niin se ei olisi tainnut päästä edes toiselle kaudelle.:think::D:kahvi:
   
 27. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  175
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  TNG:n ensimmäinen kausi oli aika hirveä, jos totta puhutaan. Worfin meikkaus oli jotain outoa.
  Ja jännä, että Patrick Stewart haluaa takaisin Star Trekiin, koska hän ei oikein aikanaan pitänyt sitä niin kummoisena. Samalla haukkumisella tosin paras kapteenihan hän oli ja näyttelijänä aika ylivertainen muuhun porukkaan nähden.
   
 28. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Riker ilman partaa :)

  Mitä tulee TNG niin tuskin tosiaan nykykatsojat sitä samalla tapaa ymmärtäisivät, joten ihan hyvä että STD ei ole ihan tuolla tapaa rakennettu.

  Itse olen tässä alkuvuoden aikana katsellut TNG uudelleen, edellisestä kerrasta on aikaa kuitenkin jonkin verran. En tiedä miten muut, mutta itse tykkään tietyt klassikot katsella lävitse tietyin väliajoin. Varsinkin kun TNG on nykyään tuo remasteroitu versio uusila animaatiolla / efekteillä / rendauksilla niin se kestää aika kivasti uudelleenkatselua.
   
  Batro tykkää tästä.
 29. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  175
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Olen katsellut DS9:n uudestaan muutaman kerran, en ole uskaltanut katsella TNG:tä. Vaikka Jean-Luc onkin tehnyt eräät parhaimmista näyttelytöistä ja kovin monta muutakin, koska se oli toisinto TOSista.
   
 30. TSN

  TSN

  Viestejä:
  319
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei Patrick Stewart ole mielestäni koskaan haukkunut sarjaa, tai muitakaan töitään. Ei vaan uskonut sarjan menestyvän. Eikä uskonut alunperin moni muukaan.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 31. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  175
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ehkä minulle jäi väärä kuva asiasta. Se oli kuitenkin aika hyvää aikaa Star Trekille. Ensin TNG, jonka aikana DS9 ja vielä Voyager, jotka kaikki saivat sen 7 kautta.
   
  PetriV tykkää tästä.
 32. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Se oli sitä Star Trekin kulta-aikaa.
   
 33. Spartacus

  Spartacus

  Viestejä:
  1 080
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Taisi mennä niin ettei Stewart viitsinyt purkaa muuttolaatikoitaan kun oli ihan varma ettei sarja kovin montaa jaksoa pyöri.

  Itse tulee aina silloin tällöin valittua muutama mieluinen jakso TNG:stä ja katsottua ne. Ovat ne vain niin hyviä. Discoveryä en aio enää katsoa, yksi kausi tuota "Star Trekkiä" riitti minulle.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 34. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Mitä joskus luin aiheesta niin Patrick Stewart ei aluksi uskonut sarjaan, mutta ensimmäisen kauden jälkeen tilanne muuttui kummasti kun meni johonkin fanitapaamiseen tms. Ammattinäyttelijä kuitenkin, että eiköhän ole hommansa ihan hyvin hoitanut.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 35. Melvin Frohike

  Melvin Frohike

  Viestejä:
  48
  Rekisteröitynyt:
  17.08.2017
  Tuosta on joku dokkari olemassa, en muista nimeä. Uskomatonta draamaa, riitelyä ja niin edelleen kulissien takana. Stewartkin taisi uhota ainakin kerran lähtevänsä sarjasta jne. Osa tekijöistä oli yllättynyt ettei tuotanto loppunut 1. kauden jälkeen, onneksi kuitenkin jatkui :)

  Discovery... siinä ei muuta trekkiä ole kuin nimi. Täysin uskomatonta sontaa. Jopa paljon haukuttu Enterprise oli suorastaan loistava tähän paskeeseen verrattuna. TNG:ssä oli joitain unohtumattomia jaksoja. Parhaiten mieleen jääneitä esim. The measure of a man / Datalore / The defector /Kaikki Q-jaksot / Best of both worlds

  Viimeisestä tosin jäi hieman kaivelemaan suuri epäkohta jota eivät olleet ottaneet huomioon. Eivät pystyneet vahingoittamaan Borgien alusta, mutta pystyivät siirtämään porukkaa sisälle yrittämään Picardin pelastamista. Miksi eivät siirtäneet jollain rahtisiirtäjällä isoa läjää torpedoja sinne sisälle sopiviin kohtiin.... no, hieman täytyy näistä aina etsiä "vikoja" ja niin edelleen :D
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2018
  Cuthalu tykkää tästä.
 36. TSN

  TSN

  Viestejä:
  319
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Entreprise vielä jatkona. Kyllä sekin oli ihan katsottava sarja. Ja Entreprise toimii ihan hyvänä esisarjana Discoverylle.

  TNG:n alusta pitää muistaa se, että ennen kuin se alkoi ei kukaan pystynyt edes kuvittelemaan Star Trekiä ilman Kirkiä ja Spockia. Monet fanit olisivat halunneet uuden sarjan vanhoilla näyttelijöillä. Ei täysin uusia näyttelijöitä. Vähän sama kuin nyt Discoveryn kanssa.
   
 37. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  175
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Itse pidin Enterprisestä, mutta se kuitenkin tuli vähän myöhemmin kuin tuo kulta-aika. Vähän ehkä huonoon aikakauteen sijoittui vielä, koska TNG->DS9->Voy olivat rakentaneet sitä aikakauttaan aika pitkälle jo, ja sitten hyppy alkuun.
   
 38. TSN

  TSN

  Viestejä:
  319
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No Enterprise alkoi samana vuonna kuin Voyager loppui, eli ei se kovin paljon myöhemmin tullut. Jos taas tarkoitat että kulta-aika sijoittui siihen aikaan kun DS9 tuli ulos niin siitä olen samaa mieltä.
   
 39. Lallijuoppo

  Lallijuoppo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  6 533
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Deep Space 9 oli niin armotonta kuraa, että lopetin sen kesken.
   
 40. TSN

  TSN

  Viestejä:
  319
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No tuosta voi olla montaa mieltä. Mielestäni DS9 on yksi parhaista, ellei paras Star Trek sarja.
   
  ttppii, Cuthalu, j-boy ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 41. kjns

  kjns

  Viestejä:
  2 538
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Ei olis kannattanut, paranee eteenpäin mennessä. Pari ekaa kautta oli omasta mielestä myös aika heppoisia, mutta sen jälkeen hyvää kamaa.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 42. Melvin Frohike

  Melvin Frohike

  Viestejä:
  48
  Rekisteröitynyt:
  17.08.2017
  DS9:ssä ehkä pahinta mielestäni olivat nuo Ferengi jaksot, jotenkin lapsellisia, "grand Nagus" yms. Myös tuota Bajorin uskontohömppää olisi voinut jättää reilusti vähemmälle. :btooth:
   
 43. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 277
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Kyllähän DS9 "lähti käyntiin" mielestäni vasta, kun touhut Dominionin kanssa alkoivat lämpiämään.
  Kovin hitaastihan sitä alkuun lämmiteltiin, mutta jonkin tarinan mukaan pistivät pökköä pesään Babylon 5:n suosion takia.

  Enterprisen paketointi oli vähän harmi, mutta toisaalta kaari Delphic Expansen kanssa oli niin kova, että "normaali" Trek ei enää tuntunut sen jälkeen oikein miltään. Mutta jo sen takia sarja kannattaa kyllä ehdottomasti tsekata.
   
 44. pahajuju

  pahajuju

  Viestejä:
  175
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Niin siis kulta-aika olivat ne TNG viimeiset kaudet ja DS9:n tulo yllättävän kovana myös mukaan ST-kaikkeuteen. Enterprise tosiaan minusta ajoitettiin väärin, koska TNG->DS9->Voy olivat rakentaneet niin paljon sitä vuosikymmentä, ja sitten poistuttiin ihan toiseen suuntaan tutustumaan alkuun ennen jopa Kirkiä.

  Ja kolmas kausi Enterpriseä oli kyllä hieno.
   
  Starglazer tykkää tästä.
 45. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  1 231
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ds9 piristyy vasta kausilla 4-7, jolloin se onkin todella hyvä.
   
  Don Stupido tykkää tästä.
 46. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 677
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Arvaa, mikä oli alkuvuoden striimatuin sarja USA:ssa? Vastaus voi yllättää!

   
 47. copter

  copter Last Man Standing

  Viestejä:
  3 190
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Se missä näissä vanhemmissa trekeissä ja muissakin alan sarjoissa (B5, BSG ja Farscape ainakin) onnistuttiin, että sarja oikeasti parani mitä pidemmälle siinä mentiin. Muutenkin oltiin enemmän pidemmässä juoksussa asioiden kanssa, eikä tyyliin että sarja lopetataan joskus jopa kesken kauden mikäli pari ekaa jaksoa tai ensimmäinen kausi ei saa tarpeeksi katsojia. Tietysti bisnestähän tämä on, mutta silti tuntuu että nykyään heitetään kaikki paukut ekaan jaksoon / kauteen ja sitten siitä eteenpäin onkin melko tasapaksua laskua alaspäin.

  Katsotaan miten STD tästä kehittyy, toivottavasti suunta on ylöspäin. Eka kausi ollut ihan OK omaan makuun kyllä, vaikka onkin melko erilainen kuin aikaisemmat tuotannot. Tietysti ajan mukaisesti näin kuuluukin olla.
   
 48. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  1 277
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Jep, kyllähän TNG etunenässä on oiva esimerkki tuosta.
  Laadullisesti sen eka kausi on melkein eri sarjasta kuin kaudet 4+.
  Mutta kun sarja alkoi, niin sitä oli odotettu kuin kuuta nousevaa, eikä kilpailua ollut ihan siihen malliin kuin myöhemmin.

  Mielenkiintoinen muinaisuutinen Star Trekin:n katsojamääristä kertoo, että katsojia riitti, kunnes TNG loppui, niin katsojamäärät romahti. DS9 ja STV ei maistunut samaan malliin.

   
 49. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  3 143
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  B5:ssä oli ihan oikea juoni.BSG taas muuttui tylsäksi ja farscapen juoni oli kuin jonkun hipin lsd trippi.Tolloin noi tosin jaksoi jatkaa sitä sarjaa vaikka ei heti menestynytkään joka sitten mahdollisti sen että noita pystyttiin ns "parantamaan" toisin kuin nyt jolloin lopetetaan sarja parin jakson jälkeen jos ei ole saanut jonkun mielestä tarpeeksi katsojia.TNG,SG1,B5 aikaan noita tollaisia sarjoja ei oltu pahemmin tehty joka on ollut omasta mielestä osasyynä niiden katsojalukuihin.Tolloin niitä kanaviakin oli paljon vähemmän kuin nyt.
   
  Kaitzschu tykkää tästä.
 50. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  3 143
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ferengithän oli juuri hyviä ds9:ssä toisin kuin TNG:ssä.,tosin oli sielläkin juuri noita ei niin kiinnostavia juttuja.Se bajorin wormhole jumalajuttu taas meni omasta mielestä ihan älyttömyyksiin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2018
  Cuthalu tykkää tästä.