Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mulla olikin tollanen smartstore classic 15 kaapissa. Se tuntuu tukevammalta kuuman veden kanssa kuin Ikean samla. Ei mene samanlaiseksi vempulaksi.Itsellä on orthexin 14l laatikko, joka ainakin mainostaa kestävyyttä 120 asteeseen. On toiminut toistaiseksi hyvin ja kovimmat asteet on ollut tuota 80 luokkaa. Liekö tuo sitten mitä materiaalia, mutta eiole kyllä tullut edes mieleen etteikö kestäisi
Mulla olikin tollanen smartstore classic 15 kaapissa. Se tuntuu tukevammalta kuuman veden kanssa kuin Ikean samla. Ei mene samanlaiseksi vempulaksi.
Jees. Pitää pitää silmällä! Mitäs noi laitteet on tarjouksessa kustantaneet?
Täällä kanssa anova tarjousta vailla. Sanokaas onko Bluetooth malli riittävä vai pitäiskö hankkia wifilla? Vai onko paskaakaan väliä.
Onko siis vahvistettu, itselle ei ainakaan ole tullut chefstepsiltä viestiä liittyen.?Siellä olis nyt se joule kohta tulossa myyntiin. Pirusti tehokkampi kuin anova.
Myöskin ruuan asettaminen veteen ennakkoon ja sitten taktisesti muutama tunti ennen kotiin saapumista päälle - skenaariot ovat sen verran kaukaa haettuja, että jäisi varmasti aivan turhaksi tuo wifi..
Ei saatana, täähän lähtee ihan käsistä. Kattelin ensin jonkin aika sitten että mitäs new age -vöyhötystä tämä oikein on ja parin videon katsomisen jälkeen nyt on sitten ostoskorissa kaiken maailman sirkulaattoria ja vakuumilaitetta. Kuola valuu suupielistä...
Anovan WiFi-versio olisi kiva siinä mielessä, että voisi sitten vaikka reissun päältä tökätä laitteen päälle, mutta sen tarjous on kehnompi ja muutenkin tuntuu että se ominaisuus jäisi aika helposti turhakkeeksi. Onkos tuossa bt-versiossa muuten minkäänlaista ajastusta olemassa? Jos on, niin sitten ei ole WiFi-versiolle tarvetta senkään vertaa.
Tuo pointti on ihan aiheellinen, mutta toisaalta vakuumipakkauksessa pilaantumisvaara lienee aika pieni, jos ei tosiaan seisoteta pihviä päiväkausia ennen kypsennystä.puhumattakaan pilaantumisvaarasta. En koe kovin mielekkääksi pitää ruokaa päivää huoneenlämmössä ennen kun sitä aletaan valmistamaan.
Tuo pointti on ihan aiheellinen, mutta toisaalta vakuumipakkauksessa pilaantumisvaara lienee aika pieni, jos ei tosiaan seisoteta pihviä päiväkausia ennen kypsennystä.
Lähinnä omalla kohdalla olisi kätevää, jos voisi esim. aamulla töihin lähtiessä laittaa pihvit odottelemaan ja sitten naksauttaa kypsennyksen päälle pari tuntia ennen kuin on suunnitellut palaavansa. Sitten vaan kokkaa muut lisukkeet ja vetäisee pinnat pannulla jne. Jos pilaantumisvaara on tuollaisessakin todellinen, niin sitten valinta bt/wifi-versioiden välillä on entistäkin helpompi.
Aloituspostauksessa on linkki ohje-dokumenttiin, jossa on listattu myös yleisimpien ruokatarvikkeiden kypsennysaikoja:Miten kauan tuossa menee, jos laittaa sisäfilepihvejä pussiin ja haluaa ne 56 asteisena? Pitääkö laite hurista tunnin vai 3 tuntia fileen valmistumiseen? Voiko lihan jättää laitteeseen 5 tunniksi, vai meneekö se tuona aikana yli, jos fileilläcon normiaika tunnin-kaksi.
Tästä päästäänkin siihen, että periaatteessa olisi mahdollista kypsentää ruokaa vaikka lavuaarissa. Laittaa vaan tasalämpöisen veden juoksemaan altaaseen, jossa liha on vakuumipussissa ja varmistuu siitä että vesi tosiaan pysyy halutussa lämpötilassa ja vaihtuu koko ajan valumatta lattialle.Toki voi. Vedenkeitin on tosin pääsääntöisesti turha, koska hanasta tulee jo riittävän lämmintä vettä.
Mulla on ollut tää useemman vuoden ja hyvin toimii, käytän usein myös taikinan kohotukseen SousVide-kypsennin Supreme Demi SVS09L (musta) - Keittiön pienkoneet. Hanasta tulee jo aika lailla sen lämpöstä vettä mitä tarttee ainakin fileille, mutta nopeasti tuo lämmittääkin veden. Fileitä oon pitänyt muutaman tunnin, en niitä pitäisi turhaan yli kuten en kalaakaan, mutta ei tuo viisi tuntia varmaan vielä huonoa tee. Jotain huonompia osia voi sitten hauduttaa vaikka pari vuorokautta.Miten nopeasti Anova lämmittää veden pihvilämpöön?
Onko jollain kokemusta suljetuista Sous Vide laitteista eli ostaako sellainen vai Anovan?
Miten kauan tuossa menee, jos laittaa sisäfilepihvejä pussiin ja haluaa ne 56 asteisena? Pitääkö laite hurista tunnin vai 3 tuntia fileen valmistumiseen? Voiko lihan jättää laitteeseen 5 tunniksi, vai meneekö se tuona aikana yli, jos fileilläcon normiaika tunnin-kaksi.
Onko Anovassa eroja näihin umpilaitteisiin vai tuleeko näissä mukana vain kattila?
Yllätä ystäväsi Sous Vide -menetelmällä. - Gigantti
Eikös nämä ole vähän niinkuin kalliimpi vaihtoehto Minigrip-pusseille?Anova julkaisi juuri uudelleenkäytettävät silikoniset kypsennyspussit: Meet the Anova Reusable Silicone Bag | Anova Culinary
Tämä voi olla toimiva vaihtoehto jos ei halua panostaa siihen vakumointilaitteeseen.
Itse en kyl minigrippejä uusiokäytä, eli sikälis ei. En kyl jaksais tollasta pussia putsailla ja pihvejä tehdessä 1 pihvi per pussi ni kalliiks noi tulee kyl.Eikös nämä ole vähän niinkuin kalliimpi vaihtoehto Minigrip-pusseille?
Eikös nämä ole vähän niinkuin kalliimpi vaihtoehto Minigrip-pusseille?
Itse en kyl minigrippejä uusiokäytä, eli sikälis ei. En kyl jaksais tollasta pussia putsailla ja pihvejä tehdessä 1 pihvi per pussi ni kalliiks noi tulee kyl.
Sitä vähän meinasinkin, että jos noita jaksaa lotrata puhtaaksi, niin sitten jaksaa niitä Minigrippejäkin. Varmaan nuo hieman kestävämpiä ovat, mutta ovat kyllä kalliimpiakin.Itse en kyl minigrippejä uusiokäytä, eli sikälis ei. En kyl jaksais tollasta pussia putsailla ja pihvejä tehdessä 1 pihvi per pussi ni kalliiks noi tulee kyl.