SCUM - Open World Prison Riot Survival (8/2018)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja vipe, 29.08.2018.

 1. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tänään siis tulee Steamin Early Accessiin ladattavaksi SCUM (www.scumgame.com). Peli käyttää Unreal Engine 4:sta, ja on tekijöiden mukaan "open world prison riot survival".

  - 64 pelaajaa, 144km2 pelialue, ei pienenevää rinkulaa
  - hahmolla on fyysisiä tarpeita, kuten syöminen, kusella käynti jne.
  - hahmonkehityksessä myös vahvoja RPG-elementtejä, skillejä on melkoisesti ja niiden vaikutus on melko suuri (esim. ampumisessa, ruoanlaitossa yms.)

  Wiki-sivu:
  Scum (video game) - Wikipedia

  Twitchissä oli ilmeisesti jo testaajille jaettu versio ylittänyt Fortniten ja PUBG:n streamausmäärät:
  SCUM is the new hardcore survival game climbing the charts on Twitch

  Vuoden takainen video Pre-Alphasta (Awareness & Tactics)  Itelle tää tuli jo useampi kuukausi sitten vastaan ja vaikutti erittäin mielenkiintoiselta. Unohdin tän sittemmin, mutta nyt pari päivää sitten alkoi noita juttuja taas pomppimaan silmille. Ainakin omaan silmään vaikuttaa todella nätiltä, ja noista "inhimillisistä" tekijöistä johtuen tässä tuntuu olevan enemmän syvyyttä kuin muissa vastaavissa. Toki tämän pelaaminen ei ole niin "adhoc"-tyylistä kuin esim. PUBG.

  Steamissa tälle oli hinnaksi sanottu $19.95, joten pakkohan tätä on kokeilla! :D


  Edit: Suomalainen serveri:
  [FI] SCUM Suomi - discord.gg/p4FVtc4
  176.57.174.23:28102
  64 pelaajaa
  https://discord.gg/p4FVtc4
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2018
  Focus0, Paspartuu, Fozyzy ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  763
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  On kyllä raskas peli Unreal Engine 4 peliksi, minimi näyttis on GTX 960.
  PUBG on näköjään myös GTX 960, earlyaccess julkaisussa oli vielä GTX 660, saiskohan tuosta PUBG rahat takas kun oma näyttis ei enää riitä?
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2018
 3. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  735
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Jos on alle 2 tuntia pelattu tai 2 viikkoa omistuksessa ollut niin saa rahat takaisin.
   
  Alias Hoboimp tykkää tästä.
 4. Jean_Sipulius

  Jean_Sipulius

  Viestejä:
  293
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Steamissa naurettavaan 16e hintaan. Ollut loistavaa viihdettä! Mahtava fiilis aloittaa tyhjästä ja alkaa rakentamaan omaa ukkoa. Kivistä puukko, puukolla katkoa oksia, oksista työkaluja, joilla saa suojaa ja ruokaa. Loottia taloja ja vain yrittää pitää oma ukko hengissä ilman päämäärää. Suosittelen!

  Epic settingeillä peli ei pyöri, mutta mediumilla toimii erittäin hyvin ja näyttää pirun hienolta!

  cool.png
   
  oppilas84 tykkää tästä.
 5. Tukkeuma

  Tukkeuma

  Viestejä:
  541
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Onko pelin tarkoitus selvitä viimeisenä hengissä? Miten tämä käytännössä toimii ilman pienenevää pelialuetta?
   
 6. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  1 894
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuo pääpeli on sandbox samaan tyyliin kuin DayZ / Minecraft jne. Ei ole sen kummempaa tarkoitusta, voit tappaa porukkaa, rakennella tai kuseksia sinne tänne jos niikseen tulee. Siispä ei ole mitään matsia vaan siellä hengataan kunnes kuollaan ja tehdään uusi hahmo, hengataan lisää.
   
 7. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep, tuli muutama tunti tiiviisti pelailtua, alkuun oli ihan pihalla mutta sitten alkoi pääsemään jyvälle.
  Tääkin on vähän semmoinen että turha spoilata wikeistä itseään, mukavia ahaa-elämyksiä saa kun tajuaa hommat. Varsinkin toi craftaus vaati hieman keskittymistä alkuun, tosi simppeliähän se lopulta sitten oli.

  Pari turhaa kuolemaa tuli alussa, mutta sitten kävikin tuuri ja nyt on melkein täydet mellakkavarusteet päällä, luotiliivi ja haulikko. Tästä on hyvä jatkaa.

  En noista famepisteistä yms. kyllä vielä päässyt kärryille mitä niillä tekee (muuta kuin noita pelin sisäisiä eventejä), sekä jäi hämärän peittoon myös miksi tuossa hahmoa luodessa oli harmaana suuri osa noista skilleistä, niihin ei voinut laittaa mitään. Saakohan noilla pisteillä niitä jotenkin avattua?

  Hyvin pyöri pelikin kaikki tapissa. Välillä huomaa että serveri vähän lagaa kun äijä warppaa, mutta todella harvoin tota ainakin itellä tapahtui. Heti julkaisun jälkeenhän serverit eivät oikein toimineet (perus "emme osanneet varautua näin moneen pelaajaan" :facepalm::D) mutta aika pian tuli pätsi joka korjasi jotain, ja sitten pääsi peliinkin.

  Ite kyllä tykkäsin kovasti. Eikä tosiaan hinnallakaan pilattu.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Fozyzy ja Hutsi tykkäävät tästä.
 8. oppilas84

  oppilas84

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Pystyykö tässä siis tallentamaan etenemistä, en ole ikinä pelannut DayZ tai vastaava niin ei ole kokemusta. Täytyy ehkä hankkia kokeiluun, kun vaikuttaa aika mielenkiintoiselta ja sandboxit uppoo yleensä.

  Tää vois parin kaverin kanssa olla vielä hauskempaa?
   
 9. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kun hahmolle kerää tavaraa ja statseja (tekemisen kautta) yms. niin ulos logatessa ne säilyy. Kun kuolet, katoaa tavarat mutta hahmon saa revivellä takaisin henkiin (mahdollisuus spawnata tietylle aluelle tai random lokaatioon jne.). Eli sinällään tässä on ihan ideana pitkäjänteinen hahmonkehitys ja parempien tavaroiden etsiminen/craftaaminen.

  Funtsin myös, että tää vois olla kaverin kanssa aika jees, kun vois rauhakseltaan keräillä romppeita ja rakentaa tukikohtaa yhteistyössä puita kaadellen ja materiaaleja keräten.

  Pelin sisällä on myös noita eri pelimuotoja (deathmatch, team deathmatch, jotain cargo-hommia yms.) mutta en niitä vielä ehtinyt kokeilla, eikä siellä tainnut olla juuri vielä pelaajiakaan.

  Pitkästä aikaa semmonen fiilis, että olispa duunit jo ohi niin pääsis jatkamaan.
   
  oppilas84 tykkää tästä.
 10. Maissinaama

  Maissinaama

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Eka testi takana ja ihan hyvä maku jäi. Luuttasin pikku kylän enkä löytänyt juuri mitään. Hetken pyörin siellä kylässä ja törmäsin pariin jäbään, toinen niistä huuteli jotain mutten jäänyt kuuntelee. Säntäsin hullun innolla metsään ja löysin jonkun ihme sotilas bunkkeri tukikohdan. Sitä innolla tutkiessani maanpäältä kuului niin perkeleenmoinen töminä ja askelten ääni, no haulikko kädessä katselemaan mitä siellä on niin törmäsin ihan miehekkään kokoiseen robonaattoriin. Halikolla kerkesin kaksi kutia ampua ennekuin tämä naattori laski läpi. Ei ihan haulikolla vissiin olisi kannattanut lähteä haastaan, millähän singolla/pommilla tollasen saa kaadettua.?
   
 11. Capt_Xemu

  Capt_Xemu

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ei saa vielä roboja kaadettua millään. Kunhan pelin kehitys menee eteenpäin niin sitten pitäisi onnistua, ei kuulemma helposti kuitenkaan.
  Nyt niitä pitää vain varoa, etteivät vaan huomaa sinua ollenkaan. Tappavat kyllä sitten muutamassa sekunnissa jos saavat jyvälle. Suojelevat parhaita lootti paikkoja nämä "mr. Smileyt" :D

  Erittäin potentiaalinen peli kyllä kyseessä. Voittaa jo nyt kaikenmaailman DayZ:it sun muut räpellykset. Ja tämä on aivan alkutekijöissään vielä. Toimintoja ja tekemistä tulee jatkossa reilusti lisää. Iso peukku! :tup:
   
  Maissinaama tykkää tästä.
 12. oppilas84

  oppilas84

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Sen verran hypeette, että kai tämä täytyy tänään ostella jahka himaan pääsee.
   
 13. Capt_Xemu

  Capt_Xemu

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Tuosta loresta vielä sen verran että kyseessä on siis TV show jossa vangit on laitettu keskenään saarelle jossa niiden pitää vaan selviytyä. Yleisö seuraa vankien toilailua kameroiden välityksellä (välillä kamera robotti tulee pörräämään ympärillesi kuvaamaan tekemisiäsi). Fame pisteitä saat jos olet mielenkiintoinen seurattava. Eli kunhan touhuat kaikkea saarella etkä vaan kyyki piilossa. Fame pisteillä saat sitten spawnata ukollasi uudestaan jos kuolet, toki varusteet jää ruumiille. Jos fame pisteet menee miinukselle, et enää kiinnostaa ketään, ja kuolema on lopullinen, ja joudut tekemään kokonaan uuden hahmon.
  Vangin takaraivossa on BCU (body control unit), jonka ansiosta näet TODELLA paljon tietoa kehosi toiminnasta :D. Se myöskin kuoltuasi ottaa ruumiisi hallintaan, ja tekee siitä "zombin" joita tässä pelissä kutsutaan puppeteiksi. End gamessa sitten joskus, tuon BCU:n pystyy poistamaan ukolta kunhan löytää siihen kaiken tarvittavan ja omaa taidot tms. ja on mahdollista karata koko saarelta. Se lienee lopullinen tavoite.
   
  Fozyzy, JaySon, Rutku_ ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 14. maajussi

  maajussi

  Viestejä:
  94
  Rekisteröitynyt:
  10.12.2016
  Nätit grafiikat ja muutenkin vaikuttaa kivalta ja hinta kerrankin sopiva, kiinnostaa peli vaikka ei aikasemmin olekaan lajityyppiä tullut pelattua. Kertoisitteko vähän kommenttia millanen single playeri mode tossa on (ainakin Steam sivun mukaan single player olisi myös mukana)? Vai onko tässäkin yksinpeli vaan kuriositeetti missä lähinnä voi harjoitella kontrolleja eikä juuri muuta ideaa ole?
   
 15. lusikkamies

  lusikkamies

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Singlessä meni eilen 7 tuntia ihan siivillä. Eikait siinä muuta eroa ole multiin ko että muita vankeja ei saarella ole, vain zombit ja robotit ja metsänelävät.

  Vaan mahtavalta kyllä vaikutti tämä, erilaista dayz-historiaa löytyy 1000+ tunnin verran ja tämähän meni heittämällä ohi. Toimi yllättävän hyvin singlessä, multia en ehtiny vielä käymään.
   
  maajussi tykkää tästä.
 16. Murhh

  Murhh

  Viestejä:
  187
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Voiko kameraa vaihtaa ensimmäiseen persoonaan?
   
 17. oppilas84

  oppilas84

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Olin ainakin jossain striimissä näkevinäni, että oli mahdolllista. Viisaammat voi korjata, kun en itse omista peliä vielä.
   
 18. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Voi toki, ja tässähän ei perinteinen 3rd person peak toimi :tup:
   
 19. Keketin

  Keketin

  Viestejä:
  1 104
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tätä ei voi kyllä liikaa painottaa. Jos tässä toimisi tuo kulmien taa kurkkiminen kolmannen persoonan kuvakulmasta, niin olisi jäänyt itselläni hyllyyn.

  Tossa tosin on joitain ihan koomisia "bugeja". Jos menet esim valopylvään taakse niin et näe jos joku on ~suoraan sen pylvään toisella puolella. :joy:
   
  MyhQ ja Jahve3 tykkäävät tästä.
 20. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sacriel ja Grimmz testaili tuota illalla, oli kyl villiä miten toi toimii "statsi"perustein awareness/stealth :)
   
  Keketin tykkää tästä.
 21. H0rna

  H0rna

  Viestejä:
  1 399
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ostin tuon SCUM + supporter packin... nyt latauksessa.. Menee varmaan huomiseen näillä "100 megan 4G yhteyksillä........." :facepalm:
   
 22. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Menin ite suoraan moninpeliin ja jonkun 5h aikana ehkä kolmisen tyyppiä nähnyt.

  Just tän takia tää onkin hyvä, ehtii ikään kun rentoutua, mutta ei kuitenkaan, kun ei koskaan tiedä milloin joku yllättää kun oot kaikessa rauhassa polttopuita keräämässä. :D
   
  oppilas84 tykkää tästä.
 23. oppilas84

  oppilas84

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Olikos toi supporter pack minkälainen, ei tainnut kuitenkaan mitenkään pakollinen olla?
   
 24. H0rna

  H0rna

  Viestejä:
  1 399
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei pakollinen. Kuvauksen mukaan vain kosmeettisia lisäyksiä, ei peliin vaikuttavia juttuja.
   
  oppilas84 tykkää tästä.
 25. H0rna

  H0rna

  Viestejä:
  1 399
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eli siellä varmaan tehdään uusia hattuja janttereille tohinalla jos tarpeeks backereita löytyy :D
   
 26. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  119
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Löytyykö tuosta muuten puhtaasti ensimmäisestä persoonasta pelattavia servereitä, vai onko tuo ensimmäisen ja kolmannen persoonan väliltä hyppely vain pienimuotoisempi ominaisuus?
  Äh, liikaa ei jaksa innostaa nämä "pidä hahmosi elossa syömällä ja juomalla jatkuvasti" simulaattorit, mutta tuo vankiteema vähän houkuttelee ja sekin vielä että pelissä on ilmeisesti ihan end game.
   
 27. Tukkeuma

  Tukkeuma

  Viestejä:
  541
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Oliko siis kavereiden kanssa pelaaminen mahdollista tässä?
   
 28. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei sitä ole mitenkään lukittu, nappia painamalla saa vaihdettua.
   
 29. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 469
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ostin, palautin, pakko se on vain uskoa ettei nämä survival pelit ole enää se mielenkiinnon kohde. Ei riitä mielenkiintoa/mielikuvitus nuohota nurkkia loputtomiin läpi samalla tappaen "zombeja". Siihen päälle myös se ettei näitä pelejä ole aikaa pelailla, 1-2h/vko kun pelailee niin ei siinä mihinkään edetä ja kaikki ehtii unohtua...
   
  Karaya1 tykkää tästä.
 30. Savulohi

  Savulohi

  Viestejä:
  395
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  On mahdollista. Tosin hankalasti toteutettu tällä hetkellä. Etsitte saman servun ja joinaatte sinne molemmat. Servu spawnaa teidät eri paikkoihin mappia. Ja sitten etsitte toisenne sieltä. Kun olette löytäneet toisenne niin voitte tehdä itsestänne squadin. Ja sitten jos kuolet etkä ole kerennyt kerätä tarpeeksi fame pisteitä.Niin sama ruljanssi alusta. Mutta jos on kerännyt tarpeeksi fame pisteitä niin pystyy spawnaamaan suoraan kaverin luo. Ja pari muutakin vaihtoehtoa siinä oli lisäksi muistaakseni?
   
  Tukkeuma tykkää tästä.
 31. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  1 894
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Samoillessa kuulu yhtäkkiä jäätävää mölinää ja jostain puskasta tuli karhu päin näköä. Kerkesin paniikissa ampumaan sitä kerran naamaan SVD:llä ennen kuin jyräsi ukon yli ja paineli pois. Meni taju hetkeksi ja siitä toivuttua kattelin, että mihin vittuun se karhu meni kun ei näkynyt ja harmittelin hukkaan heitettyä panosta. No sit hetken päästä näkyi verta maassa ja vähän myöhemmin löytyi itse karhu.

  Lidlin Aragorn 1 - Karhu 0. :psmoke:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Requiem, P c L A Y E R, |le ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 32. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mulle kävi eilen niin, että olin vasta spawnannut, ja joku tyyppi sattui olemaan siinä lähistöllä. Kävi tietysti heti kimppuun kun huomasi meikäläisen.

  En ollut ehtinyt koluamaan vasta kuin yhden mökin, joten tappelu käytiin siten että mulla oli kädessä saha ja kaverilla keppi.

  Voitin kuitenkin tappelun, jonka jälkeen klikkasin F-nappia vahingossa pari kertaa liikaa (yhä saha kädessä), lopputulos alla:
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2018
  Skøgø ja jarski tykkäävät tästä.
 33. Zheme

  Zheme

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2018
  Siis hetkinen.. Kelasin ensin että peli on puhtaasti PvP vankilasaarella selviytymispeli tyyliin vahvin selviää jne.
  Mutta siis zombeja ja robottejakin? Eli minä (pelaaja) vastaan muut pelaajat & zombit & voittamattomat robotit?

  Kiinnostus otti snadisti takapakkia, mutta sinänsä kiinnostaa edelleen paljon.. dilemma on todellinen.
   
 34. un5k4

  un5k4

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  5h alla soolona ja aika hyvät dayz-vibat (ei standalone) sai kuten silloin aikanaan arma-modia ekaa kertaa pelatessa, tosin sillä erotuksella että tässä on huomattavasti jyrkempi learning curve aloittaessa.

  Mechit milibaseissa on vähän mjääh tässä, mutta tuo haastetta niiden raidaamiseen. Mechien liikkeistä ja äänistä myös spottaa jo kauempaa, mikäli basessa on jo porukkaa.
   
  ImpossibruMan tykkää tästä.
 35. derpilz

  derpilz

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Joko on löytyny hyviä suomiservuja? Ärsyttää ettiä joku uus ku entinen connection failedia huutaa
   
 36. MatalaMato

  MatalaMato

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Eilen tuli pelattua kolmisen tuntia. Kyllä tällä aikansa saa kulumaan, jos ei parempaa tekemistä olisi. Kävin myös "luonnollisilla tarpeilla" ja rektaalista pullahti purkinavaajan (?!), onneksi ei isompaa. Taisi hiukan sattua, ainakin äänitehosteista päätellen, hlth viisari ei kuitenkaan heilahtanut. Tuollainen nauloilla varustettu pesäpallomaila olisi varmaan ollut kivuliaampi.
   
 37. Svaiski

  Svaiski

  Viestejä:
  405
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Onko tuo purkinavaaja se supporter packin mystery item? :D
   
  vipe tykkää tästä.
 38. MatalaMato

  MatalaMato

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Ylläri pylläri ainakin oli.
   
 39. slayer665

  slayer665

  Viestejä:
  483
  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Onko tässä ultrawide tuki? Mietin että voisi vaikka ostaa. Vaikuttaa ihan kiinnostavalta muutaman videon perusteella. Ainut mikä vähän hitsaa vastaan on tuo että kaverin kanssa ei voi suoraan aloittaa helposti... Mites sitten jos vaikka aloitan pelin kaverin kanssa samalla servulla ja kolmas tyyppi olisi kanssa tulossa myöhemmin, voiko hän myös joinia samaan peliin? Vai miten nuo serverit on rajattu?
   
 40. Keketin

  Keketin

  Viestejä:
  1 104
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  On ja ei. Toimii kyllä 21:9, mutta UI skaalaa näytöstä yli pystysuunnassa. Esim crafting ei onnistu kun ei pytsy painamaan "craft" nappia.
   
  Longbone tykkää tästä.
 41. slayer665

  slayer665

  Viestejä:
  483
  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  No voi perrrse.

  Nopeasti googlattua tähän ilmeisesti on jonkinlainen fixi
   
  Keketin tykkää tästä.
 42. Keketin

  Keketin

  Viestejä:
  1 104
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täytyy kokeilla. Itse olen tyytynyt pelailemaan 2560x1440 resolla toistaiseksi.
   
 43. Spxi

  Spxi

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  04.08.2017
  haha. Steamin arvostelut näyttää neutraalia, mutta ilmeisesti early access- pelin viat tulleet porukalle yllätyksenä... Täällä kuitenkin pääosin hyvää palautetta tullut. Tuohon hintaan en ihan perikatoonkaan mene. Mitenköhän pyörii i5 6500k + R9 Nano combolla :s noo testataan
   
 44. Pezz

  Pezz

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Mielenkiintoiselta näyttää tämä peli muutaman videon ja kuvien jälkeen. Pitää varmaan ottaa testaukseen joku päivä.

  Ovat varmaan tämän elokuvan katsoneet muutaman kerran :vihellys: The Condemned (2007) - IMDb
   
 45. ImpossibruMan

  ImpossibruMan

  Viestejä:
  99
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Hauska peli ensimmäisen 3h perusteella. Suosittelen erityisesti jos tykkää genrestä. Isompia vikojakaan ei vielä ole tullut vastaan. Tai sitten tässä on jo turtunut early access julkaisuihin.
   
 46. oppilas84

  oppilas84

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tuli tämä juuri hankittua, suositteletteko aloittamaan SP:llä vai suoraan suden suuhun MP:hen?
   
 47. vipe

  vipe

  Viestejä:
  388
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No en ite ainakaan nähnyt mitään syytä aikaa haaskata SP:iin, kun MP tän suola kumminkin on. Ei tää mikään PUBG ole, että olis lähes jatkuvasti joku iholla. Eilen kiersin tuolla kartan reunoilla (komea tuo "Kiinan muuri" tuolla pohjoisreunalla, btw.) jonkun 3h eikä tullut ketään ihmistä vastaan. Zombeja kylläkin, eli oli siellä ilmeisesti muitakin joskus käynyt. :cigar2:

  Vasta nyt tajusin miten ruokaa kokataan. Raakana tullut aiemmat pihvit vedettyä. :btooth:
   
  oppilas84 ja kuukie tykkäävät tästä.
 48. oppilas84

  oppilas84

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Sellanen kysymys vielä, että tarviiko tässä aina mennä samalle servulle, että kamat ja hahmonkehitys säilyy? Ajattelin vaan varmistaa vielä ennenkö aloitan. :btooth:
   
 49. lusikkamies

  lusikkamies

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  i5 3750k, 8 gigaa muistia ja 1080ti ja pyörii hyvin, yli 100 fps kokoajan.

  Ja pitää minusta mennä aina samalle serverille, muuten alkaa aina alusta hahmo, eli ei ole yhteistä hiveä.
   
  oppilas84 tykkää tästä.
 50. Alias Hoboimp

  Alias Hoboimp

  Viestejä:
  478
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuo connection failed ilmoitushan tuli sitten myös esimerkiksi siitä jos serveri on täynnä. Ei siis kannata välttämättä heti uutta serveriä etsiä vaan yrittää maltillisesti sille vanhalle sisään. Tänään tosin tuli patchi jonka mukaan nuo failed connection ilmoitukset pitäisi olla nyt vähän kuvaavampia.