Samsungin Galaxy Fold -puhelimen näytöt hajoilevat arvostelijoiden käsissä

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Kaotik, 18.04.2019.

 1. Focus0

  Focus0 Technical Specialist Make ATK Great Again Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 481
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  OT: Ostetaanko tänä päivänä puhelin oman egon takia että voi kavereille pröystäillä et nyt on 10 tuumainen gigaleditaivas puhelimessa, 16gigaa keskusmuistia ja tera tallennustilaa?
  Ymmärrän että minun nuoruudessa 5110 ja 6110 veti veteen rajaa millä varakkaat eroteltiin. Mut tänä päivänä ketään tuskin kiinnostaa kuunnella kun "varakkaampi" suu vaahdossa paasaa ominaisuuksista millä ei tee todellisuudessa mitään päivittäisessä puhelin käytössä.
   
  Chloe tykkää tästä.
 2. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Joillekkin se puhelin on suunnilleen "puoli elämää". Esimerkiksi omassa lähipiirissä eräs naispuolinen henkilö tykkää puhelimella selata nettiä ja katsella instagrammia ja lisäksi tykkää siitä katsoa elokuvia ja tv-sarjoja. Lisäksi päälle se tykästyminen kuvaamiseen ja pikaviestimet.

  Henkilöllä on kyllä itselle Xeon tehotyöasema kotitietokoneena, tehokas läppäri, älytelkkari, chromecast, itpv ja telkkarissa useampi tuhat tv-kanavaa. Silti se on se puhelin jolla tykkää eniten kaikkea tehdä.

  Sain ylipuhuttua henkilön että osti sen entisen 3,5 vuotta vanhan ja 250 euroa maksaneen puhelimen tilalle viime vuotisen lippulaivapuhelimen aavistuksen käytettynä alle 400 euron hinnnalla kun sitä puhelinta käyttääkin niin paljon kaikkeen. Tyytyväinen kuulostaa olevan nyt.

  Samsungin Fold puhelin taitaa flopata jo sen hinnan vuoksi eikä siitä mitään massojen puhelinta tule. Vaikuttaa siltä että se puhelin taitaa flopata vähän joka syystä muutenkin.

  Pian sen näkee floppaako vai ei.
   
  Focus0 tykkää tästä.
 3. KVahlman

  KVahlman

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  11.02.2019
  Nykyiset mobiililaitteet on kyllä kaikkea muuta ja sivutoimena vähän puhelinkin. Jos 'vain' puhelimesta puhutaan niin silloin kyllä löytyy viidenkympin tienoiltakin tuotteita.

  Niillä ei sitten kyllä ole mitään tekemistä näiden multimedialaitteiden kanssa, joissa uudet innovaatiot maksaa jos niitä ennen massatuotantoa haluaa hankkia.
   
  mRkukov tykkää tästä.
 4. dataaja95

  dataaja95

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  31.07.2017
  Siis tyypillä xeon tehotyöasema himassa niin tekee samat asiat mitä pystyisi tekemään nopeammin ja paremmin tällä tehotyöasemalla niin puhelimella. En voi ymmärtää.
   
 5. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  1 746
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No tämä hypetys "tee puhelimella mitä tahansa mitä ennen pc:llä" totta kai on varsinaista käärmeen pyssyyn ajamista jolla saadaan typerät ja asioita ymmärtämättömät (rikkaat-) ihmiset maksamaan tyhjästä.
   
 6. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 049
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Puhelimet ovat puhelimia ja tietokoneet ovat tietokoneita piste
   
 7. Focus0

  Focus0 Technical Specialist Make ATK Great Again Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 481
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Mitä "multimedia" toimintoja esim. 700€ puhelin tekee paremmin kuin 250€ puhelin jos jätetään pelaaminen huomioimatta?
  Näin nykytrendien mukaisesti jos käyttö on somet, netflix jne... Sekä vaikkapa kuvaaminen niin veikkaan että siihen 450€ välirahaan ei jää mitään perusteltavaa miksi pitäisi maksaa tuo erotus.
   
 8. Samsomite

  Samsomite

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2018
  Tietokoneitakin on erilaisia ja myöskin puhelimia. Onko esimerkiksi GPD WIN -handheld PC edelleen tietokone? Mihin vedät rajan? Kännykällä voi periaatteessa tehdä tismalleen samat asiat kuin mitä minun use caset on Macbookilla vaikkapa.

  Jos vedät rajan nörttimäisesti vain siihen että voiko pyörittää Crysista 4K:na, niin joo, onhan se sitten taas eri luokan käyttötapaus.
   
 9. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Jos tykkää omaksi iloksi esimerkiksi selata www-sivuja television edessä istuen sitä nettiä välillä katsellen puhelimen kautta, niin ei kait se niin vakavaa ole vaikka sama homma onnistuisi paljon sujuvammin kun nettiä selaa Xeon-työasemalla.

  Itse en taas puhelimella tykkää tehdä oikein mitään jos muita vehkeitä on käsillä kuin korkeintaan soittaa äänipuheluita, mutta se taas on oma mielipide.
   
  Focus0 tykkää tästä.
 10. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Silloin joskus se puhelin oli vain puhelin.
  Nyt ainakin minulle se on päivän tärkeintyöväline jonka käytöstä minulle maksetaan joka kuukausi myös palkan yhteydessä(ns.luontais etuja)vaikka en soittaisi ainuttakaan puhelua.
  Eli onkohan se silloin enään "vain" puhelin vai olisiko se (äly)puhelin jolla voi tehdä paljon muutakin kuin soittaa ja ottaa naapurin kissasta kuvia.
   
 11. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Onhan niissä 700 euron luureissa esimerkiksi usein laadukkaampaa kuvaa tuottavaa OLED-näyttöä verrattuna 250 euron puhelimien LCD-näyttöihin ja näyttö saattaa olla vielä suurempi kooltaan. Samoin saattaa olla stereokaiuttimet jotka 250 euron laitteesta puuttuvat. Kalliimmassa on usein sitten laadukkaampi still-kamera ja saattaa olla jo kenties 4k resoluution videokuvaus 60 Hz kuvataajuudella ja optisella sekä myös sähköisellä kuvanvakautuksella.

  Jos tuollaisilla asioilla ei ole merkitystä niin sitten erot ovat aika pieniä.

  200-300 euron hintaluokassa saa kyllä jo todella hyviä puhelimia. Harmi kun niissä tahtoo aina jotain puuttua. Tyyliin muuten hyvä puhelin, mutta NFC loistaa poissaolollaan tai muuten jees laite, mutta IP-luokitus uupuu. Tai sitten on jossakin Samsungissa siinä hintaluokassa hyvä OLED-näyttö, mutta muuten laite on melkoisen paska.

  Tosin tuskin niitä kalliita puhelimia juuri kukaan ostaisi jos 200-300 euron puhelimista löytyisi laitteita joissa on kaikki kalliimmissa puhelimissa olevat herkut.
   
  Lepakomäyrä tykkää tästä.
 12. Peltsii

  Peltsii

  Viestejä:
  248
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2017
  Tuollaisilla latteuksilla käyttöohjeessa voi pyyhkiä persettä, koska Suomessa on kuluttajansuojalaissa virhevastuu. Kyllä tuollaisen 2000eur puhelimen on kestettävä tavanomaista käyttöä tai sitten sitä ei saisi myydä Suomessa.
   
 13. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  IPhonen ensimmäiset mallit porsivat kun niitä oli pitänyt esimerkiksi pakkasella ulkona taskussa ja tuli sen jälkeen sisälle asuntoon lämpimään ja sisäilmasta kondensoitui kosteutta siihen.

  Applen huolto vain ilmoitti ettei takuu- ja virhevastuu korvaa mitään kun puhelinta on käytetty lämpötilassa joka on ohjekirjassa kerrotusta lämpötilasta poikkeava.

  Parikin iPhonea meni tuolla tavalla ja tuolla lopputuloksella paskaksi lähisukulaisilta. Ei kiinnostanut niin paljoa siitä alkaa riidellä heitä että sen kuluttajariitalautakuntaan ja käräjäoikeuteen olisivat riita-asiana vieneet. Muistaakseni kotivakuutus sen sitten korvasi jollakin perusteella omavastuulla vähennettynä.
   
 14. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  1 049
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Vaikka siihen että sillä laitteella voi soittaa ja se kulkee kivasti taskussa mukana.

  Toki molemmilla voi tehdä samoja asioita, mutta ne ovat silti erilaisia laitteita.

  Eikä sanasta "tietokone" tule minulle ainakaan ekana mieleen että sillä tarkoitetaan nykyajan puhelimen kokoista tietokonetta. Eikä nuokaan mitenkään yleisiä ole.
   
 15. shakal

  shakal RGB ON Tukijäsen

  Viestejä:
  532
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
  Kuten näemmä joku muukin, myös minä hajoan tähän keskusteluun joka syntyy aina melkein samalla toimintamallilla kun näistä uusista taittuvanäyttöisistä puhelimista on kyse.

  Ovat kuitenkin käytännössä myytäviä tekniikkakonsepteja, jotta valmistajat näkee parhaiten että mitä tuli tehtyä ja minne sen kanssa mentiin. Jos näin ei tehtäisi, ei myöskään tekniikka kehittyisi yhtä nopeasti. Vai onko tekniikan kehittyminen niin vastenmielistä että pitää olla aivan hatusta temmattuja "minä kerron nyt mielipiteeni tässä näin" postauksia joka ketku täysi kun näistä puhutaan?
   
  jarski, Mika__, Wibe ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 16. tomih

  tomih

  Viestejä:
  489
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Normi samsungia, syttyy palaan tai näyttö paskaksi. Onneksi en ole köyhä ja onneksi rahalla saa applea!
   
 17. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Köyhät ja kateelliset ostaa omenaa kun ei ole varaa Sampan yli 2000e luuriin :lol:
   
 18. Luckyo

  Luckyo

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Imago.
   
 19. Luckyo

  Luckyo

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Sama homma kuin muiden luksustuotteiden ostossa. Räikeästi kärjistäen, joillekin aika on arvokkaampaa kuin raha, ja epäkäytännöllisellä ja epämukavalla kalliilla urheiluautolla saa pillua paljon tehokkaammin kuin käytännölisellä ja mukavalla Toyotalla.
   
  Focus0 tykkää tästä.
 20. KVahlman

  KVahlman

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  11.02.2019
  Tähän löytyy vastaus IO-Techin mainioista puhelinartikkeleista, kannattaa käydä lukemassa! :)

  Alkuperäinen kommenttini toki viittasi innovaatiotuotteiden hintaan eikä lippulaivamallien hinnoitteluun. Itse ostan multimedialaitteeni 200-300€ haarukasta koska siellä ominaisuudet riittävät omaan käyttöön mutta mallit ei ole juurikaan hintakisan rampauttamia.

  Kuluttajat jotka maksavat tuotteistaan keskimääräistä markkinahintaa enemmän tekevät sen omasta vapaasta tahdostaan, turha heille on naureskella ja huudella että ostaisit havimman androidin ja kaliaa lopulla niinku muutkin.

  Ja niin kauan kuin ostajia on niin markkinoille kannattaa tuoda näitä "huonojakin" tuotteita koska kukaan ei tiedä etukäteen mistä tulee se kaikkien haluama hittituote. Eli hukkaan menee valmistajille vittuilukin, vaikka pitäähän se voorumin ketjut lämpöisinä kuten huomataan tästäkin ;)
   
 21. zepi

  zepi

  Viestejä:
  3 911
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tietokoneeksi voisi ehkä määritellä laitteen, jolla voi ohjelmoida & kääntää sille itselleen vapaasti koodia.

  Cryrel voisi kääntää Crysiksen codebasen halutessaan androidille/iOS:lle, mutta ei käyttäen noita laitteita itsetään, sillä Android SDK ja XCode eivät pyöri noilla.

  Teoriassa tietty kummallakin voi ajaa tekstieditoria jolla koodaa javascript-käännöksen, mutta siitä puuttuu se oikea käännös, väliin jää tulkattu kieli.
   
 22. love_doctor

  love_doctor

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Valokuvaamista lukuun ottamatta nämä muut aktiviteetit eivät muuten ole kovin vaativia laitteelta. Jo 6v vanha Cubieboard-tason teknologia pystyi toistamaan 55nm Cortex A8 -laitteella 4k-videota (tosin h264 kun h265 ei ollut vielä niin in). Pikaviestimet toimivat 10 vuotta vanhallakin ARM11-laitteella. Vaativin toimenpide on nykyisin vaadittu kryptaus, jossa siinäkään ei kauaa nenä tuhise parin rivin viestien kanssa. Nettiselaaminen on ikävä muna ja kana -ongelma. Kun laitteet nopeutuvat, niin webbikehittäjät kokevat oikeudekseen hidastaa myös sivujen koodia. Tämä on viime vuosina johtanut nettiselailun reippaaseen resurssikasvuun. Jos nyt miettii esim. instagramia, kyseisenlainen kuvien katselu/lisäys/kommentointisivu ei ole erityisen vaativa teknisesti ja vastaavia ollut jo 90-luvulta asti.

  Tuo valokuvaaminen on sitten poikkeus. Se voi vaatia aika tehokkaat kennot, linssit ja nykyään yhä enemmän prosessointia. Sekä tietysti tallennustilaa ja mahd. post-prosessoinnin filttereitä.
   
 23. Stringer

  Stringer ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Premium+ ☆☆☆

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  On tuo ehkä vähän turhan kallis ruveta omilla rahoilla betatestaamaan mekaanista kestävyytyä :dead:
   
 24. BitByte

  BitByte

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Ostetaan. Etenkin nuoret saavat koulussa / opiskelussa kaveripiirin paineet siitä, että "pitää" olla (mieluiten) Apple tai jonkun valmistajan lippulaivamalli.
  Oma olettamus on, että tuossa ikäluokassa (12-20v) ympäristön paine on se pahin aiheuttaja eikä järkiperusteita kalliin laitteen hankintaan juurikaan ole. Kaikki pelaa mielikuvilla ja omalla statuksella.

  ----
  Ja sitten itse uutiseen kommentoiden, että hieman taas tulee huonoa mainosta Samsungille kun uusi malli tuolleen porsii. Nyt ehkäpä onneksi kuitenkin jo ennen kuin se on kaupoista saatu pihalle. Nähtäväksi jää reagoivatko asiaan ennen myynnin aloittamista (myöhästyttämällä sitä mahdollisten korjausten/paranteluiden takia) vai ottavatko jälleen imagotappiota tekemällä takaisin kutsuntoja / takuuvaihtoja joissa laite vaihdetaan parannettuun suunnitteluun perustuvaan versioon.
   
 25. Volumepower

  Volumepower

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  20.04.2018
  Melkosen kallis paperipaino
   
 26. Chloe

  Chloe AMD fanboy Tukijäsen

  Viestejä:
  7 759
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vähän kyllä itseäkin ihmetyttää minkä ihmeen takia pitää tihrustaa sarjoja ja leffoja joltain postimerkkinäytöltä, jos kerran löytyy pelit ja vehkeet.

  Samsungilla on tosiaan ollut jo iät ja ajat AMOLED myös mid-range luureissa. Ihmettelinkin aikanaan kun 2015 ostin ensimmäisen J5-mallin ja oli hyvä näyttö hintaisekseen, olikohan tuo 200eur uutena. Ei tuo vielä tuolloin ollut mitenkään surkea suorituskyvyltään (Snapdragon 410, 1.5GB RAM), mutta toki ajan myötä hidastui. Ongelma on lähinnä se bloatin määrä ja pieni tallennustila mid-range puhelimissa, pl. puhtaalla Androidilla olevat puhelimet.

  Juu, jostainhan se on tingittävä, mutta markkinoilla on enemmän kuin jokaiselle jotain, niin perehtymällä löytää kyllä helposti tuolta keskiluokastakin sopivan kapulan. Tämä toki oma mielipiteeni, mutta mielestäni hölmöimpiä ovat nämä ylemmän keskiluokan luurit, joissa hinta saattaa olla jo 500eur luokkaa. Ei edullista, mutta ei vielä high-endiä.[/quote][/QUOTE]
   
 27. Ademeion

  Ademeion

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Kuinkahan suuri osa käytössä olleista puhelimista on lopulta hajonnut? Kuten joku jo sanoikin, otsikko luo sellaisen mielikuvan, että näytön hajoaminen on aika vallitseva ilmiö kokeiltavana olleiden puhelinten osalta (otsikko on tosin muotoiltu siinä mielessä näppärästi, että se luo tuon mielikuvan väittämättä kuitenkaan selkeästi asian olevan niin). Jos määrästä ei ole juttutekstiä tarkempaa tietoa, eikä siitä, kuinka iso osa hajoamisista johtuu näytön pintakerroksen repimisestä pois, niin ottaisin ainakin itse varovaisemmin kantaa asiaan.
   
 28. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Vallitseva ilmiö verrattuna siihen miten ne yleensä ovat kestäneet
   
 29. JiP

  JiP

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2017
  Ei varmaan tuollaselle muovipintaselle näytölle tarvii kovin kovaa iskua antaa että on paneeli rikki.
   
 30. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Ja varmaan herkästi naarmuillakin.
   
 31. Holpikka

  Holpikka

  Viestejä:
  220
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Mene lukemaan iltalehden otsikoita ja tule uudestaan sanomaan.
   
 32. antero

  antero

  Viestejä:
  2 343
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Onhan tämän puhelimen testauskin aika kaukana todellisuudesta.
  Normalistihan puhelin avataan yhdellä kädellä jostain satunnaisesta reunasta. Ei tasaisesti molemmista reunoista kuten testilaitteistossa.
  Täysin mahdollista että tasainen kääntö on tuhansia kertoja kestävämpää kuin runkoa väätävä normaali käyttö.

   
  Merkava, Fozyzy ja mölyä tykkäävät tästä.
 33. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Jep. Vanha Commari-ote. Yhdellä kädellä auki, ja ranteen pyöräytys landscapeen.
   
 34. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Onkohan toi näyttö miten kiinni/kosketuksissa toisiinsa?
  Kun ainakin nämä ensimmäiset muoviset ClearCoverit teki S sarjalaisen lasiin jälkiä kun pölyä Tms.oli kuoren ja lasin välissä.

  Jep ja ilmeisen puhdas ympäristökin vielä.
  tuon saman voisi toteuttaa suomessa ulkosalla pahimpana pölykautena, pakkasella,helteessä ja kännissä.
   
 35. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 669
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aika moni noista arvostelukappaleiden saaneista totesi jo että yhdellä kädellä tuota ei saa auki koska noissa on sen verran vahvat magneetit joilla tuo pysyy kiinni. Eli siinä mielesää tuo testilaite on ihan "käytännönmukainen".
   
 36. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Ihmisillä on aika erilaisia käsiä ja sormia. Jos keskiverto kynäniska ei saa tuollaista puhelinta auki yhdellä kädellä taitettua auki niin se ei tarkoita etteikö osalla ihmisistä olisi sen verran isot kourat etteikö se aukeaisi yhdellä kädellä sormella avittamalla tai vaikka tarttumalla toisesta puolikkaasta ja vähän ravistamalla.

  Tuollaista puhelintahan voisi testata vaikka sellaiset antamalla muutamaksi päiväksi uimarannalle lapsiporukoille mukaan ja toisaalta jakamalla puhelimia jollekkin isokouraisille ukkoille joilla ei tahdo puhelimet kestää muutenkaan.

  Melkoinen katastrofi tuosta taittuvanäyttöisestä puhelimesta taitaa Samsungille tulla jos se on niin laho miltä ensitestien perusteella vaikuttaa.
   
 37. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 669
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuskin siinä mitään "kynäniskaa" tarvitaan. Saa olla aikamoiset lapiot jotta tuon saa yhdellä kädellä väännettyä auki, ilman että tiputta vehkeen käsistä
   
 38. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Hö. Johan on surkeaa suunnittelua. Täytyy räplätä kaupassa kun tulee, mutta jos ei yhdellä kädellä saa auki on iso miinus.
   
 39. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 669
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No eikö se nyt kuitenkin ole parempi että se rakenne on tiukka eikä sellainen että se lentelee auki pienestäkin hipaisusta. Tuolla myös estetään ettei se näyttö suljettuna aktivoidu turhaan, kun se pitää "kammeta" auki.

  Näkyy hyvin mm MKBHD:n videolla jossa toteaa myös että vaikka kuinka yritti niin ei saa yhdellä kädellä auki.
   
  Stringer tykkää tästä.
 40. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Pitkät sormet on yleensä avain näihin, ei niinkään penkkipunnerrustulos.

  Katotaan aukeaako se Samppa kun tulee. Jos ei niin sehän on sysipaskaa ergonomiaa.
   
 41. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 42. Stringer

  Stringer ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Premium+ ☆☆☆

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eiköhän tuo nyt kuitenkin ole taas ongelmista yksi niitä pienimpiä. Miksi se pitäisi edes saada yhdellä kädellä auki, kun avattuna on tarkoitettu käytettäväksi kahdella :confused2:
   
  Lepakomäyrä tykkää tästä.
 43. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  2 378
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Jos toinen käsi on varattu johonkin muuhun tai ihmisellä puuttuu toinen käsi.

  Jos se on mahdollista jotenkin aukaista yhdellä kädellä niin en edes epäile etteikö niin myös ihmiset tule tekemään.
   
 44. Stringer

  Stringer ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Premium+ ☆☆☆

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Invaliidit voi kyllä muutenkin tietää niksin jos toisenkin tavaroiden availuun yhdellä kädellä. Ei kai se sen ihmeempää ole jonkun juustopakkauksenkaan kanssa.
   
 45. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Tämä invalidi on käyttänyt about 5000 päivää 9-sarjan Nokioita ainoana puhelimena.

  Ja noin 50% avasin yhdellä kädellä, koska se nyt oli vaan tilanteeseen sopivampaa.
   
 46. Stringer

  Stringer ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Premium+ ☆☆☆

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ok, mutta tuossa oli oikeasti kätensä menettäneistä kyse. Luultavasti ovat oppineet elämään asian kanssa. En ehkä silti olisi mitään foldeja itse sellaisessa tilassa miettimässä.
   
 47. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Jos aukaisu yhdellä kädellä on kriteereistä korkein niin parempi jättää ostamatta.. mikäli sitä nyt edes olisi ostanut vaikka se yhdellä aukeaisikin.
   
 48. love_doctor

  love_doctor

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Auton ratissa, pyöräillessä polkupyörällä tai mopolla liikenteen seassa, leffassa toinen käsi deitin ympärillä.
   
 49. Lepakomäyrä

  Lepakomäyrä

  Viestejä:
  2 070
  Rekisteröitynyt:
  21.08.2018
  Pistää sen deitin laihikselle tai vaihtaa sellaiseen että yltää kädet ympäri.
   
  Peni tykkää tästä.
 50. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  3 484
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jos on vahvat magneetit, niin ei jos, vaan kun tuonne jää esin hiekanjyvä väliin ja lasahtaa kiinni, niin se on tuollaisissa kalvonäytöissä vekki auttamatta.
   
  Fozyzy tykkää tästä.