Myyty Samsung Galaxy Z Fold 2 256GB *Pyhtää / 260€*

Liittynyt
04.11.2018
Viestejä
55
Tuote: Z Fold 2
Hinta: 260
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Torista 2022
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Ei voimassa
Muuta huomioitavaa:

Toimiva Fold peruspuhelimen hinnalla. Ensimmäinen nykytyylin Fold, ja edelleen ihan pätevä. Ei juurikaan eroa edes Fold vitosesta peruskäyttäjän näpeissä, minut sai vaihtamaan vasta kiinalaisten oikeasti tätä erikoisemmat mallit.

Puhelinta paljon käytetty. Näytöissä ei isompia naarmuja mutta kulumaa jo valoa vasten näkynee. Reunat hiottu metallille pikkujälkien takia. Takalasi uusi.

Puhelin ei aukea enää ihan 180°. Tyypillistä näissä. Aukeaa kuitenkin napakasti ns. saranan myötäisesti, ei siis kanita näyttöä vasten. Näytön pintakalvossa ollut aina muutaman millin murtumat ylhäällä ja alhaalla, eikä vaikuta toimintaan vaikka olisi ratki koko matkaltakin kuten parilla kaverilla on ollut.

Vaihto onnistuu mm. tubettamisessa hyödyllisiin tuotteisiin. Action kamerat, dronet sun muut kiinnostavat. Tinkivaraa ei ole juurikaan.

Akunkesto samanlainen kuin uutenakin oli, ainakaan en isoa muutosta ole havainnut. 5% tarkoittanut aina "juokse laturille". Kapasiteetti jonkin sovelluksen mukaan oli laskenut uutena ilmoitetusta jonkin verran.

Mukaan pikalaturi, itse laite sekä yhdet suojakuoret.

Paikkakunta (ilmoita myös otsikossa): Pyhtää
Toimitustapa: Posti, Nouto, Toimituskin Kymenlaakson alueella
Maksutapa: Kaikki käy


Kuva:
 

Liitteet

Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
242 776
Viestejä
4 240 645
Jäsenet
71 245
Uusin jäsen
oppipoika_

Hinta.fi

Ylös Bottom