Sähkötupakka

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Jahve3, 17.10.2016.

 1. MikaMM

  MikaMM

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
 2. TrashMetalForce

  TrashMetalForce

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
 3. dropadrop

  dropadrop

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2018
  Ilmeisesti kannattaa olla varovainen jos polttaa kannabisöljyä sähkötupakalla ja asuu noiden 6 osavaltion alueella.
   
  Kakkis tykkää tästä.
 4. MikaHakK

  MikaHakK

  Viestejä:
  311
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 5. Raumaster

  Raumaster

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2018
  Taitaa olla vedetty kyllä jotain muuta kun perus ryynästä niksalla....
   
 6. joo22

  joo22

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vaikka itsekin jo vuosikausia höyrytellyt niin täytyy sanoa, että kaipaisin kyllä nesteiden tuoteselosteisiin tarkempia tietoja kuin "elintarvikeväri x".

  Silloin kun noita "nestelinjoja" alkoivat tavalliset kotikokit sotkemaan ja brändäämään, nähtiin todella härskejä juttuja. Ostetaan isoja pulloja leivontatarvikeliikkeistä ja pullotetaan ne brändättyihin pikkupulloihin ja sitten myyntiin vapekauppoihin. Härskein mitä näin oli porukka joka jauhoi turkinpippureita ja liotti sen nesteeksi. Kaikki keinot on sallittuja kun puhutaan rahantekemisestä. Moraali tuppaa joustamaan kun puhutaan omista ansioista...

  Nuo leivonta-aromit sisältävät kyseenalaisia ainesosia kuten Triasetiinia joka on höyrystettynä vaarallinen aine keuhkoille sekä lisäksi se voi muodostaa räjähtävän seoksen kuumennettaessa (tosin pitoisuudet pieniä joten ehkä ei niin relevanttia). Saivartelijoille etukäteen tiedoksi että tämä oli vain yksi esimerkki jonka muistin. On muitakin ainesosia jotka ovat hyvin kyseenalaisia turvallisuuden suhteen.

  Saunatuoksuja myös sekoitetaan sellaisenaan pikkupulloihin ja hyvin menee kaupaksi. Varmaan suomalaistenkin kokkaamat eucalyptus- ja minttusekoitukset ovat kaikki noita saunatuoksuja uudelleenpullotettuna.

  Pointtini on se, että meillä ei ole mitään hajua mitä tungemme keuhkoihimme. Vapeyhteisö ei halua puhua asiasta koska se johtaisi regulointiin ja kieltoihin. Toinen osapuoli taas haluaa suoran kiellon mitään tutkimatta. Lisäksi vielä hygieniakysymykset. En luottaisi johonkin peräkammarinpojan pullotteluihin sen suhteen sitten yhtään vaikka kuinka olisi hehkutettu tuote jossain vapeforumilla.

  Itselläni toistaiseksi vain yksi paha kokemus nesteistä. Kerran ostin energiajuoman makuisen nestepullon jota sekoitin 5% ohjeen mukaan. Parin hatsan jälkeen keuhkoja alkoi pistelemään niin että oikein säikähdin. Ahdistavaa kuvitellakaan että olin todennäköisesti hengittänyt jonkun jonnen pullottamaa ED:ä 10 000x litrahinnalla.
   
  dropadrop tykkää tästä.
 7. Mika!

  Mika!

  Viestejä:
  248
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tämän vuodatuksen jälkeen tilasin tuon Crown nelosen ja meshicoileja vanhan Smok TFV8 babyn korvaajaksi ja muutaman viikon ollut nyt käytössä.
  Maku on parempi, nestettä kuluu ehkä vähän enemmän akkuja vitusti enemmän suuremmasta tehosta johtuen, Smokilla käytin singlecoil päitä.
  Täyttö on ihan saatanasta verrattuna Smokkiin jota tankkaili autoa ajaessa tuosta vain, Crownin kanssa on kädet täynnä irto-osia ja välillä lähtee aukeamaan väärästä kohdasta.
  Ensimmäistä meshiä ei modi tunnistanut ollenkaan.

  Kohtuu tyytyväinen kuitenkin, eniten ahdistaa tuo akkujen kuluminen, eikä olisi oikein haluja hommata kolmiakkuista modiakaan fyysisen koon ja painon takia.
   
 8. Manakuski

  Manakuski

  Viestejä:
  518
  Rekisteröitynyt:
  12.10.2017
  Kannattaa esim. Ebaystä tilata extention kitti, maksaa joku 5-10€. Kuplalasin kanssa ei tarvitse täytellä niin useasti. Single 0.23ohmin meshicoileja olen käyttänyt ja havainnut ne parhaiksi ton Crown 4:n kanssa. Itse vetelen 90w niillä.
   
 9. poksi

  poksi

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2019
  Mitä makutiivisteitä muut höyryttelijät ehdottomasti suosittelee :drool:
   
 10. Holotna

  Holotna

  Viestejä:
  854
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2017
  Röökinmakuista - jos semmoista olisi.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 11. Merkath

  Merkath

  Viestejä:
  1 119
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nom Nomzin nesteitä on nyt viime aikoina tullut vapoteltua, Nom Bongo on oma suosikki ja tyttöystävän lemppari on Grimm's Nectar. Puffilta ainakin nämä ovat poistumassa valikoimista Valviran takia (pulloissa taitaa lukea "e-liquid", mikä on iso no-no), mutta itse valmistajalta voi briteistä tilata näitä muutenkin halvemmalla. Valmiiksi sekoitettuja shortfillejäkin löytyy usein alennuksesta. On tuolta tullut halpaa VG-pohjanestettäkin litra tilattua.

  Nom Nomz® DIY E liquid Flavour Concentrates UK
   
 12. Manakuski

  Manakuski

  Viestejä:
  518
  Rekisteröitynyt:
  12.10.2017
  Damage juicen Keke, löytyy bottlecornerista. Aivan järkyttävän hyvää. Kannattaa youtubesta vilikasta rokrokvapes nestearvosteluja.
   
  Vortex ja neoflix tykkäävät tästä.
 13. Mika!

  Mika!

  Viestejä:
  248
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Capellan Harvest berryyn tulee aina palattua vaikka mitä välissä kokeilisi.
   
 14. tjkoo

  tjkoo

  Viestejä:
  402
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Jos etsii jotain MTL elikkäs perinteisen röökin korvaajaa, niin ei kantsi varmaan mitään wattihirmua/cloudchaseria hankkia.

  Oon aiemmin tykännyt aspire nautiluksesta ja vihannut sen vaikeatäyttöisyyttä.

  Kävin kolmisen viikkoa sitten kurvin Puffissa sillä asenteella että kokonaan uudet laitteet, ja sain hemmetin hyvän tankin,
  nimittäin Innokin Zenithin. ( Zenith Tank – A Better Vape Experience ) . Aivan törkeän hyvä, täyttö käy vaikka liikennevaloissa
  eikä ole vuotanut kertaakaan.

  Kantsii koittaa tota jos muut tuntuu vaikeilta, nuo 1.5ohm tms coilit toimii tuossa.

  Otin samalla testiin myös Smok Nanon eli tuollaisen USB-tikun näköisen Juul -kopion tasku-/varalaitteeksi. Siinä lähinnä jotain
  röökin makuista kun toisessa muita makuja.

  Tuolla combolla on ruvennut analoginen tupakka tuntumaan tosi kaukaiselta ajatukselta.
   
 15. Tuplis

  Tuplis

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Näköjään tullut zenithistä malli jossa on vaihdettava lasi. Se olikin lähes ainut miinus itselle, tuli nimittäin kalliiksi yksi harmiton tiputus :D

  Edit: ja silmä käteen niin eihän se ollutkaan "zenith" ollenkaan vaan "zlide" . Pitääpä tutusta tarkemmin oisko siitä seuraavaks...
   
  tjkoo tykkää tästä.
 16. tjkoo

  tjkoo

  Viestejä:
  402
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Mulla oli aiemmin käytössä Joeytech Cubis Pro:ta 3kpl, niistä kaikista korkkas ruuvattavan täyttökorkin kierteet just kun oli lähdössä johonkin. Se vasta vituttikin.
   
 17. Japi1978

  Japi1978

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  17.12.2018
  Onko jotain infopakettia jos vaihtaisi röökäämisen vapotteluun. Mulla olisi pari vaatimusta laitteelta, en tiedä onko se mahdollista. Poltan tällä hetkellä sinistä lämä askin päivässä noin. Laitteen pitäisi toimia koko päivän lataamatta, että laitan yöksi lataukseen, ja mahdollisesti myös tankissa olisi tilaa niin että se koko päivä menisi yhdellä täytöllä, ettei tarvitsisi kantaa nesteitä mukana taskussa mähläämässä kaikkea.

  Onko mahdollista tänä päivänä, vai vieläkö joutuu odottelemaan?
   
 18. SiB77

  SiB77

  Viestejä:
  187
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2018
  Jokin kolmiakkuinen ( 3 x 18650 ) modi ja vähemmän tehoja niin riittää akku päiväksi. Tankin koko pitäisi olla 10-15ml ja niitä on harvassa ja joutuu itse tilaan ulkomailta. Eli on mahdollista mutta joutuu etsimään sopivat hilut.

  Viissenttinen:

  Helpompi on tupla-akkuinen modi ja ladatatut vara-akut mukaan. Vaihdossa menee 8 sekuntia. Nestettä varapulloon. Noita 18650 on parempi ladata erillisellä laturilla. Modissa kun lataa niin ne ei yleensä osaa balansoida latausta fiksusti. Toiseen akkuun voi livahtaa ylivoltit ja toiseen ali, varsinkin tripla-akkuisessa.
   
  Partizaani tykkää tästä.
 19. Dominic Purcellin kaula

  Dominic Purcellin kaula

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2018
  Tuossa vaan menee laite jo sen verran isoksi ja raskaaksi taskussa kantaa, että kannattaa tosiaan pohtia kantaako mielummin vaihtoakkua ja vaikka 10ml:n täyttöpulloa mukana, jos ja kun laite pysyy tolkullisen kokoisena/painoisena.

  Ja ellei mikään jättimäisten pilvien aikaansaaminen ole tavoitteena, niin noi mouth to lung- vehkeet vie huomattavasti vähemmän nestettä ja akkua, eikä sitä niksaa ainakaan omien kokemusten perusteella nyt niin paljoa enempää tarvitse nesteessä olla kun höyrykoneissakaan. Joku 4-6mg riittää mtl- käytössäkin itselleni aivan mainiosti, mutta tämä toki riippuu ihmisestä.
   
 20. tjkoo

  tjkoo

  Viestejä:
  402
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Sit kantsii kans vetää niin hirveä jurri/krapulaputki ettei kykene kioskille ostamaan tupakkia,
  ja ainoa saatavilla oleva vaihtoehto on se sähkötupakka johon "pitäisi joskus siirtyä" :)
   
 21. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Nyt kun ruvetaan puhumaan että sähkötupakka aikheuttaa kuolemia, ottakaa oikeasti vastaan se mitä puhutte.
  Nuo kuolleet on vetänyt huumeita millä ei ole mitään tekemistä sähkötupakan kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2019
  PacoCrunz, Pärä ja MikaMM tykkäävät tästä.
 22. dropadrop

  dropadrop

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2018
  Eiköhän ne kuolemat johdu ihan muusta kuin niistä ”huumeista” mitä niistä on poltettu. Ymmärtääkseni ei ole tiedossa että THC olisi koskaan suoraan tappanut ketään.

  Todennäköisesti kyse on pohjanesteistä tai liuottimista jota on käytetty valmistuksessa.
   
 23. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  tuo koko juttu on 99% vitsi millä ei ole mitään tekemistä sähkötukan kanssa.
  Tuossa on kyse huumeidenvetämisestä höyrystimellä, 100% eriasi kuin sähkötupakka, ei mitään tekemistä.
   
 24. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  tyypit on vetänyt myrkkyä thc seassa, ostettu paskaa, sama kun ostais paskaa herskaa, ei sillä ole mitään tekemistä sähkötupakalla
   
 25. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  ylenkin kannattais ottaa selvää asioista enenn kuin revitellään paskoilla otsikoilla.
   
 26. VuohiKauhu

  VuohiKauhu

  Viestejä:
  1 047
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Höyrystynyt öljy on kuulemma melkoista myrkkyä keuhkoille. Mitenköhän on THC-öljyn kanssa? Toisaalta sitä on poltettu iät ja ajat, mutta onko siitä lähtenyt savu sitten eri asia kuin höyry?
   
 27. SiB77

  SiB77

  Viestejä:
  187
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2018
  E-vitamiiniöljyä höyrylaitteessa. Ei vittu. Ei sinne mitään öljyä laiteta. Vain vesiliukosta tavaraa. Kyllä darwin korjaa tollaset idiootit.

  Suomessa tollanen on 100% täysin mahdotonta. Jatkamme siis vaaratonta höyrystelyä.
   
  Partizaani ja MikaMM tykkäävät tästä.
 28. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sekin kannattaa muistaa että tuommoinen kannabis höyrytin on ihan eri laite kuin sähkötupakka.


  Tekniikan Maailma
   
 29. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  väärä ketju
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2019
 30. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  992
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  sähkötupakka säästää vitusti ihmishenkiä, faktat on faktoja, väittääkö joku vastaan........
   
 31. dropadrop

  dropadrop

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2018
  Aina joku väittää vastaan. Esim. suomessa THL elää usein omassa todellisuudessa ja väittää ettei esim harvardin tutkimukset päde suomalaisiin koska uudet tutkimukset ovat ristiriidassa meidän ravintosuositusten kanssa.
   
  MikaMM tykkää tästä.
 32. PacoCrunz

  PacoCrunz

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  25.05.2017
  Mä lopetin yli 10v kestäneen tupakoinnin 2014 tammikuussa sähkötupakalla. Ostin muron räbästä käyttäjältä muutaman Ego-akun, lavatuben, kasan tankkeja, atoja ja litkuja. Pari kertaa tilasin lisää pienellä nikotiinipitoisuudella olevia nesteitä. Höyrystely loppui sitten kun huomasin että olin vahingossa höyrystänyt 0mg nesteellä monta päivää. Huhtikuusta 2014 oon ollu ilman nikotiinia. Myin setit sitten pois samalla hinnalla millä ostinkin ne. En pyrkinyt hifistelemään sähkötupakalla ja saamaan hirveitä höyryjä ja nikotiinia maximit vaan oli alunperinkin tarkotus saada nikotiinia vaan välttämätön määrä ja maulla ei ollut väliä. Ei se tupakointikaan ollut makuelämys.
   
  senefisti ja Aku79 tykkäävät tästä.
 33. joo22

  joo22

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tästä tuli mieleen omat aloitus-setit 2012. Yllättävää näin jälkikäteen katsottuna oli se, että pakottava tarve tunninvälein röökille katosi. Pystyin olemaan 12h lennotkin ilman mitään "niksoja". Kun vedin röökiä niin koneesta juoksin ekalle röökipaikalle vetämään pari sätkää. Sähköröökin kanssa monesti menen paikanpäällä taksilla hotelliin ja kirjautumisen jälkeen käyn höyryillä pihalla.

  Hyvin se propaganda jota THL:kin toistaa että nikotiini on se paha paha joka koukuttaa. Röökissä muut aineet yhdessä nikotiinin kanssa luo sen fyysisen koukun jota ei tapahdu sähköröökin kanssa. Onko loppupeleissä "nikotiiniriippuvuus" edes fyysinen riippuvuus vai pelkkä psykologinen juttu? Tätä aihetta ei ole juuri kukaan tutkinut, ymmärrettävistä syistä. Tupakkateollisuus mielellään junttaa meidän aivoihin sen, että olet koukussa ja tarvit nyt röökiä, ja mehän vedettiin...
   
  King_Diamond tykkää tästä.
 34. Rullakebab

  Rullakebab

  Viestejä:
  520
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei noissa nyt merkittävää eroa ole kun että vapoissa yleensä höyrystetään kuivia yrttejä.
  Mutta teknisesti melkein sama vehje.

  E: mutta joo, en tajua miksi se budi pitää höyryttää jonkun öljyn kanssa.
   
 35. PacoCrunz

  PacoCrunz

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  25.05.2017
  Ite huomasin noin 3vk - 4vk kun olin ollut ilman tupakkaa, mutta nikotiinia sain sähköröökistä, että tuntu päässä että käy hitaalla. Tuntu että osa normaalista aivokapasiteetista putos pois. Tätä kesti noin viikon verran kunnes olo normalisoitui. Kysyin eräältä kaveriltakin, niin hänellä oli sama juttu kun lopetti röökin polton inhalaattorilla ja nikotiinipurkalla.
   
 36. Mysticization

  Mysticization

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  24.08.2019
  Onko kenelläkään kokemusta Eleafin Ijust S:stä?
  Itellä aloitti kiukuttelemaan niin, että höyryttää vain, kun tankki on puoliksi ruuvattu kiinni akkuosaan. Ongelma pahentui ja nyt höyryttää enää vain satunnaisesti, kun ensin jaksan ruuvailla edes takaisin x-määrän aikaa, kunnes löydän juuri oikean kohdan missä toimii.. Mitähän tälle voi tehdä vai onkohan jo roskiskamaa?
   
 37. dropadrop

  dropadrop

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2018
  Mulla ongelmat ovat yleensä liittyneet liian paksuihin nesteisiin. Olen aikani ihmetellyt laitetta ja ato-päitä kunnes olen tajunnut lisätä PG’tä.

  Ei varmaan kyllä sama laite.
   
 38. PanzerManiac

  PanzerManiac

  Viestejä:
  68
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tilasinpa putelin testiin kun tätä on täällä monesti kehuttu. Mikä on sekoitussuhde? Nykyinen vakkari on Heisenberg jota tykkään itse laittaa sekoitukseen noin 12%. Lähinnä että onko lähempänä 10% vai 20% "normi" Kekelle?
   
 39. Manakuski

  Manakuski

  Viestejä:
  518
  Rekisteröitynyt:
  12.10.2017
  20% kekelle on bueno. Heisenberg on aika tujua niin sitä itse käytin joskus 12%, nykyään 15%, mutta kekelle aina 20%. Niin ja 70vg/30pg.
   
 40. Dualram

  Dualram

  Viestejä:
  360
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli tuossa käytyä ostoksilla ja mukaan tarttui coileja, kotona huomasin että ovat Ni80. Olikos näiden käytössä jotain huomioitavaa?
   
 41. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  492
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Seikoittelin tässä kaikenlaisia makuja loppuvuodeksi. Reilun vuoden sekoitellut itse nesteet ja alkaa tulla mitta täyteen läträtä kaikkien putelien kanssa. Vasta tilasin 300ml 100mg niksaa ja kun nämä loppuu, niin saa tämä harrastus jäädä. Tupakointia ei varmasti tule aloitettua enää ikinä, mutta höyryttelyä saattaa tulla ikävä. Eipä tässäkään mitään järkeä ole ja 10 vuotta on pitkä aika tätäkin. Kriminalisoisivat koko touhun kerralla. Kunhan avauduin :dead:
   
 42. Nakuankka

  Nakuankka

  Viestejä:
  171
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Älä mene älyttömyyksiin wattien kanssa ettei coili ylikuumene (nikkelihiukkaset katsotaan karsinogeeniksi). Muutoin nichrome ei juuri eroa käytöltään kanthalista. Ni200 (puhdas nikkelicoili) vaatii sitten aina lämpösäätömodin.
   
  Dualram tykkää tästä.
 43. King Im Jo

  King Im Jo

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  Pieni vinkki jos coilien vaihtamisen aikaan vituttaa se että pitää odotella sen aikaa että uus coili on imeny nesteet ettei kärähdä ensimmäisellä imasulla. Säilytä käyttämättömät coilit pg, vg tai pikkug nesteessä. Joku filmi- tai pilleripurkki tms.
  Tai no en oo kokeillu, mutta nyt kokeilen. Kärähti vaihtaessa taas kun en oottanu.
   
 44. ?..

  ?..

  Viestejä:
  772
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Uusinta infoa näyttäisi olevan menthol makuaine joka voi aiheuttaa maksatuhoa.
   
 45. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 543
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tälle lähdettä? Ja mistä muuten edes saa nykyään mentholia, luulin että se aivan kiellettyä. Joo, en ole oikein ajantasalla näistä hommista nyt enää.
   
 46. Lerbatov

  Lerbatov

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Yhteen väliin sai niitä menthol-hileitä mitä sais nesteen sekaan laitettua. Kyllähän noita menthol-makuja myydään vieläki, ite en tosin niistä oo piitannu koskaan
   
 47. senefisti

  senefisti Super Genius Team R&T

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mä kyllä aina tiputtelen sinne tuoreeseen vaihtoatoon 4-5 tippaa nestettä ennen asennusta, niin ei tartte ootella mitään.
   
 48. King Im Jo

  King Im Jo

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  tää kai riippuu mitä atoja/coileja käyttää. aina tullu uitettua ees hetki nesteessä ja silti meinaa kuivana käryttää. tullu siihen tulokseen että laittanu yön yli nesteytymään. nyt tosiaan meinaan laittaa noi loput johonkin nesteeseen suoraan lillumaan. sama se jos ekat häyryt maistuu pelkälle pohjanesteelle.
   
  senefisti tykkää tästä.
 49. tjkoo

  tjkoo

  Viestejä:
  402
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Onko sulla kovin paljon VG:tä pohjanesteessä? Se kai imeytyy vähän huonommin kuin PG.

  Itellä kans riittänyt kun pari tippaa atoon vaihtaessa ja sitten ~minuutti odottelua kun nesteet tankissa.
   
 50. King Im Jo

  King Im Jo

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  Vg70/pg30+ toki se 1/5 - vähemmän makua riippuen mausta.

  Melo 3 käytössä ja osa atoista keraamisia ja osa ei.

  Välillä kärynny vaikka ollu yön yli ihan tankissa kiinni nesteiden kanssa.
  Ja ihan aitoja atoja pitäs olla vaikka kiinasta aikoinaan tilattu.