Ruohonleikkurit, moottorisahat ja muut pihapäristimet

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
12 015
McCulloch-ruohonleikkurin sähköstartin akku on näköjään rikki, kyseessä B&S Instart-järjestelmä. Onko todella niin, että noihin ei saa enää akkuja mistään? Viis vuotta vanha laite ja kaikki liikkeet myyvät eioota. Olisikohan noihin saatavilla jotain tarvikeakkua tai vaikka adapteria johonkin toiseen akkumerkkiin? Ei viitsisi ostaa uutta leikkuria sen takia.
Joku tulostellut adapterin Parksiden akulle. Briggs & Stratton InStart Battery Alternative

Toisaalta vähän rumemman ratkaisun rakentaminenhan on yhtä helppoa ilman pursotinta. Kyseessä on kuitenkin tavallinen työkaluakku, eli melkein mikä tahansa käy kunhan se on 10,8V(12V) li-ion sen saa kiinni fyysisesti ja sähköisesti. Ei tuohon tarvita kuin jämäkät piuhat abikoineen, pala vaneria, nyrkki&kyrpä tason autotallin työkalut ja kiinnitystarvikkeita.



Joku tehnyt muunnoksen vähän vaikeamman kautta dc-dc-konvertterilla ja Makitan akulle sopivalla tarvikepitimellä. Sinänsä kyllä siisti ratkaisu ja sopii monen käyttämään akkuekosysteemiin. Monella ei taida 10,8 voltin akkuja olla käytössä vaikka jotain merkkia 18-volttista on läjä ja kuusi laturia.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
250 283
Viestejä
4 358 890
Jäsenet
72 612
Uusin jäsen
Savupatonki

Hinta.fi

Ylös Bottom