Ruohonleikkurit, moottorisahat ja muut pihapäristimet

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 883
Hyvä, kiitos vastauksestasi. Jotain tuollaista olin ajatellutkin. Pitää laittaa harkintaan onko se ilmaamisen välttäminen kuitenkaan kannattavaa. Ei kovin suuri vaiva ja silloin lopputulos on ainakin varma.
Ei ilmaamista yleensä vältelläkään. Öljynvaihtoja ylhäältä imemällä, osa kerrallaan tai vajaasti, tehdään lähinnä siksi että tyhjennystulppaa ei ole, mikä on ikävä tai peräti kusipäinen valinta leikkurivalmistajalta voimansiirtoa tilatessa.

Neliveto on tietysti näppärä jos koneella on tarkoitus tehdä lumitöitä. Huollon ja harrastamisen tarvetta lisää. Niinikään nelivetoisuus korreloi siihen, että saattaapi olla huollettavissa.
 
Viimeksi muokattu:

DonX

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
301
Nyt kuitenkin jätteettin korjaamatta vanha(+12v) b&g moottorilla varustettu ruohon leikkuri (puola vika ei kipinää)ja tilalle makita dlm382z . Vaikka ei oo hiiliharjaton moottori, niin arvostelujen perusteella tein päätöksen. Aika iso hintahaarukka valikoimassa ?!
 
Liittynyt
16.05.2024
Viestejä
30
Niinhän se on, että enemmän on enemmän eli parempi. En minäkään oikeasti takavedolla ajele siksi että se on parempi vaan kitsauttani.
No niin no, meinasin minäkin takavetoa, mutta kun sattu toi tulemaan vastaan. Takavetosessa pelkäsin jääväni kiinni johonkin ja sitten sen koneen pois vetäminen jollain muulla vehkeellä olis ollu aika sähläystä tässä iässä, kun ei enää taivu selkä väärään eikä polviltaan tahdo ylös päästä. En oo ikinä ennen omistanu ajettavaa leikkuria, joten kaikki on muutenkin niin outoa.
 
Liittynyt
30.05.2018
Viestejä
674
Eihän se jousesta tosiaan ollut kiinne että veto puuttui, sitä vaihtaessa huomasi että vetohihna oli pudonnut pois paikaltaan. Tuli sitten uusittua leikkuuhihna sekä tuo vetohihna siinä samalla. Löyty onneksi suoraan hyllystä.

Perän/hydrostaatin öljyjä en jaksanut alkaa selvittelemään. Pitäis sitä varten kehittää jokin ramppikin ettei menis vaan tallin lattialla maaten ja sormituntumalla kopeloiden.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 257
Viestejä
4 332 269
Jäsenet
72 155
Uusin jäsen
hrtk

Hinta.fi

Ylös Bottom