Robotti-imurit

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja Eliasta Pani Karhu, 19.02.2017.

 1. Vee

  Vee

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Minä oon suodattimen imuroinu normi imurilla.. luulis saavan aika puhtaaksi. Jotenki tuntuu että tuo vesipesu sitä vaan tukkii..
   
 2. Jambbos

  Jambbos

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  19.07.2019
  Mulla ainakin tuli kaksi kappaletta S6:n mukana. En kyllä vedellä huuhtele kuin ehkä kerran viikossa. Koputtelen tyhjäksi samalla ku pölysäiliönkin.
   
 3. dirtyharry

  dirtyharry

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2018
  Miten tämä case päättyi Verkkiksen kanssa?
   
 4. mrsu

  mrsu

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  20.09.2019
  Onko kenellekkään jäänyt ylimääräisiä Neato Botvac -suodattimia? Ja mahdollisesti sivuharjoja? Maailmanpelastushengessä kysyn täältä ensin ennen kuin tilaan uutta tavaraa. Mulla on siis Botvac 75 ja High tai Ultra Performance -suodattimia, alkuperäisiä tai tarvikkeita etsin etupäässä. Sivuharja pitäisi kanssa vaihtaa, pääharja nyt menee vielä. Ja Tampereen suunnalla olisi käyttöä tuotteille ja voin antaa vaihdossa rahaa.
   
 5. Damixu

  Damixu

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2017
  Tänään tuli meikäläisen 2eritaso-omakotitaloon (Xiaomi) Roborock S6 ja koeajatin sen ylemmän tason osalta ja toimi aivan loistavasti ja piirsi tarkan kartan appsiin jatkosäätöjä varten ko. kerroksesta.
  Jotta en ihan perseelleen hoitele tätä hommaa, niin miten saisin järkevästi tuon talon toisen tason tähän roboimurointiin mukaan? A) Siirtämällä latausasema välillä toiseen tasoon ja talentamalla oma kartta siitä ja manuaalisesesti appsista vaihtaen aina ko. tason kartta robolle? vai B) nostan robon välillä ilman latausasemaa toiselle tasolle ja se hanskaa homman?

  Olen ihan ensipäiväneitsyt näiden roboimurien kanssa ja menen yritys-erehdysperiaatteella tässä eteenpäin (toki manuaali luettuna, mutta tällaisia asioita ei siellä ollut).
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2019
 6. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 718
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Mulla toimi S6 kahdessa kerroksessa ihan niin että latausasema on alakerrassa, ja vein vain imurin yläkertaan ja laitoin tulille. Piirtelee karttaa ja koluaa koko alan ja päätyttyään palaa lähtöpisteeseen ja jää siihen kun huomaa ettei telakkaa ole. Kartta palautui autom. alakerran kartaksi kun "heräsi" latausasemastaan seuraavalla kerralla.

  Vasta parit imuroinnit tehnyt yläkerrassa, ja ekalla kertaa jäi haahuilemaan hetkeksi kun ei löytänyt telakkaa ja palautin manuaalisesti alakerran kartan. Tämän jälkeen tullut jokin softa ja firmware päivitys, en tiedä johtuiko siitä mutta toisella kertaa imuroi ylakerran kuten tuossa alussa mainitsin. Eli hyvin :tup:
   
 7. Terro

  Terro

  Viestejä:
  775
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse tekisin niin, että laitat telakan siihen kerrokseen, jossa enemmän tarvitset no-go -zoneja tai kumpaa kerrosta imuroit useimmin. Sen toisen kerroksen (jossa ei telakkaa) imuroit sitten vain siirtämällä pelkän imurin ja käynnistämällä kyseisessä kerroksessa imurin napista.
   
 8. Damixu

  Damixu

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2017
  Tein näin miten neuvoitte ja homma pelitti hienosti. Robo imuroi tämän toisenkin kerroksen tyylikkäästi ja palasi lopulta samaan paikkaan mihin olin sen alussa laittanut.
   
 9. maustevoi

  maustevoi

  Viestejä:
  269
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Moro,

  Suunnittelen omakotitalon rakennusta. Mitä pitää ottaa huomioon suunniteltaessa taloa robotti-imuriystävälliseksi? Jotain valintoja, joita voi tai suositellaan tehtäväksi?

  Lähinnä mietin esimerkiksi oviratkaisuja (esim. rungon sisään menevät liukuovet, kynnyksiä, ikkunoita (alas asti vai vähän alareunaa jätetään) ja ennen kaikkea sitä, millaisen tilan "parkissa olo" vaatiii?
  Olisi järkevää saada joku "robotti-imuritalli" jo suunnitteluvaiheessa järjestettyä, jotta ei tarvitsi robotti-imuria vaan lyödä johonkin sähköpistorasian eteen.. Eli robotti-imurin säilyttämisenkin haluaisian tehdä katseenkestävästi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2019
 10. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 718
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Ainakin tuolle telakalle olisi tyylikästä jos saat johonkin seinään upotettua sopivan tallin. Pistorasia pitää toki olla, kovin korkea sen ei tarvitse olla, leveyttä jonkun verran. Kaveri rakensi myös ok talon jokunen aika sitten ja teki koiralle portaiden alle kolon kun hukkatilaa olisi ollut muutoin. Tuollaiseen sopisi roboimurin pesä oikein hyvin.

  Muista jutuista ei niin huolissaan kannata olla, kunhan ei mitään kovin korkeita kynnyksiä tee. Liukuovi tietty helppo siinämielessä ettei jää avatun oven taakse tilaa minne ei pääsisi. Johtokouruja tai lattiaan / listoihin upotuksia kannattaa käyttää jos tulee paljon viihde-eletroniikkaa olohuoneeseen tms.
   
  maustevoi tykkää tästä.
 11. maustevoi

  maustevoi

  Viestejä:
  269
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Juu kiitos vastauksesta ^.
  Jonkun näköistä robotallia suunnittelenkin, kerta voin.. Pikkusen kasvuvaraakin lienee laskettava, jos robomallit kasvaa..
  Telakalle pitäisi tosiaan saada sievä ja fiksu "talli", esim. eteisen tai khh yhteyteen. Pitänee miettiä, millaisen tallin sille oikein saa kehitettyä. Tavoitteena minimoida oma imurointi tulevaisuudessa!
   
  latee77 tykkää tästä.
 12. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 718
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Jos noin tarkkaat pääset suunnittelemaan niin itse ottaisin huomioon myös tosiaan nuo johtojen upotukset, eli vaikka kynnysten ja listojen alle jää helposti sen verran tilaa että mahtuu tekemään johtovetoja vaikka kaiuttimille. Jos tuleekin kotiteatterivahvistinta yms. olohuoneeseen niin saisi kaikki johdot pois lattialta.

  Tulee cleanin näköinen + roboimurille helppo :)
   
  maustevoi tykkää tästä.
 13. pipo

  pipo

  Viestejä:
  139
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  En lähtisi tekemään tallia kovin isolla kädellä. Telakan voi laittaa esim. kiinteän vaatekaapiston alle tai muuten huonekaluihin sijoitettuna. Sähkö toki pitää olla lähellä ja pölysäiliön tyhjäys huomioituna. Huonekalut ja roinan määrä määrittelevät enemmän robotti-imuroinnin mahdollisuuksia. Robotit ovat suunniteltu toimimaan normaaleissa kodeissa, joten suuria valmisteluita ne eivät vaadi.

  Meillä Neato D5 ei pärjännyt ollenkaan jalkalistan korkeudella olevien ikkunoiden kanssa, mutta Electrolux PureI9 hoitaa hommat mukisematta paremmilla antureillaan.

  Jos jotain haluat miettiä robottiystävälliseksi jo talon suunnitteluvaiheessa niin mielestäni se on pihan nurmikko.
   
  maustevoi tykkää tästä.
 14. Terro

  Terro

  Viestejä:
  775
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jep. Mielestäni taloa itsessään ei tarvi sen kummemmin suunnitella, kunhan ei tee korkeita kynnyksiä. Paljon oleellisempi asia on sisustuksen suunnittelu. Sohvat ja huonekalut sellaisia, että robotti pääsee niiden alle. Ja johtoja ei lojumassa lattialla ja matot sellaisia, että eivät häiritse robotin kulkua.
   
 15. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Siinä tallin suunnittelussa kannattaa sitten huomioida tosiaan tuo pölysäiliön tyhjäys+muut huollot ja putsaukset. Äkkiseltään itselle tulee mieleen tuo rappusten alunen, jos on 2-kerroksinen talo. Tai keittiöön jokin kolo (missä esim. talousjakkara) missä telakka on. Siitä on lyhyt matka roskikselle tyhjentämään sitä säiliötä+pääsee nopeasti putsaamaan kokkailu jätökset.
   
  latee77 tykkää tästä.
 16. latee77

  latee77 Make ATK Great Again RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  1 718
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Itse kyllä tyhjennän säiliön niin että otan vekottimen pöydälle ja putsaan muutenkin hiukan samalla, ei väliä sen suhteen missä telakka on.

  Mun mielestä tyylikkäin tapa tehdä robolle telakka olisi juuri sopivan korkuinen / levyinen syvennys jossa pysyy piilossa.

  Itellä se on keittiön tasojen syvennyksessä jossa jakkara usein on, siihen tehtiin matala hyllylevy niin on sen alla piilossa ja pääsee hyvin liikenteeseen.
   
 17. ravallo

  ravallo

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Yksi ongelma syvennyksissä on se mistä kohtaa robo onnistuu näkeen sen telakan majakan. Mulla se on sellaisen laatikoston alla vähän kapeassa raossa, ja ehkä kerran viikossa tulee keissi jossa se (980) jää vaan siihen eteen pyörimään kun se majakka jää jotenkin piiloon. Sehän suunnistaa "kotiin" niin että se koittaa mennä oman navigointinsa mukaan sinne lähimaastoon, ja sitten sen infrapunamajakan ohjaamana perille. Virallisen ohjeen mukaan telakan ympärillä pitäisi olla muistaakseni puolitoista(!!!) metriä tyhjää, mulla on ehkä 30cm molemmilla puolilla, ja kyllä se sinne useimmiten löytää.

  Voisin kuvitella että ongelmia voi tulla myös reunaheijastusten kanssa.
   
 18. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  725
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
 19. murpur

  murpur

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  22.02.2018
  Kukaan onnistunut Roborock S50 "resetoinnissa"? Kotona vaihtui reititin ja nyt pitää päivittää wifin tiedot siihen. Nyt olen yrittänyt ohjeitten mukaisesti niin ei onnistu vittu yhtään mikään. Resetoin sen tehdasasetuksilla (töpselipainike 3s + kerta painallus upotettua resettiä ja pitää töpseliäpainiketta alla kunnes englanniksi tulee puhetta) mutta siltikään ei onnistu. Epäilen että onkohan tuossa Xiaomi Home apissa jotain nyt vituillaan ja en yhtään muista miten sen alkujaan otin käyttöön.

  Add Device -> S5 -> kohta missä sanotaan wifin resetoinnista täppään boksin ja eteenpäin -> laitan wifin nimen ja passun -> seuraavasta painan wi-fi settings -> heittää iphonen asetuksiin josta valitsen robotti-imurin wifin ja painan vasemmasta yläkulmasta takaisin appiin -> tähän tysähtää. Ruudulla lukee se "Connect your phone.. .. and return to Xiaomi Home app".

  Mitä tässä nyt pitäisi tehdä? Jos palaan takaisin yläkulman vasemmasta nuolesta se menee takaisin Add Device kohtaan. Jos menen siitäkin takaisin se menee takaisin siihen alkuruutuun mitään tekemättä.
   
 20. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  725
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Muistaakseni piti ensin yhdistää imuriin, sitten ku se nakkaa siihen wifi ruutuun ni siinä sit boksiin
  tms
   
 21. Matolaatikko

  Matolaatikko

  Viestejä:
  904
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2018
  Itsellä on aulassa robo lipaston alla. Pistorasia oli juuri sopivasti siihen laitettu jouluvaloja, yölamppua yms varten. Robotti on piilossa, eikä näinollen ole häiritsevä.
  Pitää muistaa että se "talli" vaatii sitten sen telakan vahvuisen seinän. Onko tarvetta tehdä 2*4 pystyillä seinää? KHH tulee muutenkin täyteen kaapistoja, joiden alle sen robotin saa menemään piiloon. Tuo talli on siis mielestäni turhaa.

  Matalat kynnykset ja pistorasia ajatella valmiiksi.

  Lisäksi, osta tarpeeksi korkeilla jaloilla oleva sohva, ettei jää jumiin, kuten meillä tuppaa jäädä. Olen tehnyt korokkeet jalkojen alle, että nousi sen 1,5cm.

  Lisäksi, pistä tosiaan sähköputkituksilla kaapelinvedot olohuoneeseen, jotta saat kaiutinjohdot nätisti. Sekä television johdoille seinän sisään oma kaapeliputki. Itse tein vastakkaisille seinille juuri näin. Rouva kun tykkää vaihtaa järjestystä, niin helppo ottaa vain televisio seinältä ja siirtää toiselle tarvittaessa. Ikean LACK hylly peittää just sopivasti kaikki kiinnitykset ja kaapeliputken kannen, niin ei jää nekään näkyviin. Mielestäni televisio seinällä on paljon paremman näköinen vs televisiotasolla.
   
 22. Boulder

  Boulder

  Viestejä:
  293
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2017
  Esim. Ikeasta saa vaihtojalkoja, jos huonekalusta saa ne ruuvattua pois ja uudet tilalle. Meillä oli yksi sohva vähän liian matala ja ongelma korjaantui noilla.
   
 23. pelitys

  pelitys

  Viestejä:
  748
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mulla ei robo halunnut yhdistää ollenkaan 5Ghz verkkoon. Rinnakkaiseen 2.4Ghz verkkoon meni heittämällä.
   
 24. murpur

  murpur

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  22.02.2018
  Joo se ei tue kuin 2,4Ghz wifiä ja mulla se on juurikin 2,4Ghz.

  Edit: Kokeilin vanhalla Iphone 6:lla jossa ei ollut IOS 13:sta, ei SIM-korttia ja ei Xiaomi Homea aiemmin asennettuna. Tällä sain sen toimimaan. Eli se kohta missä napilla hypätään valitsemaan se robotti-imurin wifi, painoin sitä, valitsin robotti-imurin wifin ja palasin vasemmasta yläkulmaasta takaisin appiin wifi asetuksista ja siitä melkein heti tuli näkyviin initialisointi ruutu ja pääsi konffaamaan robotti-imurin. Eli EHKÄ mahdollisesti IOS 13:ssa jotain muuttunut. Ainakin siinä kohtaa missä annetaan oman wifin nimi ja passu, niin Iphone XS:ssä IOS 13:sta siinä luki "Wi-fi" esisyötettynä. Vanhassa Iphone 6:ssa IOS 12:sta siinä luki oikea wifin nimi mihin olin puhelimella kiinni. Emt eos ota tästä nyt selvää. :/

  Mutta ainakin toimii taas.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2019
 25. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko Roborock S6 kaikista hiljaisin malli? Mietin, että nykyisen Neato Botvac D85 lähtisi päivittämään uudempaan. Tuosta neatosta ainakin lähtee melkoinen ääni ja törmäilee/jumittelee omassa asunnossa jonkin verran niin sen takia haluaisin hiljaisemman vaikka en tuota aina kotona ollessa päällä pidäkään. Eipähän ainakaan häiritsisi naapureita.

  Itellä on ikea friheten. Olisiko sattumalta vastaavaan ollut tuo projekti? Melko suosittu sohvamalli tuo, mutta koitin ikeasta ostaessa kysellä, muttei sieltä osattu sanoa. Olisi meinaan kätevä kun robotti pääsisi senkin alle.
   
 26. Aquarius72

  Aquarius72

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meillä on Neato D5 connected sekä eilen haettiin Roborock S6. Tuo S6 on selvästi parempi hankalissa paikoissa. Neato kiipeää herkästi mm. trumpettijalkaisten baarituolien päälle sekä nojatuolin jalkoihin ja jää niihin nylkyttämään. S6 ei jäänyt kertaakaan jumiin vaikka sekin kiipesi noiden baarituolien jalkoja pitkin. Ainostaan kerran huusi, että sivuharja on jumissa, kun se kiilautui imurin ja baarituolin jalan väliin, mutta jatkoi silti ja kohta alkoi sivuharjakin pyöriä. Neaton sivuharjaa sai välillä etsiä oikein tosissaan, kun se oli tiputtanut sen jonnekin verhojen väliin.

  Yhden illan kokeilujen perusteella suosittelen ehdottomasti S6:sta. Ainoa miinus tulee hieman hitaasta mobiiliapista (IOS), mutta eiköhän siihenkin päivitykset auttane?
   
  latee77 tykkää tästä.
 27. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 608
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko äänessä paljonkin eroa noiden välillä? Tuo S6 on vielä melkoisen hinnoissaan niin tekisi mieli odotella.
   
 28. Boulder

  Boulder

  Viestejä:
  293
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2017
  Ei ole Ikean sohva, taitaa olla Askon joku malli. Aika monissa sohvissa on irtiruuvattavat jalat vakiokokoisella kierteellä ja tilalle voi laittaa sitten mitä haluaa. Kannattaa kokeilla, lähteekö jalka irti niin siitähän saa tarvittaessa samalla katsottua tuon kierteenkin.
   
 29. Aquarius72

  Aquarius72

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ainakin Standard-modessa on selvästi hiljaisempi. Tämä tarkoittaa luonnollisesti heikompaa imutehoa, joka on IMO aika suoraan verrannollinen ääneen. Puhdasta jälkeä tuo kuitenkin teki. Neaton ilmavirran tuntee selvästi jopa 5m päästä. Tuon S6:n turbo-modea en ole vielä kokeillut, joten en osaa sanoa sen enempää vielä vs. Neato.
   
 30. PatrikSelin

  PatrikSelin

  Viestejä:
  162
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Asensin Xiaomi Homen uudelleen iPadille, koska ei synkronoinut tietoja toiselta laitteelta. Sama versio kuin aiemmin, mutta UI muuttui "hieman". Miten tuollainen on mahdollista?

  IMG_0246.PNG
   
 31. Joda

  Joda

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016


  Taisi tulla uusi roborockin "tappaja". Ainakin jos saavat no-go-zonet aikaiseksi ja joskus saapuu muuallekin kuin jenkkilään.
   
 32. Aquarius72

  Aquarius72

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mahtaako toimia pimeässä, kun on kameralla suunnistava malli?
   
 33. Zoppa

  Zoppa

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Muistaakseni tuossa oli ledit antamassa valoa kun on tarpeeksi hämärää.
   
 34. qizimo

  qizimo

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  04.08.2019
  Onko joku löytänyt jostain roborock s6 uutta originaali pää ja sivuharjaa? Ei tahdo nuo kiinan halppis varaosat toimia samalla lailla kuin mukana tulleet harjat desibelit kasvaa hurjasti halppis varaosia käytettäessä. Eli siis pääharja irrotettavilla päillä ja sivuharja sellanen silikoninen.
   
 35. PornReindeer

  PornReindeer

  Viestejä:
  454
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onko kukaan korjannut/tuunannut Neaton renkaiden kumipintaa? Ei meinaa jaksaa enää painaa olkkarin mattoa pitkin vaan sudittelee ja etenee hyvin hitaasti. Huomaa kyllä renkaista että selvästi kuluneet pinnat.

  Toki ikääkin on useampi vuosi, joten päivityskin olisi varmaan ajankohtainen.
   
 36. PatrikSelin

  PatrikSelin

  Viestejä:
  162
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Kai Neatoniin myydään vaihtorenkaita?
   
 37. PornReindeer

  PornReindeer

  Viestejä:
  454
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aika huonosti näyttää löytyvän, mutta pitänee vielä vähän ajatuksella etsiä. Renkaathan ovat ihan kohtuullisessa kunnossa, mutta ehkä kuvio on sen verran pyöristynyt ettei pidä. Toki voihan jousetkin olla kuoleentuneet sen verran että pohja ottaa nykyisin enemmän kiinni. Tosiaan -15 hankittu robo, että ei päivityksestä haittaa olisi :D
   
 38. HiTec

  HiTec

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
  @PornReindeer

  Ainakin thingiversestä löytyy Neatoon renkaita, tosin ei suoraan ostettavana, vaan pitäis tulostaa/tulostuttaa TPU:stä. Oli muistaakseni erilaisilla kulutuspinnoillakin olevia versioita. Meinasin että testailen noita jossain vaiheessa, kunhan tulee TPU rulla 3DJakelta.

  Jos valmista etsit, niin ebaysta hakuun, jotkut myy tuolla toisinaan uusia purettuja roboja osina, joista on vaan nykäisty LIDAR omiin elektroniikkaprojekteihin.

  Ja jouset ei käytännössä vaikuta pitoon, kun vaihteistopaketit makaa suurimman osan ajasta tasaisella alustalla ajellessa liikkeenrajoittimia vasten. Renkaiden kuluessa maavara pienenee, eli sitten esim. matolla ajellessa pohja laahaa enemmän mattoa vasten. Siihen kun yhdistää kuluneet renkaat, niin sutii varmasti.

  Suurin renkaita kuluttava tekijä on etupuskurin kytkinten kuoleutuminen. Eli robo sudittelee esim.seinää vasten. Helppo korjata pelkällä etupuskurin irrotuksella ja putsaamalla kytkimet Kontakt PRF:llä. Numeroa en muista, mut ruskee pullo. Samalla varmistaa et ne kytkimen päällä olevien jousitettujen hattujen jouset ei oo kuoleutunu. Jos on, niin niitä voi aavistuksen venyttää jos ei uusia jousia löydy hyllystä. Liikaa ei pidä virutella, koska sit puskurin ollessa paikallaan kytkin voi olla jatkuvasti pohjassa. Yleensä kytkimistä kuoleutuu ekana sivuharjan puoleiset kaks kytkintä, jotka on suurimmalla käytöllä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2019
 39. PornReindeer

  PornReindeer

  Viestejä:
  454
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ainakin minun paksulla matollani jouset vaikuttavat koska renkaat eivät ole pohjassa kuten kovalla lattialla. Toki mitä isommat renkaat sitä vähemmän jouset työntävät niitä ulos.

  Ehkä minä hommaan uuden ja siirrän Neaton pysyvästi yläkertaan, voi sitten tehdä säätöä tarvittaessa.

  Mikäs on tämän hetken "järkiostos"?
   
 40. SheikYerbouti

  SheikYerbouti

  Viestejä:
  300
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Roborock S6. Miten paljon rullaan jää pitkät hiukset? Entä miten tarkasti ja helposti tuolla sovelluksella saa rajattua alueet? Nappaako latausjohdot sisälleen?
   
 41. PatrikSelin

  PatrikSelin

  Viestejä:
  162
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Rullaan jää kyllä pitkiä hiuksia, mutta ei ole koskaan mennyt jumiin niistä. No-Gone-alueet ovat tarkkoja, mutta kerran kerran imuri ajoi itsensä jotenkin nurkkaan ja päätyi sitten kielletylle alueelle. Magneettinauha kannattaa hankkia, jos pitää suojata arvokkaampaa tavaraa. Ja kyllä vapaana olevat virta- ja latausjohdot menee imurin mukaan.
   
  SheikYerbouti tykkää tästä.
 42. spede

  spede Köyhä

  Viestejä:
  2 125
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  [​IMG]

  Jollain Roomba rullannut sensorinsa paskapaperiin ja tehnyt itsarin portaat alas. :tup:
   
  Pärä, Jambbos, murdoc ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 43. watanen

  watanen

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Kaipaisin kokemuksia Neaton D7 connected robosta. Onko hintaansa nähden laadukas? Arvioiden perusteella tekee puhdasta jälkeä ja suunnistaa kohtuu hyvin. Arvostan myös, että saa Applen Homekitin kautta Sirillä antaa käskyä siivota tietty alue. Toki näin jostain luin, mutta mikä on todellisuus, käyttääkö joku näin?

  Tai sitten jos on suositella Homekit yhteensopivaa muuta merkkiä?
   
 44. celeron

  celeron

  Viestejä:
  331
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Harvemmin tulee käskettyä D7:ää puheella. Tässä on se ongelma että no-go zonet ei toimi jos käskee puheella. Mikä lie aivopieru valmistajalta. Muuten olen todella tyytyväinen ko. imuriin.
   
 45. Taavi99

  Taavi99

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2019
  Miten olet saanut Homekit toimimaan D7:ssä? Minulla ei ole tullut vielä sellaista versiota ohjelmasta jossa Homekit olisi.
  Olen tosi tyytyväinen D7 versioon ja siihen että pystyy huone kerralla imuroimaan ja myös huoneen sisällä voi tehdä useampia imuroitavia alueita. Esim keittiössä työpöydän edusta voi imuroida useaan kertaan päivässä ajastettuna.
   
 46. celeron

  celeron

  Viestejä:
  331
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Käytän google homea.
   
 47. Pastori82

  Pastori82

  Viestejä:
  133
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2017
  Kohta 1v. täynnä D7 ajelua. Tyytyväinen olen kyllä ollut robottiin. Mutta emännän yhden kirppari reissun jälkeen meille on ilmestynyt ihan helvetisti kaikenmaailman kynttilää ja muuta paskaa lattiatasolle, joten robotin käyttäminen on jäänyt vähemmälle. Pieni väsytys taistelu käynnissä eli saa emäntä sit imuroida kun kerta tommosia esteitä on kämppään rakennellu. Katotaan kuinka kauan jaksaa.
  Kyllähän se kone niitä varmaan kiertelis, mutta ku se koirankarva ja pöly tuppaa meneen esteiden väleihin mistä ei kone niitä saa pois. Katotaan miten tässä käy.
   
  HiTec tykkää tästä.
 48. podopado

  podopado

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  27.07.2017
  Mummolle olen hommaamassa robotti-imuria, hänellä ei ole älypuhelinta joten pitäisi olla semmonen joka toimii hyvin imurin omista napeista ja muutenkin vanhukselle helppokäyttöinen, tulee kaksioon.

  Olisko vinkkejä alle 400€ hintaluokassa.
   
 49. masaf2

  masaf2

  Viestejä:
  474
  Rekisteröitynyt:
  02.05.2017
 50. MiKiM

  MiKiM

  Viestejä:
  106
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse tilasin Neaton D85 roboon uuden pyörän ebayn kautta, muualta ei oikein tahtonut löytyä ainakaan järkevään hintaan. Ja jousi siitä renkaasta ei kyllä kuoleennu, sen verran vahvaa tekoa on. Kaksi ja puoli vuotta taisi tuo kapistus olla kovalla käytöllä eikä suurempaa valittamista, akku siitä vaihdettiin uuteen ja sitten tuo toinen rengas, jonka takia piti purkaa koko laite auki, mutta youtubesta löytyy kyllä hyviä videoita avuksi.

  Nykyään käytössä Neaton D6 ja tyytyväinen ollut siihenkin.
   
  HiTec tykkää tästä.