Razerilta tappelupeleihin suunnattu Raion-peliohjain

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Kaotik, 14.10.2019.

 1. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 177
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  upload_2019-10-14_20-40-38.png

  Razer on julkaissut erityisesti tappelupeleihin suunnatun Raion-peliohjaimen. Tappelupeleihin suuntautuminen näkyy analogisten tattien pois jättämisessä ja liipaisintoimintojen siirtämisessä neljän toimintonäppäimen rinnalle viidenneksi ja kuudenneksi näppäimeksi. Toimintonäppäimet on toteutettu peliohjaimille erikoisesti mekaanisilla näppäimillä.
  Ohjain on PC:n lisäksi yhteensopiva PlayStation 4:n kanssa. Sen hinta on Razerin verkkokaupassa 109,99 euroa.

  Lähde: PS4 Gaming Controller - Razer Raion
   
 2. antero

  antero

  Viestejä:
  2 884
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Millloin saadaan juoksupeleihin suunnaattu ohjain, missä vain yksi nappi.

  Eli floppihan tuo on, hinta kruunaa kaiken.
   
 3. Raxama

  Raxama Köyhä

  Viestejä:
  1 354
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei välttämättä. Tappelupelit on suht kuuluisia siitä et D-padit menee rikki suht nopeesti perusohjaimista, kavereilla muutamat DualShock 4:set lopettanu toimintansa d-padin osalta kun tarpeeks jynssätty tekkeniä. Tän tarpeellisuuden määrittää oikeestaan vaan se et onks toi d-pad ja muut napit kuinka hyviä. Jos ne kestää ja d-pad on hyvä niin en tätä lähtis välttämättä turhaks sanomaan. Marginaaliryhmän tuote jokatapauksessa.
   
 4. tuskis

  tuskis

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  26.08.2017
  Siinäpä se ongelma näissä "tappelupeli -padeissa" on ettei d-padin toimintaan tai laadukkuuteen ole panostettu tasan yhtään sen enempää kuin normaalissa ohjaimessa. Omistin aikoinaan Hori Fighting Commander 3 -ohjaimen, joka oli nimenomaan tappelupelejä varten tehty, mutta kerkesinkö edes 2 kuukautta käyttämään kunnes d-pad tuli tiensä päähän saman ongelman kanssa kuin muissakin ohjaimissa, eli d-padin kumiset kytkinhatut kuluvat rikki.
  No, tässä Razerin padissa on mainittu olevan joku "mecha tactile" d-padi, mikä nimensä puolesta voisi viitata mekaanisiin kytkimiin tai vähintään samanlaisiin kuin hiirien kytkimet mikä antaa olettaa jotain parempaa laadukkuutta ja käyttöikää, mutta saa nähä millainen toteutus lopulta ja on eritoten kestävyyden suhteen.

  Muutehan tämä ohjain on lähinnä tehty kilpailemaan Astro C40 TR:n kanssa.
   
 5. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 177
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  "Mecha-tactile" kuulostaa enemmänkin mekaanisen tuntumaa imitoitavalta kumikuvulta. Toisaalta itse toimintonäppäimet on sitten kuitekin mekaaniset