Rallin MM-sarja 2019

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja karik134, 15.01.2019.

 1. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä Tänäk otti nyt tärkeän voiton mestaruuden kannalta ja ei edes varmistellut Powerilla, jotenkin tuntuu että nyt ajetaan kaikki tai ei mitään ja sama on jatkunut koko kauden. Ehkä on niin harmittanut viime kauden tapahtumat ja keskeytykset eri teknisiin virheisiin.

  Jostain syystä jäi kyllä itsellä rallin seuraaminen esim Yleltä aika vähiin, ehkä suomalaisten surkea menetys vei mielenkiintoa.

  Toivon kyllä Tänäkille mestaruutta, Ranskalaiset on voittaneet ihan tarpeeksi jo. Suomalaisista en tiedä mitä sanoisi, aika näyttää ajaako Latvala ensi kautena. Jos olisin Tommi, niin panttaisin päätöstä viimeiseen kisaan asti ihan vaan kiusallani, niin näkyisi kestääkö se Latvalan pää.

  Tai mistä sen tietää jos Tänäk on tehnyt samaa, kirjoittaa uuden sopparin vasta sitten kun mestaruus on varmistunut. Sekin voisi olla aika kova veti Tänäkilta, pistää vähän painetta Tommin ja Toyotan suuntaan, että auto on sellainen millä voi voittaa ja pysyy nipussa.

  Rovanperälle onnea mestaruudesta, en usko että on ainoa.
   
 2. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 942
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Huomatkaa, että GB:n kisa oli Kivi-Matin kauden ensimmäinen oikea keskeytys.
   
 3. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Juuri ketään ei näytä täällä ralli kiinnostavan ketjun hiljaisuudesta päätellen. Mestaruus olisi ratkeamassa, Jari-Matti </3 Maisa, kuskikuviot jne.

  Oli pakko tulla kommentoimaan (jos ketään kiinnostaa) Tänakista. Tyyppi on menestyksen myötä alkanut näyttää kehonkieleltään siltä, kuin olisi voittanut viimeiset 20 maailmanmestaruutta. Joku aika sitten kun sen autosta hajosi jotain, se juttujen mukaan kovisteli Mäkistä lupaamaan, ettei se toistu ja vihjaili haastattelussa että vaikeaa on voittaa kun talli kusee asiat. Miten vitussa Mäkinen voisi luvata sellaista? Niillä on taitavia suunnittelijoita ja tarkka laadunvalvonta, mutta 100% varmuutta kaiken kestävyydestä ei voi tietenkään taata kukaan missään tiimissä. Näkisin sen kovistelun lähinnä ylimielisenä kukkoiluna Mäkistä kohtaan, kuin osoittaen että Tänak on tallin todellinen pomo. Nyt sillä mopo keulii jo niin, että se on managerinsa kanssa ottanut yhteyttä suoraan Tommin yli Toyotan pomoihin tallipaikkaneuvotteluissa. Japanilaisille hyväkäytöksisyys ja hierarkiat ovat tärkeitä, ne eivät varmaan katso hyvällä tuollaista taktiikkaa ja Tänakin valtavaa egoa. Taitaisi olla parempi Toyotalle olla palkkaamatta Tänakia ollenkaan.
   
  Touhutippa, alms, Heimohämähäkki ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 4. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tänakin käytös ja ulosanti on kyllä aika hämmentävää, ottaen huomioon että tämä ei ole saavuttanut vielä oikein mitään niin erityistä WRC tasolla. Miehen ulosanti on tylyä ja sisäänpäin kääntynyttä.

  Itse ainakin jopa toivon että Latvala onnistuisi keräämään itsensä nyt ja suorittaisi hyvin. Onhan tuolle tullut vuosia naurettua mutta sääliksi on käynyt viime vuosien takia tapahtunut aisankannattelu.
   
  Edqar tykkää tästä.
 5. dude86

  dude86

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  On neuvoteltu jo liikaa, se menee kohta siihen, että tallilta tulee pienempi tarjous ja laskevat sitä jatkossa aina lisää, jos vaikka alkaisi kelvata. Paikat on aika vähissä ja Huihai sai myös tarpeekseen tuosta säätämisestä, heillä on myös muutama miljoona muissa kiinni. M-sport:n talous ei kestä isoa investointia ja Citikalla on kuskit valmiina. Tänak on pilannut neuvotteluvalttinsa, ajaako Toyotalla sillä mitä annetaan vai halvemmalla muualla.
   
 6. Lager7

  Lager7

  Viestejä:
  153
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2019
  Tanakin ulosanti on samaa luokkaa räikkösen kanssa. Eiks me suomalaiset just tykätä tollasesta jurosta kaverista?
   
 7. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ihan mielenkiintoisia ovat kyllä olleet nämä sopimusneuvottelut, onko tässä riskinä että kohta Tänäk ei saa sopparia ollenkaan, jos loputtomiin jaksavat asiasta vääntää. Menee Tommilla tai Japanilaisilla hermot koko hommaan.
   
 8. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  578
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Räikkönen ollut aina sympaattinen ja hiljanen. Tänakista lähinnä huokuu ulospäin tympeä mulkku. Asiaa ei helpota yhtään nuo sen vaatimukset.

  Onhan toi aika absurdi ajatus että Tänakille annettais jotain suurtakin etulyönti asemaa ohittamalla Mäkinen jota ilmeisesti japsit arvostaa suuresti.
   
 9. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Jospa Mäkinen kaikessa hiljaisuudessa tekee diilit 3 muun kuskin kanssa ja antaa Tänakin luulla saavansa 10 milliä kaudesta, yksityiskoneen ja palvelijoita. Venytetään neuvotteluja niin kauan että kaikilla muilla talleilla on paikat täynnä. Sitten kun se tulee managerinsa kanssa Puuppolaan laittamaan allekirjoituksia kuvitellen ottavansa koko tallin haltuunsa, niin vastassa onkin Tommi uuden kuskikolmikkonsa kanssa ja ne huutonauravat virolaiset pihalle sieltä. Ei kuskin paikkaa ensi vuodeksi mistään ja seuraavana vuonna voi sitten mennä hattu kourassa kyselemään töitä talleista, kun on kilpailutuntuma ruosteessa ja mulkun maine :D
   
  emagdnim ja JukkaX tykkäävät tästä.
 10. Jakarizz

  Jakarizz

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Taitaa Tänak olla Räikkösen sijaan enemmänkin eräänlainen rallin oma Alonso. ;) Varmasti tämän hetken paras kuski mitä tällä hetkellä on, mutta nyt ei kannata antaa yhtään siimaa diivailijoille jotka sitten myöhemmin pahimmillaan repivät tallin rikki sisältä käsin.

  Joka tapauksessa kiva saada välillä mestariksi joku muu kuin Sebastian...
   
 11. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Täytyy kyllä myöntää, että Tänakista ei tule ainakaan ulospäin mitenkään kovin mairittelevaa kuvaa. En ole fani ollenkaan, mutta ehkä olisi sarjan kannalta hyvä, että mestari olisi jokin muu kuin Sebastian vuodesta toiseen. Toisaalta olisi aikamoinen tilanne jos Tänak jäisi ilman sopparia kokonaan, periaatteessa sekin voisi olla mahdollista. Loputtomiin ei voi työnantajaansa haastaa ja on siellä muitakin kuskeja tarjolla.
   
 12. Rahikainen

  Rahikainen BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2019
  Lähtiköhän toi Maisa noitten verovelkojen takia kävelemään? Mitä se edes tekee työkseen?
   
 13. Touhutippa

  Touhutippa

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Melkein toivoisi, ettei Tänak saisi paikkaa Toyotalla. Sen verran ylimielisen mulkun oloinen kaveri, vaikka onkin kiistatta sarjan nopeimpia, ellei nopein kuski. Toyota on tietääkseni tehnyt ja tekee helvetisti hommia, että näyttäytyisi yleisölle avoimena ja positiivisen ilmapiirin tallina, johon Tänakin kaltainen kukkoilija ei istu yhtään. Latvala, Rovanperä ja Meeke vaan ensi kaudeksi puikkoihin sanon minä.
   
 14. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  688
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Asiantuntija tehny altterin? Ei Maisan työt oikein kuulu tähän topikkiin
   
  JukkaX tykkää tästä.
 15. dude86

  dude86

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Jos Latvala on satoja päiviä vuodessa ulkomailla pelkästään työnsä puolesta niin on verottajalla hieman erikoinen käsitys oleskelusta Suomen puolella, sitten on vielä Monacossa vietetty aika.
   
 16. Rahikainen

  Rahikainen BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2019
  Niin, kai tuon pystyy lentolipuilla esimerkiks helposti todistaa kuinka paljon on Suomessa ollu
   
 17. power

  power BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2019
  Ott Tänak varmasti mestaruuden vie jos ei ihmeitä tapahdu. No onneks ees Viroon menee kun suomalaiset eivät sitä saa hankittua.
   
 18. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  688
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ei Tänäkillä ole muita vaihtoehtoja kuin Toyota enää. Suututti Hyundain ja neuvottelut loppu siihen. M-Sport on ilmoittanut että ei halua ottaa taloudellista riskiä Tänäkin kanssa. Sitikalla ei paikkoja ole ensi vuodeksi
   
 19. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  1 113
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Mitähän tuo Tänak aattelee? Jos ohittaa Mäkisen, nii eiköhä sieltä jaappanista kuvaannollisesti soitella Mäkiselle, että mikäs mies tää on, kyselee ajohommia? :D Ts. tuskin Mäkisen yli jyrätään, ku puhutaan kuskivalinnoista.
   
 20. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Olen huonosti seurannut noita tallikuvioita, luulin että sillä olisi ollut vielä vaihtoehtoja.