Rage 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Dargol, 15.05.2018.

 1. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  925
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Tulossa vuonna 2019. Trailerista tulee mieleen Doomin, Mad Maxin ja Bullet Stormin sekoitus - säestettynä Andrew W.K:n biisillä Party Till You Puke :D Ostoslistalle menee, sillä peliä tekee loistavan Mad Maxin kehittänyt Avalanche Studios :cool:

   
  koju1 tykkää tästä.
 2. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  2 176
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ykkönen näytti aikoinaan niin tylsältä youtube-videon perusteella, etten pelannut.

  Jos tulisi huomattavia vaikutteita Bullet Stormiin, niin ostan.
   
 3. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 116
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näyttää avoimen maailman Doomilta ilman demoneita, joten en täysin lämpene tällekään. En väitä uusinta Doomia huonoksi, mutta jostain syystä en vain lämpene sille juurikaan.
   
 4. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  925
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Ykkönen oli todella tylsä ja ankea, en myöskään tykännyt yhtään Doomista :D Mutta Mad Max, aijai...
   
 5. Kiila

  Kiila

  Viestejä:
  564
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Jos en olisi säikeen tai videon otsikkoa nähnyt, olisin veikannut videota seuravaksi Borderlandsiksi.
   
 6. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Ykkönen oli tosiaan post apocalyptiseksi toimintapeliksi todella valju tunnelmaltaan, vaikka näennäisesti olikin monipuolinen. Kyllä sen mielellään pelasi läpi, mutta siihen se jäi. Edes jälkikäteen julkaistu DLC ei saanut kyllä palaamaan enää pelin pariin.
  Vähän kyllä kiemurtelin tuolissa myötähäpeästä julkistustraileria katsoessa ja ei tuo pelitrailerinkaan katsominen onnistunut ilman hikipisaroita otsalla. Mutta ainakin on aiheuttanut jo enemmän tunteita, kuin mitä ensimmäinen RAGE läpipeluunsa aikana.
  Mutta varovaisen kiinnostunut olen, etenkin kun avalanche on myös mukana remmissä. Viimeisin teos niiltä taitaakin olla Mad Max, joka oli suurimmalti osin hyvinkin nautittava peli.
   
 7. TTohveli

  TTohveli

  Viestejä:
  279
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2017
  Vähän samanlaiset fiilikset kuin muillakin. Ykköstä yritin jatkaa parin vuoden tauon jälkeen ja ei vaan lähtenyt, niin poistoonhan se taas meni. Tämä... noh, näyttää Wolfensteinin, Doomin ja Titanfallin risteytykseltä. Kaikki kolme varsin loistavia pelisarjoja, mutta toivottavasti tähän nyt tuodaan jotain uuttakin eikä kierrätetä samoja juttuja. Mielenkiinnolla, mutta samalla varautuneena jääkäämme odottelemaan, tai ainakin minä jään.

  Teaser nostatti itselläkin parit myötähäpeän pisarat otsalle. @Raatokalle :D
   
  Zauberkraut tykkää tästä.
 8. Zauberkraut

  Zauberkraut Tukijäsen

  Viestejä:
  466
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Vähän näyttäisi olevan "kaikkea kaikille" -tyyppinen peli tulossa, jää kauppaan.
   
  Cereal killah tykkää tästä.
 9. Zauberkraut

  Zauberkraut Tukijäsen

  Viestejä:
  466
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Ja ihan oikeasti, lätkävarusteita ja laivauskontteja fps-pelissä vuonna 2018? Näemmä ilman tuhoutuvaa ympäristöä? Plääh.
   
 10. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  520
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Voipi käydä tylsäksi jos on vain avoimen maailman "realistisia" ympäristöjä. Toivottavasti löytyy kuitenkin alueita joissa on kunnollista kenttäsuunnittelua, kuten vanhoissa kunnon FPS peleissä joissa oli leveleitä -_-
   
 11. jyppi

  jyppi Team Linux

  Viestejä:
  339
  Rekisteröitynyt:
  06.05.2018
  Ihmettelen tätä Mad Max hehkutusta täällä. Käytännössä Just Cause 2.5 Mad Max teemalla ja muutamalla kankealla uudella pelimekaniikalla (jotka kopioitu Batman peleistä), peli käy nopeasti hyvin tylsäksi edes takaisin ajeluksi ja ainoa kantava voima on Mad Max teema.

  Rage 2 muistuttaa hyvinkin paljon niitä alkuperäisiä luonnoksia Borderlandsista, ennen kuin se meni täysin sarjakuva ulkoasuun.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2018
  JRantajoki ja k1nggg tykkäävät tästä.
 12. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  925
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Itse olen nauttinut Mad Maxista täysin rinnoin: upeat maisemat, messevä autotaistelumekaniikka, hyvä ajotuntuma näppiksellä, MAD MAX, auton virittely ja parhain sidekick koskaan :D "Oh sweet Angel combustion! Lube my pistons and tighten my valves!"
   
 13. L0nkero

  L0nkero

  Viestejä:
  740
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eka osa oli tosiaan hieman tylsähkö, kyllä sen jaksoi pelata kerran läpi mutta ei säväyttänyt mitenkään ihmeellisemmin. Tämä vaikuttaisi hieman avoimemmalta ja monipuolisemmalta.
   
 14. jyppi

  jyppi Team Linux

  Viestejä:
  339
  Rekisteröitynyt:
  06.05.2018
  Kuten Jim Sterling totesi, vaikuttaa siltä miltä Borderlandsin alunperin piti näyttää ja jonkun verran vaikutteita Bulletstormista. Sinänsä lupaava yhdistelmä, mutta pelkona on että tästä tulee turhankin geneerinen open world mättö tylsillä keräily- ja kiipeilytehtävillä (tyyliin Ubisoftin tuotokset).
   
  JouBqa tykkää tästä.
 15. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Aika lailla noin. Mad Max teemalla ja suorastaan röyhkeästi kopioidulla tappelumekaniikalla. Mutta, tappelu oli kuitenkin toimivaa ja koko pelin suola, autotaistelut oli äärimmäisen mielekkäitä kerta toisensa jälkeen. Fury Roadin suurkuluttajana myös graafinen ulkoasu osui nappiin aikalailla täydellisesti.
  Toki peli on itseääntoistava ja näin kolme vuotta pelin läpipeluun jälkeen osaan vieläkin sanoa monta vikaa, jotka jo pisti silmään silloin pelatessa. Jos olisin yrittänyt vapauttaa kaikki alueet täysin, kerätä kaikki pelimailmasta löytyvät nippelit ja ajaa kaikki haasteet, olisin kuollut tylsyyteen. Mad Max on hyvä esimerkki siitä, kun voidaan mainostaa kuinka pelissä on PALJON sisältöä, sisällön ollessa 90% samaa tauhkaa. Se 10% olikin sitten mielenkiintoisempi osuus.

  Mutta se miksi itse viihdyin pelissä, oli nimenomaan jämäkän hyvä pelimekaniikka niin autotaisteluiden kuin käsirysyjen osalta, auton "rakentelu" ja hahmon kehittäminen. Ei ole ollut tarve palata enää toistamiseen, mutta kyllä sen 41h mielellään pelasi.

  Ja ettei nyt ihan offtopickiksi mene, niin toivottavasti RAGE 2 saisi nyt herran tähden edes jonkinnäköiset fysiikat. Jos kerran hulluttelemaan ruvetaan, niin toivon että tuo vedetään täysin kieli poskessa ja annetaan mahdollisuus myös käyttää ympäristöä hyväksi.
   
 16. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Mad max on ihan kivaa rymistelyä ja rälläilyä hyvin toteutetuilla taistelu mekaniiikoilla. Siältöpuolella peli tosiaan ontuu, kun erilaista tekemistä on todella vähän ja loottipuolikin on todella köyhää. Bossitkin on kaikki ihan samanlaisia.

  Tämä rage2 tehdään ilmeisesti idtech6 moottorilla? Ai että, kun tehtäisi just causen moottorilla ja samantasoisilla tuhoutumisfysiikoilla... :D
   
 17. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 176
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olispa coop..
   
  L0nkero ja Dargol tykkäävät tästä.
 18. perato

  perato

  Viestejä:
  3 322
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  "Insanity rules" = ilmanen lippu "pskat mistää hahmojen motiiveista välitetä" tason kässäriin. Uudet Falloutitki alkaa tuntua raikkaalta tuulahdukselta näiden pelien joukossa.
   
 19. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Tämä. Ei ensimmäinenkään RAGE nyt erityisen mieleenpainuva ollut juonellisesti, mutta toivottavasti tuota hulluttelua nähdään nyt muuallakin kuin markkinointikamppanjassa. Ekassa trailerissa sitä nyt ei ainakaan pelillisesti väläytelty.
   
 20. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Uutta pelikuvaa Quake conista. Kyllä tämäkin ostoon menee. :geek:

   
  caustic ja Sothis tykkäävät tästä.
 21. Vermon

  Vermon Tukijäsen

  Viestejä:
  428
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikös tämä pyöri nyt sitten kuitenkin Avalancen omalla Apex-pelimoottorilla?
   
 22. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Itse olen ollut aika "meh" fiiliksissä Rage2:sen kanssa, kunnes näin Doom Eternal -revealin myötä pätkää tuosta.

  Pelasin Rage1:stä aikoinaan ja jäi kyllä aika nopeasti kesken, ja kiinnostus tuota peliä kohtaan ollut puhdas nolla. Mutta, mitä näin pätkää tuosta seuraavasta versiosta, niin alan vähitellen lämpenemään: Gunplay on aika likellä Doomia (josta pelin tekijät [IDSoftware & Avalanche] ovat avoimesti ylpeitä) ja se sisältää ihan hauskan tuntuista pelimekaniikkaa.

  Ja minun tietääkseni tuo pyörii Avalanchen omalla Apex -moottorilla - viitaten Founder & Chief Creative Officer at Avalanche Studios:n twiittiin.

  Menee hankintalistalle, tosin tän kohdalla haluan kokeilla sitä ennen kuin ostan. Eli toivottavasti joku rajoitettu demo tulee purkista pihalle, että pääsee oikeasti näkemään ja kokemaan mitä tuo on. Nimenomaan kun Rage1 päätyi itselläni roskiin, eli suhtaudun edelleen ja toisaalta varauksella Rage2:seen.
   
 23. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Joo Rage 1 oli kyllä pettymys. Itellä jäi kesken myös. Oli siinä jotain hyvinkin tehty, mutta teknisesti todella kehno staattisine valaistuksineen ja suttutextureineen. Itse ammuskelu oli muistaakseni suht jees, mutta muuten oltiinkin aika metsässä.
   
  nukkesoturi tykkää tästä.
 24. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 524
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämä ei varmasti ole yllätys jos on seuranut Fallout 76 ceissiä mutta laitan varulta:
  Raportin mukaan Rage 2 julkaistaan PC:llä ainoastaan Bethesda Launcherissa

   
 25. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 524
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ensituntumat: Toukokuussa julkaistava Rage 2 toimii sulavasti, mutta kaipaa omaa persoonaa ja moninpeliä | Muropaketti.com

   
 26. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Uskomatonta, ei cooppia. Olen pettynyt.
   
 27. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Uuutta trileria. Näyttää kyllä mukavan monipuoliselle rällästykselle. No trailereitahan on "helppo" tehdä näyttämään hyvälle, mutta ei tämä nyt mielenkiintoa ainakaan laskenut. :)

   
 28. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Tyyliltään tuo traileri muistuttaa Bulletstormia; tuli aika dejavu fiilis. Siis hyvässä mielessä :)

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  oestrus taurus ja P c L A Y E R tykkäävät tästä.
 29. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Juu ihan samat Bulletstorm fibat tuli itelle tuosta uudesta trailerista kanssa. BS edelleen yksi hauskimpia FPS-pelejä, mitä oon pelannu. :)
   
  nukkesoturi tykkää tästä.
 30. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 524
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oli mennyt tutkan ohi toi bullestrom, pitikin käydä ostamassa full clip edition steamiin :tup:
   
 31. skardanaario

  skardanaario

  Viestejä:
  83
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos Rage 2 kiinnostaa niin itseä puhutteli eniten ao. video, erityismaininintana niitti suojan läpi joskus 5min jälkeen.

   
  Dargol tykkää tästä.
 32. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Hyviä uutisia: Rage2 tullaan julkasemaan Doomin ja wolfensteinin kanssa Bethesda launcherin lisäksi Steamissa.

   
  KanJu_88 ja BryciFani tykkäävät tästä.
 33. BryciFani

  BryciFani Työtön Pornonäyttelijä ja SOB 1% johtaja.

  Viestejä:
  1 368
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Itsekkin aluksi sen full clip remasterin PC version ostin mutta en saanut toimimaan niin pyysin rahat takaisin ja tilasin PS4 version.

  Juu toi oli oikein kiva uutinen. :tup::geek:
   
 34. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  3 050
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siitä vähän pidempi pätkä

   
  skardanaario tykkää tästä.
 35. Calden

  Calden

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  14h steami julkasuun onko sellanen että vois ostella sian säkissä vai onko kuulunut jotain hälyttävää ja vois odotella vielä?
   
 36. perato

  perato

  Viestejä:
  3 322
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  No Avalanche studion kanssa olisin todella varovainen pelien suhteen, vaikka siellä nyt ID onkin jossain määrin laaduntakaajana. Ei oo oikeen nuo viimisimmät Just Causen julkkarit menneet putkeen.
   
 37. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Niin tosissaan, julkaisupäivähän oli tuo huominen 14.5.2019. En ole vielä tilannut ja pohdin samaa, että liittyisikö remmiin sitten vasta ensimmäisen aallon ja mahollisesti day1 pätsin jälkeen.
   
 38. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 500
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Itse odottelen ainakin tämän kanssa. JC4:n vei ole vielekään teknisesti ns "valmis", joten se tuolla makaillee omassa kirjastossa odottelemassa, josko jossain vaiheessa saisivat kunnolla patsattua tuon kuntoon.

  Itsellä semmonen tunne, että Avalanche liikaa ahnehti noita samanaikaisia projekteja (Just Cause 4, Generation Zero ja Rage2), joka heijastubut tuotteiden laadussa. JC4:n olisi varmana jo ajat sitten saaru patsattua kuntoon, jos ei olisi noita muita projekteja tuossa rinnalla.
   
 39. Paztak

  Paztak

  Viestejä:
  358
  Rekisteröitynyt:
  06.09.2017
  Ostoon taitaa kyllä mennä suoraan,

  Ragesta tykkäsin kovasti ja kolme kertaa olen sen pelannut läpi. Jos ei nyt heti ilmene jotain suuria teknisiä ongelmia niin laitan huomenna valumaan steamista koneelle. Laittakaahan infoa jos tulee ilmi, että peli olisi nimenomaan teknisesti huono kun en viitsi noita arvosteluja lukea etten spoilaannu edes vähäkään tuosta maailmasta.
   
 40. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 524
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Gamereactor arvostelusta missä sai 6/10

  Edit:
  Vähän yli 70 on MC pisteissä
  Rage 2
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019
 41. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Aikamoinen hajonta arvosteluissa ja hyppii hieman laidasta laitaan ja jakaa mielipteitä:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Rage 2:sta on tiettävästi julkaistu roadmappi joka nähtävissä seuraavassa sisältökalenterissa:
  D6OXVpPWsAAKi9h.jpg

  Pieni kourallinen world eventtejä, skinejä, ajokki ja kaksi maksullista DLC:tä tulossa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019
  Derion tykkää tästä.
 42. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  1 370
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
 43. Derion

  Derion

  Viestejä:
  535
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ite pistin deluxe steamistä ostoon, saa jo etukäteen ladata 30 gigaa.
   
  nukkesoturi tykkää tästä.
 44. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Päätin kans itsekin tiltata ennakkoon (normi versio) niin saa samalla pelattavaksi tuon Cult of the Death God -tehtävän. On esiladattu (esilataus haukkas levyltä 35.6 Gb) ja huomenna testailemaan.
   
  Derion tykkää tästä.
 45. Derion

  Derion

  Viestejä:
  535
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Mulla otti vaan 31 ja se on deluxe
   
 46. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  332
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Ostin bethesdan launcheriin. Voi johtua tuosta. Kaks kansiota se loi: initial ja supplemental kansiot.

  Tuossa B-launcherissa näkyy juoksevan tarkka aika milloin olisi pelattavissa. Voi kun huomenna ei ois työpäivää :D

  sshot-30.png
   
  Derion tykkää tästä.
 47. Derion

  Derion

  Viestejä:
  535
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Itellä on huominen vapaata. :drool:
   
  nukkesoturi tykkää tästä.
 48. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  3 050
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei vapaata eikä Ryzen integroidulla Vegalla jaksa tuota pyörittää :shifty:
   
 49. Derion

  Derion

  Viestejä:
  535
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Upea peli, ultraa ehdotti jo heti alkuun. :joy:
   
 50. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  3 050
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juuri tuollainen vituttaa eniten:rage:

  Mutta hyvää kannattaa odottaa:hungry:
   
  Derion tykkää tästä.