Rage 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Dargol, 15.05.2018.

 1. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  647
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Tulossa vuonna 2019. Trailerista tulee mieleen Doomin, Mad Maxin ja Bullet Stormin sekoitus - säestettynä Andrew W.K:n biisillä Party Till You Puke :D Ostoslistalle menee, sillä peliä tekee loistavan Mad Maxin kehittänyt Avalanche Studios :cool:

   
  koju1 tykkää tästä.
 2. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  2 034
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ykkönen näytti aikoinaan niin tylsältä youtube-videon perusteella, etten pelannut.

  Jos tulisi huomattavia vaikutteita Bullet Stormiin, niin ostan.
   
 3. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 018
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Näyttää avoimen maailman Doomilta ilman demoneita, joten en täysin lämpene tällekään. En väitä uusinta Doomia huonoksi, mutta jostain syystä en vain lämpene sille juurikaan.
   
 4. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  647
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Ykkönen oli todella tylsä ja ankea, en myöskään tykännyt yhtään Doomista :D Mutta Mad Max, aijai...
   
 5. Kiila

  Kiila

  Viestejä:
  375
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Jos en olisi säikeen tai videon otsikkoa nähnyt, olisin veikannut videota seuravaksi Borderlandsiksi.
   
 6. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Ykkönen oli tosiaan post apocalyptiseksi toimintapeliksi todella valju tunnelmaltaan, vaikka näennäisesti olikin monipuolinen. Kyllä sen mielellään pelasi läpi, mutta siihen se jäi. Edes jälkikäteen julkaistu DLC ei saanut kyllä palaamaan enää pelin pariin.
  Vähän kyllä kiemurtelin tuolissa myötähäpeästä julkistustraileria katsoessa ja ei tuo pelitrailerinkaan katsominen onnistunut ilman hikipisaroita otsalla. Mutta ainakin on aiheuttanut jo enemmän tunteita, kuin mitä ensimmäinen RAGE läpipeluunsa aikana.
  Mutta varovaisen kiinnostunut olen, etenkin kun avalanche on myös mukana remmissä. Viimeisin teos niiltä taitaakin olla Mad Max, joka oli suurimmalti osin hyvinkin nautittava peli.
   
 7. TTohveli

  TTohveli

  Viestejä:
  220
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2017
  Vähän samanlaiset fiilikset kuin muillakin. Ykköstä yritin jatkaa parin vuoden tauon jälkeen ja ei vaan lähtenyt, niin poistoonhan se taas meni. Tämä... noh, näyttää Wolfensteinin, Doomin ja Titanfallin risteytykseltä. Kaikki kolme varsin loistavia pelisarjoja, mutta toivottavasti tähän nyt tuodaan jotain uuttakin eikä kierrätetä samoja juttuja. Mielenkiinnolla, mutta samalla varautuneena jääkäämme odottelemaan, tai ainakin minä jään.

  Teaser nostatti itselläkin parit myötähäpeän pisarat otsalle. @Raatokalle :D
   
  Zauberkraut tykkää tästä.
 8. Zauberkraut

  Zauberkraut Tukijäsen

  Viestejä:
  457
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Vähän näyttäisi olevan "kaikkea kaikille" -tyyppinen peli tulossa, jää kauppaan.
   
  Cereal killah tykkää tästä.
 9. Zauberkraut

  Zauberkraut Tukijäsen

  Viestejä:
  457
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Ja ihan oikeasti, lätkävarusteita ja laivauskontteja fps-pelissä vuonna 2018? Näemmä ilman tuhoutuvaa ympäristöä? Plääh.
   
 10. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  361
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Voipi käydä tylsäksi jos on vain avoimen maailman "realistisia" ympäristöjä. Toivottavasti löytyy kuitenkin alueita joissa on kunnollista kenttäsuunnittelua, kuten vanhoissa kunnon FPS peleissä joissa oli leveleitä -_-
   
 11. jyppi

  jyppi Tukijäsen Team Linux

  Viestejä:
  198
  Rekisteröitynyt:
  06.05.2018
  Ihmettelen tätä Mad Max hehkutusta täällä. Käytännössä Just Cause 2.5 Mad Max teemalla ja muutamalla kankealla uudella pelimekaniikalla (jotka kopioitu Batman peleistä), peli käy nopeasti hyvin tylsäksi edes takaisin ajeluksi ja ainoa kantava voima on Mad Max teema.

  Rage 2 muistuttaa hyvinkin paljon niitä alkuperäisiä luonnoksia Borderlandsista, ennen kuin se meni täysin sarjakuva ulkoasuun.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2018
  JRantajoki ja k1nggg tykkäävät tästä.
 12. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  647
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Itse olen nauttinut Mad Maxista täysin rinnoin: upeat maisemat, messevä autotaistelumekaniikka, hyvä ajotuntuma näppiksellä, MAD MAX, auton virittely ja parhain sidekick koskaan :D "Oh sweet Angel combustion! Lube my pistons and tighten my valves!"
   
 13. L0nkero

  L0nkero BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  648
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eka osa oli tosiaan hieman tylsähkö, kyllä sen jaksoi pelata kerran läpi mutta ei säväyttänyt mitenkään ihmeellisemmin. Tämä vaikuttaisi hieman avoimemmalta ja monipuolisemmalta.
   
 14. jyppi

  jyppi Tukijäsen Team Linux

  Viestejä:
  198
  Rekisteröitynyt:
  06.05.2018
  Kuten Jim Sterling totesi, vaikuttaa siltä miltä Borderlandsin alunperin piti näyttää ja jonkun verran vaikutteita Bulletstormista. Sinänsä lupaava yhdistelmä, mutta pelkona on että tästä tulee turhankin geneerinen open world mättö tylsillä keräily- ja kiipeilytehtävillä (tyyliin Ubisoftin tuotokset).
   
  JouBqa tykkää tästä.
 15. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Aika lailla noin. Mad Max teemalla ja suorastaan röyhkeästi kopioidulla tappelumekaniikalla. Mutta, tappelu oli kuitenkin toimivaa ja koko pelin suola, autotaistelut oli äärimmäisen mielekkäitä kerta toisensa jälkeen. Fury Roadin suurkuluttajana myös graafinen ulkoasu osui nappiin aikalailla täydellisesti.
  Toki peli on itseääntoistava ja näin kolme vuotta pelin läpipeluun jälkeen osaan vieläkin sanoa monta vikaa, jotka jo pisti silmään silloin pelatessa. Jos olisin yrittänyt vapauttaa kaikki alueet täysin, kerätä kaikki pelimailmasta löytyvät nippelit ja ajaa kaikki haasteet, olisin kuollut tylsyyteen. Mad Max on hyvä esimerkki siitä, kun voidaan mainostaa kuinka pelissä on PALJON sisältöä, sisällön ollessa 90% samaa tauhkaa. Se 10% olikin sitten mielenkiintoisempi osuus.

  Mutta se miksi itse viihdyin pelissä, oli nimenomaan jämäkän hyvä pelimekaniikka niin autotaisteluiden kuin käsirysyjen osalta, auton "rakentelu" ja hahmon kehittäminen. Ei ole ollut tarve palata enää toistamiseen, mutta kyllä sen 41h mielellään pelasi.

  Ja ettei nyt ihan offtopickiksi mene, niin toivottavasti RAGE 2 saisi nyt herran tähden edes jonkinnäköiset fysiikat. Jos kerran hulluttelemaan ruvetaan, niin toivon että tuo vedetään täysin kieli poskessa ja annetaan mahdollisuus myös käyttää ympäristöä hyväksi.
   
 16. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  985
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Mad max on ihan kivaa rymistelyä ja rälläilyä hyvin toteutetuilla taistelu mekaniiikoilla. Siältöpuolella peli tosiaan ontuu, kun erilaista tekemistä on todella vähän ja loottipuolikin on todella köyhää. Bossitkin on kaikki ihan samanlaisia.

  Tämä rage2 tehdään ilmeisesti idtech6 moottorilla? Ai että, kun tehtäisi just causen moottorilla ja samantasoisilla tuhoutumisfysiikoilla... :D
   
 17. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 933
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olispa coop..
   
  L0nkero ja Dargol tykkäävät tästä.
 18. perato

  perato

  Viestejä:
  2 697
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  "Insanity rules" = ilmanen lippu "pskat mistää hahmojen motiiveista välitetä" tason kässäriin. Uudet Falloutitki alkaa tuntua raikkaalta tuulahdukselta näiden pelien joukossa.
   
 19. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Tämä. Ei ensimmäinenkään RAGE nyt erityisen mieleenpainuva ollut juonellisesti, mutta toivottavasti tuota hulluttelua nähdään nyt muuallakin kuin markkinointikamppanjassa. Ekassa trailerissa sitä nyt ei ainakaan pelillisesti väläytelty.
   
 20. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  985
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Uutta pelikuvaa Quake conista. Kyllä tämäkin ostoon menee. :geek:

   
  Sothis tykkää tästä.
 21. Vermon

  Vermon Tukijäsen

  Viestejä:
  391
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikös tämä pyöri nyt sitten kuitenkin Avalancen omalla Apex-pelimoottorilla?
   
 22. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Itse olen ollut aika "meh" fiiliksissä Rage2:sen kanssa, kunnes näin Doom Eternal -revealin myötä pätkää tuosta.

  Pelasin Rage1:stä aikoinaan ja jäi kyllä aika nopeasti kesken, ja kiinnostus tuota peliä kohtaan ollut puhdas nolla. Mutta, mitä näin pätkää tuosta seuraavasta versiosta, niin alan vähitellen lämpenemään: Gunplay on aika likellä Doomia (josta pelin tekijät [IDSoftware & Avalanche] ovat avoimesti ylpeitä) ja se sisältää ihan hauskan tuntuista pelimekaniikkaa.

  Ja minun tietääkseni tuo pyörii Avalanchen omalla Apex -moottorilla - viitaten Founder & Chief Creative Officer at Avalanche Studios:n twiittiin.

  Menee hankintalistalle, tosin tän kohdalla haluan kokeilla sitä ennen kuin ostan. Eli toivottavasti joku rajoitettu demo tulee purkista pihalle, että pääsee oikeasti näkemään ja kokemaan mitä tuo on. Nimenomaan kun Rage1 päätyi itselläni roskiin, eli suhtaudun edelleen ja toisaalta varauksella Rage2:seen.
   
 23. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  985
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Joo Rage 1 oli kyllä pettymys. Itellä jäi kesken myös. Oli siinä jotain hyvinkin tehty, mutta teknisesti todella kehno staattisine valaistuksineen ja suttutextureineen. Itse ammuskelu oli muistaakseni suht jees, mutta muuten oltiinkin aika metsässä.
   
  nukkesoturi tykkää tästä.
 24. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 864
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämä ei varmasti ole yllätys jos on seuranut Fallout 76 ceissiä mutta laitan varulta:
  Raportin mukaan Rage 2 julkaistaan PC:llä ainoastaan Bethesda Launcherissa

   
 25. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 864
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ensituntumat: Toukokuussa julkaistava Rage 2 toimii sulavasti, mutta kaipaa omaa persoonaa ja moninpeliä | Muropaketti.com

   
 26. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Uskomatonta, ei cooppia. Olen pettynyt.