Postin kulkemisen vaikeus

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja pääkäyttäjä, 19.10.2016.

 1. Hyrava

  Hyrava

  Viestejä:
  411
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nyt pitää oikein ihmetellä ja kiitellä postia kun viimeisten parin viikon aikana on lähetykset kulkeneet vähintäänkin oletetussa aikataulussa sekä töissä että siviilipuolella. Jopa eräs ulkomaanpaketti tuli ennätysajassa kaikenmaailman ulkomaanterminaalista, tullipostista sun muista läpi eikä jäänyt totuttuun tapaan viikoksi jonnekin pyörimään vaan selvisi päivässä maahantulosta lähipostiin.

  Pitäisiköhän postin useamminkin lakkoilla niin tavara kulkisi tehokkaammin... ;)
   
 2. IVbear

  IVbear

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  14.05.2019
  Joo V***n hyvin toimii. Nettisivut alhaalla ja postikortti tulee viikossa 15 km matkalta.
  edit typo
   
 3. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 054
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  toistapäivää nettisivut jo alhaalla, ei toimi myöskään puhelimen appi
   
 4. Tlapio

  Tlapio

  Viestejä:
  455
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ei taida olla suurta intoa korjatakkaan tuossa työympäristössä. Vois toimitusjohtaja tehdä jotain.
   
 5. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 054
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  eiköhänsiel joku vetele hieman palvelunesto hyökkäystä
   
 6. user9999

  user9999 Platinum-jäsen

  Viestejä:
  1 264
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 7. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  612
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko muilla kulkenu tällä viikolla kirjeposti normaalisti ja saapunu 1-2 päivässä lähettämisestä?
   
 8. Aku79

  Aku79 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Missä vaiheessa posti päästettiin tähän ripulitilaan, eikö se viime hallituksella mennyt.
  Sitä ennen posti oli luotettava ja nopea, jostain syystä paskoivat koko lafkan.
   
 9. Mörtti Röppönen

  Mörtti Röppönen

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Torstaina ja perjantaina ainakaan eivät tänne jakaneet mitään. Lauantai aamuna tuli noiden päivien kirjeposti.
   
 10. jmjh

  jmjh

  Viestejä:
  330
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ai siis Suomen edellinen hallitus syypää Postin tilaan? Vaikka paljosta niitä voi syyttääkkin, niin ei ne kyllä postin asioista normaalitilanteessa päätä.

  Kuten jo monesti mainittu, eiköhän syy ole digitalisaatio ja sen mukana kirjeiden määrän radikaali väheneminen. Sitten kun kirjeiden mukana kadonneita tuloja yritetään kompensoida kovilla leikkauksilla ja yt:llä niin lopputulos on usein tällainen
   
 11. Aku79

  Aku79 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja tämä ylempi vastaus tulee porvarilta ja porvari ei tunnetusti ole syyllinen mihinkään :tup:
   
 12. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 951
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olisihan tuota nyt voinut kompensoida esimerkiksi torstaisella ruohonleikkuulla sen tiistain lisäksi, kun nyt kerran kirjeet vähenee.

  Perjantaina ei monesti tule mitään ehkä silloin parempi ruohonleikkuulle.

  Mielikuva, että jakajissakin on eroja miten posti kulkee.

  Ällöttävän porvarillista settiä tuli päästettyä.:btooth:
   
 13. antero

  antero

  Viestejä:
  2 799
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Postin työpaikkailmoitus paljastaa että pe on virallisesti ei postia päivä.

  "...postin esityötä sekä jakelua. Työpäivät ovat pääsääntöisesti maanantai, keskiviikko ja torstai. "

  Ei ole, tieto ulkoisti IT:n Tiedolle vuosi sitten, tämä ihan normaalia Tieto sekoilua.
  Askeleen edellä postilogistiikan alan kilpailussa – Posti valitsi Tiedon kumppanikseen avainjärjestelmänsä päivittämiseen

  "Tärkein tehtävämme on varmistaa, että kirjeet, paketit ja erilaiset tavarat siirtyvät paikasta toiseen asiakkaidemme kannalta ajoissa. Halusimme näihin tarpeisiin IT-palvelut pilvestä ja solmimme kumppanuuden Pohjoismaiden suurimman IT-palveluyrityksen, Tiedon, kanssa"

  Edellinen pakettien katoaminen pakettiautomaatteihin oli ohjelmointi bugi ja se kerrottiin. Varmaan taas räpelletty jotain hienoa muutosta.

  e: näköjään ei ollu enää mainintaa muutostyöstä jossa vika tuli.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2019
 14. Waldo

  Waldo Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.

  Viestejä:
  952
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kirjeiden määrä vähenee niin pitää laittaa yt:t päälle ja ruveta leikkaa työntekijöistä pieni siivu jotta saadaan säästöä ja että johtaja voi kuittaa pienet bonarit itellee :) (kärjistys-lasit päähän kun luet tuon tekstin)
   
 15. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  No ei se kaukaa ole haettu, silloinen hallitus on asettanut raamit Postin toiminnalle esim. valtiolle jaettavan osingon kokohaarukan osalta, lisäksi on haluttu pilkkoa Posti ja asettaa toimivin osa, palveluvarastot, verkkokauppa/pakettitoiminta pörssiin vietäväksi.

  Kirjeiden määrällä ja jakelun kalleudella hajaseuduilla halutaan nyt tarkoituksella vetää koko lapsi järveen pesuveden mukana.

  Mitä sitten kannattaa tehdä? Vaikea tietysti sanoa mikä olisi parasta kun ei ole kristallipalloa, mutta minä lähtisin siitä ensin, että yhtiöittäisin kannattavat (ja semmoiseksi mahdollisesti muutoksin saatavat) toiminnot omaksi yrityksekseen. Eli käytännössä pakettilajittelu, näitä ruokkivat palveluvarastot sekä osa suurimpien kaupunkien jakelusta. Ehkä mukana voisi olla myös suurimpien kaupunkien jakelijoita ja runkoverkot/syöttöliikenne logistiikkakeskusten välillä.

  Kannattava yritys panostaa laatuun, digitalisaation hyödyntämiseen tuoreilla innovaatioilla ja tarjoaa asiakkaille nopeaa ja hyvää palvelua. Se panostaa työvoiman koulutukseen ja sen ei tarvitse maksaa orjapalkkaa. Tietysti alkuun voi olla tarpeen pitää puhdistus-yt:t, vaikka sitten laittomia irtisanomisia tehden + tarjoten 6-12kk paketteja paskimmille yksilöille, että töissä on vain reippaita ja toimivia yksilöitä jatkossa. Hyvä duunari tekee enemmän ja laadukkaammin asioita kuin kolme saikuttavaa ja laiskaa idioottia, niinpä tälle kannattaa maksaa hyvin.

  Jakelun kustannusten avuksi jakopäivät kolmeen per viikko, pientalo- ja kerrostaloalueilla pakolliset lokerikot johon kamat viedään, vähenee se turha käynti noutopisteissäkin. Säästyneillä tunneilla parannettaisiin etenkin iltajakoa paketeille koska suurin osa vastaanottajista on silloin paikalla. Lisärahasta, esim. kympin per kk saisi edelleen postinsa kotiin asti kannettuna.

  Kannattamattomat toiminnot sitten myös yhteen ja oman kattonsa alle, tänne myös ne postilain määrittelemät yleispalveluvelvoitteen hommat.

  Tämä tappiollinen yritys haalii itselleen sopivasti valtion ja kuntien tukea, kunta voi esim. halutessaan ostaa parempaa palvelua kuntalaisilleen kuin mitä minimitaso ja ohjata esim. jotain työtehtäviä yrityksen työntekijöille niille ajoille kun ei ole tarjota sitä varsinaista postihommaa. Kunta siis ikäänkuin ostaisi edullista työvoimaa itselleen mm. satunnais- ja kausiluontoisiin hommiin. Tietysti valtio voi myös ohjata sote-fyrkkaa työpoolin työllistämiseen mm. aterioiden ja lääkkeiden vienneillä yms.

  Jakelua hajaseuduilla tietysti järkevämmäksi, kaikki jaettavat tavarat pitää olla sen päivän ainoan jakelukierroksen aikana kyydissä, eli lehdet, kirjeet, paketit. Nythän on tilanne, että siellä kulkee pahimmillaan neljä eri autoa viemässä eri asioita pitkin päivää.

  Tällä jaolla estetään henkilöstöpolitiikka jossa kannattavaa työtä tekeviä rangaistaan sillä, että on olemassa duunia joka ei kannata enää ikinä tulevaisuudessa, mutta sitä on pakko roikottaa mukana. Niinpä niiden on järkevää olla eri budjeteista ja lähtökohdista toimivia itsenäisiä entiteettejä.
   
  Insti ja jmjh tykkäävät tästä.
 16. -Dist

  -Dist

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Nyt menee kyllä hermot tämän paska firman kanssa. Verkkokaupalta takuupalautus lähetetty vanhaan osoitteeseeni (johon vielä on suht ok matka), mutta posti onkin vienyt sen noudettavaksi toiselle puolelle kaupunkia mihin en mitenkään pääse töiden ohella ja ei mahdu järkeen miksi koska osoite tai postinumero ei ole edes etäisesti samanlainen.

  Lisäksi postiin ei saa MITENKÄÄN yhteyttä ja puhelinpalvelu on aivan älytöntä rahastusta. Viimeksi olin jonossa 55min!!! (15.10 - 16.05) ja palvelu sulkeutuu neljältä, joten kukaan ei vastannut.

  Huomenna on vika noutopäivä paketille ja en saa sitä haettua siltikään mitenkään enkä näköjään saa asiasta edes reklamoitua kun kukaan ei koskaan vastaa. Ei auta asiaa sekään että postin puhelinpalvelussa ekat kaksi minuuttia on jotain ihme lässytystä verkkohuijauksista ja asiakaskyselyistä sun muusta.. Tekis mieli vastata ko. kyselyyn ja haistattaa vitut mutta sitäkään ei voi tehdä koska kysely tulee puhelun jälkeen jota et voi suorittaa loppuun koska puheluun ei vastata.

  Niin, ja olisin jopa maksanut ko paketin kotiinkuljetuksesta vaikka ko asia olisikin tukenut heidän rahastusta, mutta et voi tilata palvelua kotiisi jos kotisi on paketin alueen ulkopuolella! Että vittu näin.

  Haistakaa vittu posti.
   
 17. Hessu

  Hessu Team H2O

  Viestejä:
  3 701
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Pakko kysyä, että missä päin asut itse ja minne tuo paketti on ohjautunut?
   
 18. -Dist

  -Dist

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  02760 postinumerossa asun nyt. Paketti lähetetty 00410 alueelle, ja viikonloppuna olisi esim kaveri sen voinut mulle hakea, jos en itse ehdi. Mutta ei, paketti on lähetetty Roihuvuoren postiin ja noudettavissa sieltä .. postinumero 00820. Itse teen 16h yövuoroja eikä todellakaan kiinnosta lähteä Espoosta Roihuvuoreen aamukasilta 16h vuoron jälkeen.

  Ja kun ei ole mitään syytä, miksi se olisi sinne lähetetty. Paketit 00410 alueelle on aina ohjautuneet alueen K-Marketiin.
   
 19. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 014
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Mitäs jos joku muu hakisi sen paketin? Ei tuo nyt niin kovin kaukana olisi.
   
 20. -Dist

  -Dist

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Mitäs jos en vaikka tunne ketään joka sen voisi hakea? Ja tässä nyt oli kyse muustakin kuin paketin saamisesta .. On se nyt vittu kun ei saa Postiin mitenkään yhteyttä. Se on postin vastuulla lähettää se paketti oikeaan paikkaan.
   
 21. Läski

  Läski

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  -Dist tykkää tästä.
 22. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 054
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  taitaa postil olla vähä ruuhkaa ton viikonloppusen verkko hässäkän johdosta. tänää ois pitäny tulla kotiinkuljetus , mut tulikin ilmoitus viivästyny 2pv.

  @-Dist jos sun lähellä on se postikonttori mihinsen ois pitäny tulla, niin käy siellä kassalla mainihtemassa että on menny vääräänpaikkaan. niin ne järjestää sen oikeasta paikasta haettavaksi seuraavalle päivälle.

  omallakohdalla ainakin toiminu tuo
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2019
 23. Brainsome

  Brainsome BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  263
  Rekisteröitynyt:
  30.08.2019
  Kusti polki naisasiakasta rapussa:
  Lehdenjakaja harrasti seksiä tuntemattoman humalaisen naisen kanssa rapussa – KKO vapautti raiskaussyytteestä

  Luulisi, että tuollainen toiminta hidastuttaa postin kulkemista, vaikka onhan Posti profiloitunut muillakin aloilla kuin vain jakelubisneksessä. Nyt tarvitaan enää Antti Rinne toteamaan, että postipojathan voisivat jakelutoimintansa ohessa vedellä paljaalla, niin saadaan ehkä vihdoin ne synnytystalkootkin: Antti Rinne, 54, kehottaa suomalaisia ”synnytystalkoisiin” – sanavalinta tyrmistyttää ja hävettää demareitakin
   
  emviiex, vipe, Tonnin Seteli ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  612
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Niin sitä vois vaikka näin syksy tiistaisin ruohonleikkuun vähentyessä Posti alkaa tarjoamaan jyystöpalvelua... :smoke:
   
  Brainsome tykkää tästä.
 25. Meisseli

  Meisseli

  Viestejä:
  748
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Oonko nyt ihan unia nähnyt, vai oliko vielä joitain aikoja sitten niin ettei tavallista postipakettiakaan luovutettu muulle kuin vastaanottajalle, ilman valtakirjaa?

  Meillä on vaimon kanssa tehty valtakirjat toisillemme tuota varten, jotta se jolla on paremmin aikaa voi käydä hakemassa paketit. Nyt kuitenkin tiskillä sanottiin ettei sitä tarvita, vaan tavallinen paketti annetaan kenelle tahansa joka tietää lähetystunnuksen.

  Näinhän se tosiaan on, sama tieto löytyy postin sivuiltakin. Milloin tämä on muuttunut? Vai onko tosiaan näin ollut aina? :confused:
   
 26. ohjaaja

  ohjaaja Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  282
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielestäni se on aina ollut noin, tai ainakin tosi pitkään jo.
   
 27. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Juu, en minäkään muista että olisi ollut ainakaan ~10 vuoteen toisin.

  Tosin juuri muutama viesti/sivu taaksepäin tässä ketjussa sanottiin että jossakin asiamiestoimipaikassa/paikoissa olisi ollut eri/väärä käytäntö eli ei ollutkaan saanut.
   
 28. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  612
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kumpikohan tässä nyt kusettaa, posti vai torin myyjä?!
  Viime viikon tiistaina (ainakin myyjän väittämän mukaan) postiin jätetty kirje ei ole vielä tänä päivänä saapunut mulle.
  Jos se syylinen on posti niin meni kyllä loputkin luotto tähän puljuun.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2019
 29. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pankin avainlukulista on lähetetty 2.9, eikä vieläkään ole saapunut. Joten jos pitäisi veikata, niin posti.
   
 30. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Alueesta ja pankista riippuen, sitä ei välttämättä kiikuta Posti, vaan joku näistä kilpailevista yhtiöistä.
   
 31. -Dist

  -Dist

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Aika outoa minusta, jos Postin paketin saa hakea pelkällä lähetystunnuksella. Kai niiden pitäis henkilötiedot tarkastaa haun yhteydessä? Muuten kuka vaan voi hakea jos tietää tunnuksen.

  Ei sinänsä, että lähetystunnuksia noin vaan selville saisi, mutta silti.
   
 32. antero

  antero

  Viestejä:
  2 799
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Ihan normaalia, tuohan on käytännössä että 2. päivä menny tieto sille joka tulostaa ja lähettää listan. Eli postissa 5 päivää tuon jälkeen.
  Iskeekin viikonloppu ja siiitä reilu viikko.
  Itsekkin olen joutunu yleensä yli kaksi viikkoa odottelee. Toki tuossa on aikaa menny jos sen ja kannattaa varmistaa pankista jos joku ongelma asiassa.
  Toki listalla ei tee mitään ennen kun sen ottaa käyttöön, että naapuri ei pääse sun tilille jos ei ole vanhaa listaa.

  Toki saa mutta joutuu kuittaamaan henkilötiedot tarkistetaan ja onhan siellä kamerat. Posti on kyllä tiukentanu paketin noutoa joten en tiedä tämän hetkistä tilannetta saako aina ilman valtakirjaa. On vain niin normaalia ajokortin antaminen että moni ei sitä noteeraa tarkastukseksi.

  Seurantakoodittomat saa noutaa pelkällä noutolapulla.
  Kiinasta tulevat seuranta koodilliset paketit posti yksipuolisella päätöksellä käsittelee kirjeinä, paitsi jos on postilta ostanu kuljetuksen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2019
 33. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 608
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eipä tuo mitään. Itse olin joku aika sitten kaverin firman pihalla tupakkaa polttelemassa, sitten kaartaa joku lähetti paikalle ja lykkää mulle paketin käteen, kysyy millä nimellä kuittaan, johon sanon kaverin nimen ja siihen allekirjoitussysteemiin väkerrän jotain sinne suuntaan.
  Melko huoletonta meininkiä.
   
 34. leffo

  leffo

  Viestejä:
  324
  Rekisteröitynyt:
  18.11.2016
  Tässä oli mun kokemukset. Todella outoa että noi randomisti hukkuisivat. Mulle tulee muutenkin alle kerran viikossa postia niin ei mitään hajua mitä muuta voisi kadota.

   
 35. Romuvarasto

  Romuvarasto

  Viestejä:
  391
  Rekisteröitynyt:
  28.03.2018
  En kannata massairtisanomisia tässä työtilanteessa enkä moiti postikusteja. Ymmärrän jopa sen että posti on vähän hankalassa tilanteessa pienenevillä markkinoilla. Mutta kuinka paljon sieltä oikeasti on potkittu porukkaa? Kun posti muutama vuosi sitten oli todella nopea ja todella luotettava ja postin määrä on niistä ajoista vähentynyt.
   
 36. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  946
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Kun on yritykselle menevä paketti näin käy herkästi. Onhan niillä ohjeistus että kuka vaan työntekijä suostuu kuittaamaan, heille kelpaa.

  Olisi tietysti hyvä ettei asiakkaat ja kaverit pääsisi paketteja vastaanottamaan.
   
 37. tombe0

  tombe0 Premium-jäsen

  Viestejä:
  344
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kikero ja demas tykkäävät tästä.
 38. d96p

  d96p

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Hieno positiivinen uutinen, mutta katsotaan vuoden päästä, kun tuokin kehitys on saatu tapettua (alle 22€ verottomuuden poisto, jakelun heikentäminen, kustannusten nostaminen ja yleisen palvelutason alasajo).

  Kyllä ne osaa.

  Tilalle tulee joku aidosti kansainvälinen toimija, joka myy niille kiinalaisille verkkokaupoille paremman palvelun edullisemmin ja jäljelle jää vaan ne senttipaketit, jotka voidaan palautella sitten lähettäjälle.
   
 39. ThinG

  ThinG

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ja tähän tietenkin lisätään johtajille "riittävä" bonus:btooth:
   
  demas tykkää tästä.
 40. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 951
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ylinjohtaja voisi vaihtaa muut johtajat halpoihin ulkomaalaisiin. Lopulta myös itsensäkin, mutta ei tämä vanhanliiton pyramidihuijaus toimi niin ennen kuin vallankumouksessa.
   
 41. Nakkivahvero

  Nakkivahvero

  Viestejä:
  599
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Osaatteko joku sanoa kuka hoitaa DPD:n kuljetukset Suomessa? Posti? Matkahuolto? Kuriiri? Jos Posti niin onko kotiinkuljetettava kuten esim. ei-kuriiri DHL:n Postin hoitamat paketit?

  On tulossa paketti josta ei ole seurantanumeroa enkä tiedä onko lähettäjä pistänyt edes puhelinnumeroa pakettiin.

  EDIT: Näemmä kuriirina ovelle.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2019
 42. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvin taas toimii:
  Tänään tuli ilmoitus postiin saapuneesta maksikirjeestä. Ilmoituksessa noudettavissa päiväys 19.9, eli paketti on ehtinyt maata jo viikon postissa ennen kuin posti viitsii ilmoittaa siitä.
   
 43. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kysyin asiaa postista ja virkailijan mukaan posti jaetaan myöhässä, koska alueelle on ollut vaikeuksia saada jakajia. Kyse on kuitenkin kaupungin keskustasta.
   
 44. KoessiKenguru

  KoessiKenguru

  Viestejä:
  641
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Turussa on ilmeisesti jonkinlainen musta aukko ilmestynyt, johon Posti lykkää ulkomailta tulleita lähetyksiä? Kiinasta paketti tuli kolmessa päivässä, Turusta ei ole liikahtanut Mikkeliin vielä neljässäkään. :facepalm: postilahetys.jpg
   
 45. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Mitäs luulet, onkohan noilla kiinanyssäköillä kovin kova prioriteetti jos muutakin tavaraa on tarjolla?

  Itse suhteutan toimitusajan siitä maksettuun hintaan, jos se on hyvin halpa tai ns. ilmainen missä se on leivottu tuotteen hintaan sisälle, harvoin harmittaa pienet jumitukset. Jos siitä on taas maksanut käyvän markkinahinnan ja pikana, niin tietysti odottaa sen tulevan siinä ajassa.
   
  Merkava tykkää tästä.
 46. Anssi_H

  Anssi_H

  Viestejä:
  231
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Screenshotista veikkaan, että lähetys ei vielä ole Suomessa vaikka "rekisteröinti" Turussa näkyykin. Kiina-paketit kun todennäköisesti tulevat Helsingin kautta.

  Ja usein tuo ulkomaan pakettien ennakkosanoma näkyy Turkuun vaikka paketti ei koskaan kävisi siellä.
   
  KoessiKenguru tykkää tästä.
 47. KoessiKenguru

  KoessiKenguru

  Viestejä:
  641
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No tosiaan tuo selittäisi. Ihmettelinkin miks ihmeessä se olisi Turkuun mennyt, ei ole itellä tullu vielä vastaan tuota että olisi rekisteröitynyt sinne. :kippis:
   
 48. InsaneFinn

  InsaneFinn

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Mulla on taas tämmöinen mielenkiintoinen tilanne, kun seurannan mukaan paketti olisi saapunut Helsinkiin jo viime lauantaina ja mitään ei sen jälkeen ole tapahtunut. Toinen Ranskasta tuleva paketti, jonka liikkeistä ei myöskään ole havaintoja samaisen päivän jälkeen, tosin en sitten tiedä meneekö tuo sikäläisen postin piikkiin, kun heidän seuranta näytti, että paketti olisi lähtenyt maasta, mutta ei Suomen postin seurantaan ole ilmestynyt.

  Tosin en tiedä kuinka pitkään paketin tulemisessa kestää Ranskasta, kun se on lähtenyt matkaan. On vaan niin outo yhteensattuma, että kahdesta paketista ei ole havaintoja saman päivän jälkeen.

  Onko muuten Posti poistanut chat asiakaspalvelun käytöstä, vai onko se vaan piilotettu jonnekkin syvälle, että porukka soittelisi maksulliseen asiakaspalveluun?

  2019-09-27.png