- Liittynyt
- 26.06.2017
- Viestejä
- 1 882
Vähän mustaksi meni?
Täytettyjä jalopenoja ja päärynä-sinihomejuustopiirakkaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Vähän mustaksi meni?
Täytettyjä jalopenoja ja päärynä-sinihomejuustopiirakkaa.
Ei ne maistuneet palaneelta, vaikka siltä näyttikin. Pellillä oli jotain mikä oli aika hiiltynyttä. Mutta vähän liian kauan oli. Tuli häiriötekijäVähän mustaksi meni?
Ihan hyvältä näyttää raaka salmonellakala, mutta mitä tuo on?Cittarissa oli nykyään harvinaiseksi käynyttä herkkua, pakkohan sitä oli ostaa.
Ihan hyvältä näyttää raaka salmonellakala, mutta mitä tuo on?
salmonellakala? Eikait kalassa salmonellaa ole? Sehän on kaiketi kaikkein vähäriskisin liha? Jotain muuta voi olla, mut salmonella?Ihan hyvältä näyttää raaka salmonellakala, mutta mitä tuo on?
salmonellakala? Eikait kalassa salmonellaa ole? Sehän on kaiketi kaikkein vähäriskisin liha? Jotain muuta voi olla, mut salmonella?
Ei kyl raaka lohikaan mikää riskituote ole?? Mut ehkä tosiaa joku vanha juttu ja sulle jääny sanonta? Muita loisia kaloissa kyl voi olla, esim. mädit on hyvä pakastamisen kautta käyttää. e: mut iha selkeesti tonnikalaa oli.Näytti vähän lohelta pinta. Lohi = Salmon, raaka lohi = salmonella, vanha sanonta vain. Ei kai kalassa tosiaan ole salmonella kauhean yleistä.
On kyllä hyvän näköstä, pitää ostaa itekkin kun seuraavan kerran tulee vastaan. Millä öljyllä oot tuon paistanut?