Pikaruoka™ - kuvia ja jutustelua burgereista, kebabeista, pizzoista jne

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja JHMK
  • Aloitettu Aloitettu
Milloin hesen kerroshampurilaiseen on vaihdettu litteät ja kuivat sämpylät?
Pitkästä aikaa ABCn hesellä ”nautittu” kerros oli melkoinen pettymys. Koko hampurilainen oli kuin mankelin läpi vedetty.
Mä en muista milloin olisivat olleet jotain muuta? Lähinnä kerroksessa tuollainen pahvisämpylä.
 
Mä en muista milloin olisivat olleet jotain muuta? Lähinnä kerroksessa tuollainen pahvisämpylä.
Voi olla että muisti pettää, mutta mielestäni kerroshampurilaisen korkeus on ennen ylittänyt ylittänyt sen ympärillä olevan pahvisen pannan. Ja sämpylä tosiaan olisi ollut vähemmän lättänä ja kuohkeampi. Inflaatio näyttäisi iskeneen myös majoneesin määrään. Tästä tosin varmaan voidaan olla montaa mieltä onko se hyvä vai huono asia.
 
Eli siis tuo Hesekebab ei vielä ole auki? Ja tuleeko vain noihin paikkoihin mihin linkit tuossa oikealla? Olis kyllä hienoa jos sais kaikkialta, mutta tuskin niin laajaksi leviää. Ainakin tuo Gyros pitäis käydä testaamassa.
 
Eli siis tuo Hesekebab ei vielä ole auki? Ja tuleeko vain noihin paikkoihin mihin linkit tuossa oikealla? Olis kyllä hienoa jos sais kaikkialta, mutta tuskin niin laajaksi leviää. Ainakin tuo Gyros pitäis käydä testaamassa.

Vanhaa HeseKebabia on muutama ravintola. Uuden konseptin mukaisia on joku määrä. Vähän hukassa miten monta ja missä. Ja tosiaan sivulla olevat linkit johtavat tuohon vanhaan.
 
Eli siis tuo Hesekebab ei vielä ole auki? Ja tuleeko vain noihin paikkoihin mihin linkit tuossa oikealla? Olis kyllä hienoa jos sais kaikkialta, mutta tuskin niin laajaksi leviää. Ainakin tuo Gyros pitäis käydä testaamassa.

Ykköstien motarin varressa on ollu jo vuoden tuo pilotoinnissa ja ite ainakin tykkään etenkin kanaversiosta. Turussa myös nyt oisko talvesta asti ollu auki. Nyt sit laajenee muuallekin.

IMG_7716.jpeg
 
Testasin ton Hesen pitakebabin muutama viikko sitten ja oli positiivinen yllätys. Raikas, iso annos. Hintakin kyllä kova. Ostan toistekkin. Toivottavasti pysyy tuon tasoisena, hieman epäilen - että oliko jotain "testiannoksia". Hinta oli jotain 13.90e - siitä sai epassilla muutaman euron pois lounasetuna.
 
Viimeksi muokattu:
IMG_20240519_161743.jpg IMG_20240519_161754.jpg


Jätti 14€ (Oulu, Janskun grilli)
2x täyslihapihvi, pekoni, cheddar, kebab, talon majo, salaatti, sipuli, suolakurkkuviipaleet, valitsemasi kebabkastike (mieto, vahva, tulinen, valkosipuli)

Oon tainnu hehkuttaa tätä jättiläistä ennenkin, mutta se on kaiken hehkutuksen ja 14€ hintansa arvoinen. Kuvat hampurilaisista vääristyy monesti ja ne näyttää pienemmiltä mitä onkaan, tuossa kuvassa sämpylän halkaisija on reilut 15cm ja lihaa välissä on erittäin paljon. Inhoan kuinka grilleillä/kebabbiloissa monesti pihistellään pääraaka-aineista ja ei ole harvinaista että 20% annoksesta voi olla ns. "tyhjiä" haukkuja tai ranskalaiset & kebab/makkara ovat epäsuhdassa, mutta tässä sitä ongelmaa ei ole! Jokaisen haukun täyttää herkullinen kebab, täyslihapihvi, cheddar ja lisukkeet/kasvikset. Pekonia ei riitä joka haukulle mutta sitä ei huomaa edes kaivata, kun kerrankin jokainen haukku on semmonen mm-m. Cheddaria on runsaasti, ja tämä on vähän niinkuin joku mausteinen ja maukas luxusversio McDonaldsin triplajuustosta.

Kebabkastikkeista mieto on todella mieto, menin kerran ottamaan ja mieleen tuli tylsä Thousands Island -salaattikastike mikä oli iso pettymys eikä sovi lihalle ollenkaan. Vahvakastike sen sijaan on erittäin hyvä. Se vastaa tulisuudeltaan ehkä paria tippaa Srirachaa ketsuppiin sekoitettuna, eli tätä kastiketta suosittelisin kaikille, koska se tuntuu nostavan tämän erittäin lihaisan annoksen uudelle levelille. Valkosipulikastiketta pitäisi joskus testata, mutta epäilen että jään kaipaamaan sitä pikkuriikkistä potkua minkä vahvakastike tuo. Tulisesta en ole kiinnostunut ollenkaan, jos se on oikeasti tulinen ja peittää muut maut omaan tunkkaiseen tulisuuteensa.

Valittamista on niin hankala löytää, että pitää keksimällä keksiä ja muistella vikoja... Joskus on sattunu samaan haukkuun paljon pekonia ja cheddaria, ne on maistuneet turhan suolaisilta sen pari sekuntia mitä olivat suussa.

Pitää vielä mainita, että kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä ja laatu on ollut tasaista. Seuraavan kerran kun tulee vieraita tarjoan niille tämmöset ravintolahampurilaisten sijaan. :D Mistään ei ole tingitty, eikä kalpene Amerikan mättöjen rinnalla.
 
Herlevin Naughty Burgerin hampparit ovat olleet järjestään aika skeidaa, enkä ymmärrä niiden hehkutusta. Sen sijaan mm. Jyväskylässä saman katon alta löytyvän Dif Dönerin "Leipädöner naudalla" on ollut mainio. 150g 100% naudanlihaa, vihanneksia ja soosia rapean leivän sisällä. Kohtuuhintainen, sopivan kokoinen ja kaikin puolin hyvä setti.


1716320548276.png

1716320495755.png


Ylemmässä kuvassa naudanlihalla ja alemmassa kanalla. Jälkimmäinen ei ole yhtä hyvä.

IMG_20240519_161743.jpg IMG_20240519_161754.jpg


Jätti 14€ (Oulu, Janskun grilli)
2x täyslihapihvi, pekoni, cheddar, kebab, talon majo, salaatti, sipuli, suolakurkkuviipaleet, valitsemasi kebabkastike (mieto, vahva, tulinen, valkosipuli)

Oon tainnu hehkuttaa tätä jättiläistä ennenkin, mutta se on kaiken hehkutuksen ja 14€ hintansa arvoinen. Kuvat hampurilaisista vääristyy monesti ja ne näyttää pienemmiltä mitä onkaan, tuossa kuvassa sämpylän halkaisija on reilut 15cm ja lihaa välissä on erittäin paljon. Inhoan kuinka grilleillä/kebabbiloissa monesti pihistellään pääraaka-aineista ja ei ole harvinaista että 20% annoksesta voi olla ns. "tyhjiä" haukkuja tai ranskalaiset & kebab/makkara ovat epäsuhdassa, mutta tässä sitä ongelmaa ei ole! Jokaisen haukun täyttää herkullinen kebab, täyslihapihvi, cheddar ja lisukkeet/kasvikset. Pekonia ei riitä joka haukulle mutta sitä ei huomaa edes kaivata, kun kerrankin jokainen haukku on semmonen mm-m. Cheddaria on runsaasti, ja tämä on vähän niinkuin joku mausteinen ja maukas luxusversio McDonaldsin triplajuustosta.

Kebabkastikkeista mieto on todella mieto, menin kerran ottamaan ja mieleen tuli tylsä Thousands Island -salaattikastike mikä oli iso pettymys eikä sovi lihalle ollenkaan. Vahvakastike sen sijaan on erittäin hyvä. Se vastaa tulisuudeltaan ehkä paria tippaa Srirachaa ketsuppiin sekoitettuna, eli tätä kastiketta suosittelisin kaikille, koska se tuntuu nostavan tämän erittäin lihaisan annoksen uudelle levelille. Valkosipulikastiketta pitäisi joskus testata, mutta epäilen että jään kaipaamaan sitä pikkuriikkistä potkua minkä vahvakastike tuo. Tulisesta en ole kiinnostunut ollenkaan, jos se on oikeasti tulinen ja peittää muut maut omaan tunkkaiseen tulisuuteensa.

Valittamista on niin hankala löytää, että pitää keksimällä keksiä ja muistella vikoja... Joskus on sattunu samaan haukkuun paljon pekonia ja cheddaria, ne on maistuneet turhan suolaisilta sen pari sekuntia mitä olivat suussa.

Pitää vielä mainita, että kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä ja laatu on ollut tasaista. Seuraavan kerran kun tulee vieraita tarjoan niille tämmöset ravintolahampurilaisten sijaan. :D Mistään ei ole tingitty, eikä kalpene Amerikan mättöjen rinnalla.
Melkoinen rasvamättö kuvan ja kuvauksen perusteella. Tuossa on koko päivän kalorit yhdessä kasassa, eikä millään kaikkein terveellisimmällä koostumuksella, mutta se nyt taitaa olla näiden ruokien kohdalla sivuseikka muutenkin. :D
 
Taas on tapetilla veronkierrot pizzerioissa.
Väärinkäytökset | Pizzerioissa ja kebab-ravintoloissa lukuisia väärinkäytöksiä – Verohallinto lätkäisi miljoonien verot
Silti kaikissa hesarin haastattelemissa paikoissa on asiat kunnossa ja oikein hoidettu. Joku ei ihan täsmää.

Tuo jutun Ateneuminkujan paikka on kyllä aina täynnä, kun siitä ohi menee ja pieni paikka. 8,50€ lätyn hinta. Että voihan se ollakin asiat kunnossa.

Toisaalta täällä lähiössä kaverit myy 6,5€ lättyjä ja volyymi on ihan eri. Tilatkin on isommat ja tyhjää täynnä melkein aina. Kyllä niitä nyt aina näyttää joku olevan hakemassa, mutta ihan eri luokkaa varmasti myynti. En nyt kauheesti löisi vetoa sen puolesta, ettei myyntiä jäisi ilmoittamatta.
 
Taas on tapetilla veronkierrot pizzerioissa.
Väärinkäytökset | Pizzerioissa ja kebab-ravintoloissa lukuisia väärinkäytöksiä – Verohallinto lätkäisi miljoonien verot
Silti kaikissa hesarin haastattelemissa paikoissa on asiat kunnossa ja oikein hoidettu. Joku ei ihan täsmää.
Jos sun ravintola olisi narahtanut niin kertoisitko itse toimittajalle että joo vituiks män? Haluaisitko sellaista mainosta paikallesi?

Yhdellä paikakunnalla oli eräässä paikassa 5€ pizzat (2 täytteellä) ja kebabit jonkin aikaa, nämä toki oli aika riisuttuja versioita vähemmillä täytteillä ja selkeästi normaalia pienempiä. Oli aika pieni kynnys hakea lättyä, itteä ei haittaisi ollenkaan jos olisi useammassakin paikassa vaikka tuommoisia vähän pienempiä tarjolla edukkaasti muitakin kun lasten lista juttuja.
Useimmissa paikoissa 10€ ja siitä ylöspäin, ennen koronaa vielä suurimmaksi osaksi alle kymppiä kaikissa.
Se ottaa kyllä päähän kun muutamissa kebabbiloissa otetaan ihan Napolipizzan hintaa perus kebulapizzasta
 
Asiaton käytös - ihmisryhmään kohdistuva yleistävä halventava käytös
No täälläpäin, n. 10 tuhannen ihmisen kylässä on 5 turkkilaisten tai minkä lienee roskaelukoiden pitämiä kebuloita sellaisen 3km säteellä. Hinnat jotain 9-13e lätystä ja kassan ohi myyvät. Pystyssä nuo lukuisat paikat pysyvät lähinnä huumeiden myynnillä joka on ihan yleisessä tiedossa.
 
Ensimmäistä kertaa käyty Balkan Grillillä kivistössä, ja onhan Kivistö Burger (Balkan-listalta, peruslistalta löytyy hämäävästi kivistöateria joka eri asia, ja hieman sekavaa koska myös Balkan-kivistön saa ateriana) oikeasti viiden tai kuuden big macin kokoinen. Kuvat eivät kerro millaisia nuo ovat. Leipä aivan täydellistä, pieni miinus siitä että soosit ja smetanat voisi levittää hieman tasaisemmin.

Edit: Ja ei ole niin leipäisä kuin miltä näyttä. Leipä on ohut.

1000073812.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäistä kertaa käyty Balkan Grillillä kivistössä, ja onhan Kivistö Burger (Balkan-listalta, peruslistalta löytyy hämäävästi kivistöateria joka eri asia, ja hieman sekavaa koska myös Balkan-kivistön saa ateriana) oikeasti viiden tai kuuden big macin kokoinen. Kuvat eivät kerro millaisia nuo ovat. Leipä aivan täydellistä, pieni miinus siitä että soosit ja smetanat voisi levittää hieman tasaisemmin.

1000073812.jpg

Näyttää hyvältä mutta kovin leipäiseltä.. Ootko muuten huomannu et sul on kaatunu jarrunestettä farkuille ja värit lähteny
 
Sen verran aiheeseen, että hesen paras tuote, eli kebab hampurilainen on maistunut taas viikonloppuna kun sitä jälleen on tarjolla. On se vaan hyvää.
Tuo on minunkin suosikki Heseltä. Ainoa vika että pitaleipien laatu, tai niiden avaaminen tuottaa kokille isoja ongelmia ja siellä pohjassa on usein reikä, tai leipä on muuten vain kovin epätasainen. Toinen ihme juttu on että hampurilaiset on tuskin edes haalean lämpimiä, vaikka olisin ainoa asiakas ja ne olisi juuri tehty. Onko niiden tarkoitus lämmetä lisää siinä lämmitetyssä odotushyllyssä?
 
Just hain 2 kebabhampparia Heseltä. Edelleen niiden paras tuote, tai oikeastaan ainoa hyvä hamppari mitä ne tuottaa. Myös Västerbåttensost-palat oli maukkaita.
 
No, Heselläkin jonkun niistä tuotteista pitää olla vähemmän huono kuin ne muut. Kebabit kebabina, mutta silloin en mene Heselle vaan kebab-kioskille. Hampurilaiset vastaavasti hampurilaisina. Hassua kyllä, silloinkaan en mene Heselle. Ehkä aavistatte, että mä en tykkää niiden tuotteista.
 
Hesen KEBAB-hampurilainen testattu.

Ei ole mun makuun, 3/5.

Kyllähän tolla nälkää siirtää mut suutuntuma outo. Kanatortilla esim parempi.

VÄSTERBOTTENSOST-palat sensijaan paremmat - 4/5
 
Näyttää hyvältä mutta kovin leipäiseltä.. Ootko muuten huomannu et sul on kaatunu jarrunestettä farkuille ja värit lähteny
En, enkä huomaa kuvastakaan. Edit. Auringon valoahan se.

Tuo leipä on siis todella ohut kuori lähinnä, eli kuva vääristää tätäkin seikkaa.
 
ABC-Ketjun kebab ja pizzabuffa testattu.
Aika samaa mitäänsanomatonta roskaa kuin muutkin. Kebab varsinkin oli sitä ihan samaa geneeristä lastua mitä kauppojen hyllyt on pullollaan. Vaikka sai niin paljon kun halus niin ei oikein tehnyt sitä mieli, sen verran tympeän makuista oli.
Pizzabuffa samoin samalta maistuvia lättyjä missä sattumat (eli täyte) oli ainoita mitkä joltain maistu. Tomaattikastike kaikissa paisto läpi. Ihan samaa saa jokaiselta pizzabuffalta.
Ranskalaiset oli ihan iloinen yllätys ja oli rapeita vielä pöytään päästyäkin. Samoin falafelit oli erittäin rapeita ja ihan hyvän makuisia. Kevätkääryleissä vähän täytettä ja rapeudesta ei tietoakaan.

Kyllä ton nyt syö ja mielummin tosta maksaa kuin jostain saman ketjun lehtipihvistä. Ei kyllä tee juuri mieli mennä uudelleen juuri sen geneerisyyden takia.
 
kebabpiirakka.png


Kävin pitkästä aikaa grillillä. Höyhtyän Grilli (Oulu): Kebabpiiras tuplalihalla 14,5€ (normaali ois ollu 10€ tai 11€). Ennen kuvan ottamista paino oli 777g, mutta näköjään joku kebabsuikale vaihto paikkaa ja kuva epäonnistui.

Liian isohan tuo on, mutta normaali kokoinen harmittaa kun siellä on niin paljon tyhjää tilaa. Lihapiirakka on isompi mitä esim. Limingantullin Autogrillillä ja sitä käytetään aina mukavasti parilassa, että pohjasta tulee hitusen rapea. Tulista kastiketta en ottanut kun se oli viimeksi liian tulinen eikä sen jälkeen maistunut mikään muu kuin se tunkkainen tulisuus, joten otin miedon herkkukastikkeen joka ei jostain syystä ollut niin herkullinen mitä muistelin. Aurajuustokastike maistui aina silloin tällöin ja sehän on aina hyvää.

Taidan ottaa ihan normaalin Kebabpiiraan seuraavalla kerralla ettei tule junttaähkyä. Tuosta kun saisi sellaisen välimallin, että ois vaikka puolitoista kertaa enemmän kebabbia niin ois hyvä.
 
Myös tilatut pizzat, tulee mukavan tuoreita ja rapeita, eikä vetisiä kuten esim mikrossa.
Ja mikäli ei ole airfryeriä niin jämäpizzat voi lämmittää paistinpannulla, tulee mukavan rapsakka pohja ja saa myös nämä ns. salaattipizzat lämmiteltyä tällä metodilla.
 
kebabpiirakka.png


Kävin pitkästä aikaa grillillä. Höyhtyän Grilli (Oulu): Kebabpiiras tuplalihalla 14,5€ (normaali ois ollu 10€ tai 11€). Ennen kuvan ottamista paino oli 777g, mutta näköjään joku kebabsuikale vaihto paikkaa ja kuva epäonnistui.

Liian isohan tuo on, mutta normaali kokoinen harmittaa kun siellä on niin paljon tyhjää tilaa. Lihapiirakka on isompi mitä esim. Limingantullin Autogrillillä ja sitä käytetään aina mukavasti parilassa, että pohjasta tulee hitusen rapea. Tulista kastiketta en ottanut kun se oli viimeksi liian tulinen eikä sen jälkeen maistunut mikään muu kuin se tunkkainen tulisuus, joten otin miedon herkkukastikkeen joka ei jostain syystä ollut niin herkullinen mitä muistelin. Aurajuustokastike maistui aina silloin tällöin ja sehän on aina hyvää.

Taidan ottaa ihan normaalin Kebabpiiraan seuraavalla kerralla ettei tule junttaähkyä. Tuosta kun saisi sellaisen välimallin, että ois vaikka puolitoista kertaa enemmän kebabbia niin ois hyvä.
Ai että on nami. Tuohon vielä iso lasi maitoa rinnalle niin bon apetit.
 
Tänään tuli käytyä ekaa kertaa Papas Smokeryssä.

Otin brisketburgerin ja herranjumala että oli hyvää! Heittämällä paras hamppari mitä koskaan syönyt. Lihaa oli kunnolla ja selkeät maut eikä ängetty liikaa ei makuja. Oli kyllä hyvää, jestas sentää.
Ateriana otin ja mukaan tuli ranut mutta ne ei ollu ihan mulle. Maalaisranuja itetehtynä toki mutta olis saanu olla rapeampia ja dippi loppui kesken kun oli niin pieni purkki.
Mutta hamppari oli kyllä herranen aika hyvää.
 
IMG_20240919_120454.jpg

Aina uudella paikkakunnalla käydessä yksi suurimmista odotuksen aiheista on jonkun paikallisen normaalin(kämäsen) kebabpizzerian testaaminen. Nyt oli vuorossa Kajaani ja randomilla ekaksi osui Ada Pizzeria. Pistin Googlen Mapsin kuvissa merkille että löytyi paljon kuvia hampurilaisista, mutta ei pitsoista. Myös paikan päällä jokaisella asiakkaalla oli edessään aika perinteisen näköinen hampurilaisateria. Minä tilasin pizzan ja se oli aivan älytön pettymys! Ei makua, ei sitten ollenkaan. En ymmärrä miten niistä edes saa tehtyä noin mauttomia. Kuivaa pettupitsaa joka ei maistu miltään, jotain siellä suussa on ja menee alas kun juo vähän vettä. Meinasin jättää kesken mutta nälkään tuli syötyä. Voileipä, juusto ja joku makkara ois ollu parempi. 0/5


IMG_20240920_132052.jpg

Seuraavana päivänä oli vuorossa Lazio Pizzeria. Emmin pitkään minkä pizzan ostaisin, mutta lopulta eilinen äärimmäinen pettymys ajoi ottamaan kebabin ranskalaisilla. Sitä on hankala sössiä ja koska syön paikan päällä niin ranskalaisetkaan ei ole varmaan kerenny lötkähtää. Ei kysytty haluanko miedon vai tulisen, mutta en kyllä muistanut itsekään mainita, olisin ottanut miedon mitä annos myös lopulta oli. Lautasen reunassa oleva salaatti laittoi hymyilyttämään, puolikas tomaatin siivu & yksi keskeltä halkaistu kurkkuviipale. :) Ranskalaiset tais olla halpis kamaa, mutta ajoivat asiansa kun olivat vielä suht rapeita samantien syötynä. Itse kebabliha oli erittäin hyvää ja se pelasti koko annoksen! Eiliseen verrattuna tämä oli mestariteos. 3/5
 
Viimeksi muokattu:
No täälläpäin, n. 10 tuhannen ihmisen kylässä on 5 turkkilaisten tai minkä lienee roskaelukoiden pitämiä kebuloita sellaisen 3km säteellä. Hinnat jotain 9-13e lätystä ja kassan ohi myyvät. Pystyssä nuo lukuisat paikat pysyvät lähinnä huumeiden myynnillä joka on ihan yleisessä tiedossa.
Mitä helvettiä? oletko tosissasi?!! Tuskin kuitenkaan ihan huumeita myyvät rahoittaaksen ravintolan toimintaa.
 
Kävin tänään Kotipizzassa, luultavasti viimeisen kerran. Pizza oli sinällään ok, mutta lihan alkuperämaa voi olla jatkossa ulkolainen ja yhdessä pizzassa jo onkin.

Suosittelen lukemaan jutun, jos on Kotipizzaan menossa ja harkitsemaan muita ehkä parempia vaihtoehtoja. Lisäksi paikallisessa Kotipizzassa ruoan laatu on aivan onnetonta, Citymarketin kotipizzassa parempaa.

Pari vuotta sitten auennut kuntakeskukseen Kotipizza, mutta vieläkään eivät oikein handlaa pizzantekoa oikein. Kaikissa muissa kotipizzoissa selkeästi tasokkaampaa.

 
Tänään tuli käytyä ekaa kertaa Papas Smokeryssä.

Otin brisketburgerin ja herranjumala että oli hyvää! Heittämällä paras hamppari mitä koskaan syönyt. Lihaa oli kunnolla ja selkeät maut eikä ängetty liikaa ei makuja. Oli kyllä hyvää, jestas sentää.
Ateriana otin ja mukaan tuli ranut mutta ne ei ollu ihan mulle. Maalaisranuja itetehtynä toki mutta olis saanu olla rapeampia ja dippi loppui kesken kun oli niin pieni purkki.
Mutta hamppari oli kyllä herranen aika hyvää.

Ei ole kovin kaksinen. Häviää helposti naapurikylän Bursaladille ja hyvin selkeästi JJ's BBQ:n brisket burgerille.

Mitä kotipizzaan tulee, niin heille vaan parempi asia jos laatulihat tulee vaikkapa Italiasta. Saattaisi pizzoja voida kutsuttavan pizzoiksi tällöin
 
Kävin tänään Kotipizzassa, luultavasti viimeisen kerran. Pizza oli sinällään ok, mutta lihan alkuperämaa voi olla jatkossa ulkolainen ja yhdessä pizzassa jo onkin.

Suosittelen lukemaan jutun,

Luitko jutun alun tai siis leipätekstin toisen lauseen ensimmäisen virkkeen alun? ;)

Ei liene suomessa montaa ndujan tuottajaa edes. Pikaisella googlella löysin yhden, joka ei välttämättä niin vakaa toimittaja olisi.

 
Luitko jutun alun tai siis leipätekstin toisen lauseen ensimmäisen virkkeen alun? ;)

Ei liene suomessa montaa ndujan tuottajaa edes. Pikaisella googlella löysin yhden, joka ei välttämättä niin vakaa toimittaja olisi.

Luin, eli tosiaan tuo liha nyt alkuun, mutta myös muut ovat kilpailutuksessa.

Haluan ehdottomasti suosia suomalaista valinnoissani ja jos Kotipizza kilpailuttaa muutkin lihat ulkolaisiin, niin äänestän valitettavasti jaloin, etenkin kun muissa pizzerioissa on parempi makukin.
Lähin Kotipizza on tosiaan ihan onneton, vaikka pari vuotta aloituksesta jo. Kotiin toimitus varsinkin jäi viime kuussa toiseksi ja viimeiseksi, molemmilla kerroilla epäonnistuttu.
Toistaiseksi vain nduja-makkarasta on tehty päätös, mutta myös kana, salami, pepperoni, kinkku ja pekoni ovat parhaillaan mukana Kotipizzan emoyhtiön The European Pizza Companyn kilpailutuksessa.
 
Luin, eli tosiaan tuo liha nyt alkuun, mutta myös muut ovat kilpailutuksessa.

Haluan ehdottomasti suosia suomalaista valinnoissani ja jos Kotipizza kilpailuttaa muutkin lihat ulkoasuun, niin äänestän valitettavasti jaloin, etenkin kun muissa pizzerioissa on parempi makukin.

Tottakai. Takerruin vain tuohon, että yhdessä jo olisi :)
 
Luin, eli tosiaan tuo liha nyt alkuun, mutta myös muut ovat kilpailutuksessa.

Haluan ehdottomasti suosia suomalaista valinnoissani ja jos Kotipizza kilpailuttaa muutkin lihat ulkolaisiin, niin äänestän valitettavasti jaloin, etenkin kun muissa pizzerioissa on parempi makukin.
Lähin Kotipizza on tosiaan ihan onneton, vaikka pari vuotta aloituksesta jo. Kotiin toimitus varsinkin jäi viime kuussa toiseksi ja viimeiseksi, molemmilla kerroilla epäonnistuttu.
Toteutuukohan monessa pizzeriassa se että liha on suomalaista? Jää varmaan jatkossa pizzat ja kepapit syömättä?
 
Luin, eli tosiaan tuo liha nyt alkuun, mutta myös muut ovat kilpailutuksessa.

Haluan ehdottomasti suosia suomalaista valinnoissani ja jos Kotipizza kilpailuttaa muutkin lihat ulkolaisiin, niin äänestän valitettavasti jaloin, etenkin kun muissa pizzerioissa on parempi makukin.
Lähin Kotipizza on tosiaan ihan onneton, vaikka pari vuotta aloituksesta jo. Kotiin toimitus varsinkin jäi viime kuussa toiseksi ja viimeiseksi, molemmilla kerroilla epäonnistuttu.

Hyvä jos kilpailuttaa. Paranee maku huomattavasti tällöin
 
Tulipa tilattua laiskuuksissaan Heseltä safkaa. Kerroshamppari vegepihveillä on kammottavin asia mitä ihminen voi suuhunsa työntää, ehdottomasti paskin burgeri mitä oon testannu. Curry-dippi on kurkkumajoneesi, mutta keltaisempi, bbq-soossi pistävän makuinen ja ällöttävä. Voi olla että on viimeinen hesekokemus pitkään aikaan, ehkä jopa koskaan.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
259 811
Viestejä
4 517 542
Jäsenet
74 478
Uusin jäsen
Veeti Karjalainen
Back
Ylös Bottom