- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 2 972
Onko tacot pikaruokaa?
Suositus kuitenkin Tacos y Lopezille. Erittäin hyvät tacot. Ainakin teurastamolla.
Suositus kuitenkin Tacos y Lopezille. Erittäin hyvät tacot. Ainakin teurastamolla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ootko Töölöntullinkadulla käynyt? Itse tykkäsin siellä tarjoillusta, hyvin maustettua. Tasapainossa maut ja suutuntuma. En pane pahakseni jos noissa nurkissa olen, käydä tuossa kyseisessä Döner Harjun pisteessä.Döner Harju jää kirkkaasti ihan jo siitä syystä, että taso on laskenut eikä se omaan makuun alkujaankaan ollut kummoinen.
Helsingissä pyörähtäville kebablihan ystäville vahva suositus: Baba Döner. Löytyy fenniakorttelista. Söin naudanlihaversion ranskalaisilla ja kyllä oli lihassa koostumus kohdillaan. Pelkästään jos lihan perusteella mennään, niin kaupungin ykköspaikka. Tarjoilevat kokolihasta itsekokoamaansa varrasta, ei jauhelihasta.
Döner Harju jää kirkkaasti ihan jo siitä syystä, että taso on laskenut eikä se omaan makuun alkujaankaan ollut kummoinen. Yrittivät vähän liian hienoa.
Toisena suosituksena Herlevin franchise-rafla: DIF-döner. Annoskokonaisuus on oikein toimiva. Muu kuin ruoka onkin jo vähä niin ja näin, ainakin Ruoholahdessa.
Johan nyt on kehuttu tota Baba Döneriä. Melkein tekis miele ajaa Vantaalta ytimeen ihan vaan testaamaan sitä.
Edit: Tähän mennessä paras on ollut King Kebab Vallilassa. Kebab ranuilla todella hyvä. Kuitenkin tuntunut siltä että parempaa löytyy varmasti jostain.
Pelkästään alkuperäisessä Flemarilla. Nykyäänhän näillä on myös se perunavaihtoehto, jota ei haluttu alkujaan valikoimiin ottaa lainkaan, mikä nyt on vain yksinkertaisesti tyhmää bisnestä.Ootko Töölöntullinkadulla käynyt? Itse tykkäsin siellä tarjoillusta, hyvin maustettua. Tasapainossa maut ja suutuntuma. En pane pahakseni jos noissa nurkissa olen, käydä tuossa kyseisessä Döner Harjun pisteessä.
Rike ainakin valitteli että Baba Dönerin liha oli jokseenkin mautonta ja ja kuivaa sekä tuntui lähinnä riistakäristykseltä. Tiedä sitten onko sattunut vaan huono erä.. Joskus voisi kai käydä kokeilemassa sitä kana versiota.
Veikkaan et Meerin maine on syntynyt silleen et ihmiset jotka arvostaa isoa kokoa ja kalorimäärää välittämättä muista seikoista ovat kehuneet sitä laajasti, ja sit maine on lähtenyt leviämään kokemusten edelle. Tornio on myös paikka jossa moni on käynyt kerran elämässään mutta ei useammin, niin kun se ruoka on yhden kerran klo 2.30 aamuyöllä kännissä ollut hyvää niin sen täytyy olla aina ja ikuisesti hyvää.Kaksi kertaa olen Torniossa asuvana käynyt Meerillä ja kummalakin kerralla pettynyt. Viimeksi otin makkaraperunat ja olen aika varma että käyttivät Oolannin ranskalaisia. Muistan sen puisen mauan ja tuntuman, kun kotona tehtiin makkaraperunoita uunissa ja Mummon ranskalaisia ei vielä kaupoissa luotettavasti saanu.
On havaittu, että osa arvostaa enemmän kokoa kuin laatua. Saa olla ihan mitä mutaa tahansa kunhan on iso.Veikkaan et Meerin maine on syntynyt silleen et ihmiset jotka arvostaa isoa kokoa ja kalorimäärää välittämättä muista seikoista ovat kehuneet sitä laajasti, ja sit maine on lähtenyt leviämään kokemusten edelle. Tornio on myös paikka jossa moni on käynyt kerran elämässään mutta ei useammin, niin kun se ruoka on yhden kerran klo 2.30 aamuyöllä kännissä ollut hyvää niin sen täytyy olla aina ja ikuisesti hyvää.
Se on vähän kuin Oulu ja kymmenet känkkypaikat, pizzojen kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Harvemmin laatu ja hinta kulkee käsi-kädessä, mutta pääasia on että rasvaa tihkuva luppakorva löytyy laatikosta.Veikkaan et Meerin maine on syntynyt silleen et ihmiset jotka arvostaa isoa kokoa ja kalorimäärää välittämättä muista seikoista ovat kehuneet sitä laajasti, ja sit maine on lähtenyt leviämään kokemusten edelle. Tornio on myös paikka jossa moni on käynyt kerran elämässään mutta ei useammin, niin kun se ruoka on yhden kerran klo 2.30 aamuyöllä kännissä ollut hyvää niin sen täytyy olla aina ja ikuisesti hyvää.
Kyllähän sitä joskus tekee mieli kunnon rasvakasaa, mutta harvemmin. Tuolla kaverin ravintolassa esimerkkinä voi syödä mitä vaan ilman, että lautanen ui rasvassa ja fiilis on ällöttävä ruokailun jälkeen.Se on vähän kuin Oulu ja kymmenet känkkypaikat, pizzojen kanssa niillä ei ole mitään tekemistä. Harvemmin laatu ja hinta kulkee käsi-kädessä, mutta pääasia on että rasvaa tihkuva luppakorva löytyy laatikosta.
Oliko se jalapenopurilainen sitä DeLuxe sarjalaista? Kattelin viimeks sitä menussa mutta pelkäsin että on DeLuxea ja vältän niitä koska ne maistuu aina ihan samalta, oli ne minkälaisia vaan.McArvioni kotkan mäkkäristä oli aikanaan 5 tähteä, sitten vaihtui 1 tähteen kun jäi yksi tilaus saamatta kokonaan ja muutenkin usein sählinkiä. Nyt oli kiva palvelu ja sain vielä extrapihvin kun harmittelin ettei kuponkitarjoukseen kuulunutkaan tuplaversio Jalapeno-ateriasta. Ja oli muuten hyvä hamppari mäkkituotteeksi!
Kaikkihan ne varmaan on, aina Limited Selectionit parempia on kuin känkkynen Big Mac.Oliko se jalapenopurilainen sitä DeLuxe sarjalaista? Kattelin viimeks sitä menussa mutta pelkäsin että on DeLuxea ja vältän niitä koska ne maistuu aina ihan samalta, oli ne minkälaisia vaan.
Mä taas en niistä DeLuxeistä välitä. Ne ei maistu perinteiseltä mäkkituotteelta mitä sinne lähden syömään ja vaikka ne olis mitä nimeltään niin kaikki maistuu täsmälleen samalta, poislukien vaikka se "kausimaku" joka vähän pistää sieltä muuten samanmakuisen purilaisen seasta.Kaikkihan ne varmaan on, aina Limited Selectionit parempia on kuin känkkynen Big Mac.
Pastramia löytyy Espoosta Home - Mr.Pastrami ja Stadista saa/saanut Roslund Teurastamon Portti (Työpajankatu 2) Ravintola - Lihakauppa Roslund , sekä B-Smokerystä sai (tällä hetkellä suljettu) B-Smokery BBQ-ravintola — B-SmokeryLöytyyköhän pääkaupunkiseudulta mitään todellisia voileipää tarjoavia ravintoloita mistä sais kunnon pastramia, ja muita herkullisuuksia? Eikö kelpaa ihmisille vai enkö vain löydä?
Hei osaattkohan (taai kukaan muu) vastata siihen onko esim tuo Mr. Pastramin pastrami kuinka "autenttista"? Sillä haluaisin tietää miltä se ns. oikeasti maistuu.Pastramia löytyy Espoosta Home - Mr.Pastrami ja Stadista saa/saanut Roslund Teurastamon Portti (Työpajankatu 2) Ravintola - Lihakauppa Roslund , sekä B-Smokerystä sai (tällä hetkellä suljettu) B-Smokery BBQ-ravintola — B-Smokery
Tanskalaisia smörkareita löytyy Smørrepuoti - Tanskalaisia voileipiä vuodesta 1964
Kiitos tästä vinkistä! Tuollahan pitää käydä kun taas stadissaTanskalaisia smörkareita löytyy Smørrepuoti - Tanskalaisia voileipiä vuodesta 1964
Perinteisiltä grilleiltä saa hitusen parempaa kun ne uppopaistetaan rasvassa ja ovat aina rapeita. Joillain grilleillä on ruokalistassa erikseen halvat "tikkuperunat" (=hesemäkkäri) ja hitusen kalliimmat & paremmat "poimuperunat".
Nakkareilla yleensä tajuavat sen että koska vähän paksumpia, paistoaika on aina pitkä. Silloin poimullisetkin menee, mutta tikkuperunoita pidän yleisesti edes jonkinasteisen laadun merkkinä. Suurimmalle osalle suomalaisista vaan kelpaa jäte, ja poimulliset ovat tukussa puolta tikkumallisia halvempia.Mä olen aina inhonnut poimuperunoita. Ne on usein tosi löllöjä, mikä on ranskalaisissa turn-off. Tikut sata kertaa sadasta.
Siitä vähän referenssiä kotimaislle kebuloille. Onneksi näitä kokolihavartaita grillaavia on nyt kuitenkin alkanut ilmestymään.
Tuli testattua Itiksen Mangal. Oikein hyvä shishkebab ranskalaisilla.
Onko joskus ollut? Pågenilla oli jonkinlainen versio myynnissä, mutta sekin on kadonnut. Ja oli aika pieniä nuo.Liekö enää pienleipomoillakaan valikoimissa leipää, joka soveltuisi subien tekoon? Pitäisi olla siis perinteistä sämpylää paljon leveämpi ja pehmeämpi kuorisempi. Pituuttakin saisi olla sen 30cm.
Joskus vuosia sitten oli nimenomaan subeja varten jokin leipä ainakin pääkaupunkiseudun cittareissa mutta hyvin vähän aikaa. En muista valmistajaa.Onko joskus ollut? Pågenilla oli jonkinlainen versio myynnissä, mutta sekin on kadonnut. Ja oli aika pieniä nuo.
Näinhän se olisi hoidettavissa mutta niitä leveitä patonkejakaan ei näytä löytyvän. Kait niitä voisi subwaysta kysellä. Eiköhän ne pakasteena tule. Estääkö sitten jokin franchisesopimus noiden myymisen, tiedä häntä.Ne rapeakuoriset saa nopeasti pehmeäksi kun märällä kädellä pyyhkii leivän pinnan ja mikroon muutama sekunti täydellä teholla. Esim Lidlin paistopisteen pikkupatongeille teen niin
Rööperiin on avattu Philly Cheesesteakeja myyvä paikka:
Onko joku jo kerennyt kokeilemaan? Ihan virkistävää nähdä uutuusravintola, joka ei perustu vegeilyyn tai sushiin.
Näissä tapauksissa kannattaa uskaltaa avata se suu ja kysyä mihin se jauheliha unohtui. Olisit varmaan saanut uuden setin yms.Tilasin eilen Kemin ravintola Morista Bolognese pizzan jossa vakiona jauhelihakastike ja juusto. Ihan hyvää se oli, mutta tuntui kuin jotain olisi puuttunut. Sitten hoksasin ettei siinä ollut jauhelihaa lainkaan, pelkkä tomaattikastike, ja siinä juusto päällä. Ei mitään havaintoa jauhelihasta. Jos kastikkeessa tosiaan oli jauhelihaa, niin hyvin oli piilotettu. Melkoinen laihialaispläjäys, sanoisin. Pitäisi melkein tilata uudestaan ja katsoa tuleeko samanlainen versio, vai oliko jauheliha konsanaan unohtunut kokilta tuossa eilisessä tilauksessa
Tilasin tuon pizzan Foodoran kautta kotiinkuljetuksena. Jos olisin syönyt paikan päällä, olisin tietty maininnut asiasta samantien. Vosihan sitä lähettää palautetta että onko normaalia että Bolognese pizzastanne saa etsiä jauhelihaa, vai kuuluuko tämä kyseisen pizzan ominaisuuksiin?Näissä tapauksissa kannattaa uskaltaa avata se suu ja kysyä mihin se jauheliha unohtui. Olisit varmaan saanut uuden setin yms.
Ota valokuva pitsasta ja lähetä heille. Kyllä siitä näkee, että ei niitä poiskaan ole nypitty. Ja yhteydenotto luonnollisesti heti, kun ongelman havaitset. Päivien jälkeen kun käyt sanomassa, että jauheliha puuttui, nauravat sinulle.Tilasin tuon pizzan Foodoran kautta kotiinkuljetuksena. Jos olisin syönyt paikan päällä, olisin tietty maininnut asiasta samantien. Vosihan sitä lähettää palautetta että onko normaalia että Bolognese pizzastanne saa etsiä jauhelihaa, vai kuuluuko tämä kyseisen pizzan ominaisuuksiin?
Kuka tahansahan voisi tilata pizzan kotiin ja väittää että siitä puuttuu sitä sun tätä, ja vaatia uutta pizzaa tilalle. Mainitsen asiasta kun tilaan piakkoin taas purtavaa. Saa nähdä miten suhtautuvat. Tuskin antavat uutta pizzaa tilalle, mutta jonkun alennuskoodin kenties. Jos siis uskovat tarinaan.
Rööperiin on avattu Philly Cheesesteakeja myyvä paikka:
Onko joku jo kerennyt kokeilemaan? Ihan virkistävää nähdä uutuusravintola, joka ei perustu vegeilyyn tai sushiin.