living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 248
Noiden Foodie -linkkien alkuperän mukaan kyllä.On kyllä hyviä eikä maksa mitään. Eikö noi ole vielä valmistettu Belgiassa tms. jos oikein muistan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Noiden Foodie -linkkien alkuperän mukaan kyllä.On kyllä hyviä eikä maksa mitään. Eikö noi ole vielä valmistettu Belgiassa tms. jos oikein muistan?
Itse en ole huomannut laatumuutosta mainitsemassasi sipsissä mutta Sour cream & Onion pussissa perunan laatu on ollut heikkoa. Kaikissa ostamissani pusseissa on kovia sipsejä seassa ja maku on kaukana Taffelin ja Estrellan vastaavista.Mutulla sanoisin että liittyy siihen muotoon, se jyrkkä poimu on rakenteellisesti liian heikko kun olivat kuitenkin melko ohutta lastua. Ja todellakin, makuasioita eikä ollut kallis kokeilu Jää kyllä lidlistä nyt sipsun osto vähemmälle kun ne perinteiset lidlin sour cream & cheese sipsut muuttuivat isompaan pussiin ja huonompilaatuiseksi. Olisikohan valmistaja vaihtunut.
Hinta ei aina korreloi laatua. Parhaat makuelämykset ovatkin olleet näissä halvoissa. Parhaat muistot ovat euroshopperin paprikasipseistä. Eurolla täydellistä herkkua.Monenlaisia perunalastuja tullut kokeiltua tämän ketjun innoittamana, mutta edelleenkin X-tra 300g suolatut ja X-tra 300g Sourcecream & onion sipsien voittajaa ei ole löytynyt.
X-tra 300g suolatut perunalastut, xtra - foodie.fi
Sourcream & onion perunalastut 300g, x-tra - foodie.fi
Laita tiukkaa palautetta Taffelille menemään.Perkele. Raffeleihin on keksitty sotkea riisijauhoa sekaan. Vaimo on allerginen mm. Kaikelle, mukaanlukien riisille, joten eipä tarvi noita enää ostaa.
Foodien sivulla on vielä vanhat, oikeat ainesosat: Perunatärkkelys, perunajauho, kasviöljy (rypsiöljy 50%), suola.
Sen sijaan Taffel kertoo: Perunatärkkelys, perunajauho, kasviöljyt (auringonkukka, rypsi), riisijauho, suola.
Tokmannin 1€ prima vihreä on maistunu itselle, sen mitä sipsi nälkään on tarpeen.Monenlaisia perunalastuja tullut kokeiltua tämän ketjun innoittamana, mutta edelleenkin X-tra 300g suolatut ja X-tra 300g Sourcecream & onion sipsien voittajaa ei ole löytynyt.
X-tra 300g suolatut perunalastut, xtra - foodie.fi
Sourcream & onion perunalastut 300g, x-tra - foodie.fi
Monenlaisia perunalastuja tullut kokeiltua tämän ketjun innoittamana, mutta edelleenkin X-tra 300g suolatut ja X-tra 300g Sourcecream & onion sipsien voittajaa ei ole löytynyt.
X-tra 300g suolatut perunalastut, xtra - foodie.fi
Sourcream & onion perunalastut 300g, x-tra - foodie.fi
Kokeileppa Rainbow:n vastaavia ellei ole entuudestaan tuttuja. Erittäin hyviä omasta mielestäni.Ketjun innoittamana ostin eilen pussin noita sour cream & onioneita. Eivät kyllä oikein iskeneet. Kummallisen väkevän/karvaan makuisia. Rapeus oli kyllä hyvä ja peruna ihan ok, mutta en taida toista kertaa enää ostaa. En silti huonoiksi sanoisi, mutta pidän enempi esim. Taffelin Broadwaysta.
Kokeileppa Rainbow:n vastaavia ellei ole entuudestaan tuttuja. Erittäin hyviä omasta mielestäni.
Rainbow sourcream & onion maustetut perunalastut 300 g, rainbow - foodie.fi
Bravo?Muistaako kukaan mikä oli se sipsi, joka voitti jonkun Taffelin kisan? Jotain chilejä ja kermaviiliä siinä ainakin oli ja maku aivan loistava.
Muistaako kukaan mikä oli se sipsi, joka voitti jonkun Taffelin kisan? Jotain chilejä ja kermaviiliä siinä ainakin oli ja maku aivan loistava.
Jotenkin ei nyt ajatuksena kuulosta hyvältä. Onko nuo lihan makuiset oikeasti syömäkelpoisia? Jättänyt aina hyllyyn myös pekoninmakuiset ja vastaavat. Onkohan tullut tehtyä virhe?Paikallisesta Lidlistä löytyi herkullisia sipsejä: Alpenfest Roast Chicken Flavour.
Todella rapeita, ja maistuvat jopa oikeasti kanalle.
Jotenkin ei nyt ajatuksena kuulosta hyvältä. Onko nuo lihan makuiset oikeasti syömäkelpoisia? Jättänyt aina hyllyyn myös pekoninmakuiset ja vastaavat. Onkohan tullut tehtyä virhe?
jep noi oli ihan kauheita noi steak sipsit.Testasin itsekin nuo paljon kehutut lidlin grilled steak -sipsit ja olihan ne aivan järkyttäviä. Rakenne oli miellyttävä mutta maku tunkkainen ja raskas. Jos sama linja jatkuu noissa kanan makuisissa niin en aio maistaa.
Missäs näitä myydään? Vieläkin pidän Lidlin etikkasipsejä kaikista parhaimpina, mutta olisi mukava testata myös muitakinKannattaa maistaa myös näitä, jos etikkasipsit maistuu. Omasta mielestä ehkä parhaimpia etikkasipsejä.
Prismassa. Ylihintaisia, ~2e/150 g, mausta en tiedä kun en ole maistanut.Missäs näitä myydään? Vieläkin pidän Lidlin etikkasipsejä kaikista parhaimpina, mutta olisi mukava testata myös muitakin
Oikeastaan ei tule muita sipsejä juuri enää ostettuakaan, kuin noita Lidlin etikkasipsejä... Reilusti etikkaisia ja plussana vielä pieni pussikoko (150g?) ja halpa hinta (0,99€).
Noh voishan noita yhen pussin kokeilla, aika kova kilohinta kyllä perunalle juu... Kiitti vaan vinkistä!Prismassa. Ylihintaisia, ~2e/150 g, mausta en tiedä kun en ole maistanut.
Jotenkin ei nyt ajatuksena kuulosta hyvältä. Onko nuo lihan makuiset oikeasti syömäkelpoisia? Jättänyt aina hyllyyn myös pekoninmakuiset ja vastaavat. Onkohan tullut tehtyä virhe?
Noi Tescon siideriviinietikkaperunalastut on vähän pehmeämpiä maultaan. Lidlin Crusti Crocin maalaisviinietikkalastut on hyviä, mutta omaan makuun melkein liian etikkaisia.Noh voishan noita yhen pussin kokeilla, aika kova kilohinta kyllä perunalle juu... Kiitti vaan vinkistä!
Joo, ne on kyl todella etikkaisia. Toisaalta osassa etikkasipsejä ei juuri ole etikkaa tai hapokkuutta juuri muualla kuin tuotteen nimessä.Noi Tescon siideriviinietikkaperunalastut on vähän pehmeämpiä maultaan. Lidlin Crusti Crocin maalaisviinietikkalastut on hyviä, mutta omaan makuun melkein liian etikkaisia.
Nämä sipsit tulivat täytenä yllätyksenä. Erittäin maukkaita ja harmillisen pieni pussi.
Aikaisemmista taffelin vastaavista oppineena (roskiin lensi myös) jätin nuo lihamaut suoraan välistä ja ostin Sweet chilinä. Hyviä nämä kyllä ovat, miedonpuoleisia vaan.Mitähän lie tapahtunut? Ostin näitä, kun Lidlissä muut vaihtoehdot olivat lähinnä perus suola-Taffel tai Raffelit.
Aivan järkyttävä kokemus. Sipsit olivat aivan liian paksuja ja maku oli lähinnä mummojen suosimia Marie-keksejä. Lähes mauttomia.
Onko näissä oikeasti näin laaja laatuskaala (tai laadun puute), ei luulisi ihmisten välillä ihan näin paljon kokemusten heittävän. Vai onko tässä taas tehty vanha kikka, ensin tehdään vähän parempia ja kun ihmiset tottuvat ostamaan, poistetaan kaikki arvokas ja hyvä. Vähän liian hätäisesti ehkä toimittu.
Muutaman sain syötyä ja loput heitän pois. En edes dipin kanssa saanut menemään. Tekisi kyllä viedä takaisin Lidliin vaikka ei paljoa maksaneetkaan, oli sen verran suuri loukkaus sipsinystävän makuaistille.
Niinhän tuollaiset tavataan tehdä.Kauheimman makuset "sipsit" mitä oon koskaan maistaneet oli Pringlesin joku beef-makuinen. Ihan kuin olisi vaan murustettu halvin lihaliemikuutio sen jo valmiiksi pahvisen lastun päälle.
Eihän niihin nyt mitään suolaa mennä laittamaan vaan salsaa, juustodippiä tai quacamolea. Noissa se kastike on tärkein osa. Oikein kivaa vaihtelua sipseille ja erilaisia salsoja ja kastikkeita löytyy runsaasti kaupoista ja itse voi tehdä lisää.Maissilastut on kyllä täyttä kuraa. Ei maistu millekään vaikka laittaisi kilon suolaa.
Eihän niihin nyt mitään suolaa mennä laittamaan vaan salsaa, juustodippiä tai quacamolea. Noissa se kastike on tärkein osa. Oikein kivaa vaihtelua sipseille ja erilaisia salsoja ja kastikkeita löytyy runsaasti kaupoista ja itse voi tehdä lisää.
Ei kyllä ole. Teen aina itse, jos quacamolea kaipaan. Juustodippikin aika usein tulee tehtyä itse. Salsoja sen sijaan tulee ostettua valmiina enemmän kuin tehtyä itse.Onko jotain suosituksia valmis quacamolesta?
Ei kyllä ole. Teen aina itse, jos quacamolea kaipaan. Juustodippikin aika usein tulee tehtyä itse. Salsoja sen sijaan tulee ostettua valmiina enemmän kuin tehtyä itse.
Anteeksi pilkun viilaus, mutta tarkoitit varmaan avokadoja. Ettei ruveta valmiita guacamole purkkeja runnomaan...Quacamoleja on monenlaisia, oma suosikkini on yksinkertainen versio aiheesta. Pari quacamolea runnotaan väkivaltaisesti hienoksi tai karkeammaksi soseeksi, sekaan limeä, suolaa ja punasipulia hienoksi silputtuna.
Samalla tyylillä teen kyllä salsankin. Minitomaatteja tms. ja väkivaltaisesti veistä hyväksikäyttäen pieneksi, korianteria, limeä ja punasipulia perään. Valkosipulia laitan vielä maun mukaan.
Tähän pari pussia nachoja ja kylmää kaljaa, niin keskivartalolihava mies hymyilee silkkaa tyytyväisyyttä.
Parhaat perunalastut on kyllä Rainbown merisuolatut, 1,49€/200g ja on sopivan rasvaista ja suolaista juuri sipsinnälkään.