Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
On ollut useamman vuoden. Maku sinällään on ihan ok, mutta Taffelin peruskirous eli mausteiden vähäisyys alkaa tökkimään aika nopeasti. Mutta kun sattuu hyvin maustettu yksilö kohdalle niin voi pojat. Sama seikka melkein kaikkien Taffelien kanssa. Maku on hyvä mutta sitä on aivan liian vähän.Onko noita Taffelin smoky bbq -sipsejä ollut kauankin tarjolla? Makutestin perusteella häipynevät tarjonnasta vähin äänin. Hiukan aavistelin, että maku voi jäädä hiukan vajaaksi ja ostin poikkeuksellisesti dippiä kaveriksi. Ensikokemuksen perusteella nuo jäävät syömättä dipin loputtua. Maistuvat vain savulle, bbq:sta tai yleensä edes suolasta ei ole mitään makuhavaintoa. Kerrassaan tympeä tuttavuus. Dipin kanssa saa alas.
Ovatkin virallisesti Taffel Taf-Mex BBQ (Holy smoky). Ihan sama, pahoja.On ollut useamman vuoden.
Eiku joo, noi TaF-Mexit on aika surkeita. Just tänään söin pussin loppuun. Mauttomia (yllättäen) ja jotenkin nahkeita eikä kovin rapeita. Jotain paistoöljyjuttuja? BBQ Smoke on vanha maku ja oikein hyvä mutta liian vähän mausteita.Ovatkin virallisesti Taffel Taf-Mex BBQ (Holy smoky). Ihan sama, pahoja.
Megabag 200gOstin näitä Kruntseja yhden pussillisen. Kun sourcream on muutenkin jo itsessään aika laimean makuista, niin eipä näissä sipseissä kovin paljon makua ole. Näiden naksujen rakenne on kuitenkin sellainen mistä tykkään. Maistuu nämä paremmilta kuin näiden aikaisempi versio mitkä maistui ihan liikaa maissilta.Taffel Krunts American sourcream 200 g - Taffel
KRUNTS by VINKARE & EEDDSPEAKS on ilmavanrapea maissisnacks, jossa yhdistyy American dip, sourcream, tomaatti, sipuli ja sipsi tajunnanräjäyttäväksi elämykseksi.www.taffel.fi
Megabag 200g
Taffelin megabag on aika dynaaminen käsite, kaikki koot 200-320g on "megapägejä"
Niin. Pakkaus itsessään on megabagin kokoinen, mutta sisältöä on vaan 200g. Ihan riittävästi kuitenkin omaan makuun.
Taisi olla joku sour cream chili tms. Itse söin niitä pussillisen. Maku oli mielestäni hyvä ja suutuntuma erittäin rapsakka. Suolaakin oli tarpeeksi. Chilistä irtosi myös oikeasti pieni potku ja lisäksi aivan jumalaton närästys, joka onneksi sitten farmakologisilla interventioilla saatiin hallintaan.Taffel Delisips cheddar & kermaviili 150 g - Taffel
Taffel Delisipsit on paistettu kattilassa perinteisellä menetelmällä. Tässä sipsi, jossa aromikas Cheddar-juuston maku täydentyy kermaviilin raikkaudella.www.taffel.fiTaffel Delisips karamellisoitu voi & merisuola 150 g - Taffel
Taffel Delisipsit on paistettu kattilassa perinteisellä menetelmällä. Tässä sipsi, jossa ruskistettu voi yhdistyy piristävään merisuolaan. Herkuttele!www.taffel.fi
Näitä maistoin. Omasta mielestä ehkä parhaita maalaislastuja mitä syöny vähään aikaan. Tuolla myös kolmas maku jota täytyy kanssa testata lähiaikoina.
Mikä dippi sopii etikkasipseihin?Allekirjoitan tämän. Selkeästi vähemmän makua ja etikkaisuutta. Ei nyt täysin rimanalitus mielestäni näin oluen ja dippikastikkeen kanssa, mutta siltikin äänestäisin vanhojen puolesta, missä selkeästi tunsi, että nyt nautiskellaan etikkasipsejä heti ensimmäisestä puraisusta lähtien.
Makuja on hyvin, mutta voimakkuus jätti ainakin itselle toivomisen varaan. Toimii siis paremmin ilman dippikastiketta pelkän juoman kanssa.Estrellan Ranch and Sourcream tarttui mukaan aikasemmin kun kaupassa kävin. Todella maukas tuttavuus, suosittelen kokeileen.
Makuasioita pitkälti, mutta etikkasipsien kaveriksi itselläni päätyy maultaan ja rakenteeltaan kevyhekö dippi, esimerkiksi valkosipuli tai kolme sipulia. American on jo liian mausteinen, että menee etikkaisuus siinä pilalle.Mikä dippi sopii etikkasipseihin?
Otan kokeiluun.Makuasioita pitkälti, mutta etikkasipsien kaveriksi itselläni päätyy maultaan ja rakenteeltaan kevyhekö dippi, esimerkiksi valkosipuli tai kolme sipulia. American on jo liian mausteinen, että menee etikkaisuus siinä pilalle.
Valmisdipit kylmäkaapissa ovat hinnaltaan ihan kilpailukykyisiä, mutta siinäkin on jotenkin mausta osattu säästää, joten kannattaa ostaa aina itse kermaviili tai créme fraiche ja sekoittaa jauheet itse, niin saa tarpeeksi makua
Itse tykkään välillä käyttää kreikkalaista jugurttia.joten kannattaa ostaa aina itse kermaviili tai créme fraiche ja sekoittaa jauheet itse, niin saa tarpeeksi makua
Oikeanpuoleinen on uudempi, tuo kirkkaamman keltainen. Vanhempi luultavasti parempi, kun reseptejä yritetty muuttaa "terveellisempään" suuntaan.Kumpi on uudempi? Oli myös ravintoarvot hieman muuttuneet ja olikohan myös ainesosaluettelokin piti ottaa testiin kun täällä kehuttu
Kovasti houkuttaisi kokeilla mutta ainakaan lähikaupan hinnoilla ei tule ihan heti otettua testiin kun taitaa olla 8e vajaa 200g pussilla hintaa.
Jotenkin onnistuin ostamaan jotain maanantaierää kun ensimmäinen "uusi" pussi niin kauhistuttavalta maistui ja haisikin. Keräsin kuitenkin sen verran rohkeutta että pystyin ostamaan toisen. Vaikkakin makua ei löytynyt yhtä paljon kuin ennen (polte/kirvely huulissa oli ennen taattu ennenkuin pussin pohja häämötti), maistuivat ja tuoksuivat lastut kuitenkin "normaalilta" siihen hirviöpussiin verrattuna. Estrellalta ei kuitenkaan toistaiseksi olla vastattu tiedusteluuni mahdollisista reseptimuunteluista.Allekirjoitan tämän. Selkeästi vähemmän makua ja etikkaisuutta. Ei nyt täysin rimanalitus mielestäni näin oluen ja dippikastikkeen kanssa, mutta siltikin äänestäisin vanhojen puolesta, missä selkeästi tunsi, että nyt nautiskellaan etikkasipsejä heti ensimmäisestä puraisusta lähtien.
En ole itse tainnut ikinä ostaa, mutta eikös noita ole useillakin valmistajilla.Lidlin mustapippurisipsejä tulee hamstrattua aina kun niitä on tarjolla. Onko näille korviketta muissa kaupoissa?
Ei suora korvike mutta helkkarin hyviä: Rainbow 200g maalaisperunalastu mustapippuri-ruohosipuli | S-kaupat ruoan verkkokauppaLidlin mustapippurisipsejä tulee hamstrattua aina kun niitä on tarjolla. Onko näille korviketta muissa kaupoissa?
Prisman poistolaarissa näitä oli, vaimo oli summassa pari pussia napannut mukaan.
Jos oikein pilkkua viilataan niin nuo maistuu enemmänkin grillimaustetuilta kuin barbecue. Barbecue on vähän makeampi ja eri tyyliin maustettu, kuten Estrellan BBQ ja Taffelin Smoky BBQ. Mutta yhtä kaikki, ihan syötäviä nuo on.Pirkan barbecue lastut olivat omaan mieleen todella hyviä. En muista koska viimeksi ostanut, mutta viime viikolla tuli pussillinen vedettyä.
Nämä on ollut jo pari vuotta vegaanisia joten ei tuo mikään ihan tuore uudistus ole.Ilmeisesti ei, koska Estrellan sivuilla kerrotaan että näissä on "uusi vegaaninen resepti", myös pussin design on muuttunut tuosta mikä vielä näkyy Estrellan sivuilla. Eli taidettu laittaa kokonaan ja pysyvästi uusiksi.
Nämähän ovat real snacksin, eli ovatko sitten sama kuin Ameriikan Annabelle?Pirkan barbecue lastut olivat omaan mieleen todella hyviä. En muista koska viimeksi ostanut, mutta viime viikolla tuli pussillinen vedettyä.
Vaikkakin yleensä tässä ketjussa bongailen vain uutuuksia ja jätän makuarviot omaan arvoonsa ja jokaisen itse muodostettavaksi, niin noista paprikasipseistä on pakko todeta, että HYI HELVETTI. Nuo maalaislastust sen sijaan ovat hyviä.noita tullu lidlistä nyt ostettua....vaikea päättää kumpiko on parempi mutta molemmista tykkään...noi perus perunalastut on tosi suolasia ja kivoja pureskella kun on paljon ilmakuplia noissa...taffeleista eniten ehkä tykkään hot rodeista mutta en noita kovin usein osta kun pussin hintakin melkein tuplat noihin lidlin vastaaviin.
100 % eivät ole samaa kamaa kuin Ameriikan AnnabelleNämähän ovat real snacksin, eli ovatko sitten sama kuin Ameriikan Annabelle?
Vaikkakin yleensä tässä ketjussa bongailen vain uutuuksia ja jätän makuarviot omaan arvoonsa ja jokaisen itse muodostettavaksi, niin noista paprikasipseistä on pakko todeta, että HYI HELVETTI. Nuo maalaislastust sen sijaan ovat hyviä.
--
Huomasin muuten tuossa äsken, että Pringles on tuonut "Passport flavours" sarjaansa maut: Middle east style; roasted pepper & hummus sekä Mexican style; chilli taco flavour.
Varmaan poistuva tuote, kun olivat ainakin omassa kaupassa alennusmyynnissä aikoinaan.Hieman "tulisemmasta" pitävänä nämä Estrella Hot chili & Sourcecream olivat hyviä ja näissä oli pientä poltetta, tuli ostettua. Näitä ei ole pidempään aikaan löytynyt paikallisista kaupoista kun aiemmin se oli vakiotuote hyllyissä jokapuolella. Käytännössä olivat aina melkein lopussa hyllyistä niin luulisi ettei suosion puutteesta olisi pois. Onko nämä lopetettu vai onko joku näitä jostain marketista vielä ostellut?
Mikäs se noista Oikian tuotteista sitten on? Katselin valikoimaa, niin tuon kuvittelin osuvan. Siinä kuitenkin menettää paljon private labelin ideaa ja tuotteita, jos niitä ruvetaan liiaksi räätälöimään. Voihan se tietysti olla, ettei heidän tuotantoprosessissaan mausteseoksen muokkaus ole kovin kummoisessa roolissa.100 % eivät ole samaa kamaa kuin Ameriikan Annabelle
Ja taas tuota sourcreamiä. Onko sitä pakko hölvätä joka saatanan sipsimakuun??Hieman "tulisemmasta" pitävänä nämä Estrella Hot chili & Sourcecream olivat hyviä ja näissä oli pientä poltetta, tuli ostettua. Näitä ei ole pidempään aikaan löytynyt paikallisista kaupoista kun aiemmin se oli vakiotuote hyllyissä jokapuolella. Käytännössä olivat aina melkein lopussa hyllyistä niin luulisi ettei suosion puutteesta olisi pois. Onko nämä lopetettu vai onko joku näitä jostain marketista vielä ostellut?
Ei ole mikään Oikian tuotteista, sitä makua ei ole missään Oikian tuotteessa sekä poimu on erilainen.Mikäs se noista Oikian tuotteista sitten on? Katselin valikoimaa, niin tuon kuvittelin osuvan. Siinä kuitenkin menettää paljon private labelin ideaa ja tuotteita, jos niitä ruvetaan liiaksi räätälöimään. Voihan se tietysti olla, ettei heidän tuotantoprosessissaan mausteseoksen muokkaus ole kovin kummoisessa roolissa.
Oi saatana, noita olis pussillinen odottamassa maistelua... Edit. Syödyksi tuli aikanaan, mutta eivät totta tosiaan mitään herkkua olleet. Ei jatkoon.OLWin Umami & Havssalt... Kiva tekstuuri on sipsissä. Yllättävän vähäsuolaisen tuntuinen. Mutta ei tarvinnu kauaa syödä, ennenku yökkö iski. En tiä mikä mättää.