- Liittynyt
- 07.06.2021
- Viestejä
- 2 367
Aika loogista, että laittavat ensiksi tarjolle Suomen suosituimman sipsimaun. Olet vähemmistöä.Ihme hinku laittaa kaikkeen tuota kermaviiliä mauksi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Aika loogista, että laittavat ensiksi tarjolle Suomen suosituimman sipsimaun. Olet vähemmistöä.Ihme hinku laittaa kaikkeen tuota kermaviiliä mauksi
Henkilökohtaisesti tykkään enemmän Estrellan Manhattaneista. Niistä mulla aika lailla samoja kokemuksia ja ovat mun lempparisipsejä vielä tänäkin päivänä. Noi Broadwayt on vähän "laimeempia" ja ylläri pylläri mausteiden määrässä pihistelty.Muistan edelleen hyvin sen hetken kun joskus 1997 eli about 6. luokalla maistelin juuri lanseerattuja Taffel Broadway -sipsejä kaverin luona, ja olihan se halleluja-hetki elämässä. Siitä tuli välittömästi lempparisipsi ja sellaisena säilyi varmaan seuraavat 10 vuotta ellei kauemminkin.
Enää ei ole samanlaisia fiiliksiä ja ostan sitä vain poikkeustapauksissa, ja onhan se reseptikin tainnut muuttua muutamaan kertaan. Mutta tosiaan taisi se olla aikamoinen menestystarina, jos se kerran on vielä 2022 myydyin sipsilaatu.
Mä kyllä väittäisin päivastoin. Manhattanit oli aikaisemmin ja Broadwayt tuli huomattavasti myöhemmin markkinoille.Manhattanit taisi tulla markkinoille vähän Broadwaytä myöhemmin (nimien teemoissa kyllä selkeä yhtäläisyys), ja niitäkin ostin aikoinaan usein. Nykyään ei tule ostettua senkään vertaa kuin Broadwaytä, koska järjestään kalliimpaa kuin mitä Taffel maksaa Lidlissä, enkä koe saavani lisähinnalle vastinetta.
Anyway tällä hetkellä suosikkisipsi on muutenkin se Pirkan Ranch & jalapeno -maalaissipsi, johon en tunnu kyllästyvän.
Mä kyllä väittäisin päivastoin. Manhattanit oli aikaisemmin ja Broadwayt tuli huomattavasti myöhemmin markkinoille.
Näköjään muitakin autisteja täällä. Itsehän ehdin jo lähettämään kysymykset Estrellan ja Taffelin asiakaspalveluihinJa kyllä vain, Manhattan oli ensin. Ruotsissa Estrella otti maun käyttöön jo 1988, joskaan Manhattan-nimeä siellä ei ole käytetty sille missään vaiheessa.
Suomessa Manhattania näkyy olleen ainakin selkeästi ennen vuotta 1997 (mainoksen vasen alakulma):
Näköjään muitakin autisteja täällä. Itsehän ehdin jo lähettämään kysymykset Estrellan ja Taffelin asiakaspalveluihin
No tulipahan kokeiltua tuota ranchvarianttia. Omaan makuun jotenkin eltaantuneita ja nämähän on jotain jauhopuristetta, sisältäen myös linssiä ja riisiä. Suutuntuma on suoraan sanottuna ällöttävä ja rasva jotenkin härskiintynyttä. Noh jälkimaku ei sentään ole niin paha kuin vastaavissa yleensä.Taffel Roust ranch & sourcre<3m paahdettu perunasnacks 100 g - Taffel
Taffel Roust Ranch & Sourcream on Ranch-mausteen ja vegaanisen kermaviilin makuinen perunasnacks. Maista tätä rapeaa herkkua!www.taffel.fi
Mainostavat uutuutena Roust tuotesarjaa. Kunhan eivät vaan olisi niitä samoja; paksuja, kuivia, kovia ja pahvinmakuisia lätysköjä joita myytiin muutama vuosi takaperin? En nyt muista nimellä silloin meni mutta yhteen kokeilukertaan jäi.
Tuotesivulla sanotaan " paahdettu ilman rasvaa Taffelin uudella menetelmällä" Mikähän on tämä uusi menetelmä, hemmetin iso air fryeri?
Taffelilta tuli vastaus:Ruotsin tiedot selvisi tuolta (Google translaten läpi):
Över 30 år med Estrella Sourcream & Onion! - Estrella
Historien om Sourcream & Onion är krispigare än vad man kan tro! Sedan lanseringen 1988 har den varit Sveriges mest sålda smak på chips, och dessutom skapat både konflikter och myter. Gilla att dela krispig snackshistoria med Estrella!www.estrella.se
Hei Mikko,
kiitos yhteydenotostasi.
Taffel Broadway lanseerattiin Suomessa 1997 .
Aktiivisuudestasi kiittäen mukavaa kevään jatkoa!
Kerran osui silmiin k-supermarketissa, pieni ylihintainen pussi. Minulle ei maistunut.Kukaan kokeillut Pipersin perunalstuja? Ainakin Verkkokauppa.com:sta näyttäs löytyvän.
Ei sattumoisin ollu viinietikkamaku? Muuten täytyy taas kyttäillä Lidlissä Snack Day:täKerran osui silmiin k-supermarketissa, pieni ylihintainen pussi. Minulle ei maistunut.
Täytyypä kokeilla, olen vuosia syrjinyt tuota bbq makua muutaman huonon kokemuksen takia.Pirkan BBQ-perunalastut olivat yllättävän hyviä, hakkaa ainakin Taffelin vastaavat 5-0
Real Snacks eli Oikia siis valmistaa noíta.
Toki joukossa oli muutama sipsi missä ei ollut mausteita tarpeeksi, mutta parhaat bbq-sipsit tällä hetkellä mitä kaupasta löytää.
Sipsien rakenne ja tekstuuri on miellyttävä, eikä niin pahvinen kuin Taffelilla.
Viimeks ku noita söin niin noi maistu enemmän grilli kuin barbequelta? Mutta pitääkin ostaa uudelleen jos on valmistaja vaihtunu tai jotain.Pirkan BBQ-perunalastut olivat yllättävän hyviä, hakkaa ainakin Taffelin vastaavat 5-0
Real Snacks eli Oikia siis valmistaa noíta.
Toki joukossa oli muutama sipsi missä ei ollut mausteita tarpeeksi, mutta parhaat bbq-sipsit tällä hetkellä mitä kaupasta löytää.
Sipsien rakenne ja tekstuuri on miellyttävä, eikä niin pahvinen kuin Taffelilla.
"Grilli" on enemmän suolainen ja "mausteisempi", perinteinen.Itse en edes tiedä mikä ero on grillillä ja barbecuella. Sananahan ne merkitsee oikeastaan ihan samaa.
Paitti että noi on kaikkea muuta kuin uusia. Olivat vain vajaa pari vuotta pois markkinoilta. Ainakin parikymmentä vuotta olleet kaupoissa.Maistelussa Estrellan uudet BBQ-perunalastut, ovat muuten ihan hyviä mutta maistuu enemmän Taffelin Grillseiltä. Eikös BBQ:ssa pitäisi maistua myös makeus? Näissä en sellaista havaitse.
Paitti että noi on kaikkea muuta kuin uusia. Olivat vain vajaa pari vuotta pois markkinoilta. Ainakin parikymmentä vuotta olleet kaupoissa.
Ei ole. Samoja kuin vanhat. Sen verran noita on tullu syötyä ja nyttenkin pussi tossa pöydällä..No Estrella niitä uusina mainostaa, olisko uusittu mausteet noihin.
Joskus kokeilin. En tykännyt niin paljoa, että jaksaisi nähdä vaivaa. Tortillachipsit/nachot sen sijaan kyllä lämmitän. Varmaan tottumiskysymys tuokin.Lämmittääkö/kuumentaako kukaan muu sipsejä ennen syöntiä?
Maistuu paljon paremmilta lämpösinä.
Minulla on joku outo mielikuva että myynnissä olisi ollut, ehkä 5-7 vuotta sitten sipsejä jotka löytyivät pakaste-altaasta ja piti itse 'paistaa' uunissa. Voin olla toki väärässäkin.Lämmittääkö/kuumentaako kukaan muu sipsejä ennen syöntiä?
Maistuu paljon paremmilta lämpösinä.
Oli niitä. Ne oli enemmänkin semmosia ranskalaisen tyyppisiä eikä niistä uunissa tullu kovin kaksisia.Minulla on joku outo mielikuva että myynnissä olisi ollut, ehkä 5-7 vuotta sitten sipsejä jotka löytyivät pakaste-altaasta ja piti itse 'paistaa' uunissa. Voin olla toki väärässäkin.
Manhattan sipsit on parhaita lämmitettynäJoskus kokeilin. En tykännyt niin paljoa, että jaksaisi nähdä vaivaa. Tortillachipsit/nachot sen sijaan kyllä lämmitän. Varmaan tottumiskysymys tuokin.
Nää tuli testattua, kun eurolla sai. Ihan hyviä kyllä. Voi joskus toistekin syödä. Jalapeno vaan valitettavasti melkoisen mietona. Ei juurikaan tulisuutta.Anyway tällä hetkellä suosikkisipsi on muutenkin se Pirkan Ranch & jalapeno -maalaissipsi, johon en tunnu kyllästyvän.
Ruotsalaiset sipsit tuntuvat olevan aivan eri tasolla kuin suomalaiset. Viikonloppuna olisi edessä pieni reissu Ruotsin puolelle. Mitä raati suosittelisi sieltä ottamaan mukaan?
Keltaista leksandia löytyy kyllä vaikka ihan paikallisesta puuilosta.Ei naksuista Leksandsin keltaista näkkäriä iso paketti tai pari
Mutta naksut, OLWilta moni vissin tykkää tilli-ruohosipuli sipseistä (taitaa olla Ruotsissakin suosittu maku). Fresh Island Garlic oli myös aika Juustonauksuissa oli myös enemmän vaihtelua, Cheez Crunchzers nimellä.
Uusi villitys Ruotsissa näytti olevan tuorejuuston makuiset sipsit, kummallakin OLWilla ja Estrellalla oli.
Estrellalla näytti olevan aika samaa kuin Suomessa, paitsi Maalaissipssi (Västkustchips) linja erosi valikoimaltaan. Harmi kun hyllyssä ollut eioota sen linjan etikkasipseistä.... Myös näyttää olevan maapähkinävoi-linssijuustonaksuja....
Gårdschipsilta näytti olevan makuina "Ruskistettu voi ja tilli", "Tryffeli", "Parmesan" ja "Backyard BBQ" hyllyssä.
Nämä perustuvat mitä olen joskus kokeillut ja mitä Haaparannan ICA Maxisssa näkyy.
Tämmöisiä taisi eksyä Prismasta testiin.
Aivan huippuja. Testasin myös valkosipulidipin kanssa, se peitti tämän maun alleen.
Kiitos vinkistä! Piti muutenkin käydä tuolla.Keltaista leksandia löytyy kyllä vaikka ihan paikallisesta puuilosta.
No Crusti Crokit tosiaan vaihtu kaikki ja meni aika kauheeks varmaan juuri valmistajan vaihdon takia.Oma all time favorite on nää Lidlin Sour Cream & Cheese sipsit. MUTTA joitakin vuosia sitten, varmaan 7-9 vuotta sitten vaihtui joko valmistaja, öljy tai joku eivätkä ole vuosiin maistuneet enää sen jälkeen. Näitä tuli vedettyä pussitolkulla.
Nyt on menossa pussillinen näitä Estrellan uutuuksia ja ovat ihan OK