Perkeleen naapurit.

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 932
Miten olisi tuollainen kolmas tuija tuohon? Voihan olla, että naapuria vituttaa, kun on jätetty tuollainen kurkkismisrako?
Jos tästä kulmasta katsoo niin eikös tohon saa mitään näköestettä-korkeaa pensasaitaa istutettua. Mutta tietty onhan toi spottien vääntely harrastus jos ei muuta.
Valonheittimissa on se paha puoli että niissä on niin laaja keila että toi häikäisee koko pihan mitalta eikä vaan yhdestä kohdasta ja se tässä vituttaa eniten. Nyt kesällä kun on lehteä ja oksaa niin ei ole niin paha mutta talvella kun näköesteet pois ja lunta maassa niin meidänkin piha on kuin jääkiekkokaukala kun noi saatanan valot hohkaa yötä päivää.

No, mulla on aikaa käydä niitä veivaamassa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 915
No, mulla on aikaa käydä niitä veivaamassa.
Samoin voisit valittaa asiasta kaikille mahdollisille ja mahdottomille tahoille jotka kaupungin puolesta voivat liittyä asiaan tai muuten vaan edes kaupunkiin. Ehkä jotakuta näistä alkaa vituttaa, kun jonkun toisen perseilyn takia heille on vaivaa ja tekevät jotain. Harva byrokraatti piittaa kansalaisen mielipiteestä mutta se yksikin riittää. Normaali byrokraatti nimittäin ottaa todesta usein silloin kun se "nyt vittu oikeesti" tuleekin toiselta politrukilta eikä alamaiselta.

Muistelisin että oletkin rutissut asiaan kuuluville, mutta voisit siis rutista asiaan kuulumattomillekin. Mielenkiintoinen sosiaalinen koe on vähintään tarjolla jos ei muuta.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
442
Saman verran ko räbään?
En o räbässä käynyt hetkeen, mut jos meno on ennallaan, niin vähintään saman verran.

Itehän tylsyyksissäni valitin kaupungilla olevasta jalankulkuopastimesta, joka piipitti yöllä vittumaisesti niin että kuului ikkunasta. Pistin jollekin ihan random osastolle/johtajalle sähköpostia ja ei mennyt paria päivää kauempaa kun opastimen ääni oli vaihdettu "kohinaan", mikä on muutenkin parempi.

Naapurin autonromusta taas valitin ensin pysäköinninvalvontaan, kun vei just oven edestä paikan eikä ollut liikennekäytössä (laitonta siis). Laittoivat sakon, jonka omistaja otti pois. Siirtokehotuksen laittoivat, mut sit ei tapahtunut pitkään aikaan mitään (paitsi kehotus oli kadonnut). Tästä pistin vissiin johonkin ympäristöpuolelle viestin ja kettuilin perään, että koska viranomaisella on velvollisuus tehdä kaikille kansalaisille yhtäläisiä päätöksiä, niin eivät varmaan siirrä kaupungissa ensimmäistäkään väärin jätettyä autoa ennen kuin tuo romu on viety pois. Lähti seuraavana päivänä. (autoromun omistaja oli pihaa (kirjaimellisesti) paskova mulkvisti ja haiseva hippi, eli en tuntenut huonoa omaatuntoa).

Eli kyllähän se joskus toimii johonkin, se värikynä. Tässäkin viestissä reilusti :smoke:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 915
Lähti seuraavana päivänä. (autoromun omistaja oli pihaa (kirjaimellisesti) paskova mulkvisti ja haiseva hippi, eli en tuntenut huonoa omaatuntoa).
Sori siitä. Oikeastihan kävi niin, että hinautin romun itse kruntsaukseen heti kun sain tiedon. Se naapurin hullu ämmä oli vienyt kaikki aiemmat laput enkä ollut pajauttelun takia muistanut koko autoa. Sittemmin kaipasin naamani ja olen nykyään tarkka pihan hoidosta. :kahvi:
 

AsiJu

Premium-jäsen
Liittynyt
09.04.2024
Viestejä
250
Naapurin jonne testailee autonromunsa subbarinsa bassoja yöllä klo 2.... sama kaveri meinasi kerran ajaa päälle pihatiellä kun tietysti piti leikkiä rallia... kävin asiasta "mainitsemassa"
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 836
Viestejä
4 338 922
Jäsenet
72 303
Uusin jäsen
Stekkode

Hinta.fi

Ylös Bottom