PC, PS4, Xbox One & Wii U - yhteinen väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

 1. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Xbox-johtaja myöntää konsolin jääneen PlayStationin jalkoihin ja antaa asialle myös selityksen

  Xbox-johtaja myöntää konsolin jääneen PlayStationin jalkoihin ja antaa asialle myös selityksen | Muropaketti.com

  Tämänhän pelurit tiesivätkin jo ajat sitten. Pelit myyvät konsolia ja erityisesti ne laadukkaat yksinoikeuspelit.
   
  Kuro, JaySon ja jipsu tykkäävät tästä.
 2. arcane

  arcane

  Viestejä:
  748
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Yksinoikeuspelit ovat olleet mielestäni Xboxin ongelma vähän aina, mikäli ei laske ajallisia yksinoikeuksia ja ottaa huomioon pelit, jotka ovat vuosia myöhemmin valuneet toisille konsoleille tai PC:lle.

  Montako merkittävää yksinoikeuspeliä Xboxilla, Xbox 360:llä tai Xbonella on? Xboxien lippulaivapelit ovat olleet Halot, Gears of Warit ja Forzat? Mitä muuta? Joskus tuumin, mitä merkittävää olisin menettänyt jos en olisi koskaan hankkinut Xboxia tai Xbox 360. Sain listattua tyyliin kolme peliä, joista ainoa merkittävä oli Ninja Gaiden (josta siitäkin on - tosin kehnompi - PS3-versiointi).

  Halo 1-2 on jo PC-käännökset, loput tulossa Master Chief collectionin myötä. Gears of War 1 + 4 on ilmeisesti PC:lle, samoin uusimmat Forzat.

  Jos pelaajalla on pelikäyttöinen PC, on paljon todennäköisempää ostaa kaveriksi Switch tai PS4, koska Xboxin "yksinoikeuksiin" pääsee käsiksi joka tapauksessa. Useat kaverini nimenomaan omistavat samalla vuoden-kahden vanhan pelikoneen ja päälle useamman konsolin, mutta vain yksi heistä omistaa Xbox Onen. Ja hän sitten toisaalta omistaa kaikki konsolit.

  Näin PC-pelaajana tämä on tietysti mahtava asia, mutta Xboxin myynnin kannalta täysin idioottimaista.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2019
  sushukka, Quantum ja jipsu tykkäävät tästä.
 3. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  PC pelaajat kiittävät kun saavat konsolipuoleltakin pelejä valikoimiinsa. Kuten tuossa jo pohditkin niin ei siellä Xboxilla kovin montaa merkittävää yksinoikeutta ole koskaan ollut ja nyt kun pelit menevät pc:lle niin myyntivaltit ovat vähäisiä. Spencer lupaili kuitenkin asiaan muutosta joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan.
  Sony on aina onnistunut vahvasti tuossa pelien tuotossa ja sitäkautta konsolien myynnissä. Yli 500 miljoonaa myytyä konsolia, kolme neljästä sukupolvesta ollut ykkönen ja tässä sukupolvessa ennätyskorkea pelimyynnin attach rate ja siitä(kin) johtuva kassakoneen kilinä ennätystahtiin. Nintendolla tilanne vaihtelee mutta Switchillä tuntuu menevän varsin mukavasti vaikka tuskin hätyyttelee Wii myyntejä.
   
  Craphe ja jipsu tykkäävät tästä.
 4. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  779
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tätähän sitä jännityksellä odotetaan. Nyt julkaistu 9,7TFLOP 5700x Navin TDP on 225W eli 50W enemmän mitä oletettu seuraavan sukupolven konsoli imee kokonaisuutena seinästä. 2080rtx:ää vastaava malli todennäköisesti imee tehoa enemmän mitä xboxoneX ja PS4-pro yhteensä.
   
 5. Maniac

  Maniac

  Viestejä:
  656
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  200W virrankulutus alkaa olla tuon kokoiselle form factorille aikalailla maksimit ellei aleta käyttää nestejäähdytystä, joka puolestaan taas nostaa hintaa.

  Positiivista tässä on että niin Navin kuin Ryzenin kanssa on juuri tuota perf per wattia saatu paremmaksi, joka on erityisen tärkeää näissä rajatun tilavuuden laitteissa.
   
 6. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017
  En usko että tulevaisuudessa ms tuottaa xbox one excluja, vaan lähinnä konosli excluja.
  Tuskin microsoftilla ollaan niin tyhmiä ettei oltaisiin tajuttu että konsolia myydään vähemmän kun pelit julkaistaan pc:lle, ehkä niillä on eri bisnes malli kuin sonyllä.
  Itse ja kaverit tullaan kyllä scarlet ostamaan, mikä on omasta mielstä hyvä koska kilpaulua pitää olla.
  Voisin kuvitella mitä pleikkari olisi joss ms olisi lyönyt hanskat tiskiin, nytkin on varaa nostaa plussan hintaa ilman suurempaa kitinää.

  Omilla kavereilla on lähinnä molemmat konsolit tai pelkästään ps4. Ne kellä on pelkästään PS4 on lähinnä casuaalelja änäri pelaajia, ostaa kuulemma aina pleikkarin kun on aina plekkari ollut.

  Oon huomannut plerikkarin esim facebook foorumeilla puhuvan ihan xbox one excluista, ei kaikki niele pc:tä vaihtoehtona vaan pitää pelkästään konsoleista. Siinä kohtaa on hyvä olla molemmat konsolit :cigar2:
   
 7. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mistä sen tietää vaikka eivät ole tajunneet. Tai sitten kaikkien pelin vieminen pc:lle oli lopulta pakon sanelemaa koska konsolien osalta suunnat nähtiin jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Sony jyräsi alusta saakka peleillään ja bonuksena hieman parempi suorituskyky.
  Itsekin saatan Scarlettin ostaa kunhan ensin vakuuttavat peleillään jotka tulevat vain sille. Sama se on muillakin merkeillä. Turha niitä on ostaa pöydät täyteen jos ei ole erityistä syytä.
  Tuskimpa Microsoftin katoaminen muuttaisi asetelmia paljoakaan. Se vaatisi myös vanhan kilpailijan Nintendon syrjäyttämistä. Sony on sitäpaitsi kertonut pc:n olevan pääkilpailija eli se ei koe Microsoftia edes pahimpana haastajana.
   
  JaySon tykkää tästä.
 8. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017
  Sony nyt sanoo mitä haluaa, eivät heidän mielestä ketään kiinosta edes vanhat pelit ja heti perää floppi classic/ ps5 taaksepäin yhteensopivuus.
  MS on kertonut että pelit tulee jatkossakin pc:lle, itse tuen mielelläni tilannetta kuten ostaessani pelejä mihin ei kuulu seasonpassia.
  Ymmärrän myös joss kotoa löytyy pelikeloinen pc, niin xboxia ei välttämättä tarvita.

  Sony katkeroitui viimegenistä niin pahasti että nykyään on kusipääsä ja pahasti. Toivottavasti ei kompastu omaan nokkeluuteen, kuluttajat on nyt jo painostanut esim fortniten crossplayhin.

  Tässä genissä xbox one x tarjosi itselle kaikkein eniten, taaksepäin yhteensopivuus, ulkoinen HDD (eka), 5ghz wlan, hiljainen konsoli ja 4k soitin atmos tuella. Gamepass ultimate oli lisä kiva, nyt ei tartte ihan kaikkia pelejä ostaa ja pelattavaa löytyy paljon pikkurahalla.
   
  Village Fool tykkää tästä.
 9. Maniac

  Maniac

  Viestejä:
  656
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ilman suurempaa kitinää? Hinnannostohan koski ainoastaan 1kk tilausta, kun suurin osa enemmän konsolilla pelaavalla hankkii 12 kk jäsenyyden jos laskukykyä piisaa? 12 kk jäsenyys oli myös pitkään halvempi kuin vastaava MS:llä, mutta ilmeisesti tämä alunperinkin kalliimpi live-jäsenyyden hinta ei aiheuta kritiikkiä?

  PlayStation Plus subscription prices are going up in Europe

  Taas tulee tekstiä varsin vihreän värikynän lävitse, se mitä Jim Ryan on aikoinaan todennut SCEE:n pomona ei edusta koko firman näkemystä. Hauskaa kuinka myös yrität vähätellä natiivin BC:n merkitystä, jota ei ole myöskään Xbox konsoleilla nähty sitten X360:n. Hehkuttamasti XBox Onen BC kun ei ole natiivia tukea nähnytkään.

  Niin, MS:llähän ei ollut kusta päässä crossplayn osalta X360 aikoina? Kerrotko miksi Sonyn pitäisi suostua crossplayn toteutukseen altavastaajien ehdoilla? Ensi genissä tullaan varmasti näkemään enemmän crossplay-pelejä, kun sopimustekniset asiat on hiottu tätä varten kuntoon.
   
 10. Ventura

  Ventura

  Viestejä:
  385
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Olin aika yllättynyt, että Call of Duty: Modern Warfare tulee tukemaan cross-playtä PS4+XB1+PC. Sonylla ei olisi ollut mitään tarvetta sallia tuota, mutta näköjään ovat päättäneet, että ennen seuraavan sukupolven alkua on hyvä kerätä pari good guy -pistettä.

  Nähtäväksi jää, miten ensi vuoden peleissä nähdään cross-playtä ja etenkin seuraavan sukupolven laitteissa. Ja myös se, että sallitaanko cross-play striimattavien ja lokaalien pelien välillä.
   
 11. Stenu

  Stenu

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Tottakai Spencer nyt painottaa tappion syyksi yksinoikeuspelejä. Sanomattakin on selvää että helvetin moni asia meni perseelleen ja niitä lukuisia syitä on listailtu männävuosina riittämiin. Niitä hänen ei missään nimessä kannata enää nostella esille kun studioa on hankittu ja tavoite on saada enemmän pelejä kehiin, joten suunnataan yleisön katseet siihen.
   
  Oxamin ja Swagettiyologne tykkäävät tästä.
 12. Meik

  Meik

  Viestejä:
  312
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Pakko sanoa että Xbox Onen käyttis on kyllä aika paska. Todella hidas ja kankea. Käynnistykseen menee aikaa ihan tuhottomasti (en käytä pikajuttuja kun laite ei niin päällä). Muutenkin kaiken lataukseen menee ihan helvetin kauan. Tähän sitä on tultu kun pitää mixeriä, twiittejä ja muuta paskaa ladata vaikka käyttäjä ei niitä tarvitse. Pleiskalla tilanne on parempi mutta kyllä sielläkin ihmetellään välillä. Switchillä tilanne on paras, ei ylimääräistä paskaa, ei turhia ryhmiä, viestejä, mainoksia jne. jotka turhaan turruttaa. Toivottavasti uudet koneet (MS ja Sony) tuovat nopeuden takaisin, vittuun kaverilistojen tekemiset, twiitit, facebookit, videot, suositukset jne. paskeet. Nämä vehkeet pitäisi olla vain pelaamiseen eikä mihinkään tälläiseen pakkopullaan kun haluaa vain pelata.

  Perkele että helpotti ja boksi kerkesi ladata itsensä "työpöydälle" :nb:
   
  Xiyng, Marso ja smb tykkäävät tästä.
 13. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 707
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Tuo on totta. Siksi PC on pysynyt, pleikka tullut seuraksi.

  MS teki kyllä hyvää työtä game passin kanssa. Se voinee merkata joillakin, varsinkin kun samalla saa sekä pc:lle ja konsolille pelit.
   
 14. arcane

  arcane

  Viestejä:
  748
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Rehellisesti paskin käyttöliittymä, jota olen konsolilla koskaan nähnyt. ~Kerran vuodessa tulee kaveriporukalla viikonloppu vietettyä konsolin ääressä, ja joka kerta tuntuu, että sekä konsolilla että peleissä UI on ihan järkyttävän kankea ja huonotoiminen, ja niinkin yksinkertaisest toimenpiteet kun kaikkien saaminen samaan peliin tai/ja äänichattiin on joskus ihan tuskallisen vaikeaa.

  Eipä sillä. Ensimmäinen versio X360 käyttöliittymästä oli melko ruma. Toinen versio oli jo suhteellisen hyvä ja käytettävä, mitä nyt oli käytännössä kopio PS3 käyttöliittymästä, mutta horisontiaalinen lista käännetty vertikaaliseksi. Viimeisen päivitys X360 käyttöliittymään taas ennusti jo pahasti tulevaa. Silloinhan X360 tuli aivan totaalisesti konsolille sopimaton metrokäyttöliittymä erikokoisine laatikkoineen. 9 tabia, jossa jokaisessa oli se 1-2 käyttäjää kiinnostavaa nappia... ja 10 muuta nappia, jotka olivat mainoksia. Mainokset veivät valehtelematta 90% jokaisesta käyttöliittymäikkunasta, ihan kuin nettiä selaisi ilman adblockia. Ja jos X360 ei saanut nettiin yhteyttä, tämä 90% oli vain täytetty erikokoisilla "Join XBOX LIVE" -napeilla.

  Ei siitä käyttöliittymästä oikeasti kiinnosta kuin about 5 nappia: Pelilevyn käynnistys (/asennus), pelikirjasto, kauppapaikka, kaverit ja asetukset.

  Kaikki muu on ihan toissijaista. Ehkä tuohon voisin ottaa kuudenneksi suoratoistopalvelut ja seitsemänneksi somet, mutta ne pitäisi olla selkeästi omat osionsa ja pois hidastamasta sitä pihviä.
   
  sushukka ja Meik tykkäävät tästä.
 15. Make

  Make Tekee järkeä. Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  498
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuo Microsoftin Game Pass Ultimate on todella hyvä jos omistaa PC+Xbox One, kun yhdellä kuukausimaksulla saa todella paljon pelattavaa kummallekin alustalle.
   
  Oxamin, Meik ja Xirka tykkäävät tästä.
 16. PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼

  PÌÎUW®[ªøËrhl¾ÇÌ°1¿¼ MurottajaSince2004

  Viestejä:
  779
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itsehän innostuneena maksoin taalan PC game passista. Löysin kaksi tai kolme peliä jotka oli pelaamisen arvoisia. Aika paljon saa parantua valikoima että tuota kukaan täysjärkinen ottaisi vuokrapelien pelaamiseen.

  Subscription cancelled.
   
  JaySon ja Quantum tykkäävät tästä.
 17. Lerkkanen

  Lerkkanen

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2018
  Ihan kiva juttu tuolta kantilta mutta herää kysymys miksi kannattaisi hankkia 2 samanlaista laitetta, varsinkin kun tekniset erot ovat niin merkittäviä?
   
 18. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Metro Exodus siellä lähinnä on houkuttimena nykytarjonnalla. Ei aiheuta jatkuvalle tilaukselle tarvetta.

  Hyvä pointti.
   
 19. Naare

  Naare

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itellä oli tuossa melkein 3½ vuotta PS4 ja annoin sen vuodenvaihteessa siskon perheelle kun en tehnyt sillä juurikaan mitään. Sitten tuossa keväällä ostin Xbox One S:n kun oli tarjouksessa 189e. Tai aluksi lähinnä että saisi BR UHD soittimen mutta sitten kun sain 3kk Gamepassia 1e:lla niin siellähän oli valtavasti itelle rakkaita pelejä. Vaikka minulla oli pentuna 90-luvulla PS1 niin varmaan isoimman vaikutuksen teki aikoinaan kun ostin ekan Xbox:n. Ja sitten myöhemmin myös Xbox 360:n. Että Halot, Forzat sun muut on lähellä sydäntä. Ja tykkään xboxin ohjaimista paljon enemmän vaikka PS1:llä tulikin hakattua aikoinaan ihan älyttömiä tuntimääriä.

  Ja ite maksoin melkein koko PS4 omistamisen ajan sitä PS+ hommaa mutta ei siellä oikein ollut itselle mieleisiä pelejä. Että tuli loppujen lopuksi sellainen olo että vähän turhasta tuli maksettua. Että oli paljon kuukausia että ei tullut yhtään itelle hyvää peliä.

  En nyt sen enempää ala ottamaan kantaa että kumpi konsoli on parempi mutta itselle Xbonesta ollut paljon enemmän iloa.
   
  Xirka tykkää tästä.
 20. Maniac

  Maniac

  Viestejä:
  656
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vielä on Game Passin PC-puoli sen verran alkutekijöissään, että suuresti ihmettelen miksi kehtasivat tuosta ylipäätään rahaa pyytää. Suurinpiirtein puolet peleistä puuttuvat mitä löytyy Xboxilta ja kyseessä vielä multiplattarit, ei näin. :facepalm:
   
 21. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 707
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Kuukausihinta $5, ei paha. Tuon kai saa katkolle samalla tavalla kuin vaikka hbo nordicin jonka ottaa vain siksi aikaa että saa kiinnostavat sarjat katsottua? Pelkästään PC:lle Origin access taitaa tosin olla parempi. Originin Premier saisi kattaa kaikki Sims 4:n lisäosat niin olisi vielä houkuttelevampi.

  Itsellä ei ole noita pelien tilauspalveluja vielä, johtuu siitä että moni noista löytyy kirjastosta valmiina ja pelattavaa riittää muutenkin. Pleikkarin tilauksen mukana tulevat pelit taas eivät ole kovin kummoisia
   
  Xirka tykkää tästä.
 22. Maniac

  Maniac

  Viestejä:
  656
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tarjontakin puolet siitä mitä konsolipuolella niin sietääkin olla. Houkuttelevin piirrehän tuossa on Day 1 palveluun tulevat "MS yksinoikeudet", harmi vaan että viime aikoina näiden laatu on sitten ollut hyvinkin vaihtelevaa.

  Uutisista bongattua:

  Joo ei todellakaan jatkoon mikäli moinen perus-kustomointi ei onnistu. Milloinkahan ne Spencerin lupaamat PC-puolen panostukset alkavat realisoitua käytännössä?
   
  Quantum ja JaySon tykkäävät tästä.
 23. Stenu

  Stenu

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Tää X1 käyttöliittymähän on aivan loistava. Kaikki on nopeasti parin klikkauksen takana ja saa järjesteltyä mieleisekseen. Ehkä pari päivitystä sitten ollut look oli selkeämpi ja enemmän minun makuuni mutta kyllä tämä toimii.

  Itse ainakin haluan, että heti aloitusruudussa on ikkuna, jossa ilmoitetaan jostain tarjouskampanjasta ym. Aktiviteetti-feed on kans must kun tykkään pelaamisen sosiaalisesta puolesta.

  Mainokset kuitenkin liittyy pelaamiseen niin sehän sopii. Eri asia jos tuossa ruudulla pyörisi jotain Oulun Lasipalvelun bannereita.

  Huono puoli on toki tuo että välillä valikot lataa hitaasti kun boxin lyö käyntiin.

  Game pass boxin puolella on ollut loistava palvelu. Toivottavasti PC yltää joskus samaan.
   
 24. Meik

  Meik

  Viestejä:
  312
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Johan se on ollut ja nyt päivittyi vielä. Kaikki Xboxin pelit saapuvat PC:lle sinne myös josta iso plussa (En silti ole X:ää myymässä vielä kun toimii myös 3D- ja 4K-soittimena leffoille). Valikoima varmasti kasvaa vain tulevaisuudessa.
   
 25. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Googlen ja Microsoftin pilvipelit eivät kuulosta kiinnostavan eurooppalaisia.

  Ei näytä hyvältä: vain 15 prosenttia eurooppalaisista pelaajista on kiinnostunut Googlen Stadiasta ja Microsoftin xCloud -palvelusta | Muropaketti.com
   
 26. Stenu

  Stenu

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Tuskin tässä vaiheessa kannattaa juuri painoarvoa antaa noille mielipidemittauksille. Ei varmaan kovin kauas menneisyyteen tartte mennä kun vastaava prosentti ollu kiinnostuneita ostamaan pelejä digitaalisina tai tilaavansa jotain game passeja tai PSnow:ta.

  Eipä sillä, ei nuo streamaushommat nyt kiinnosta itseänikään vaan sen näkee sitten miten ne toimii.
   
 27. Maniac

  Maniac

  Viestejä:
  656
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllähän ne osviittaa antaa early adopterien kiinnostuksesta. Itse näen että streamaus on hieman hankalasti kahden tulen välissä, se hoitaa kotona pelaamisen huonommin kuin tähän dedikoitu lokaali laitteisto ja "gaming on the go" on vahvasti mobiilipelaamisen alla. Näin ollen streamauksen tuoma lisäarvo käyttäjille on hyvinkin vaihteleva, ennenkuin se on esim. integroitu suoraan telkkareihin sovelluksena. Tälläiselle All in One -ratkaisulle olisikin selkeästi enemmän kysyntää, toisin kuin yhdelle lisäpurkille olkkarissa.
   
 28. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 195
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sonyn tekee PlayStation 5 -konsolin HC-pelaajille ja AAA-peleille – indiet saavat jäädä Xboxille - Respawn.fi

  Sony: Google Stadia ei tule olemaan vakavasti otettava kilpailija PlayStation 5:lle | Muropaketti.com

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  TTohveli ja Quantum tykkäävät tästä.
 29. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  614
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  . Nintendo ei myöskään ole varteenotettava uhka, sillä Nintendon pelit ovat suunnattuja pääasiassa lapsille, Yoshida tivaa. :D
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2019
 30. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017
  En ottaisi sonyn huutoja kovinkaan tosissaan :rofl: Katkeruus viimegenistä painaa edelleen päälle.
   
 31. Meik

  Meik

  Viestejä:
  312
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Voi veljet 8K@HDR@RAYTRACING@120FPS JOKA PELISSÄ! PlayStation 5 lyö kilpailijat jo nyt! PC on lyöty kun Quake 2 RTX ei pyöri edes kunnolla edes 2080Ti:llä!
   
 32. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vaikka indie pelien joukossa onkin joitain hyviä pelejä niin tuo AAA tykittely PS5:llä kuulostaa erinomaiselta.
   
  sushukka ja jipsu tykkäävät tästä.
 33. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 707
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Miksi he olisivat katkeria? Kun eivät saaneet monopolia? Ei kai mikkisoftakaan ole katkera mäkille vaikka kilpailijoita ovat.

  Yksinoikeuspelit ovat ne jotka saavat ostamaan eri konsoleita. Ilman niitä ei olisi tullut hankittua esimerkiksi switchiä. Mario ja Zelda eivät ole mielestäni lastenpelejä, muutoinkin nintendolla on vankja kannattajakunta. Xbox ja ps ovat liikaa toistensa kaltaisia. Omasta mielestäni pelit on suurin erottava tekijä, joillekin ohjain merkitsee. Vr on sonyn etu.
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2019
  sl4yer94, Quantum ja jipsu tykkäävät tästä.
 34. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017
  Viime genissä sony otti takkiin microsoftilta, nyt kostetaan tilanne niin että koko maailma tietää. Juuri tuollaista turhanpäiväistä huutelua.
   
 35. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017

  Sony harkitsee uusien studioiden hankkimista – ”Sisällöstä on tullut entistä tärkeämpää”

  Hänen mukaansa Googlen kaltaisten tekijöiden saapuessa mukaan pelialalle kunkin tarjoajan sisältö nousee entistä tärkeämpään asemaan palvelun houkuttelevuudessa.


  :bored:
   
 36. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Missä se otti takkiin kun taisi PS3 mennä lopulta ohi myynneissä?
   
 37. malagon

  malagon

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Voitko hieman avata miten Sony "otti takkiin" Microsoftilta?
   
 38. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017
  Lakatkoo nyt jo, ps3 oli floppi kokonaisuudessaan. Paska ohjain, paskimmat versiot peleistä ja paska online.

  Vaikka sai myyneissä 360 kiinni, niin ms laite oli kokoneisauudessaan parempi ja taisihan se sony silloin kysästä crossplayta. Tilanne on nyt eri ja sen huomaa.
   
 39. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos olet tuota mieltä niin älä esitä sitä kuin olisi jokin fakta. Se on kyllä todettava, että osassa pelejä X360 oli etevämpi tekniseltä toteutukseltaan mutta ainahan se on ollut suuntaan tai toiseen.
   
  sushukka ja draco76 tykkäävät tästä.
 40. manmangler

  manmangler

  Viestejä:
  80
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Korjataan tuo paskempi sana huonommalla niin hyväksyn. Itsellä oli Xbox 360 ja PS3. Toisaalta noita Xboxeja lahosi omassa käytössä enemmän. Viimeksi kun kannoin Xbox Onen taloon, niin samana päivänä X360 lahosi :(
   
 41. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 707
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Sinulla on aivan oma määritelmä sanalle floppi.
   
 42. Swagettiyologne

  Swagettiyologne Team Vega

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  09.06.2017
  edelleen pysyn kannassani, ps3 floppi ja koko kausi oli sonylle yhtä suurta pettymystä.

  cell, hinta, heikommat multiplatat, ohjain, tietoturva ja ylod. 360 meinasi kompastua rodiin mutta jatketulla kolmenvuoden takuulla homma taas toimi.

  Muistan vielä kun tuttavat koodasi codeissa pleikkari kolmosella, kehuivat että kun bannia tulee niin uusi tunnus alle. Heitä harmitti kun tämä ei ollutkaan niin fiksua xboxilla.
   
 43. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Saat sinä olla tuota mieltä mutta muut ei välttämättä jaa kokemuksia samoin kuten tuskin Sonykaan. RROD maksoi järkyttävät summat Microsoftille ja takuulla kävi maineen päälle josta johtuen oli pakko pitkittää takuuta. Olihan PS3:ssa myös vastaavanlaista lahoamista, tosin paljon pienemmässä mittakaavassa ja sielläkin takuun ulkopuolella korjattiin laitteita.
   
  Noddy tykkää tästä.
 44. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 195
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ps3 oli floppi jos verrattaan edeltäjäänsä.
  Tämä toisin oli hyvä näpäistys sonylle ettei kuluttajatkaan maksa ps brändistä mitä tahansa ja palasivat nelosen kohdalla mistä PlayStation brändissä on kyse.
   
  Oxamin, Swagettiyologne ja Ultrosor tykkäävät tästä.
 45. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  PS2 menestykseen verraten kaikki konsolit ovat floppeja enemmän tai vähemmän. Ainoastaan Nintendon käsikonsoli on kyennyt parempaan.

  Microsofthan on jokaisessa sukupolvessa ottanut sen häviäjän roolin. Myynnit yhteensä ovat hädintuskin PS2 tasolla.
   
  sushukka ja draco76 tykkäävät tästä.
 46. draco76

  draco76

  Viestejä:
  1 707
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2018
  Ps3 oli omassa käytössä hyvä. Meillä oli useampi, xboxista luovuttiin tuona aikana. Oli meiilä 360 ja kinect käytössä, kuten myös wii. Lopulta karsittiin muut kun huomattiin pleikkari parhaimmaksi. Blueray ja streemaus käytössä se oli pitkään nelosen hankinnan jälkeenkin. Kolmonen on yhä monella käytössä.
   
 47. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 195
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Joo mutta kaksi edellistä polvea suvereenisti hallinnelle se oli sen verta iso takaisku että PlayStationin isäkin joutui väistymään muihin tehtäviin aka täällä päin potkuiksi verrannollinen asia.

  Mutta loppujen lopuksi vaikka auto ojaan rusahtikin mutta kovilla yksinoikeuksilla ja hinnan kehityksellä saatiin ps3 lopulta tielle ja ennen kalkkiviivoja jopa x360 ohi myyneissä mutta pääsääntöisesti huonomista 3rd peleistä joutui kärsimään loppuunsaakka.

  Tällä genillä sitten sony palaskin omalle mukavuus alueelle ja tulos nähdään tässä.
   
 48. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  997
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  PS3 oli Sonyn pahin moka kotikonsolipuolella, mutta aivan absurdia puhua jostain katkeruudesta yms. skeidasta kun tuon sukupolven päättymisestä on kohta vuosikymmen mennyt ja Sony on dominoinut sekä nykyisen että kaikki muutkin sukupolvet tuota lukuunottamatta. Ottaen huomioon kuinka vituiksi Sony pisti tuolloin homman ja kuinka väärille reiteille PS3 kanssa lähdettiin niin silti loppupeleissä myynnit olivat kuitenkin ihan kohtuulliset.
   
 49. Quantum

  Quantum

  Viestejä:
  1 329
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuossakin sukupolvessa Sony pääsi myynneissä lopulta aika lähelle voittajaa eli Nipan Wiitä vaikka jossain vaiheessa näytti eron repeävän massiiviseksi. Selkeitä virheitähän siellä tehtiin alussa ja sitten vielä tuli se tietoturvamurto joka sotki asioita paljon. Pelaajan kannalta kuitenkin hyvää oli mainio pelivalikoima, BR-asema ja laitteen selkeä käyttöliittymä.
   
 50. Stenu

  Stenu

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  12.08.2018
  Katkeruutta tai ei niin kohtuu jonninjoutavaa uhoamista tuo on. Väistämättä tulee fiilis että viime gen jätti jälkensä ja kilpailevat konsolit ovat niille aivan varmasti uhka.

  Peeärräähän tuo on toki. Aikaisemmin oli for the gamers ja nyt vaihde pykälää isommalle ja for the hardcore gamers. Irrottaudutaan muista konsoleista kilpailemaan PC:n kanssa ku tää on nii hc peliloota. Höpö höpö XD