OLED-TV

Liittynyt
23.11.2017
Viestejä
1 935
Miltäs em futis on näyttänyt s90c omistajien laitteilla? Onko kuva selkeää ja sujuvaa?
Oikein hyvältä ja sulavalta näyttää. Toki kaikki liikeprosessointiasetukset on itsellä pois päältä. Pallo on vähän sumentunut liikkeessä, mutta se on kyllä ihan alkuperäisen lähetyksen ominaisuus.
 
Liittynyt
23.11.2017
Viestejä
1 935
Hyvä on hinta. Itse tilasin verkkis outletista 42'' LG C3 hintaan 726€. Toivottavasti ei ole mitään kuvavirheitä, jonka vuoksi palautettu. No aina voi palauttaa uudestaan.

Mielenkiinnolla odotan, hakkaako OLED IPS:n 100-0 kuten nettitarinat kertoo (muussakin kuin mustan tasossa). Näin varmaan osittain on, ja se riittää mulle. Silti veikkaan että esim. Redditin ketjuissa OLED:ia palvotaan vähän liikaakin, ei ne värit esimerkiksi tule olemaan maata mullistavasti parempia. Mutta laitan sitten omat kokemukset kun näyttö käytössä.
Jos ihan tavallista, tasaisen kirkasta SDR kuvaa verrataan, niin sitten ero ei ole kovinkaan näkyvä. Jos taas korkeakontrastista HDR kuvaa, ero on valtava. OLEDin yksi, vähemmän mainostettu vahvuus väreissä on tuo tummien värien saturaatio. Se tuo ihan eri tavalla elävyyttä kuvaan, kun tummat sävyt eivät ole harmaan haalistuneita, ja tuosta hyötyy ihan SDR puolellakin.

Nämä erojen suuruudet ovat silti jotenkin todella subjektiivinen juttu. Jos kaverin luona jotain pelailee tai katsoo leffaa perustöllöstä, niin ei sitä eroa kuvanlaadussa edes erityisemmin mieti tai sillä ole väliä. Mutta sitten kun kotona hämärässä huoneessa leffahifistelee, niin pienikin epätäydellisyys pistää heti silmään. Varmaan vähän sama kuin äänenlaadussa. Ihan hyvältä se musiikki jostain perus bluetooth-pömpelistä sopivissa olosuhteissa kuulostaa, mutta jos oikein asennoituu vakavasti kuuntelemaan, kummasti alkaa hifiääni kiinnostaa. Molemmissa tapauksissa ero on hyvin selvä, mutta riippuu ihan henkilöstä ja mielentilasta, vaikuttaako se katselu/kuuntelunautintoon vai ei.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
495
LG OLED G3 tuli haettua ja laitettua seinälle, onhan tämä edelliseen 49" Samsung OLED G9 32:9 näyttöön verrattuna massiivinen mutta paljon paremmin sopii itselle tuttu ja turvallinen 16:9. Etäisyys vielä vähän hakusessa, ihan hyvältä tämä tuntuu näin läheltä katsottuna mutta ehkä siirrän pöytää vielä vähän taaksepäin.

Seinäteline on hyvä kun saa täysin seinään kiinni, heijastuksenesto vaikuttaa aika hyvältä. Ei kuolleita pikseleitä, bandingia en edes etsinyt kun en niitä huomaa omassa käytössä. Yhdessä kulmassa pientä jälkeä pinnoitteessa jota en saanut putsattua, muuten on oikein hyvä outlet-yksilö. 1100€ hintaan olen hyvin tyytyväinen.

IMG20240627164745.jpg
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 504
Viestejä
4 285 343
Jäsenet
71 677
Uusin jäsen
couda

Hinta.fi

Ylös Bottom