• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Muut OBH Nordica Versatile -monitoimiriisinkeitin *49,95€ kotiinkuljetettuna

tnc

Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
81
Tuote: OBH Nordica Versatile -monitoimiriisinkeitin QK6018S0
Tarjoushinta: 59,95 (*tarjouskirjeen tilaajalle 49,95€ - uuden tilaajan etu 10€) + ilmainen toimitus.
Normaalihinta: 69,95
Kauppa: Tokmanni
Voimassa: 28.12.2025 saakka, tai niin kauan kuin tuotetta riittää.
Linkki: Monitoimiriisinkeitin OBH Nordica QK6018S0 Versatile, musta


Kommentti tarjouksesta: Ilmainen toimitus yli 40€ Postin ja yli 100€ Budbeen paketeille, voimassa 14.12.2025 saakka. Ilmaiset toimituskulut
 
Tämä on loistokampe. Päivittäisessä ajossa: aamulla keitellään kaurapuurot ja myöhemmin saatetaan tehdä riisiä ja kasviksia tms. vähän päivästä riippuen.

Puuron kanssa kiva, kun voin syödä aamupuurot vaikka kasilta, ja vaimo vaikka 12 aikaan halutessaan - keitin pitää puuron lämpimänä jne.
 
Kiinnostaisi tämä lähinnä arkiaamuisen aamupuuron teon semiautomatisointiin, mutta toimiiko siihen hommaan kun tehoa on vain 350 W?

Eli 0.8 - 1.2 litraa vettä ja hiutaleet tulee kattilassa tavisliedellä noin 15-20 minuutissa, noin 7 minuutin kohdalla tarttee muistaa pienentää levy tai joutuu siivoushommiin. Kauankohan tällä härvelillä tuohon menisi? Kulho on konepestävä mutta suositellaanko käsinpesua niinkuin monessa teflon-tyyppisessä kattilassa?
 
Suositukset täältäkin, täydellistä riisiä tekee.

Tämä on loistokampe. Päivittäisessä ajossa: aamulla keitellään kaurapuurot ja myöhemmin saatetaan tehdä riisiä ja kasviksia tms. vähän päivästä riippuen.

Puuron kanssa kiva, kun voin syödä aamupuurot vaikka kasilta, ja vaimo vaikka 12 aikaan halutessaan - keitin pitää puuron lämpimänä jne.

Voiko tällä muuten tehdä puuroa siitä sellaisesta teräsleikatusta kaurasta jossa vähän parempi purutuntuma? Riittääkö puoli tuntia?
 
Monta vuotta olen käyttänyt, mutta laitteessa on merkittävä puute joka turhauttaa. Eli kun otat käyttöön niin laitat pistotulpan. Kun lopetat käytön irrotat pistotulpan. Jatkuvaa repimistä. Ei ole kytkintä.
 
Monta vuotta olen käyttänyt, mutta laitteessa on merkittävä puute joka turhauttaa. Eli kun otat käyttöön niin laitat pistotulpan. Kun lopetat käytön irrotat pistotulpan. Jatkuvaa repimistä. Ei ole kytkintä.
Väliin älypistorasia? Niissä on painike jolla laittaa laite päälle / pois. Tosin tuossahan on kosketuksellinen virtanappi itsessäänkin, ellei sitten vainota kyseisen kaltaisia laitteita.
 
Viimeksi muokattu:
Kiinnostaisi tämä lähinnä arkiaamuisen aamupuuron teon semiautomatisointiin, mutta toimiiko siihen hommaan kun tehoa on vain 350 W?

Eli 0.8 - 1.2 litraa vettä ja hiutaleet tulee kattilassa tavisliedellä noin 15-20 minuutissa, noin 7 minuutin kohdalla tarttee muistaa pienentää levy tai joutuu siivoushommiin. Kauankohan tällä härvelillä tuohon menisi? Kulho on konepestävä mutta suositellaanko käsinpesua niinkuin monessa teflon-tyyppisessä kattilassa?

Tehdään kahdelle, normaaleista kaurahiutaleista, reseptillä 2dl hiutaleita 7dl vettä ja puuro-ohjelma tulille. Se taitaa oletuksena olla 20min (aikaa voi säätää) ja sillä mennään. Hyvin toimii. Ei tarvi kuin napata romut kuppiin, kansi kiinni, töpseli seinään ja menunapista kolme painallusta ja start. 20min päästä piippiippiip kertoo puuron olevan valmista.
 
Tehdään kahdelle, normaaleista kaurahiutaleista, reseptillä 2dl hiutaleita 7dl vettä ja puuro-ohjelma tulille. Se taitaa oletuksena olla 20min (aikaa voi säätää) ja sillä mennään. Hyvin toimii. Ei tarvi kuin napata romut kuppiin, kansi kiinni, töpseli seinään ja menunapista kolme painallusta ja start. 20min päästä piippiippiip kertoo puuron olevan valmista.
Hyvä laite kyllä mutta itse teen kyllä kaurapuurot silti mikrossa. Ei ole maussa eroa kun osaa tehdä. Valmista parissa minuutissa ja ei tule kulhon lisäksi muuta tiskattavaa.
 
Mäkin tein ennen, mutta parempaa tulee keittimellä kuin mikrolla ja sitä ei tarvi vahtia vieressä... mutta kukin tavallaan.
Olen keitellyt koko paikallisen cittarin kaurahiutalehyllyn läpi ja hyvä hiutale kyllä merkitsee enemmän kuin laite, jos sitä osaa käyttää tietysti. Mikrolla puuro on valmis niin nopeaa, että kerkeää tehdä muut aamupalaan liittyvät toimet juuri ja juuri samalla kun puuro valmistuu.
 
Tehdään kahdelle, normaaleista kaurahiutaleista, reseptillä 2dl hiutaleita 7dl vettä ja puuro-ohjelma tulille. Se taitaa oletuksena olla 20min (aikaa voi säätää) ja sillä mennään. Hyvin toimii. Ei tarvi kuin napata romut kuppiin, kansi kiinni, töpseli seinään ja menunapista kolme painallusta ja start. 20min päästä piippiippiip kertoo puuron olevan valmista.
Eikö tosta tuu aika vetistä tolla vesimäärällä? 2dl hiutaleita ja 5dl vettä lienee lähempänä oikeaa?
 
Mäkin tein ennen, mutta parempaa tulee keittimellä kuin mikrolla ja sitä ei tarvi vahtia vieressä... mutta kukin tavallaan.
Ei tarvitse vahtia jos mittaa ainekset ja mikrossa on tarkka ajastin eli ei sellaista kierrettävää mekaanista ajastinta jolla saa vain 1/2min tarkkuudella vähän sinnepäin ajan
 
Paljonko tuollaisessa laitteessa on tiskattavaa?

Teräskattilalla teen kaurapuuroa ja se ei ole nähnyt astianpesuainetta puoleen vuoteen ja kiiltää kuin uusi. Ainoastaan vesipesu harjalla
 
Paljonko tuollaisessa laitteessa on tiskattavaa?

Teräskattilalla teen kaurapuuroa ja se ei ole nähnyt astianpesuainetta puoleen vuoteen ja kiiltää kuin uusi. Ainoastaan vesipesu harjalla
Teflonkattilan pesen harjalla ja tiskiaineella. Päällä olevan levyn ja venttiilin huuhtaisen vedellä.
 
Täältä vielä yhdet suosittelut. Monet puurot ja riisit tehty laitteella, vaivaton ja kätevä käyttää. Ja helpottaa etätyöläisen elämää, kun riisit voi lykätä koneeseen vaikka aamulla ja ovat valmiita ja lämpiminä pidettyjä lounasaikaan. Ja parempaa riisiä tulee kuin itse olen millään muulla osannut tehdä.

Puhdistaminen myös vaivatonta, yleensä riittää pelkän teflonkupin puhdistus harjalla ja tiskiaineella. Jos siinä on puuroa, antaa sen kuivahtaa sinne, niin se tipahtaa melkein itsestään roskikseen kaatamalla.
 
En tästä laitteesta tiedä ja ihan offtopic, mutta kannattaa ainakin kokeilla niitä isoja kaurahiutaleita. Omaan makuun ainakin 100% parempia, kuin ne NS. Normaalit. Jää vähän rakennettakin puuroon. On toki huomattavasti kalliimpia myös.
 
En tästä laitteesta tiedä ja ihan offtopic, mutta kannattaa ainakin kokeilla niitä isoja kaurahiutaleita. Omaan makuun ainakin 100% parempia, kuin ne NS. Normaalit. Jää vähän rakennettakin puuroon. On toki huomattavasti kalliimpia myös.
Tätä sivuten; eikö mistään saa enää niitä Steel Cut / kaurarouhe -hiutaleita? Niissä oli paras rakenne mun mielestä. Näyttää joka paikassa että valmistus lopetettu yms.

Varmasti noi isot hiutaleetkin ihan jees.
 
Jos haussa on riisinkeitin niin onko tämä tässä hintaluokassa paras vaihtoehto siihen? Helppo puhdistettavuus tärkeää ja tulee yhden henkilön talouteen.
 
Jos haussa on riisinkeitin niin onko tämä tässä hintaluokassa paras vaihtoehto siihen? Helppo puhdistettavuus tärkeää ja tulee yhden henkilön talouteen.
Omaan sinkkukäytöön ainoa valituksen aihe on että riisiä tulee tupla verrattuna mitä syö yhdellä kertaa. Mutta ei se niin kallista ole että tuo olisi oikea ongelma. Oma fiilis on että tämä on parhaita laitteita tässä hintaluokassa, eli askel ylös yksinkertaisista.
 
Onnistuukohan tällä riisipuuro esim. kiehu-maitoon ja millaisilla suhteilla, onko joku testannut? :hmm:
"Kiehu-maito" ei ole itselleni tuttua, mutta olen kokeillut 2-3 kertaa tehdä riisipuuroa. Tuli erittäin hyvää, mutta vähänkään isompi annos haluaa kaivautua keittimestä pois. Enkä saanut sitä enää kunnolla puhtaaksi (ja onnistuin rikkomaan sen kun irrotin jonkin kumi´osan mitä ei ollut tarkoitettu irrotettavaksi), niin tuosta syystä itselläni on toinen yksilö menossa. Tällä ei riisipuuroa enää tehdä.
 
Meillä ollu vuodesta -23 aktiivisessa käytössä ja voi kyllä lämpimästi suositella.
Todella helppo pestä toi kulho.
 
Joka kerta alan kulutushousut kainaloissa harkitsemaan näitä keittimiä, mutta mitä enemmän näihin perehdyn niin sitä vähemmän ymmärrän näitä laitteita. Useimpien ihmisten kokemukset keittimistä asettuvat akselille "Helposti tulee hyvää riisiä ja ilman en enää pärjäisi", niin aika vaikeaa päästä kiinni mihinkään konkreettisempaan. Aamupuuron laittoon tämä kuulostaa kovalta laitteelta, mutta omalla kohdallani käyttö olisi enimmäkseen valkoisen riisin valmistusta ja siihen tällaiset elämän helpotusta markkinoivat lifestylelaitteet kyllä kiinnostelisivat. Airfryerkin oli itselleni hyvä ostos aikanaan, vaikka todella epäilevästi suhtauduin niihinkin. Aasiassahan näitä riisinkeittimiä käytetään todella paljon, niin kai silläkin on joku syynsä? Kaikilla on varmasti kokemusta kattilan käytöstä, niin kiinnostaisi laitteiden hankkineilta kuulla tarkempaa vertailua riisin valmistuksessa seuraavissa osa-alueissa.

1. Helppoudessa
Vaikuttaa ainakin itselleni, että keitin voittaa helppoudessa. Kattilassa on vissiin sen verran enemmän tekemistä, että valmistuksen alkupuolella pitää käydä lämpeämisen jälkeen laittamassa kansi päälle ja lämpöä alemmas. Ajastin pitää myös kahteen kertaan napauttaa käyntiin. Ainakin itse ruukaan riisin kanssa laittaa muutakin ruokaa, niin tällä asialla ei nyt itselleni ole niin kauheasti väliä. Ja kun toisinaan laitan pelkät riisit, niin ei sitä kattilaakaan tartte vieressä vahtia kunhan on metodit kunnossa.

2. Nopeudessa
Kuinka kauan tällaisella mallilla menee valmistaa riisiä? Kattilalla tulee perinteisellä vastusliedellä 500 grammaa kuivapainoista riisiä 17 minuutissa. Arvosteluiden mukaan tämä keitin vaikutti melko hitaalta, mikä tuli itselleni aika yllätyksenä. Joillekkin tuo ajastuksen mahdollisuuden tuoma joustavuus varmasti hyvittää hitautta, mutta laitan tosiaan siinä riisin ohella muutakin ruokaa, niin ei haluttaisi riisin valmistumista jäädä odottamaan.

3. Puhdistamisessa
Kattilaan jää usein pieni kerros huttua, mutta sen lisäksi ei tarvitse muuta pestä. Tämän laitteen kulho vaikuttaa yhtä helpolta puhdistettavalta, kunhan laitteen muut osat eivät sotkeudu pahemmin käytössä. Joidenkin arvosteluiden mukaan nämä sylkii/tiputtaa vettä ulos, mutta onko tämä enemmänkin käyttäjästä kiinni?
 
Joka kerta alan kulutushousut kainaloissa harkitsemaan näitä keittimiä, mutta mitä enemmän näihin perehdyn niin sitä vähemmän ymmärrän näitä laitteita. Useimpien ihmisten kokemukset keittimistä asettuvat akselille "Helposti tulee hyvää riisiä ja ilman en enää pärjäisi", niin aika vaikeaa päästä kiinni mihinkään konkreettisempaan. Aamupuuron laittoon tämä kuulostaa kovalta laitteelta, mutta omalla kohdallani käyttö olisi enimmäkseen valkoisen riisin valmistusta ja siihen tällaiset elämän helpotusta markkinoivat lifestylelaitteet kyllä kiinnostelisivat. Airfryerkin oli itselleni hyvä ostos aikanaan, vaikka todella epäilevästi suhtauduin niihinkin. Aasiassahan näitä riisinkeittimiä käytetään todella paljon, niin kai silläkin on joku syynsä? Kaikilla on varmasti kokemusta kattilan käytöstä, niin kiinnostaisi laitteiden hankkineilta kuulla tarkempaa vertailua riisin valmistuksessa seuraavissa osa-alueissa.

1. Helppoudessa
Vaikuttaa ainakin itselleni, että keitin voittaa helppoudessa. Kattilassa on vissiin sen verran enemmän tekemistä, että valmistuksen alkupuolella pitää käydä lämpeämisen jälkeen laittamassa kansi päälle ja lämpöä alemmas. Ajastin pitää myös kahteen kertaan napauttaa käyntiin. Ainakin itse ruukaan riisin kanssa laittaa muutakin ruokaa, niin tällä asialla ei nyt itselleni ole niin kauheasti väliä. Ja kun toisinaan laitan pelkät riisit, niin ei sitä kattilaakaan tartte vieressä vahtia kunhan on metodit kunnossa.

2. Nopeudessa
Kuinka kauan tällaisella mallilla menee valmistaa riisiä? Kattilalla tulee perinteisellä vastusliedellä 500 grammaa kuivapainoista riisiä 17 minuutissa. Arvosteluiden mukaan tämä keitin vaikutti melko hitaalta, mikä tuli itselleni aika yllätyksenä. Joillekkin tuo ajastuksen mahdollisuuden tuoma joustavuus varmasti hyvittää hitautta, mutta laitan tosiaan siinä riisin ohella muutakin ruokaa, niin ei haluttaisi riisin valmistumista jäädä odottamaan.

3. Puhdistamisessa
Kattilaan jää usein pieni kerros huttua, mutta sen lisäksi ei tarvitse muuta pestä. Tämän laitteen kulho vaikuttaa yhtä helpolta puhdistettavalta, kunhan laitteen muut osat eivät sotkeudu pahemmin käytössä. Joidenkin arvosteluiden mukaan nämä sylkii/tiputtaa vettä ulos, mutta onko tämä enemmänkin käyttäjästä kiinni?
  1. Käytön helppoudessa tämä voittaa: riisit ja vesi koneeseen, paina nappia, odota ja ala syömään. Kuten aiemmin mainittua, syöntiajan voi valita joustavasti, kone pitää riisin sopivan lämpöisenä varsinaisen kypsennyksen päätyttyä.
  2. Nopeudessa ei pärjää. Tämä kypsentää riisin hitaasti, kolme mitallista (n. 5-6 annosta) kestää reilun tunnin luokkaa. Ainakin oma tulkintani on ollut, että tämä on tietoinen suunnittelupäätös jonka myötä riisistä tulee parempaa. En ole yhtä hyvää riisiä syönyt missään kattilalla keitettynä, vaikka varmasti osaava ja huolellinen kokki koneen voittaakin.
  3. Puhdistamisessa teräskattila vie hienoisen voiton siinä, että sen voi lykätä suoraan astianpesukoneeseen. Taidetaan tällekin se luvata, mutta itse en pinnoitettuja koneeseen silti laita. Kannen kumiosat voi hiukan sotkeentua jos keitin on ollut täynnä, mutta isompi osa lähtee nappia painamalla irti ja osa on helposti pestävissä, niin siivoamisen vaiva ei ole kummoinen. Eka keittimeni on ostettu vuonna -21, ja sen kulho on edelleen käytössä, kun ehjä on.
Ja bonuksena, myös lapset oppii keitintä helposti käyttämään.
 
Omaan sinkkukäytöön ainoa valituksen aihe on että riisiä tulee tupla verrattuna mitä syö yhdellä kertaa. Mutta ei se niin kallista ole että tuo olisi oikea ongelma. Oma fiilis on että tämä on parhaita laitteita tässä hintaluokassa, eli askel ylös yksinkertaisista.
Kyllä sillä voi keittää vaikka yhden annoksen riisiä, vaikka kattilassa loppuu mitta-asteikko kesken. Mittaat vain veden ja riisin vaikka vaa’alla tai mittalusikalla.
 
Aiheeseen löyhästi liittyen, onko kenelläkään suosituksia mitä riisiä kannattaisi kokeilla? Itse olen marketista vaihtelevasti eri lajeja haalinut, mutta olisihan tuo mukava kokeilla jotain uutta ja ehkä parempaa.
 
1765725208852.png


Tuota tulee pääosin käytettyä. 1 Kuppi tuota, vähän reilu 2 kuppia vettä, valkoisen riisin ohjelma.
 
Aiheeseen löyhästi liittyen, onko kenelläkään suosituksia mitä riisiä kannattaisi kokeilla? Itse olen marketista vaihtelevasti eri lajeja haalinut, mutta olisihan tuo mukava kokeilla jotain uutta ja ehkä parempaa.
Ehdottomasti jostain Aasian kaupasta 5kg säkki kantoon. Itse pitänyt eniten tästä Mahmoodista.

Screenshot_2025-12-15-07-29-50-30_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
 
Nyt löytyy keitin itseltäkin. Pitää hakea riisiä ja puuroa vielä kaupasta.

Löytyykö puuroasiantuntijoita kertomaan mikä kaupan kaurahiutale on parasta?
 
Sellainen pro-tip, että puhdistuksen kanssa pääsee helpoimmalla jos antaa niiden riisin- tai puuronjämien vaan suosiolla kuivahtaa sinne keittoastiaan puolisen päivää tms. Tämän jälkeen "hiutaloituneen" ylijäämän saa yleensä ihan vaan kaadettua suoraan biojätteeseen astiasta ja sen jälkeen riittää pari pyöräytystä tiskiharjalla.

Tuolla riisinkeitin -ketjussa on tästäkin kamppeesta vaihdettu enemmän ajatuksia ja reseptejä. On kyllä aivan 5/5 kampe juurikin tuon kokonaisvaltaisen helppoutensa ansiosta. Eihän se nyt mikään ameriikantemppu ole riisiä kattilassakaan hauduttaa (riisiähän EI keitetä, ellei ole joku rystysiään maata vasten raahava BARBAARI), mutta vaatii kuitenkin hivenen keskittymistä jos hyvää haluaa. Riisinkeittimellä sen sijaan riittää, että heität vaan riisin ja veden värkkiin ja tökkäät päälle, ja joka kerta tulee täydellistä riisiä.

Mutta eniten on tosiaan puuroa tullut keitettyä tuolla. Nuo pikapuurot mikrossa ei ole ikinä oikein puhutelleet, mutta tällä on tullut noista "kunnon" hiutaleista tehtyä puuroa melkein joka aamu. Tuo lämpimänäpitokin on ihan loisto-ominaisuus, kun tuossa viikonloppunakin tein ison satsin puuroa, jota lapset söivät kasin aikaan, itse joskus ysin tienoilla ja vaim kömpi sängystä vasta kymmenen aikaan, mutta kaikki saivat lämmintä ja tuoretta puuroa.
 
Jotenkin periaatteessa kiinnostaa hommata tuollainen, mutta itselläni ei tule riisiä tehtyä edes kertaa viikkoon ja puurokin aina valmistuu siinä samalla muuta puuhastellessa.

Eihän normipuurossakaan mene kauan, kun vedenkeittimellä vesi kiuhuvaksi, kaataa sen kattilaan, hiutaleet päälle ja levy tosi pienelle ja kansi päälle. 10min ja puuro valmis. Siinä samalla ehtii tyhjennellä tiskikonetta tms
 
Jotenkin periaatteessa kiinnostaa hommata tuollainen, mutta itselläni ei tule riisiä tehtyä edes kertaa viikkoon ja puurokin aina valmistuu siinä samalla muuta puuhastellessa.

Eihän normipuurossakaan mene kauan, kun vedenkeittimellä vesi kiuhuvaksi, kaataa sen kattilaan, hiutaleet päälle ja levy tosi pienelle ja kansi päälle. 10min ja puuro valmis. Siinä samalla ehtii tyhjennellä tiskikonetta tms

No, kuten sanottua, niin eihän se riisin tai puuron keitto mitään rakettitiedettä ole, mutta tuolla vehkeellä se nyt vaan onnistuu hieman näppärämmin. Iso ero tulee myös siinä, mitä tapahtuu siinä vaiheessa kun se riisi tai puuro on valmiita. Ei olisi aiemmin käynyt ikinä mielessäkään se, että jätän puurot kattilaan kiehumaan, samalla kun lähden pariksikymmeneksi minuutiksi viemään lapsia päiväkotiin, mutta nyt tulee tehtyä noin melkein joka aamu. Mukava tulla valmiin ja täydellisesti haudutetun puuron äärelle kotiin. Noin muutenkin, vaikka levy olisi kuinka pienellä, niin se riisi tai puuro kyllä aika varmasti kärähtää sinne kattilaan pohjaan, kun taas keittimellä voit huoletta jättää sen vaikka tunneiksi.

Ei meilläkään aiemmin ole riisiä hirveästi syöty, osittain sen "vaivalloisuuden" takia, mutta nyt riisinkeittimen hankinnan jälkeen on tullut syötyä kyllä paljon enemmän, ihan vaan kun se tulee niin helposti ja on niin herkullista tuolla tehtynä.
 
Viimeksi muokattu:
Ai niin ja vielä kaurapuuroon liittyen. Kokeilkaa joskus veden sijasta keittää se vaikka 50/50 vettä ja jotain hyvää punaista maitoa. Sopivasti suolaa ja kunnon nokare voita ja ollaan hyvän äärellä.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
295 152
Viestejä
5 041 594
Jäsenet
80 846
Uusin jäsen
Crisp Carbon

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom