Nyrkkeily threadi

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Jahve3, 20.10.2016.

Tagit:
 1. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Täältä näköjään löytyy ainakin toistaiseksi. Näillä on paha tapa hävitä, kun joku oikeuksien haltija käy siivoamassa.

  Robert Helenius vs Gerald Washington (13-07-2019) Full Fight

  Jäykkää on Robben touhu ja oikeaa säästellään siihen malliin, että itse uskon ettei se ole tullut kuntoon.
  Väsymykseen tämäkin kyllä kaatuu ja huonoihin väistöihin. Väistöt on aika kortilla Robben nyrkkeilyssä ja aina kun Gerald tempoo, niin Robbe tuntuu torjuvan ne naamallaan.
   
 2. dude86

  dude86

  Viestejä:
  936
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Suojais paremmin, välillä kädet alhaalla tai levällään, lyönnitkin lähtee nopeammin, kun ei tarvi käsiä hakea jokaiseen lyöntiin ties mistä.
   
 3. Mason

  Mason

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Miks? Ei maailmasta edelleenkään taida kovin montaa tyyppiä löytyä jotka Robben pystyy voittaan, ja ilmeisesti vielä löytyy ihmisiä jotka haluaa maksaa rahaa et näkee Robben matsaavan.
   
  Craphe, denka, Dargol ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 364
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Ilmeisesti johti tuossa kohtaa vielä pisteissä :confused:
  Sä nyt vaan tunnut "vihaavan" suomalaisia urheilijoita.
   
 5. jermu1982

  jermu1982 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  993
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Aika moni muukin on täällä sitä mieltä että Robbe on löysä nyrkkeilijä ja ura on ohi
   
 6. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 364
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Joo, no en minäkään sitä mieltä ole, että sen ura enää nousussa olisi.
   
 7. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itsestäni tuntuu, että Robbe ei tule osaamaan lopettaa ajoissa, koska pyörtää jatkuvasti omia ehdottomia päätöksiään.
  Sehän on todennut, että lopettaa tyrmäyshäviöön. No, tämä on jo toinen tyrmäyshäviö ja edelleen vaan jatkaa. Kyllä tässä vaarana on, että Robbe päätyy nousevien kykyjen nyrkkeilysäkiksi.
   
  JukkaX ja Siancarlo tykkäävät tästä.
 8. Touhutippa

  Touhutippa

  Viestejä:
  349
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuli tuolla räbän puolella annettua melko suoraa palautetta eilen, enkä myönnä täysin väärässä olleeni, mutta kun nyt kokonaan tuon matsin katsoin uusin silmin, niin ei tuo nyt mikään umpisurkea esitys kuitenkaan Heleniukselta ollut tappiosta huolimatta. Kyllä toi matsi olisi voinut myös toisinpäin mennä vaikka sillä yhdellä onnenkantamoisella, mutta jostain syystä robbe ei oikeaa suoraa käyttänyt juuri nimeksikään ja aina kun sai hyvän osuman perille, niin peruutteli ja jäi odottamaan kaverin toipumista, kun olisi pitänyt pistää perkeleellinen mylly päälle.

  Nyrkkeily on helvetin raaka laji. Yksi hyvä osuma vastustajalta ja se on siinä, kuten tässäkin kävi. Toi tyrmäyslyönti nyt oli vain kosmetiikkaa. Näkihän sen robben silmistä, että jo aiempi osuma vei äijän muihin maailmoihin. Mitään yhtä maalia tässä ei pelattu, eikä Washington nyt mikään ylivoimainen ollut millään mittarilla ja kyllähän toi robbe ihan hienosti liikkui, eikä naamalla torjunut kaikkia iskuja.

  Molemmat ukot oli välillä melko puhki, että se robben perisynti kestävyyskin näyttäisi ainakin parempi olevan kun muinoin, kun ihan hyvin painoi kuitenkin loppuun asti.

  Se nyt on selvää, että robbella ei koskaan ole mitään asiaa mihinkään MM-otteluun, jos edes EM, mutta toisaalta vähän kiinnostaisi nähdä, että vieläkö sitä kuivaa ruutia olisi ja joku oikea nyrkkeilijä voitettaisiin.
   
  Craphe ja Dargol tykkäävät tästä.
 9. Stephen Elop

  Stephen Elop

  Viestejä:
  887
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2017
  Paras esitys Robbelta sitten kehiin paluun jälkeen tappiosta huolimatta. Gerald Washingtion kuitenkin ihan nyrkkeilijäksi laskettava. Viidennessä erässä rupesi Robbea väsyttämään, mutta sitten sai taas lisää puhtia. Kyllä ton persuteella Robbe voisi vielä yrittää jos ei aivoihin tullut liikaa vaurioita.
   
 10. Mason

  Mason

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Helppohan noita "lopetan sit ku x ja y"-kommentteja on ennakkoon heitellä. Ilmeisesti halua on vielä otella ja jos palkkasummakin on vielä sopiva...
   
 11. aaiitee

  aaiitee

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Kahdeksannessa erässä Robbea tosissaan alkoikin väsyttää!
  Kyllähän Helenius hyvin otteli kahdeksanteen erään asti. Niin vaan ennakkosuosikki hävisi tyrmäyksellä. Jo se, että Helenius oli ennakkosuosikki oli hieno asia. Vastustaja sentään oli kovan luokan nyrkkeilijä.
  Harmittaa, että hyvin alkanut ottelu päättyi näin. Tuntuu, että suomalaisia vaivaa kirous amerikanmaalla, aina hävitään, GB:stä lähtien.
  Onneksi sentään jääkiekon saralla on myönteisiä kokemuksia...
   
  Mason tykkää tästä.
 12. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei siinä kyllä mitään kirousta ole, jos vastustaja on parempi ja tyrmäystappio on aina niin selvä homma, että turha selitellä.
  Jos käsiä pitää levällään, niin silloin jalkojen ja ylävartalon liike saisi olla aika hyvää. Robben tapauksessa kannattaisi vain muistella mitä se Wegner neuvoi, silloin ne kädet oli sen leuan suajana koko ajan eikä jossain mahan korkeudella.
   
  Mason ja JukkaX tykkäävät tästä.
 13. aaiitee

  aaiitee

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Kyllähän tuo käsien roikottaminen oli selvästi nähtävissä, totta.
  Tuota kummallista jäätymistä vastustajan hyökkäyksen seurauksena oli taaskin nähtävissä. Hyökkäykset taas jäivät kesken, harvoin Robbe mitään iskusarjoja jakeli. Näitäkin ilmiöitä on näkynyt useassa ottelussa. Ei tuo Heleniuksen valmentaja taida olla ihan ajan tasalla, kun ei saa noita heikkouksia korjatuksi.
   
 14. dude86

  dude86

  Viestejä:
  936
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Ei se ole mikään nyrkkeilyvalmentaja, vaikka pitäisi Robben itsekin nuo tajuta.
   
 15. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ongelmahan lienee, että treeneissä jää päällä pahoja tapoja, kun joku vieressä ei ole koko ajan huutamassa, että kädet ylös. Suojaa sitä leukaa. Älä tiputa käsiä, liiku.

  Se toisaalta käsittämätöntä kuinka korkealla tasolla Helenius on täydellisellä autotallitreenaamisella. Samaan aikaan jollain Joshualla, Furylla ja kumppaneilla on oikein tiimi, missä on spesiaaliukot nyrkkeilyn, fysiikan, ravintovalmennuksen jne. osa-alueissa.
   
  Mason, aaiitee ja JukkaX tykkäävät tästä.
 16. aaiitee

  aaiitee

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Aivan. Olen usein ajatellut, että missähän Robbe olisi, jos valmentajana olisi ollut Pekka Mäki.
  Nuo heikkoudet olisi karsittu jo aika päiviä sitten.
  Harmi, että hyvä nyrkkeilijä on pilattu harrastelijamaisella valmentajalla. Suurin osa Heleniuksen potentiaalista jäänyt hyödyntämättä. Kuraa on kyllä riittänyt yleisön taholta, mutta väärään osoitteeseen on mennyt.
   
 17. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tosin itsehän Robbe on tiiminsä valinnut.
  Kyllähän se aivan varmasti halutessaan pääsisi johonkin britti- tai jenkkitalliin. Mutta jostain syystä on sitten valinnut tuollaisen affenanmaalaisen nyrkkeilyvalmennuksen.
   
 18. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Redditin boxinstream on näköjään bannattu.
  https://www.reddit.com/r/BoxingStreams/
  Kyllähän noita näköjään saa googlellakin metsästettyä, mutta olisiko jossain vastaava paikka, minne tulisi parhaat linkit?
   
 19. TrashMetalForce

  TrashMetalForce

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
  Pääsääntöisesti Robben nyrkkeily on ns. "reaktionyrkkeilyä". Se harvemmin toimii, kun alkaa lisää ikää tuleen. Se kuitenkaan ei ole toiminut edes sen keksijällä ihan huippuvoittoisesti, ainakaan raskaassasarjassa. Robben kunto ei matsissa sinällään loppunut, oikeastaan ongelma oli suuri määrä osumia, jotka rupee pikku-hiljaa tekeen tuhoaan. Robbe itsekin matsin jälkeen totesi, et suojausta pitäisi parantaa. Eräs ammatti valmentaja sanoi, tästä sen ratkaisevan aiheen, joka liittyy enemmän mukavuus-haluuteen, et Suomeen saataisiin MM-mestari, jos oikeasti jollain olisi todella halua siihen, ja se olisi kaikinpuolin mahdollista myös taloudellisesti.
   
 20. Mason

  Mason

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ihmisiä vähän, niistä kun karsitaan ne joita nyrkkeily kiinnostaa, sitten ne joilla on tarpeeksi työmotivaatiota ja sitten vielä ne joilla on tarpeeksi lahjoja. Siinä vaiheessa on aika vähän porukkaa jälellä ja näistä muut lajit monesti kilpailee kuitenkin. Ja sit pitäs tavata oikeat ihmiset oikeaan aikaan, tuskin Suomessa nyrkkeilyn junioritoiminta on niin ammattimaisella tasolla että kaikki potentiaaliset mestarit osattas ohjata oikeaan suuntaan.
   
 21. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei taida jääkiekon lisäksi olla toista lajia, jossa Suomessa resurssit ja valmennustaso on riittävä maailman huipulle. Ja aina tarvitaan jotain tuuria matkassa, pätee myös maailmalla.
  Viimeisenä vaikkapa Andy Ruiz, vuosi sitten suunnitteli tosissaan lopettamista, kun touhusta ei tule mitään, motivaatio on nollassa, samoin rahat.

  Nyrkkeily on myös laji, jossa ilman tasokkaita sparrareita ei varmasti kehity. Suomessa tulee aika äkkiä hyvin yksinäistä, jos on maailman tasoa.
   
  Mason tykkää tästä.
 22. MedHot

  MedHot

  Viestejä:
  961
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sanoisin ihan suoraan että kuka haluaa viedä lapsiaan nyrkkeilemään kun tietää mitä se tekee päälle?
  Paini tai muut tarttumalajit ihan jees mutta siinäkin kukkakaalit vaarana.

  Edit Mutta se ei ole kuin kosmeettinen haitta.
   
 23. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuskin tekee paljon mitään ellet ala ammattilaiseksi. Enpä usko että kovinkaan moni kamppailulajeja harrastava lapsi on koulukiusattu, joten on siitä aikamoinen hyötykin. Vanhemman tehtävä on sitten kasvattaa niin ettei se ole itse koulukiusaaja.
   
 24. dude86

  dude86

  Viestejä:
  936
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Seurasta lentää aika helposti pihalle, jos aletaan käyttää niitä taitoja väärin. Onhan sitä eri kampanjaa mallia kamppailija ei kiusaa tai moottoriurheilun puolella #eikiusita, mutta ei se vielä mitään takaa.
   
 25. Mason

  Mason

  Viestejä:
  321
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Katteliks kukaa viimeöistä Mannyn matsia? On se jumalauta kova ukko. 40v ja niin vaan taas ilmesty uutta vyötä kannettavaks.
   
 26. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  En katsonut, mutta voisi sen vilkaista jälkikäteen. Aika uskomatonta, että ton ikäisenä pärjää pikkumiehissä, koska siellä nopeus on kaikki kaikessa eikä Manny voi millään olla lähelläkään huippupäiviensä tasolla.
   
 27. aaiitee

  aaiitee

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Tuossahan tuo matsi olisi:
   
  Mason ja JukkaX tykkäävät tästä.
 28. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 364
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
 29. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 30. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tulipa vastaan mukama matsi historian hämäristä, Primo Carnera vs. Jack Sharkey. Ikinä ennen en ollut Carnerasta nähnyt yhtään mitään, mutta lukenut kuinka kyseessä oli muka täysin nyrkkeilytaidoton jättiläinen, jota voisi sanoa maailman huonoimmaksi mestariksi.

  Onhan se suojaus vähän niin ja näin, mutta hyvin pysyi tuossakin matsissa mukana ja kun katsoo tilastoja, niin eihän se hävinnyt oikeastaan kuin oman aikansa ehdottomille huipuille. Omaan aikakauteensa vertailtuna sanoisin, että pötypuhetta väittää ettei muka osaa nyrkkeillä.
  Olisi kyllä mielenkiintoista sellainen ajatusleikki, että kuinka paljon enemmän noistakin tyypeistä mahtaisi saada irti nykyajan valmennuksella ja taktiikkatietämyksellä.

   
  JukkaX tykkää tästä.
 31. LFCMadDog

  LFCMadDog

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  15.09.2017
  Löytyykös linkkiä Lomachenko vs. Campbell iltaan??
   
 32. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tämmöinenkin näköjään on tulossa 9. marraskuuta, kaksi youtubeidioottia ottavat nyrkkeilymatsin.
  KSI vs. Logan Paul. Kyseessähän on uusintamatsi, eka meni tasan.

  Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin itse olen innoissani tästä ottelusta. Odotan Logan Paulin tyrmäysvoittoa parin ekan erän aikana.
  Perusteluina että tämä on tällä kertaa ilmeisesti ihan virallinen ammattilaisottelu ja promoottorina on Eddie Hearn. Tämä tietää sitä, että pääsuojat jäävät pois ja käytössä on kivikovat ammattilaishanskat.

  Ekassa ottelussa Logan oli alkuerissä aivan ylivoimainen, mutta höyhenhanskat ja pääsuoja pitivät KSI:n pystyssä. Logan sitten kokemattomuuttaan löi itsensä ihan sippiin ja loppuerät olivatkin häneltä lepäilyä. Tällä kertaa KSI ei noista lyönneistä selviä enkä näe mitään syytä, että miten KSI muka pystyisi väistelemään ja pysymään poissa hankaluuksista ottelun alun, koska Logan lyö aika painavasti. Logan on myös aivan oikea urheilija, menestystä painissa ja amerikkalaisessa jalkapallossa.
  Tässä ekan ottelun tilanne ekan erän loppupuolella, joka ammattilaishanskoilla ja ilman pääsuojia olisi ollut varma lattiaanlyönti.

   
 33. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 597
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Taitaa olla jo vanha uutinen, mutta Joshua vs. Ruiz uusinta on varmistunut 7. joulukuulle.

  Paikkana on perinteinen nyrkkeilynäyttämö ja fanien suoskikki Saudi-Arabia.
   
 34. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Edelleen oldies but goodies.
  Olen katsellut joitakin George Foremanin vanhoja otteluita, joissa se oli parhaimmillaan ja tietenkin sen Ali-matsin. Tämä ottelu Ron Lylea vastaan on eka ottelu sen Ali-häviön jälkeen. Foreman oli pitänyt pitkän tauon ja muutenkin konsensus on sitä mieltä, että Ali-ottelun jälkeen Foreman ei enää ollut entisensä. Eipä kyllä ollut tässä matsissa oikein sitä terävyyttä, jolla vaikka Frazier laitettiin konttaamaan kerta toisensa jälkeen eikä annettu mitään mahiksia.
  Tämä oli aikamoinen päähänlyöntikisa ja suojaus on ihan turhaa.
  Ellei jaksa katsoa koko ottelua, niin neljäs erä on katsomisen arvoinen. Alkaa 13.55.
  En muista nähneeni erää, jossa tilanteet vaihtuvat kolme kertaa ja jokaisella kerralla ollaan tyrmäyksen rajamailla. Kongi pelastaa kyllä erän lopussa.
   
  JukkaX tykkää tästä.
 35. Lager7

  Lager7

  Viestejä:
  160
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2019
  Katsoin ton Fyry vs Otto Wallin matsin ja täytyy kyllä kummastella Fyryn hitautta, liikettä ja yleisesti ottaenkin kokopuolista laiskutta niin lyönneissä kun kaikessa muussakin tekemisessä. Mitään ottamatta Ottolta pois hyvin otteli ruotsinkaveri. Ettei olis Fyry taas palannu kolumbialaiseen.. Tolla suorituksella tulee pataan wilder, ruiz, joshua.. jopa liskokin vaikka taitaa olla jo eläkkeellä.
   
 36. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 597
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Paitsi ring walkin osalta.  Edit: Mikäli video poistuu, niin ring walk oli meksikoteemainen jollain karavaanilla ja laulajalla.
   
 37. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  5 844
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Oli aika off. Ei ollut liikettä ja lyönnit ei lähtenyt totutusti. Furyn isä on antanut jonkun lausunnon, että näytti kuin se olisi tullut kehään suoraan baarista ja koko valmennustiimille pitäisi antaa potkut. Tosin Furylla on historiassaan useita ihan sysipaskoja matseja, joissa se vain hoitaa homman. Siinä vaan kai tuli odotukset nostettua kattoon Wilder ja Schwarz matsien esitysten perusteella. Toki se silmäkulmavamma aiheutti oman osansa, kun oli ajoittain vain yksisilmäinen.
  Tässä on vaarana, että Wilder ottelu lykkääntyy, jos haava ei ehdi parantua. Toki Wilderin pitää myös itse selvitä Ortizista ensinnäkin voittajana ja ilman mitään pahempia haavereita.
   
 38. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 597
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Yhdysvaltalaisnyrkkeilijä Patrick Day on kuollut saatuaan viikonlopun ottelussa vakavan aivovamman
   
 39. Stephen Elop

  Stephen Elop

  Viestejä:
  887
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2017
  Krimin sota eli Beterviev vs Gvozdyk
   
 40. godzilla43

  godzilla43

  Viestejä:
  32
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2018
  En tykännyt tuomarista tuossa Beterviev ottelussa. Monessa kohtaa sitominen meni painiksi ja tuomari ei halunnut/uskaltanut tulla väliin. Tuo eka tyrmäys ei ollut mielestäni tyrmäys vaan Beterviev heitti Gvozdykin köysiin. Sitten melkeen perään taas painia ja tuomari menee tilanteeseen vasta kun kello soi ja kaverit on kävelemässä nurkkauksiinsa :D Muutenki toi Beterviev näytti kyllä aika ankeelta niin brawler tyylinen kaveri kun olla ja voi. Laittaa pommeja ja ottaa myös vastaan pommeja. Ei olisi mitään jakoa Caneloa vastaan.
   
 41. Stephen Elop

  Stephen Elop

  Viestejä:
  887
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2017
  Kaikki luvunlaskut tuli ihan iskuista ja siinä viimeisessä erässä. Beterbiev ei ehkä tarjoa mitään hienoa omaa nyrkkeily tyyliä, vaan on just sellainen erittäin kova perusnyrkkeilijä. Tiedä sitten miten kävisi jotain Andre Wardin kaltaista sikailijaa kohtaan jolla olisi vielä vähän erikoisempi tyyli. Mutta jos siis pitää näyttää nyrkkeilijän määritelmä, niin voi näyttää BeterBiev:in
   
 42. godzilla43

  godzilla43

  Viestejä:
  32
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2018
  joo näin sit olikin. katoin sivusilmällä ja tossa ekan erän lopussa näytti vaa et tuomari lukee lukuja.
   
 43. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 597
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Hesarissa pitempi juttu.

  Patrick Day oli vuoden neljäs uhri: Nyrkkeilijöitä kuolee kehään ”soturikoodin” ja yleisön tyrmäyshimon vuoksi

   
 44. Stephen Elop

  Stephen Elop

  Viestejä:
  887
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2017
  Ei sit ollutkaan. Tuomari ilmeisesti laski lukua ekassa erässä, mutta sitä sitten valmentaja kritisoi ja erätauolla luvunlasku, eli sen vaikutus pisteisiin, kumottiin.
   
 45. JukkaX

  JukkaX

  Viestejä:
  495
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Szpilkalla tänään ottelu ja Chisoralla kans, heavy weight action!
   
 46. Mengele Arkel

  Mengele Arkel

  Viestejä:
  444
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Briteissä on tänään kova ottelukortti.
  BoxRec: Event

  WBSS finaali vaikuttaa kivenkovalta. Price vs Chisora raskaassa.
   
 47. fossiili

  fossiili

  Viestejä:
  1 160
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Toivattavasti Chisora ottaa kunnolla pataan,vaikka on onkin melkoinen taistelija kuten Hunt K1 aikoinaan.
   
 48. Mengele Arkel

  Mengele Arkel

  Viestejä:
  444
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Turha toivo. Price selällään erässä 7.
   
 49. fossiili

  fossiili

  Viestejä:
  1 160
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No,aina sitä toivoa saa. Sen verran m*lkku toi chisora on.
   
 50. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  1 172
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Voi olla ihan "hyväkin jätkä" oikeasti :D Show-miehiä..
   
  JukkaX tykkää tästä.