Nordea tuo Google Pay -maksut Suomeen

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja kjns, 30.10.2018.

 1. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 512
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Noh toisaalta on ihan hyvä että se merkki on siinä. Ei kaikki esim ulkomaalaiset joissa NFC korttimaksaminen on vielä alkutekijöissään edes tajua että se Apple Pay toimii kaikissa missä lähimaksu toimii, sama koskee monia suomalaisia jotka eivät välttämättä ole tekniikasta niin perillä.

  Parempi se on että se tarra on siinä kuin että jatkuvasti kysellään "toimiiko Apple Pay / Google Pay? no maksan sitten sillä". Saati sitten että kauppiaat asiaa tietäisivät, näitä kysymyksiä tulee meillekin ihan joka päivä ja oletetaan että vaatii päätteelle jonkun uuden päivityksen että AP/GP saadaan toimimaan.
   
 2. Eraserr

  Eraserr

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  25.02.2017
  Monissa K-kaupoissa oli viime vuonna ongelmia Nordean mobiilimaksun kanssa. Valitin asiasta Facebookissa Nordean Wallet-kehitysryhmässä ja sieltä kerrottiin, että ongelmaa selvitetään K-ryhmän kanssa. Jonkin ajan päästä kyselin asiasta uudestaan, kun ei vieläkään toimi ja vastauksena oli, että jotkin kauppiaat eivät ole päivittäneet maksupäätteitä. Kokeilin sinnikkäästi eri K-kaupoissa maksamista ja ennen pitkää kaikissa kaupoissa on alkanut toimimaan. Se siis ilmeisesti todella vaati päivityksen laitteisiin.
   
 3. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 512
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Riippunee laitteista.

  Nuo K:n ja S:n Yomanit on muutenkin niin custom buildeja softan osalta että varmasti ovat sitten hajottaneet jotain.