Nokia 8

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Kaiser Soze, 14.08.2017.

 1. bindi

  bindi

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kiitos!!! Meinannut lentää puhelin seinään vauhdilla kun whatsapp kokoajan katkoo yhteyttä, toivottavasti nyt on ratkaistu! Supportinkin kautta koitin apua ja speksasinkin niille että onko niillä joku oma battery saver softa, mutta kehoittivat vaan koittamaan asentaa whatsapin uudestaan ja soft resettiä. Haistakaa puolan support pitkä p****!
   
 2. DivX

  DivX

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Pitäiskö tuon tumman teeman vaihtaa asetusvalikonkin taustaväri? Mulla ainakaan ei vaihdu tuolla kytkimellä kuin status bar/quick settingsin väri.
   
 3. Nightuser

  Nightuser

  Viestejä:
  670
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Ei pitäisi
   
  DivX tykkää tästä.
 4. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 189
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä on hämärä ja harmillinen juttu. Itsellä putosi molemmista 8:sta ja 8 Siroccosta tuo Widevine-taso L3:een. Aiemmin syksyllä Pieen päivitetyssä 7 Plussassa on sen sijaan L1.

  Ymmärtääkseni tuota tasoa ei pysty helposti päivittämään ylöspäin L1:een, joten jännä että onnistuu sitten softapäivityksen yhteydessä kuitenkin alaspäin L3:een. Toivottavasti ei mene hankalaksi tuon virheen korjaaminen.
   
  Taker ja FlyingAntero tykkäävät tästä.
 5. Meisseli

  Meisseli

  Viestejä:
  484
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Ai että, tuo Pien mukana tullut äänenvoimakkuuden hallinta on kyllä hieno parannus. Vihdoin, volumenapeilla EI säädetä suoraan soittoäänen voimakkuutta jos niitä vahingossa painelee, vaan median ääntä vaikka mitään mediaa ei juuri pyörisikään. Ja samalla tulee tuo erillinen nappi näytölle, josta saa nopeasti vaihdettua soittoääntä normaalin/värinän/äänettömän välillä. Toimii jopa lukitussa puhelimessa.

  Aika monta android-versiota sitä saikin odottaa, mutta nyt vihdoin tuntuisi toimivalta. Kuinka monta kertaa pitikään käynnistää joku video äänet täysillä, jotta niitä sitten sai napeilla hiljennettyä... mutta vasta kun video jo pyöri.
   
  leripe, Rane, Nightuser ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 6. tatulpin

  tatulpin

  Viestejä:
  668
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tämä, tosin melkein aina säädettiin silti soittoääntä ja piti klikkailla lisää päästäkseen median voimakkuutta säätämään :facepalm:
   
 7. Focus0

  Focus0 Technical Specialist Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 266
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Oudolta tuntuu tämä Pie Oreoon verrattuna.
  Tuo äänenvoimakkuuden säätimen toiminta on tervetullut positiivinen parannus.

  Tänään työpaikalla bluetooth sekoili jotain langattoman bluetooth kaiuttimen kanssa mutta sain sen toimimaan uudelleen paritettuna.
  Katkoili yhteyttä "loopilla" kaiuttimeen.

  Kellon sijainti hämää vieläkin ja automaattisesti hakee sitä ensin oikeasta laidasta.

  Tumma teema on kiva mutta olisi kivempi kun saisi asetusvalikonkin tummaksi.
   
  Calderone tykkää tästä.
 8. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 074
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pie:ssä tuohon käsittelyyn ilmeisesti tullut muutos ja se pystytään tarjoamaan myös OTAna. Ainakin Xiaomi lupaili L1 tukea omiin Android One luureihin OTAna.

  Nokialla tosin nuo avaimet on siellä laitteessa ollut, joten jos eivät niitä ole kokonaan onnistuneet poistamaan, mikä pitäisi olla suhteellisen mahdotonta, niin korjaus tuskin on kovin hankalaa.
   
 9. mikkox9x

  mikkox9x

  Viestejä:
  174
  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Muuten hyvä, mutta toi, että heittää nyt tonne äänet valikkoon asti, kun olisi tarve hälytyksen, soittoäänen ym. volumea säätää, ei yhtään hyvä. Semmonen vedettävä pikavalikko volumesäädöille mikä Oreossa niin ilmeisesti poistunut kokonaan, vai enkö vaan osaa? Nyt pystyy säätään, pikasesti vaan tota median volumea.

  Aika kiusallista säätää ääniä julkisesti tuolta valikosta, kun puhelin soi/hälyttää kun noita säätää. Ei hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019
  salamoi ja Taker tykkäävät tästä.
 10. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 157
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onko oikeasti jollain tarvetta säätää soittoääntä jatkuvasti? jos olen paikassa missä ei sitä suoda niin laitan äänettömällä, jos taas normaalissa tilassa niin kyllä se soi aina samalla voimakkuudella ? Mediahan se tärkein on kun on jossai julkisella paikalla ja sitte kattelet jotai mistä tulee ääntä niin voit ENNEN kuin video pyörähtää päälle niin voi laskea äänen sopivalle tasolle/pois.
   
  Meisseli tykkää tästä.
 11. Meisseli

  Meisseli

  Viestejä:
  484
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Sama kuin edellä, en ole kokenut tarvetta hieroa soittoäänen voimakkuutta. Joko puhelin soi tai on värinällä tai on kokonaan ääneti. Median vaientamista ennen sen syöksymistä ulos miljardin desibelin voimalla sen sijaan kaipaan useinkin.
   
 12. mikkox9x

  mikkox9x

  Viestejä:
  174
  Rekisteröitynyt:
  29.11.2016
  Kyllä mulla ainakin on tarve säätää soittoäänen, hälytysten ym. notificaatioiden äänen voimakkuutta tilanteen mukaan. En halua, että puhelin huutaa konttorilla ym. paikoissa ku syötävä, mutta autossa, työmaalla tms. paikoissa tarvii laittaa sitä volumea taas isommalle, että sen kuulee. Ja en ole teini joka pitää puhelinta jatkuvasti jossain pillifarkkujen taskussa tai kourassa, niin ei värinästäkään oo harvemmin apua.

  En ymmärrä miksi siinä ei voisi olla useampaa liukusäädintä niinkuin ennenkin, voihan se silti säätää oletuksena sitä median volumea, mikä on ihan hyvä juttu
   
  80286 ja salamoi tykkäävät tästä.
 13. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  185
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itseä on tämä ärsyttänyt jo kauan Pixelin kanssa. Viimein keksin ihan ok ratkaisun tähän joku aika sitten. Google Assistantilla voi säätää tuota soittoäänen voimakkuutta pyytämällä "set ringer volume to X" jossa X on jotain välillä 0-7. Täysille saa myös sanomalla X:nä "max".
  Tuolla saa aamulla äänen hiljaiselle toimistolle tullessa ja täysille kun lähtee takaisin kotiin
   
 14. DivX

  DivX

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jonkun verran tässä menee aikaa, että tottuu Pien myötä tuohon kellon sijaintiin. Recent apps -valikon edellinen iteraatio oli minulle mieleisempi, kun siinä näki useamman kortin kerralla. Nyt näkyy vain noin 1,4 kerrallaan. Positiivista on tuo uusi pikanäppäinyhdistelmä, jolla saa vibraten päälle. Eli Volume Up + Power. Tietenkin tuo voisi toimia myös toiseen suuntaan, eli vibratesta ringerille, mutta sitä ei ole jostain syystä toteutettu.
   
 15. salamoi

  salamoi

  Viestejä:
  335
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Samoilla linjoilla kyllä @mikkox9x kanssa. Kotona riittäisi hiljaisempi ääni ja ulkona taas olisi tarve kovemmalle äänelle. Miksei valikossa voi olla valintaa kumpaa ääntä säädetään vakiona? Itsellä media aina aika hiljaisella, joten itselle sen säätö on "täysin" turha. Ihme miten jotkut onnistuvat sen laittamaan täysille "vahingossa"? Alkaa Android olemaan kuin iOS eli valmistaja tietää paremmin mitä käyttäjä tarvitsee ja haluaa. Ensin oli opettelua pois Symbianin loistavista profiileista, jotka sai vieläpä automatisoitua, ja nyt sitten lähti viimeinenkin mahdollisuus vaikuttaa ääniin helpohkosti. Paria profiilisovellusta kokeilin Android 4.4 kanssa (ensimmäinen Android itsellä), mutta ei ne toimineet kunnolla. Sen jälkeen en olekaan kyllä kokeillut.

  Samoin UI tweaker (vai mikä sen nimi oli?) on poistunut eli enää ei voi piilottaa turhia ikoneita. Tätäkin suurempi ongelma on kuitenkin, että keskelle ilmoitusriviä on jätetty tilaa lovelle vaikkei sitä ole. Tälle en ole löytänyt korjausta, tietääkö joku miten siihen saisi enemmän ilmoitusikoneita näkyviin, kuten Oreossa oli vakiona? Itsellä "aina" enemmän kuin kolme ilmoitusta, jolloin loput on piilossa.

  Onko joku muuten saanut vaihdettua BT kodekkia kehittäjävalikon kautta? Ennen sai autossa AAC HD-äänen käyttöön, mutta koska auto ei tue AptX HD:tä, niin nyt siellä on sitten SBC käytössä. Kuulokkeet tukevat AptX HD:tä, niin niiden kanssa ei ole ongelmaa. Joskin ne tukisivat myös LDACia, mutta tätäkään ei voi valita. Onkohan HMD:llä homma ihan hallussa? Aiemmin nimittäin vain AAC oli mahdollinen HD äänistä ja nyt tuntuu olevan vain AptX HD.
   
  80286 tykkää tästä.
 16. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  3 163
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  UI Tuner on vain piilotettu mutta sen saa auki kolmannen osapuolen sovelluksilla.
  Tämä vaikuttaisi olevan bugi (tai todella tyhmä ominaisuus). Jospa HMD Global korjaisi tuon jatkossa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019
  salamoi tykkää tästä.
 17. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 032
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Ikonit on rajoitettu muistaakseni neljään, ettei liika infotulva häiritse ihmisiä. Näin selitettiin Digital wellbeingin esittelyn yhteydessä, toki varmaan oikeasti oli kyse vain näyttölovesta
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019
 18. salamoi

  salamoi

  Viestejä:
  335
  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Mikä ihmeen infotulva? Mitä se ikonien piilotus siihen mitään auttaa? Ei sitten sekään voi olla käyttäjän asetuksen takana :facepalm:
   
  80286 ja Taker tykkäävät tästä.
 19. Meisseli

  Meisseli

  Viestejä:
  484
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Hassu juttu, auto on pihalla parkissa ja avaimet täällä sisällä talossa, ollut jo puolisen tuntia. Puhelimella on silti mielestään edelleen bluetooth-yhteys autoon.

  Muilla havaintoja vastaavasta Pien kanssa?
   
 20. dzeidzei

  dzeidzei

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  28.08.2018
  Käyttääkös joku Piessä adaptiivista kirkkautta onnistuneesti? Varmaan 50 kertaa koittanut tuota "opettaa" heittämällä kirkkauden tuohon 50-60% kieppeille. Aina kuitenkin tipahtaa jonkin ajan päästä tuonne 20%:n alapuolelle.
   
 21. mikaanikko

  mikaanikko

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Sama vika rahikaisella
   
 22. cubemon

  cubemon

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  18.03.2018
  Tuli ilmoitus, että Pie-päivitys saatavilla, restart to upgrade.

  Mitäs sitten, jos ei vielä halua tuota päivittää, mutta haluaa tai täytyy kuitenkin restartata laite?
   
 23. Taker

  Taker

  Viestejä:
  195
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsellä oli käytössä rootless substratum teema ja tuo kun ei ilman roottia piessä toimi, niin oli itsellä vähän samat toiveet.

  Mutta otin silti härkää sarvista ja poistin substratum teemat ja Andromeda lisäpalikan, jolla tuo rootless teemojen käyttö onnistui.

  Toinen mitä meinasin kokeilla, mutta koin päivityksen helpommaksi, olisi ollut tuon "com.enewell.OTAUpdate.overlay.base.s600ww" sovelluksen käytöstä poistaminen.

  En toki ole varma onko tuo oikea sovellus, mutta tuossa puhutaan ainakin ota updatesta eli over the air updatesta nimessä.
  Tuo löytyy asetuksista kohdasta sovellukset - >"kolme pistettä" ja "näytä järjestelmä"

  Tuon poistaminen käytöstä saattaisi estää tuon päivityksen, mutta en ole varma kun tuo on jo tuossa "käynnistä uudelleen asentaaksesi" tilassa. Tuossa voi olla että ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin hoitaa päivitys loppuun.

  Lähetetty minun TA-1004 laitteesta Tapatalkilla
   
 24. Joulupuuro

  Joulupuuro

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Päivitin Pien ja Spotify alkoi sekoilemaan. Spotifyn ikoni vilkkui vähän väliä kellon vieressä ja akkua kului poskettomasti. Noh tehdasasetuksia tiskiin ja asennusrumba käyntiin...
   
 25. DivX

  DivX

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  NoLED alkoi vähän sekoilemaan tämän Pie:n kanssa - joskus kun puhelimen avaa, jää tuo NoLEDin full screen overlay päälle ja pitää statusbar vetää auki että pääsee käsiksi ilmoituksiin. Onko tuossa Glance-ruudussa vieläkään tukea WhatsApp -ilmoituksille? Tuosta syystä otin NoLEDin alunperinkin käyttöön, kun Glancessa ei muistaakseni näkynyt kuin mailit ja viestit/puhelut.
   
 26. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 067
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mites tää kamera?

  Screenshot_20190113-135444.png
   
 27. Joulupuuro

  Joulupuuro

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kuva vähä tärähtäny. :D
   
 28. P4rilla

  P4rilla

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuplaikonit saa pois kun vaihtaa näytön skaalauksen oletukseksi, Eli puhelimen asetukset - Näyttö - Lisätiedot - Näyttökoko: Oletusasetus ( sliden toiseksi pienin ).
   
  Jarski1 tykkää tästä.
 29. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 067
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016

  Meinaatko että mulla on vahingossa skaalaus pienimmällä?

  Ei ollut aikasemmin tätä ongelmaa, mutta lähteehän tämä muutenkin huoltoon.

  Tarkennus vähän kusee kun kuva värisee kun lyö kameran päälle, yleensä uudelleen käynnistys auttaa mutta joskus saa rämpätä monta kertaa...

  Screenshot_20190113-162120.png
   
 30. Joulupuuro

  Joulupuuro

  Viestejä:
  43
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pien kanssa hätätietojen katselu saa luurin jumiin.
   
 31. P4rilla

  P4rilla

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vinkki korjaa ainoastaan nuo kameratilan yläreunan epäselvät toimintoikonit, jotka näkyvät "kahtena" kun näyttökoko on jotain muuta kuin oletusasetus.
   
 32. leripe

  leripe Ehdotuksia otetaan vastaan Köyhä

  Viestejä:
  651
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuntuu että olisi tämän pien jälkeen ruvennut akkua kulumaan enemmän. Oliko jotain kikkoja mitä kokeilla, pl. reset?
  Tyhjensin jo google play servicet ja uudelleen asensin ne sovellukset, jotka oli ylimpinä kulutuksessa.
   
 33. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 074
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Anna nyt hetken aikaa tasaantua niin näkee sitten sen oikean kulutuksen
   
 34. Trp

  Trp

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Sama epäilys, akku kuluu oudon nopeasti
   
  leripe tykkää tästä.
 35. HanS

  HanS

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Vahvistan nämä omalta kohdaltani. Akku kuluu "omia aikojaan" esim. yön aikana tipuu jopa 20%. Pitää tässä joku ilta ehtiä tehdä reset ja ihmetellä asiaa lisää... Ennen piirakkapäivitystä ollut mielestäni erinomainen akunkesto.
   
  leripe tykkää tästä.
 36. mikaanikko

  mikaanikko

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Samoissa se menee kuin ennenkin eli n. 2 vrk on latausten väli. Olen säätänyt lopettamaan 79%-
   
  Taker tykkää tästä.
 37. Dafur

  Dafur

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Akun kulutus täällä ennallaan piirakan kanssa. Standby-kulutus yöllä ehkä jopa piirun verran vähentynyt. En ole tehnyt resettiä päivityksen jälkeen. Ainut ongelma välillä tuntuu olevan se, että näppäimistön auto-correct sekoilee hiukan eikä toteuta ehdotuksia sormella tökkäämällä.
   
 38. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 067
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toista päivää puhelin nyt päällä, ilman mitään virransäästöjä, wifi+bluetooth päällä 24/7 ja vielä 43% akkua jäljellä
   
  Taker tykkää tästä.
 39. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  403
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Uusi päivitys ja kellonsijainti järkyttää, kohti applea ja trendiä että joku saatanan lovi näytössä. Myös äänenvoimakkuusnappi raiskattiin täysin. Jos joskus saisi mustalle ruudulle esmes whatsapp viestit niin paranis aivan kauheasti. Asetus valikkoa muutettiin muttei se haittaa. Nykyään wifi ym kuvakkeet näyttävät kuin suoraan samsungista. Myös tuo harmittaa ettei näy enään kuin kolmen sovelluksen ilmoitukset kun olisi tarvetta isolle määrälle. Akunkestolle paha sanoa, aika samoissa pyörii ilman virransäästöä bt wifi sijainti ym. Hyvä uudistus mitä en aikaisemmin ollut huomannut että virransäästön saa valita milloin lähtee päälle, tosi hyvä tämä oli jo jossain horo 7 puhelimassa jo. Tietysti kun karsisi ominaisuuksia mitkä kuuluvat älyluuriin niin pääsee helposti kahen päivän akunkestoon jo.
   
  Taker tykkää tästä.
 40. Pultsetti

  Pultsetti

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2018
  Jaa a eipä tarvitse piirakkaa kuukauteen tai pariin asennella näiden kokemusten perusteella.
   
 41. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  403
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kukaan tilannut hyvää flip koteloa? Oikein ohut jossa kumminkin suoja näytönpäälle. Nykyinen lompakkokotelo turvonnut kuin piru kun saanut vettä välistä. Aikoinaan verkkiksessä näin originellin mutta hinta taisi olla 40-50e. Harmi että poistunut myynnistä.
   
 42. Zema

  Zema

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2019
  Voihan piirakka.
  Täällä myös virrankulutus noussut.
  Spotify myös vilkkui, lopetti parin bootin jälkeen.
  Ihmetystä aiheuttaa kello työpöydällä, kertoo edelleen että herätys ajastettu. Poistin ko. herätyksen mutta silti se siinä möllöttää.... Screenshot_20190115-080200.jpg
   
 43. 80286

  80286 Premium-jäsen

  Viestejä:
  184
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2017
  Sen lisäksi että äänensäädöt on paskottu tuolla että vain median voimakkuus säätyy napista , (miksi en saa asetuksesta vaihdettua siihen a) kaikkia tai b) vain sitä ääntä säätymään jonka haluan puhelu/hälytys/media , ei nyt luulisi olevan ylivoimainen koodata, pitäköön ne median siinä jotka sen siihen haluavat, minä en siihen sitä halua enkä tarvitse) on myös minimi äänenvoimakkuudet nykyään 20%-35% joka säätimessä ennenkuin putoaa nolliin.

  Miksi ihmeessä tällainen muutos ? Ennenkin ihmettelin miksi ei portaatonta säätöä, mutta nyt volume on pakotettu hiljaisiin olosuhteisiin liian isolle tai sitten nolliin, ja ei, en myöskään käytä värinää. Ennen äänet sai sentään jonnekin 10% tuntumaan ennenkuin meni nollille, mikä idea on ollut muuttaa se ? :confused: :facepalm:
   
  stumpu tykkää tästä.
 44. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  403
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tykkäsin ite myös tosi paljon säätää äänenvoimakkuutta. Sai sopivaksi tehdas ympäristössä ja töissä ja kotona sillee että kuuli. Tuolla median äänenvoimakkuudella ei tee kyllä vittuakaan kun pervoja whatsapp videoita ei tule katsottua kuin tietyssä ympäristössä. :S

  Tämä on viimeinen iso android päivitys minkä tämä puhelin saa vaikka raudan puolesta kelpaa huomattavasti pidempään? Muuten kyllä tykännyt puhelimesta ei mitään kaatuiluja tai jäätymisiä ole ollut.
   
 45. Bibendum

  Bibendum

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  milläs tämä säädetään? ite napannu pois latauksesta 80% hujakoilla akun säästämiseksi jos huomaa, mutta hyvä olisi jos osaisi itse lopettaa

  piirakka ei korjannu vammasta wifin pätkäsyä, sekä 2.4 että 5GHz käyttäen pätkäsee aina välillä niin että pelit menettää yhteyden palvelimelle, asus ac3200 ap:na, muut laitteet pelaa asuksen kanssa ihan hyvin, onneksi mobiilidata pelaa. eikös sd835 hoida wifin ettei nokia oo päässy pilaan puhelinta millään halval kura piirillä?
   
 46. DivX

  DivX

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse itselleni vastaten. Eipä näy watsapit vieläkään Glancessa... :rage:
   
 47. Dafur

  Dafur

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Eipä siihen glanceen ole tullut missään vaiheessa mitään parannuksia. Ihan syntyneenä kuollut toteutus koko homma :shifty:. Ei taida softaresurssit riittää koodaamaan glancesta parempaa.
   
 48. Kuiva Nalli

  Kuiva Nalli

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Sama vika. Mahtaako auttaa mikään muu kuin tehdasasetusten palautus..? Ei millään viittis alkaa säätämään.
   
 49. Prudence

  Prudence

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oreon aikaan oli Spotifyn kanssa samantapaista ongelmaa, siihen riitti kun ensin tyhjensi ohjelman datat ja cachen, sitten poisti ja asensi uudelleen.
   
 50. mikaanikko

  mikaanikko

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  AccuBattery appilla.
   
  Bibendum tykkää tästä.