Nikotiinivalmisteet (nuuskat, purkat, laastarit jne.)

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja TSIGA
  • Aloitettu Aloitettu
Ite heitän kielen kautta huuleen, ja muutenkin varmaan 2min välein käyn kielellä tökkäsemässä pienet maistiaiset eli mulle ainakin on suurikin merkitys 😅

Kiitos. Tämä nyt antaa viitteitä, että mitä hlvettiä, kun en ole vain ymmärtänyt tuota maku hommaa :)
 
Avatkaa nyt joku. Missä ihmeen vaiheessa sillä maulla on merkitystä?
Jos maulla ei olisi merkitystä, ei maailmassa varmaan olisi ihan helvetisti erilaisia savuke-, nuuska-, ja nikotiinipussimerkkejä ja -tuotteita. Ei olisi vaikka mitä sähköhöyrystimien makuaineita. On tietysti myös addikteja, jotka haluavat vain pärinän. Sellaisille luulisi myös lopettamisen olevan helppoa. Psykopaattihan pystyy vaikka sekuntikelloa ja sykemittaria vastaan katsomaan miten ohjelmansa mitoittaa.

Oikeastaan kysymys on vähän sama vaikka sen esittäisi koskien pihviä tai viskiä. Mitä ihmeen väliä sillä maulla on? Kunhan ei ole myrkyllistä ja siitä lähtee nälkä tai tulee känniin. Ei ihminen niin toimi.

Tai sitten toisella tavalla kysymystä tulkiten ja siihen vastaten: Jos laittaa suuhunsa jotain vaikkapa vartiksi tai tunniksi, niin maulla on merkitystä sillä välillä kun ensin laittaa sen asian suuhunsa ja lopulta heittää sen pois. Ei ennen eikä jälkeen. Aika yksinkertaista.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 520
Viestejä
4 443 717
Jäsenet
73 556
Uusin jäsen
aerrae

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom