NHL 2017 - 2018

Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 728
Aikataulu:
Kaikki päivät jenkkien aikavyöhykkeellä, yleensä voi lisätä yhden päivän niin saa Suomen alkamisajankohdan.

  • 21. & 23.9.2017 Canucks & Kings pelaa Kiinassa.
  • 04.10.2017 Runkosarja alkaa
  • 6.10.Vegas Golden Knights pelaa ensimmäisen pelinsä ja ensimmäisen kotipelinsä 10.10.2017.
  • 10. - 11.11.2017 Ottawa Senators ja Colorado Avalanche pelaa Ruotsissa kaksi peliä
  • 16.11.2017 NHL100 Classic Canadiens @ Senators
  • 24.12 - 26.12.2017 joulutauko.
  • 1.1.2017 Bridgestone NHL Winter Classic Rangers @ Sabres
  • 27.1 - 28.1.2018 All Star -viikonloppu @ Tampa Bay, tauko runkosarjassa 26.01. - 29.01.2018
  • 03.03.2018 Coors Light Stadium Series Maple Leafs @ Capitals
  • 07.04.2018 Runkosarja päättyy 15 pelin voimin.

Miten pelataan:
Muutosta tapahtunut edelliskauteen sen verran että uusi joukkue Vegas Golden Knights on liitetty Pacific-divisioonaan. Oletettavasti ei hirveästi kuitenkaan muuta pelimääriä mihinkään suuntaan.

31 joukkuetta pelaa jokainen 82 peliä. Joukkueet on jaettu kahteen konfrenssiin, ja joiden sisällä vielä kahteen divisioonaan. Itäisessä konfrenssissa on 16 ja läntisessä 15 joukkuetta. Jokainen joukkue pelaa kaksi peliä jokaista vastakkaisen konfrenssin joukkuetta vastaan, kolme oman konfrenssin vastakkaisen divisioonan joukkuetta vastaan ja loput pelit oman divisioonan sisällä(4-5 per joukkue).

Playoffseihin pääsee kunkin divisioonan kolme parasta ja sen jälkeen valitaan kaksi parhaiten sijoittunutta koko konfrenssin sisällä, ns. Villikortti-joukkueet. Yhdestä divisioonasta edustajia on enintään 5 ja vähintään 3 joukkuetta.



Muita hyödyllisiä linkkejä:
http://www.nhl.com/index.html (suositteluna englanninkielisenä, koska juttujen määrä on suomeksi olematon ja "laaduton"). Englanniksi yhä enemmän mainosmaisempia artikkeleita analyysien sijaan. Kaikki sisäinen kitka on etsittävä muualta.
http://www.nhl.com/ice/standings.htm Sarjataulukko.
www.capfriendly.com Tietoa pelaajien palkoista ja vaikutuksista palkkakattoon, sekä sopimusten päättymis- ja alkamispäiviä.
http://yle.fi/urheilu/jaakiekko/nhl/ Ylellä on useita toimittajia, jotka kirjoittavat juttuja, osa myös paikanpäällä. Painotus on suomalaisissa pelaajissa, mutta satunnaisesti juttuja tulee myös muista aiheista. Ylellä on myös radiossa tapana lähettää ennen kautta n. 2 tuntinen NHL-ilta, nykyään myös kauden puolivälissä ja ennen pleijareita tulee ~2h analyysit
http://war-on-ice.com/ Lisää erilaista tilastoitua faktaa peleistä.
http://www.dtmts.com Don't tell me the score, 6min koosteet peleistä ilman spoilereita ja yleensä ilman turhia musiikkeja ja välispiikkejä.
Tv sarjat, elokuvia ja urheilua netissä - Viaplay.fi www.viasat.fi virallinen NHL-tarjonta Suomessa.

Lisäysehdotuksia/muutosehdotuksia otetaan vastaan.

 
Viimeksi muokattu:
Mika Zibanejad ja Rangers päässeet sopuun. 5 vuotta ja 26,75M
 
On kyl taas odotuksia yhtä jos toista joukkuetta kohtaan. Mielenkiinnolla tulee seurattua nyt Flyersin, Carolinan ja Devilsin suuntaa, kaikille kuitenkin tullut melkoisia piristysruiskeita nuorten kautta. Devilsiä vielä vaikea nähdä toki pleijarijoukkueena, mutta semmonen fiilinki jäänyt, että tää joukkue kovasti taas yrittää päästä johonki.

Mielenkiinnolla seuraan myös omaksi kakkosjoukkueeksi muodostunutta Oilersia. Cap Spacea on vielä toistaiseksi kun Draisatl on kirjaamatta ja McJeesuksen soppari astuu voimaan vasta ensi vuonna.

Atlantic voi olla taas semmonen divari ettei tiiä mitä tapahtuu. Periaatteessa veikkais taas Tampa Bayta kärkeen, mutta eivät nyt ainakaa muutamaan kauteen ole olleet mikään runkosarjajyrä. Toronton kirouksena voi olla nii monen avainpelaajan kakkosvuosi. Habs, Bruins, Sens ja Cats on kyllä nii arvoituksia myös.
 
Huikeita suomalaisuutisia! Mikael Granlundille uusi NHL-sopimus - takaa hurjat vuositulot - SuomiKiekko

Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Mikael Granlund on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Granlundin uusi sopimus on 17,25 miljoonan dollarin arvoinen ja se takaa suomalaistähdelle 5,75 miljoonan dollarin keskipalkan.

Granlund tienaa ensi kaudesta 5,25 miljoonaa dollaria, 5,5 miljoonaa dollaria kaudesta 2018-19, ja sopimuksen viimeisestä kaudesta 2019-20 suomalaistaituri nettoaa 6,5 miljoonaa dollaria.

Viime kausi oli Granlundille todellinen läpimurtokausi NHL:n eliittiin. 25-vuotias hyökkääjä teki pelaamissaan 81 ottelussa 26 maalia ja 69 tehopistettä.
 
Semmonen näpsäkkä välimallin sopimus, pari vähintään viimekauden mallista kautta niin sitten katsellaan isompia summia.
 
No ei kyl ihan paras soppari Granlundille varsinkaan jos tulokset on yhtää edelliskauden kaltaisia. Toki todennäköisempää on, että palataan niihin normilukemiin 40-60 pojoa per kausi. Silti jos miettii että Niederreitteri sai huonommilla tuloksilla 9 miljoonaa enemmän. Toki onhan se aina mahollista, että 3v päästä Granlund saa paremman sopparin, mutta on myös hyvinki mahdollista että saa huonommanki sopparin jos tärähtelyt yms. jatkuu.
 
Minusta tuo on erinomainen sopimus Granlundille. Varsin kova vuosikohtainen palkka, sopimuksen kesto ei ole mitään älytön, joten yhden slump-vuoden takia ei välttämättä joudu mihinkään Luongo-tilanteeseen jossa pitkä soppari on riippakivi tai johtaa jopa buyouttiin.

Jos pelin taso säilyy hyvänä, granny on 28vuotiaana kunnon UFA-rahastusvaiheessa kun cap-limitit ovat nousussa jne.
 
Viimeksi muokattu:
Minusta tuo on erinomainen sopimus Granlundille. Varsin kova vuosikohtainen palkka, sopimuksen kesto ei ole mitään älytön, joten yhden slump-vuoden takia ei välttämättä joudu mihinkään Luongo-tilanteeseen jossa pitkä soppari on riippakivi tai johtaa jopa buyouttiin.

Jos pelin taso säilyy hyvänä, granny on 28vuotiaana kunnon UFA-rahastusvaiheessa kun cap-limitit ovat nousussa jne.
Paitsi että eka mahollisuus lockouttiin on jo 2020 syksy. Tokihan tämä tarkottaa sitä, että Granlund on siinä vaiheessa vapaa tosiaan sit sopimaan uuden caphitin mukaan, toisaalta taas joukkue voi yrittää saada jo ennen nostoa sopparin aikaseksi. Eipähän mee lockoutissa palkkaa hukkaan =P. Toisaalta ois voinut pelata signing bonuksilla kuten Zibs
 
Luulen (toivon) että Jagr jatkaa, viimeistään parin viikon sisällä sopimus kehissä.
 
Mielellään ottaisin Jargin takaisin Bruinisiin, vaikka ei viime play offseissa tehnytkään älyttömiä pinnoja. Joukkuetta tosin pitäisi saada nopeammaksi ja Jääkäri ei siihen ainakaan auta, mutta ei se ole ollut prioriteetti edellisinä vuosinaakaan joten... Eniten kuitenkin jännittää Pastan sopimus josta ei ole vielä mitään tietoa, joten luonnollisesti alkaa kuumottamaa mihin tällä kertaa ulostetaan joukkueen lupaavin pelaaja. Saldo alkaa olemaan jo surullisenkuuluisa.
 
Jagr tilittelee, että ei meinaa löytyä sopparia. Itse en pidä tuota enää hirveän yllättävänä. Mies pelasi mielestäni varsin keskinkertaisesti ajoittain huonosti viime kaudella huomioiden kuinka kovia ketjukavereita viereltä löytyi. Ja ongelma ei ole se, etteikö mies suojaisi edelleen kiekkoa uskomattomalla osaamisella hyökkäysalueella jne.

Jos olisin valmentaja, olisi koko ajan mielessä, että "missä ketjussa ja tilanteessa Jagr on vähiten riski laittaa kentälle".
 
Viimeksi muokattu:
Draisaitl 8v/8.5M AAV.
21m kahteen ukkoon, hirveitä summia. Eipä noita kavereita tosin varmaan yhtään halvemmallakaan olis saanut kiinnitettyä. Mielenkiinnolla odotan kun Torontossa aletaan tulevaisuudessa sorvaamaan jatkoja, rahaa joutuu varmaan kantamaan kaksin käsin sielläkin.

Tämmösten sopparien valossa Mark Scheifelen 8v/6.125M AAV on kyllä aika hemmetin uskomaton pahvi. :eek:
 
Tuli noista palkoista sopivasti mieleeni:
Huippuvahti Henrik Lundqvist paljastaa: näin paljon NHL-sopimuksista jää käteen - SuomiKiekko

New York Rangersin pitkäaikainen ykkösvahti Henrik Lundqvist on kertonut Expresseninhaastattelussa, kuinka paljon NHL:n jättipalkoista todellisuudessa jää pelaajalle itselleen rahaa tilille.

Lundqvist itse tienaa erittäin kovaa noin 7,7 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta totuus on toinen.

– Nuo luvut kuulostavat isommilta, mitä ne todellisuudessa ovat. Kyse on siitä, että monet tuijottavat noita lukemia ja takertuvat niihin, Lundqvist linjaa.

Todellisuudessa palkoista menee iso osa muihin kuluihin.

– Kaikkien verojen, agenttien palkkioiden ja muiden kulujen jälkeen itselle jää noin 35 prosenttia, hän paljastaa.

Lundqvistille jää siis käteen omasta palkastaan vuosittain noin 2,7 miljoonaa euroa.

– Totta kai sekin on paljon rahaa. Ja ymmärrän hyvin, miten onnekas olen.
 
Yllättävän kovat nuo kustannukset, itse oletin että n. puolet jää hanskaan.
 
Tuli piruuttain googlailtua, kun kuulosti aika kovalta ja tuommoista tuli vastaan.
Osaa ne näköjään tuolla rapakon toisellakin puolella verottaa.

Mitä NHL-pelaajan palkasta jää käteen?
Radulovin sopimuksen yhteydessä moni media yleisteli näitä tyyliin "näin paljon vähemmän Raduloville olisi jäänyt käteen Montrealissa". Kiekkoilijoiden lakiasioita hoitava Allan Walsh twiitillä kommentoi noita juttuja seuraavasti: "European players can do RCA (Retirement Compensation Agreement), defer large portion of salary and pay 25% flat tax when they depart Canada." Ilmeisesti myös paikalliset ja jenkkiurheilijat voivat tehdä näitä eläkesäästösuunnitelmia joilla veroja hilataan alas. Sen lisäksi monelle pelaajalle iso osa palkasta on nykyään signing bonuksia. Esim. McDavidilla 86/100M. Noita bonuksia ei veroteta pelikaupunkien mukaan ja niihin voi myös tehdä erinäistä verosuunnittelua.
 
Njoo, paljon kikkailuahan noihin sit lopulta liittyy. Signausbonuksissa hyvä muistaa myös se, että ne maksetaan, pelattiin liigaa tai ei. Siksi joissaki soppareissa näkyy hassu yksittäinen signaus bonus kaudelle 2020-2021.
 
 
Viimeksi muokattu:
acestream, vpn, ja torrentstream toimii myös! Jos mielenkiintoa riittää niin paljon myös muuta hauskaa löytyy em tekniikalla! Mutta muista aina vpn.
 
Kylläpä tekis mieli taas arvuutella sijoituksia, mutta melkeempä olis helpompi vaan arvata, että ketkä nostaa tasoaan ja ketkä ei ja silti niistäkin menis oikein vain ~50%. Jotain analyysiäki vois muka yrittää, mut sitäpä vaan päätyis toistelemaan pundittien mielipiteitä. Ainoastaa Pacificista oikeastaa uskaltaa antaa jonku kaikkia joukkueita koskevan arvauksen, muissa ihan liikaa kysymysmerkkejä tai potentiaalisesti nousevia joukkueita.

Paljon uusia päävalmentajia mitkä varmasti tuo oman mausteensa soppaan:
Buffalo - Housley (apuvalmentaja Predatorsista)
Arizona - Tocchet (apuvalmentaja Penguinsista)
Kings - Stevens (apuvalmentaja Kingsistä)
Florida - Boughner (apuvalmentaja Sharksista

PACIFIC:
Pleijareihin:

1.Edmonton Oilers (McJeesus jatkaa ylösnousuaan ja joukkue sen mukana)
2. Anaheim Ducks (Vielä kait nää sinnittelee, joka vuonna sama homma)
3. Calgary Flames (Pärjää riippuen paljolti Smithin/Läckin suorituskyvystä, toki edessä kova pakkikalusto)

Wild Card:
4. San Jose Sharks (ikääntyvä joukkue, vielä repii ittensä pleijareihin varsinki jos Calgary kyykkää.


Los Angeles Kings, Valmentaja/GM vaihdos tuskin auttaa ihan heti, ei oikee mitää ihmesiirtoja mitkä piristäis, vaikea nähä pleijareissa tätä joukkuetta.
Arizona voi toki nostaa tasoaan Tochetin ja Raannan mukana, mutta en silti näe että vieläkään on Arizonan vuosi. Paljon nuorta porukkaa.
Vancouver, ei mitää saumoja pleijareihin.
Vegas, hake vielä paikkaansa, tuskin jää kuitenkaan Nucksin taakse.
 
Kuten todennäköistä olikin, Shane Doanin ura paketissa.

NHL-legenda lopettaa uransa - 21 kautta samassa seurassa
Shane Doan ilmoitti keskiviikkona lopettavansa komean uransa.

urheilu
30.8.2017 klo 17:06
13-3-9727898.jpg

AOP
SAKARI LUNDYle
Twitter: @SakariLund
4
Arizona Coyotesin legendaarinen hyökkääjä Shane Doan, 40, ilmoitti keskiviikkona lopettavansa jääkiekkouransa.

Doan oli todella seurauskollinen pelaaja, sillä hän pelasi koko uransa - 21 kautta - samassa joukkueessa. Winnipeg Jets varasi Doanin vuonna 1995. Seura muutti Arizonaan seuraavana vuonna ja Doan siirtyi mukana.

Hän pelasi kaikkiaan 1 540 NHL ottelua ja teki 972 pistettä (402+570). Hän on seuran kaikkien aikojen ykkönen kaikissa neljässä kategoriassa.

- En olisi voinut kuvitella, että pelaan Arizonassa 21 vuotta, perustan perheen ja pitäisin tätä paikkaa kotinani. Mutta juuri niin tapahtui. Siksi tämä on yksi vaikeimmista päätöksistä, jonka olen koskaan joutunut tekemään, Doan kirjoitti lausunnossaan


NHL-legenda lopettaa uransa - 21 kautta samassa seurassa
 
Sattupa sopivasti:
Kommentti: Shane Doan saa lokaa niskaansa - miksi ihmeessä seurauskollisuutta ei arvosteta tarpeeksi? - NHL Suomi

Koko uransa samassa organisaatiossa kiekkoillut Shane Doan kertoi eilen keskiviikkona päättävänsä pelaajauransa. Doan varattiin alkuperäisen Winnipeg Jetsin toimesta vuonna 1995 numerolla 7. Doanin tulokaskauden jälkeen Jets siirtyi Arizonaan, jossa kanadalainen kiekkoili seuraavat 20 kautta.

Doania voidaan siis pitää todellisena seuralegendana, vaikka hänen yhteistyönsä Coyotesin kanssa päättyikin kyseenalaisissa merkeissä – Coyotesin omistaja Andrew Barroway kun ei halunnut jatkaa enää kapteeninsa sopimusta. Näin ollen Doan joutuikin viettämään kesän vapaiden agenttien markkinoilla miettimässä jatkaako uraansa vai ei.

Doanin eläköityminen on luonnollisesti herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa sekä keskustelupalstoilla. Siellä silmään on osunut useita mielipiteitä, joissa Doania pidetään pelaajana, joka ei edes halunnut voittaa Stanley Cupia. Doania siis pidetään seurauskollisuutensa vuoksi jonkinasteisena ”pelkurina”, joka ei ole uskaltanut lähteä metsästämään mestaruutta muualle.

On totta, ettei Coyotes ole ollut missään vaiheessa historiansa aikana suosikki Stanley Cupin mestariksi. Joukkue kuitenkin selviytyi Doanin aikana yhdeksän kertaa pudotuspeleihin, joista kaudella 2011-12 aina konferenssifinaaleihin asti.

Kyseisen kauden jälkeen aavikolla ei tosin pudotuspelejä ole enää pelattu ja Doanilla olisi toki ollut mahdollisuus lähteä hakemaan kruunua uralleen jostain muualta.

Doan kuitenkin asetti perheensä etusijalle – hän ei halunnut jättää kotiaan ja vaatia vaimoaan ja neljää lastaan muuttamaan muualle vain Stanley Cup-sormuksen takia tai asua itse kaukana perheestään. Tämä on mielestäni erittäin epäitsekäs ja kunnioitettava teko. Jääkiekko ei ole koko elämä.

Eikä seuranvaihto olisi missään nimessä taannut mestaruutta. Hyvänä esimerkkinä tästä voidaan käyttää niin ikään vuonna 1995 varattua Jarome Iginlaa. Iginla pysyi Calgary Flamesille seurauskollisena kauteen 2012-13 asti, jolloin hänen Stanley Cupin metsästyksensä alkoi.

Ensin Iginla siirtyi Pittsburgh Penguinsiin, jossa matka tyssäsi konferenssifinaaleihin. Seuraava osoite oli Boston Bruins, jonka matka päättyi jo pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Bruinsin jälkeen Iginla vietti kaksi täyttä kautta Colorado Avalanchessa – ilman pudotuspelejä. Kolmannella kaudella ”Iggy” kaupattiin Los Angeles Kingsiin, joka ei selvinnyt pudotuspeleihin.

Tänä ”metsästysaikana” Flames on selviytynyt pudotuspeleihin kaksi kertaa – yhtä monesti kuin Iginla viiden vuoden aikana neljässä eri seurassa.

Tällä hetkellä Iginla on vapaiden agenttien markkinoilla ilman uutta työnantajaa. Ja kuten Doanin, myös hänen uransa saattaa hyvinkin päättyä tähän kesään – niin ikään ilman mestaruutta, vaikka mies on perheensä kanssa reissannut ympäri Yhdysvaltoja viimeiset viisi vuotta.

Vaikka Iginlaa voidaan pitää jollain tavalla Flamesin seuralegendana, on hänen uransa viimeiset vuodet karistaneet kyseistä kunniaa. Sen sijaan Doan tulee pysymään Arizonan suurimpana kiekkoikonina nyt, aina ja ikuisesti.

Jokainen voisi miettiä tilannetta omassa päässään – haluaisinko itse olla uskollinen seuralleni urani loppuun asti vai toimia reissumiehenä urani viimeiset vuodet hakien mestaruutta seuroissa, joihin minulla ei ole minkäänlaisia tunnesiteitä.

Minä ainakin valitsisin seurauskollisuuden, kävi miten kävi.
 
Onhan se sen verra arpapeliä että kuka ton pytyn lopulta nostaa. Jos punditteja kattoo nii aika harva arvaa oikein, viime vuonna Tampa Bay tais olla esim. änäricomin +10 ennustajaukon ykkösenä. Tämän vuoksi tää SC shopping on omasta mielestä semmonen riskisiirto missä useimmat jää häviäjäksi.

Useimmat vanhat pelaajat vielä monesti tuppaa olemaan semmosia, että niitä ei paljoa tarvita niissä voittajajoukkueissa. Joku Timosenki cup-voitto oli vähän köhköh kun mies oli kentällä muutamana iltana sen jonku 5-10min.

Kyllä täältä nimenomaan ei löydy ymmärrystä noille, jotka käy pelaan sen ½-1 kautta jossain muualla ja lopettavat sitten(Alfredson, Brodeur). Ymmärrän sen ehkä jos pelaajaa ei enää omaan joukkueeseen haluta ja on oikeasti halu pelata. 41 vuotiaana ja 20 pojon miehenä veikkaan et ne halut on useimmilla aika vähissä ku ottaa huomioon kuinka raskas ko. sarja on.
 
Armia pelaa siitä mihin viime kaudella jäi. Tasapainoista puurtamista alivoimalla, pelasi myös kakkos yv:ssä. Se kenttä ei ihmeitä esittänyt.

Laineella aika raskas jalka ja välillä löysää kaksinkamppailuissa. Paukuttaa silti yv:llä tulevalla kaudella maaleja liukuhihnalta. Toivotaan täyttä kautta, että nähdään kestävyys pitkässä juoksussa.
 
No näistä reenipeleistä nyt ei aina ihmeellistä kannata vetää, näissä ku testataan ne nelosmaalivahdit ja kaikki maholliset kenttäkokoonpanot kolminkertasella rosterilla.
 
Reenipeleissä "face-off violation" jäähyt ovat olleet huvittavia. Tiukemmin valvotut säännöt ottaa pelaajilta aikansa tottua, mutta en ole ihan varma onko tämä ollut suuri epäkohta johon oli syytä puuttua...
 
Reenipeleissä "face-off violation" jäähyt ovat olleet huvittavia. Tiukemmin valvotut säännöt ottaa pelaajilta aikansa tottua, mutta en ole ihan varma onko tämä ollut suuri epäkohta johon oli syytä puuttua...
Mistä nyt on kysymys siis? Ja oisko jotain pakettia siitä et mitä sääntömuutoksia ylipäätään tälle kaudelle?
 
Mistä nyt on kysymys siis? Ja oisko jotain pakettia siitä et mitä sääntömuutoksia ylipäätään tälle kaudelle?
Tossa on siis vain kyse tarkemmasta linjasta, eli vanha sääntö. Samoin kuin lähes kaikki lavan yläpuolelle osuva mailalla häirintä on ainakin näissä reenipeleissä tuonut heti huitomisjäähyn.



Tuolla ainakin on sääntöuudistuksia.
NHL rule changes for the 2017-18 season
 
Jaha siellä on menossa preseason-peli tämmöiseen aikaan koska Kiinassa (Vancouver-LA). 1. erätauko nyt.

Näkyy Viasatilta, Lazymanista yms.
 
Laineella näyttää harjoitusottelut sujuvan, 2+3 viime yönä. Uskon vahvasti että viime kauden pistesaldo tullaan rikkomaan.
 
Laineella näyttää harjoitusottelut sujuvan, 2+3 viime yönä. Uskon vahvasti että viime kauden pistesaldo tullaan rikkomaan.
Viime yönä teki molemmat Jetsin maalit. Laine tehtaillut kahteen viime peliin 4+3=7 samalla kun Jets tehnyt 7 maalia, eli kaikissa mukana. :tup:
 
Pulju farmiin. En oo otteita seurannut, mutta kommenteista ohimennen saanut kuvan, ettei vielä oo kokonaisvaltainen pelaaminen sillä tasolla mitä vaaditaan. Onneks Edmontonilla ei näytä olevan hirvee kiire kehityksen suhteen.
 
Pulju farmiin. En oo otteita seurannut, mutta kommenteista ohimennen saanut kuvan, ettei vielä oo kokonaisvaltainen pelaaminen sillä tasolla mitä vaaditaan. Onneks Edmontonilla ei näytä olevan hirvee kiire kehityksen suhteen.

Pulju tais harjotuskauden tehonsakki tehdä yhden erän aikana McDavidin laidalla.
 
Pate Lainetta ja Pulkkista odotin eniten, harmi että Teemulle kävi miten kävi. Mitä odotuksia muilla mestaruustaistoon? Minulla on vahva tunne, että Jets on korkealla tänä vuonna, ehkä jopa top2. Jos ei Jets, niin Preds ja tietysti 2010-luvun suurin eli Pinguins tulevat olemaan kovia paloja.
 
Pate Lainetta ja Pulkkista odotin eniten, harmi että Teemulle kävi miten kävi. Mitä odotuksia muilla mestaruustaistoon? Minulla on vahva tunne, että Jets on korkealla tänä vuonna, ehkä jopa top2. Jos ei Jets, niin Preds ja tietysti 2010-luvun suurin eli Pinguins tulevat olemaan kovia paloja.
Ei oo kyl minusta Jetsillä mitää saumaa kärkikahinoihin, en etes olis varma heidän pleijarisijoituksesta. Paljon riippuu Masonista ja pakkien tuesta. Divisioonana taas niin vaikea sanoa kuka menee mihinki suuntaan.

Taisin aiemmin heitellä jotain arvailuja. Jos pakko veikata niin Atlantista Tampa Bay, Metrosta Pittsburgh(tai Washington/Columbus), Centralista ????? ja Pacificista Edmonton. Paljon odotuksia olis Centralissa Dallasia kohtaan tällä hetkellä. Ei tosin mitää Cup-odotuksia, mutta solid pleijarijoukkue saattaa olla jahka Hitchcockin kanssa löytyy selvät sävelet. Vituiksihan nää arvaukset tuppaa menemään nii asiantuntijoilla ku itelläki. Monesti enemmän semmosta toivotaan toivotaan asettelua näissä.

Viaplay taas perjantaina ainaki kuukaudeksi tilaukseen ja seuraileen Tampan alkukauden pelejä.

JAGR Calgaryyn!
Gordie Howen NHL-ennätys vaarassa - Jagr liittyy Calgary Flamesiin

Pulkkinen tosiaan Waiverseille.
Teemu Pulkkinen asetettu NHL:n siirtolistalle - Oliko NHL-ura siinä?
 
Tässä vaiheessa kautta on tottakai aivan turha edes spekuloida sijoituksilla, mutta on se silti hauskaa.
 
Tässä vaiheessa kautta on tottakai aivan turha edes spekuloida sijoituksilla, mutta on se silti hauskaa.
Jep jep, ollut tapanakin veikata kauden alussa jotain ja sit katella myöhemmin miten meni. Viime vuonna taisi jopa ihan jees mennä kauden puolivälin ennustukset(ennustin siis lokakuun alussa sijoituksia joulutauolle mentäessä).


Kokeillaan nyt sit tähänkin sen suurempia perustelematta. Pieni väli siinä kohtaa missä arvelen erottuvan pleijaricontenderit ja ulkopuolelle jäävät:

24.12 sijoitukset:

Atlantic:
Tampa Bay
Toronto
Florida
Ottawa
Montreal

Boston
Buffalo
Detroit


Metropolitan:
Columbus
Pittsburgh
Washington
Philadelphia
Carolina
NYR

New Jersey
NYI


Central:
Minnesota
Dallas
Chicago
Nashville
St. Louis

Winnipeg
Colorado

Pacific:
Edmonton
Anaheim
Calgary
San Jose

Los Angeles
Vancouver
Vegas
 
Mulla on semmonen kutina että Rangers "yllättää" taas kerran ja roikkuu Metron kärkikahinoissa koko kauden. Ei ne vaan suostu antautumaan oletuksille. Persettähän näillä kutinoilla voi pyyhkiä, mutta katotaan mitä käy.

Centralista on hirveen vaikea sanoa yhtään mitään, kaikki paitsi Colorado on paperilla playoff-joukkueita. Jää nähtäväksi miten noi jengit lähtee tuosta rullaamaan. Yhtään löysää ei varsinkaan tossa divisioonassa voi antaa.

Aika mielenkiintonen kausi tulossa. Löytyy alisuorittaneita joukkueita jotka varmasti haluaa palata odotetulle tasolle, mutta pakkaa hämmentämässä nuoria nousukiitäjiä puhumattakaan että moni kestosuorittaja varmasti haluaa jatkaa siitä mihin jäi. Jokunen floppi tullaan varmasti näkemään, mutta jännä nähdä löytyykö isompia yllättäjiä (potentiaalia löytyy).
 
Mulla on semmonen kutina että Rangers "yllättää" taas kerran ja roikkuu Metron kärkikahinoissa koko kauden. Ei ne vaan suostu antautumaan oletuksille. Persettähän näillä kutinoilla voi pyyhkiä, mutta katotaan mitä käy.

Centralista on hirveen vaikea sanoa yhtään mitään, kaikki paitsi Colorado on paperilla playoff-joukkueita. Jää nähtäväksi miten noi jengit lähtee tuosta rullaamaan. Yhtään löysää ei varsinkaan tossa divisioonassa voi antaa.
Tää Rangers on tosiaa itelle taas vähä aukinainen lehti. Vaihtu muutama kakkoskorin pelaaja(Girardi, Stepan, Raanta) ja Lunkka on taas yhen vuoden vanhempi. Tilalle tuli toki Shattenkirk.


Aika mielenkiintonen kausi tulossa. Löytyy alisuorittaneita joukkueita jotka varmasti haluaa palata odotetulle tasolle, mutta pakkaa hämmentämässä nuoria nousukiitäjiä puhumattakaan että moni kestosuorittaja varmasti haluaa jatkaa siitä mihin jäi. Jokunen floppi tullaan varmasti näkemään, mutta jännä nähdä löytyykö isompia yllättäjiä (potentiaalia löytyy).
Varsin jänskäksi tosiaan menee, että tuleeko Carolina jo nyt nousemaan nuorella corella johonki pleijariviivan alle vai jääkö vielä tuhnuksi. Torontolla tosiaan mahollisuus nostaa taas tasoaan TAI pudota siihen kakkoskauden kiroukseen kun kärkikolmikko kuitenki koostuu 2. vuoden pelaajista. Buffalostaki olis kiva kuulla jotain muutakin ku pskaa, Eichelille ehjä kausi alle ja uuden valmentajan siivin toivois jo pikkusta noususuhdanteista. Philadelphia ja New Jerseykin nyt kuitenki ihan jees asetelmissa nuorten tulokkaiden suhteen.


Eipä näkynyt juuri kenenkään arvauksissa, että potentiaalinen finaalikaksikko olis ollut Nashville ja Ottawa, saati kumpaakaan joukkuetta oikeastaan kärkikahinoissa.


EDIT:
Yle Puheen änäri-ilta tosiaan ollut näköjää kuunneltavissa since maanantai:
NHL-ilta | Urheiluilta
 
Viimeksi muokattu:

Statistiikka

Viestiketjuista
258 410
Viestejä
4 490 278
Jäsenet
74 155
Uusin jäsen
Multitronic

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom