Netflix

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

Tagit:
 1. emerik

  emerik

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Varsin katsottava tuo oli kyllä. Jos jostain voisi nipottaa niin viimeisen jakson tulitaistelusta. Hevosilla tehdyt kohtaukset oli hienoja tuossa sarjassa. Ei ihan Deadwoodin tasoinen, mutta riittävän lähellä. Ei noita ole liiaksi asti sarjoina, joten suositukset täältäkin.  Altered Carbon sarjasta tullut traileria. Olen tuon Richard Morganin kirjoista pitänyt, joten siltä pohjalta odotukset suuret. Blade Runner fiilistä tuosta trailerista hiukan tulee. Myös Joel Kinnaman on ihan osuva valinta.
   
  kjns tykkää tästä.
 2. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Vautsi, Netflix oli päivittänyt käyttöliittymää ja ohjelmissa on vihdoinkin mahdollisuus hypätä 10s kumpaan suuntaan tahansa (aiemmin vain taaksepäin). Samaten "next episode" -painike löytyy sarjoista aina alapalkista. En testannut koskeeko tämä kaikkia ohjelmia/sarjoja, mutta ainakin Darkissa näytti menevän näin (laitteena android-tabletti).
   
 3. puik

  puik

  Viestejä:
  214
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Nyt oli Black Mirrorin uuden kauden julkaisupäivä näkyvissä, 29.12.
   
  JSoi, jukeb0xi ja JaySon tykkäävät tästä.
 4. bombjack

  bombjack

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  On aivan helvetin mielenkiintoinen ja hyvä tuo Manhunt: Unabomber :eek:
   
  atomi tykkää tästä.
 5. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Täällä on neljä jaksoa takana ja sama ongelma. Loistavalta vaikuttava sarja ja kiinnostava aihe, mutta hahmojen seuraaminen eri aikakausilla on haastavaa, kun ei oikein ole selvää että kuka on kuka (tai kuka on milloin). Sitten muistin että ensimmäisen jakson alussahan näytettiin jotain kuvia taululla ja palasin tarkistamaan asian. Siellä ne hahmojen kuvat tosiaan näkyvät eri ikäisinä ja se vähän selventää tilannetta.
   
  ScepticalFIN tykkää tästä.
 6. mustekylpy

  mustekylpy

  Viestejä:
  509
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Ei viitsinyt enää aloittaa viimeiselle n. viikolle mitään sarjaa, joten olen katsonut Netflixin hömppäelokuvia mentaliteetillä "Ei mitään menetettävää ja pari tuntia aikaa tuhlattavana".

  El Camino Christmas
  Jouluelokuva joka sijoittuu hieman Kovan onnen kundin tyylisiin maisemiin, eli pikkukylään jonnekin amerikan aavikolle. 30-40v mies ilman kummempaa taustaa tulee etsimään isäänsä ja joutuu vainoharhaisen juopon poliisiin profiloimaksi huumepomoksi syyttä suotta ja tilanne eskaloituu piiritystilanteeksi jossa tehdään selväksi kaikkien hahmojen kurjuus. Kuvauksesta huolimatta kyseessä on komedia ja ihan katsomisen arvoinen hömppä.

  Jouluprinssi
  Kiinnitin huomion vain koska Netflix twiittasi joidenkin katsoneen tämän elokuvan joka päivä sen julkaisusta alkaen. Katsoin vain koska pääosassa on iZombiesta tuttu Rose McIver. Kliseitä ja teennäisesti ympättyjä samaistuttavia hahmoja pursuava joulu/-prinsessasatu hömppä joka oli kuitenkin ihan ok katsottava. Etenkin iZombien uusia jaksoja odotellessa oli miellyttävää kuunnella Rose McIverin puhetta jossa oli tässäkin elokuvassa samaa sävyä, eli hän ei ole kummassakaan kehittänyt teennäistä rooliääntä vaan vetää replat niinkuin vetää.

  Naked
  Aikasilmukat on aina kiehtova lähtökohta elokuvissa ja sarjojen erikoisjaksoissa, mutta ei tämä mikään Groundhog Day ole. Hälläväliä heppu herää alasti hissistä kun pitäisi olla jo omissa häissään ja looppaa yhtä tuntia yrittäen tehdä asiat oikein jotta looppi ei alkaisi alusta. Välillä vaikuttaa jo täysin turhalta ja vain selvää päämäärää jahtaavalta kliseeltä, mutta lopussa ehkä vähän paranee. Ei kuitenkaan yllätä sen suuremmin ja mitään muuta ei ajeta takaa kuin sinne häihin kunnialla pääsemistä, joten väittäisin kuitenkin huonnoimmaksi katsomaksi aikasilmukaksi vaikka jokin viehätti silti katsomaan loppuun asti. ARQ on parempi jos vähänkään haluaa ajateltavaa matkan varrelle, tämä on vain hälläväliä hömppä.
   
  kjns tykkää tästä.
 7. Arrevu

  Arrevu

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2017
  Ymmärrän tuskasi :) Sarjassa on kuitenkin yli 70 jaksoa ja osassa kohtaa sarjaa melodraama on ylikorostettua sarjan tuottajien näkemyksien vuoksi. Yritän vältellä juonipaljastuksia, siksi ympäripyöreästi vastailen. Sarja on kuitenkin todella hyvä.

  Suomalaisena en halunnut liikaa hehkuttaa sarjaa vaan kerroin myös sen huonot puolet. En toki istunut läppärillä koko aikaa, ainoastaan hyvin hyvin pienen osan. Katsomalla sarjan ymmärrät paremmin.

  Katso edes muutama jakso. Huomaat helposti onko sinun juttu.
   
 8. bombjack

  bombjack

  Viestejä:
  142
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  iunknown, Hevi, neko ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 9. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 389
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ois kyllä saanut edelleen olla Pedro Pascal. Mukana siis. :)

  3. kausi on tähän mennessä mielestäni paras. Toivottavasti 4. kausi on myös yhden kauden pituinen tarina. Hemmetin hyvä sarja.
   
 10. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  732
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Allflicks.fi-palveluun ei sitten enää voi luottaa, nyt on selvästi alkanut jäämään välistä jotain uusia julkaisuja.

  Esim.
  - https://www.netflix.com/title/80190279 (Konstaapeli Intiassa)
  - https://www.netflix.com/title/80119234 (Bright)
  - https://www.netflix.com/title/80192098 (Rahapaja)

  Kuulin, että Allflicks on myyty jollekin jenkkifirmalle hiljattain.

  Vaihtoehtoisia palveluita? Eikös unogs.com-palvelussa ennen ollut suomikin? Nyt ei enää löydy. :(

  Perkeleen Netflix kun ei voi listata itse nätisti kaikkia viimeksi lisäämiään järjestyksessä.
   
 11. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  732
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kiitos vinkistä mutta tabletilla/puhelimella on hankalaa katsoa kun haluaa myös tsekata IMDb:n arvosanat/arvostelut, plus metascoren, paljon helpompi on selaimella kunnon tietokoneella. Lisäksi tuon suomiappsin arvosteluissa eilen joku kirjoitti: "Ei ole toiminut pitkään aikaan. Kuvaukset englanniksi ja puolet ohjelmista ei tule tänne enää."
   
 12. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kappas, Travelersin kakkoskausi on tullut katsottavaksi. Laadukasta aikamatkailu-skifiä, suosittelen jos aihe kiinnostaa edes etäisesti. Ekan jakson perusteella jatkuu vähintään yhtä tasokkaana kuin ensimmäinenkin kausi.

  Travelers (TV Series 2016– ) - IMDb
   
  Ruddman ja JaySon tykkäävät tästä.
 13. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  732
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No nyt on tullut sivuille + fiidiin päivityksiä. Taitaa olla jenkkipojat laiskoja ajamaan skriptit pyhinä (eikä ole kuulleet cronista).. aiemmin oli jo ainakin kerran yksi viikonloppu kun ei ollut päivitetty.
   
 14. PartIII

  PartIII

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 15. PartIII

  PartIII

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo hyvä oli, tuli katsottua putkeen kun jäi koukkuun :D
   
 16. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Kumma kun Netflixiin ei millään saada noita tuoreempia Shameless (Showtimen sarja) kausia?
   
 17. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  3 516
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 18. apek

  apek

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
 19. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Siellä oli just vähän aikaa sitten 4 ekaa kautta saatavilla, nyt ottivat 2 ekaa pois. Ihme juttu etteivät saa uudempia kausia.
   
 20. wildlord

  wildlord

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ite tuli just alotettua eukon kanssa tuo sarja, kerettiin 4 jaksoa kahtoa sitte hävis jaksot. Alko ihan tosissaan vituttamaan, noitaku ei tunnu löytyvän mistää muustakaan suomalaisesta streami palvelusta.

  En voi ymmärtää miksei noissa sarjoissa/leffoissa voi näkyä kuinka kauan ne on vielä katottavissa. Jos ois etukätee nähny, että ei kerkee kaikkia jaksoja kahtomaan niin ei olis turhaa tullu alotettua kys. sarjaa.
   
 21. xcft

  xcft

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aloitettiin tytyn kanssa katselemaan tuota alusta, kun hän ei ollut sarjaa nähnyt. Ykköskautta aloitettaessa Netflix ilmoitti, että kausi poistuu 31.12. (muistaakseni). No ajateltiin että kyllä me nyt yksi kausi istutaan kuukaudessa loppuun helposti. Kakkoskautta katsottiin pari jaksoa, sen aikana ei tullut mitään varoitusta poistumisesta joten kuviteltiin että riitti kun ykköskausi on paketissa. Ja nyt on siis sarja tauolla, kun ei tuota kakkoskautta mistään löydä eikä sitä huvittaisi puolikkaan kauden takia ostaa levyinäkään mistään.
   
 22. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ainahan tuo Netflix on tuota harrastanut, paras oli kun katsoin 4400 sarjaa ja pistin sen pauselle vuodenvaihteen yli niin koko jakso katosi keskenkaiken.
   
 23. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Joo,mutta etenkin Shamelessin kohdalla todella ärsyttävää etteivät millään saa noita uudempia kausia palveluun ja sitten poistavat vielä varhaisempia kausia. Harmittaa, sillä paria viimeisintä kautta ei näe mistään palvelusta..
   
 24. wildlord

  wildlord

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Hmm, joulukuussa meki se alotettii, mutta ei mulle kyllä mitää varotuksia tullu. PS3:lla ja Android&Chromecast yhistelmä. Voi tietenki olla, että menny ohi koko huomautus.
   
 25. iunknown

  iunknown

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Itselleni on tullut muutaman kerran ilmoitus sisällön lähtemisestä fire tv:llä ja iOS:lla. Piti ihan googlettaa ja noiden viestien lisäksi "details" sivulla ilmeisesti näytetään tuo häipyminen: How do I find out if a TV show or movie is leaving Netflix?
   
 26. Asorb

  Asorb

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Mitäs muuten porukka tykkäsi Brightistä? Lueskelin huvittuneena noita kriitikoiden "Paskin elokuva koko vuonna"-arvioita, ja katselin sen samalla kun join pohjia tuossa uudenvuodenaattona. Väitän että jopa ilman nousuhumalaa fiilis olisi ollut sama, eli positiivisesti yllättynyt. Juuri tuollaista loistavaa, ehdottomasti ei itseään liian vakavasti ottavaa viihdeactionia. Sopiva tappava ase-viba siinä kyttäkaksikkoilussa ja fantasiaelementitkin hauskoja. Plussaa toki 4k:sta ja HDR:stä, joilla etenkin loppukohtaus näytti tosi hienolta.

  En sitten tiedä mitä tästä itkevät ihmiset odottivat? Jotain uutta Schindlerin Listaa? Niin tai näin, en yleensä jaksa katsoa sellaista tylsää efektipaskaa, mutta tuossa leffassa oli oikeasti hyvä meininki. Katselin seuraavalla viikolla vertailun vuoksi Total Recallin, ja nukahdin kesken leffan. Bright oli heittämällä monin verroin viihdyttävämpi. Plussaa siitä että örkkien "rakkauslaulut" olivat Cannibal Corpsea ;).
   
  Mustang243, Rantakemisti ja kjns tykkäävät tästä.
 27. Mustang243

  Mustang243

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ite tykkäsin myös ja samoilla linjoilla olen kanssasi. Aika hyvin Rotten Tomatoes:in arvostelut kertoo että ne on ne kriitikot jotka tätä haukkuvat. Ainut moite minkä itsekin allekirjoitan on se mitä moni muukin on sanonut eli, "It felt like a pilot episode". Valtava fantasiamaailma täynnä eri hahmoja, muinainen sota ihmisten ja örkkien välillä ja mitä vielä, se suorastaan huutaa että maailmaa avattaisiin lisää.

  firefox_2018-01-09_13-23-42.png
   
 28. ReliQ

  ReliQ

  Viestejä:
  194
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Mullekin suurin puute Brightissa oli se, että lore jäi epäselväksi ja siksi jäi kaipaamaan lisää. Sarjana olisi toiminut varmaan paremmin. Muuten oli kyllä viihdyttävä.
   
 29. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Hyvin keskinkertainen, poukkoileva ja huonosti käsikirjoitettu tuotos. Ideasta olisi saanut vaikka mitä irti, mutta tekijöitä ei kiinnostanut. Huumorikin oli kökköä ja tuo Tappava Ase -vertauksesi alentaa esikuvaa, kun ei näissä ole mitään muuta yhteistä kuin poliisiteema. Ei jatkoon ainakaan tällaisenaan (vaikka tämä jatkoa käsittääkseni onkin saamassa).

  Bright (Netflix)
   
  daidalos tykkää tästä.
 30. daidalos

  daidalos

  Viestejä:
  4
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Paskuudestaan huolimatta elokuva sisältää runsaan taustamaailmansa ansiosta hyvän siemenen jatko-osaan, jos sen käsikirjoittajalla vain on vähän enemmän kunnianhimoa.
   
 31. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  2 559
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tästä leipoisi helposti sarjan jatko-osia.
   
 32. emerik

  emerik

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tv-sarjan mieluummin. Will Smith ei kuitenkaan tuossa mitään ihmeellisempää roolia tehnyt, eli ihan hyvin voisi muiden henkilöiden pohjalta tarinaa. Hyvänä vertailuna voi pitää tuota Dredd elokuvaa, joka on myös simppeli tarinaltaan. Jotain samaa siis olisi saanut olla tässä Brightissä eli sikäli kriitikot on oikeassa. Maailma on kuitenkin hyvä ja ehkä jatko-osa onnistuu paremmin.
   
 33. atomi

  atomi tieteen hypoteesi Tukijäsen

  Viestejä:
  416
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  meinaa keksiä mitää hyvää sarjaa katottavaksi unabomberin jäliltä. rahapajaankin tympäänty 4 jaksonjälkeen
   
 34. iunknown

  iunknown

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Dark oli mielenkiintoinen ja persoonallinen scifi- viritys.
   
 35. JaySon

  JaySon

  Viestejä:
  423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No joo. Kohta katsonut jaksot läpi niin ei tämä nyt mikään huisi kokemus tunnu olevan. Ihan ok-kamaa, itse etenkin tykkään saksankielestä, ihan menettelee..
   
 36. yannara

  yannara

  Viestejä:
  282
  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Hyvin toi Netflix on kyl toteutettu teknisesti, eikä maksa paljoa. Erityisesti tykkään, että joka leffan kohdalla on lyhyt traileri. Nykyään sarjoja tuntuu olevan yhtä paljon kuin itse leffoja.
   
 37. atomi

  atomi tieteen hypoteesi Tukijäsen

  Viestejä:
  416
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  joka leffan ? ite ku toivonu että olis jokaisessa kun tuntuu aika vähissä olevan trailerit leffoista
   
 38. ekka8x

  ekka8x

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2016
  Kannatta tsekata La Mante.
   
  Rokkijani tykkää tästä.
 39. Willie

  Willie

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2018
  Ajattelin ilmoittaa tänne, kun palstalla on aiemmin mainittu AllFlicks. Jos kukaan on ihmetellyt sivuston harventuneita päivityksiä, niin se on seurausta siitä, että AllFlicks myytiin Amerikkaan viime vuoden lopulla. Jos jotakuta kiinnostaa, niin värkkäsin sivustosta uuden, vähän modernimman version, jonka pitäisi pysyä ajantasalla: Lista Netflix-elokuvista ja -sarjoista | Flixable
   
  Aaltoliike, anonyymi2, luuponen ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 40. zamerok

  zamerok Team SER

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Toimiiko muilla Nextflixin HD-laatu vuodenvaihteen jälkeen? Meillä ei enää näy HD-täppää näkyvissä ja kaikki sarjat mitkä ennen pyörivät HD:na ovat tänä vuonna hirveää muusia. Kaksi vuotta on HD toiminut hyvin mutta nyt ei enää, vaikka HD-tilaus on voimassa ja HD-laatu on valittu asetuksista.

  Mistähän tätä lähtisi selvittämään kun Netflixin oma tuki vastaa vain että "internet saattaa tökkiä joskus, emme voi asialle mitään". Netin nopeudesta ei tosiaan voi olla kiinni, koska vakaa VDSL 50Mbps on käytössä.
   
 41. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  3 516
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Screenshot at 2018-01-14 11-32-27.png

  Sinullako ei tuota Korkea laatu vaihtoehtoa löydy?
   
 42. zamerok

  zamerok Team SER

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Näkyy Korkea-vaihtoehto ja se on tosiaan ruksattuna. Mutta HD:na ei siltikään mikään toistu (ei IE:ssä eikä Netflix Appsissa).
   
 43. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  3 516
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oletko kokeillut pistää automaatille, mitä sitten tapahtuu? Kyllä minulla HD laatua tulee automaattiasetuksella.
   
 44. zamerok

  zamerok Team SER

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Olen kokeillut. Ei toimi silläkään.
   
 45. Zardon

  Zardon

  Viestejä:
  153
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Paina siinä IE:llä katsottuna ctrl+shift+alt+d ja katso mitä näyttää buffering bitrate.

  ctrl+shift+alt+s kombolla voit koettaa pakottaa suurimman laadun päälle valitsemalla sen ja painamalla override.

  Nettiyhteyden nopeustesti tuosta voit katsoa netin nopeutta antaako sen 50mb lähelle.
   
 46. apek

  apek

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  On kyllä Netflixin yhteydet huonontuneet paljon tässä muutaman viikon aikana. Joka päivä joutuu jossain vaiheessa odottelemaan pitkään että laatu menee edes 720p:ksi. Monesti joutuu pari minuuttia katsomaan jopa 240p resoluutiolla ennen kuin alkaa parantumaan. Yleensä siinä vaiheessa on parempi sammuttaa Netflix, käydä vaikka vessassa ja kokeilla sitten uudestaan. Välillä taas toimii suoraan FHD, tai UHD laatuisena.
   
 47. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ja vika on tietenkin Netflixissä, ei omissa laitteissa tai verkossa? :D

  Kumma juttu kun ei täällä ole tuollaista ongelmaa.
   
 48. apek

  apek

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Kyllä vika on Netflixin palvelimissa.

  Käytän Netflixiä telkkarin sovelluksella. Telkkari kaapelilla 100/10 verkossa. Kaikki muu kyllä toimii normaalisti paitsi Netflix. Ja jos hidastelun aikaan katsoo vaikka tietokoneella fast.com nopeuden (joka mittaa suoraan Netflixin palvelimien nopeuden), niin puhutaan vain sadoista kt/s nopeudesta, eli Netflixin palvelin on tukossa. Normaalisti Netflixin palvelin antaa tuolla 100/10 kaapeliyhteydellä tänne noin 40 Mbps.

  Ei tätä siis koko aikaa tapahdu, mutta joka päivä jossain vaiheessa alkaa hidastelu joka voi kestää ~15 minuuttia ja sitten tilanne korjaantuu. Ei toki iso haitta, mutta just juuri silloin haluaisi jotain katsoa, niin parempi on odottaa, kuin katsoa sitä 240p ripulia.
   
 49. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  3 657
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Joo-o, varmaan sinulla ongelmia on, en minä sitä epäile, mutta jännästi eivät vaan ole koskaan vaikuttaneet mm. tänne (enkä ole kuullut vastaavasta muualtakaan, ainakaan ilman että joku waretus tms on kahminut kaistan). Netflix on ollut jo vuosien ajan varmatoimisin striimauspalvelu jonka tiedän. Monta muuta puutetta Netflixissä kyllä on.

  Ja tuo väite, että fast.com mittaisi Netflixin palvelimien nopeutta on paskaa. Fast.com on testi, jolla asiakas voi mitata yhteytensä download-nopeuden koneen ja Netflixin välillä. Jos testi näyttää huonoa tulosta, ei siitä voi päätellä että vika on Netflixin palvelimilla, vaan että jossakin kohdassa sillä välillä on ongelmia.
   
 50. apek

  apek

  Viestejä:
  434
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Niin ehkä ei ole sattunut hidastelua juuri silloin kun sinä olet katsonut Netflixiä, tai sitten on jotain paikallista vikaa vaikka Elisan kaapelinetti onkin (eikä esim. mobiili). Itsellä tätä tapahtuu yleensä iltaisin (luultavasti enemmän käyttäjiä silloin).
  Waretuksesta ei ole kyse. Unohtui mainita edellisessä viestissä, että samaan aikaan Netflixin hidastelun aikaan esimerkiksi speedtest.net antaa täysiä nopeuksia (~48Mbps/10Mbps), joten verkko kyllä toimii ulos ja sisään.

  Kyllä Netflix toimii hyvin suurimman osan ajasta ja sitä tulee kyllä näin työttömänä aika paljon käytettyä päivän aikana, joten ehkä nuo hidastelutkin sitten huomaa kun se aina on käytössä :D