Netflix

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 630
Vihdoin pitkä traileri

Ja itse 2. kausi siis 22.12.22.
 
Liittynyt
03.05.2018
Viestejä
2 644
Tuossa Brittihovin bixittaajat Harry ja Meghan tekivät dokumentin Netflixiin.
Ja saaren iltapäivälehdet reagoivat;

Tähän sopii vain ja ainoastaan sanonta;
Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa."
Näemmä osui keskelle keksintöä :D ja hyvä niin.
 
Liittynyt
18.08.2022
Viestejä
712
Tuossa Brittihovin bixittaajat Harry ja Meghan tekivät dokumentin Netflixiin.
Ja saaren iltapäivälehdet reagoivat;

Tähän sopii vain ja ainoastaan sanonta;
Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa."
Näemmä osui keskelle keksintöä :D ja hyvä niin.
Eipä tarvi katsoa itsekeskeisten etuoikeutettujen ulinoita. Eivät osaa edes hävetä.
 
Liittynyt
29.08.2018
Viestejä
399
Matilda the musical oli varsin katsomisen arvoinen perheleffa, varsinkin jos lapsilla sen verran ikää että pystyy pitämään äänet englannilla. Aika uudenlainen rooli Emma Thompsonilla. :D
 
Liittynyt
17.03.2022
Viestejä
609
Oliko tuo uusi witcherin maailmaan sijoittuva mistään kotoisin. Ei viitsi aloittaa jos se on kuraa.
 
Liittynyt
13.08.2018
Viestejä
425
Ei aivan niin kuraa kuin annetaan ymmärtää, mutta mistään ei jää paitsi vaikka skippaisi.
 
Liittynyt
19.07.2017
Viestejä
482
Vihdoin pitkä traileri

Ja itse 2. kausi siis 22.12.22.
Joko jengi ehtinyt katsomaan? Laitan koko viestin vielä varmuudeksi spoilereihin, älä siis lue jos et ole katsonut kautta kokonaisuudessaan:

Hieman kaksijakoiset fiilikset rautaisen ykköskauden jälkeen. Jotenkin monin paikoin karkasi hieman mopo lapasesta, ja liiallista epäaitoutta rupesi esiintymään liiaksi. Lisäksi käytettiin mielestäni kohtuuttoman paljon aikaa kaikenlaiseen turhaan, eikä itse pelit tuntuneet olevan enää muuta kuin täyteohjelmaa.

Erityisenä kruununa vielä viimeinen taistelukohtaus kunkkua vastaan. Uskomatonta sekoilua alusta asti, ylipäätään tähän kunkkuun liittyen.

Lopetuksesta jäi niinikään hieman laimea fiilis, mutta spekulaatioitahan sen tarkoituksesta voi jatkaa varmaan niin kauan kunnes kolmas kausi tulee ulos, jos tulee.
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
17 135
Mikähän tuossa on syynä? Oli meinaan erinomainen sarja.
Veikkaan, että ei riittänyt statistiikan perusteella katsojia. Dark meni sekin koko ajan sekavammaksi loppua kohden ja varmaan moni senkin katsoja on todennut, että ei jaksa enää, varsinkin kun tässä arvosteluiden perusteella oli entistäkin hitaampaa ja samalla sekavampaa menoa.

Harmi, aikamatkustusta ei voi olla koskaan liikaa. Tosin tätä en ehhtinyt itsekään vielä aloittamaan ja nyt näyttää siltä ettei tarvitsekaan.
 
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
522
Dark meni sekin koko ajan sekavammaksi loppua kohden
Darkin isoin ongelma taisi olla se ettei uuden kauden alussa ollut minkäänlaista kertausta.
Itse katsoin kaikki kaudet putkeen ja siltikin viimeisen kauden aikana sai jo useamman kerran miettiä, että kuka oli jonkun äiti, sisko tai mikä lie.
En halua edes kuvitella kuinka pihalla tapahtumista mahtaa olla jos on katsonut tuon sitä mukaa kun kaudet on julkaistu. Kun kaiken katsoi kerralla niin erittäin hyvä sarja.

Mua möys ihan yleisesti vituttaa se kuinka nykyään monet sarjat lopetetaan johonkin cliffhangeriin ja sitten kun jatkoa ei tulekaan niin se vaan laskee fiiliksiä entisestään.
Lopetus voi olla tyydyttävä ja silti jättää tilaa jatkolle jos sellainen päätetään tehdä.

1899 on myös kiinnostanut, mutta jos sekin loppuu täysin kesken eikä jatkoa saada niin en taida vaivautua.
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
1 990
Ei tuo koukkuun päättyminen mikään tämän ajan juttu ole. 80-luvulta lähtien mistä itse muistan niin on tainut olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus että ainnakin ensimmäinen kausi päättyy koukkuun.


Alice in Borderlandistä. Oli juu tuo toinen kausi vähän väkinäisen tuntuinen. Alkoi kyllä jostain syystä vituttamaan sen päähahmon irvistely.
Toki itse kyllä epäilin koomaa tms jo ekan kauden aikana. Eikä tuo loppu nyt mielestäni kovin huono ollut.
 
Liittynyt
07.06.2017
Viestejä
1 009
Pienen ikuisuudenhan noita cliffhangereita on ollut. Allaolevan menestys ei moisia ainakaan vähennä:
The mystery was not resolved until the fourth episode of the fourth season titled "Who Done It" which aired eight months later, with an estimated 83 million American viewers tuning in, one of the most watched television broadcasts of all time.

Paska nakki vain, jos koukku ei saakaan loppuaan kun tuotantoyhtiö tms vetää töpselin irti :( Niitäkin tapauksia lukemattomia.
 
Liittynyt
31.01.2017
Viestejä
187
Minusta tuo jäi täysin kesken. Tarkoititkohan varmasti juuri tätä 1899-sarjaa, joka sijoittui laivalle? Itse ainakin helposti sekoitan tämän nimen 1883-sarjaan.
Kyllä juuri tuota meinasin. Spoilaamatta kauheasti niin nythän kaikki mysteerit laivoihin ja sen asukkeihin liittyen ratkaistiin eli katsojille selvisi mikä on todellinen tila eli siinä mielessä tuli valmista. Mielelläni olisin pari kautta lisää katsonut ja sen dokumentin perusteella vissiin muutamasta kaudesta haaveiltiinkin mutta olisiko seuraavat tapahtumat sitten olleet ihan toisenlaisella aluksella ja "livenä"?
 
Liittynyt
29.04.2017
Viestejä
168
Mielelläni olisin pari kautta lisää katsonut ja sen dokumentin perusteella vissiin muutamasta kaudesta haaveiltiinkin
Kolme kautta tuota oli kai suunniteltu. Change.org-sivulla voi käydä allekirjoittamassa vetoomuksen, jos toivoo sarjalle vielä jatkoa:
Renew 1899 on Netflix
1899 was clearly created with multiple seasons in mind. After the first season, there are a lot of unanswered questions and a big cliffhanger at the end of the last episode. We want a renewal of the show and a proper end to the story.
Tällä hetkellä tuolla on noin 34 000 allekirjoitusta.
 
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
414
Koska noita komedioita tuntuu muutenkin olevan vähän tarjolla, niin kokeeksi pari jaksoa The Upshaws ja tämähän olikin ihan ok sarja. Sopivan kevyttä katseltavaa iltaan. Kohta tuokin jo katsottu kokonaan, kun ainoastaan kymmenen jaksoa. Tulossa myös toinen kausi jossain vaiheessa.

Tästäkin tulossa kolmas kausi helmikuussa :thumbsup:
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
228
Tuore The Pale Blue Eye tuli katsottua eilen. Hidastempoista rikosmysteerin selvittelyä historiallisissa tunnelmissa.
Näyttelijänsuorituksista plussaa, mutta kokonaisuutena pidin aika keskinkertaisena tuotoksena. Loppua kohden alkoi onneksi paranemaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 238
Nyt kävi kyllä mielenkiintoisesti. Tuossa huhtikuussa lopetin tilauksen ja siitä tuli kuittaus. Satuin selaamaan verkkopankkia ja huomasin että Netflix on alkanut laskuttamaan lokakuusta lähtien uudestaan. Oli päässyt menemään tutkan ohi monta kk. Ja nyt en päässyt kirjautumaan tunnuksilla enää sisään...

Ei muutakuin chättäilemään ja selvisi että sähköpostiosoite oli vaihdettu ja joku sankari käytti tunnuksiani/korttia. Kortin numeron avulla tili saatiin takaisin hallintaan. Sinne oli ilmaantunut joku 5 profiilia ja kun katsoin viimeaikaisia sarjoja ym. mitä oli katsottu niin niissä oli espanjankieliset ääniraidat yms. Siellä joku Pablo oli katsonut kustannuksellani koko suvun kera Netflixiä muutaman kuukauden :D

Tarkistin että kyseistä salasana/sähköpostikombinaatiota en ole käyttänyt muualla ja se sisälsi erikoismerkit, numerot yms. Menneisyydessä jaoin tunnuksiani yhden perhepiirin televisioon. Voisiko olla mahdollista että tässä oli joku heikko lenkki...

Pistää kyllä hieman paranoidiseksi tämmöinen kun ei tarkalleen tiedä tarkalleen mitä tapahtui.
 
Liittynyt
08.05.2017
Viestejä
1 676
Katsoin Alice In Borderlandin 2. kauden loppuun ja oli kyllä yllättävän hyvä lopetus. Muutenkin nautin sarjasta suuresti.
 

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 630
Hetken sulattelujen jälkeen, minäkin aloin pitää enemmän myös 2. kaudesta, katsoin sen suurelta osin uudestaan. On myönnettävä, että 1. kerralla 2. kauden alkupuoli vaati kannustetta katsella (Aya Asahina riitti vaikeina hetkinä ;)) sarjaa eteenpäin. Kertauksessa sitten hypin tylsiä kohtia, ja lopulta olen tyytyväinen sarjaan.

Näyttelijät tekivät itse suuren osan stunteista, mikä tosin välillä myös näkyi. Mutta kuitenkin aina plussaa.


Edit. Sitten vielä asiasta toiseen, Fauda -sarjan 4. kausi ilmestyy 20.1.23.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
01.09.2018
Viestejä
69
Katon just Better Call Saul K1 J9 "Pimento" kohta 12:00min. Hienosti tehty GTA5 tyyliin kohtaus.
 

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 491
Olisko hyviä suosituksia Netflixin tarjonnasta lähinnä sarja/dokkari puolelta? Aivot narikkaan action pätkät ei juurikaan iske. (ei flixistä löytyvääkin saa ehdottaa jos on jotain specifiä mielessä)

-Good doctoria paljon kehuttu, sitä ajattelin kokeilla seuraavaksi vaikkei ehkä suoraan kuvaukseltaan kauheasti kiinnosta.

Katsottuna pitkältä ajalta vuosien varrella on iso kirjo erilaista, jotain hatusta vedettynä: (näitä voin varauksella suositella eteenpäin toki parempi ja huonompia tapauksia listalla on, mutta reissutöissä on tullut kulutettua huonompia sarjoja läpi :) )
- Breaking bad
- The Walking Dead
- Pukumiehet
- How i meat your mother
- House of cards
- Orange is the new black
- Kolme miestä ja tyttö
- Arrow
- Pako
- Under the dome
- Buffy/Angel joskus vhs aikaan
- Black Sails
- Blacklist
- 24
- Eloonjääneet
- Sons of Anarchy
- Mindhunter
- Rahapaja
- Frendit
- You
- Designated Survivor
- Lucifer
- The last dance
- Witcher
- Snowpiercer
- Musta kuningatar
- The Serpent
- Sorjonen
+ monia dokumentti sarjoja/leffoja
 
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
414
Tätä ei tainnut vielä kukaan mainostaa. Ihan kohtalainen "vakooja-jännäri" minisarja, vaikka välillä ehkä olikin (ilman spoilaamisia) omaan silmään varsin "tönkköä vakoojameininkiä ammattilaisilta" :
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
799
Olisko hyviä suosituksia Netflixin tarjonnasta lähinnä sarja/dokkari puolelta? Aivot narikkaan action pätkät ei juurikaan iske. (ei flixistä löytyvääkin saa ehdottaa jos on jotain specifiä mielessä)

-Good doctoria paljon kehuttu, sitä ajattelin kokeilla seuraavaksi vaikkei ehkä suoraan kuvaukseltaan kauheasti kiinnosta.

Katsottuna pitkältä ajalta vuosien varrella on iso kirjo erilaista, jotain hatusta vedettynä: (näitä voin varauksella suositella eteenpäin toki parempi ja huonompia tapauksia listalla on, mutta reissutöissä on tullut kulutettua huonompia sarjoja läpi :) )
- Breaking bad
- The Walking Dead
- Pukumiehet
- How i meat your mother
- House of cards
- Orange is the new black
- Kolme miestä ja tyttö
- Arrow
- Pako
- Under the dome
- Buffy/Angel joskus vhs aikaan
- Black Sails
- Blacklist
- 24
- Eloonjääneet
- Sons of Anarchy
- Mindhunter
- Rahapaja
- Frendit
- You
- Designated Survivor
- Lucifer
- The last dance
- Witcher
- Snowpiercer
- Musta kuningatar
- The Serpent
- Sorjonen
+ monia dokumentti sarjoja/leffoja
Seuraavat ei valitettavasti ole Netflixissä, mutta minkäs teet kun tarjonta on niin pirstaloitunutta kiitos joka TV-yhtiön halun omalle streamipalvelulle. Niitä voin kuitenkin itse suositella.

The Wire - Langalla on ehkäpä paras näkemäni TV-sarja. Näennäisesti poliisisarja, mutta oikeasti kuvaus amerikkalaisesta yhteiskunnasta ja sen ongelmista. Ei saarnaa eikä väännä asioita rautalangasta, vaan kuvaa asiat ja antaa katsojan tehdä itse tulkinnat. HBO Max

Star Wars: Andor on ehkä lempisarjani tänä vuonna. Tähtien sotaa aikuisille, ei keskity avaruusvelhoihin vaan tavallisiin ihmisiin tyrannian puristuksessa. Sekä tyrannian ylläpitäjiin, jotka eivät ole tyypilisiä pahiksia. Hahmot ovat kiinnostavia ja moniulotteisia, ohjaus ja kässäri on ensiluokkaista ja tuotantoon näkyy olleen käytetty rahaa. Olin pitkään jo alkanut menettää toivoni SW:n suhteen, tämä palautti kiinnostukseni siihen. Mukana tekijöissä on ollut mm. House of Cardsin luoja Beau Willimon. Disney+

Dopesick on kuvaus Amerikassa riehuvasta opiaattiongelmasta, joka on yhden lääkeyhtiön aiheuttama. Tämäkin on erinomaisesti kirjoitettu ja ohjattu ja perustuu siis ihan tositapahtumiin. Disney+

The Expanse on ehkäpä parasta avaruusscifiä, mitä on ainakin kymmeneen vuoteen tehty. Amazon Prime

Sitten Ken Burnsin & Lynn Novickin dokkareita, jotka ovat laadukkaita, muttei valitettavasti näy olevan enää jaossa. Kannattaa kuitenkin pistää korvan taakse.
 

Satelite

Tukijäsen
Liittynyt
20.04.2017
Viestejä
2 108
Olisko hyviä suosituksia Netflixin tarjonnasta lähinnä sarja/dokkari puolelta? Aivot narikkaan action pätkät ei juurikaan iske. (ei flixistä löytyvääkin saa ehdottaa jos on jotain specifiä mielessä)

-Good doctoria paljon kehuttu, sitä ajattelin kokeilla seuraavaksi vaikkei ehkä suoraan kuvaukseltaan kauheasti kiinnosta.

Katsottuna pitkältä ajalta vuosien varrella on iso kirjo erilaista, jotain hatusta vedettynä: (näitä voin varauksella suositella eteenpäin toki parempi ja huonompia tapauksia listalla on, mutta reissutöissä on tullut kulutettua huonompia sarjoja läpi :) )
- Breaking bad
- The Walking Dead
- Pukumiehet
- How i meat your mother
- House of cards
- Orange is the new black
- Kolme miestä ja tyttö
- Arrow
- Pako
- Under the dome
- Buffy/Angel joskus vhs aikaan
- Black Sails
- Blacklist
- 24
- Eloonjääneet
- Sons of Anarchy
- Mindhunter
- Rahapaja
- Frendit
- You
- Designated Survivor
- Lucifer
- The last dance
- Witcher
- Snowpiercer
- Musta kuningatar
- The Serpent
- Sorjonen
+ monia dokumentti sarjoja/leffoja
Wednesday
 
Liittynyt
27.12.2022
Viestejä
10
Olisko hyviä suosituksia Netflixin tarjonnasta lähinnä sarja/dokkari puolelta? Aivot narikkaan action pätkät ei juurikaan iske. (ei flixistä löytyvääkin saa ehdottaa jos on jotain specifiä mielessä)

-Good doctoria paljon kehuttu, sitä ajattelin kokeilla seuraavaksi vaikkei ehkä suoraan kuvaukseltaan kauheasti kiinnosta.

Katsottuna pitkältä ajalta vuosien varrella on iso kirjo erilaista, jotain hatusta vedettynä: (näitä voin varauksella suositella eteenpäin toki parempi ja huonompia tapauksia listalla on, mutta reissutöissä on tullut kulutettua huonompia sarjoja läpi :) )
- Breaking bad
- The Walking Dead
- Pukumiehet
- How i meat your mother
- House of cards
- Orange is the new black
- Kolme miestä ja tyttö
- Arrow
- Pako
- Under the dome
- Buffy/Angel joskus vhs aikaan
- Black Sails
- Blacklist
- 24
- Eloonjääneet
- Sons of Anarchy
- Mindhunter
- Rahapaja
- Frendit
- You
- Designated Survivor
- Lucifer
- The last dance
- Witcher
- Snowpiercer
- Musta kuningatar
- The Serpent
- Sorjonen
+ monia dokumentti sarjoja/leffoja
Archive 81 oli mielestäni yksi viime vuoden parhaimpia Netflix-uutuuksia. Toki mielipiteitä on monia, mutta ainakin minulta tämä saa varauksettomat suositukset. IMDB -arvosana tasoa ok, 7.3.


Myös ranskalainen Lupin on varsin viihdyttävä tekele, sitä on tähän mennessä tehty kahden kauden verran.


Ja mitä tulee tuohon Good Doctoriin. Itse olen sitä n. kymmenisen jaksoa katsonut. Vaikutti kaikinpuolin hyvältä sarjalta, mutta jostain syystä en vain koukuttunut. Täytynee joskus antaa uusi mahdollisuus. Jos on sairaalasarjat jo ennestään tuttuja niin Good Doctor menee varmasti hyvänä jatkona niille.
 
Viimeksi muokattu:

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 491
Isot kiitokset monista suosituksista. Laitetaan kaikki listalle ja yritän pistellä mielipiteitä tänne kun saan noita joskus katsottua läpi :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 612
Tim Burton on kyllä tehnyt hyvää työtä tässä. Ainoa miinus tulee teinidraamasta, jota tihkuu ikävästi melkein joka jaksossa.
Ja se tanssikohtaus ei sopinu tohon pätkääkään :facepalm: Mitähän ne on ajatellu kun sen tohon tunkeneet.
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
420
Tim Burton on kyllä tehnyt hyvää työtä tässä. Ainoa miinus tulee teinidraamasta, jota tihkuu ikävästi melkein joka jaksossa.
Ymmärrän tämän kritiikin jossain Sopranosissa mutta tässä on kirjaimellisesti teinit koulussa, eikö niiden pitäisi siellä keskenään oleilla, deittailla ja mitä nyt teinit koulussa tekevät? Teinidraama on tässä minusta sisäänrakennettu ja en osannut pettyä koska sitä oli odotettavissa.

Alicen toka kausi oli aika pettymys. Erityisesti kaikki typeryydet mm. tuo koko patakuningas oli aivan pyllystä. Siis yksi kaveri luotiliivillä on joku lähes ylitsepääsemätön ongelma sadoille, jo useita tapa tai kuole tyyppisiä pelejä selvittäneille rajusti asestautuneille, tyypeille? Miksei kukaan ampunut sitä jalkaan tai käteen tai päähän? Ekalla kaudella jotenkin tuntui loogisemmalta meno eikä oikein mikään jäänyt kaivelemaan. Tokalla sitten vähän väliä päähahmotkin teki järjettömyyksiä ja plotarmor nostettiin maximiin.

Somebody oli sitten harvinaisen häiriintynyt sarja. Korealainen sarja joka kertoo naisesta joka kehittää jonkun deittiapin ja on sarjamurhaajaa mukana jne... oli ainakin omaperäinen.
Plussaa myös siitä että tuotantoarvot, näyttely ja kässäri oli selkeästi lähempänä korealaisia leffoja (kuin tv-sarjoja) kaikin puolin, mm. alastomuutta ei juuri ikinä löydy näistä. Squid Game taisi olla eka korealainen sarja ikinä mitä olen nähnyt missä oli sama meininki mitä tulee noihin edellä mainittuihin juttuihin, en toki siitä tykännyt että ei noi itsessään vielä tee sarjasta hyvää.
 

Starglazer

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 769

emagdnim

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
5 745
Toivoa sopii. Vaikka kakkos- ja kolmoskaudet olivat paikoittain aika huonojakin niin olisi silti mukava nähdä sarjalle lopetus.
Joo, toisaalla en jää kaipaamaan, vaikkei jatkoa tuliskaan.

Imo typerä koko tarinan idea muutenki :D Jos on pakko olla liikkeessä, nii eikö joku vähä pienempi ja vähemmän muuttujia sisältävä rata kelpais (totta joku tällekki on selityksen jo keksinyt). Mut toki se antaa pohjan tuollaiselle pohdinnalle mitä se ihmiskunta vois junassa sit olla.

Eka kausi oli viihdyttävä, loput kattonu vaa koska niitä on tullut. Välissä jäi tauollekki, ku alko maistuun puulta.
 
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
522
Joko jengi ehtinyt katsomaan? Laitan koko viestin vielä varmuudeksi spoilereihin, älä siis lue jos et ole katsonut kautta kokonaisuudessaan:

Hieman kaksijakoiset fiilikset rautaisen ykköskauden jälkeen. Jotenkin monin paikoin karkasi hieman mopo lapasesta, ja liiallista epäaitoutta rupesi esiintymään liiaksi. Lisäksi käytettiin mielestäni kohtuuttoman paljon aikaa kaikenlaiseen turhaan, eikä itse pelit tuntuneet olevan enää muuta kuin täyteohjelmaa.

Erityisenä kruununa vielä viimeinen taistelukohtaus kunkkua vastaan. Uskomatonta sekoilua alusta asti, ylipäätään tähän kunkkuun liittyen.

Lopetuksesta jäi niinikään hieman laimea fiilis, mutta spekulaatioitahan sen tarkoituksesta voi jatkaa varmaan niin kauan kunnes kolmas kausi tulee ulos, jos tulee.
Ei tämä mullakaan ekan alice in borderlandsin kauden tasolle yltänyt sillä varsinkin sen muutama viimeinen jakso oli helvetin hyviä.
Yleisesti kuitenkin varsin jees, kunnes tuli se viimeinen jakso joka oli mun mielestä enimmäkseen silkkaa paskaa.

Idea Arisun manipuloinnista oli paperilla hyvä, mutta koko homma oli tehty aivan typerästi.
Ensin akka selittää toooodella pitkän kaavan kautta kuinka ollaan oikeasti kaukana tulevaisuudessa ja koko peli on vain vr peliä. Hahaa eipäs ollutkaan.
Sitten se selittää tooodella pitkän kaavan kautta kuinka jotkut mutageenit aiheutti kasvien kasvun räjähtämisen ja muuta paskaa. Hahaa vitsi oli tämäkin.
Sitten se alkaa selittää kuinka Arisu onkin oikeasti ollut kokoajan vaan psykiatrisessa hoidossa ja se mimmi onkin oikeasti sen psykiatri ja jotenkin Arisu sitten uskoo kaiken tuon ja päätyy sen oman illuusionsa sisään.

Anteeksi mutta mitä vittua. Se ämmä just valehteli kahdesti, mutta silti tämä kolmas selitys menee täydestä.
Kaikki dialogi on niin kuivaa ja turhaa ja lopulta Arisu vaan makaa lattialla sanomatta mitään ja sitten taustat vaihtuu varmaan jokaiseen paikkaan jossa se on osallistunut peleihin ja aina se vaan makaa maassa liikkumatta.
Mä en koskaan kelaa leffoja tai sarjoja, mutta tämä oli jo niin jumalattoman turhaa pitkittämistä, että oli pakko kelata tuon kohtauksen loppuun.
Tästä olisi helposti voinut leikata varmaan 30 minsaa matskua pois ja mitään ei olisi menetetty.

Lopetuksesta tykkäsin ja oletan, että se jokeri kortti oli vaan sellaista tyypillistä kiusoittelua jota nähdään aina tän tyylisissä jutuissa.
Tai jos joku kolmas kausi muka oikeasti tulisi niin minä en ainakaan katso kun tämän lopetus oli just hyvä.
Sitä kyllä jäin miettimään, että jos peleissä kuolleet kuoli oikeasti ja "kansalaisuuden" hylänneet selvisi hengissä ja niin vaipuiko ne "kansalaisuuden" hyväksyvät tyypit sitten koomaan?
 
Liittynyt
29.07.2017
Viestejä
414
Ihan ok ja hyvä alussa, mutta siinä vaiheessa kun
Alan Arkinin näyttelemä Norman kuolee ja poistuu sarjasta, sarja floppasi täysin ja itseltäni jäi kesken.
Sama fiilis oli itselläkin, mutta parani jostain kolmannesta jaksosta alkaen. Tämä Norman oli kyllä ydinhahmoja mutta ymmärrän poistumisen kerronnan jatkumiseksi
 

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 630
Fauda, 4. kausi oli mielestäni yllättävän hyvä. Usein sarjat on tuossa vaiheessa jo melkoista kuraa. Toki nämä on makuasioita. Harvoin tulee ahmittua sarja parissa päivässä.

Ei voi kuin toivoa jatkoa.

 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
193 131
Viestejä
3 497 271
Jäsenet
62 245
Uusin jäsen
sandman

Hinta.fi

Ylös Bottom