- Liittynyt
- 01.03.2021
- Viestejä
- 133
Selvästi et ole Viikingit Valhallaa katsonut.Sen sijaan musta norjalainen viikinkikuningas on täysin järkevä ja tarinaa rikkomaton rohkea valinta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Selvästi et ole Viikingit Valhallaa katsonut.Sen sijaan musta norjalainen viikinkikuningas on täysin järkevä ja tarinaa rikkomaton rohkea valinta.
Itse asiassa Sandman-sarjakuvakaan ei ole pelkästään Gaimanin päästä syntynyt uusi luomus, vaan Gaimanin tulkintaa DC-universumin hahmoista.
Saattaa hyvinkin olla, en ole niin perehtynyt DC:n maailmaan.Minulla on aika vahva mielikuva, että Endlessit on Gaimanin omaa tuotantoa.
Mua vaan ihan aidosti kiinnostaa että se sukupuoli ja ihonvärikö on ainot tekijät jotka näyttelijällä pitää osua maaliin jotta se kelpaa eikä ole huononnus? Kun selvästikään kyse ei siis ole siitä että haluaisit että näyttelijä vastaa sarjakuvan esikuvaansa mahdollisimman pitkälle vaan ihan päinvastainen kelpaa ja olisi kelvannut tähänkin mukaan. Kunhan nyt vaan ois ollut mies. Kun tätä asiaa näin perkaa niin se kuulostaa oikeasti aika naurettavalta..Kuulostaa jo melkein trollaukselta ulista ensin Tom Ellisin parransängestä, tummasta olemuksesta ja ei-davidbowiemaisesta ulkonäöstä, ja heti seuraavaksi puolustella Gwendoline Christien valintaa Luciferin rooliin.
Miksi on niin vaikeaa ymmärtää, että tv-sarjaan tehdyt muutokset eivät ole mitään sattumia, vaan ajattelevien ihmisten tietoisen toiminnan tulosta? Ei Gwendoline Christie tupsahtanut yllättäen kuvauspaikalle Luciferiksi, vaan tekijäkaartissa useampi henkilö teki harkitun päätöksen, että Luciferin näyttelijäksi valitaan nainen, vaikka sama Lucifer on ollut aina ennen mies.
Ymmärsin lukemani täysin, ja tein siitä selvät johtopäätökset, mutta niitä en todennäköisesti saa sanoin kuvailla kirjaimellisesti koska täällä on tiettyjä sääntöjä.Lukemisen lisäksi pitäisi myös ymmärtää lukemansa. Mutta kiitos osallistumisesta.
Katsomisen lisäksi pitäisi myös perehtyä katsomaansa tai kommentoimaansa, mutta saahan kaikkeen toki omia "mielipiteitään" ladella mistään mitään tietämättä. Ja samapa näihin on vastailla kun tietää mitä tulee takaisin kuitenkin. En kiitä osallistumisesta.Saattaa hyvinkin olla, en ole niin perehtynyt DC:n maailmaan.
‘Resident Evil’ Series Canceled By Netflix After One Season
Netflix has opted not to order a second season of Resident Evil, its action horror series loosely based on the popular video game franchise.deadline.com
Resident Evil sarja kuopattiin
Ei edes aiheesta vaan olisi saanut jäädä jopa eka kausi tekemättä.Sen mitä olen ensimmäisen kauden loppuun asti katsoneiden kommentteja lukenut, niin lopetettiin ihan aiheesta.
Jokseenkin samaa mieltä, myös aiemmasta kommentistasi, että nelosjakso oli huono. Sen verran eri mieltä, että itse tykkäsin Desiresta. Onnistuneesti hahmo sisälsi molemmat sukupuolet, mikä oli itse asiassa jo sarjiksessakin. Ja kun Loputtomia on seitsemän, mikä on pariton luku...Katsoin kauden loppuun ja sarja ei osoittautunutkaan niin huonoksi kuin miltä puolivälissä näytti. Vaikka kokonaisuus jäikin aika keskinkertaiseksi, niin katson kyllä seuraavankin kauden, jos/kun sellainen tulee.
Suurin ongelma sarjassa on se, että kaikki käsikirjoituksen ja henkilöhahmojen muutokset alkuperäisistä tarinoista olivat huononnuksia. Lyhentäminen ja muut muutokset ovat kyllä ymmärrettäviä, kun eri medioista on kyse. Mutta ihmettelen, miksi kymmeneen jaksoon pitää ahtaa monta sarjakuvan tarinaa, jos niitä täytyy sitten pätkiä ja pilkkoa.
Enkä edelleenkään näe mitään hyötyä, miksi esim. Kuoleman pitää olla musta, Lucienin ja Luciferin naisia ja Intohimon transmikälie. Tiedän kyllä Gaimanin sanoneen, että näin on hyvä. Mutta jos niin on, minkähän takia Gaiman ei osannut sanoa piirtäjille jo sarjakuvaa tehdessään, millaisia henkilöitä kuvitukseen pitää tulla?
Alkuperäisessä sarjakuvassa on kyllä diversiteettiä aivan tarpeeksi. Mutta nyt kun Netflix vääntää sen tv-sarjaa varten 11:een, niin se näyttää päälleliimatulta Twitterin SJW-öyhöttäjien mielistelyltä. Sarja ei parane siitä millään tavalla.
Minä katselin tämän joskus silloin kun tämä julkaistiin. Ihan ok pätkä, mutta silloin aikoinaan oli päällä hirveä markkinointitiimin muodostama hype, että kyseessä olisi hirviöspektaakkeli Cloverfieldin edeltäjä. Tuo jätti kokemuksen tästä leffasta osittain kylmäksi, kun eihän tässä ollut lopulta mitään todellista yhteyttä siihen nimen lisäksi. Tavallaan jopa häiritsi, kun koko ajan yritti pähkäillä että miten ihmeessä mikään liittyy Cloverfieldiin.Pidin varsin paljon elokuvasta 10 Cloverfield Lane. Turhia en halua spoilata, asetelma on maanalainen huone, josta naispäähenkilö herää onnettomuuden jälkeen. Käänteitä riittää sopivasti ja elokuva piti otteessa ihan viimemetreille asti. IMDB: 7.2/10. Genert: Draama, kauhu, mysteeri. Lämmin suositus!
JJ Abrams, who produced this film, has described this film as not a direct sequel to Cloverfield, but as a "blood relative" to the original movie. 10 Cloverfield Lane appears to be related to Cloverfield in name only, perhaps as an homage or as part of an anthology film series. No creatures, either "Clover" or its parasites, from that movie, appear in this film, nor are the events of Cloverfield referenced. It's also not a prequel to the original movie, as Michelle's iPhone comes from after 2008, and Emmett's bus ticket has a date from after 2008. The only name reference to Cloverfield comes from the title, which the end of the movie reveals is Howard's address.
However, there are connections via the film's viral marketing. Howard appears as an employee of the month on the Tagruato "website", which is the parent company of Bold Futura, who owned the satellite that crashed into the sea and woke the Cloverfield monster up (the satellite can be seen crashing in the distance in the final scene in Cloverfield). In this movie, when Michelle enters the ventilation room, she finds an envelope from Bold Futura. Emmett also mentions that Howard worked for some big company that worked on "satellite stuff". It could be said that the Cloverfield incident was a distraction or test of Earth's defenses.
Minä katselin tämän joskus silloin kun tämä julkaistiin. Ihan ok pätkä, mutta silloin aikoinaan oli päällä hirveä markkinointitiimin muodostama hype, että kyseessä olisi hirviöspektaakkeli Cloverfieldin edeltäjä. Tuo jätti kokemuksen tästä leffasta osittain kylmäksi, kun eihän tässä ollut lopulta mitään todellista yhteyttä siihen nimen lisäksi. Tavallaan jopa häiritsi, kun koko ajan yritti pähkäillä että miten ihmeessä mikään liittyy Cloverfieldiin.
Tää vaikuttaa ihan kohtuu mielenkiintoiselta:
Turkista otettaessa ne luottokorttitiedot pitää olla siellä ennestään valmiina eli ainakin yksi kuukausi suomesta normaalihinnalla.Jahas, Netflix on vissiin poistanut tuon mahdollisuuden ottaa Turkin kautta VPNllä.
Ei meinaan mene luottokorttitiedot läpi
Jep, mulla oli kolmisen vuotta tili, mutta nyt laitoin kesän ajaksi poikki.Turkista otettaessa ne luottokorttitiedot pitää olla siellä ennestään valmiina eli ainakin yksi kuukausi suomesta normaalihinnalla.
Ei tullut justwatch.comin kautta vastaa mitään muutakaan maata missä Downfall (Perikato) olisi katsottavissa Netflixin kautta. Ehkä se jossakin silti on, jos se sieltä löytyi mutta ei suostu täällä toistumaan.Katseleekos jengi täältä ns. muiden maiden Netflix-kirjastoja? Mikä mahtaa nykypäivänä olla simppelein/vaivattomin/halvin/tietoturvallisin tapa päästä muiden maiden kirjastoihin käsiksi?
Tehnyt sattuneesta syystä mieli jo pidemmän aikaa kattoa elokuva Downfall, mutta ei näin Suomessa löydy tutkittuani oikein mistään striimipalveluista mokomaa. Tänään huomasin, että löytyy näemmä Netflixistä, mutta ei ole vissiin tarjolla Suomessa. Vituttaa ihan saatanasti maksaa striimipalveluista kuukausimaksua, kun ei itse pysty katsomaan haluamaansa sisältöä, mikä palvelusta kuitenkin teknisesti löytyy.
Ihmettelin miksi Dahmerista oli tehty paljon vastenmielisemmän näköinen kuin hän oikeissa kuvissa näyttää olleen. Lisäksi jotenkin ihmeen kaupalla Netflix sai tähänkin leivottua kunnolla woke-elementtejä. Parissa viimeisessä jaksossa korostui.
Tää oli kova. Mukavan hidastemponen verrattuna nyky adhd leffoihin/sarjoihin. Tykkäsin siitä ekan jakson painostavuudesta.
Jos jotain toivoisin lisää tälläsiin sarjoihin olis se gore ja kaikki sairaudet mitä Dahmer teki urheille. Toki ymmärrän, ettei sellasta haluta kuvata, mutta itse toivoisin näkeväni joskus mahdollisimman todellisuutta vastaavan kuvauksen aiheesta. Kokonaisuudessaan hyvä ja hyvin tehty minisarja.
9/10
Ihmettelin miksi Dahmerista oli tehty paljon vastenmielisemmän näköinen kuin hän oikeissa kuvissa näyttää olleen. Lisäksi jotenkin ihmeen kaupalla Netflix sai tähänkin leivottua kunnolla woke-elementtejä. Parissa viimeisessä jaksossa korostui.
7/10
En minäkään nyt ihan tajunnut vaikka koko sarjan katsonut että oliko tässä jotain woketusta?Mitäs woke-elementtejä siellä oli? 9. jakso loppui äsken ja erinomainen sarja.
Voisiko woketukselle olla kokonaan oma ketjunsa, ettei tarvitsisi joka paikassa lukea ihmisten ahdistusta aiheesta? Alkaa vähän turhauttaa, kun mistään muusta asiasta ei tunnu enää olevan keskustelua.
Minusta jos arvioi jotain tuotantoa voi mainita woken ja sen miten se vaikutti omaan kokemukseen, mutta enempää sitä ei kannattane lähteä avaamaan koska sitten alkaa vänkääminen.
Minusta jos arvioi jotain tuotantoa voi mainita woken ja sen miten se vaikutti omaan kokemukseen, mutta enempää sitä ei kannattane lähteä avaamaan koska sitten alkaa vänkääminen.
Sitten vaan kun kerrotaan se näkemys niin siitä alkaa se vänkääminen puolesta ja vastaan. Tämä näkyy aika monessa ketjussa, jossa käsitellään jotain yksittäistä sarjaa mikä on viime vuosien aikana tehty. Eikö tässä haluttu nyt kuitenkin välttää sitä keskustelua.Toki tuo herättää keskustelua, kun tuo kokemus kovin subjektiivinen. Yllä olevassa esimerkissähän wokelletaan ihan kunnolla, kun vaaditaan, että näyttelijä ristiinpukeutuisi näytellessään, eikä hahmon sukupuoli vaihdu esiintyjän oman mukana. Noin niinkuin toiselta katsantakannalta. (sis. /s)
Ehkä asiaan auttaisi jos kertoisi mikä aiheuttaa näkemyksen, eikä kategoriset väittteet 'tässä woketetaan ihan kunnolla'.
Ainakin mitä netistä äkkiä hain niin:Dahmer vaikuttaa lupaavalta, erityisesti päärooli on vakuuttavaa jälkeä. Vähän kaksijakoiset fiilikset sarjan saamasta kritiikistä, eli omaisten tuohtumuksesta ja sitten asioiden tarkkuudesta tai oikeellisuudesta. Varmaan itsekin omaisena olisin pettynyt, että entuudestaan tunnettu sarjamurhaaja saa yhä uudelleen huomiota ja näkyvyyttä, mutta toisaalta toistaiseksi tuntuu siltä, että Dahmer esitetään hyvin inhottavana tapauksena. Voi olla, että jossain määrin on vähän sellaista tulkintaa, että ikään kuin Dahmer ei ole voinut kohtalolleen ja teoilleen mitään, mikä saatetaan nähdä murhaajan sympatisointina.
Muuten sarja on saanut kritiikkiä taiteellisten vapauksien ottamisesta. Se on sinällään todella yleistä, että vapauksia otetaan, enkä itse katsojana jaksa häiriintyä siitä, että osa tapahtumista on oikeasti mennyt eri tavalla, ja mielestäni siinä suhteessa katsojallakin saisi säilyä joku vastuu. Toisaalta ymmärrän, että tapahtumista paremmin perillä olevat saattavat kokea vaikeuksia uppoutua sarjaan, jos joku hahmo tai muu asia ei ole paikallaan.
Yksi esimerkistä on Dahmerin naapuri, joka kuulemma on oikea hahmo, muttei asunut oikeasti naapurissa, eli siihen liittyviä kohtauksia on keksitty päästä dramatisoinnin takia. Mielestäni se on kuitenkin vielä suhteellisen maltillinen muutos, joku voi valaista jos tietää isommista poikkeavuuksista.