Morrowind

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja temexi, 03.08.2018.

 1. temexi

  temexi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Laitetaas nyt tännekkin ketju pystyyn Morrowindista.

  Tamriel Rebuilt - 1807 Release | Tamriel Rebuilt

  Tamriel Rebuilt, pelimaailman pisimpään (17 vuotta) jatkunut modi sai taas uuden julkaisun. Kyseessä ihan pätevä julkaisu, n. 60 questia, ja Old Ebonheart alue on saatu valmiiksi. Mitä nyt Thieves Guildia ja Fighter Guildia kokeilin niin varsinkin Thieves Guildissa näkee että taso on paljon korkeammalla kuin alkuperäisessä.

  Yli puolet on jo valmista, lännestä puuttuu questit ja npc:t, ja etelässä ollaan vielä maan muokkauksessa. Mutta jos alkuperäinen Morrowind (Vvardenfell) kartta oli melkein Skyrimin kokoinen, niin kartta tällä hetkellä on jo todella massiivinen.

  [​IMG]

  Kuvia tämänhetkisestä asennuksesta:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2018
  JRantajoki, Randomizer, Isebel ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. temexi

  temexi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  [​IMG]

  Morrowindin mittakaava nykyään, kaikki kuvassa olevat rakennukset, laivat, tornit, viemärinkannet on käytettävissä ja tutkittavissa. Ja eihän se ole kuin kärpäsenpaska kartalla.

  [​IMG]
   
 3. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 434
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eikös tästä ollut ketju olemassa tai ainakin joku morrowind ketju muistaakseni oli.
   
 4. temexi

  temexi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Ei ainakaan haku löytänyt otsikoita, muistat varmaan mur.. öhm vanhan foorumin ketjun.
   
 5. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Pienen hetken hiki nousi otsalle. Heti palasi mieleen ne ajat lapsuudesta, kun tuhlasin monia tunteja ihan vain pelimaailman tutkimiseen. Itse peliä en koskaan saanut läpäistyä. Tuo pelimaailman koko on suorastaan järisyttävä, tuskin saisin tutkittua edes puolia tuosta.

  Mites, onko sitä taistelumekaniikkaa muutettu? Taipuuko pelimoottori, tai pystytäänkö sitä edes muokkaamaan koska sehän on statsipainotteinen.
   
 6. temexi

  temexi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Sama taistelumekaniikka vielä, eli hyvin statsi- ja rng-painotteinen. Taistelumekaniikkaa pystytään vasta sitten muokkaamaan kun OpenMW on julkaistu, mikä muuten on ollut kehityksessä myös melkein yhtä kauan, ja minkä 1.0 julkaisu pitäisi olla niinkin pian kuin seuraavan vuoden sisällä.

  Enpä ole itsekkään läheskään kaikkea tutkinut, mutta koska pelimaailma on näin suuri ja sisältöä on niin paljon, voi pelin pelata uudelleen ja uudelleen eri tavalla. Tällä hetkellä menossa Legion/Tribunal keihäsmiehellä, millä pystyy hiukan saamaan actionia taisteluihin kun keihään kantama on melkein kaksi kertaa enemmän kuin muiden välineiden.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2018 klo 23:13
  Tyrael tykkää tästä.
 7. 91danger91

  91danger91

  Viestejä:
  216
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Muistaakseni pelasin morrowindin läpi joskus vuonna 2012. Silloinkin käytin overhaulia, muistaakseni tätä: Morrowind Overhaul - Sounds And Graphics

  Tosin nyt näyttäisi siltä että tuota peliä on aika innolla jaksettu modata ja graafisesti näyttää huomattavasti paremmalta tuo tamriel rebuilt kun vertaa vanillaan. Peli itsessään on kyllä aika mahtava, vielä kun ajattelee minä vuonna se on julkaistu! Itselleni on aina ollut hankalaa nimetä mikä TES sarjan peleistä on paras. 1 ja 2 en ole jaksanut pelata mutta 3,4 ja 5 on kaikissa omat hyvät puolensa, mutta yksikään niistä ei pääse kirkkaasti kokonaisuutena muiden pelien yläpuolelle. Pitäsiköhän sitä taas kaivaa morrowindi naftaliinista ja asentaa tuo tamriel Rebuilt... Uuteen läpipeluuseen menisi kyllä taas vähintään se +100 tuntia :D
   
 8. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  1 434
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ite olen odottanut sitä skywindiä elikkä skyrimin päivitetyllä mootorilla tehtyä Morrowindiä mutta siitä ei taida tulla lasta eikä paskaa.
  Muistaakseni Bethesda vaatimukset vaikeutti projetkia niin paljon.

  Itehän loikkasin vasta skyrim hypetyksen mukana tähän sarjaan mukaan mutta olisi kiva kokea remakena Oblivion ja Morrowind kun erityisesti viime mainittua kehuttu sarjansa parhaimmaksi.
   
 9. temexi

  temexi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Tuo MSGO on jo vanhentunut, ja nykyään suosiossa on Guide:Morrowind - S.T.E.P. Project Wiki Tosin se on aika vajaavainen uusien tekstuurien osalta. Voisin laittaa tänne linkkilistan uudemmista tekstuureista jahka kerkiän.

  Sisällön osalta "pakollisiksi" luokittelisin:

  Tamriel Rebuilt (Mainland)
  Morrowind Rebirth (Vvardenfell Overhaul)
  LGNPC Morrowind Mod (NPC ja Quest)

  Omalla kohdalla ensimmäinen TES oli Daggerfall ja sitäkin tulee aina silloin tällöin pelailtua, mutta on se Morrowind henk.koht. paras. Se oli vielä aikaa ennenkuin ominaisuuksia ja skillejä alettiin tosissaan karsia ja suuntana oli casual gaming. Ja vaikka Oblivion esitteli fysiikkamoottorin, on Morrowind senverran omalaatuinen, että se tarjoaa edelleen erityisen ja palkitsevan pelikokemuksen.
   
  Rokkijani tykkää tästä.
 10. temexi

  temexi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Skyblivionissa ja Skywindissä on vain se huono puoli, että niissä on sitten vain se alkuperäinen content, eikä näitä megamodeja, jos ja ennenkuin joku ne kääntää. Itse en kovin innoissani odota Skywindiä, ts. tulee sitten kun tulee. Ei Morrowindiäkään tulisi enään pelattua, jos vanillaa vain pitäisi läpi tahkoa.
   
 11. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  590
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Elderscroll sarjan peleistä olen itse pitänyt eniten juuri Morrowindistä ja kaikki 5 siis olen pelannut. Tuli koluttua täysin ja pelattua kolmeen kertaan eri hahmolla läpi aikoinaan ekalla Xbox:lla GOTY versio joka sisälti lisäosat.