Morrowind

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja temexi, 03.08.2018.

 1. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Laitetaas nyt tännekkin ketju pystyyn Morrowindista.

  Tamriel Rebuilt - 1807 Release | Tamriel Rebuilt

  Tamriel Rebuilt, pelimaailman pisimpään (17 vuotta) jatkunut modi sai taas uuden julkaisun. Kyseessä ihan pätevä julkaisu, n. 60 questia, ja Old Ebonheart alue on saatu valmiiksi. Mitä nyt Thieves Guildia ja Fighter Guildia kokeilin niin varsinkin Thieves Guildissa näkee että taso on paljon korkeammalla kuin alkuperäisessä.

  Yli puolet on jo valmista, lännestä puuttuu questit ja npc:t, ja etelässä ollaan vielä maan muokkauksessa. Mutta jos alkuperäinen Morrowind (Vvardenfell) kartta oli melkein Skyrimin kokoinen, niin kartta tällä hetkellä on jo todella massiivinen.

  [​IMG]

  Kuvia tämänhetkisestä asennuksesta:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2018
  R9600, Xiyng, JRantajoki ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 2. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  [​IMG]

  Morrowindin mittakaava nykyään, kaikki kuvassa olevat rakennukset, laivat, tornit, viemärinkannet on käytettävissä ja tutkittavissa. Ja eihän se ole kuin kärpäsenpaska kartalla.

  [​IMG]
   
 3. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 407
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eikös tästä ollut ketju olemassa tai ainakin joku morrowind ketju muistaakseni oli.
   
 4. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Ei ainakaan haku löytänyt otsikoita, muistat varmaan mur.. öhm vanhan foorumin ketjun.
   
 5. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  138
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Pienen hetken hiki nousi otsalle. Heti palasi mieleen ne ajat lapsuudesta, kun tuhlasin monia tunteja ihan vain pelimaailman tutkimiseen. Itse peliä en koskaan saanut läpäistyä. Tuo pelimaailman koko on suorastaan järisyttävä, tuskin saisin tutkittua edes puolia tuosta.

  Mites, onko sitä taistelumekaniikkaa muutettu? Taipuuko pelimoottori, tai pystytäänkö sitä edes muokkaamaan koska sehän on statsipainotteinen.
   
 6. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Sama taistelumekaniikka vielä, eli hyvin statsi- ja rng-painotteinen. Taistelumekaniikkaa pystytään vasta sitten muokkaamaan kun OpenMW on julkaistu, mikä muuten on ollut kehityksessä myös melkein yhtä kauan, ja minkä 1.0 julkaisu pitäisi olla niinkin pian kuin seuraavan vuoden sisällä.

  Enpä ole itsekkään läheskään kaikkea tutkinut, mutta koska pelimaailma on näin suuri ja sisältöä on niin paljon, voi pelin pelata uudelleen ja uudelleen eri tavalla. Tällä hetkellä menossa Legion/Tribunal keihäsmiehellä, millä pystyy hiukan saamaan actionia taisteluihin kun keihään kantama on melkein kaksi kertaa enemmän kuin muiden välineiden.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2018
  Tyrael tykkää tästä.
 7. 91danger91

  91danger91

  Viestejä:
  503
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Muistaakseni pelasin morrowindin läpi joskus vuonna 2012. Silloinkin käytin overhaulia, muistaakseni tätä: Morrowind Overhaul - Sounds And Graphics

  Tosin nyt näyttäisi siltä että tuota peliä on aika innolla jaksettu modata ja graafisesti näyttää huomattavasti paremmalta tuo tamriel rebuilt kun vertaa vanillaan. Peli itsessään on kyllä aika mahtava, vielä kun ajattelee minä vuonna se on julkaistu! Itselleni on aina ollut hankalaa nimetä mikä TES sarjan peleistä on paras. 1 ja 2 en ole jaksanut pelata mutta 3,4 ja 5 on kaikissa omat hyvät puolensa, mutta yksikään niistä ei pääse kirkkaasti kokonaisuutena muiden pelien yläpuolelle. Pitäsiköhän sitä taas kaivaa morrowindi naftaliinista ja asentaa tuo tamriel Rebuilt... Uuteen läpipeluuseen menisi kyllä taas vähintään se +100 tuntia :D
   
 8. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 407
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ite olen odottanut sitä skywindiä elikkä skyrimin päivitetyllä mootorilla tehtyä Morrowindiä mutta siitä ei taida tulla lasta eikä paskaa.
  Muistaakseni Bethesda vaatimukset vaikeutti projetkia niin paljon.

  Itehän loikkasin vasta skyrim hypetyksen mukana tähän sarjaan mukaan mutta olisi kiva kokea remakena Oblivion ja Morrowind kun erityisesti viime mainittua kehuttu sarjansa parhaimmaksi.
   
 9. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Tuo MSGO on jo vanhentunut, ja nykyään suosiossa on Guide:Morrowind - S.T.E.P. Project Wiki Tosin se on aika vajaavainen uusien tekstuurien osalta. Voisin laittaa tänne linkkilistan uudemmista tekstuureista jahka kerkiän.

  Sisällön osalta "pakollisiksi" luokittelisin:

  Tamriel Rebuilt (Mainland)
  Morrowind Rebirth (Vvardenfell Overhaul)
  LGNPC Morrowind Mod (NPC ja Quest)

  Omalla kohdalla ensimmäinen TES oli Daggerfall ja sitäkin tulee aina silloin tällöin pelailtua, mutta on se Morrowind henk.koht. paras. Se oli vielä aikaa ennenkuin ominaisuuksia ja skillejä alettiin tosissaan karsia ja suuntana oli casual gaming. Ja vaikka Oblivion esitteli fysiikkamoottorin, on Morrowind senverran omalaatuinen, että se tarjoaa edelleen erityisen ja palkitsevan pelikokemuksen.
   
  Zauberkraut, Randomizer ja Rokkijani tykkäävät tästä.
 10. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Skyblivionissa ja Skywindissä on vain se huono puoli, että niissä on sitten vain se alkuperäinen content, eikä näitä megamodeja, jos ja ennenkuin joku ne kääntää. Itse en kovin innoissani odota Skywindiä, ts. tulee sitten kun tulee. Ei Morrowindiäkään tulisi enään pelattua, jos vanillaa vain pitäisi läpi tahkoa.
   
 11. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  1 207
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Elderscroll sarjan peleistä olen itse pitänyt eniten juuri Morrowindistä ja kaikki 5 siis olen pelannut. Tuli koluttua täysin ja pelattua kolmeen kertaan eri hahmolla läpi aikoinaan ekalla Xbox:lla GOTY versio joka sisälti lisäosat.
   
 12. Randomizer

  Randomizer

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Morska on kyllä legendaarinen peli. Taisin hommata samaan aikaan sekä Oblivionin että Morrowindin aikanaan kun oli jäänyt pelaamatta. Kumpiakin tuli tahkottua kyllä kiitettävästi mutta Morrowindissa oli parempi tunnelma.
   
 13. j.l

  j.l

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
  Mites toi Tamriel Rebuiltin pelaaminen onnistuu suht alhaisella levelillä, vai pitääkö ottaa vauhtia vanilla contentista? Voisihan tuota testata, mutta yleensä kiinnostusta ei ole ollut enää eksyä pois pääsaarelta. Ja lääniä selkeästi piisaa, mutta onko siinä oikeaa ja mielenkiintoista sisältöä kuinka paljon?
   
 14. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Itse olen aloittanut Mainlandistäkin, paikoin voi olla vaikeaa, mutta on se Vvardenfellissäkin. Viimeksi aloitin Legioonalaisena Gnisissä ja sehän pyssäsi heti ensimmäiseen tehtävään, Silt Striderilla Seyda Neeniin, sieltä Balmoraan ja takaisin. =) Kokeilemalla se selviää. Tuossa muuten Alternate Starten tapainen modi Morrowindiin, millä voi aloittaa Mainlandistäkin: Chargen Revamped - Expanded Lands

  Kartasta sen verran, itäpuoli Old Ebonheartin tasalle on valmis, länsipuolelta puutuu tehtävät ja Almalexian alapuolella ollaan vielä ympäristönmuokkauksessa. Tuosta tehtävälistasta näkee hyvin missä on toimintaa: Tes3Mod:Tamriel Rebuilt/Quests - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)

  Mittari näyttäisi tällä hetkellä 291 tehtävää. Varsinkin tuon uusimman julkaisun, Old Ebonheart oli upea kokemus. Thieves Guildistä tuli mieleen Oblivionin factionien taso. Jos muuten Oblivionista pitää löytää jotain parasta TES-sarjasta, niin se on selvästi faction-tehtäväketjut. Hiukan eroa saavutuksen tunteessa, teetkö jokaiselle Guild Hallille suositustehtävän jotta pääset Arcane Universityyn, vai annatko pari kymppiä sillanvartijalle ja saat parin sadan vaatteet kaupan päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2018
 15. j.l

  j.l

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
  Eilen tuli asenneltua peli viimein ja päälle Guide:Morrowind - S.T.E.P. Project Wiki + Tamriel Rebuilt

  Unarmored, short blade, enchanting, security, block majoreina ja Khajiit rotuna. Enchanted kamoja pitää käyttää aktiivisesti ja siksi skilli majorina, jotta ne latautuvat nopeammin.

  Temexi, oliko noi valaistuksen eri värisävyt jonkun MGE shaderin tuotoksia, vai jokin säämodi tms? Meinaan noita ekoja screenshotteja. En tosin ehtinyt steppiä pelaamaan vielä, joten saattaa olla jo mukana.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2018
  temexi tykkää tästä.
 16. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Ei taida olla STEPissä mukana, kyseessä on tämä Purple HaZe MGE XE Palette Collection ja vaatii myös MGE XE ENBpalette shaderin täältä MGE XE Shaders - Library and Development - Morrowind Mods

  Itsellä on tämä Tribunal/Legion ukko taas aika taputeltu ja seuraavaksi ajattelin Assassinia kun noita uusia hyviä modeja on putkahdellut.

  Assassin: Character Planner (Hyvä hahmon suunnitteluun)

  Brutal Backstabbing
  Poison Crafting
  MWSE 2.1 Pursuit Revisited
  Join the Camonna Tong - Camonna Tong Faction Mod
  To Serve Sithis by Emyn (join to dark brotherhood)
  Morag Tong Expanded
  Vegtabills Threads of the Webspinner

  Kolmas hahmo menossa lyhyen ajan sisään, ja täysin erillainen kokemus jälleen tulossa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2018
  j.l tykkää tästä.
 17. j.l

  j.l

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2016
  Nyt toimii muuten hienosti, mutta kerättävien kukkien läpi ei pysty kävelemään. Toi Ozzy's grass toimii ja ei estä kulkua. En kyllä muista, että pääsikö noiden läpi aikaisemminkaan...

  Stepin modien lisäksi ei ole kuin toi happy harvesting, jotka liittyis noihin.
   
 18. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Graphic Herbalism
  Graphic Herbalism Addons

  Tuota käytän itse, poistaa kasvit keräämisen jälkeen.
   
 19. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Tietoa missä vaiheessa Tamriel Rebuiltissa mennään, ja miten massiivinen projekti hoituu käytännössä:

  Progress Report | Tamriel Rebuilt
  Pipeline | Tamriel Rebuilt

  Havannoillinen kuva:

  [​IMG]

  R = released
  Q = questing
  In = interiors
  Ex = exteriors
  Im = implementation
  A = asset creation
  B = brainstorming

  Sinänä huvittavaa että Almalexia on vieläkin suunnittelun alla, vaikka se on tietääkseni tehty jo kahdesti ja tälläkin hetkellä voit kävellä Mournholdiin mikä on Almalexian keskellä kukkulalla. Kertoo tasosta mihin pyritään. Seuraava julkaisu keskittyy Aanthiriniin.
   
  Isebel ja Seppo77 tykkäävät tästä.
 20. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Viimeksi muokattu: 04.10.2018
  91danger91 tykkää tästä.
 21. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Mielenkiintoinen modi julkaistu:

  Morrowind Enhanced Textures

  Modin tekijä käyttänyt neuroverkkoa kaikkien Morrowindin tekstuurien parantamiseen, ja tulokset ovat aika vaikuttavia.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 22. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 189
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  On ollut kyllä mietteissä alottaa Morrowind. Joku kunnon modi pläjäys pitäisi laittaa, että olisi pelattavampi näin vuonna 2019.

  Oikeastaan ajatus siihen lähtikin kun joku kuukausi sitten näin tuon Esrgan modin jossain uutisessa tms.
   
 23. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Viimeksi muokattu: 21.01.2019
 24. 91danger91

  91danger91

  Viestejä:
  503
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017

  Jos katsoo tuota Daggerfall Unityn roadmappia niin optimistisesti voisi ajatella että se julkaistaisiin jo tänä vuonna :)
   
 25. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Toivottavasti kesällä jo oltaisiin alphassa, jolloin se syrjäyttäisi täysin alkuperäisen. Unitylle kuitenkin on jo liuta grafiikka/ tekstuuri/ mesh/ fontti/ audio-modeja millä himottaisi parantaa kokemusta.
   
 26. temexi

  temexi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  TES 25 vuotisjuhlien kunniaksi, Morrowind näyttäisi olevan ilmainen 31.3 asti Bethesda launcherin kautta. Jos ei halua launcheria käyttää, niin pelin voi ladata, ja sitten vain käyttää OpenMW:tä sen pelaamiseen. Nykyään Morrowindille löytyy myös moninpeliversio TES3MP, mikä on oikea moninpeli toisin kuin Skyrim hackit koska se pohjautuu OpenMW engineen, ja siinä ei ole käytännössä rajoituksia.
   
  BryciFani tykkää tästä.
 27. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 199
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Pitihän se nostalgian kunniaksi käydä nappaamassa tilille. Ties kuinka monta vuotta siitä kun viimeksi peliä pelasi.
  Ja pelin siis saa tilille syöttämällä koodin: TES25TH-MORROWIND
   
  BryciFani tykkää tästä.
 28. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 991
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Huomasin yllätyksekseni, että Morroblivion on puskettu viime vuoden puolella ulos. On kyllä ankean näköinen kun katsoo youtubepätkiä. Mieluummin pelaa modattua alkuperäistä. Varmaan sinä päivänä kun Skyblivion ehkä joskus saadaan ulos, on TESVI ollut jo pitkään pelattavana ja modattuna ja tunne on sama :tdown:

  17-vuotiaaksi peliksi ihan mukiin menevä:

   
 29. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  275
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Ehkä tuo Morroblivionin ulkonäön heikkous menee osin Youtube-videon piikkiin. Toisaalta kun vertaan juuri MGSO:lla tappiin virittämääni alkuperäiseen, niin eihän tuo samalle tasolle yllä.

  Morrowind oli minulle ensimmäinen tietokoneroolipeli. Aiemmatkin osat pelannut vaimoni osti sen tuoreeltaan, muutamana iltana katselin vähän ihmetellen, että mikä tuossa on muka niin hienoa ja sitten hurahdin itsekin :)
   
 30. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 991
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Mikäs on tämän päivän proseduuri, jolla saa Morrowindista mahdollisimman hienon? Edelleen MGSO ihan sellaisenaan ja onko siihen tullut jotain päivityksiä?

  ps. Tuossa aiemmin tarkoitin Skywind kun kirjoitin vahingossa Skyblivion. Se kun tulisi ulos niin varmaan saisi vielä modattua aika pirun nätiksi.
   
 31. Randomizer

  Randomizer

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Eikös nuo kaikki, Skyblivion ja Skywind ole vasta jossain alphassa menossa? Ei kai niitä julkaista vielä vuosiin.
   
 32. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 991
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  No kuka noista tietää kun eivät tiedota kuin "it's done when it's done". Morroblivion yllätti koska kuvittelin, että lusikka olisi sen osalta jo aikapäiviä sitten heitetty nurkkaan ja keskitytty Skywindiin. Työmäärältään nuo lienevät aika lailla samaa tasoa kuitenkin joten vanhalla enginellä vääntämisessä ei mielestäni ollut mitään järkeä.

  Ja Morroblivion ainakin vaatii molemmat pelit joten lienee ilmeistä, että toisen pelin resursseja käytetään suoraan vaikka jossain tämän väitettiinkin olevan Bethesdan ehtojen vastaista tjsp.
   
 33. Randomizer

  Randomizer

  Viestejä:
  556
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Morroblivion on näköjään beta-stagessa menossa. Muut alphassa. Melkoisia ikuisuusprojekteja. :)
   
  Himmler tykkää tästä.
 34. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  275
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Minä heitin kolmosversion MGSO:sta suunnilleen oletussäädöillä grafiikka poislukien, sen kohdalla vedin nupit kaakkoon. Näytti tuossa olevan edelleen ruksimatta useita yksittäisiä modeja, sen perusteella mitä niiden kuvauksia vilkaisin, niin saavat toistaiseksi jäädäkin.

  Joskus kymmenisen vuotta sitten asensin Morrowindiin isomman läjän modeja, mutta tuli melkoisia stabiilisuusongelmia. Olisi luultavasti onnistunut paremmin jonkin modimanagerin avulla, minä pistin paljaalla ;)
   
 35. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 991
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Vähän googlettelin ja vaikuttaisi siltä, että että MGSO aiheuttaisi jotain bugeja ja muutenkin olisi vähän ajasta jäljessä vanhoine modeineen jne. Tämän nimeen moni vannoo mutta onhan tuossa melkoisesti asennettavia modeja: Morrowind graphics guide - Nexus Mods Wiki
   
 36. SakariO

  SakariO

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  08.02.2019
  Itseänikin on kiinnostanut nyt pelata lisää tätä sarjaa kun Skyrim on vedetty lisäreineen läpi ja Enderal lähenee loppuaan.


  Tutkin asiaa ja MSGO:ta ei suositella, koska siinä on jotain bugeja:
  https://www.reddit.com/r/Morrowind/...016/d2gnqdh?utm_source=share&utm_medium=web2x

  Löysin vaihtoehdon, eli Morrowind Graphics Extender:

  MGE XE
  Morrowind Code Patch

  Mutta tämä kiinnitti mielenkiintoni vielä enemmän, Morrowind Rebirth:
  Morrowind Rebirth 4.9 mod
  Morrowind Rebirth

  Asennusohjeet:
  Installation & requirements tutorial - Morrowind Rebirth 4.9 mod for Elder Scrolls III: Morrowind

  Katsoin tämän videon:


  ...ja ihastuin välittömästi.

  Tästä suositeltuja modeja Morrowind Rebirthiin:
  Recommended mods [Gameplay]

  Recommended mods [Graphics]
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2019
  Zauberkraut tykkää tästä.
 37. xarot

  xarot

  Viestejä:
  1 105
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Saispa jonkun valmiiksi asennetun paketin jossa olisi modit valmiina.
   
 38. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 407
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Skyrmiin sai joskus modi paketin kun torrentina latasi ja heitti asennuskansioon tiedostot*, siellä oltiin valmiiksi järjestykset ja vastaavat tehty.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  *:Ei ollut siis waretettu peli vaan torrenti sisälsi ainoastaan modit ja tarvittavat tiedostot.
  Itsekin toivoisin että noita valmiiksi tehtyjä paketteja olisi enemmän ja siten että olisi jokaiselle tietokone tyypille, itseläni alkoi jo 450 modin kanssa serri hidastumaan että piti laittaa suoraan 30fps capsi ja eikä ollut edes kaikki grafiikka modit mukana.
   
 39. Bansheebot

  Bansheebot

  Viestejä:
  99
  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  Ai että himottaisi asentaa tuo Tamriel Rebuilt, mutta maaliskuussa ilmoittivat seuraavan jättipäivityksen olevan vain muutaman kuukauden päässä eli melko pian siis. Toisena herkkuna myös Province Cyrodiil, jonka olemassaolo on mennyt kokonaan ohi.
   
  Viimeksi muokattu: 28.05.2019
 40. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 991
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ei jaksa venyä kiinnostus näihin projekteihin, joissa rakennetaan uudempien pelien maisemia vanhempiin engineihin... Ihan hienolta silti näyttää mutta toivoisi vaan, että tällaiset projektit voisi jotenkin yhdistää voimiaan yhteisten päämäärien eteen. Tuntuu siltä, että joka enginellä väännetään jokaista aluetta, osaa muutamassakin eri projektissa ja mikään ei koskaan valmistu.
   
 41. Bansheebot

  Bansheebot

  Viestejä:
  99
  Rekisteröitynyt:
  17.04.2017
  En näe siinä mitään väärää, että uudempien pelien maisemia rakennettaan Morrowindin ympärille, mikäli se johtaa siihen, että näiden lisäksi porukka panostaa ja hyödyntää TES:n lorea paljon huolellisemmin. Esimerkkinä Province: Cyrodiil näyttää, kuinka Cyrodiilin kuuluisi oikeasti näyttää:  Sinänsä harmi, että nyky-Bethesdalle lore ei merkitse enää mitään, vaan mutkia oiotaan raskaalla kädellä suoriksi ja tarjotaan mahdollisimman helposti lähestyttävää fukin awsome -voimafantasiaa.

  Ja onhan nämä aikamoisia ikuisuusprojekteja, mutta ainakin Tamriel Rebuilt vaikuttaa olevan jo kohtuullisen pitkällä (eikä ihme 17v kehityksen jälkeen) enkä usko porukan hylkäävän tätä vielä vuosienkaan päästä.
   
  Jurppii tykkää tästä.
 42. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 991
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Se alkoi joo Oblivionin alussa paistamaan aika selkeästi läpi kun heti introssa tapetaan Uriel Septim ohimennen. Skyrimissa sitten keisaritkin on jo täysin merkityksettömiä ja niitä riittää salamurhakerhon kohteiksi asti. Morrowindin jälkeen on oltu vähän turhan vahvasti aina apokalyptisten tapahtumien keskipisteessä.

  Morrowind oli oikeastaan Red Mountainin taistelun jälkipyykki pari tuhatta vuotta myöhässä ja tavallinen kauppias Vvardenfellissä ei välttämättä edes oivaltanut, että jotain oli tekeillä, mitä nyt vähän pölyä oli enemmän ilmassa...
   
  Bansheebot tykkää tästä.