Mitä sarjaa/sarjoja seuraat / mitä alkaisin seurata?

Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 230
Star Trek: Discovery (Kausi 5, SkyShowtime)

Viimeinen kausi tätä modernia trekkiä. Ei päästy neljännen tasolle, muttei sentään vajottu kakkoskauden kaltaiseen hirvitykseen. Kokonaisuutena sarja jää juuri tuon kakkoskauden vuoksi keskitason alle, vaikka nejäs pääsikin aika lähelle alkuperäisen sarjan fiilistä. Jos yksi iso ärsytys sarjasta pitää mainita niin se on kuvaus, kamera heiluu jatkuvasti kuin kuvaaja olisi kännissä.
 

buko

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
140
Katselin eilen jotain Youtube-pätkää, jossa suomalainen leffaharrastaja suositteli kaiken mahdollisin superlatiivein sarjaa nimeltä Utopia. Tuota ei nyt äkkiseltään katsottuna näyttäisi olevan tarjolla missään striimauspalvelussa, mutta kehut olivat joka tapauksessa niin ylistäviä ja tuo on saanut hyvät arviot myös imdb:ssä, että pitää varmaan kaivella tuo jostakin muualta.


Satunnainen käyttäjäkommentti IMDB:stä:
Osaako joku sanoa, että kannattaako aloittaa seuraamaan kun ilmeisesti jää jotenkin kesken ja kolmatta kautta ei ikinä kai tehty.
 
Liittynyt
10.12.2018
Viestejä
225
Star Trek: Discovery (Kausi 5, SkyShowtime)
Viimeinen kausi tätä modernia trekkiä.
Tyhjänpäiväistä geokätköilyä.
Sarja oli sen hetken hauska kun Burnham oli maanpetturi ja pakosalla, mutta väsähti nopeasti. SNW on paljon parempi, vaikka siinäkin taso vaihtelee.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 230
SNW on kanssa itsellänikin viimein listalla, nyt kun SkyShowtimen tarjouskampanja menossa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 548
Pidempään jo odottanut, että Power ”universumin” sarjat tulisivat johonkin täällä olemassa olevaan suoratoistopalveluun, mutta ei taida tapahtua. Onko jollain mielipidettä/arvausta asiaan?

Nuo ovat Lionsgaten tuotantoa ja maailmalla lienee ollut/on Starz:n valikoimaa. Ilmeisesti aikaisemmin tuo Power sarja oli saatavilla ElisaViaplayllä (Ainakin joitain kausia), mutta ei enää. Olisi monta kautta ja monta spinoffia tarjolla.

SFanytimeltä löytynee vuokralle tuota pääsarjaa, mutta se ei houkuta. En tiedä vuokrahinnasta, kun vaati kirjautumista.

edit: Blockbuster.fi 1,5€/jakso ja 5 kautta 6:sta tarjolla eli 75€. Ei kiitos.
Nyt näyttää Power sarja tulleen Viaplaylle. Kaikki 6 kautta. Pitääpä siihen nyt tutustua. Jos ne Power Book osaset sitten joskus myös.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 801
Viestejä
4 385 557
Jäsenet
72 852
Uusin jäsen
Vuoristo

Hinta.fi

Ylös Bottom